FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.01.2019 klo 16:24:45 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: Aikas kova yhteistyökumppani junnuturnaukselle.... Rockfest !!!  (Luettu 2223 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Walkie

Poissa Poissa


: 28.12.2017 klo 11:35:10Rockfest liikuttaa väkeä 6.–9.6. lentokentällä, HyPSin Kesäturnaus Powered By Rockfest juniorifutaajia 9.–10.6. Perttulassa ja Kankurinpuistossa!

Hyvinkään Palloseura järjestää ensi kesäkuussa viiden poikajuniori-ikäluokan Kesäturnaus Powered by Rockfest -jalkapalloturnauksen, joka pelataan 9.–10.6. samanaikaisesti Rockfest-konserttitapahtuman kanssa.

HyPS on järjestänyt 90-luvulta alkaen kesäkuussa kaksipäiväisen turnauksen useammalle poikajuniori-ikäluokalla. Turnauksen pääyhteistyökumppanin nimi on vaihtunut vuosien saatossa muutaman kerran, ja samanaikaisesti turnauksen joukkue- ja kenttämäärät ovat kasvaneet. Kesäkuussa 2017 noin 1 500 junioria pelasi sekä Perttulassa että Kankurinpuistossa, ja mukana oli 116 joukkuetta.

Ensi vuonna 9.–10. kesäkuuta pelattavassa vuosina 2007–11 syntyneiden juniorien turnauksessa HyPS pyrkii rikkomaan nyt saavutetun osanottajaennätyksen, ja aiemmista kesäkuun turnauksista poiketen joukkueille tarjotaan nyt mahdollisuus sekä koulumajoitukseen että turnausruokailuihin. Vastaavat palvelut ovat jo aiemmin olleet tarjolla HyPSin elokuussa järjestämässä suuressa Pelimatkat.com Eloturnauksessa, joka on tulevana kesänä 03-07 ikäluokan poikapelaajille. https://pelimatkat.torneopal.fi/

– Majoitus ja ruokailu ovat saaneet hyvän vastaanoton, ja ne mahdollistavat myös sellaisten joukkueiden saapumisen Hyvinkään hyvätasoisille kentille, jotka eivät pysty kulkemaan tänne kotoa. Markkinoimmekin molempia suurturnauksiamme koko Suomen kattavasti, ja tarjoamme näin eteläsuomalasille joukkueille mahdollisuuden pelata myös ”outoja” joukkueita vastaan, kertoo HyPSin toiminnanjohtaja Petri Harainen.

Harainen on neuvotellut kesäkuun turnaukselle pääyhteistyökumppanin, joka ei ole ihan tavanomaisimmasta päästä urheilutapahtumasponsorina. Turnauksen nimi Kesäturnaus Powered by Rockfest kertoo, että tapahtumaa tukee Hyvinkään lentokentällä 6.–9.6. järjestettävä raskaan rockin tapahtuma Rockfest.


Ilmoittautuminen Powered By Rockfest turnaukseen:
https://hypskesa.torneopal.fi/

Ilmoittautuminen syksyn Pelimatkat.com Eloturnaukseen:
https://pelimatkat.torneopal.fi/Lisätietoja
turnausvastaava Petri Harainen
040 485 5622
petri.harainen@hyps.fi 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines