FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
17.01.2019 klo 10:39:32 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 26 [27] 28 ... 57
 
Kirjoittaja Aihe: Vaasan Palloseura 2018 - Joga bonitolla joko kullille tai divariin  (Luettu 302983 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
sammy19

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #650 : 14.05.2018 klo 08:27:03

Vedetäänkö ottelukeskustelut kausiketjussa tänään niin saadaan tännekin vähän sivuja? :)

Ennakko:
http://vepsu.fi/uutiset/ennakko-toinen-sarjanousija-vieraaksi-aeidit-ilmaiseksi-peliin

Tänään vastaan asettuu lähes pahimman laadun pimputtelujoukkue, joten Vepsu toivottavasti keskittyy rajuun prässiin ja suoraviivaisiin ratkaisuihin, eli juuri niihin, joilla eräs toinen pimputtelija on ollut helppo kaataa ajoittain :)

Viime vuonna vastustajathan pelasivat kahdella eri prässillä. Ja tuskaahan se oli. Poislukien alkukausi ja euro-pelit.

1. Nimenomaan korkea prässi. Erityisesti hitaissa lähdöissä (sivurajaheitto syvältä omalta puolelta) tai pallonmenetyksissä. Silloin Vepsu ei päässyt ylös, kun väkisin pimputeltiin alhaalla, vaikka vastustaja otti ylhäältä.

2. Toinen variaatio oli vetäytyä erittäin matalaan prässiin. Siinä vastustaja vain odotteli Vepsun virhettä. Yhtään keskitystä tai rohkeaa ratkaisua ei nähty, vaan paljon pelattiin alaspäin, joten vastustajilla oli helppo työ pitää Vepsu pois maalipaikoilta.

Eli näillä kahdella prässikorkeudella tulee voitto. Ns. normaali prässi ei toimi pimputtelujoukkueita vastaan yhtä hyvin.

Itse ottelussa on taas paljon poissaolijoita. David konkkasi niin pahannäköisesti, että tuskin pelaa hetkeen. Jonttu ja Voutilainen myöskin isoja kysymysmerkkejä että koska mukana.

Veikataan Caelle maalia nyt, kun sitä ei enää kukaan odota.
Pelle-Wermanni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vaasan Palloseura


Vastaus #651 : 14.05.2018 klo 08:34:40

Veikataan Caelle maalia nyt, kun sitä ei enää kukaan odota.

Seuraavan 87 peliminuutin aikana pitäis tehdäkin, että pysyis Clennonin viime kauden maali per peliminuutit -tahdissa.
mr banter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vaasan Palloseura


Vastaus #652 : 14.05.2018 klo 18:22:58

Onko Jama pelikunnossa? Ansaitsee olla säännöllinen aloittaja. Tasaisen hyvä kaikessa, ei turhia varvastele myöskään pallollisena
wastedrepublic

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vepsu


Vastaus #653 : 14.05.2018 klo 18:32:37

Onko Jama pelikunnossa? Ansaitsee olla säännöllinen aloittaja. Tasaisen hyvä kaikessa, ei turhia varvastele myöskään pallollisena

Ainakin Kemi-pelin alla hän oli itse sanonut Petelle että on ylirasitettu (pressissä muistaakseni tuli esille). Nyt penkitetty varmaankin koska kaksi voittoa ja molemmissa Laatikainen-Lähde keskikentällä.
Pelle-Wermanni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vaasan Palloseura


Vastaus #654 : 14.05.2018 klo 19:33:00

Jos ei tän päivän Vepsun pelillä ala yleisö valua takas katsomoihin niin ei sit millään. Upeaa pallonhallintaa ja monipuolisia ratkaisuyrityksiä, joilla haettiin maaleja Ylos. Tätä sen futiksen pitää olla. Ja jatkossa mielellään muulloinkin kuin tappioasemassa :)

Kiitos joukkue! Tästä on hyvä jatkaa Ylos
taddei

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #655 : 14.05.2018 klo 20:00:50

Ihan ookoo peli oli alun koomailuja lukuun ottamatta. Vaikeaksi meni kun päästettiin vastustaja johtoon ja loppupeli hakattiin päätä bussiin. Aika lailla samanlainen pelin kulku kuin RoPS:a vastaan, tosin tänään pystyttiin luomaan enemmän maalintekopaikkoja. Enemmänkin voisi toki luoda, mutta ei bussien murtaminen ole helppoa meitä paremmillekaan joukkueille (tune HJK). Harmittaa kyllä kovasti, sillä nämä pelit vain pitää voittaa jos halutaan pelata hyvistä sijoituksista.

Cae on valitettavasti kostautumassa nallipyssyksi ja Cissin taso on laskenut selvästi Alas
Gini

Poissa Poissa


Vastaus #656 : 14.05.2018 klo 20:58:38


Cae on valitettavasti kostautumassa nallipyssyksi ja Cissin taso on laskenut selvästi Alas

Gueye on taas vastaavasti osoittautumassa todella arvokkaaksi. Pystyy rymistelyn lisäksi tekemään monella tapaa peliä edistäviä ratkaisuja ja ratkomaankin otteluita. Jos saa vaan kunnolla putken auki niin saattaa yltää ihan koviinkin maalilukuihin.

Niin.. jos vaan laina jatkuu :)
wastedrepublic

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vepsu


Vastaus #657 : 14.05.2018 klo 21:21:45

Vasabladet ylistää Vepsua:

Bästa matchen på länge av VPS
mr banter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vaasan Palloseura


Vastaus #658 : 14.05.2018 klo 21:30:13

Luulin oikeasti että Cae voisi olla kova tekijä liigassa. Jotenki tuntuu että nyt on mies vaihtunu koska aivan saakelin paljon huonompi pelaaja kuin viimeisissä harjoitusotteluissa
Komigenare

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #659 : 14.05.2018 klo 21:49:32

Kautta on jäljellä kutakuinkin kolme neljäsosaa. Vierasotteluita on tiedossa viisikymmentä (50) prosenttia enemmän kuin kotiotteluita.

Kotilehterikannattajaa asia tietenkin harmittaa, mutta sarjatilanne sentään pysyy mainiona, mikäli vieraista raavitaan jatkossakin tulosta kahden pinnan ottelukeskiarvolla :)
Osallistuja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #660 : 15.05.2018 klo 08:04:14

Luulin oikeasti että Cae voisi olla kova tekijä liigassa. Jotenki tuntuu että nyt on mies vaihtunu koska aivan saakelin paljon huonompi pelaaja kuin viimeisissä harjoitusotteluissa

Kaikkihan täällä ilakoivat vielä cup-matsien aikaan Caen tasosta, itsekin niin tein. Totuus on tosiaan karu, sillä eihän mies saa enää palloa millään maaliin asti. Näyttää melkein pahemmalta kuin Clennon, mikä on jo kova saavutus. Ennen eilistä Caella ei hirveästi laatutontteja ole ollut peleissä (onko se sitten omaa syytänsä vai eikö muut pelaajat ole saaneet syötettyä palloa riittävän hyvin), mutta eilen se maali olisi jo pitänyt tulla noista paikoista jotka hän sai. Mutta tuossa nyt on selkeästi jo niin paljon tuskaa harteilla, että ei saa palloa enää sisään vaikka vetäisi neljästä metristä tyhjiin. Näillä näytöillä olisin valmis passittamaan miehen takaisin Brasiliaan, tiedä vaikka haluaisi itsekin jo pikkuhiljaa.

Kaikkien näiden loukkaantumisten ja Caen paskaksi osoittautuneen tason jälkeen on enemmän kuin mahtavaa, että Seba on paremmassa vireessä kuin aikoihin. Itseluottamus lienee noussut kohisten onnistumisten myötä. En oisi ensimmäisenä veikannut ennen kautta, että Sebasta tulee joukkueen 10 maalin mies tällä kaudella, mutta siltä se alkaa nyt näyttää.

Peli oli eilen hienoa tasurista huolimatta. Kerrankin takaa-ajossa oli oikeanlaista draivia, ja vaikka Honka puolustuksellaan saikin touhun näyttämään hieman pään hakkaamiselta seinään, tuli niitä kohtuu hyviä maalipaikkoja riittävästi. Keskityksillähän niitä tontteja paljon haettiin, mikä on vähän pakkokin, jos vastustaja sumputtaa tehokkaasti boksin. Maali tosin tuli lyhytsyötöllä tehdyn murtautumisyrityksen seurauksena. Noilla paikoilla saa ratkaisujen tasosta ja onnesta riippuen joka tapauksessa sellaisen 0-3 maalia, eilen saatiin sentään se yksi. Parempi mieli tällaisesta tasurista jää kun kerrankin itse noustaan loppupuolella pisteille, ja vieläpä täysin ansaitusti.

Tulisipa Morrissey ja Vahtera pian takaisin, alkaisi unelma Euroopasta olla vielä pari pykälää realistisempi.
Pelle-Wermanni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vaasan Palloseura


Vastaus #661 : 15.05.2018 klo 08:10:36

Keskityksillähän niitä tontteja paljon haettiin, mikä on vähän pakkokin, jos vastustaja sumputtaa tehokkaasti boksin. Maali tosin tuli lyhytsyötöllä tehdyn murtautumisyrityksen seurauksena.

Pointti onkin se, että tarvitaan molempia, ettei peli mene liian yksipuoliseksi ja helposti puolustettavaksi, kuten edellisen taktiikan aikana usein meni. Kun pidetään keskitysuhkaa yllä, myös lyhytsyötöille jää enemmän tilaa. Vaikeutena toki on saada pelaajat pelaamaan yhteen, kun toimintavaihtoehtoja on niin paljon, mutta yrittäminen on ehdottomasti sen arvoista.

Saas nähdä, saadaanko sama toimimaan myös Ilvestä vastaan, kun pelaajat on taas piirun verran väsyneempiä ja kenttänä heikohko luonnonnurmi. Todennäköisesti suoraviivaisuutta tarvitaan aimo annos lisää.
Battari

Poissa Poissa


Vastaus #662 : 15.05.2018 klo 09:17:49

Heittämällä Vepsun kauden paras peli, todellista seksi-vepsiä!

Onnistujat: Engström, Strandvall, McQueen, Laatikainen, Meerits, Hakola, Gueye
Ok peli: Auvinen
Heikko peli: Douglas, Ciss, Lahti, David, Lähde, Jama

Heikon pelin kaverit olisi voinut olla Ok pelin kategoriassakin, mutta omaan tasoonsa nähden näin.

Laskinko muuten oikein että Ilveksen Noubissilla täyttyi korttitili viime pelissä ja näin ollen on sivussa Vepsua vastaan?
Manaatti45

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #663 : 15.05.2018 klo 09:26:41

Eilisessä pelissä havannoin sellaisen "ongelman" tuossa VPS hyökkäyspelaamisessa että hyvin usein hyökkääjät / hyökkäävät pelaajat on todella staattisia siinä vaiheessa kun aletaan lähestymään sitä kuuluisaa viimestä kolmannesta.

Muutamia pistoja yritettiin mutta näihin ei sitten syötetty tai syöttö oli laaduton. Monesti pallo saatiin tuotua topparin toimesta hyvin reilusti yli puolen kentän mutta hyökkääjät odottavat paikoillaan että pallo tulisi suoraan jalkaan. Siinä vaiheessa ollaan jo huonossa peliasennossa selkä maalia kohti ja pallo joudutaan pelaamaan takaisin alas tai vastaavasti Hongan puolustaja ehti meidän hyökkääjän edelle katkaisemaan hyökkäyksen. Tämän takia jouduttiinkin paljon keskittämään ja sitä kautta hakemaan maalia.

Toivottavasti saavat nuo hyökkäävien pelaajien liikkeet kuntoon jotta saadaan näitä puhkovia syöttöjä myös maalin lähellä.
Komigenare

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #664 : 15.05.2018 klo 15:01:02

Löysin Pohjalaisen verkkosivuilta videon otsikolla: Pitäisikö jalkapalloseurojen suosia enemmän kotimaisia junioripelaajia?

Harri Puhakainen kyselee. Fabrice Gatambiye ja Momodou Sarr vastailevat.
rogumu

Poissa Poissa


Vastaus #665 : 15.05.2018 klo 15:40:15

Eilisessä pelissä havannoin sellaisen "ongelman" tuossa VPS hyökkäyspelaamisessa että hyvin usein hyökkääjät / hyökkäävät pelaajat on todella staattisia siinä vaiheessa kun aletaan lähestymään sitä kuuluisaa viimestä kolmannesta.

Muutamia pistoja yritettiin mutta näihin ei sitten syötetty tai syöttö oli laaduton. Monesti pallo saatiin tuotua topparin toimesta hyvin reilusti yli puolen kentän mutta hyökkääjät odottavat paikoillaan että pallo tulisi suoraan jalkaan. Siinä vaiheessa ollaan jo huonossa peliasennossa selkä maalia kohti ja pallo joudutaan pelaamaan takaisin alas tai vastaavasti Hongan puolustaja ehti meidän hyökkääjän edelle katkaisemaan hyökkäyksen. Tämän takia jouduttiinkin paljon keskittämään ja sitä kautta hakemaan maalia.

Toivottavasti saavat nuo hyökkäävien pelaajien liikkeet kuntoon jotta saadaan näitä puhkovia syöttöjä myös maalin lähellä.

Johtunee varmaankin siitä,että pelataan Suomen Veikkausliigaa mikä on hyvin alhaalla futisrankingissa maailmassa.
Cassiano

Paikalla Paikalla


Vastaus #666 : 16.05.2018 klo 01:07:33

Kaikkihan täällä ilakoivat vielä cup-matsien aikaan Caen tasosta, itsekin niin tein.

Oma muistikuva oli, että Cae osui cupissa ainoastaan huumorijengejä vastaan, mutta olihan siellä Klubi yli kakkosdivaritasoa jota vastaan onnistui. Ei kuitenkaan pitäisi yllättää, sen verran köykäisillä näytöillä mies Suomeen saapui.
Osallistuja

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #667 : 16.05.2018 klo 14:50:54

Oma muistikuva oli, että Cae osui cupissa ainoastaan huumorijengejä vastaan, mutta olihan siellä Klubi yli kakkosdivaritasoa jota vastaan onnistui. Ei kuitenkaan pitäisi yllättää, sen verran köykäisillä näytöillä mies Suomeen saapui.

Onhan se selvää, että maalinteko liigajengejä vastaan on haastavampaa kuin divarijengejä vastaan. Noissa cup-peleissä Cae kuitenkin pisti palloa maaliin kun hyvä tontti tuli, nyt ei onnistu enää millään. Ei siinä viimeistelyssä pitäisi niin suurta eroa olla siitä riippuen, onko edessä divariveskari vai liigaveskari, jos maalipaikka on hyvä ja todennäköisyydet maalin syntymisen puolella. Jotain on tapahtunut miehelle, kun ei enää hyvistäkään tonteista saa palloa maaliin. Pakko tietty samaan hengenvetoon sanoa, että eipä niitä paikkojakaan enää ole niin paljoa siunaantunut, ja se toki selittyy sillä, että tilaa boksissa ja sen lähettyvillä on vähemmän ja puolustajat pystyvät peittämään paremmin vetopaikat.

Aiemmin oli luottoa, että kyllä se Cae maalin vielä tekee kun riittävän hyvän paikan saa, mutta nyt se usko alkaa olla mennyttä. Clennonmaista touhua tuo viimeistely.

Kesäkuun lopulla onkin sitten hieno tilanne, jos Voutilainen, Vahtera ja Morrissey ovat edelleen paskana ja Gueye palaa Sveitsiin. Sitten on vähän liiankin paljon Seban ja Hakolan harteilla, että saadaan edes jokunen maali tehtyä.
Komigenare

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #668 : 16.05.2018 klo 15:21:11

Tiedottaja on näköjään nimetty SB Vaasan edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi. Vaikutuksista Vepsun tiedotuksiin ei ole tietoa.

Menee entistäkin enemmän sivuraiteille, mutta saman uutisen pääpaljastus oli em. salibandyseuran luopuminen ykkösdivaripaikasta.
abcp

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vepsulona


Vastaus #669 : 16.05.2018 klo 23:12:12

Varsinkin viime pelissä oli mukava huomata ettei enää olla yhden laidan varassa. Jo maalivahdilta asti voidaan rakennella niin vasemmalta kuin oikealta ja tarvittaessa Dogi/Gueye pystyy ottamaan pitkätkin pallot haltuun ja jakamaan omille. Myös tyhjät tilat kuljetettii lähes poikkeuksetta pois, joka jäi viime kaudella kerta toisensa jälkeen tekemättä. Mainitsemisen arvoista on myös Meeritsin kehittyminen avauksissa. Pallot pysyvät kenttärajojen sisäpuolella ja mies pystyy linkoamaan yhden askeleen vauhdilla pallon lähes vastustajan maalialueelle saakka. Kehitys kehittyy..
« Viimeksi muokattu: 16.05.2018 klo 23:14:48 kirjoittanut abcp »
Susivouti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS


Vastaus #670 : 16.05.2018 klo 23:15:16

Kyllä RoPSissakin oli kaks jätkää jotka pelas OK halli pelit. Nyt on toinen heistä päääsyt 2 kertaa penkille.
Komigenare

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #671 : 19.05.2018 klo 06:30:31

Kuorma kasvaa. Eilen oli matsi kolmen välipäivän jälkeen ja kokonaan sivussa oli seitsemän (7) pelaajaa. Näkyi se avauksessakin, mutta etenkin penkillä, josta oli ottaa kentälle Cae, Güner ja Privitera. Kolmikko on ehkä pelipaikkaprofiililtaan sovelias loppukirin toivossa, mutta todellisuus on jotain muuta. Harvat terveet runkopelaajat pelaavat kaikki mahdolliset minuutit.

Kesäkuun alkupuolen maaottelutaukoon on ilmeisesti ladattu pelaajapaluutoiveita, mutta sitä ennen on vielä kurimusta selvitettävänä. KuPS tulee vastaan kolmen välipäivän valmistautumisella ja yhtä lyhyeen se jää sitä seuraavalle Lahden reissulle. Maaottelutauolle lähdetään SJK-matsin jälkeen ja sitä sentään edeltää viisi välipäivää.

Kuorma kasvaa.
Pelle-Wermanni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vaasan Palloseura


Vastaus #672 : 19.05.2018 klo 08:20:14

Vaasan tapahtumista keskusteltu eilen Veritaksen pukukoppikäytävällä:
Uutinen
Illan erikoisuus: Illan erikoisin episodi nähtiin pukukoppikäytävällä pelin jälkeen. HJK:n Rafinha ja Mostagh Yakoubi kävivät suusanallisesti erittäin aggressiivisesti otteludelegaatti Styrbjörn Oskarssonin ja Palloliiton kilpailupäällikkö Peter Lundströmin kimppuun. Palloliiton kaksikko olisi ottanut taka-askeleita, ellei selän takana olisi ollut seinä. Ulkopuolisille ei käynyt selväksi, mistä oli kyse, mutta Oskarssonin mukaan "keskustelua" käytiin "Vaasan tapahtumista". Pelaajat syyttivät Palloliittoa kovaäänisesti "munattomuudesta". Aikamäärettä "kaks viikkoa" toistettiin, joten kyse lienee keskeneräisestä kurinpidollisesta asiasta, joka on Lundströmin heiniä. Kaiken lisäksi Lundström oli paikalla lomalaisena, ei siis töissä. Lundström kieltäytyi kommentoimasta episodia.

http://www.aamuset.fi/urheilu/3954027/Otteluanalyysi+Hyvat+otteet+eivat+muutu+pisteiksi

E: ja olihan tuosta näköjään lätkäisty Timille varoitus:
https://www.palloliitto.fi/jalkapalloperhe/saannot-ja-maaraykset/kurinpito/kurinpitopaatokset
« Viimeksi muokattu: 20.05.2018 klo 07:51:19 kirjoittanut Pelle-Wermanni »
Komigenare

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #673 : 19.05.2018 klo 16:37:08

Akatemia on hetki sitten aloittanut kotiottelun KPV:n vastaavaa vastaan. Edustuksen aikuissopimuslaisia on avauksessa neljä: Volotinen, Kalermo, Ojamaa ja Gatambiye. Yksitoistikkoon on valittu myös kolme vanhempaa junnupahvilaista, kun taas nollakakkoset keskittynevät B-junnujen huomiseen mittelöön, ehkä.

Ottelupöytäkirja
Komigenare

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #674 : 19.05.2018 klo 23:39:18

Otteluohjelman kotiotteluetupainoitteisuus on tiedetty pitkään, siitä on jauhettukin ja sen kanssa on elettävä. Haluaisin kuitenkin mainita vielä ainakin yhdet häkellyttävät lukemat, jotka välähtivät mieleeni kerrassaan karmeaa poissaolosumaa pähkäillessäni.

Kesäkuun alkupuolen maaottelutaukoa on oletettu ja toivottu siksi vedenjakajaksi, jonka jälkeen Vepsu saisi tekijämiehiään takaisin sotisopaan. Ennen maaottelutaukoa pelataan vielä kolme pääsarjamatsia ja pidetään sitä rajapyykkinä myös kotimatsien etupainoitteisuusmietinnässä.

Se on kesäkuun ensimmäisen päivän ilta, kun Vepsu siirtyy maaottelutauolle. Vaasan Palloseura on tuossa vaiheessa pelannut tasan puolet koko kauden kotiotteluistaan. Kyseessä on siis koko kesän ensimmäinen päivä ja puolet kesälajin kotiesityksistä on jo näytelty. 1. kesäkuuta, jönssens!

Etupainotteisuus näkyy myös suhdelukujen kautta. Vepsulla on kesäkuun maaottelutauon jälkeen pelattavanaan vierasotteluita 62,5% enemmän kuin kotiotteluita. Se on kokoluokaltaan karmaiseva ero.

Tämä tiedettiin ja tämän kanssa eletään, mutta silti kysyn ma. Missä ja milloin ovat Vepsun kotilehterikannattajan kesäajat tulevana suvena?

 
Sivuja: 1 ... 26 [27] 28 ... 57
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines