FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
22.05.2019 klo 17:41:47 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-futisfurnaus 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 7
 
Kirjoittaja Aihe: Uudenmaan Kutonen 2018  (Luettu 52090 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
LePa edustus

Poissa Poissa


: 21.01.2018 klo 16:01:47

Nyt kun availun makuun on päästy, niin avataan myös Uudenmaan Kutosen kausitopic vuosimallia 2018.

Kutoseen on ilmoittautunut tänä vuonna 43 joukkuetta. Määrä on suunnilleen sama, kuin edellisvuonna. Määrä ei kuitenkaan ole välttämättä lopullinen, sillä piiri on yleensä ottanut vastaan 6.divariin ilmoittautumisia vielä ”deadlinen” jälkeenkin. Lisäksi on mahdollista, että ylemmissä divareissa tulevien luopumisten tai muutosten vuoksi 5.divariin täydennetään vielä jokunen joukkue. Myös ennen kauden alkua tapahtuvia sarjapaikasta luopumisia tapahtuu toisinaan. Neljän lohkon malliin siirtyminen tarkoitti sitä, että vuoden 2017 6.divarista kaikkien lohkojen 2 parasta joukkuetta nousi 5.divariin. Uusia joukkueita aloittaa 6.div taipaleensa kuitenkin kiitettävä määrä ja useat pitkään Kutosta tahkonneista joukkueista jatkavat, joten 6.divarin joukkuemäärä säilyi palttiarallaa ennallaan.

Kutosen joukkueet vuonna 2018:

Vitoseen kaudeksi 2018 nousseita: 10. EPS/Rivals, FC Kuusysi, Hukat, JäPS/3, KoiPS/Tarmo, K-UP/HC SKAVABÖLE, LoPa/2, PEP, RiPS/2, ViTa
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vitosesta pudonneita: 6. AskU, HooGee/Hodari, IIF Fotboll, KoiPS, MasKi, RaKe

Kauden 2017 Kutoseen osallistuneita: 27. AC JazzPa, Ares -86, BK-46/Hobby, DT-65, EPS/2, FC Kapina, FC LP, FC Slimmit, FC Tuusula, FC WILD, HAIku, IVPA, Kasiysi/Rovers, KeiKa, KeiKa/Kotkat, Kilo IF/2, Kilo IF/3, KoPa, LePa/2, LJK, NouLa/Huijkka, OT-77, Pelikaani, RPS 32, Tolsa/2, TuPS/2, ViTa/2

Uusia joukkueita kaudelle 2018: 10. FC Espoo/3, FC KORSO/U2, FCS Karjaa-Pohja, KaPy, KOPSE, KOPSE/CRPS FC, LePa/Rangers, Länsiväylän Dynamo, PPS/Diablos Rojos, VJS/2
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Poistuneita joukkueita: 5. CF DR, FC Pallokalat, I-HK/Poikii Viel, KJS, KyiF/2


Joukkueet alueittain:
Espoo 14 kpl. EPS/2, FC Espoo/3, FC LP, HooGee/Hodari, KaPy, Kasiysi/Rovers, Kilo IF/2, Kilo IF/3, LePa/2, LePa/Rangers, Länsiväylän Dynamo, OT-77, RPS 32, Tolsa/2
Vantaa 11 kpl. DT-65, FC KORSO/U2, IVPA, KeiKa, KeiKa/Kotkat, KoiPS, KoPa, KOPSE, KOPSE/CRPS FC, PPS/Diablos Rojas, VJS/2
Raasepori 3kpl. BK-46/Hobby, FC Slimmit, FCS Karjaa-Pohja
Hyvinkää 2kpl. Ares -86, Pelikaani
Järvenpää 2kpl. AC JazzPa, NouLa/Huijkka
Kirkkonummi 2kpl. FC WILD, MasKi
Lohja 2kpl. LJK, ViTa/2
Tuusula 2kpl. FC Tuusula, TuPS/2
Askola 1kpl. AskU
Inkoo 1kpl. IIF Fotboll
Mäntsälä 1kpl. FC Kapina
Nurmijärvi 1kpl. RaKe
Pornainen 1kpl. HAIku


Lohko-jaot ja joukkue-esittelyt seuraavissa viesteissä.
LePa edustus

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 21.01.2018 klo 16:04:09

Lohko 1 - esittely

https://vanha.palloliitto.fi/uusimaa/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2018?&uusjp18&M6&1


Lohko 1 – ”Länsi-lohko”


BK-46/Hobby
- Aiemmat vuodet Kutosen tyvipäähän kuulunut BK:n hobbyosasto kohenteli hieman sijoitustaan ja pistemääräänsä kaudelle 2017 ollen 1.lohkon sijalla 7/10. BK/Hobby on hyötynyt jonkin verran Akademin vahvistumisesta, ja 6.divaririnkiin on liittynyt muutamia ex-akademipelaajia. Myös satunnaisia akademi-vierailijoita joukkueen riveissä näkyy. Toisaalta Hobby pitää sisällään myös todella iäkkäitä pelaajia, joille Kutonenkin on jo tiukka sarjataso (2:n pelin otannalla). Sijat 6-10, vai akademi-pelaajien avulla vähän korkeammalle lohkossa?

EPS/2
- EPS/2 nimeä kantava joukkue pitää huolen siitä, että EPS:n punaisia värejä nähdään tänä vuonna jokaisella miesten piirisarjatasolla (edari 3.div, reservi 4.div, ex-rivals 5.div, EPS/2 6.div). Kauden 2016 4.sija vaihtui kaudelle 2017 3.lohkon sijaan 8/10. Joukkueen riveissä pelaa LePa-nuttua femmassa aiemmin kantanut Björn Sivlen. Muuten tuntematon joukkue allekirjoittaneelle. Aiempien vuosien tuloksien perusteella kenties keskikastissa tai sen alapuolella.
Kotisivut: http://www.espoonpalloseura.fi/miehet-eps2-etusivu

FC Slimmit
- Raaseporilaisella FC Slimmeillä starttaa ensi kaudella kolmas kausi Uudenmaan 6.divarissa. Kaudella 2016 Slimmit jäivät oman lohkonsa jumbopaikalle, edelliskaudella meininki oli jo parempaa ja joukkue sijoittui 1.lohkossa sijalle 6/10 7-3-8 statsein. Slimmien joukkueessa on paljon maahanmuuttaja-taustaisia pelaajia ja kentällä on usein tunnetta enemmän pelissä kuin järkeä. Joukkuetta tukee Raaseprorin kaupunki, tavoitteena kotouttaa maahanmuuttajia liikunnan avulla. Ryhmän sisällä on myös suuria tasoeroja. Slimmit pelaavat talvella futsalia 5.divarissa. Laatua riittänee jengissä sen verran, että jumbopaikat lohkossa ratkaisee muut joukkueet.
Fb-sivut: https://www.facebook.com/groups/475727382621473/about/

FC WILD
- 1.kautensa miesten tasolla ilmeisesti viime vuonna pelannut Veikkolan nippu sijoittui 1.lohkossa sijalle 8/10. WILD:n joukkueeseen mahtui monen ikäistä sälliä ja oletusarvoisesti joukkue tehnee jonkinlaista yhteistyötä ensi kaudella seuran A-juniorien kanssa. Monen muun 6.divarijengin tavoin myös WILD pelaa futsalia talvella (5.div). Paljon saa tapahtua, että nousisivat taistelemaan kärkisijoista.
Kotisivut: http://www.fcwild.fi/joukkueet/miehet/

IIF Fotboll
- Inkoota edustava IIF ajautui viime kauden lopulla Vitosessa ongelmiin ja joutui luovuttamaan kauden 2 viimeistä peliään. Aiempina kausinaan varsin kelvollisesti femmassa tahkonneet keltapaidat joutuvat hakemaan nyt uudelleen vauhtia Kutosesta. Pelaajistosta löytyy varmasti Kutoseen vahvoja pelaajia ja ovat varmasti korkealla, mikäli saavat rinkiä vähän leveämmäksi.
Kotisivut: http://iif-fotboll.fi/miehet/

KaPy
- FC Espoon kasvattajaseura - ja Espoon vanhin urheiluseura - on ilmoittautunut miesten sarjatasolle, koska viimeksi? Junnufutikseen nykyisin keskittyvä KaPyn seuran 6.divarijoukkue koostunee seuran A-junnujen 3.divaria kehnohkolla menestyksellä pelanneista pelaajista. Loikat junnujen pohjamudista aikuisten tasolle eivät aina ole kovin helppoja, eikä menestyksekästä taivalta ole KaPylle välttämättä heti tulossa. Jengin jojoksi merkitty, seurassa valmennuspäällikkönä toimiva Kari Laukkanen olisi sen sijaan sarjan meritoitunein pelaaja (49 A-majupeliä), mikäli kentälle/tolppien väliin astelisi :)

LJK - LUOPUI SARJAPAIKASTA
- Viime vuodet Kutosen alemmassa kastissa pyörinyt Lohjan Jalkapalloklubi jäi viime vuonna 1.lohkossa lohkojumboksi saalistaen vain 10 pistettä 18:ssa pelissä. Joukkueella oli ajoittain vaikeuksia saada laajaa rosteria kasaan viime kauden peleihin. Ikärakenteeltaan sekoitus vanhempaa ja nuorempaa. Löytynee todennäköisesti lohkonsa sijoilta 7-10 ilman uusia vahvistuksia.

MasKi
- Masalan Kisan edustus pelasi vuonna 2010 3.divaria ja vielä vuonna 2015 MasKi:lla oli edari 4.divarissa ja MasKi/2  5.divarin kärkikahinoissa. Nyt kauteen 2018 MasKi lähtee yhden miesten joukkueen voimin 6.divarista. Vitosen sarjapaikka olisi säilynyt kaudelle 2018 ilman pöytäkirja-sekoiluja (lähde: ff2). Syksyä kohti pisteitä alkoi kertymään MasKille enemmän. Voisi olettaa, että MasKi saa kilpailukykyisen joukkueen jalkeille Kutoseen ja kykenee taistelemaan lohkon kärkisijoista.
Fb-sivut: https://www.facebook.com/MasKi.Miehet1/?hc_ref=ARRojlkDX7fgz58VSHz67ZQ6fte5Wu4Ky0KnQ4ubxMk4el7acw8iK-xbs955zFFCaHI

RPS 32
- Espoolaisjoukkue oli aiemmin EPS:n alla toiminut EPS/RPS, kunnes irtaantui omaksi seurakseen toissa kaudella. Kaksi edelliskautta ovat menneet lähempänä Kutosen tyvipäätä kuin kärkipäätä. Ikärakenteeltaan ilmeisesti yli kolmekymppisistä koostuva RPS pitää tatsia yllä talvisin futsalin merkeissä 5.divarissa. Tuskin ihan jämäsijoilla tässä lohkossa?
Fb-sivut: https://www.facebook.com/rps32/

Tolsa/2
- Viime kausi oli ilmeisesti ensimmäinen, kun FC Tolsalla oli kaksi miesten joukkuetta piirin sarjoissa. Tolsa/2 suoriutui ensimmäisestä kaudestaan tuloksellisesti varsin kelvollisesti ollen 2.lohkossa sijalla 4/10. Joukkueen pelaajistosta monet ovat edustaneet aiemmin tällä hetkellä Vitosessa pelaavaa Tolsaa. Tolsa/2:sen iskukyky lienee osin riippuvainen siitä, minkälainen on ”edarin” pelaajatilanne. Joukkueet tekevät jonkin verran yhteistyötä keskenään. Sijoille 3-5?
Fb-sivut: https://www.facebook.com/JariTolsaFC/ (tuonne päivitellään myös 2.jengin asioita)

ViTa/2
- Viime vuosina pääosin Kutosen (alemmassa) keskikastissa pyörinyt ViTan 2.jengi sijoittui viime vuonna 2.lohkossa sijalle 8/10. Selvästi kovin temppu tapahtui kuitenkin Regions Cupissa, kun Kolmosen RiPS putosi cupista hävittyään ViTa/2:lle 3-2. Seuraavalla kierroksella Atlantis murjoi 19-1 voiton. Joukkueen runko on pelanut ilmeisesti jo pidempään yhdessä. Suuria muutoksia joukkueen otteisiin ei välttämättä ole tulossa, mutta toisaalta useiden kärkijoukkueiden nousun myötä voi avautua paikka tavoitella korkeampia sijoja.
« Viimeksi muokattu: 28.02.2018 klo 19:31:50 kirjoittanut LePa edustus »
LePa edustus

Poissa Poissa


Vastaus #2 : 21.01.2018 klo 16:06:42

Lohko 2 - esittely

https://vanha.palloliitto.fi/uusimaa/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2018?&uusjp18&M6&2


Lohko 2 – ”Espoo-lohko”


FCS Karjaa-Pohja
- Espoolais-painoitteiseen lohkoon on leivottu myös yksi raaseporilaisjoukkue. Allekirjoittaneella ei ole mitään tietoa ensi kertaa 6.divarissa pelaavasta Karjaa-Pohjasta, joten arvioiden tekeminen tai joukkueen taustojen avaaminen jää nyt muiden foorumistien harteille.

FC Espoo/3
- FCE:llä taitaa olla ensimmäistä kertaa historiassaan tilanne, että miesten sarjatasoilla on kolme joukkuetta. Joukkuemäärä saattaa nousta tulevina kausina, sillä FCE:n kasvattajaseurojen pelaajat siirtyvät C-B vaiheessa FC Espoon sinipaitoihin kaikki. FC Espoo/3 joukkue koostuu pitkälti 00-syntyneistä, B-junnujen 3.divaria pelanneesta FC Espoo/United IK:sta. B:n 3.divarissa hyvillä sijoilla oleminen ei suoraan tarkoita menestystä 6.divarissa, mutta säännöllisesti hyvissä olosuhteissa treenaava nuori porukka voi ottaa edistysaskelia kauden aikanakin.
Kotisivut: http://www.fcespoo.fi/joukkueet/a-pojat-united/

FC LP
- 5.divarissa kaudella 2016 pyörähtämässä käynyt FC LP palasi maitojunalla takaisin turvalliseen Kutoseen. 2.lohkossa lopputulemana oli lopulta lohkon viimeinen sija 3-4-11 statsein. Laatupallo on ehtinyt aiemmin niittämään mainetta varsin kovaotteisella ja fyysisellä pelillä, jossa ylilyönneiltä ei aina ole vältytty. Ilmeisesti viime vuosina otteet rauhoittuneet. Jengi palloilee talvella futsalia (4-div). Kenties jotakin keskikastin ja häntäpään väliltä.
Fb-sivut: https://www.facebook.com/fclaatupallo/

HooGee/Hodari
- Vitosen ja Kutosen välillä hissiliikettä viime kaudet tehnyt HooGee/Hodari palaa tälle kaudella 6.divariin. Vitosen kausi 2017 päättyi lohkon jumbosijaan 2-4-12 statsein. Aiemmin HooGee/1 nimeä kantaneella joukkueella on taustoja myös korkeammilta sarjatasoilta. Nykyiselle rosteri Kutonen taitaa olla kuitenkin sopivampi sarjatason kuin Vitonen. Lienee tulevallakin kaudella lähempänä lohkonsa kärkipäätä kuin tyvipäätä.
Kotisivut: http://www.hoogee.fi/joukkueet/miehet/hodarit/

Kasiysi/Rovers
- Kutosta pitkään kulonnut Rovers nappasi TN:ltä jääneen paikan Vitosesta v.2016 ja totesi femman vauhdin olleen liikaa. Kutosessa sen sijaan on miesmuistin ajan sujunut enemmän tai vähemmän kohtuullisesti ja sijoitus on löytynyt useimmin keskikastista. Viime kaudella 5/10. Huomionarvoista, että Iikkasen veljekset (?) tekivät viime kaudella yhteensä 24 maalia. Pitkään kimpassa pelannut, nuorehko kaveriporukka löytynee lohkonsa sijoilta 1-5.

KeiKa/Kotkat
- Vantaalaisväriä espoolaislohkoon tuo KeiKa/Kotkat. Pääosin maahanmuuttaja-taustaisista pelaajista koostuva ryhmä pelasi ensimmäisen Kutosen kautensa viime kaudella 2017, sijoittuen lohkossaan sijalle 6/10. Yhden pelin otannalla ryhmässä on suuret tasoerot, mutta potentiaalia säännöllisesti treenaavalla ryhmällä on varmasti kohentaa sijoitustaan tulevaisuudessa.

Kilo IF/2
- Kilo IF:n nykyisistä joukkueista pelillisesti ehkä se heikkotasoisin joukkue. Useita vuosia 6.divarissa pelannut joukkue löytyi viime kauden 2.lohkosta sijalta 9/10, pistekertymän ollessa varsin pieni. Käsittääkseni pitkälti yli 30v miehistä koostuvan joukkueen runko on pysynyt yhdessä pienin muutoksin. Löytynee tänäkin kautena lähempää tyvipäätä kuin kärkipäätä.

LePa/2 NOSTETTIIN VITOSEEN
- Vielä 5.divaripaikkaa kärkkyvä LePa/2 teki muutaman vuoden tauon jälkeen comebackin 6.divariin. Joukkueemme on sekoitus seura A-junnuja, edarissa vähemmälle peliajalle jääviä aikuisia sekä pitkään seuraa 4-5 divarissa palvelleita KKI-ikäisiä miehiä. 4.divarijoukkueen vahvistuminen tarkoittaa sitä, että myös 2.jengissä tullaan näkemään tulevalla(kin) kaudella tälle tasolle varsin laadukkaita pelimiehiä. Joukkueen tavoite on pelata kaudella 2019 5.divarissa.
Fb-sivut: https://www.facebook.com/lepaedustus/ (tänne päivitellään ahkerasti myös 2.jengin edesottamuksia :) )


LePa/Rangers
- Pitkästä aikaa LePalla on tilanne, että miesten sarjoissa pelaa 3 joukkuetta. Rangersin joukkue koostuu LePan 96-syntyneistä kasvateista, jotka ovat päätyneet mutkien kautta takaisin LePaan. Joukkueen lopullinen rosteri selviää pelaajien opiskelukuvioiden yms jälkeen, mutta joukkueessa tulee olemaan ylemmiltä sarjatasoilta vahvaa kokemusta omaavia pelaajia. Joukkue on antanut iskukyvystään signaaleja myös futsalin 5.divarissa. Lohkonsa ennakkosuosikkeja.

Länsiväylän Dynamo
- Täysin uusi tuttavuus, ja uusi seura aladivarikartalle. Nimi ja jojo (pelannut muistaakseni EPS:ssä) viittaavat siihen, että joukkue saattaisi koostua EPS-taustaisista pelaajista. Jätetään kuitenmin syväanalyysit tämän joukkueen osalta myöhemmäksi, kun joukkueesta ja sen taustoista ei ole mitään tietoa. Joku foorumisti voi kertoa joukkueesta enemmän.
Kotisivut: http://lvd.fi/

OT-77

- Pitkään tällä sarjatasolla pelannut Olarin Tarmo pelasi varsin kelvollisen viime kauden ollen 2.lohkossa sijalla 5/10. Joukkue on kyennyt viime vuodet välttämään tyvipään sijoitukset. Otteet futsalin 5.divarin puolella ja vanhanpuoleinen ikärakenne eivät kuitenkaan anna olettaa, että kauden 2018 2.lohkossa olisi välttämättä tarjolla sijoja 7-10 korkeampaa tulosta.
« Viimeksi muokattu: 14.02.2018 klo 00:48:08 kirjoittanut LePa edustus »
LePa edustus

Poissa Poissa


Vastaus #3 : 21.01.2018 klo 16:08:49

Lohko 3 - esittely

https://vanha.palloliitto.fi/uusimaa/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2018?&uusjp18&M6&3


Lohko 3 – ”Vantaa-lohko”


DT-65
- Pitkän historian piirin aladivareista omaava vantaalaisjoukkue käväisi viimeksi 5.divarissa v.2016 ollen silloin lohkonsa sijalla 8/10. Päätti kuitenkin palloilla viime kauden tutussa ja turvallisessa Kutosessa sijoittuen 2.lohkossa sijalle 6/10. Pelaajaliikenteestä varmasti paljon kiinni, kykeneekö aiempien vuosien korkeammalle tasolle, vai onko edessä samanlainen kausi kuin viime kaudella.

FC KORSO/U2
- Vuonna 2011 perustettu FCKU lähtee nyt käsittääkseni ensimmäistä kertaa kahden joukkueen voimin miesten piirisarjoihin. Edarin noustessa kolmoseen herää kysymys, tuleeko tässä 2.joukkueessa pelaamaan vähemmälle peliajalle jääviä kolmosen ringin pelaajia… vai koostuuko joukkue esim. faniryhmä Lammen Pojista? Vaikea arvioitava, kun joukkueen rosterista ei ole tietoa.

IVPA
- Itä-Vantaan Pallon trendi on ollut viime vuodet Kutosessa laskeva, ja viime kausi 2017 päättyi 3.lohkon jumbopaikkaan statsein 2-4-12. Joukkueen pelaajistosta ei muuten sen tarkempaa tietoa. Lohkosta löytynee sen verran laadukkaita ja mielenkiintoisia joukkueita, että tuskin IVPA yltää ainakaan kärkitaistoon.
Fb-sivut: https://www.facebook.com/ItaVantaanPallo/

KeiKa
- Aiempina vuosina Kutosen tyvipäässä pelannut KeiKa teki hienon parannuksen viime kaudelle, sijoittuen 2.lohkossa sijalle 3/10. Huomionarvoista, että joukkue päästi maaleja vain kymmenen 18:ssa pelissä ja hävisi vain kaksi peliä sarjassa. Nuorekas nippu treenaa ilmeisesti useita kertoja viikossa ja pelaa talvella futsalia 5.divarissa. KeiKa olisi ilmeisesti seuraavana vuorossa täydennysmenettelyssä, mutta aiemman tiedon perusteella eivät ottaisi paikkaa vastaan. Lienevät sijoilla 2-5, mikäli Kutosessa pelaavat vielä ensi kaudellakin.

Kilo IF/3
- Pitkään varsin kelvollisesti 5.divarissakin tuloksellisesti pelannut Kilo IF/3 aloittaa nyt toisen perättäisen kautensa Kutosessa. Kaudelta 2016 jäi mielikuva taktisesti varsin tasapainoisesti puolustavasta iäkkäämmästä jengistä, joka kuitenkin antoi pidemmällä peliajalla tasoitusta mm. ohuen rosterin vuoksi. Joukkueessa on kuitenkin monia hyviä yksilöitä 6.div tasolle ja oletusarvoisesti on lohkonsa sijoilla 1-5. Huomionarvoista myös, että jengi skulaa futsalia 3.divaritasolla, joka taitaa olla korkein taso Uudenmaan Kutosen jengeistä.

KoiPS
- Pitkään laskusuhdanteisesti 5.divarissa pelannut KoiPSin "edarin" kausi 2017 päättyi täyteen mahalaskuun femmassa. Nyt seurassa puhaltavat uudet tuulet, ja uusi edustusjoukkue on perustettu 4.divariin Cold Starsin paikalle. Tuohon jengiin on tarkoitus kasata CS:stä ja vanhasta KoiPS:sta parhaat ja motivoituneimmat, ilmeisesti myös ulkopuolelta ja junnuista tulee vahvistuksia. Tähän 6.divarin KoiPSiin jää käsittääkseni myös vanhasta CS:stä pelaajia, joten joukkue saattaa olla varsin iskukykyinen Kutoseen. Kärkipäätä?
Kotisivut: http://www.koips.fi/joukkueet/koips-cold-stars-m2/

KoPa
- KoPa pelasi vahvan viime kauden Kutosessa ollen 3.lohkon sijalla 3/10, pisteen päässä 2.sijasta. KoPa olisi halutessaan saanut paikan Vitoseen täydennysmenettelyn turvin. Liekö sitten kauden 2015 nihkeät muistot femmasta vai muutokset pelaajistossa syynä, kun ei nousupaikka kelvannut. Pari viime kautta Kutosessa ovat olleet kuitenkin sen verran hyviä tuloksellisesti, että helppo ennakoida olevan kärkikahinoissa mukana tälläkin kaudella.

KOPSE
- Seuran fb-stalkkauksen perusteella KOPSE:n miesten uusi tuleminen aikuisten tasolle tapahtuu seuran 1997-2000 syntyneiden junioreiden toimesta. KOPSE:n A-juniorit pelasivat keskinkertaisella menestyksellä edelliskaudella A:n 3.divarissa. Säännöllisesti treenaava nuori nippu joutunee pelaamaan hyvin erilaisia pelejä, mihin on juniorisarjoissa tottunut. Meneekö kauan aikaa sopeutua aladivaripalloon? Tuskin yltää nousutaisteluun mukaan.
Kotisivut: http://www.kopse.org/joukkueet/p99/

PPS/Diablod Rojos
- PPS saa uuden joukkueen miesten tasolle. Pitkään aladivareissa vaikuttanut CF DR on ilmeisesti vaihtanut PPS-seuran alle. Diablos Rojosilla on pitkää historiaa 5-6.divareista. Viime kausi oli CF DR:lle haastava ja sijoitus 3.lohkossa oli 7/10. Joukkueen ikärakenne on ilmeisesti vanhemman puoleinen, mutta rosterissa on kuitenkin pelaajia riittävästi. Laskusuhdanne tuskin taittuu tässä lohkossa uuteen nousuun ja sijoitus löytyy ehkä alemmasta keskikastista?
Kotisivut: http://pakkalanpalloseura.fi/joukkue/pps-diablos-rojos/

VJS/2
- VJS saa tälle kaudelle miehiin kolmee seuraa jalkeille, kun Old Starsin ja edustuksen lisäksi VJS/2 on ilmoittautunut 6.divariin. Kaudella 2016 viimeksi tällä nimellä palloillut joukkue jätti kauden kesken kyseisenä vuonna elokuussa. Kysymys kuuluukin, että koostuuko joukkue samoista pelaajista kuin tuolloin, vai onko mukana aiempien Vitosen vuosien edarien pelaajia tai seuran junioreita? Riippuen joukkueen koostumuksesta, voi olla potentiaalinen ehdokas lohkossaan kärkisijoille.
« Viimeksi muokattu: 14.02.2018 klo 00:48:57 kirjoittanut LePa edustus »
LePa edustus

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 21.01.2018 klo 16:11:12

Lohko 4 - esittely

https://vanha.palloliitto.fi/uusimaa/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2018?&uusjp18&M6&4


Lohko 4 – ”Itä-lohko”


AC JazzPa
- Järvenpääläisjoukkue on palloillut myös useamman vuoden 6.divaritasolla. Viime kausi 2017 päättyi 4.lohkon sijalle 8/10, statsein 3-6-9. JazzPa on palloilut viime vuodet Kutosen alemmassa keskikastissa, eikä kyseiseen statukseen liene odotettavissa suuria muutoksia ilman pelaajaliikennettä JazzPan suuntaan. Kannattaa muuten käydä tsekkaamassa varsinkin aiempina vuosina aktiivisena ollutta JazzPa-blogia (alla)
Blogi-sivu: https://jazzpa.wordpress.com/

Ares -86
- Hyvinkääläisnippu voitti kyseenalaisen tilaston viime kauden Uudenmaan 6.divarissa ollen heikoimman pistemäärän kerännyt joukkue kaikista joukkueista. Joukkue teki myös vähiten maaleja kaikista joukkueista. Nopean fb-skouttauksen perusteella rinkiin tullut uusia pelaajia ja pelaajia on muutenkin ringissä paljon. Joukkue pelailee myös muutamia treenipelejä preseasonilla, joten ehkä joukkue nousee kuluvalla kaudella tyvipäästä korkeammalle?
Fb-sivut: https://www.facebook.com/hyvinkaanares/

AskU
-
Eilen taisi tullaa päätökseensä yksi aikakausi, kun neloslohkokin saatiin viimein päätökseen.
Samalla kypsyi oma päätös jättää nää kentät nyt nuoremmille pelaajille...
Fiilis on tietenkin haikea, kun miettii millä innolla ja palolla me kaudelle 2000 tää jengi ilmoitettiin mukaan liiton sarjoihin (alkuperäisestä roosterista tais olla itseni lisäksi kaks jamppaa eilisessä kokoonpanossa). Ja pakko todeta että tää matka näissä uudenmaan alasarjoissa on ollu kyllä mahtava...
Ilmeisesti kuitenkin ”one more year” - päätös? Ylos AskU pitää tosiaan Askolan kunnan futiskartalla aikuisten tasolla. Kaudella 2016 vielä Vitosessa 8-3-7 statsein keskikastissa, mutta viime kaudella oli putoaminen kohtalona. Kaiken järjen mukaan Kutosessa kuitenkin taistelemassa lohkon sijoista 1-4?
Fb-sivut: https://www.facebook.com/AskU-Jalkapallo-Miehet-161251607358894/

FC Kapina
- Kaudella 2015 seurataipaleensa ja 2016 miesten sarjoihin 1.kertaa osallistunut FC Kapina on Mäntsälästä. Pelaajiston taustat löytyvät täten pääosin MU:sta – useat FC Kapinan joukkueesta pelasi vielä v.2015 Vitosta MU:ssa. Kapinan miesten joukkue tekee yhteistyötä myös Kapinan junioreiden kanssa ja monet B-junioreista pääsivät viime kaudella haistelemaan miesten pelien tunnelmaa. Kaksi edelliskautta Kutosessa on mennyt alemmassa keskikastissa, liekö samanlainen kausi edessä myös v.2018?
Kotisivut: http://www.fckapina.fi/joukkueet/4776

FC Tuusula
- Kutosen keskikastin alapuolella viime vuosina viihtynyt FC Tuusula sijoittui viime vuonna 3.lohkossa sijalle 9/10, statsein 2-6-10. Huomionarvoista, että pelaajista Jerker Backström teki viime vuonna yli kolmasosan joukkueen maaleista. Joukkueen runko on säilynyt pitkään pienin muutoksin samana ja oletusarvoisesti edesottamukset kentällä/tulokset jatkuvat sitä myötä samanlaisina. Väliltä häntäpää-keskikasti?
Kotisivut: https://www.fctuusula.fi/joukkue7896

HAIku
- Pohjois-Uudeltamaalta tuleva HAIku pelasi kaudella 2017 parhaan Kutosen kautensa vuosiin ollen lohkonsa neljäs. HAIku haki myös cup-huumaa niin Suomen Cupista kuin Regions Cupista, joista tuli lähdöt ylempien sarjatasojen joukkueita vastaan heti. Joukkue on ikärakenteeltaan vanhemman puoleinen, ja kokeneemmille on tarjolla KKI-sarjankin pelejä. Futsalpelit ja treenit pyörii, mahdollisuudet olla taas korkealla ovat hyvät.
Kotisivut: http://www.halkianalku.com/jalkapallo/edustusjoukkue-miehet/

KOPSE/CRPS FC
- Lisää Korsolaisväriä 6.divariin tuo KOPSE:n ikämies-joukkue, joka päätyi tänä vuonna osallistumaan KKI-sarjan sijaan. KKI-perussarjassa lohkojumboksi 2-0-14 statsein jääneelle CRPS:lle ei uskalla kovin ruusuista tietä ennakoida "nuorempien" joukossakaan, vaan joukkue lienee vahva kandidaatti lohkon tyvipäähän. Tämä toki perustuu lähinnä mutuiluun KKI-sarjan ja Kutosen välisestä tasoerosta, joten antaa kauden näyttää totuus.
Kotisivut: http://www.kopse.org/joukkueet/miehet-kki/

NouLa/Huijkka
- Järvenpääläinen NouLa/Huijkka on pärjännyt viime vuodet Kutosessa tasaisen hyvin, ollen lohkon sijoilla 3-5. Viime kaudella tuloksena oli sija 5/10 statsein 7-4-7. Huijkkan rosterista useilta löytyy taustoja myös kovatasoisesta NouLan ”edarista”. Lisäksi osa pelaajista vääntää talvella futsalia NouLan 4.div jengissä. Lohkosta löytynee tälläkin kertaa pari laadukkaampaa nippua, mutta Huijkka lienee taistelemassa taas seuraavassa kategoriassa.
Fb-sivut: https://www.facebook.com/noulahuijkka/

Pelikaani
- Hyvinkääläisjoukkue teki selvän tuloksellisen parannuksen viime kaudelle kaudesta 2016, jolloin joukkue oli vähiten pisteitä kerännyt joukkue Uudenmaan Kutosessa. Kaudella 2017 Pelikaani sijoittui 4.lohkossa sijalle 6/10. Fb-skouttauksen perusteella joukkueella lähtee nyt 11.kausi perättäinen kausi 6.divarissa ja osa pelaajista on edelleen joukkueessa. Ilmeisesti talvellakin joukkueella on ohjelmaa, joten ihan kylmiltään ei kauden avauspotkuun jengi lähde. Keskikastia tai vähän sen alapuolella?
Fb-sivut: https://www.facebook.com/hyvinkaanpelikaani/

RaKe - NOSTETTIIN VITOSEEN -
- Nurmijärveläinen Rajamäen Kehitys pelasi vuosia Vitosessa, kunnes viime kaudella kohtalona oli 5.div lohkon 2.viimeiseksi jääminen ja putoaminen Kutoseen. Vielä v.2016 RaKe oli komeasti Vitosen lohkonsa sijalla 3/10. Tapahtuiko rosterissa muutoksia, vai oliko lohko vaan selvästi aiempaa kovempi NouLan, JaPSin yms myötä? Historian puolesta voisi ennustaa lohkon sijoille 1-3.
Kotisivut: http://www.rajamaenkehitys.net/jalkapallo/joukkueet/2831


TuPS/2
- TuPS/2:sen viime kausi Kutosessa oli tuloksellisesti haastava, ja joukkue oli 4.lohkon sijalla 9/10, keräten 12 pistettä 18:ssa ottelussa. TuPS/2 joukkueen rosteri on ilmeisesti vanhemman puoleinen ja useat pelaajista pelasivat Kutosen ohella KKI35-sarjaa. TuPS/Skavaboysista siirtyi myös viime kaudeksi pelaajia TuPS/2:een. Joukkue pelaa talvella futsalia 5.divarissa. Mikäli vanha runko jatkaa, niin joukkue löytynee sarjan tyvipään sijoilta 8-11.


Sana ja keskustelu vapaa, kohti kautta 2018! :)
« Viimeksi muokattu: 29.01.2018 klo 00:44:31 kirjoittanut LePa edustus »
bupa dukta

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 22.01.2018 klo 17:54:14

Iso käsi avaajalle, loistavaa työtä.
Itälohkossa mennään ja lohko vaikuttaa mielenkiintoiselta. Neljä uutta jengiä joista vitosesta tippuneet jengit löytynevät kärkipäästä Halkun ja Noulan kanssa. Kaksi muuta tulokasta muiden tasoa.
 Sen verran hyvinkään meininkiä skoutannut että Ares-86lla ainakin järkyttävä pöhinä päällä. Viimekesän mahalaskusta ei tietoakaan kun villaparkilla tuulitakit suhisee keskiviikkoisin. Vauhtia ja porukkaa piisaa. Veikkaan Areksesta mustaa hevosta sarjaan.
« Viimeksi muokattu: 22.01.2018 klo 17:58:54 kirjoittanut bupa dukta »
Pie-O-My

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Dirty Qwerty


Vastaus #6 : 24.01.2018 klo 10:12:56

Upea avaus!

Korsosta neljä jengiä Ylos Ilmeisesti samasta seurasta saa olla vain yksi jengi per lohko, joten harmillisesti Kopsen ikämiehet Itään, ei siis derbyjä. :(
batong

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KoiPS, MU, SV, West Ham United, Orimattilan Pedot


Vastaus #7 : 24.01.2018 klo 10:29:20

Upea avaus!

Korsosta neljä jengiä Ylos Ilmeisesti samasta seurasta saa olla vain yksi jengi per lohko, joten harmillisesti Kopsen ikämiehet Itään, ei siis derbyjä. :(
KoPa -  KOPSE -lutuurimatsille toki Ylos Odotan matsia Korson hiekalla.

Avaus oli kyllä hyvä paketti.
TWQ15

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jalkapallo


Vastaus #8 : 24.01.2018 klo 10:34:45

Nyt on kova avaus!
Suomifutari18

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 24.01.2018 klo 18:52:12

Kopsella on joukkueen kalenterin mukaan lauantaina 27.1 harjoitusottelu Gnistanin kakkosjengiä vastaan. Pääsisin helposti katsomaan ottelua, joten kysyn, että kiinnostaako ketään saada jonkinlaista analyysiä ottelusta, ja siitä millainen joukkue Kopsella on?

Näyttäisi tosiaan olevan kolme kertaa viikossa treenaava nuori joukkue, joten uskon että iskuvoimaa saattaa jopa löytyä. Toisaalta hyppy miesten peleihin tulee varmasti olemaan hankala.

http://www.kopse.org/joukkueet/jalkkisnet.php?joukkuenimi=Miehet&joukkuetunnus=p99&joukkueid=4290&alasivu=Calendar

Ja kiitos avaajalle, loistavaa työtä!
bupa dukta

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 24.01.2018 klo 21:26:15

Heti kauden alkuun kunnon statement hyvinkäältä. Ares kuulemma piessyt viime kauden nousijajengin Rips2 harjoitusottelussa häikäilemättömästi 8-0. Aivan karmeat lukemat! Huhut Haarikan kulmapöydässä kertovat viidestä! uudesta avauksen miehestä rosterissa. En tiedä mitä ajatella tästä kaikesta.
kuhlmey

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 25.01.2018 klo 13:22:33

Kuninkaalliselle kutoselle arvoisensa avaus Tuoppi

Apollo hävinnyt vitosen listoilta, onkohan RaKe täydennyksessä seuraavana?
Pie-O-My

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Dirty Qwerty


Vastaus #12 : 25.01.2018 klo 14:24:34

Kopsella on joukkueen kalenterin mukaan lauantaina 27.1 harjoitusottelu Gnistanin kakkosjengiä vastaan. Pääsisin helposti katsomaan ottelua, joten kysyn, että kiinnostaako ketään saada jonkinlaista analyysiä ottelusta, ja siitä millainen joukkue Kopsella on?

Näyttäisi tosiaan olevan kolme kertaa viikossa treenaava nuori joukkue, joten uskon että iskuvoimaa saattaa jopa löytyä. Toisaalta hyppy miesten peleihin tulee varmasti olemaan hankala.

http://www.kopse.org/joukkueet/jalkkisnet.php?joukkuenimi=Miehet&joukkuetunnus=p99&joukkueid=4290&alasivu=Calendar

Ja kiitos avaajalle, loistavaa työtä!
Analyysi kiinnostaa! Nuoremmasta Kopsen jengistä ei ole erityisempää tietoa, olivat kaiketi epävirallisessa treenipelissä kuitenkin voittaneet hyvin varamiehiset vanhemmat Kopse/CRPS:n luokkaa 6-0. Tulos ei todennäköisesti kerro mitään mistään.

Tosiaan Kopse/CRPS (Corpse) vasta toista kautta kasassa, hyvin eritasoisilla pelaajilla varustettuna. Pelaajisto on laaja sekä lukumäärällisesti että fyysisesti, taitoakin löytyy, mutta nopeampia gaselleja vastaan voi ikiksillä tulla kiire. Sir Kippis-juottolan alakerran tanssilattialla leviävien huhujen mukaan kauden epävirallisena tavoitteena on parantaa viime kaudesta eli saalistaa ainakin 3 voittoa sekä tietysti pitää hauskaa ja kiusata nuorempia.

Alkais jo!
Wozza

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 29.01.2018 klo 10:22:51

MasKi näköjään saanu potkut ykköslohkosta kurinpitotoimenpiteen seurauksena, KaPy tilalle. RaKe taasen päässyt Vitoseen, Apollon vetäydyttyä sarjasta.
Toke#35

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 29.01.2018 klo 20:59:12

HyPSin A-junnut antoi Arekselle eilen oppitunnin Kankurissa numeroin 7-0.
batong

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KoiPS, MU, SV, West Ham United, Orimattilan Pedot


Vastaus #15 : 29.01.2018 klo 21:16:02

MasKi näköjään saanu potkut ykköslohkosta kurinpitotoimenpiteen seurauksena, KaPy tilalle. RaKe taasen päässyt Vitoseen, Apollon vetäydyttyä sarjasta.
Mistähän löytäisi lisätietoa tähän? Eihän tuolta Palloliiton sivuilta löydä mitään.
LePa edustus

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 30.01.2018 klo 01:16:00

Mistähän löytäisi lisätietoa tähän? Eihän tuolta Palloliiton sivuilta löydä mitään.
Ei niin. Vanhan palloliiton tulospalvelun kautta löytää parhaiten tietoa: https://vanha.palloliitto.fi/uusimaa/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2018

RaKe tosiaan Vitoseen. Jos vielä luopumisia tulee, niin täydennysmenettelyn järjestys on seuraava:

1. KeiKa
2. LePa/2
3. Kilo IF/3
Sokrates4

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Fc Wild & Chelsea


Vastaus #17 : 31.01.2018 klo 14:49:28

Samaa mieltä muiden kanssa, että todella loistava avaus, kiitos LePa edustus!!

Kauden starttia odotellaan ja monen joukkueen kohdalla varmasti vielä mysteeri, että minkälainen porukka vastaan astuu.
Maskin pois lentäminen on harmi, sillä tänä vuonna ei siis nähdä myöskään yhtään Kirkkonummen Derbyä, kun Kyif ei myöskään ole tänä vuonna kuvioissa mukana.
No pienen kylän Fc Wild, siis kantaa ylväänä Kirkkonummen viittaa harteillaan, mikä sopii kyllä meille.

Harkkapeleistä olisi mukava kuulla raportteja jatkossa.
bupa dukta

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 01.02.2018 klo 13:36:48

HyPSin A-junnut antoi Arekselle eilen oppitunnin Kankurissa numeroin 7-0.


Mulle tämä kertoo ennen kaikkea siitä että Ares on nostanut tekemisen tason aivan uudelle levelille. Aika harvassa on ne kutosen jengit jotka pärjää kaupunkinsa parhaalle a-juniori jengille. Ares kuitenkin ennakkoluulottomasti lähtenyt haastamaan ja etsimään kehityskohteita omaan puolistudpelasmiseen. Kesällä tuo on arvokas juttu.
Hugh

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kilo IF


Vastaus #19 : 02.02.2018 klo 23:42:47

Todella tyylikäs avaus tähän(kin) topikkiin. Ylos Hyvin on LePa edustus seurannut alasarjoja, kun on kyennyt kaikista joukkueista ennakon tekemään, ja joukkue-esittelyt niiden harvojen joukkueiden osalta, jotka itse tunnen, vaikuttivat vieläpä suht hyvin paikkansa pitäviltä. :)

Vuonna 1948 perustettu Kilo IF juhlistaa tänä vuonna 70 vuoden taivaltaan espoolaisella urheilukartalla.
Valtteri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Molde FK


Vastaus #20 : 03.02.2018 klo 18:04:29

Maskin pois lentäminen on harmi, sillä tänä vuonna ei siis nähdä myöskään yhtään Kirkkonummen Derbyä, kun Kyif ei myöskään ole tänä vuonna kuvioissa mukana.

Huijjaavan joukkueen poistuminen sarjasta on pelkkä positiivinen asia !
Toke#35

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 03.02.2018 klo 18:59:51

Tänään Halku- Ares 0-2.
Raporttia ehkä myöhemmin..
bupa dukta

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 03.02.2018 klo 19:08:22

Jaahas! Melkoinen muodonmuutos siis Arekselta. Näillä näytöillä neloslohkossa on yksi selkeä ennakkosuosikki.
Jos foorumilta löytyy Areksen porukkaa niin olisi mukava kuulla vähän näistä meiningeistä. Muistissa on kuitenkin viime kaudelta peli jossa kahden pelaajan ylivoimalla koko pelin pelannut Ares hävisi suurinumeroisesti.
Nyt sitten napsuu päänahkoja viimekesän kärkiporukoita vastaan ja kahdessa teenipelissä tehty enemmän maaleja kuin viime kaudella yhteensä. Väkisinkin sinne on ainakin naarattu joku todella kovan luokan maalintekijä.
« Viimeksi muokattu: 03.02.2018 klo 19:17:44 kirjoittanut bupa dukta »
Toke#35

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 04.02.2018 klo 19:57:39

Jaahas! Melkoinen muodonmuutos siis Arekselta. Näillä näytöillä neloslohkossa on yksi selkeä ennakkosuosikki.
Jos foorumilta löytyy Areksen porukkaa niin olisi mukava kuulla vähän näistä meiningeistä. Muistissa on kuitenkin viime kaudelta peli jossa kahden pelaajan ylivoimalla koko pelin pelannut Ares hävisi suurinumeroisesti.
Nyt sitten napsuu päänahkoja viimekesän kärkiporukoita vastaan ja kahdessa teenipelissä tehty enemmän maaleja kuin viime kaudella yhteensä. Väkisinkin sinne on ainakin naarattu joku todella kovan luokan maalintekijä.

Ei kait nyt sentään ihan ennakkosuosikki, mutta jos nyt sentään vähän ehjempää kautta lähdetään hakemaan kuin viime kaudella.
On tuohon rinkiin nyt jokunen ihan oikeakin vahvistus saatu mukaan ja jokusta vielä etsitään. Suurin muuttuja on ehkä se että nyt tekemisen meininki on kaikilla aika paljon erilaista kuin viime kaudella.
Sitten palautellaan vähän maanpinnalle, eli treenipelit nopeesti läpi.
Marraskuussa Halku-Ares 4-2, eka treenimatsi.  sen muistan että oli märkää ja se Halkun 10selkä teki kait kolme vai neljä maalia.
Sitten Ares-RiPS/2 8-0, Rixulaisten ensimmäinen yhteinen tapahtuma niin tulos ehkä vähän vääristää.
HyPS/A-Ares 7-0, pari ekaa maalia tuli  helposti ja latisti vähän tunnelmaa ja tekemistä. Ja pisteenä iin päälle areksen MV loukkaantui ekan puoliskon lopussa ja allekirjoittanut maaliin. Viidestä vedosta neljä sisään niin homma oli taputeltu...
Eilen Halku-Ares siis 0-2. Ite paikalla vaan ekan puoliskon ja se oli 0-0. Alkulta puuttui se kova maalintekijä joten jäivät nollille..
Sokrates4

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Fc Wild & Chelsea


Vastaus #24 : 05.02.2018 klo 01:02:24

Huijjaavan joukkueen poistuminen sarjasta on pelkkä positiivinen asia !

Olet ihan oikeassa! Aivan oikein, et suljettu, jos kerran pöytäkirjat on solmussa ja väärät pelaajat kentällä. K:nummi Derbyä vaan kaipailin.

Tänään Fc Wild otti ekan treenipelin Pöxyt/TN:ää vastaan.
Peli oli tasainen vaikka takkiin tulikin 1-3. Ensimmäinen maali todella nopeasti Pöxyille, toinen pilkusta. Sen jälkeen olikin sitten tasaista vääntöä, joten usko viime vuotta parempaan kauteen kutosessa on odotuksissa, kun jengi saatu ensimmäisen vuoden jälkeen paremmin kasaan ja pelipaikat on löytynyt.

 
Sivuja: [1] 2 ... 7
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines