FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
27.02.2024 klo 09:02:53 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2
 
Kirjoittaja Aihe: Hodgsonin valinnat  (Luettu 6330 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
J.P. Sarja

Poissa Poissa


: 24.08.2006 klo 20:24:49

Jussi Jääskeläinen, Bolton Wanderers FC (28/0)
Mikko Kavén, Tampere United (15/0)
Magnus Bahne, FC Inter (2/0)
Petri Pasanen, Werder Bremen (31/1)
Sami Hyypiä, Liverpool FC (76/4)
Hannu Tihinen, FC Zürich (49/4)
Ari Nyman, FC Inter (12/0)
Toni Kallio, Molde FK (22/1)
Joonas Kolkka, Feyenoord (69/11)
Juha Pasoja, Ham-Kam Fotball (12/0)
Jari Ilola, IF Elfsborg (26/1)
Aki Riihilahti, 1. FC Kaiserslautern (64/11)
Markus Heikkinen, Luton Town (22/0)
Mika Väyrynen, PSV Eindhoven (21/1)
Alexei Eremenko jr, FC Saturn (23/10)
Jari Litmanen, Malmö FF (102/25)
Jonatan Johansson, Malmö FF (71/12)
Shefki Kuqi, Blackburn Rovers FC (43/5)
Mikael Forssell, Birmingham City FC (41/16)
Jarkko Wiss, Tampere United (43/3)
Mika Nurmela, HJK (62/3)
Teemu Tainio, Tottenham Hotspur (33/5)
Pekka Lagerblom, 1. FC Köln (12/0)

Homo :keskari: >:( :keskari:
Lisbie

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 24.08.2006 klo 20:39:01

Peter Kopteff, missä pelaa? Ah ihanaa!  ;D
Ricky Rocket

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Los Búhos Reales


Vastaus #2 : 24.08.2006 klo 20:41:00Mutta.. Eihän nuo valinnat eroa yhtään Mursun tahi Sähköjäniksen valinnoista.. Lieneekö näin, että Sähkis on aivopessyt Roypan?..
J.P. Sarja

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 24.08.2006 klo 20:46:51


Mutta.. Eihän nuo valinnat eroa yhtään Mursun tahi Sähköjäniksen valinnoista.. Lieneekö näin, että Sähkis on aivopessyt Roypan?..

Kyllä tässä nyt haisee Heliskosken siittämä paska. Ei helvetti näitä Nurmeloita, Kallioita ja Wissejä vaan jaksa, ne on nähty. Nuorta nousevaa voimaa tilalle.

Kuka oikeasti näkee joukkueessa mieluummin Nurmelan kuin vaikka sitten sen Porokaran?
Waikku

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: anarkistimartat


Vastaus #4 : 24.08.2006 klo 20:55:46

Kyllä tässä nyt haisee Heliskosken siittämä paska. Ei helvetti näitä Nurmeloita, Kallioita ja Wissejä vaan jaksa, ne on nähty. Nuorta nousevaa voimaa tilalle.

Kuka oikeasti näkee joukkueessa mieluummin Nurmelan kuin vaikka sitten sen Porokaran?

Hyvä kysymys. Ihmetyttää, etteikö Veikkausliigasta tosiaan löydy tuon enempää pelaajia kokoonpanoon - Kavén ansaitsee kyllä paikkansa, mutta vaikka Wissiä kovasti symppaankin niin onhan hän jo ihan liian hidas kansainvälisille kentille. Nurmelan näkemisestä tulee kyllä jotenkin aina paha olo  >:( Porokaran olisin kyllä toivonut myös näkeväni listassa...
Ezsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti


Vastaus #5 : 24.08.2006 klo 23:12:09

En viitsi avata uutta topiccia tälle asialle. Eri maajoukkueotsikoissa käsitellään vähän samoja asioita. Sori mutta lainaan tätä kolmosen piiitkää juttua, vaikka kyllähän se linkin takaakin löytyisi: (http://www.mtv3.fi/urheilu/futis/uutiset.shtml/arkistot/futis/2006/08/464791)

Lainaus
Hodgson tiukoilla lehdistötilaisuudessa

Toimittajat pitivät Suomen A-maajoukkueen valmentajaa Roy Hodgsonia tiukoilla, kun englantilainen julkisti joukkueensa EM-karsinnan avausotteluihin Puolaa ja Portugalia vastaan:

Hodgson: Nyt alkavat tietenkin tosipelit. Olen yrittänyt arvioida pelaajia parhaimpani mukaan tämän lyhyen ajanjakson aikana. Nyt syyskuussa alkavat haasteet. Karsintamme alkavat kahdella MM-kisoissa mukana olevalla joukkueella ja Portugali ylsi jopa neljänneksi.

Hodgson: Olen jättänyt muutaman pelaajan pois joukkueesta. Mutta toisaalta moni meidän pelaajista täyttää saman roolin ja meillä on 18 pelaajan rajoitus. Ei ole niin hyvä idea pitää joukkueessa kahdeksaa topparia, viittä keskikentän keskustan pelaajaa tai kolme vasenta laitahyökkääjää. Sen tähden muutama pelaaja on jätetty pois tästä joukkueesta. Täytyy kuitenkin todeta, että ne jotka eivät päässeet joukkueeseen ja tarkoitan tällä lähinnä viime kerralla mukana olleita Kopteffia, Porokaraa, Sjölundia ja Könöstä. He eivät ole kuitenkaan pois mielestäni vaan he voivat hyvinkin nousta vielä mukaan joukkueeseen, sillä meillä on vielä muutama kysymysmerkki joukkueessa.

Hodgson: Suurimmat muutokset edelliseen joukkueeseen ovat Teemu Tainion ja Markus Heikkisen paluu. He molemmat puuttuivat edellisestä ottelusta. Ikävä kyllä Peter Enckelman ei ole toipunut loukkaantumisestaan, ja myös Toni Kuivasto loukkasi polvensa ja hänet leikataan lähipäivinä, joten hän ei ole myöskään mukana. Se oli tietenkin isku joukkueelle.

Hodgson: Jari Litmasesta odotetaan informaatiota tänään. Hän yritti käsittääkseni eilen harjoitella, mutta se meni vähän epävarmasti. Hän yrittää tänään uudestaan ja paljon on kiinni siitä miten hän onnistuu tämän päivän harjoituksissa. Jos hän pystyy tänään harjoittelemaan, hän pystyy todennäköisesti myös pelaamaan viikonloppuna. On ongelma, kun pelaaja on ollut loukkaantuneena pitkän aikaa ja hänet otetaan heti maajoukkueeseen ilman, että olisi pelannut seurajoukkueessaan. Entisenä seuravalmentajana ymmärrän, että seuran valmentaja ei ole kovin iloinen, kun hänen pelaajansa ei ole pelannut muutamaan viikkoon ja liittyy sitten maajoukkueen matkaan. Toivon, että Jari ilmoittaa olevansa kunnossa, pelaa maanantain pelissä ja siten saisimme hänet normaalisti mukaamme.

Hodgson: Meillä on kolme maalivahtia, mutta se on tietenkin vain harjoitusleiriä varten. Meillä voi olla vain kaksi maalivahtia, kun matkustamme ja pelaamme. Ari Nymanin otin joukkueeseen, koska olen kiinnostunut pelaajista jotka voivat pelata puolustuksessa laidassa. Nyman pelasi oikeana pakkina ensimmäisissä maaotteluissani. Minua kiinnostaa nähdä miten hänen pärjää ainakin harjoituksissa, mutta kuten tiedetään, hän kuuluu myös alle 21-vuotiaitten maajoukkueeseen joten otan hänet mukaan Puolaan vain jos hän on tärkeässä roolissa joukkueessa. Muuten hän palaa Markku Kanervan joukkueeseen ja pelaa U21:n kanssa Venäjää vastaan.

Kysymys: Mitä opit Pohjois-Irlanti-ottelusta?

Hodgson: Opin tietenkin pelaajista enemmän. Pohjois-Irlanti-ottelu oli huono valmistautumisottelu, koska heidän pelityylinsä on sellainen. Tiesimme, että ottelusta tulee vaikea ja tiesimme, ettemme tule saamaan monia paikkoja. Hyvänä asiana näen, että viimeiset kaksikymmentä minuuttia pelasimme sellaista jalkapalloa mitä toivon, että pystymme pelaavan jatkossakin. Jos pystymme pelaamaan sellaista jalkapalloa, niin uskon että olemme kilpailukykyisiä. Ensimmäiset 60-70 minuuttia oli varsin mitään sanomatonta, koska silloin pelattiin lähinnä pitkää palloa maalivahdilta maalivahdille. Kaikki pelit kuitenkin opettavat ja kaikki pelit ovat hyödyllisiä. Tuloksen voi nähdä kahdelta kantilta: ei ole hyvä moraalin takia hävitä kotonaan, mutta toisaalta on parempi hävitä kotona ystävyysottelu kuin hävitä karsinnoissa. Huono kenraaliharjoitus voi olla hyvä enne. En kuitenkaan oppinut pelistä niin paljon kuin olisin halunnut, mutta se johtui pelin luonteesta. Pohjois-Irlanti-ottelu oli luonteeltaan hyvin erilainen kuin mitä ottelut Puolaa ja Portugalia vastaan tulevat olemaan.

Kysymys: Onko sinulla ollut mahdollisuuksia tutkia Puolan joukkuetta muuten kuin niitä otteluita joita he pelasivat MM-kisoissa? Minkä kuvan sait joukkueesta?

Hodgson: He pelasivat hyvin Tanskaa vastaan. Ottelu oli varsin avonainen ja hyvässä hengessä pelattu. Ei aivan yhtä kilpailullinen kuin meillä. He pelasivat 4-4-2 –systeemillä ja he olivat hyvin organisoituja. Pelaajat olivat pääosin samoja kuin ne jotka pelasivat MM-kisoissa. Puolaan alamme joukkueen kanssa keskittyä tarkemmin tiistaina. Olemme koonneet aika mielenkiintoisen videon Puolasta ja toivon, että pystymme hyödyntämään videota. Video on kuitenkin tehottomampi ja tylsempi kuin kentällä tehty työ. Me tiedämme mitä meillä on vastassa, mutta se mitä emme osaa arvioida, on tunnelma ja kannustus. Se kannattaa pitää mielessä. Kun me pelaamme täällä 50-60 pohjoisirlantilaista kannustavat enemmän kuin 12440 suomalaista. Puolassa menemme suoraan leijonan kitaan. Kun Puolaan menee, ottelu on aina vaikea. Tunnelma on vihamielinen ja heille kelpaa vain voitto. Mikä muu tahansa tulos on katastrofi, joten meidän on varauduttava myös siihen. Voimme aina analysoida pelaajia, mutta joskus sellainen kannustus ja tunnelma nostaa pelaajien tasoa aina hieman ja pelaajat antavat hieman enemmän.

Kysymys: Onko Jussi Jääskeläinen vielä ykkösvalintasi maaliin?

Hodgson: Kyllä on.

Kysymys: Olitko tyytyväinen hänen esitykseensä Pohjois-Irlantia vastaan?

Hodgson: Et kai väitä, että maalit olivat hänen vikansa? Se on aivan varma, että hän ei voinut maaleille mitään. Jos pitää sanoa yksi pelaaja kenen vika maalit eivät olleet, niin se oli kyllä Jääskeläinen. Vastasiko tämä sinun kysymykseesi?

Kysymys: Aloitit Pohjois-Irlantia vastaan puolustavilla keskikenttäpelaajilla, harkitsetko sitä vaihtoehtoa, että aloittaisit hieman hyökkäävämmällä taktiikalla?


Hodgson: Mielestäni Aki Riihilahti ei ole puolustava keskikenttäpelaaja. Riihilahti on tehnyt Litmasta lukuun ottamatta eniten maaleja keskikenttäpelaajista. Hän on hyökkäävä keskikenttäpelaaja. Ensimmäisellä jaksolla meillä oli Ilola joka ei välttämättä ole puolustava, mutta kuitenkin puolustavampi kuin Aki. Toisella jaksolla sisään tuli sitten Mika Väyrynen ja Jarkko Wiss. Minun mielestäni molemmilla jaksoilla oli samanlainen tasapaino. Ehkä sinä näet asian erilailla ja ehkä sinä olet nähnyt hänellä sellaisia puolustuspiirteitä mitä minä en ole nähnyt.

Kysymys: Mainitsit, että ottelu Puolaa vastaan on henkisesti kova. Uskotko, että Portugali-ottelussa on sama juttu?

Hodgson: Portugali-ottelussa on paljon yleisöä ja toivon, että yleisö seisoo joukkueen takana ja toivon, että se on meille samanlainen etu kuin meidän vastustajillemme heidän kotikentillään. Valmentajana toivon aina, että kotiottelussa olisi aina pieni etu, koska katsojat kannustavat joukkuetta, pistävät painetta tuomarille ja he puskevat pelaajia ja antavat heille lisää energiaa. Kohtaamme sellaisen yleisön Puolassa ja meidän täytyy valmistautua siihen ja toivon, että Portugali kohtaa samanlaisen yleisön tänne tullessaan.

Kysymys: Sanoit käyttäneesi Pohjois-Irlantia vastaan erilaisia muodostelmia ja erilaisia pelaajatyyppejä. Mitä odotat Puola peliltä? Tarvitsetko Riihilahden tyyppisen pelaajan keskikentälle vai Väyrysen? Mitkä ovat ensisijaiset odotuksesi pelistä?


Hodgson: Anteeksi, mutta en oikein ymmärtänyt kysymystäsi.

Kysymys: Siis tiedätkö miten Puola aikoo pelata? Mitä heidän hyökkäyksessään tapahtuu ja mitä sinä tarvitset valmentajana?


Hodgson: Puola pelaa 4-4-2-systeemillä. Heillä on kaksi laituria, kaksi keskustan keskikenttäpelaajaa joista toinen on vähän hyökkäävämpi ja toinen puolustavampi. En ole vielä päättänyt sitä miten meidän joukkueemme pelaa. Olen nähnyt Tainion pelaavan, mutta en ole nähnyt häntä maajoukkueessa. Heikkinen ei ole pelannut maajoukkueessa paljon. Minulla on paljon keskikenttäpelaajia tässä joukkueessa ja tehtävänäni on etsiä siihen oikea muodostelma. Pyrimme löytämään siihen sellaisen muodostelma, että se antaa puolustukselle tukea jotta he eivät jää aivan yksin ja totta kai odotamme, että pystyisimme aiheuttamaan harmia myös hyökkäyspäässä.

Hodgson: En tiedä oliko tämä hyvä vastaus, mutta joskus en vain ymmärrä teidän kysymyksiä. Niin kuin Jääskeläisen kohdalla. Sinä ilmeisesti näit jotain mitä minä en nähnyt ja siksi näytin yllättyneeltä kun kysyit onko hän edelleen ykkönen. Ehdotatko, että Bahnen pitäisi olla ykkönen ja Jääskeläinen pitäisi tiputtaa joukkueesta koska hän päästi kaksi maalia? En aina ymmärrä näitä kysymyksiä…Yritän toki vastata parhaimpani mukaan.

Kysymys: Aiotko muuttaa jotenkin puolustusta?

Hodgson: Tuskinpa.

Kysymys: Sanoit, että Puolalla kaikki paitsi tasapeli olisi katastrofi. Tarkoittaako se, että tyytyisit tasapeliin Puolassa?


Hodgson: Kyllä. Jos tasapeli on tyydyttävä Brasilialle, Englannille ja Saksalle kun he menevät Puolaan niin luulen, että meillekin tasapeli riittää. Joskus en tiedä minkä maajoukkueen valmentaja olen, kun näitä kysymyksiä tulee. Minun täytyy välillä muistuttaa itseäni, että olen Suomen maajoukkuevalmentaja. Jotkut taitavat luulla, että pelaamme keltasinisissä.

Kysymys: Näitkö Belgian pelin Kazakstania vastaan? Minkä kuvan ottelu antoi?

Hodgson: En ole vielä nähnyt sitä ottelua. Sain ottelusta raportin ja mitä siitä ymmärsin, niin Kazakstan teki mitä ns. pienet maat tekevät. He puolustivat hyvin vahvasti ja sumputtivat rangaistusalueelle ja tekivät vastustajan pelin vaikeaksi. Sitten he lähtevät vastahyökkäyksiin ja toivovat onnistuvansa. Näin he tulevat varmasti pelaamaan jokaisen ottelunsa ja toivovat saavansa siten pisteitä. He ovat jo ottaneet yhden ja he tulevat ottamaan vielä lisää. Sellaiset maat jotka sumputtavat puolustuksen ja ovat hyvin organisoituja aiheuttavat vaikeuksia maalinteossa myös isoille joukkueille.

Kysymys: Teemu Tainio teki paluun kentille pienen loukkaantumisen jälkeen. Näitkö hänen pelinsä Sheffield Unitedia vastaan ja miten hän mielestäsi pelasi.

Hodgson: Tainio pelasi hyvin. Mutta vaikka hän ei olisi pelannut hyvin, hän olisi silti maajoukkueessa. Vaikka hän olisi pelannut surkeasti ja olisi potkaissut joka kerta pallosta ohi, hän olisi silti joukkueessa. Minulla on käytettävissäni tietty määrä pelaajia ja jos he pelaavat hyvin, niin se on hieno asia. Jos he eivät pelaa hyvin, se on sääli. Jos Tainio pelaa huonon ottelun, niin se ei tarkoita sitä, että jättäisin hänet pois joukkueesta ja ottaisin jonkun tilalle Veikkausliigasta. Veikkausliigassa ei ole Tainion tasoisia pelaajia. Tai jos on, niin he ovat jo joukkueessa.

Kysymys: Harkitsetko nopeamman kärkipelaajan peluuttamista Puolaa vastaan? Esim. Shefki Kuqi pelasi aika hyvin tullessaan kentälle…tai harkitsetko heittäväsi kentälle vastahyökkäyspelaajia?

Hodgson: Onko hän nopea? En harkitse vielä tällä hetkellä mitään. En voi vastata kysymykseen, koska en ole vielä päättänyt. Meillä on viikko aikaa ja sen viikon aikana katson ketä pelaajista voisi parhaiten toteuttaa sitä mitä haluan heidän toteuttavan. Jokaisella pelaajalla on omat ominaisuutensa, ja se mitä haemme, on maksimoida heidän vahvuutensa, ja piilottaa heidän heikkoutensa.

Kysymys: Oletko ärsyyntynyt? Ärsyttävätkö kysymykset vai ärsyttääkö sinua palaute jonka sait edellisestä ottelusta?

Hodgson: En ole ollenkaan ärsyyntynyt. Jos annan sellaisen kuvan, niin se on valitettavaa. En ole ärsyyntynyt. Odotan innolla tulevaa ottelua. Saan kysymyksiä ja yritän vastata niihin niin rehellisesti kuin pystyn. Yritän sanoa mitä mietin ja yritän vastata jokaiseen kysymykseen. Jos pidät brutaalia rehellisyyttä ärsyttävyytenä, niin ihan vapaasti. Minä yritän vain vastata kysymyksiisi. Sinun työ on kysyä kysymyksiä ja minun työni on vastata niihin ja vastaan niihin parhaimpani mukaan. Kysyt minulta ketä peluutan hyökkäyksessä ja haluaisinko lisää nopeutta; totta kai haluaisin Thierry Henryn. Valitsen joukkueen ja yritän tehdä töitä niiden pelaajien kanssa mitä meillä on, kannustan heitä ja toivottavasti he kannustavat minua ja pyrimme tekemään parhaamme. Kaikella kunnioituksella, mutta teidänkin on elettävä sen kanssa. Unelmointi on ihanaa, mutta emme ole satumaassa vaan tämä on realismia. Meillä on kaksi kovaa ottelua edessämme. Jos minulta kysytään, että olenko iloinen tasapelistä. En ole iloinen tasapelistä, mutta se tyydyttää minua ja mielestäni myös teidän pitäisi olla myös. Jos ette ole, niin sitten asetatte joukkueelle sellaisia esteitä joita se ei pysty ylittämään ja kun ihmisille asettaa rajoja joita he eivät voi ylittää, niin he menettävät kiinnostuksensa. Tämä on minun kokemuksen kolmestakymmenestä vuodesta, ehkä sinulla on eri kokemukset.

Kysymys: Uskotko liigassa olevan pelaajia jotka olisivat maajoukkueessa parin vuoden päästä?

Hodgson: Aivan varmasti on. Markun valitsemassa joukkueessa on hyvin paljon mielenkiintoisia nimiä. Sitten on muutamia jotka ovat juuri vanhenneet siitä joukkueesta. Tässä tapauksessa puhumme 18 parhaasta pelaajasta mitä tästä maasta löytyy. Niitä minä yritän valita ja se on minun työni. Totta kai pitää olla jonkinlainen tasapaino eikä joukkueeseen voi valita viittä maalivahtia vaikka he kuuluisivat parhaimpien pelaajien joukkoon koska vain yksi saa pelata. Minun tehtäväni on valita 18-20 parasta pelaajaa. Tainio, Väyrynen, Litmanen, Forssell ovat jollain tavalla valinneet jo itsensä otteluun ja sitten minun on elettävä sillä missä kunnossa he ovat. Minä en pääse työskentelemään heidän kanssaan joka päivä. Joskus pelaajat pelaavat maajoukkueessa eri pelipaikalla kuin seurajoukkueessaan. Maajoukkuevalmentajan on vain elettävä sen kanssa ja mentävä eteenpäin. Valmentajan ei ole varaa jättää parhaita pelaajiaan pois maajoukkueesta: a) siksi että he pelanneet huonon ottelun seurajoukkueessaan, tai b) siksi, että he sattumoisin pelaavat eri paikkaa seurajoukkueessa kuin mitä itse olet ajatellut heidän pelaavan maajoukkueessa.

Hodgson: Meillä on vajaa viikko valmistautua Puola-otteluun. Olen varma, että menemme kentälle hyvin valmistautuneina, hyvin motivoituneina ja olen varma, että pelaajat antavat kaikkensa Suomelle. Sitä en tiedä miten pelissä käy.

(MTV3)
Jii

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 24.08.2006 klo 23:27:11

Mikään ei herätä yhtä paljon kunnioitusta ja luottamusta kuin haastattelun alusta loppuun takajaloillaan oleminen ja oman joukkueen vähättely  ::) :keskari:
Puolijalka-Pallosilmä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Arto 92 @ http://soccer.kiekko.tk


Vastaus #7 : 25.08.2006 klo 00:16:41

Suomeen pitäs kyl saada parempi katsomokulttuuri niin ku Hogdson tos sano, siis impulsiivisempi ja intohimoisempi, siel pitäs olla koko ajan meteliä.

Hogdson on kivan sanavalmis valmentaja, huvittava lukea noit piikittelyjä lehdistöä kohtaan :-) Ja tottahan se on, tasapeli puolasta olis jo hyvä saavutus, voitto olis erinomainen. Kelvollisella suorituksellakin voi hävitä sen matsin. Puola o kova joukkue, pitivät Saksaakin tosi tiukoilla. Hogdsonin alaisuudessa kovia vastaan tasuriinpyrkiminen saattaa onnistua vieraissa, toisin kuin Muurisella onnistui.
Poikarakkaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: tiedätte kyllä (ei se!)


Vastaus #8 : 25.08.2006 klo 00:53:36

Lainaus
Hodgson: Kyllä. Jos tasapeli on tyydyttävä Brasilialle, Englannille ja Saksalle kun he menevät Puolaan niin luulen, että meillekin tasapeli riittää. Joskus en tiedä minkä maajoukkueen valmentaja olen, kun näitä kysymyksiä tulee. Minun täytyy välillä muistuttaa itseäni, että olen Suomen maajoukkuevalmentaja. Jotkut taitavat luulla, että pelaamme keltasinisissä.

Mukava huomata että päävalmentaja luottaa joukkueeseensa ja uskoo sen menestymismahdollisuuksiin.  Ylos
Jotenkin vaan tuli tuota(kin) juttua lukiessa mieleen lopussa saatu kulma, FIFA-ranking, K-rauta, puutarhasakset, rautakanki ja ikkunan takaa kuuluva naksuttelu.
J.P. Sarja

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 25.08.2006 klo 05:33:40

Lainaus
Kysymys: Harkitsetko nopeamman kärkipelaajan peluuttamista Puolaa vastaan? Esim. Shefki Kuqi pelasi aika hyvin tullessaan kentälle…tai harkitsetko heittäväsi kentälle vastahyökkäyspelaajia?

Hodgson: Onko hän nopea?

 ;D Ylos

Loppuhuomautuksena se, että kyllä nyt helvetti pitää tusinamaat mallia Puola voittaa. Niin kotona kuin vieraissa. Perkele.
Jälkipelin Mestari

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 25.08.2006 klo 09:24:34

Suomeen pitäs kyl saada parempi katsomokulttuuri niin ku Hogdson tos sano, siis impulsiivisempi ja intohimoisempi, siel pitäs olla koko ajan meteliä.

Niin, onhan se sääli jos annetaan kotipelien etu käytännössä pois kun vieraskatsomo kannustaa enemmän plus että pahimmillaan osa suomalaisista fanittaa vierailevan joukkueen pelaajia  ::)
Ezsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Lahti


Vastaus #11 : 25.08.2006 klo 10:30:20

Laulu on kieltämättä seuraava: "Ihan kiva duunihan tämä on, mutta älkää nyt suomalaiset luulko, että teillä (ai niin meillä... joudun muistuttamaan sitä itselleni että edustan maajoukkuettanne) on mitään mahdollisuuksia EM-kisoihin pääsemiseen."

Kun ei ole saanut ihmeitä tehtyä ennen ensimmäistäkään EM-karsintaottelua, on syytä varautua suomalaisten vihojen saamiseen niskaansa. Tuskin me kuitenkaan pahimpia arvostelijoita ikinä tullaan olemaankaan kuin mitä Roy on saattanut urallaan kohdata.

Hodgsonista paistaa läpi kuitenkin hirveä varovaisuus. Kellekään ei luvata vielä yhtään mitään. Päinvastoin puolustellaan varovaisuutta ja ladellaan itsestäänselvyyksiä. Keskittyisi haastattelussakin perusteluihinsa kuin haastattelijoille vittuilemiseen ja "sinä tyhmä haastattelija ajattelet erilailla" -toistoon.

Ehkäpä harjoitusmaaottelut ovat saaneet Royn aika varovaiselle kannalle. Tosin en mitään uhoa odotakaan enkä varsinkaan eteenpäin on menty -filosofiaa, mutta jos päävalmentaja ei usko asiaansa niin kuka sitten? Suomalaisilla faneilla ja medialla saa olla suuret odotukset. Ei voi olla mitään muuta tavoitetta kuin kisoihin pääseminen (on se sitten kuinka utopistista tahansa). Jalkapallossa ei menesty suomalaisella teen parhaani ja katsotaan mihin se riittää -mentaliteetilla. Royn ja pelaajien on syytä pitää jalat maassa, mutta eivät he voi menestyäkään, jos eivät usko asiaansa.
Jii

Poissa Poissa


Vastaus #12 : 25.08.2006 klo 10:32:46

Ai että voittamaan pitäisi lähteä näitä otteluita? Ei tässä nyt mikään Italia sentään olla  ;D Joitain rajaa hei  ;D
Benny Pronssijalka

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Super Tele, SVHK & Super-Vesku maalivahtina


Vastaus #13 : 25.08.2006 klo 14:11:26

Vittuun Kalliot, Nurmelat ja Wissit. Ja Magnus Bahne. Millä näytöillä hänkin joukkueeseen on päässyt? Jos jotain positiivista, niin ei ole sentään Kopteria mukana. Vittuunnuin näistä valinnoista, odotin jotain uutta.  :keskari: :keskari: :keskari:
pint

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat, suomalaiset maailmalla


Vastaus #14 : 25.08.2006 klo 14:57:07

Suomeen pitäs kyl saada parempi katsomokulttuuri niin ku Hogdson tos sano, siis impulsiivisempi ja intohimoisempi, siel pitäs olla koko ajan meteliä.

Eikös metelin saavuttamiseen ja ylläpitämiseen, ainakin rivikatsojilla, tarvita oluthanoja? Onko tilanne edelleen se, että Suomen maajoukkueen peleissä ei edes tauolla ole tähän mahollisuutta? Mitä siellä Palloliitossa pelätään vai kuka asiasta päättää?
Käsittääkseni Ruotsissa ja Keski-Euroopassa, Englannista puhumattakaan, osa metelistä on alkoholin aiheuttamaa... Eikös muualla Euroopassa olutta saa jopa viedä katsomoon? Täällä fanittamisen takapajulassa vielä holhotaan niin, että olut joudutaan juomaan karsinassa lyhyen tauon aikana ja joissain lajeissa äänekästä kannustajaa katsotaan karsaasti.
Aivan varmasti salakuljetan taskumatin Portugali-peliin ennen peliä otettujen pohjien ylläpitämiseksi!
sornari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #15 : 25.08.2006 klo 15:12:16

Lainaus
Eikös metelin saavuttamiseen ja ylläpitämiseen, ainakin rivikatsojilla, tarvita oluthanoja? Onko tilanne edelleen se, että Suomen maajoukkueen peleissä ei edes tauolla ole tähän mahollisuutta? Mitä siellä Palloliitossa pelätään vai kuka asiasta päättää?

Eipä tarjota karsis-peleissä brenkkua, täällä eikä muuaallakaan käsittääkseni.
Kattojärjestölle voi suunnata kiitokset.  Alas Tuoppi
Tsei Tsei

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tampere United


Vastaus #16 : 25.08.2006 klo 15:39:45

Suomeen pitäs kyl saada parempi katsomokulttuuri niin ku Hogdson tos sano, siis impulsiivisempi ja intohimoisempi, siel pitäs olla koko ajan meteliä.

Nojaa, kyllä olympiastadionilla on ollut kovemmissa karsintapeleissä hyvä tunnelma. Sitten nämä pelit Azereita vastaan ovat olleet hiljaisempia.
Tsei Tsei

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tampere United


Vastaus #17 : 25.08.2006 klo 15:42:55

Eikös metelin saavuttamiseen ja ylläpitämiseen, ainakin rivikatsojilla, tarvita oluthanoja? Onko tilanne edelleen se, että Suomen maajoukkueen peleissä ei edes tauolla ole tähän mahollisuutta? Mitä siellä Palloliitossa pelätään vai kuka asiasta päättää?
Käsittääkseni Ruotsissa ja Keski-Euroopassa, Englannista puhumattakaan, osa metelistä on alkoholin aiheuttamaa... Eikös muualla Euroopassa olutta saa jopa viedä katsomoon? Täällä fanittamisen takapajulassa vielä holhotaan niin, että olut joudutaan juomaan karsinassa lyhyen tauon aikana ja joissain lajeissa äänekästä kannustajaa katsotaan karsaasti.
Aivan varmasti salakuljetan taskumatin Portugali-peliin ennen peliä otettujen pohjien ylläpitämiseksi!

UEFA:n peleissä ei tarjoilla alkoholia. Korkeintaan jossain VIPissä. Tosin Tshekeissä taidettiin myydä salaa tiskin alta. Eihän tuohon kannattamiseen mitään tällaista tarvita. Toki joskus muutaman äänenavauskaljan käyn ottamassa. Mutta selvinpäinkin voi kannattaa. Kokeile vaikka seuraavan kerran, kun menet peliin.
passeli

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 25.08.2006 klo 16:20:44

Nojaa, kyllä olympiastadionilla on ollut kovemmissa karsintapeleissä hyvä tunnelma. Sitten nämä pelit Azereita vastaan ovat olleet hiljaisempia.

Vitut!

Suomi klap klap klap!!!! Jeee! :keskari:

Vai onko meillä ollut kovempia pelejä kuin Italia ja Hollanti -kotipelit edellisissä karsinnoissa???

Eiköhän jatkossakin vain keskitytä pelin katsomiseen.
Viikinki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Viikingit


Vastaus #19 : 25.08.2006 klo 17:03:18

Suomi klap klap klap!!!! Jeee! :keskari:

Tuhannesti parempi, kuin hiljaisuus.
Evil genius

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hulliksen Herkkuhinkit


Vastaus #20 : 25.08.2006 klo 17:25:08

Vituttaa jo etukäteen porttojen esityksiä ihastelevat miesportot. Jos sellaisen näen niin vastaan henkilökohtaisesti siitä, että jälkiseuraamuksia tulee.  >:(
Jii

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 25.08.2006 klo 17:39:33

Vituttaa jo etukäteen porttojen esityksiä ihastelevat miesportot. Jos sellaisen näen niin vastaan henkilökohtaisesti siitä, että jälkiseuraamuksia tulee.  >:(

Minä ainakin kehun hyviä esityksiä vaikka ne olisivat vierailevan joukkueen. Luultavasti tulen Portugali-ottelussa sanomaan monestakin Portugalin pelaajasta, että he pelasivat jonkin tilanteen hyvin. Tuletko vetämään turpaan?
Evil genius

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hulliksen Herkkuhinkit


Vastaus #22 : 25.08.2006 klo 17:52:27

Minä ainakin kehun hyviä esityksiä vaikka ne olisivat vierailevan joukkueen. Luultavasti tulen Portugali-ottelussa sanomaan monestakin Portugalin pelaajasta, että he pelasivat jonkin tilanteen hyvin. Tuletko vetämään turpaan?

Verbaalisesti. Ja lujaa.  ;D Tuoppi
Viikinki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Viikingit


Vastaus #23 : 25.08.2006 klo 17:56:48

Taidan sittenkin jättää krisuronalto paidan kotiin. Paha nero tulloo ja lataa meikäläestä tauluun :(
Tsei Tsei

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tampere United


Vastaus #24 : 25.08.2006 klo 18:02:08

Vitut!

Suomi klap klap klap!!!! Jeee! :keskari:

Vai onko meillä ollut kovempia pelejä kuin Italia ja Hollanti -kotipelit edellisissä karsinnoissa???

Eiköhän jatkossakin vain keskitytä pelin katsomiseen.

Suomi klap klap klap -han on helvetin hyvää kannustusta. En ollut Italia- tai Hollanti-peleissä, mutta kyllä fiilistä on löytynyt Kreikkaa, osittain Walesia, Serbiaa ja Englantia vastaan. Täytyy tosin myöntää, että nämä Italia-, Hollanti- ja Portugali-pelit saattavat olla enemmän gloryhuntereiden matseja ja tunnelma on ollut huonompi. Oma vaikutuksensa on myös istumapaikalla. Kaarteissa on ainakin ollut mukava tunnelma. Oma tappio on toki kannattajien oma katsomonosa. Tuolla yhdistämisellä ei ole saavutettu oikein tavotteita, mutta stadionin mukaan tempaavat pienet porukat ovat kadonneet. Jotenkin ne helpoiten kannustukseen mukaan lähtevät yksilöt ovat nyt samassa nipussa. Näin muualla kannustuksen aloittaminen ei saa samaa vastakaikua. Ihmiset lähtevät helpommin mukaan, jos lähistöltä löytyy 10-20 kannustajaa kuin silloin, kun homma jää 5 ihmisen huutamiseksi.

 
Sivuja: [1] 2
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa