FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.04.2019 klo 03:14:12 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-futisfurnaus 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 5
 
Kirjoittaja Aihe: Kaakon Nelonen 2018 - Maakuntamatkailua  (Luettu 37992 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Kanuuna-Keen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP, KyPa


: 06.01.2018 klo 22:53:35

Vuosi on vaihtunut ja näemmä Pöllöliiton Taso-sivujen mukaan kaikki Kaakon Nelosen joukkueet on hoitaneet ilmoittautumisen sarjaan. Ylos

Aikamoinen maakuntamatkailusarja tämä Kaakon Nelonen, kun joukkueita tulee jopa neljästä eri maakunnasta. Onkohan Nelosen tasolla jopa isoin luku eri maakuntia yhdessä sarjassa?
-   Uudeltamaalta on yksi joukkue (FC Atomit, Loviisa)
-   Kymenlaaksosta on kolme joukkuetta (KPonsi ja Sudet/2 Kouvolasta, KyPa Kotkasta)
-   Etelä-Karjalasta tulee neljä joukkuetta (KoPa Lemiltä, SiU Rautjärveltä, FC LaPa sekä Liry Lappeenrannasta)
-   Etelä-Savosta kaksi joukkuetta (KuP Savonlinnan suunnalta ja OViesti Mikkelistä)

Viime kaudella heinolalainen Union Plaani voitti Nelosen ja nousi Kolmoseen. Kaakon Kolmosen jumboksi puolestaan jäi Ri-Pa, joka täydennysmenettelyn ansiosta kuitenkin näyttäisi jatkavan Kolmosessa pelailua. Kaakon Vitosessa mestareiksi kruunattiin länsilohkossa Kymin Palloilijat (joka pelaa Peli-Karhujen alaisuudessa) sekä itälohkossa Otavan Viesti.

Viime kaudella Nelonen pelattiin kahdeksan joukkueen voimin, joten lisätäydennykselle oli tarvetta. Nelosen jumboksi jäänyt Susien reservijoukkue säilyi näin ollen sarjassa. Lisäksi Vitosesta nostettiin vielä Kaakon Vitosen itälohkon toiseksi sijoittunut FC LaPa.

Koska omat tietoni joukkueista on vajavaiset yhtä joukkuetta lukuunottamatta, koska viime kaudella sattuneista syistä tuli Nelosen sijaan seurattua enemmän Kaakon Vitosta, niin ehdottomasti saa jonkinlaista taustatietoa pistää joukkueista.

Mukana Nelosessa on:


FC Atomit
- kotipaikkakunta: Loviisa
- perustettu: 1974
- viime kauden sijoitus: 4/8
- Kotisivut / Facebook / Twitter

Viime kaudella Nelosessa oli hyvin tasainen keskikasti. Atomit päätyi lopulta sijalle neljä. Vieläkö jatkuu tällainen tasainen puurtaminen?

---


FC Lappeenrannan Pallo (FC LaPa)
- kotipaikkakunta: Lappeenranta
- perustettu: 2002
- viime kauden sijoitus: 2. (Kaakkois-Suomen Vitonen, itälohko)
- Kotisivut / Facebook

Jäi viime kaudella Vitosessa seitsemän pisteen päähän Otavan Viestistä, mutta kabinettipäätöksellä nousi kuitenkin Neloseen. Pitkä pelaajalista näyttäisi olleen ainakin viime vuonna, joten pelaajista ei kai pitäisi olla Nelosessakaan puutetta?

---


Kotajärven Pallo (KoPa)
- kotipaikkakunta: Lemi
- perustettu: 1961
- viime kauden sijoitus: 5/8
- Facebook

Neljä vuotta sitten vielä Kaakon Kolmosta, sen jälkeen meno on ollut laskusuunnassa. Jatkuuko sama meininki edelleen?

---


Korian Ponsi (KPonsi)
- kotipaikkakunta: Kouvola (Elimäki)
- perustettu: 1949
- viime kauden sijoitus: 7/8
- Kotisivut / Facebook

Viime kaudella oli sarjanousija ja joutui jo kauden alussa putoamistaisteluun. Loppujen lopuksi jätti kuin jättikin paikalliskilpailija Sudet/2 taakseen, mutta loppujen lopuksi se olisi ollut ihan sama – viimeinenkin säilyi.

---


Kulennoisten Pallo (KuP)
- kotipaikkakunta: Savonlinna (Punkaharju)
- perustettu: 1958
- viime kauden sijoitus: 2/8
- Kotisivut / Facebook

Sympaattinen kyläseura, joka muutama vuosi sitten pelasi Kolmosessakin ja sinne varmasti tähtää tälläkin kaudella. Viime kaudella kangertelevan alun jälkeen pääsi hyvään vauhtiin ja päätti kauden 11 ottelun voittoputkessa. Siitä on varmaan hyvä jatkaa, vaikka viime kaudella se riitti vain kakkossijaan.

---


Lappeenrannan Itäinen Raittiusyhdistys (Liry)
- kotipaikkakunta: Lappeenranta
- perustettu: 1978
- viime kauden sijoitus: 3/8
- Kotisivut / Facebook

Viime kaudella pronssia. Ilmeisesti melko kokenut joukkue on kyseessä?

---


Otavan Viesti (OViesti)
- kotipaikkakunta: Mikkeli
- perustettu: 1929
- viime kauden sijoitus: 1. Kaakkois-Suomen Vitonen (itälohko)
- Kotisivut / Facebook

Sarjanousija, joka siis voitti Vitosen itälohkon melko selvällä erolla. Mihin riittää rahkeet Mikkelin vanhimmalla jalkapalloseuralla sarjatasoa ylempänä?

---


Kymin Palloilijat (PeKa/KyPa)
- kotipaikkakunta: Kotka (Karhula)
- perustettu: 1945
- viime kauden sijoitus: 1. Kaakkois-Suomen Vitonen (länsilohko)
- Kotisivut / Facebook / Twitter / Instagram

Toissa kaudella KyPa voitti Kaakon Kutosen ja viime kaudella sarjanousijana voitti upeasti Kaakon Vitosen länsilohkon. Otti jo ensituntumaa Nelosen jengeihin osallistumalla Regions’ Cupiin, jossa pudotti kolme tämän lohkon joukkuetta (KPonsi kotona, KoPa ja KuP vieraissa). KyPa eteni 16 parhaan joukkoon (Suomen paras Vitosen joukkue) Regions’ Cupissa, mutta viidennellä kierroksella JIPPO osoittautui liian vaikeaksi vastustajaksi.

Viime kauden otteet kuitenkin osoitti, että KyPa varmasti pärjää myös Nelosessa. Joukkue ei ainakaan ole heikentynyt, vaan muutama kova vahvistus on onnistuttu naaraamaan joukkueeseen. Joukkueesta löytyy kova maalitykki, paljon taitoa ja erittäin hyvä joukkuehenki. Talven aikana on nyt alettu treenailemaan paljon enemmän kuin menneinä vuosina ja muutenkin touhua yritetään viedä koko ajan enemmän ”ammattimaisempaan” suuntaan.

Mielenkiintoinen uusi tuttavuus Nelosessa, joka tulee aiheuttamaan päänvaivaa tälläkin kaudella Kaakon Nelosen jengeille. :)

---


Simpeleen Urheilijat (SiU)
- kotipaikkakunta: Rautjärvi (Simpele)
- perustettu: 1936
- viime kauden sijoitus: 6/8
- Kotisivut / Facebook

Vuosikausia kuului Kolmosen vakiokalustoon, kunnes lopulta tuli alas, eikä takaisin ole ollut enää asiaa Kolmoseen. SiU jopa putosi Vitoseen toissa kaudella, mutta sai saunottua paikan Nelosesta. Viime kaudella kuudes sarjassa, mutta hyvänä päivänä Simpele voi kai voittaa kenet vain?

---


Kouvolan Sudet/2
- kotipaikkakunta: Kouvola
- perustettu: 1912
- viime kauden sijoitus: 8/8
-

Susien nuori reservijoukkue, mutta miten toimii yhteistyö edustuksen kanssa? Edarikin putosi alas Kolmoseen ja MYPA puolestaan nousi Kakkoseen, joten susilaumasta on lähtenyt porukkaa Kakkosta potkimaan, joten siirtyykö kakkosjoukkueesta jotain sitten Susien edariin? Viime kaudella Sudet/2 jäi Nelosen viimeiseksi, mutta kuten yllä on jo pari kertaa tullut esille, Nelosesta ei ketään pudonnut.

---

(tähän tulee jotain linkkejä ym. myöhemmin)
« Viimeksi muokattu: 12.01.2018 klo 12:20:02 kirjoittanut Kanuuna-Keen »
batong

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KoiPS, MU, SV, West Ham United, Orimattilan Pedot


Vastaus #1 : 07.01.2018 klo 17:43:34

Ai että, ehkä kaikista Suomen alasarjoista se kiinnostavin Kaakon Kolmosen ohella Ylos Täksi vuodeksi otan tavoitteeksi ainakin käydä Kotajärven legendaarisessa aitassa. Ehkä jopa suuntaan kokonaisen Kaakon kierroksen, mikäli pääsen käyttämään vuosilomista sopivan pätkän.
AleKos

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 12.01.2018 klo 00:31:52

Liry muka kokenut, tulevalla kaudella ainakin kaksi alle kolmekymppistäkin mukana... Kaikilla varmaan rosterit muuttuu viime kaudesta, joten jännä nähdä minkälaiset voimasuhteet kaudelle 2018 tulee. Ihan positiivinen juttu, että viime kauden kolminkertaisesta 21 pelin sarjasta vaihdetaan kaksinkertaiseen 18 ottelun sarjaan. Reissut kun tosiaan tuppaa tässä sarjassa välillä olemaan aika pitkiä ja sitä myöten rankkoja.

Lisäisikö Kanuuna-Keen Liryn kohdalle vielä juuri julkaistut Facebook sivut? Linkki ohessa: https://www.facebook.com/Liryfutis/
Elias

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 13.01.2018 klo 20:38:22

Milläs kentällä KyPa on ajatellut pelata kotiottelunsa tällä kaudella? KoPan kotiotteluun pitää kyllä yrittää tänä vuonna ehtiä.
Kanuuna-Keen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP, KyPa


Vastaus #4 : 13.01.2018 klo 23:07:40

Milläs kentällä KyPa on ajatellut pelata kotiottelunsa tällä kaudella? KoPan kotiotteluun pitää kyllä yrittää tänä vuonna ehtiä.
Vielä on aikaista sanoa, mutta vahva veikkaus on, että eiköhän tässä pelit tänäkin vuonna jakaannu useammalle kentälle. Toivottavasti jotain pelejä olisi tänäkin vuonna Arto Tolsa Areenalla.

KyPa on muuten ilmoittautunut taas Regions' Cupiinkin.
Karponvahti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 13, KarPo, SW6 ja 14.3.1978-2.3.2012


Vastaus #5 : 15.01.2018 klo 20:32:09

Paljos muuten toi Tolsa-areenan yhden pelin hinta on?
Jos vaikka KarPo pelais yhen matsin siellä;)
Carsten Wanker

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Filipino diving team


Vastaus #6 : 16.01.2018 klo 13:08:45

Otetaan topic seurantaan ja toiveissa olisi, että ehtisi ainakin parissa SiU.n matsissa käymään paikan päällä.
jesper

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SiU ja Liverpool


Vastaus #7 : 20.01.2018 klo 11:01:56

SiU aloitti harjoittelun jo kuukausi sitten ja on jo pelannut ensimmäisen harjoitusottelunkin.
SiU pelasi IPS/Pepo B17 joukkuetta vastaan 14.1 Aviasport Areenalla, ottelu oli kovavauhtinen, yhteisjoukkue pelasi hyvin ja piti palloa jopa SiUta enemmän varsinkin ensimmäisen puoliajan miehistöllään. Mutta SiU pelasi maltilla ja teki johtomaalin 20 minuutin kohdilla, SiU riisti pallon keskialueella ja vaihtoi ripeästi laitaa, Aatu Vento nousi keskikentältä ja pääsi läpiajoon Eero Jordanin syötöstä. Aatu sijoitti pallon etunurkkaan ja SiU johtoon. IPS/Pepo nousi tasoihin 1 puoliajan viimeisellä minuutilla, SiU puolustus purki pallon suoraan vastustajan jalkaan, siitä pallo päätyyn, laitalinkki syötti pallon takaviistoon ja lilapaita täräytti pallon etuylänurkkaan. Hyvä riisto ja tyylikäs maali.
Toiselle puoliajalle Pepo vaihtoi 9 pelaajaa, vähän nuorempia jätkiä kehiin. SiU siirtyi uudestaan johtoon kun SiU Miro Saukkosta rikottiin 16 rajalla, edellinen rike 16 alueen sisällä jäi huomaamatta mutta tällä kertaa tuomari puhalsi pilliinsä. Juho Jylhä asettui laukomaan vaparia, ja Jylppy tälläsikin hirmuisen pommin takanurkkaan, Pepon maalivahti oli ehkä hieman muurin takana piilossa eikä nähnyt vetoa ennenkuin oli jo liian myöhäistä..
Tämä oli myös ottelun lopputulos ja SiU aloitti pitkästä aikaa harjoitusottelut voitolla.
Ottelu oli hyvä välipala ison kentän pelaamisesta, SiU joutuu talvikauden treenaamaan pienessä koulun salissa joten harjoitusottelut tekonurmilla tulevat tarpeeseen.
SiUn joukkue pysyy aika hyvin kasassa viime vuoteen verrattuna, muutama kaveri läksi armeijaan mutta pari kokenutta kehäkettua palaa joukkueeseen uudella palolla joten odotukset kauteen ovat taustajoukoilla korkealla tasolla. Tarkoitus on tälläkin kaudella korostaa pelaavuutta ja jatkaa hyökkäävällä pelityylillä. Joukkueen kokoonpanosta lisää tietoa myöhemmin..
Kanuuna-Keen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP, KyPa


Vastaus #8 : 18.02.2018 klo 19:28:28

KyPa voitti tänään PeKan edustusjoukkueen 4-3. Ja eilen kaatui PeKan A-junnut harkkapelissä 12-2. Lisää harkkapelejäkin on luvassa ja Regions' Cupin ekalla kierroksella kohdataan toinen Nelosen sarjanousija - FC LaPa.

Niin, ja onhan se Kaakon Nelosen alustava otteluohjelmakin julkaistu jo. Ylos

https://www.palloliitto.fi/splkaakko/miehet-nelonen
« Viimeksi muokattu: 18.02.2018 klo 19:32:35 kirjoittanut Kanuuna-Keen »
jesper

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SiU ja Liverpool


Vastaus #9 : 24.02.2018 klo 22:44:06

SiU kohtasi tänään harjoitusottelussa LappeeJK:n Imatran Aviasportilla. Ottelu oli vauhdikas ja molemmat joukkueet hyökkäsivät innolla. SiU pääsi heti ottelun alussa 1-0 johtoon kun SiUn Juuso Saukkonen karvasi pallon LJKn puolustajan huonon syötön jälkeen ja karkasi keskeltä läpiajoon. Juuso sijoitti pallon tyylillä maalivahdin ohitse verkon perukoille ja lähetti tuuletuksellaan terveisiä taivaaseen.
LJK sai tasoitettua pelin hieman onnekkaasti SiUn maalivahdin tiputettua keskityspallon selkänsä taakse mistä LJKn hyökkääjä sai laittaa pallon tyhjiin. Ensimmäinen puoliaika päättyi 1-1.
Toiselle puoliajalle SiU teki 3 vaihtoa ja vaihtomiehet tulivat sisään pirteästi ja hyvällä jalalla. Mikko Repo pääsikin tuikkaamaan maalin edestä SiUn 2-1 johtomaalin Eero Jordanin mainiosta matalasta keskityksestä. SiU pääsi vielä lopussa yhden miehen ylivoimalla kun LJKn maalivahti pelasi palloa kädellään maalivahdin alueen ulkopuolella. Tilanteessa SiUn Miro Saukkonen karkasi läpi, nosti pallon moken yli mutta moke pysäytti pallon kädellään. Moke lähti suihkuun ja SiU sai vapaapotkun noin 18 metristä. LJK joutui laittamaan kenttäpelaajan maaliin mutta tuskin oikea maalivahtikaan olisi tilanteessa auttanut, niin komean vedon aivan maalin yläkulmaan muurin ylitse Mikko Repo teki!
Ja se olikin ottelun lopputulos, SiU voitti täysin ansaitusti 3-1. Ottelun lopputuloksella ei sinällään ollut mitään väliä, tärkeintä oli saada ison kentän pelikokemusta ja testailla pelaajien sopivuutta eri paikoille sekä testata uutta pelitapaa..
SiU jatkaa harjoitusotteluita 4.3 klo 18.00 Aviasportilla kohtaamalla IPSin.
Kanuuna-Keen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP, KyPa


Vastaus #10 : 27.02.2018 klo 18:27:19

Jaahas. Sudet/2 luopunut paikasta ja Inkeroisten Purha nostettu tilalle.
BorisC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


Vastaus #11 : 28.02.2018 klo 00:04:31

Jaahas. Sudet/2 luopunut paikasta ja Inkeroisten Purha nostettu tilalle.
Topic seurantaan Purhan tiedotteella.
Sopivasti juhlakaudeksi nousee -58 perustettu seura.
« Viimeksi muokattu: 28.02.2018 klo 00:07:02 kirjoittanut BorisC »
haravanvarsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pohjoiskaarre


Vastaus #12 : 28.02.2018 klo 00:09:49

SiU pääsi heti ottelun alussa 1-0 johtoon kun SiUn Juuso Saukkonen karvasi pallon LJKn puolustajan...

Jalkapallossa prässätään, ei karvata.
Jukka-38

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LauTP,KoPa,Virky


Vastaus #13 : 01.03.2018 klo 13:08:08

Saadaanko Lemille uuden alkoholilain myötä myyntiin myös koskenkorvaa?
BorisC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


Vastaus #14 : 05.03.2018 klo 01:32:47

Purha aloitti reenihöntsyt voittamalla Vitosen Kajon 3-6.
jesper

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SiU ja Liverpool


Vastaus #15 : 17.03.2018 klo 23:18:07

Kultsu-SiU tänään Amiksen tekonurmella 0-0.
Tätä edeltäneen IPS pelin 6-1 kyykkäyksen  jälkeen tärkeä näyttö siitä että eteenpäin on menty..
Kanuuna-Keen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP, KyPa


Vastaus #16 : 18.03.2018 klo 11:04:08

Kultsu-SiU tänään Amiksen tekonurmella 0-0.
Tätä edeltäneen IPS pelin 6-1 kyykkäyksen  jälkeen tärkeä näyttö siitä että eteenpäin on menty..
Samalla kentällä oli myös LaPan ja KyPan välinen Regions' Cup -ottelu. KyPa hallitsi, mutta LaPa teki silti pari maalia. Lopussa KyPakin alkoi onnistumaan ja tasoitti vaparista pelin 2-2:sen lopussa. Pilkkukisan vei sitten LaPa.
Kanuuna-Keen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP, KyPa


Vastaus #17 : 21.03.2018 klo 23:28:59

Tänään oli KyPalla Arto Tolsa Areenalla harkkapeli Uudenmaan Nelosessa pelaavaa Porvoon Akillesta vastaan. KyPa voitti ottelun 5-3. Tarkempaa raporttia löytyy KyPan Facebook-sivuilta: https://www.facebook.com/kypajalkapallo/

Peli tosiaan aloitettiin pimeällä, kun täällä Kotkassa on päätetty kentänhoito tollakin kentällä ulkoistaa ja homma taitaa olla niin, että joukkueiden pitäisi itse hoitaa valaistus ym. "Ylos"
jesper

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SiU ja Liverpool


Vastaus #18 : 26.03.2018 klo 22:32:25

LaPa-SiU 2-2 (0-0). Lapa pääsi kaksi kertaa johtoon SiUn alakerran virheistä mutta tuli molemmilla kerroilla väkisin rinnalle Mikko Revon ja Samu Haakanan maaleilla. Voiton avaimetkin oli lopussa jaloissa mutta sopuisa tasuri oli lopputulema. Pelin ensimmäinen puoliaika pelattiin täydellisissä olosuhteissa, toinen puoliaika pelattiinkin lumimyrskyssä..
SiU pelaa seuraavaksi Regions Cupin ottelun Pekaa vastaan 8.4 klo 18.00 Aviasport Areenalla.
BorisC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


Vastaus #19 : 26.03.2018 klo 23:40:06

Purhan ja Ponnen sunnuntai-illan läpsyttely Purhalle 6-3.
AleKos

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 02.04.2018 klo 20:57:31

Liry on nyt pelannut kolme treenipeliä. Ensin ihmeteltiin miten se isolla kentällä pelaaminen taas sujuukaan ja hävittiin Lappee JK:lle 0-3. Toiseen matsiin saatiin paletti kasaan ja voitettiin IPS 1-2. Tänään sitten lumimyrskyssä normaalista vahvasti poikkeavalla kokoonpanolla kaatui KuP 3-2.
BorisC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


Vastaus #21 : 15.04.2018 klo 21:51:34

Purha - Peltirumpu (3.div) 3-2
« Viimeksi muokattu: 16.04.2018 klo 12:29:31 kirjoittanut BorisC »
AleKos

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 16.04.2018 klo 20:48:07

Liry päätti harjoitusottelut lauantaina, Korian Ponsi kaatui 3-2. Nyt pari viikkoa treeniä ennen kuin kausi pyörähtää käyntiin perjantaina 4.5. derbyllä KoPaa vastaan.
Kanuuna-Keen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP, KyPa


Vastaus #23 : 28.04.2018 klo 12:48:02

Tänään alkaa tätäkin. KyPa-KuP-peli Karhulassa klo 18.30. Tuoppi
FletchZ

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 28.04.2018 klo 17:23:29

Purha - FC LaPa 1-3 (0-3)

 
Sivuja: [1] 2 ... 5
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines