FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
15.12.2018 klo 23:05:08 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Vuoden Foorumisti 2018, Joulupata 2018, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Äänestys
Kysymys: Saat valita autiolle saarelle mukaasi hyökkäyksiä päättämään toisen. Kumpi pakataan matkaan?
Savolaisen Essi - 26 (44.8%)
Dicksonator - 32 (55.2%)
Äänestäjiä yhteensä: 58

Sivuja: [1] 2 3
 
Kirjoittaja Aihe: PS Kemi - KuPS Su 28.1. klo 15 @ Junkohalli - Elähä kemilääne ärvötä  (Luettu 8607 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Herr Gunther

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Visa, Tenho, -85, KePS; est. 1999


: 26.01.2018 klo 15:33:20

Itämaiden ihmeitä todistetaan jälleen Junkohallissa sunnuntai-iltapäivässä kun PS Kemi saa isännöitäväkseen vieraita Savon maalta. Kuopion Palloseura saapuu kylään näytöksenomainen 5-2 kotivoitto plakkarissaan ja täydessä (?) Kuopiohallissa nähtiin mielenkiintoisen näköisellä alustalla kirmaamassa kosolti mielenkiintoisia pelaajia. Kuopiossa on menossa ihan mielenkiintoinen projekti ja kovastihan tuo edelleen mitaliporukalta haiskahtaa. Kokeiluja nähtäneen Kemissä rohkealla kädellä, koska siihenhän nämä kinkerit nyt istuvat kuin nenä naamaan. Samaa virkkoi Honsukin kuopiolaisennakossa:

Lainaus käyttäjältä: Honsu
Tottakai tavoitteena on oman pelin parantaminen. Me haetaan omaa peliä ja tehdään uusien pelaajien sisäänajoa. Yksi ottelu viikossa on erinomainen pelitahti tähän aikaan vuodesta. Me ehditään treenata ehjä viikko ja nämä ottelut ovat viikon kohokohtia, joissa me saamme hyvää infoa. Mikäli oma hyvä kokonaisuus saadaan toimimaan, tuo se meille hyvän tuloksen sunnuntainakin.

Uusista kiinnityksistä KuPS saa käyttöönsä lupa-asiansa kuntoon saaneen Luis Carlos Murillon ja laitapakki nähdäänkin varmasti jossain kohti vasemmalla laidalla. Lähtijöinä uutisoitiin hiljattain Nikko Boxall ja sopimuspuolen uutisia tiedotettiin Mikko Pitkäsen muodossa. Kemiläisten kotirouvien sydänalaa lämmittänee hyisessä hallissa siloposkisen, kuin kylän oman pojan Rasmus Karjalaisen vierailu entisillä edustusnurkillaan. Rasse nautti Kemissä suurta suosiota ja kansan syvien rivien luottamusta edellisellä kaudella, joten eiköhän nuorelle miehelle läpsytellä toppakinttaita yhteen jälleennäkemisen kunniaksi. Hieno mies ja pelaaja, jolla on edessään hieno tulevaisuus Ylos Kuopiolaiset kertoilkoot lisää kuvioistaan niistä enemmän tietäessään, myös kalakukko-ohjeita otetaan kiitollisuudella vastaan.

PS Kemi sen sijaan kypsyttelee omaa projektiaan ja hakee palasia paikalleen nuoressa ja raakileisessa palapelissään. Kajaania vastaan nähtiin erinäisiä suoritteita erinäisillä pelipaikoilla, joista positiivisimmin mieleenpainuvimpia lienivät Forsmanin tutut ja turvalliset ottteet, Shevchenkon eleetön preesens linjassa sekä Heinolaisen operointi oikean laitapuolustajan tontilla. Justus Lehto nähtiin terävimmillään ensimmäisen nelivitosen aikana, kuten myös itselleen epätyypillisellä paikalla pelannut Maksim Lipin. Alakerran edessä palloa ja peliä ohjaili Keaton Isaksson, joka nyt tuulipukukansan mieleen jäi varmaankin ainoastaan kajaanilaisten 2-0 osuman "alustamisesta". Ville Moilanen Kemin omana poikana jäi vasemmalla pimentoon, Henrik Ölander oli toisella jaksolla lähes satumaisen kuutamolla ja Kevin Tanosta ei paljoa kärjessä saatu irti. Juuri sopivasti viikonlopuksi rantautunut Jorginho keskittyi usein Shevchenkon vierellä kunningassyötön hakuun kohti hyökkäyspäätä ja näistä nyt ei paljoa saatu jalostettua. Hyökkäys käytännössä koostui Isomäkeä lukuunottamatta kolmesta laiturista, takanaan vielä neljäs moinen ja sen näköistä se kieltämättä olikin. Varsinkin Tano otti paljon rapaa niskaansa ja paljolti ihan aiheesta, hollantilaisen on alettava ihan tosissaan näyttää pikkuhiljaa joukkuetta vahvistavalta hankinnalta ennen ihan oikeiden sellaisten saapumista, mikäli mielii omata roolin ja tulevaisuuden joukkueessa. Toki Ootsin mukaan oli vasta saapunut Kemiin ottelun alla, joten terävöityminen toivon mukaan on vielä edessä.

Guevaraa ja Kaljua ei varmaankaan nähdä kentällä vieläkään (Kaljumae varma nakki), Ölanderin tilalla kokeilisin jo ihan ronskisti Espositoa mikäli miestä nyt meinataan oikeasti sopimuksen alaisena peluuttaa. Toivottavasti Vidjeskog olisi pelikuntoinen, jotta keskusta saataisiin järkevämpään kuosiin ja esimerkiksi Isaksson kärjen taakse minne kuuluukin ja Lipin sitä myötä laidalle. Jalliakin olisi kiva nähdä omalla pelipaikallaan, Kajaania vastaan mies nähtiin poikkeuksellisesti Lehdon tilalle vaihdettuna laitahyökkääjän roolissa. Isomäkeä kausiotsikon puolella haaveiltiin laitaroolissa nähtäväksi joskus jatkossa, eikä sekään mikään pöljempi ajatus ole.

PS Kemi esimerkiksi voisi avata näin:


                  Isomäki     Tano

                       Isaksson
Lipin                                            Lehto
                       Vidjeskog
                                                        
Esposito/Jalli   Jorginho    Shevchenko    Heinolainen


Lipiniä voisi kokeilla myös Tanon vieressä suoraviivaisemman ja tehokkaamman liikkeen muodossa ja Isomäkeä kokeilla laidalla tai mennä ronskisti Moilasella. Vasemmalle sitten arvottakoon Espositosta tai Jallista jompikumpi, ellei Ölander ole viikolla esittänyt harjoituksissa jotain täysin käsittämätöntä. Saa nähdä sisuuntuuko kemiläiskatras liigatason haasteeseen, vai määräävätkö vieraat tahdin alusta alkaen.

PS Kemin ennakko:

KuPS:n ennakko:

http://www.kups.fi/fi/uutiset/otteluennakko-kuopion-palloseura-jatkaa-suomen-cupia-kemissa?start=0

Liput portilta tai ohviisilta hintaan 10e, alle 7-vuotiaat vitosella. Tuoreella kausarilla myös vitosen alennus normaalista hinnasta.

Lähetyskuvaa ottelusta tarjoilee Ruutu+.

Oheisesta linkistä pääsee osallistumaan PS Kemin kausarihaasteeseen. PS Kemin asettama tavoite on saatu jo rikottua, mutta vielä on mahdollisuus sijoittaa rahansa niin järkevästi kun sen nyt voi ihminen sijoittaa. Pienellä rahalla saa jo aika paljon!

http://www.pskemi.fi/kausarihaaste

Ei oo muutako PS Kemi!
« Viimeksi muokattu: 26.01.2018 klo 15:37:48 kirjoittanut Herr Gunther »
Käykkis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #1 : 26.01.2018 klo 16:20:08

Vähe offtopic. Onko toi ihan normaali käytäntö, ettei cupin matseihin pääse kausarilla "ilmaseksi"?
Herr Gunther

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Visa, Tenho, -85, KePS; est. 1999


Vastaus #2 : 26.01.2018 klo 16:22:39

Vähe offtopic. Onko toi ihan normaali käytäntö, ettei cupin matseihin pääse kausarilla "ilmaseksi"?

Kemissä tätä ainakin harrastettiin jo viimekaudella, mene ja tiedä miten muualla sitten.

e. Näkyi olevan ainakin Luppenilla käytössä kun tuossa äkkiä tarkastelin.
« Viimeksi muokattu: 26.01.2018 klo 16:32:25 kirjoittanut Herr Gunther »
lindros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PS Kemi, Huuhkajat


Vastaus #3 : 26.01.2018 klo 18:38:37

Kemiläisten kotirouvien sydänalaa lämmittänee hyisessä hallissa siloposkisen, kuin kylän oman pojan Rasmus Karjalaisen vierailu entisillä edustusnurkillaan. Rasse nautti Kemissä suurta suosiota ja kansan syvien rivien luottamusta edellisellä kaudella, joten eiköhän nuorelle miehelle läpsytellä toppakinttaita yhteen jälleennäkemisen kunniaksi. Hieno mies ja pelaaja, jolla on edessään hieno tulevaisuus Ylos

Ei oo muutako PS Kemi!

Hieno mies siihen saakka, kunnes teki sopimuksen toiseen seuraan ennen kauden päätöstä. Eikä siinä mitää, mutta kun kieltäytyy vielä pelaamasta uutta seuraansa vastaan ratkaisuottelussa, niin arvostus miestä kohtaan laski kyllä melko reippaasti.
krevis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1923


Vastaus #4 : 26.01.2018 klo 22:37:56

Korjaan sen verran, että oli valmentajan päätös olla peluuttamatta. Ammattilainen olisi pystynyt tilanteen käsittelemään oikealla tavalla.
Herr Gunther

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Visa, Tenho, -85, KePS; est. 1999


Vastaus #5 : 26.01.2018 klo 22:46:55

Hieno mies siihen saakka, kunnes teki sopimuksen toiseen seuraan ennen kauden päätöstä. Eikä siinä mitää, mutta kun kieltäytyy vielä pelaamasta uutta seuraansa vastaan ratkaisuottelussa, niin arvostus miestä kohtaan laski kyllä melko reippaasti.

Niin, jossain lutuurimaassa varmaan sataisi saappaita niskaan hallin täydeltä mutta eiköhän tässä ole keskeistä arvostaa yhtä viimekauden tärkeimmistä pelaajista, joka omalta osaltaan teki enemmän kuin riittävästi sen eteen että Kemi säilyi sarjassa. Arvostan myös itse hyviä jalkapalloilijoita sellaisen nähdessäni ja Rasmus Karjalainen on hyvä jalkapalloilija.
Takakentän Beckham

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Miika Nousiainen, Wes Anderson


Vastaus #6 : 27.01.2018 klo 01:20:25

Gyntterille avauksesta iso Ylos, otsikko tosin kaipaisi suomennosta.

Vähe offtopic. Onko toi ihan normaali käytäntö, ettei cupin matseihin pääse kausarilla "ilmaseksi"?
Kemissä on, kroonisesti persaukinen seura kun on kyseessä. Yllättävän vähän tuosta ainakaan omiin korviin on ikinä murinaa kantautunut. Itse kritisoin kympin lippua viikko sitten, koska peli oli odotetusti niin harjoitushöntsää kuin vain voi olla ja pelikuntoisia pelaajia oli noin kymmenen.

Korjaan sen verran, että oli valmentajan päätös olla peluuttamatta. Ammattilainen olisi pystynyt tilanteen käsittelemään oikealla tavalla.
Harvoin nämä asiat mustavalkoisia ovat, kuullun perusteella totuus lienee näiden kahden näkemyksen välimaastossa. Faktaa on se, että ilman Rassea oltaisiin Ykkösessä (tai Kolmosessa). Hyvä tyyppi, taputan jos tekee maalin huomenna Ylos

Eipä tästä varmaan ole paljon odotettavissa. Maalia en odota kotijoukkueelta näkeväni, kunhan nyt omissa ei soi yli kahta kertaa. Ainut mitä voisi odottaa on roima tasonnosto kaikilta, ehkä etupäässä Tanolta ja Ölanderilta.

                            Tano
            Lipin       Isomäki       Lehto
                   Vidjeskog Isaksson
Heinolainen   Jorginho  Shevchenko   Esposito
                            Forsman

Veikkaisin mentävän näin. Esposito kannattaa testata nyt ja Heinolainen sopii molempijalkaisena myös vasemmalle. Vidjeskog vapauttaa Lipinin omalle paikalleen ja joku saattaisi vaihtaa Lehdon ja Isomäen paikat ristiin. Ennakkoluuloton veto voisi olla myös Vanha keskikentälle, Isomäki kärkeen ja Tano vilttiin. Vaihdosta sisään ainakin Ölander ja Kuukasjärvi, jos on kunnossa.

Veikataan 0-2, Rasse tekee yhden ja vaikka Purje toisen.
krevis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1923


Vastaus #7 : 27.01.2018 klo 06:43:32

Harvoin nämä asiat mustavalkoisia ovat, kuullun perusteella totuus lienee näiden kahden näkemyksen välimaastossa.

Haluan luottaa miehen itsensä kertomaan, ennen kuin tiesin varmasti kaverin olevan tällä kaudella KuPSin mies. Asia varmistui n. viistoista sekuntia myöhemmin, saman miehen kertomana.

Onko muuten PS Kemi ja KuPS pelanneet muita keskinäisiä, kuin kahen edelliskauden liigamatsit?
Herr Gunther

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Visa, Tenho, -85, KePS; est. 1999


Vastaus #8 : 27.01.2018 klo 07:23:19

Onko muuten PS Kemi ja KuPS pelanneet muita keskinäisiä, kuin kahen edelliskauden liigamatsit?

Eipä ainakaan virallisia enempää ole, kohtaamisia kaikkinensa seitsemän kappaletta joista Kemi on hoitanut historian ensimmäisen vieraissa ja loput ovat menneet KuPSille. Maaliero keskinäisissä Kuopioon 15-4.

e. Ja tuo Kemin voittohan on tosiaan Liiga Cupin peruja, eikä Veikkausliigasta.
« Viimeksi muokattu: 27.01.2018 klo 07:26:03 kirjoittanut Herr Gunther »
Takakentän Beckham

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Miika Nousiainen, Wes Anderson


Vastaus #9 : 27.01.2018 klo 08:47:28

Haluan luottaa miehen itsensä kertomaan, ennen kuin tiesin varmasti kaverin olevan tällä kaudella KuPSin mies. Asia varmistui n. viistoista sekuntia myöhemmin, saman miehen kertomana.
Niin haluaisin minäkin, mutta nää on näitä.

Eipä ainakaan virallisia enempää ole
On, Ykkösestä kaudelta 2000.
Herr Gunther

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Visa, Tenho, -85, KePS; est. 1999


Vastaus #10 : 27.01.2018 klo 08:55:34

Niin haluaisin minäkin, mutta nää on näitä.
 On, Ykkösestä kaudelta 2000.

Näin, haen takkini. KuPS meni menojaan ja PS Kemi nykyisessä olemassaolon muodossaan ensimmäisellä kaudella jäi löngäksi tippuen Kakkoseen. Taisi Kemi jäädä jopa alle kymmenen pisteen kyseisellä kaudella.
Fred The Red

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ei oo muutako peeäskemi


Vastaus #11 : 27.01.2018 klo 20:04:11

Näin, haen takkini. KuPS meni menojaan ja PS Kemi nykyisessä olemassaolon muodossaan ensimmäisellä kaudella jäi löngäksi tippuen Kakkoseen. Taisi Kemi jäädä jopa alle kymmenen pisteen kyseisellä kaudella.
Tuoltahan nuo löytyy kaikki, jos jaksaa sormella napsauttaa.. ;)
http://keminwww.kemi.fi/pskemi/
Kaski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PS Kemi Kings


Vastaus #12 : 27.01.2018 klo 21:40:27

Jaa,a kuinkahan kylmää tuo kyyti huomenna on. Kupponen muutenki ollut paha vastus.

Toivon mukaan yritetään rohkeasti ja tosissaan heti alusta hakea tulosta. Puolustuslinjan pitäisin avarissa jopa samana kuin Kajaani pelissä. En tiedä minkälaisten lasien läpi tuossa tuli kahtottua eka puolisko uudestaan ruudusta, niin hyvältä kai tuo näytti,  hyvää tekemistä oli kaikilta, olosuhteisiin, ajankohtaan nähden.

Muuten keskusta voisi olla Gyntteri/TB hahmotelmien mukaisesti. Lipin laitaan.
Täydet vaihdot huomenna voisi kuitenki tehdä.
Ehjä 90min, tason nosto maalintekoon, niin optimistisesti tiukka vähämaalinen vääntö tulossa. Joka tapauksessa raaka tason mittari huomenna edessä.

Eisseleez

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ps Kemi Kings, Huuhkajat, Helmarit,


Vastaus #13 : 28.01.2018 klo 10:52:58

http://www.pskemi.fi/kups-saapuu-ps-kemin-vieraaksi-sunnuntaina/

"Åhman haluaa KuPS-ottelussakin ajaa uusia pelaajia sisälle joukkueeseen."
jpekkaa

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 28.01.2018 klo 11:30:47

PS Kemi

35 Vilmunen Mikko
27 Mesqueu Neto Jorge
29 Shevchenko Victor
3 Heinolainen Kristian
5 Jalli Olli
31 Isaksson Keaton
7 Vidjeskog Adam
11 Tano Kevin
19 Vanha Iiro
20 Lipin Maksim
30 Esposito Jacob

12 Forsman Oskari
2 Kuukasjärvi Niko-Petteri
17 Isomäki Aleksi
21 Moilanen Ville
33 Ölander Henrik

KuPS

16 Töyräs Miika
13 Murillo Luis Carlos
19 Kytilä Johannes
28 Nissinen Jiri
29 Pitkänen Mikko
15 Gabriel Ruben Shalu
20 Saxman Ville
25 Nissilä Urho
8 Pennanen Petteri
14 Pellikka Eetu
7 Karjalainen Rasmus

11 Niskanen Ilmari
23 Mäkelä Joni
6 Savolainen Saku
42 Räsänen Sharp
1 Virtanen Otso
panHard

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS (Kapakka-Banzai)


Vastaus #15 : 28.01.2018 klo 11:46:04

Onpas KuPSilla kokeilupitoinen joukkue. Ja Ats ei edes mukana...
panHard

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS (Kapakka-Banzai)


Vastaus #16 : 28.01.2018 klo 11:47:33

Onko Ruutu+ ainoa striimi, mistä näkee?
Vihtapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PS Kemi, AS Roma, CSCA Buiucani


Vastaus #17 : 28.01.2018 klo 11:57:14

Niin, jossain lutuurimaassa varmaan sataisi saappaita niskaan hallin täydeltä mutta eiköhän tässä ole keskeistä arvostaa yhtä viimekauden tärkeimmistä pelaajista, joka omalta osaltaan teki enemmän kuin riittävästi sen eteen että Kemi säilyi sarjassa. Arvostan myös itse hyviä jalkapalloilijoita sellaisen nähdessäni ja Rasmus Karjalainen on hyvä jalkapalloilija.

Tapani mukaan vahvasti offtopicia, niin kyllähän täällä saapasmaassa saattaa tulla tulikuumaa kyytiä pelaajan jättäessä seuran ilman asiaankuuluvaa läksiäspuhetta. Näin kävi esim. Higuanille Napolissa hänen siirtyessä Juventukseen. Fanit poltti Higuanin pelipaitoja Vesuviuksen tulella oikein urakalla. Itseäkin hirvitti. Varmasti osasyy oli Higuanillakin joka oli vähän aikaisemmin luvannut maradonamaisesti jatkaa seurassa uransa loppuun asti. No saatiin ainakin täällä Roomassa Napoli kaveriksi ikuiseen taisteluun Juventusta vastaan :-)
rogumu

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 28.01.2018 klo 12:22:39

1-3 syystä että Kemillä vielä liikaa divaritason pellaajia mukana.
rotor3

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #19 : 28.01.2018 klo 13:06:52

toppari valinnoille iso peukku!
Magus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, Juventus


Vastaus #20 : 28.01.2018 klo 13:28:06

Mukava kyllä nähdä Pellikka ja Kytilä avauksessa ihan tosipelissä. Keskikentällä onneksi jo sen tason ukot, että pelin hallinta lienee KuPSille.
Härison

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #21 : 28.01.2018 klo 14:52:51

Ruudussa lähetys pyörii jo. Hmm, eikö tuota kameraa ole ollut mahdollista saada yhtään korkeammalle?
Tsyganenko-Smith

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TP-47,


Vastaus #22 : 28.01.2018 klo 14:58:03

Ruudussa lähetys pyörii jo. Hmm, eikö tuota kameraa ole ollut mahdollista saada yhtään korkeammalle?

Hallin tuntien niin kovin vaikeaa on
Lasa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PS Kemi


Vastaus #23 : 28.01.2018 klo 14:58:06

Junkohallissa katto nousee suoraan tuosta kamerantakaa, kävellessä hipoo jo päätä. Kuvaukselle huonoin mahdollinen halli.
Härison

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #24 : 28.01.2018 klo 15:02:35

Asia selvä. Kyllähän tämä kuitenkin pelkän liveseurannan päihittää helposti.

Petellä tänään nauha kädessä. Ylos

 
Sivuja: [1] 2 3
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines