FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.07.2019 klo 13:37:14 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 2 [3]
 
Kirjoittaja Aihe: DIF - HJK la 3.2.2018 klo 14:00 C-more, jossain skutsissa Ruåtsisa  (Luettu 30853 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
ProffaKC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Klubi


Vastaus #50 : 03.02.2018 klo 17:06:36

Toisen puoliajan ehdin nähdä, aika huonosti Klubi pelasi. Peli näytti todella staattiselta, miksi pelaajat ovat selkä maalia päin eivätkä tee liikkeitä kun topparit kierrättää palloa?

Rudakovista vaikea sanoa mitään toisen puoliajan perusteella. Maaleja ei ainakaan hänen piikkiin voi laittaa, vaan todella lepsun puolustamisen. Highlightsien perusteella teki ainakin yhden kovan torjunnan ensimmäisellä puoliajalla.

Itse on matsi nähnyt ja kiinnostaisi kuulla miten Mensah tänään pelasi, että jos joku kehtaisi avata oliko kundi iskussa tänään vai ei?

Toisella puoliajalla ei ainakaan näykynt pelin kuvassa, pari harhasyöttiä tuli itse huomattua. Ei siellä kukaan tosin hyvin pelannut toisella puoliajalla.
Untermars

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #51 : 03.02.2018 klo 17:37:42

Aiempien kysymysten lisäksi kysyisin C Morelta aiemmin jotain ostaneilta, jääkö matsista myös tallenne jälkikäteen katsottavaksi?

Nyt olisi tallenne saatavilla C-Morella.
Chief

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #52 : 03.02.2018 klo 17:55:42

Mitkä vaihdot klubi teki? Ja missä vaiheessa tuo Mosan punainen tuli?
emilkostadinov

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pool, HIFK, Hammarby, Gnisu ...


Vastaus #53 : 03.02.2018 klo 18:04:14

Mosa otti sitten punaisen.
Mosa on jo pari viime peliä kopistellut siten että kohta se punainen taas kerran on otettava. Topiciin "kun pää ei kestä..."
Untermars

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #54 : 03.02.2018 klo 18:13:57

Mitkä vaihdot klubi teki? Ja missä vaiheessa tuo Mosan punainen tuli?

90 Mosa punainen

Pelvas -> Vertainen
Dale -> Banza (oikealle laidalle, Mensah vasemmalle ja Mosa keskikentälle)
Patronen -> Jalasto
O'Shaughnessy -> Peiponen
Bulebule

Poissa Poissa


Vastaus #55 : 03.02.2018 klo 18:24:39

Harkkapeli ja lisäajalla punainen "Ylos"

Saa nähdä, tuleeko järkeä lisää iän karttuessa. Epäilen.
Chief

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #56 : 03.02.2018 klo 18:54:48

Pirinen siis loukkaantui?
Untermars

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #57 : 03.02.2018 klo 19:05:37

Pirinen siis loukkaantui?

Ei pelannut minuuttiakaan. O'Shaughnessy avasi. Olisiko enemmin joku flunssa tai muu sairaus?
Litt45

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Teemu Pukki


Vastaus #58 : 03.02.2018 klo 19:17:31

Ei pelannut minuuttiakaan. O'Shaughnessy avasi. Olisiko enemmin joku flunssa tai muu sairaus?
Oli kuitenkin merkattu avaukseen, olisko alkulämpässä tullut joku pikku kolhu?
Krishito

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Klubi, Huuhkajat, FFC, Celtics


Vastaus #59 : 03.02.2018 klo 19:48:37

Nyt ois kiva saada sellanen syväluotaava analyysi joltain pelin nähneeltä, kiitos.
ProffaKC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Klubi


Vastaus #60 : 03.02.2018 klo 21:18:26

Se pitää Mosan puolustukseksi sanoa, että ei mielestäni ollut lähellekään vaparin arvoista rikettä se mistä hän sai toisen keltaisen, vaikka mussuttamisestahan se kortti tulikin.

Mutta yllätyksenä ei punikki tullut, sen verran kuumana mies kävi lähes koko toisen puoliajan, ja rappasi useamman kerran keltaisen kortin arvoisesti.
Untermars

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #61 : 03.02.2018 klo 23:13:28

https://www.hjk.fi/uutiset/Miehet-4058
- HJK:n raportti
http://dif.se/kozica-och-el-kabir-skot-dif-till-seger/
- DIF:n raportti
Hutu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Helsingin Jalkapalloklubi


Vastaus #62 : 04.02.2018 klo 02:42:39

https://diftv.solidtango.com/

Ja tuolta luonnollisesti vielä useammat haastikset på svenska. Lisäksi ”pressi”, jossa Banankin kommentit (englanniksi)

Sopii vaan toivoa, että Klubikin joskus sais edes ton tason mediaa tuotettua jatkuvasti kannattajilleen. Tai sit täytyy vaan tyytyä ravi-Haapiaisen ”Osta”- twiitteihin.
villejs

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1907


Vastaus #63 : 04.02.2018 klo 11:50:26

Kuumatunteinen, kova matsi molemmille joukkueille. HJK kontrolloi ensimmäistä puoliaikaa, onnistui hyvin prässissä ja pystyi pelaamaan hyvin vastustajan prässin alta ja rakentamaan peliä varsin laadukkaasti. Mosan totutun loistavasta kulmapotkusta Valencicille hyvä erikoistilannemaali. Ruotsalaiset paransivat toiselle puoliskolle ja ansaitsivat voiton - hiukan huolestuttavasti HJK alkoi näyttää toisen puoliajan kuluessa hieman väsyneeltä. Lopussa Djurgardenin tiputtaessa bussipuolustukseen, HJK:lta ei loytynyt energiaa puolustuksen murtamiseen.

Ensimmäinen päästetty maali tuli hitaamman hyokkäyksen erinomaisesta keskityksestä etualueelle, jossa Jalasto oli sijoittunut väärin merkatakseen maalintekijän. Toinen tuli nopeasta oikealta laidalta tulleen kaikin puolin taitavan vastahyokkäyksen päättääneestä loistavasta keskityksestä takatolpalle. Puolustustasapainossa on vielä ajoittain ongelmia kuten Lehkosuo tuossa pressissä totesi. Näitä pelejä todella tarvittaisiin lisää, jottei Shkendijaa vastaan kostautuneet ongelmat toistu tänä vuonna.

Rudakov jätti potentiaalisen vaikutelman niin torjuntojen, pelin ohjaamisen kuin jalalla pelaamisenkin suhteen. Lisää pelejä täytyy nähdä saadakseen kunnollisen käsityksen tasosta ja siitä onko oleellisesti Uusitaloa parempi maalivahti.

O'Shaugnessyltä puuttuu räjähtävyys ja nopeus, mutta vaikuttaisi olevan pallollisena hyvä pelinrakentaja. Vastustajan puoliskolla jäi kuitenkin aika tuhnuksi vasemmalla laidalla kun ei oikein saanut jalkaa vapaaksi. Hyvin eri tyyppinen vaihtoehto kuin Pirinen joka tapauksessa.

Peiposella sen sijaan on vauhtia ja peliälyä, mutta vasemman jalan puute haittaa merkittävästi vasemmalla pelaamista.

Mosa on hyvä jalkapalloilija ja pelasi laidalla pärjäten sinänsä ihan hyvin. Ei se kuitenkaan hänen itsensä eikä joukkueen kannalta paras paikka Mosalle ole. Ikävästi näkyi myös, ettei ole niin hyvässä kunnossa että pystyisi pelaamaan samalla tasolla läpi tämän vaatimustason ottelun 90 minuuttia. Väsymys näkyi vähenevänä tehokkuutena, turhina rikkeinä ja lopun turhana kuumenemisena tuomarille. Ruotsalaiskatsojat hiillostivat Mosaa koko toisen puoliajan ja saivat sitten ulosajon muodossa palkinnon lisäajalla.

Pelvas on takuuvarma kovan työmoraalin suorittaja, mutta yhteispeli Valencicin ja kumppanien kanssa hyokkayksissä ei suju tarpeeksi hyvin. Kaukana ollaan vielä Atom-Morelos -akselin tehokkuudesta.

Obilorilta hyvä peli.

Pääosin HJK:n peruspelaaminen on suht uomissaan ja kaikilla pelin osa-alueilla on selkeä identiteetti, jota joukkue varsin kurinalaisesti ja  laadukkaasti toteuttaa. Hyökkäyspäästä kuitenkin selvästi puuttuu vielä ratkaisupelaajia. Näitä kovia pelejä tarvittaisiin niin paljon lisää.


P.S. Vaikka itsekään en osaa kunnolla kirjoittaa, niin liityn nyt kuitenkin kuoroon valittamaan HJK:n matsiraporttien ja uutisten kirjoitusasusta. Ei tunnu hyvältä lukea Suomen suurimman seuran virallisia juttuja kerta toisensa jälkeen noin huolimattomasti kirjoitettuna.
« Viimeksi muokattu: 04.02.2018 klo 11:56:02 kirjoittanut villejs »
Untermars

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #64 : 04.02.2018 klo 11:57:12

Tässä muutama pysäytyskuva ensimmäisestä maalista, joka varmaan on semmoinen, mitä en ole ehkä koskaan Klubilta aiemmin nähnyt. Parasta amatöörien puuhastelua. Ainakin tämä tilanteen alku. Siinä peräti kolme pelaajaa (Mensah, Valencic ja Mosa) pelaavat itsensä yli-innokkaalla prässillä ulos, ja se näyttää tältä:Vihulaisella oli toki ylivoimaakin, mutta tätä tilannetta ei juuri huonommin voi pelata. Silti pallon alla on riittävästi miehiä ja koko perkeleen pakka on täysin oikein sijoitettu kentällä. Kuvassa siis näkyy KAIKKI HJK:n kenttäpelaajat.

Rafinha pelaa tilanteessa löysästi ja kaveri pääsee kesolle.

Keson lähtiessä maalilla on kaksi vastaan kaksi tilanne, jonka Jalasto häviää. O'Shaughnessy pelaa tilanteen oikein. Tässä voitaisiin tietenkin kysyä, olisiko Rudakov voinut ottaa keskitystä?
Mielestäni tämä olisi ollut Jalaston pelattavissa joka tapauksessa, mutta hän arvioi pallon liikeradan väärin.


Tuosta paikasta ei tarvitse olla kovin kummoinen pääpelaaja laittaakseen pallon reppuun. Kiitos ja hyvää yötä. Rudakoville ei enää tässä vaiheessa jäänyt oikeastaan mitään mahdollisuutta. Hän oli sijoittunut vähän liian laidalle pystyäkseen torjuntaan. Näiden kuvien välissä on yksi sekunti.


Tilanteen alkaneesta hölmöilystä maalintekoon meni neljä sekuntia. Se on ammattilaisten työtä.
« Viimeksi muokattu: 04.02.2018 klo 12:01:07 kirjoittanut Untermars »
Untermars

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #65 : 04.02.2018 klo 12:19:29

Myös toisessa maalissa DIF osoittaa kuinka transitio käytetään täysimääräisesti hyväksi. Pallo byyriin kahdeksassa sekunnissa. Neljällä syötöllä.

Pallo menetetty hyökkäysalueella harmittomassa sisäänheitossa. Nyt Klubin pakka on todella tiivis mutta laidalla. Tässä siis hyökätään melkoisella riskillä.


Tässä aivan loistava syöttö topparilta, ja Dahlstömmillä pitää kiirettä - Mosa on itseasiassa oikeassa paikassa mutta ei tajua, että nyt pitäisi liikkua:


Mosa lähtee ottamaan laituria ja Dale on edelleen myöhässä syötön peittämisessä - ehkä Mosan olisi pitänyt peittää tämä syöttö?


Klassinen seinä kolmannelle - peruspeliä kauneimmillaan. Tässä olisi O'Shaughnessyllä ollut tilaisuus puolustaa etupuolelta mutta hän oli myöhässä - ja tulee olemaan tämän yrityksen vuoksi myöhässä lopuista tilanteista. Tässä on syöttö ja laitapakin liike niin kohdallaan:


Vasemman laidan jannuilla diesel sytkyttää, ja huiput jäävät saavuttamatta:


Ihailtavan hyvä keso. Rafinhan ja Rudakovin puhe jää tapahtumatta, ja Rafi ei havannoi selän puolelta tulevaa laituria:


Taidokas viimeistely ykkösellä. Tässä olisi voitu tehdä game saveriä.


« Viimeksi muokattu: 04.02.2018 klo 12:29:02 kirjoittanut Untermars »
Untermars

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #66 : 04.02.2018 klo 12:49:02

Olen aika lailla samaa mieltä pelaajien esityksestä kuin villejs. Ehkä tuossa nyt voisi nostaa Obiloria, joka pelasi hienon pelin. Rafinha olisi toinen jolle olisi voinut myös antaa tunnustusta, jos moitittavaa ei olisi noissa kahdessa DIF:n maalissa.

Rudakovin avaukset ensimmäisellä puoliskolla menivät noin 50%:sti kohdilleen, mutta toisella ehkä napsahteli paremmin. Kolme hyvää torjuntaa ja nyrkkeily, mutta toisaalta maaleissa olisi varmaan voinut tehdä jotain toisin. En tosin laittaisi niitä hänen piikkiin lainkaan. Sankarin viittaa niissä oli tarjolla.

Mosa oli ristiriitainen persoona tässä ottelussa. Syöttö ja yksi hyvä veto sekä pallovarmaa työskentelyä, mutta sitten tosiaan ehkä väsy painoi ja laivalla tuli tehtyä muuta kuin nukuttua ja punainen ja ulos. Ehkä ei tarvitse laidalla enää yrittää mutta tämä taisi ollakin pakon sanelema juttu. Bana ei tainnut haluta aloittaa junnulaitureilla.

Annan taisi pelata hienon pelin myös. Ammattimiehiä.

Dalelta muutama hyvä tilanteen tunnistaminen mutta syötöt jäivät huonoiksi. Ei tainnut muuten juuri loistaa, mutta pitivät kuitenkin DIF:n keskikentän melkolailla aisoissa.

Pelvakselta ei oikein mikään onnistunut. Vääriä ratkaisuja ja huonoja syöttöjä.

Valencikselle maali, koska oli oikeassa paikassa. Muuten muutamaan kertaan oli liian lähellä muita pelaajia jotta jotain kunnollista oltaisiin keskikaistalla saatu aikaiseksi. Oivaltavaa liikettä tyhjään tilaan kuitenkin.

Mensah liikkuu puolustussuuntaan nyt mielestäni paremmin peittäen syöttösuuntia. Tässä pelissä arka haastoille.

O'Shaughnessyhän vetäisi ekan puoliajan lopussa vaarallisesti. Kesojakin tuli, mutta nopeutta kaivattaisiin lisää. Ehkä tuo toinen maali voi mennä pelituntuman puutteeseen ja pelitapakin saattaa olla vähän haussa.

Jalasto jäi muutamassa tilanteessa vähän jalkoihin, mutta häneltä nähtiin melko rohkea nousu hyökkäykseen. Sitä on aiemmin tehnyt myös Obilor, joten olisiko tässä jotain uutta mitä tullaan näkemään liigassa?

Vertainen oli vähän liian innokas, mutta pääsi yhteen Eurogoal-paikkaan, johon O'Shaughnessy tarjoili kipakan syötön.

DIF:llä taisi olla noin neljä maalipaikkaa, ja ehkä vähän laadukkaampia kuin Klubilla. Klubi ei boxiin päässyt pahasti mellastamaan vaikka hallinta oli sillä pääsääntöisesti. Tasuri ei olisi ollut vääryys tai voittokaan, mutta ehkä DIF sitten ansaitsi voittonsa. Maalit olivat ammatin miesten tekemiä, jotka jos keskittyminen olisi ollut normaalitasolla, olisivat voitu myös puolustaa pois.
korhonen86

Poissa Poissa


Vastaus #67 : 05.02.2018 klo 18:38:36

Ihailtavan hyvä keso. Rafinhan ja Rudakovin puhe jää tapahtumatta, ja Rafi ei havannoi selän puolelta tulevaa laituria:

Koosteen perusteella Rafinha huomasi laiturin nousun jo hyvissä ajoin, muttei jaksanut tai viitsinyt spurtata. Hölkkäämällä ei valitettavasti ehtinyt katkomaan. Tosipelissä olisi vielä jaksanut ottaa spurtin?
Ehis

Poissa Poissa


Vastaus #68 : 05.02.2018 klo 19:35:07

Koosteen perusteella Rafinha huomasi laiturin nousun jo hyvissä ajoin, muttei jaksanut tai viitsinyt spurtata. Hölkkäämällä ei valitettavasti ehtinyt katkomaan. Tosipelissä olisi vielä jaksanut ottaa spurtin?

No ei se kyllä välttämättä jaksa edes tosipeleissä, tosin ikääkin laitapakille jo tarpeeksi.
CCh

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Club Atlético de Madrid, HJK, Tottenham


Vastaus #69 : 07.02.2018 klo 16:14:26

Mosa oli ristiriitainen persoona (...) mutta sitten tosiaan ehkä väsy painoi ja laivalla tuli tehtyä muuta kuin nukuttua ja punainen ja ulos.
Yksityiskohdat eivät kiinnosta, mutta lisätietoja tästä? Jos kehittyminen pelaajana vielä kiinnostaa, pitäisi varmaankin keskittyä 100% futikseen. Varoittavia esimerkkejä löytyy.

 
Sivuja: 1 2 [3]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines