FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.02.2018 klo 20:31:28 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: Keski-Suomen Vitonen 2018  (Luettu 583 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Vikkelä vaihtomies

Poissa Poissa


: 06.02.2018 klo 12:53:25

Tämmöisellä koostumuksella pelataan kaksinkertainen sarja, elikkäs 18 mukavaa vääntöä luvassa kaikille. Jyväskylässä ja sen välittömässä läheisyydessä suurimmaksi osaksi potkitaan, mutta eksotiikkaakin on tarjolla Joutsan, Jämsänkosken ja Haapamäen muodossa. Boldatut tippuivat nelosesta, kursivoidut nousivat kutosesta. JoSePa olisi saanut nousta, mutta jostain syystä (ei edestakaisia vaihtoja? Isommat tuomarikustannukset? Muuttunut pelaajatilanne?) ei halunnut, joten HuKi päästettiin neloseen sen sijaan.

Lainaus
Riemu
MuurY

FCV/Reds
HPP
JIlves II
JoSePa
Nousu/2
ViPa
TEAM LKP
BET II


JoSePa lähtee kauteen ylivoimaisena suosikkina voittamaan koko paskan, mikäli jatkaa suunnilleen viimevuotisella porukalla. Kotietu on vahva. Jäi viimevuonna vain kahden pisteen päähän sarjan voittaneesta Urhosta ja onnistui voittamaankin heidät vieraiss 2 - 4 samalla kun 8 muuta yrittäjää saivat tehtyä yhteensä 3 maalia Suolahdessa...

Riemu, MuurY, ViPa ja BET II ovat haastajat joutsalaisille ja kisaavat ainakin himmeämmistä mitalleista.
Nelosesta tippuneet joukkueet ovat tottuneet kovempaan tempoon ja tilannekovuuteen. Jos saavat alkukaudesta hyviä tuloksia, niin varmasti motivoi pelaajia tulemaan peleihin eri tapaan kuin viimevuoden korpivaellus nelosessa. Riemun pitäisi ainakin olla sarjan kovakuntoisimpia joukkueita.
ViPa on kokenut joukkue, joka hoitaa varsinkin kotipelit hyvällä prosentilla. BET II on taas haalinut vahvistuksia ja on jälleen kivenkova.

JIlves ja Nousu/2 ovat tasamaan tallaajia. Voivat voittaa kenet tahansa, mutta kokoonpano elää liikaa kauden aikana ja tulokset ovat liikaa muutamista avainpelaajista kiinni. Vähän jos pallo pomppii ja parhaat pysyvät kunnossa ja ovat joka pelissä mukana, niin voivat taistella yläpäässä, mutta toisaalta myös pohjaväännöt saattavat kutsua, jos käy huono tuuri.

TEAM LKP, FCV Reds ja HPP
Miksi kutosen voittaja on tässä päässä listaa ja karsintapelin rankkareilla voittanut BET II toisessa päässä? Syynä on se, että TEAM LKP:n joukkue on hajonnut ja ainakin puolen tusinaa parhaita (tai ainakin fyysiesti valmiimpia) pelaajia on siirtynyt kolmoseen (jps, blackbird) pelaamaan ja lopuilla ei riitä vielä fysiikka kivikovassa vitosessa. Todenäkisesti teknisesti silti ihan hyvä joukkue ja varsinkin taktisesti sarjan kärkipäätä. Jos ovat kaivaneet sopivaa telaketjuosastoa jostain pelaamaan, niin voivat yllättäkkin.
Reds on reds hyvässä ja pahassa ja kamppailee sarjan alapäässä säilymisestään. Olisiko tässä se kausi, jolloin Jyskän tekis uusitaan?
HPP on lopultakin käyttänyt loppumattomalta näyttäneen tuurinsa loppuun ja vääjäämätön putomainen on edessä vitosessakin tällä kertaa. Nelosessa rimpuilivat uskomattoman monta kertaa itsensä kuiville, mutta nyt ei enää riitä.
D mies

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 06.02.2018 klo 14:44:02

JoSePalla taitaa olla fokus futsalissa; olisivat muistaakseni syksyllä päässeet karsintapeliin, mutta futsal-kausi paino jo päälle.

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines