FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
20.02.2019 klo 21:17:58 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 4 [5] 6
 
Kirjoittaja Aihe: Perparim Hetemaj lopettaa maajoukkueuransa  (Luettu 22790 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Moe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tampere United


Vastaus #100 : 08.01.2018 klo 20:18:38

Sääli että lopetti. Perpan maajoukkueuran loppuminen on harmittavan hyvä esimerkki siitä maajoukkuefutiksen näivettymisestä, kun isolla sydämellä vetävät viimeiset mohikaanit jättävät maajoukkuepelit ja heidän tilalleen nousee hajuttomia ja mauttomia fifa-sukupolven ananastukkapoikia.
Tresor

Poissa Poissa


Vastaus #101 : 08.01.2018 klo 20:19:21

Minunkin puolestani kiitokset Perpalle hyvistä pelivuosista maajoukkueelle. Erinomainen oppi myös suomalaisille siitä, miten erilaisilla vahvuuksilla tässä pelissä voi olla hyvä.

Perpalla on ollut arvonsa suomalaisen yhteiskunnan suvaitsevaisuuden kasvattamisessa sekä myös oman yhteisönsä lipunkantajana.

Koskaan ei tämän herran kanssa jäänyt asenteesta kiinni.

Muistetaan nyt kuitenkin syksy 2010 ja tapahtumat Unkari-pelin yhteydessä. Vaikka en minä nuoruuden kukkoiluista jaksa kaunaa kantaa. Enemmänkin osoituksena siitä, että epäkypsästä kukkoilijastakin voi kasvaa tinkimätön joukkuepelaaja. #Mosa
moniveto

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK, Huuhkajat


Vastaus #102 : 08.01.2018 klo 20:44:04

Kosovo sähläykset ymmärsin täysin, ei ongelmaa. Mutta ei 31v 1kk o mikää vitun ikä lopettaa majussa. Megafonissa aina ensimmäisenä kiinni joka kotimatsin jälkee huudattamassa jengiä jne... ei vittu Perpa nyt meni arvostus >:(
Jooh

Poissa Poissa


Vastaus #103 : 08.01.2018 klo 20:52:01

Olisikohan siellä usko loppunut, kun tässä vaiheessa lopettaa maju-uran? Kuitenkin Nations League tuo ihan uuden mahdollisuuden kisoihin, vaikkakin todennäköisyys on edelleen hyvin pieni.
BorisC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MyPa, Purha


Vastaus #104 : 08.01.2018 klo 21:14:52

Kosovo sähläykset ymmärsin täysin, ei ongelmaa. Mutta ei 31v 1kk o mikää vitun ikä lopettaa majussa. Megafonissa aina ensimmäisenä kiinni joka kotimatsin jälkee huudattamassa jengiä jne... ei vittu Perpa nyt meni arvostus >:(
Näiden karsintojen aikana Perpa on ollut enemmän rikki kuin koskaan, joten ihan ymmärrettävää. Parhaimmillaan lopettamispäätös voi antaa pari kautta lisää seuratasolla.
Hauccuceecaicci

Poissa Poissa


Vastaus #105 : 08.01.2018 klo 22:06:03

Synkkä uutinen, mutta pakon sanelema ilmeisestikin. Sanotaan, ettei sota yhtä miestä kaipaa, mutta Suomen majulle Perpa oli lähestulkoon elintärkeä pelaaja.
13ergkamp

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Slavia Sofia


Vastaus #106 : 08.01.2018 klo 22:18:11

Ei helvetti. Tullut kai oltua uutispimennossa tänään :(

Keskikentän vasen laita, joka Perpalle se vahvin paikka on lienee kuitenkin avauskokoonpanomenetykseltään sieltä pienimmästä päästä, kun Lod on ollut aika pirun hyvä.

Energioiltaan ja tekemisen laadultaan lähes aina kentän tärkein pelaaja. Vaikuttaa kentällä ollessaan peliin oleellisesti vaikka pyörisi oman pään kulmalipulla...

Maajoukkue ei ole enää mikään ns. "kunnia-asia", vaan lähinnä kansainvälinen näyteikkuna..? Tähän suuntaan maailma yleisesti ryömii ja kai se pitää vain hyväksyä. Toisaalta ei voi kuin arvailla, voisiko maajoukkueen avainkokoonpanon paikka olla kiinnostavampi jos toimintaympäristö olisi toisenlainen. Todennäköisesti...
Veli Ponteva

Poissa Poissa


Vastaus #107 : 08.01.2018 klo 22:20:22

Ilmeisesti maajoukkueen nyky-projektia ei ole kovin onnistuneesti myyty pelaajistolle, kun ukkoa hyppää junasta ulos näin hanakasti.
Pikka

Poissa Poissa


Vastaus #108 : 08.01.2018 klo 22:46:44

Tulipa tämäkin puskista ja hiljaiseksi vetää majun nykytilanne, kun lyhyen ajan sisään ovat majussa lopettaneet ainoat top-4 sarjoissa pelaavat kenttäpelaajat. Tuntuu, että olisi jäänyt Huuhkajien koko projekti täysin kesken ja aineksia olisi molemmilla (Nikellä ja Perpalla) ollut nousta selvästi suuremmiksi nimiksi majun historiaan (kisaunelma 2020 ja kaksi karsintamahdollisuutta). :/ Perpa toki jäi jo nyt valopilkuksi synkällä majuaikakaudella, mutta Nikke sen sijaan jäi omissa kirjoissani muistoihin alisuoriutumisesta maajoukkueessa (seurajoukkueen peliesityksiin ja korkeisiin odotuksiin nähden). Ei ollut huono, mutta ei loistanutkaan erityisesti.

Noh ei voi Perpaa ainakaan syyttää etteikö olisi aina antanut kaikkeansa kentällä. Jopa se surullisenkuuluisa Ruotsi-matsi Råsundalla - siinäkin Perpa antoi ihailtavasti kaikkensa loppuun asti vaikka varmasti vitutti katsella monen joukkuekaverin vähemmän ansiokasta pelaamista. Ei kai sille sitten vaan voi mitään, jos jatkuvasti kärsii kivuista ja päätyy tähän ratkaisuun. Siispä kiitos kaikesta Perpa ja tervetuloa villinä ja vapaana ;) katsomoon!

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.
https://www.youtube.com/watch?v=McTNAuLzilM & https://www.youtube.com/watch?v=rgiZ5kFwFy4
« Viimeksi muokattu: 09.01.2018 klo 00:05:50 kirjoittanut Pikka »
papadopoulos

Poissa Poissa


Vastaus #109 : 08.01.2018 klo 22:48:50

Moisander ja Perpa olivat ainakin niitä pelaajia, jotka eivät päässeet murtautumaan nuorena maajoukkueen avaukseen, kun vahat kehäraakit heidän pelipaikoillaan eivät vaan malttaneet lopettaa Baxterin ajan maajoukkueessa, vaikka nuorennusleikkaus olisi pitänyt tehdä. Ehkä muistavat tämän ja haluavat antaa nyt nuoremmille tilaisuuden. Nyt saadaan kunnolla nuorennettua maajoukkuetta kun vielä Arkivuo, Halsti ja Hämäläinen jättäisivät maajoukkueen. :)

Itse asiassa mietin juuri jotain tämän suuntaista. Eli olisiko mahdollista, että katsovat tekevänsä majulle viimeisen palveluksen siirtymällä ajoissa sivuun. Tiedä häntä ja paksultahan tuo kuulostaa.

Tässä vaan tulee mieleen, että olis ihan kiva jos tässä maassa tajuttaisiin realiteetit.
Kaikkien aikojen karsinnat eivät olleet fiasko kun niistä ei päästy kisoihin, vaan koska luotiin virheellinen kuva siitä kuinka helppoa se on noilla vastustajilla.
Totuus kuitenkin on, että Suomi oli edelleen altavastaaja siinäkin lohkossa. Kaikki paska lapattiin valmentajien ja pelaajien päälle eikä tunnustettu ettei suomalaiseen jalkapalloon ole vaan tihkunut riittävästi resursseja meidän kaikkien taskusta.

Koko kansakunta on velkaa anteeksipyynnön Perpalle ja kumppaneille siitä.
Pumba

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Therese Johaug


Vastaus #110 : 08.01.2018 klo 22:50:06

Maajoukkue ei ole enää mikään ns. "kunnia-asia", vaan lähinnä kansainvälinen näyteikkuna..? Tähän suuntaan maailma yleisesti ryömii ja kai se pitää vain hyväksyä. Toisaalta ei voi kuin arvailla, voisiko maajoukkueen avainkokoonpanon paikka olla kiinnostavampi jos toimintaympäristö olisi toisenlainen. Todennäköisesti...

Toki maajoukkueurat tuntuvat ainakin näin äkkiseltään loppuvan aikaisemmin myös isommissa futismaissa. Ensi kesänä tulemme varmasti kuulemaan tukun ilmoituksia, kun jälleen yksi MM-perioidi on takanapäin. Tämän päivän futis maailman huipulla on niin raakaa touhua, että jos kroppa vähänkään prakaa iän ollessa 30+ niin majupelithän siinä monesti ensimmäisenä liipaisemella ovat.

Toimintaympäristön ja majun yleistä tilaa päätösten takana ei voi kuitenkaan aliarvioida. Kukaan ei varmaan voi vakavalla naamalla väittää, että suuressa kuvassa Pallolitto tai pienemmässä kuvassa maajoukkueen valmennus sekä muu porukka siinä ympärillä olisivat olleet jotain kunnianhimoisten huippujalkapalloilijoiden paratiiseja. Kaukana siitä. Moisander on nähnyt Ajaxin junnumankelin ja Louis van Gaalin koulut, Perpa on ollut vuosia maailman taktisimman sarjan avauskokoonpanon pelaaja, eikä ole saavuttanut asemaansa kantapääkikoilla vaan rajulla arkipäiväisellä työnteolla. He ovat niitä harvoja suomifutaajia, jotka ovat nähneet, mitä se arki ja vaatimustaso tuolla tasolla oikeasti ovat.

Sitten he tulevat maajoukkuetauolle, näkevät Genen yhdeksännen eri päävalmentajan apumiehenä, Jukka Ikäläisen ottamassa brunaa uima-altaalla, täysin pihalla nykyfutiksesta olevan ruotsalaisen TV-kommentaattorin tai mikä parasta, kuulevat oman valmentajansa suusta koko kansan edessä, etteivät he ole tarpeeksi hyviä.
Litranen

Poissa Poissa


Vastaus #111 : 08.01.2018 klo 23:09:46

Nyt ollaan pojat pohjalla. Hiljaiseksi vetää
Kuku

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tamperelaiset muoviseurat ja kabinettinousijat


Vastaus #112 : 08.01.2018 klo 23:18:49

Kuka nyt ottaa maajoukkueen "rikotuimman pelaajan" roolin :(
Hippo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomen maajoukkueet - FC Ilves - Tampere


Vastaus #113 : 08.01.2018 klo 23:51:03

Kultaisen sukupolven pelejä katselleena tuli tämän ko. ikäluokan lopettamisten myötä hetkiseksi henkinen suvantovaihe ja Perpa oli se ykköspelaaja, joka sai minut taas innostumaan kunnolla. Perpa teki tinkimätöntä työtä välillä hyvässä kuin pahassakin mutta suurella sydämellä ja aina antaen itsestään kaiken irti. Kuitenkin, jos pelaajasta tuntuu, että maajoukkuepuolella on nyt kaikki annettu, niin silloin on hyvä päästää nälkäisemmät tilalle.

Sieltä tulee kuitenkin taas taustalta hyviä pelaajia, jotka tulevat ottamaan paikkansa. Joskus. Ajanmyötä.
Isoin ongelma on kuitenkin se, että jalkapallo on tässä maassa niin harrastelijatasolla, että emme vain ole saaneet tuotettua sellaista massaa, josta on helppoa poimia jyvät akanoista MUTTA pikku hiljaa entistä nuoremmat ovat siirtyneet kovempiin ympyröihin, pelaavat kovempia pelejä ja sitä kautta jossain lähitulevaisuudessa tulee se hetki, että kaikki palaset osuvat yhteen myös maajoukkueessa. (Tästä lisää muissa topikeissa.)

Perpa ei ole enää ollut pitkään aikaan ihan ehjä ja pelityyli on sellainen, että ehjänä ei iän karttumisen myötä pysytäkään. Nyt on myös se hetki, kun voi tehdä viimeisiä isoja sopimuksia eteenpäin: katsoa löytyykö jostain joku huippuseura, joka on valmis maksamaan kunnon palkan ja antaa jopa mahdollisuuden pelata sarjojen välisiä. Maajoukkue on mielestäni jopa taakka tässä. On helpompi markkinoida itseään niin, että minä olen maajoukkueessa huippu mutta nyt keskityn palkanmaksajan töihin 100%, jätän riskaabelit maajoukkuepelit pois ja tauot hoidatan itseäni niin, että olen kunnossa.
4-5-2

Poissa Poissa


Vastaus #114 : 09.01.2018 klo 00:07:33

Kuka nyt ottaa maajoukkueen "rikotuimman pelaajan" roolin :(

Mosa, heti kun ymmärtää, ettei aina ole pakko väkisin pysyä pystyssä.
FredPerryLyleScott

Poissa Poissa


Vastaus #115 : 09.01.2018 klo 00:08:54

Lainaus
Keskikenttäpelaaja joka ei tehnyt maajoukkueessa maaliakaan kait 'yli kolmeen vuoteen. Heippa!

Eipä tule ikävä, koskaan unohda sitä että rikko joukkuepelin jäämällä pois kosovo pelistä. Joukkue pelaaja ei olisi sellaista tehnyt!

Huomaa että ei suomalaisille sukunimille (Moisander, Hetemaj) ei maajoukkue ole sydämen asia.

Suomen yliarvostetuin pelaaja. Toivottavasti joku nuori Pelaaja saa nyt kunnon tilaisuuden, ja Suomi alkaa pärjätä!

ei laulanut koskaan Maamme laulua,mussutti vain purkkaa.eli ei ollut täysillä mukana.ei tule ikävä.

Todella yliarvostettu. Yleensä huonoin kentällä. Teke muistakin huonompia.

Yliarvostettu ja yliärsyttävä. Ei tule ikävä. Vielä Sparvit ja kaikenmaailman Arkivuot pois ja uskaltakaa nyt nuorentaa joukkuetta kunnolla.

 ihme filmaaja ja vitisiä. Ei olisi kuulunut maajoukkueeseen ollenkaan. Samaa tasoa kuin pukki, joka joutaisi myös pois.

Eihän nää paskalehtien tyypit voi olla tosissaan, vaan jotain foorumisteja paskahassuttelemassa :D Alas
laitinho

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Altavastaajien Palloseura


Vastaus #116 : 09.01.2018 klo 00:34:55

Kiitos ja hyvät jatkot Serie A:ssa! Majun suosikkipelaajani keskikentältä, ilman kilpailua!
Hossam Ramsu

Poissa Poissa


Vastaus #117 : 09.01.2018 klo 07:52:48

Maajoukkue ei ole enää mikään ns. "kunnia-asia", vaan lähinnä kansainvälinen näyteikkuna..? Tähän suuntaan maailma yleisesti ryömii ja kai se pitää vain hyväksyä. Toisaalta ei voi kuin arvailla, voisiko maajoukkueen avainkokoonpanon paikka olla kiinnostavampi jos toimintaympäristö olisi toisenlainen. Todennäköisesti...

En tiedä, ajattelevatko pelaajat samalla tavalla, mutta itselleni katsojana MM- ja EM-kisat ovat viimeisimpien joukkuemäärämuutosten myötä menettäneet hohtoaan todella paljon.
zlatanin nuttura

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: radikaali jalkapallointelligentsia


Vastaus #118 : 09.01.2018 klo 08:28:27

Hienolle miehelle hyvät "eläke"päivät. Oman alansa weltklassea ja persoonana jotain erityistä. Helvetinmoinen säkähän Suomella kävi että tällainen pelaaja näille lakeuksille eksyi. Kaikki hyvä loppuu aikanaan, ja ehkä tämä oli juuri oikea aika jättää maajoukkuekentät, nyt nuorempi korvaaja (Lod?) ehtii päästä rooliinsa sisään ennen seuraavia karsintoja.
Maakuntasatraappi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kauneustubetus


Vastaus #119 : 09.01.2018 klo 08:52:04

Skotlannista puheen ollen Perpa antanut b-majun pelissä Suomen hyväksi nilkan ja pelikauden loppu ja seuraavan alku paketissa. Kunnon skottimuistoja.

Paljonkohan kipuja on juuri tuosta muistona...

Helmikuun 7. vuonna 2007, Kilmarnock. Paikalla olleena uskaltaa sanoa, että aika brutaali fiilis oli juuri tuossa hetkessä. Järjetön vahingoittamistarkoituksessa tehty taklaus, kenttäkin jäässä ja ilman lämpötila -6. Olin edeltävänä päivänä jutellut Perpan kanssa pitkään ja hän mm. kommentoi, kuinka iso asia olisi tehdä komea ura myös maajoukkuepelaajana.

Kliseetä käyttääksemme on yksi aikakausi ihan oikeasti ohi. Ja tunteilun ohella hatunnosto Perpalle(kin) mm. siitä, ettei jättänyt maajoukkuetta jo silloin, kun ruotsalainen eläkevaari scoutattiin sikäläisistä tv-studioista päävalmentajaksi.
erno

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RMA, Dortmund, City, United, Chelski, Bayern, Arsu


Vastaus #120 : 09.01.2018 klo 09:27:16

Eihän nää paskalehtien tyypit voi olla tosissaan, vaan jotain foorumisteja paskahassuttelemassa :D Alas

Perpahan on aina herättänyt tunteita suomalaisten keskuudessa. Samaan aikaan kun Perpa on ollut tietyllä tapaa suomalaisen sisun ilmentymä, niin mies on ollut suomalaisten ei-niin-lajiniilojen silmiin melkoinen vittupää. Suomalaisiltahan ikäänkuin vaaditaan rehellisyyttä, vaikka lajissa mikään muu maa ei ole moista harrastanut vuosiin. Samanlaisia tunteenpurkauksia Losa sai joskus aikaan ja Perpahan on tietyissä joidenkin mielestä negatiivisissa asioissa Losa^2.
IlDiavolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS, Milan, ja Dallas Cowboys


Vastaus #121 : 09.01.2018 klo 10:00:30

Perpalle Ylos Tuoppi

Niitä todella harvoja joita olen koko ajan arvostanut korkealle tämän kyntämisen aikana.
jupekui

Poissa Poissa


Vastaus #122 : 09.01.2018 klo 10:01:33

Kiitokset Perpalle! Tälläistä pelaajaa ei tule hetkeen löytymään. Näytti suomalaisille mitä tarkoittaa kun käytetään kaikki keinot ja omat vahvuudet pelien voittamiseen ja parhaan mahdollisen tuloksen raapimiseen. Jos joukkueen etu tarkoitti kaatumista, vastustajan psyykkaamista, rajaheiton hankintaa mitä tahansa Perpa teki lähtökohtaisesti ne oikeat ratkaisut. Kovasti jää tätä miestä kaipaamaan maajoukkueessa.
IFM

Poissa Poissa


Vastaus #123 : 09.01.2018 klo 10:08:15

Kiitos Perpalle upeista viime vuosista. Kyseessä on poikkeuksellisen hieno mies ja pelaaja Tuoppi
Seeteufel

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Tuhkimotarinat, Harry Kane, DFB-Auswahl


Vastaus #124 : 09.01.2018 klo 10:46:38

Hieno mies.

Mitä sitä turhaan selittelemään, kun paikat ei kestä niin ne ei kestä.

 
Sivuja: 1 ... 4 [5] 6
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines