FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
19.06.2019 klo 16:55:13 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-futisfurnaus 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 9
 
Kirjoittaja Aihe: Keski-Suomen Vitonen 2018  (Luettu 46581 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Vikkelä vaihtomies

Poissa Poissa


: 06.02.2018 klo 13:53:25

Tämmöisellä koostumuksella pelataan kaksinkertainen sarja, elikkäs 18 mukavaa vääntöä luvassa kaikille. Jyväskylässä ja sen välittömässä läheisyydessä suurimmaksi osaksi potkitaan, mutta eksotiikkaakin on tarjolla Joutsan, Jämsänkosken ja Haapamäen muodossa. Boldatut tippuivat nelosesta, kursivoidut nousivat kutosesta. JoSePa olisi saanut nousta, mutta jostain syystä (ei edestakaisia vaihtoja? Isommat tuomarikustannukset? Muuttunut pelaajatilanne?) ei halunnut, joten HuKi päästettiin neloseen sen sijaan.

Lainaus
Riemu
MuurY

FCV/Reds
HPP
JIlves II
JoSePa
Nousu/2
ViPa
TEAM LKP
BET II


JoSePa lähtee kauteen ylivoimaisena suosikkina voittamaan koko paskan, mikäli jatkaa suunnilleen viimevuotisella porukalla. Kotietu on vahva. Jäi viimevuonna vain kahden pisteen päähän sarjan voittaneesta Urhosta ja onnistui voittamaankin heidät vieraiss 2 - 4 samalla kun 8 muuta yrittäjää saivat tehtyä yhteensä 3 maalia Suolahdessa...

Riemu, MuurY, ViPa ja BET II ovat haastajat joutsalaisille ja kisaavat ainakin himmeämmistä mitalleista.
Nelosesta tippuneet joukkueet ovat tottuneet kovempaan tempoon ja tilannekovuuteen. Jos saavat alkukaudesta hyviä tuloksia, niin varmasti motivoi pelaajia tulemaan peleihin eri tapaan kuin viimevuoden korpivaellus nelosessa. Riemun pitäisi ainakin olla sarjan kovakuntoisimpia joukkueita.
ViPa on kokenut joukkue, joka hoitaa varsinkin kotipelit hyvällä prosentilla. BET II on taas haalinut vahvistuksia ja on jälleen kivenkova.

JIlves ja Nousu/2 ovat tasamaan tallaajia. Voivat voittaa kenet tahansa, mutta kokoonpano elää liikaa kauden aikana ja tulokset ovat liikaa muutamista avainpelaajista kiinni. Vähän jos pallo pomppii ja parhaat pysyvät kunnossa ja ovat joka pelissä mukana, niin voivat taistella yläpäässä, mutta toisaalta myös pohjaväännöt saattavat kutsua, jos käy huono tuuri.

TEAM LKP, FCV Reds ja HPP
Miksi kutosen voittaja on tässä päässä listaa ja karsintapelin rankkareilla voittanut BET II toisessa päässä? Syynä on se, että TEAM LKP:n joukkue on hajonnut ja ainakin puolen tusinaa parhaita (tai ainakin fyysiesti valmiimpia) pelaajia on siirtynyt kolmoseen (jps, blackbird) pelaamaan ja lopuilla ei riitä vielä fysiikka kivikovassa vitosessa. Todenäkisesti teknisesti silti ihan hyvä joukkue ja varsinkin taktisesti sarjan kärkipäätä. Jos ovat kaivaneet sopivaa telaketjuosastoa jostain pelaamaan, niin voivat yllättäkkin.
Reds on reds hyvässä ja pahassa ja kamppailee sarjan alapäässä säilymisestään. Olisiko tässä se kausi, jolloin Jyskän tekis uusitaan?
HPP on lopultakin käyttänyt loppumattomalta näyttäneen tuurinsa loppuun ja vääjäämätön putomainen on edessä vitosessakin tällä kertaa. Nelosessa rimpuilivat uskomattoman monta kertaa itsensä kuiville, mutta nyt ei enää riitä.
D mies

Paikalla Paikalla


Vastaus #1 : 06.02.2018 klo 15:44:02

JoSePalla taitaa olla fokus futsalissa; olisivat muistaakseni syksyllä päässeet karsintapeliin, mutta futsal-kausi paino jo päälle.
bubbeli

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Soto, KaDy, ACT, Hongan Serippi Kugi


Vastaus #2 : 07.03.2018 klo 02:12:06

Kampuksen Dynamo pelaa kesäkaudella Keski-Suomen Viitosessa ja Kuutosessa. Viitosen joukkue (KaDy) koostuu nuoremmista ja tavoitteellisemmista pelaajista sekä seuran B-junioreista. Viitosen porukka (KaDy II) puolestaan koostuu hieman enemmän jäähdyttelijätason osastosta ryyditettynä muutamalla kovalla luulla ja lupaavalla nuorella.

Treenit alkanevat viimeistään ensi kuun alussa.

Mikäli kilpasarjassa pelaaminen kiinnostaa, niin ota yhteyttä joukkueenjohtajiin.

KaDy (Viitonen): Ville Keiski ville.keiski(äts)gmail.com  +358408054188
KaDy II (Kuutonen): Bubi Tuomala bubi.tuomala(öts)gmail.com

http://kampuksendynamo.com/yhteystiedot
haikaran uhri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SUOMI, JyPK, FSV 1912


Vastaus #3 : 07.03.2018 klo 08:43:28

Nousu /2 muutui nyt virallisestikin FC Sohoksi. Team LKP on korvattu KaDyllä - täydennys vai sarjapaikkasiirto?
Vikkelä vaihtomies

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 07.03.2018 klo 20:11:31

Nousu /2 muutui nyt virallisestikin FC Sohoksi. Team LKP on korvattu KaDyllä - täydennys vai sarjapaikkasiirto?

Valistunut arvaus/yhteenveto nyt tapahtuneista kahdesta kabinettivenkslauksesta:

Mutulla sanoisin, että Nousu menee seurana pakettiin/pöytälaatikkoon. Jalkapallossa on jäljellä enää pelkkä tyttöjen 07/08 ja kotisivut nuri.
Nelosessa pelaava Nousu vaihtaa seuraa ja kulkee jatkossa nimeltä Rangers.
Tällöin alempana pelaavan alkuperäisen Rangersin nimeen lisätään "/2" lisäosa, eli se tunnetaan sarjataulukossa nimellä Rangers/2
Lainaus käyttäjältä: rangersin nimenhuuto
Menot koostuu harjoitusvuoroista ja -peleistä, kesän sarjamaksusta, otteluiden tuomareista ja kenttämaksuista.
Ja tänä vuonna emäseuran vaihtamisen vuoksi myös Noususta Rangersiin tehtävistä pelaajien seurasiirroista.
En tiedä, mutta mutuilen, että tämän siirtymisen aiheutti se, että vitosessa pelaava Nousu/2 lopulta perusti oman seuransa, joka kulkee nimellä FC Soho, joten "ykkösnousu" etsi mieluummin jonkun valmiin seuran, jossa pelailla, kuin alkoi ottamaan vastuun seuran pyörittämisestä.

TEAM LKP sitten lopetti yhden kauden jälkeen miesten sarjoissa vaeltamisen, kun parhaimmat viimevuoden kutosen voittaneista pelaajista lähtivät akselille nelonen-kakkonen pelaamaan.
Sen joukkueen jäänteet siirrettiin nyt Kampuksen Dynamon organisaation ykkösjoukkueeksi. Edellisvuoden KaDy jatkaa nimellä KaDy II.
TEAM LKP:n kakkosjoukkue, joka ei koskaan pelannut yhtään kilpailullista ottelua siirtyi sitten ViPa:n kakkosjoukkueeksi

Tiivistys millä nimillä kukakin pelaa jatkossa:
Nousu --> Rangers
Nousu/2 --> FC Soho
Rangers --> Rangers/2
TEAM LKP --> KaDy
TEAM LKP/2 --> ViPa/2
KaDy --> KaDy II

Rangersien nimet ovat vielä tällä hetkellä osallistumislistalla toisin päin, eli Nousu olisi Rangers/2, mutta Rangersin nimenhuuto on päivitetty nimelle Rangers/2, joten uskoisin asian olevan lopulta näin
liukas playboy

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 14.03.2018 klo 11:14:42

Tämä seurantaan.

HPP:n kohdalla ei ole syytä vielä tuomita. Sarjan kovin kotikenttäetu makkaran haistessa ja kylänmiesten huudellessa on kyllä semmoinen valtti, että kyllä sillä aina vitosessa pärjätään ihan jopa kärkikahinoihin saakka. :)
Vikkelä vaihtomies

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 14.03.2018 klo 15:47:34

HPP:n kohdalla ei ole syytä vielä tuomita. Sarjan kovin kotikenttäetu makkaran haistessa ja kylänmiesten huudellessa on kyllä semmoinen valtti, että kyllä sillä aina vitosessa pärjätään ihan jopa kärkikahinoihin saakka. :)

No joo, kotoa saattavat raapia sellaisen 5-6 voittoa ja ehkä jonkun tasurin ja sitten ei tarvita kuin 1-2 hyvää vierastulosta, niin keskikastikin jo melkein kutsuu. Viimeksi kun Haapamäellä pelasin, niin kenttä oli aivan kivikova. Onko muutosta tullut tähän?
liukas playboy

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 14.03.2018 klo 17:39:07

Onhan siellä ainakin ollut yksi piirin parhaista nurmikentistä. Muualla vedeltiin keväisin vielä pitkään hiekalla, kun haapamäellä jo vaihdettiin shortseihin ja viheriölle nämä kotivoittojen napsimiset. Pohja oli käsittääkseni hyvä ja kentänhoito panosti hommaan.

Toivottavasti jatkossakin Ylos Jonkunmoista remppaa tehtiin viime kesänä, mutta olikos sitten pelkästään juoksuradoille? Joku asiantuntijapiireissä vaikuttava voisi kertoa tarkemmin.
« Viimeksi muokattu: 15.03.2018 klo 17:52:30 kirjoittanut liukas playboy »
Vikkelä vaihtomies

Poissa Poissa


Vastaus #8 : 15.03.2018 klo 13:21:33

https://www.palloliitto.fi/splksuomi/miehet-viitonen-0

Ja sieltä otteluohjelmaa. Enpähän osaa sanoa onko se yhdelle parempi tai mukavempi kuin toiselle, kun ei tuosta uudesta sivusta saa sellaista mukavaa yleisnäkymää kuin vanhoina hyvinä aikoina.
sarja kuitenkin alkaa 24.4 FCV/Reds - BET II pelillä Jyskässä ja päättyy täyteen kierrokseen (pelien alkamisajat 17:30-19:30) perjantain 14.9.
Heinäkuussa tasan 3 viikon tauko 4.-25.7. ja muutenhan sitten onko melko tasaisesti peli per viikko. Onnistunut aikataulu piiriltä.
Smaug

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kampuksen Dynamo, Suomi, futsal ja kuningaslaji


Vastaus #9 : 17.03.2018 klo 22:56:44

Kampuksen Dynamo pelaa kesäkaudella Keski-Suomen Viitosessa ja Kuutosessa. Viitosen joukkue (KaDy) koostuu nuoremmista ja tavoitteellisemmista pelaajista sekä seuran B-junioreista. Kuutosen porukka (KaDy II) puolestaan koostuu hieman enemmän jäähdyttelijätason osastosta ryyditettynä muutamalla kovalla luulla ja lupaavalla nuorella.


Korjasin boldatun. Ylos
Smaug

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kampuksen Dynamo, Suomi, futsal ja kuningaslaji


Vastaus #10 : 17.03.2018 klo 22:59:16

https://www.palloliitto.fi/splksuomi/miehet-viitonen-0

Ja sieltä otteluohjelmaa. Enpähän osaa sanoa onko se yhdelle parempi tai mukavempi kuin toiselle, kun ei tuosta uudesta sivusta saa sellaista mukavaa yleisnäkymää kuin vanhoina hyvinä aikoina.

Onko/tuleeko tästä vanhanmallista versiota?
Ainakin 2017 futissarjat ja 2017–18 futsalsarjat on pystynyt katsomaan vanhan sivuston tulospalvelustakin. Enkä itse ole joutunut käyttämään tuota uutta, hankalampaa näkymää vielä ollenkaan.

Esim.
https://vanha.palloliitto.fi/keski-suomi/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2017-piiri/miehet
tylerdurden

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haapamäen Pallo-Pojat


Vastaus #11 : 01.04.2018 klo 14:14:36

Onhan siellä ainakin ollut yksi piirin parhaista nurmikentistä. Muualla vedeltiin keväisin vielä pitkään hiekalla, kun haapamäellä jo vaihdettiin shortseihin ja viheriölle nämä kotivoittojen napsimiset. Pohja oli käsittääkseni hyvä ja kentänhoito panosti hommaan.

Toivottavasti jatkossakin Ylos Jonkunmoista remppaa tehtiin viime kesänä, mutta olikos sitten pelkästään juoksuradoille? Joku asiantuntijapiireissä vaikuttava voisi kertoa tarkemmin.
Kyllä vain. Juoksurata sai osittain uudenkarhean pinnoitteen ja jotain aitoja taidettiin uusia, mutta kenttään ei käsittääkseni koskettu. Vähän on tosiaan kentän kunto heitellyt viime kesinä eikä ihan samanlaista samettia ole nurmi ollut kuin joskus takavuosina, mutta kyllä urheilukenttä on edelleen mitä mainioin paikka pelata jalkapalloa.
Tombey

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK, FCV Reds


Vastaus #12 : 24.04.2018 klo 23:33:29

Reds jaksoi BET 2:n kyydissä 60 minuuttia, ennen kuin jalat loppuivat. Kotijoukkue ei maalipaikoilla juhlinut, vain yksi läpiajo ensimmäisellä jaksolla. Lopputulos 0-6.
böögö

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 24.04.2018 klo 23:50:39

oli kyllä vakuuttava esitys betiltä. toivottavasti redsin kuvaaja jaksaa väsätä koosteen vaikkei matsi oman suosikin voittoon päättynytkään.
Ferraro

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Vaajakoski, Morecambe FC


Vastaus #14 : 25.04.2018 klo 00:17:55

oli kyllä vakuuttava esitys betiltä. toivottavasti redsin kuvaaja jaksaa väsätä koosteen vaikkei matsi oman suosikin voittoon päättynytkään.

Jaksaa kyllä. :) Materiaalia on viidestä kamerasta sen verran, että huomenna kannattaa tähyillä koostetta...
böögö

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 25.04.2018 klo 00:21:13

Jaksaa kyllä. :) Materiaalia on viidestä kamerasta sen verran, että huomenna kannattaa tähyillä koostetta...

ai että, lutuuria Ylos Tuoppi
Ferraro

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Vaajakoski, Morecambe FC


Vastaus #16 : 25.04.2018 klo 23:44:11

Jaksaa kyllä. :) Materiaalia on viidestä kamerasta sen verran, että huomenna kannattaa tähyillä koostetta...

Tiukalle meni, mutta ehdinpäs luvatun päivän puolella vielä. Kooste: FCV Reds v BET II.
Viiden kameran täysimittainen ottelutallenne avausmatsista tulossa vielä huomenna.

Koska FCV M2:n sarjapaikalla Nelosessa pelaa tänä vuonna käytännössä Komeettojen joukkue Komeettojen valmennuksella ja peliasuilla, muutettiin M2:n viimevuotinen YouTube-kanava Redsin nimen alle. Oma tavoitteeni täydestä Nelosen sarjakaudesta monikameratallenteiden osalta meni siis sivu suun heti kättelyssä, mutta siihen suunnatut panostukset siirtyvät nyt suurelta osin Redsin peleihin.
Jaikki

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 26.04.2018 klo 00:18:17

Tiukalle meni, mutta ehdinpäs luvatun päivän puolella vielä. Kooste: FCV Reds v BET II.
Viiden kameran täysimittainen ottelutallenne avausmatsista tulossa vielä huomenna.

Koska FCV M2:n sarjapaikalla Nelosessa pelaa tänä vuonna käytännössä Komeettojen joukkue Komeettojen valmennuksella ja peliasuilla, muutettiin M2:n viimevuotinen YouTube-kanava Redsin nimen alle. Oma tavoitteeni täydestä Nelosen sarjakaudesta monikameratallenteiden osalta meni siis sivu suun heti kättelyssä, mutta siihen suunnatut panostukset siirtyvät nyt suurelta osin Redsin peleihin.
Huikeeta työtä! Oikein mainiosti leikattu ja editoitu, kiitti sulle! :)
böögö

Poissa Poissa


Vastaus #18 : 26.04.2018 klo 02:35:19

ikävä kuulla että suunnitelmat menivät uusiksi. laatu sen kuin paranee kausi kaudelta, loistavaa duunia jälleen kerran. Ylos Ylos Ylos
Ferraro

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Vaajakoski, Morecambe FC


Vastaus #19 : 26.04.2018 klo 21:04:47

Laitetaan vielä kokopitkä ottelutallenne: FCV Reds v BET II. Jos tämänkin jälkeen vielä joku jäi kaipaamaan lisää, niin ilokseni voin kertoa että vastaavankaltaisia tuotantoja nähtäneen kauden mittaan vielä useita. :)
pohjoisenpoika

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 26.04.2018 klo 21:38:10

Tiukalle meni, mutta ehdinpäs luvatun päivän puolella vielä. Kooste: FCV Reds v BET II.
Viiden kameran täysimittainen ottelutallenne avausmatsista tulossa vielä huomenna.

Koska FCV M2:n sarjapaikalla Nelosessa pelaa tänä vuonna käytännössä Komeettojen joukkue Komeettojen valmennuksella ja peliasuilla, muutettiin M2:n viimevuotinen YouTube-kanava Redsin nimen alle. Oma tavoitteeni täydestä Nelosen sarjakaudesta monikameratallenteiden osalta meni siis sivu suun heti kättelyssä, mutta siihen suunnatut panostukset siirtyvät nyt suurelta osin Redsin peleihin.

Loistavaa, lisää näitä. Mukavaa viihdettä katsella koosteita jotka tehty laadulla
Metsurin koira

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 27.04.2018 klo 21:37:20

ViPa - JIlves II 6-0. ViPalta aika tasapainoinen esitys ja varmat pisteet himaan. Vanha herra Joutseniemikin pääsi maalin makuun.

ViPan kotitaika pitää edelleen, edellinen tappio alkukesäkuulta 2016. Katsojamäärälle ja kioskipalveluille myös :ylos
powderfinger

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jämsänkosken Ilves, Huuhkajat, Newcastle United


Vastaus #22 : 27.04.2018 klo 23:08:49

Eipä jäänyt kyllä Ilvekselle mitään palaa, ja pisteet jäivät ansaitusti Vihtavuoreen. Suhteellisen lopussa peli vasta repsahti, 3-0 tilanteessa Ilves kyllä lopetti puolustamisen ihan kokonaan. Pelikin oli ihan siisti, muutama keltainen heilui, mutta ei niissäkään ollut varmasti puolin ja toisin mitään purnaamista. Molemmille joukkueille vihellettiin aika köykäisen oloiset rankkarit. Tai siis ViPan saamassa pilkussa oli kyllä toki rike, mutta se kyllä näytti tapahtuvan alueen ulkopuolella. Ilveksen saama rankkari tuntui tulevan jo vähän säälistä. Pilkkujen lopputuloksetkin kuvastat kyllä pelin tapahtumia. ViPan pilkku sisään veskarin käsien kautta, ja Ilveksen pilkku torjuttu.

lyzco

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JJK


Vastaus #23 : 28.04.2018 klo 02:27:24

Eipä jäänyt kyllä Ilvekselle mitään palaa, ja pisteet jäivät ansaitusti Vihtavuoreen. Suhteellisen lopussa peli vasta repsahti, 3-0 tilanteessa Ilves kyllä lopetti puolustamisen ihan kokonaan. Pelikin oli ihan siisti, muutama keltainen heilui, mutta ei niissäkään ollut varmasti puolin ja toisin mitään purnaamista. Molemmille joukkueille vihellettiin aika köykäisen oloiset rankkarit. Tai siis ViPan saamassa pilkussa oli kyllä toki rike, mutta se kyllä näytti tapahtuvan alueen ulkopuolella. Ilveksen saama rankkari tuntui tulevan jo vähän säälistä. Pilkkujen lopputuloksetkin kuvastat kyllä pelin tapahtumia. ViPan pilkku sisään veskarin käsien kautta, ja Ilveksen pilkku torjuttu.


Nyt on vinkumisen taso pudonnut viime kauteen verrattuna niin paljon, että suosittelen esim. itkijäkurssia Valamon luostarissa. On olemassa, katso googlesta.
powderfinger

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Jämsänkosken Ilves, Huuhkajat, Newcastle United


Vastaus #24 : 28.04.2018 klo 06:15:09

Nyt on vinkumisen taso pudonnut viime kauteen verrattuna niin paljon, että suosittelen esim. itkijäkurssia Valamon luostarissa. On olemassa, katso googlesta.

Paskasti pelattu, paskasti vinguttu. Katotaan jos kotipeliin keksis jotain.

 
Sivuja: [1] 2 ... 9
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines