FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
20.03.2018 klo 02:56:45 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: PK-37 2018  (Luettu 5114 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
tekunho

Poissa Poissa


: 23.02.2018 klo 20:56:48

Sopimuspelaajat (28 pelaajaa) -  (suluissa pelaajan syntymävuosi):

Maalivahdit:
Ville Kosonen (1989)
Matias Rissanen (1997)
Asse Martikainen (1998)
Arthur Ferreira Miranda (2000)

Puolustajat:
Antti Kauppinen (1987)
Antti Lappalainen (1997)
Juuso Heinonen (1991)
Juho Ruotsalainen (1986)
Väinö Luttinen (2001)
Jesse Åhman (1998)
Vili Toppinen (2000)

Keskikenttäpelaajat:
Jani Vidgren (1985)
Joona Ojala (1989)
Panu Leppä (1994)
Matias Mähönen (1997)
Viljami Aittokoski (2002)
Niklas Sahlström (2002)
Konsta Kääriäinen (2001)
Toni Nousiainen (1999)
Miro Luoma (2000)
Miska Lappalainen (2000)
Mikki Huttunen (2001)
Joonas Källström
Erno Nissilä (1992)

Hyökkääjät:
Tuomas Halonen (1988)
Eetu Rissanen (2002)
Miika Riihola (1999)
Albert Vauhkonen (2002)

Muutama tilastoknoppi:
23/28: PK:n sopimuspelaajista tällä hetkellä omia kasvatteja.
11: PK:n sopimuspelaajat, jotka ovat syntyneet 2000-luvulla. Näistä Kakkosessa ovat debytoineet jo Väinö Luttinen, Miska Lappalainen ja Eetu Rissanen.
16: Jani Vidgrenin tuleva kausi PK:n edustusjoukkueessa.


Valmennustiimi:
Päävalmentaja: Lasse Vornanen (4. kausi PK:n edustusjoukkueen päävalmentajana, 2. kausi Kakkosessa päävalmentajana)
Apuvalmentajat: Jani Vidgren ja Pele Koljonen.


Tulleet pelaajat:
Joona Ojala (KajHa)
Toni Nousiainen (LaPa-95)
Joonas Källström
Arthur Ferreira Miranda, Viljami Aittokoski, Niklas Sahlström, Konsta Kääriäinen, Albert Vauhkonen, Mikki Huttunen ja Vili Toppinen (PK-37:n juniorit).


Lähteneet pelaajat:
Joonas Ojantie ja Arttu Heinonen (KuFu)
Sakari Paavola (PAVE)
Karzan Jawanmiri, Jeri Saastamoinen ja Tuomas Leskinen.

Viime kauden pelaajista neuvotteluissa: Ciro Francis ja Olli Huttunen.

Harjoituspelit:
20.1 KuPS A - PK-37 1-3 Maalit: Eetu Rissanen (2), Joonas Källström.
3.2 KajHa - PK-37 4-1 Maali: Albert Vauhkonen.
17.2 PK-37 - KuKi 3-3. Maalit: Viljami Aittokoski, Albert Vauhkonen ja Juuso Heinonen.
24.2 PK-37 - JIPPO 2-1. Maalit: Panu Leppä ja Eetu Rissanen.
17.3 PK-37 - KuKi 4-0. Maalit: Panu Leppä, Jani Vidgren, Eetu Rissanen ja Matias Mähönen.
24.3 OLS - PK-37
7.4 JIPPO - PK-37
14.4 KuFu - JIPPO

PK-37:n otteluohjelma Kakkosessa: http://bit.ly/2F9XOAh
« Viimeksi muokattu: 17.03.2018 klo 18:05:16 kirjoittanut tekunho »
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 23.02.2018 klo 22:07:49

PK-37:n kokoonpano harjoitusotteluun JIPPOa vastaan (lauantaina 24.2 kello 13.30 Iisalmen jalkapallohalli)

Avaus: Ville Kosonen (mv) - Jesse Åhman, Juho Ruotsalainen, Antti Kauppinen, Juuso Heinonen - Joona Ojala, Viljami Aittokoski, Joonas Källström - Panu Leppä, Eetu Rissanen, Matias Mähönen.

Vaihdossa: Matias Rissanen (mv), Niklas Sahlström, Vili Toppinen, Mikki Huttunen, Toni Nousiainen, Miska Lappalainen ja Miika Riihola.


Avainpelaajista Jani Vidgren ja Tuomas Halonen ovat sivussa henkilökohtaisten menojen vuoksi. Kaksi maalia harjoituspeleissä tehnyt Albert Vauhkonen on pelaamassa KuPSin B-junioreiden riveissä SM-karsintasarjaa. Laitapuolustaja Antti Lappalainen on vielä sivussa, mutta tehnee paluun seuraavaan harjoituspeliin. Polvi on toipunut hyvään kuntoon.

Testipelaaja Joonas Källström on parin harjoituspelin puuttumisen jälkeen taas mukana. Källström aloittaa Vornasen mukaan JIPPOa vastaan hyökkäävässä roolissa eli kymppinä. Källströmin peli- ja harjoitustuntumassa joukkueen kanssa on vielä tekemistä. Häntä halutaan testata näissä harjoituspeleissä.

Vornasen mukaan tässä ottelussa ja seuraavassa pelissä (KuKi 17.3) testataan vielä erilaisia kokoonpanoja ja pelaajien pelipaikkoja. OLS, JIPPO ja KuFu ottelut ovat niitä, joissa ajetaan parasta rosteria sisään sarjakautta varten.

Vornanen kertoo, että seurassa työstetään eteenpäin tällä hetkellä muutaman uuden pelaajan tilannetta. Vornanen toivoo, että seuraavassa harjoituspelissä mukana olisi jo uusia kasvoja. Mitään konkretiaa esimerkiksi pelaajien nimistä ei ole tässä vaiheessa varmistunut.

Vornanen pitää toppari Antti Kauppisen jatkoa mahdollisena. Kauppisen tilanne ratkennee seuraavaan harjoituspeliin mennessä.

- JIPPO on meille kova mittari. He ovat tehneet kovia hankintoja. Toki heilläkin on tähän otteluun poissaoloja erityisesti puolustukseen. Tässä vaiheessa on vielä hyvä, että kohtaamme JIPPO:n pienessä hallissa. Tilanteisiin pitää reagoida nopeasti. Pelissä tulee varmasti paljon 1vs1 -tilanteita niin hyökkäyksessä kuin puolustuksessa.

- Veikkausliigan maalikuninkuuden urallaan voittanut Irakli Sirbiladze on ilmeisesti mukana. Hän on todella vahva suojaamaan palloa kropallaan. Tulee varmasti hienoja ja kovia vääntöjä, kun hän pelaa Ruotsalaista ja Kauppista vastaan. Sirbiladzen liike ei ole enää varmasti parhaiden päivien tasolla, mutta häntä ei saa missään nimessä päästää kääntymään boksissa. Hän on vaarallinen boksin sisällä.

- Juho Ruotsalainen menee koko ajan parempaan päin. Selän tilanne on nyt parempi kuin viime kaudella. Ruotsalaisen kanssa joudutaan painottamaan ajoituksia kentällä, kun jalkojen nopeus ei ole vahvuus. Siksi hänen pitää olla entistä tarkempi sijoittumisten kanssa.

- Nuorille pelaajillemme tämä on hyvä testi kovaa joukkuetta vastaan. Esimerkiksi hyökkääjä Eetu Rissaselle on vastassa laadukkaita pelaajia puolustajina. KuKia vastaan Rissanen tarjosi hyviä välähdyksiä liikkeillään. KuKin puolustuslinjakaan ei ole heikko, kun siellä oli Atte Hoivalan kaltaisia pelaajia. Viljami Aittokoski teki pelimiehen maalin viime pelissä. Rissasen tavoin hänelle on myös painotettu, että palloa on liikutettava nopeammin, kun fysiikka ei ole vahvuus.
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #2 : 24.02.2018 klo 12:28:13

Erno Nissilä näyttäisi olevan Mikkelissä testattavana
Puikot

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kaikki taitojalkapalloa pelaavat joukkueet


Vastaus #3 : 24.02.2018 klo 12:53:11

Kyllähän tuo tulleiden pelaajien lista on lähinnä surullista luettavaa. Toivottavasti listaan saadaan vielä joku "kovempikin" nimi.
F157

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 24.02.2018 klo 14:25:36

PK taistelee KuFu:n kanssa häntäpään sijoituksista tällä kaudella. Toivottavasti kumpikin säilyy sarjassa.
imuri

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 24.02.2018 klo 16:49:25

Kyllähän tuo tulleiden pelaajien lista on lähinnä surullista luettavaa.

Tuleppa puikko seuraavaa peliä katsomaan,  ei ole ollenkaan surullista katsottavaa kun omista junioreista nousee poikia edustusjoukkueeseen Kakkosta pelaamaan.  :)
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 24.02.2018 klo 23:12:41

Nyt täytyy kyllä olla imurin kanssa samaa mieltä... kyllä minustakin omien junnujen nousu edustukseen ja kakkoseen on lähtökohtaisesti hyvä asia. Toki niitä vahvistuksiakin vielä tarvitaan, jotta siitä sarjapaikasta pystytään realistisesti taistelemaan. Harjoituspeleistä ei kannata liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä tehdä, sillä eri joukkueet testaavat vielä ihan eri juttuja pelissään. Sitten vasta ne viimeiset harkkapelit ennen sarjan alkua voivat kertoa enemmän. Toivottavasti äijät pysyy terveenä. Tällä hetkellä ringissä on leveyttä riittävästi, mutta yleinen taso on liian alhaalla. B-junnut toki kehittyy nopeasti, mutta yksi talvi tai yksi kesä ei vielä valmiiksi tee. Alkukauden hyvät pelit saattavat toki auttaa siihen, että nouseva kehitys jatkuu ja loppukaudesta kentällä on jo ihan eri näköisiä pelimiehiä kuin nyt talvikaudella. Pitää saada ”pojille” vähän massaa lisää, niin alkavat pärjätä miesten väännöissä.
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 25.02.2018 klo 11:56:51

Yhteenvetona hyvä tulos tuolla kokoonpanolla, kun kaksi tärkeää lenkkiä Jani Vidgren ja Tuomas Halonen olivat vielä sivussa. Hyvä tulos Kakkosen joukkuetta vastaan ja kauden ehjin esitys antaa joukkueelle uskoa tulevaan. PK piti joensuulaiset melko vähillä maalipaikoilla ja teki todella tehokkaasti parista paikasta maalit ottelun loppuun. Toppari Antti Kauppinen onnistui hyvin pimentämään Irakli Sirbiladzen tehottomaksi kaksikon keskinäisissä väännöissä.

Näistä harjoituspeleistä ei voi vielä tehdä isoja johtopäätöksiä suuntaan tai toiseen. Maaliskuun ja huhtikuun treenipeleistä Kakkosen joukkueita vastaan isolla kentällä voi alkaa piirtää jo suuntaviivoja Kakkosen kaudele. Silloin joukkueilla alkaa olla parhaat miehistöt kentällä ja peliä hiotaan kilpakuntoon, eikä enää testata eri asioita. Useana kautena on nähty PK:n osalta, että joukkue saavuttaa hyviä tuloksia materiaaliltaan kovempiaankin vastaan alimittaisella kentällä kotihallissaan, mutta oikeankokoisella kentällä sijoittumisvirheistä rankaistaan ankarammin.

Materiaalinsa puolesta PK on selkeä putoajakanditaatti. Selkeitä profiilivahvistuksiahan joukkue vielä kaipaa. Viime kauden vahvistuskolmikosta kukaan ei ole jatkamassa, nyt kun Nissiläkin on MP:n testissä. Uusi hankinta Joona Ojala on ottanut isoa roolia keskikentällä, jossa on tapahtunut paljon muutosta viime kaudesta. Varsinkin, kun Halonen ei ole vielä pelannut yhtään harjoituspeliä ja Vidgreniä on peluutettu topparina.

Testipelaaja Joonas Källström ei ainakaan tässä pelissä antanut vakuuttavia näyttöjä sopimusta ajatellen. Hän oli aika paljon pelin ulkopuolella. Källströmillä on vielä aikaa näyttää osaamisensa. Ja kuten Vornanen ennakossa kertoi, otteissa näkyy vielä harjoitus- ja pelituntuman puute. Viime kauteen verrattuna posia on se, että rinki on nyt leveämpi, joka mahdollistaa paremmin pelinomaisten harjoitusten tekemisen myös talvella. Ringissä on toki pelaajia, joilla ei tule olemaan kummoista annettavaa vielä Kakkosessa.

Nuorista pelaajista eniten peliaikaa ovat saaneet 2002-ikäluokan Eetu Rissanen, Viljami Aittokoski ja Albert Vauhkonen. Rissanen on ollut PK:n paras maalintekijä kolmella osumallaan. JIPPOa vastaan Rissanen teki voittomaalin hienolla nostolla maalivahdin yli läpiajosta, joka rakentui Ville Kososen nopeasta ja tarkasta avauksesta. Rissanen oli alustamassa myös ottelun toista maalia. Hyvä laukaus boksin sisältä JIPPO-puolustajien keskuudesta, joka pakotti torjumaan maalivahdin pallon hollille, josta Panu Leppä iski paluupallon sisään. PK:n menestyksen kannalta on hyvä, että hyökkäyspään pelaajat saavat näitä onnistumisia harjoituspeleissä. Erityisesti sellaiset, joille viime kausi oli vaikea. Kuten Leppä, jolle tehot jäivät selväksi pettymykseksi.

Eetu Rissanen arvioi itse pelin jälkeen haastattelussani, että pystyy luottamaan taitoonsa ja pallon pitämiseen Kakkosen joukkueita vastaan. Kehitettävää on puolestaan fysiikassa ja nopeudessa.

- Tämä oli meiltä ihan hyvä peli. Seuraaviin harjoituspeleihin pitäisi kehittää pidempiä hyökkäyksiä niin, että saisimme pallon pysymään hyökkäysalueella pitempään, Rissanen kommentoi.

Rissasen mukaan joukkueeseen on ollut mukava tulla ja ilmapiiri on hyvä. Sopeutumista on helpottanut, että joukkueeseen on nyt nostettu tälle kaudelle paljon samanikäisiä pelaajia. Sopimuspelaajissa on tällä hetkellä peräti yksitoista 2000-luvulla syntynyttä.

Rissanen teki debyyttinsä Kakkosessa jo viime kaudella. Hän tuli vaihdosta sisään kahdessa ottelussa loppukaudella. Harjoituspelikaudella Rissanen on aloittanut kaikki pelit avauksessa.
« Viimeksi muokattu: 26.02.2018 klo 09:01:53 kirjoittanut tekunho »
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #8 : 26.02.2018 klo 08:36:24

Näinhän se on, ettei Iisalmen hallissa pelattuihin ottelujen antiin tai tulokseen kannata vetää liian suuria johtopäätöksiä, kun pienessä hallissa kyse aivan eri pelistä. Kuopion suunnalla on kuulunut pieniä huhuja, että täältä olisi tulossa joku pelaaja treenailemaan Iisalmen suuntaan lähiviikkojen aikana. Katsotaan pitää hevosmiesten tietotoimiston tiedot paikkaansa. Kyse on ihan mielenkiintoisesta nimestä ja vahvistuksesta joukkueeseen, jos tieto pitää paikkansa.
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 26.02.2018 klo 12:05:58

Iisalmen Sanomat kertoo, että PK-37 on tehnyt sopimukset toppari Antti Kauppisen ja keskikenttäpelaaja Joonas Källströmin kanssa. Kauppinen on ollut kahden viime kauden ajan avauksen toppari Pallo-Kerhossa. Källström on 19-vuotias GBK:n kasvatti. PK:lla on koossa nyt 27 pelaajasopimusta.
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #10 : 26.02.2018 klo 12:20:42

Tärkeä sopimus, mutta muutoin toistaiseksi määrä korvaa laadun.
Yltiöoptimisti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JIPPO


Vastaus #11 : 28.02.2018 klo 17:20:21

Laitetaan tämä nyt tännekin, jos vaikka iisalmelaisiakin kiinnostaisi: Kooste: PK-37 - JIPPO
Puikot

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kaikki taitojalkapalloa pelaavat joukkueet


Vastaus #12 : 03.03.2018 klo 08:22:30

Aamun Iisalmen Sanomat kertoo Erno Nissilän tehneen sopimuksen. Tämä maistuu! Todella tärkeä palanen Peksiin, hienoa.Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 03.03.2018 klo 17:19:05

Yes, tärkeä palanen ensi kauden palapelissä. Ernon kyytiin saattaa vielä tulla joku muukin jos huhut Kuopion suunnalta pitävät paikkansa. Kufuun ei ole ”tavallisilla” kakkosen miehillä mitään asiaa jos ei KuPS näe heistä olevan mitään etua itselleen. Vaihtoehtoina on kolmonen tai alemmat sarjat Kuopiossa tai sitten pitää etsiä seuraa lähiseudulta ja lähimpänä taitaa olla PK.

A.Heinosen lähtö on kieltämättä harmittava takaisku, mutta minkäs teet... Ojantie oli jäätävä toppari ja tosi hyvä pelimies kakkoseen. Ylemmäs ei hirveästi sitten kuitenkaan rahkeet vissiin riittäneet. Mikäli oikein ymmärsin, niin joukkuehengen kannalta Ojan poislähtö ei ollut yhtään huono juttu ja kyllä silläkin on merkitystä. Asiasta saatiin aika selvät viitteet loppukaudesta kun alkoi kitisemään valmennuksesta. Nyt asiaa on korjattu ja rinkiä laajennettu, jotta saadaan pidettyä laadukkaampia harkkoja. Määrä korvaa laadun tällä hetkellä, mutta kyllä se laatukin paranee kun kausi etenee ja nuoret pojat pääsee kärryille miesten sarjoista. Hyvä Peksi!
imuri

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 03.03.2018 klo 20:46:52

Mikäli oikein ymmärsin, niin joukkuehengen kannalta Ojan poislähtö ei ollut yhtään huono juttu....


Luultavasti puupiä et ole oikein ymmärtänyt. 😎
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 03.03.2018 klo 22:49:43

Sitten en ole ainoa... 👻, eli tarkoittaa sitä, että eri ihmiset kokevat asian näköjään eri tavoilla. Joku on yhtä mieltä ja joku toinen vastaavasti ihan toista mieltä.
« Viimeksi muokattu: 04.03.2018 klo 07:57:18 kirjoittanut Puupiä »
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #16 : 04.03.2018 klo 08:01:09

Hevostietotoimisto näytti pitävän Kuopion suunnalla paikkansa, kun kertoi, että Ali Koljonen oli menossa treenaamaan PK:n mukaan. Viime viikolla ilmeisesti ollut mukana. Vahvistus ilman muuta Kakkoseen ja Pallo-Kerhoon.
Gert Leppälahti

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 04.03.2018 klo 09:23:35

Hevostietotoimisto näytti pitävän Kuopion suunnalla paikkansa, kun kertoi, että Ali Koljonen oli menossa treenaamaan PK:n mukaan. Viime viikolla ilmeisesti ollut mukana. Vahvistus ilman muuta Kakkoseen ja Pallo-Kerhoon.

Aika tanakassa kunnossa Oli Ali ainakin Helmikuussa, mutta onhan kauden alkuun vielä aikaa.
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #18 : 04.03.2018 klo 10:26:19

Tuohon nimilistaan on vahvistus hieman tanakammassakin kunnossa.
imuri

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 04.03.2018 klo 12:08:17

Ali kuuleman mukaan reenaa PeeKoon mukana mutta pelaa PaVessa viimeisen vartin. Ei kunto kestä enempää. 
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 15.03.2018 klo 18:59:04

Jaahas... Aletaas vähän spekuloimaan millaisella miehityksellä Peksi lähtee kauteen, eli ketkä pelaa ja ketkä ei...

Meikäläisen näkemys parin harkkapelin perusteella on tämmöinen...

Maalivahti: Kosonen (varalla Rissanen)
Topparit: Kauppinen ja Ruotsalainen (Vidgren ja Paven farmista Paavola)
Laitapakit: Lappalainen ja Åhman (Heinonen ja Luttinen)
Keskikentän keskusta: Ojala ja Vidgren (Nissilä ja Åhman)
Keskikentän laita: Nissilä ja Aittokoski (Mähönen ja Leppä)
Hyökkäys: Leskinen ja Rissanen (Vauhkonen ja Nousiainen)

Kyllähän tuo hyökkääjien rinki on aika kapea, eli loukkaantumisia ei kärsi tulla. Muille paikoille löytyy parikin vaihtoehtoa, mutta jos tulee useampia yhtäaikaisia poisjääntejä loukkaantumisten tai pelikieltojen takia, niin todella hankalaksi menee. Tuskin lähtee yhteenkään peliin ennakkosuosikkina, mutta Sankkurilla ei ole tunnetusti kenenkään ollut helppo pelata, eli ”kotitaika” on pitänyt aiempina vuosina aika hyvin ja ennakkoon kovatkin joukkueet ovat joutuneet lähtemään tyhjin käsin kotimatkalle tai vähintäänkin tyytymään tasapeliin. Luotan edelleen siihen, että peli kehittyy kauden mittaan ja jos äijät pysyy terveenä, niin syksyllä taistellaan sarjapaikasta kynsin hampain. Toivottavasti kaupunki saa aurattua Kankaan montun riittävän ajoissa, ettei taas mene huhtikuun lopulle, ennen kuin isolle kentälle pääsevät treenaamaan...
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #21 : 16.03.2018 klo 22:17:22

PK-37:n kokoonpano harjoitusotteluun Kurkimäen Kisaa vastaan (lauantaina 17.3 Iisalmen jalkapallohalli kello 13.30)

Avaus: Matias Rissanen (mv) - Idahosa Uwadia Richie, Jani Vidgren, Juho Ruotsalainen, Juuso Heinonen - Joona Ojala, Viljami Aittokoski - Panu Leppä, Erno Nissilä, Matias Mähönen - Eetu Rissanen.

Vaihdossa: Arthur Ferreira Miranda (mv), Niklas Sahlström, Vili Toppinen, Miska Lappalainen, Toni Nousiainen ja Miika Riihola.

PK:lla on useampia merkittäviä poissaoloja erilaisten menojen takia. Sivussa ovat muun muassa Ville Kosonen, Tuomas Halonen, Antti Kauppinen, Jesse Åhman, Albert Vauhkonen, Joonas Källström ja Antti Lappalainen.

Huolestuttavinta on, että Tuomas Halosen polvi on vihoitellut. Muuten Vornasen mukaan loukkaantumisrintamalla ei ole huolenaiheita.

Nigerialainen puolustaja Idahosa Uwadia Richie on vetänyt muutamat treenit joukkueen kanssa ja on avauksessa. Richie oli joukkueen mukana jo viime kaudella ja pelasi parissa harjoituspeleissä, mutta sarjapelejä ei kertynyt yhtään edustusoikeusepäselvyyksien takia. Vornasen mukaan Richien pelaaminen joukkueessa pitäisi olla ainakin pelilupa-asioiden puolesta mahdollista. Sopimusta ei ole tehty.

Joukkueessa ei ole muita testipelaajia, eikä tässä vaiheessa näköpiirissä ole vahvistuksia esimerkiksi seuraavaan harjoituspeliin. Ali Koljonen kävi treeneissä näytillä, mutta Vornasen mukaan Koljosen paikat eivät kestäneet pelaamista.

Viimeisimpänä pelaajana joukkueen kanssa sopimuksen tehnyt Erno Nissilä pelaa nyt kauden ensimmäisen harjoituspelinsä PK-paidassa. Viime kaudella laitapelaajana pelanneelle Nissilälle on näillä asetelmilla luvassa keskikentän keskustan roolia. KuKia vastaan Nissilä aloittaa kymppipaikalla, mutta Vornasen mukaan on mahdollista, että Nissilä voidaan kokeilla vielä keskikentän pohjallakin. Vornanen haluaa, että keskustassa on liikkuvampi pelaaja ja liikettähän Nissilä tuo.

- KuKi-ottelu on meille viimeinen harjoituspeli omassa hallissamme. Sitten on sovittuna kolme harjoituspeliä ulkona vieraskentillä (OLS, JIPPO ja KuFu). Niissä peleissä olisi hyvä olla jo ykköskokoonpano. On mahdollista, että ennen sarja-avausta pelaamme vielä yhden harjoitusottelun, Vornanen kertoo.

- Edellinen esityksemme (voitto JIPPOa vastaan) oli hyvä. Ennen kaikkea joukkueen itseluottamuksen kannalta. Pystyimme ahtaassa tilassa rakentamaan hyviä hyökkäyksiä, hyökkäyspeli ei mennyt liialliseksi rätkimiseksi. KuKi- ja JIPPO-otttelut olivat merkittävä parannus aiemmista harjoituspeleistä. Pienessä hallissa etäisyydet on helpompi hallita ja sitä kautta puolustaminen on helpompaa. KuKia vastaan haluamme puolustaa tiiviisti ja saada aikaan enemmän kontrolloituja hyökkäyksiä, Vornanen odottaa.edit. Kurkimäen Kisan kokoonpano otteluun:

Avaus: Joonas Partanen (mv), Riku Venäläinen, Teemu Tirkkonen, Jarno Lauronen, Petri Hippi, Henri Antikainen, Marko Kurikka, Juuso Hartikainen, Eetu Manninen, Pekka Pentikäinen, Jukka Janhonen.

Vaihdossa Juuso Kyttä.

Kurkimäen Kisallakin on paljon poissaoloja loukkaantumisten, sairastumisten ja menojen takia. Kokoonpanosta puuttuvat muun muassa Atte Hoivala, Juuso Pöyhönen, Miikka Pasanen, Henri Lehijoki ja Niko Lehijoki.

KuKin päävalmentajan Marko Kurikan mukaan Eetu Inkeroisen hankkiminen joukkueeseen ei ole edennyt. Joona Kemppainen liittyy joukkueen mukaan myöhemmin, muuten pakka kasassa.
« Viimeksi muokattu: 17.03.2018 klo 10:05:16 kirjoittanut tekunho »
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 17.03.2018 klo 17:08:59

PK-37 voitti kauden viidennessä harjoituspelissään Kurkimäen Kisan 4-0 (0-0). PK:n maalit tekivät toisella puoliajalla Panu Leppä, Jani Vidgren, Eetu Rissanen ja Matias Mähönen.

– Jaksoimme hyvin jauhaa syöttöpeliä ja löysimme tilaa väleistä. Tuntui, että liikettä oli viime kauteen verrattuna enemmän, ensimmäistä kertaa PK-paidassa tällä kaudella pelannut Erno Nissilä summasi PK:n selkeästi hallitsemaa ottelua.

Nissilää lämmitti myös, että PK piti kauden ensimmäisen nollapelinsä. KuKi ei pystynyt luomaan laadukkaita maalipaikkoja pelitilanteiden kautta.
Vieraiden harvat vaaranpaikat tulivat erikoistilanteista. PK:n maalivahti Matias Rissanen joutui venymään ottelussa kertalleen kunnon torjuntaan, kun hän pelasti alakulmasta KuKin vaparin ottelun loppuhetkillä.

Nissilä liittyi PK:n treenirinkiin tällä viikolla.

– Olen kyllä kunnossa. Olen tehnyt omatoimisesti muun muassa lenkkeilyä. Pallotuntumaa kävin ylläpitämässä KuKin harjoituksissa. Oli helppo tulla ja sopeutua PK:n treeneihin, sillä pelaajisto on pysynyt lähes samana viime kaudesta, Nissilä arvioi.

Nissilä kertoo, että hänellä oli halu jatkaa Iisalmessa, mutta sopimuksen tekeminen viivästyi molempien osapuolien epäselvyyksien takia.

– Minulla oli vuoden vaihteessa kiireistä opiskeluiden kanssa. Lisäksi PK:n pelaajasopimusten julkaiseminen venyi myöhään. Halusin saada ensin varmistuksen, millaisen pelaajamateriaalin PK saa kasaan.

Nissilä näkee etuna viime kauteen sen, että treeneissä on nyt enemmän pelaajia.

– Pystymme treenaamaan pelillisiä asioita paremmin. Kerran viikossa pystymme jakamaan joukon kahtia, kun apuvalmentaja Pele Koljonenkin on mukana. Vaikka joukkueessa on paljon nuoria pelaajia, se ei ole laskenut treenien laatua. Mielestäni treeniringin leventäminen on hyvä asia. Nuorilla pelaajilla on paljon intoa.

Nissilä kävi MP:n testissä viikon ajan. Lisäksi KuFu osoitti kiinnostusta, mutta se ei ollut Nissilälle vaihtoehto.

– Täällä saan isomman roolin ja enemmän vastuuta, kun pidän huolta, että pelaan hyvin.

– Keskeinen syy jatkaa täällä oli saada uralleni jatkuvuutta. Viime kausina joukkueeni on vaihtunut tiuhaan. Lisäksi PK:ssa jatkaminen sopi hyvin yhteen opiskeluiden ja ystävien kannalta, Nissilä perusteli.

Nissilä pelasi harjoitusottelussa kymppipaikalla, mutta tippui välillä hyvin alas hakemaan palloa. Liikkumisella oli tarkoituksena sekoittaa vastustajan pakkaa. Nissilä pelasi viime kaudella lähes kaikki pelit PK:ssa vasemmalla laidalla.

– Keskustassa pelaaminen sopii minulle hyvin. Siinä pääsee enemmän palloon. Viime kaudella laidalla saattoi olla pitkiäkin aikoja ilman palloa. Lisäksi tämän hetken pelaajatilanteella laidalle riittää hyvin pelaajia.

Seuraavassa harjoituspelissä PK-37 kohtaa OLS:n vieraissa lauantaina 24.3. Sarjanousija OLS kuuluu ennakolta PK:n päävastustajiin tulevalla Kakkosen kaudella.

Nissilä arvioi, että odotettavissa on täysin erilainen peli verrattuna viimeiseen harjoituspeliin omassa hallissa.

– Vastassa on Kakkosen joukkue isolla kentällä. Tästä pelistä ahtaassa hallissa ei voi vetää oikein mitään johtopäätöksiä sitä peliä ajatellen. KuKi ei ollut tuolla kokoonpanolla (paljon poissaoloja) hyvä mittari.

Nissilän mielestä haasteeksi ensimmäisessä ison kentän pelissä tulevat etäisyyksien hallinta joukkueena ja kunnon kestävyys.


 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines