FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.02.2018 klo 20:29:13 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: Vaasan nelonen 2018  (Luettu 1416 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Axed

Poissa Poissa


: 08.02.2018 klo 19:55:13Kesä tulee vaikkei kiinnostais. Lyödään topikki tulille. Onkos kenelläkään tiatua jengien tilanteista näin talvisaikaan missä mennään?

VPS-j-tiedotus

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 09.02.2018 klo 11:52:36

Sama tarina kuin aikaisempinakin vuosina: yritetään laittaa tänne harjoitusotteluiden tuloksia, ja totta kai myös joukkueiden some-sivuja jos niitä löytyy.

Nelosessa on tulevalla kaudella melko paljon ruotsinkielisiä joukkueita, jotka eivät ole täällä futisforumilla kovin aktiivisia. Toivotaan että tämä vuosi tekee poikkeuksen.

Sarjan alkuun on (edelleen) melko pitkä aika. Olisiko avauspotku joskus huhtikuun viimeisellä viikolla.

VPS-j ja Suvilahden Sisu YB menivät tosiaan yhteen. Joukkue pelaa VPS-j:n nimellä, ja tännekin tulossa tarinaa jossain kohtaa lähitulevaisuudessa.

www.facebook.com/vpsjmiehet/

www.instagram.com/vps_j/

« Viimeksi muokattu: 09.02.2018 klo 11:55:38 kirjoittanut VPS-j-tiedotus »
MacGyver

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #2 : 09.02.2018 klo 12:12:12

Mitäs Vitosen voittajajoukkue VPV:lle kävi?
Lomillé

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #3 : 09.02.2018 klo 12:13:59

Mitäs Vitosen voittajajoukkue VPV:lle kävi?

Hyppäsi suoraan Kolmoseen.
Blaketon

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 09.02.2018 klo 12:28:06

Hyppäsi suoraan Kolmoseen.
Kabinetin kautta tietysti
VPS-j-tiedotus

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 15.02.2018 klo 14:20:57

Nelonen alkaa huhtikuun lopulla ja VPS-j on muutaman vuoden jälkeen mukana sarjassa. Sarjan taso on luultavasti melko kirjava ja joukkueiden tilanteet erilaisia, mutta varmasti hyviä pelejä mahtuu kauteen, kuten myöskin pelaajapulan tuomia haasteita.

Kolmoseen verrattuna suuri ero on, että sarja pelataan ainoastaan Vaasan Piirin joukkueiden välillä. Sarjaporrasta ylempänä on mukana myös Keski-Pohjanmaan joukkueita. Nelonenkin olisi kovempi sarja, jos mukana olis Kokkolan yms. parhaat joukkueet, mutta mm. pelimatkojen pituuden kannalta nykyinen systeemi on hyvä.

Joukkueet eivät ole VPS-j:lle kovin tuttuja, mutta arvio kaudesta on seuraava:

FC Korsholm

Jopa ykkösessä pelannut joukkue on valahtanut peräti Neloseen asti. Viime kausi oli joukkueen ensimmäinen kyseisessä sarjassa ja menestys jäi melko vaisuksi. Joukkueessa on ollut mukana melko paljon maahanmuuttajataustaisia, eikä omaa junioritoimintaa ei ole. Lisäksi vaasanseudun joukkueet ovat vieneet melko paljon pelimiehiä riveihinsä viime vuosina, joten liikaa hyviä pelimiehiä ei ole Korsholmaan riittänyt. Kotikenttä huikean hyvässä kunnossa Botniahallin takana.

FC Kuffen
Perinteinen Nelosen joukkue, jonka toiminta on sarjan laadukkaimmasta päästä. Joukkueessa on myöskin hyviä pelimiehiä, mutta taitaa olla niin, että Nelonen riittää sarjatasoksi eikä tavoitetta ylöspäin ole. Voi voittaa aika varmasti kenet tahansa, mutta poissaolojen tai jonkun muun merkittävän asian vuoksi voi varmasti hävitäkin lähes kenellä tahansa.

KJV/Kanu
Nyt on allekirjoittaneelle todella vieras joukkue. VPS-j on tainnut n. 10 vuotta sitten pelata joukkuetta vastaan hiekkakentällä Suomen Cupissa. Silloin peli pelattiin Kauhavalla ja niistä vuosista on ilmeisesti fuusiokin syntynyt, tosin sen pelin vastustajan nimi ei ole edes muistissa. Oletettavasti oli kuitenkin ainakin osittain samasta joukkueesta kysymys. Nousi mukaan Vitosesta erinäisten käänteiden jälkeen sijoituttuaan viime vuonna sarjassa toiseksi.

Kaskö IK
Kikken on perinteinen Nelosen porukka, joka oli myöskin sarjassa kun VPS-j edellisen kerran sarjaa pelasi. Viime kauden hieman haastavan pelaajatilanteen kanssa painiskellut porukka omaa hyvän asenteen, heikkokuntoisen kentän ja soihduttavan faniryhmän. Saa nähdä onko fanit paikalla tällä kertaa, kun VPS-j matkaa Kaskisiin.

Kungliga Wasa C.F.
Joukkue on parhaimmillaan todella vahva ja täynnä nimimiehiä. Joukkue on vahvistunut entisestään, kun Johnny Glasberg on muuttanut Vaasaan ja on yksi sarjan kovimmista pelimiehistä. Ongelmana vierasottelut ja ylipäätään pelaajatilanne osassa otteluista. Tuskin halua Kolmoseen, mutta todella paha vastustaja erityisesti Vaasassa.

Malax IF
Jääkiekkobuumia elävä Maalahti on jotenkin KaIKin kanssa samantyylisessä tilanteessa. Pelaajia ei oikein riitä, ja osa lähtee Vaasaan tai muualle pelaamaan tultuaan opiskeluikään. Perinteikäs seura, jolla on ihan hyvä junioritoimintakin. Välillä ollut jopa Nelosen parhaimmistoa, mutta ei enää muutamaan vuoteen.

Norrvalla FF
Vöyrin jalkapalloylpeys, josta mm. Tim Sparv on lähtenyt maailmalle. Tämä joukkue ei kuulu kyllä Neloseen, vaan mielummin Kolmoseen tai jopa Kakkoseen. Vahva nippu, joka taistelee varmasti kärkisijoituksista. Joukkue nuorentunut hieman viime vuosina, ja nähtäväksi jää miten nuoret nousevat tulevalla kaudella esiin.

Närpes Kraft/2
Närpiön nuorten pelaajien joukkue. Potentiaalia voisi olla vaikka Kolmoseen asti, mutta ihan sinne ei ole rahkeet riittänyt viime aikoina. Toiminta on hyvää, mutta kaipaisi varmastikin apuja ykkösjoukkueesta, mikäli haluaisi taistella kärkisijoista. Riippuen kokoonpanosta, voi voittaa minkä tahansa joukkueen ja erityisesti kotikentällä,

Ponnistus
Lapuan futis on tällä hetkellä hieman alamaissa, mutta ehkäpä suunta on ylöspäin. Virkiällä ei kulje ja joukkue oli lähellä tippua jopa Neloseen täksi kaudeksi. Kun kaupungin futiksen taso laskee, niin se vääjäämättä vaikuttaa myös Ponnistukseen. Muutamia hyviä pelimiehiä löytyy, mutta pahimmillaan saa melko heikon nipun jalkeille.

Sisu-Pallo
Viime kaudella Kolmosesta tippunut Sisu-Pallo lienee Nelosen kärkeä. Joukkue ei ehkä viime kaudella ollut ihan niin huono kuin sarjataulukko osoittaa. Mikäli runko pysyy kasassa, on joukkue varmasti vahva. Jälleen kerran jää nähtäväksi pelaako Sisu-Pallo pelinsä surkealla Jouppilanvuoren kentällä.

Töjby FC
Esimerkiksi hieman vanhempia närpiöläisiä jalkapalloilijoita löytyy tästä uudesta tuttavuudesta. Taitaa olla ainut sarjan joukkue, jota vastaan VPS-j ei ole koskaan pelannut. Sijoittui viime kaudella Vitosessa vasta kolmanneksi, mutta pelaa kuitenkin tällä kaudella Nelosta. Nähtäväksi jää miten suoriutuu, mutta kovin hyvää menestystä ei uskalla joukkueelle luvata.

VPS-j
Jalomielisyyttään Kolmosen paikan VPS-j Akatemialle antanut joukkue laittoi fuusion pystyyn Nelosessa pelanneen SuSi YB:n kanssa. Joukkue päätti kuitenkin jatkaa VPS-j:n nimellä, mutta tulevalla kaudella joukkueessa pelaa pelaajia molemmista joukkueista. Myös valmennus uusiutui, kun edellisen kerran Nelosesta joukkueen ylöspäin nostanut Aaku Laitinen teki paluun penkin päähän.

Pelaajatilanne on elänyt talven aikana, mutta joukkue saa varmasti vahvan joukkueen sarjaan. Aikaisemmilla kausilla VPS-j on saanut A- ja B-junioreita käyttöönsä, mutta nyt Kolmosessa oleva Akatemia saattaa tarvita myös samoja pelaajia, joten pelaajarinki tulisi olla tarpeeksi laaja. Nähtäväksi jää miten fuusioseura saa palaset kohdalleen. Mahdollista on ns. välivuosi tai sitten nousu takaisin Kolmoseen.Kärkipää
Norrvalla
Sisu-Pallo
VPS-j

Keskikasti
KJV/Kanu
Korsholm
Kuffen
Kungliga Wasa
Närpes Kraft2

Putoamistaistelu
KaIK
Malax
Ponnistus
Töjby
Axed

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 21.02.2018 klo 08:48:59

Sisu-Pallo - Ponnistus treenipeli Seinäjoki areenassa 2-4

https://www.facebook.com/SisuPallo/photos/a.641892989252225.1073741827.132698720171657/1597783416996506/?type=3&theater
« Viimeksi muokattu: 21.02.2018 klo 13:07:56 kirjoittanut Axed »

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines