FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
18.06.2018 klo 07:38:18 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 4 [5]
 
Kirjoittaja Aihe: PK-37 2018  (Luettu 29165 kertaa)
0 jäsentä ja 4 vierasta katselee tätä aihetta.
Jappaduu

Poissa Poissa


Vastaus #100 : 06.06.2018 klo 09:04:56

Tee haastattelu ja laita tänne. Se meni nyt noin ja ei muutu ikinä.
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #101 : 06.06.2018 klo 09:47:51

Ei kai nyt yhdestä tilanteesta kannata liian suurta melua nostaa! Ensimmäinen vääntö saattoi jäädä huomaamatta, mutta pelaajan tyhmyyttä lähteä jatkamaan tilannetta ja tietenkin tuomari(t) huomaa sen toisen. Joka tapauksessa kolmea pistettä PK ei olisi ottanut, kun ei itse pystynyt tekemään yhtään osumaa. Opiksi vain tuosta tilanteesta ja uutta matoa koukkuun. Fakta on, että maaleja pitää pystyä jatkossa tekemään, jos sarjapaikka aiotaan pitää. Tappioputki olisi hyvä katkaista nyt Tampereella, ettei apina ala selässä kasvamaan.
Jappaduu

Poissa Poissa


Vastaus #102 : 06.06.2018 klo 14:20:13

Juu varmaan se onkin niin miten Hemi sanoo,mutta onhan se nähty että kostamaan kun lähdet nii vaan se nähdään. Ja ei varmaan tuomari odottanut että siellä jotain enää tapahtuu.
Sommelo

Poissa Poissa


Vastaus #103 : 06.06.2018 klo 19:42:31

mutta onhan se nähty että kostamaan kun lähdet nii vaan se nähdään.

Ainakin takavuosina tuomareita antamaan kostoista jopa punaista.
En tunne/tiedä keskustelun tapausta, mutta jos koston kierrettä ei katkaise heti alkuunsa niin ...
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #104 : 08.06.2018 klo 21:08:35

Kakkonen 8. kierros
PK-37:n kokoonpano Tampere United-otteluun (lauantaina 9.6 kello 16.00 Tammelan stadion, Tampere)


Avaus: Ville Kosonen - Jesse Åhman, Juho Ruotsalainen (C), Antti Kauppinen, Juuso Heinonen - Jani Vidgren, Joona Ojala - Samuli Kaasalainen, Erno Nissilä, Matias Mähönen - Eetu Rissanen.

Vaihdossa: Matias Rissanen (mv), Panu Leppä, Joonas Källström, Miro Luoma ja Albert Vauhkonen.


Laituri Matias Mähönen ja Antti Kauppinen palaavat kokoonpanoon.

– Mähösen takareisi kesti hyvin pelitempotreenitkin, toki hänen tilanne on pieni kysymysmerkki, PK-37:n päävalmentaja Lasse Vornanen kommentoi.

Antti Lappalainen jatkaa sivussa. Paljon vastuuta keskikentän pohjalla saanut Viljami Aittokoski on sivussa henkilökohtaisen menon vuoksi.

Jani Vidgren on ensimmäistä kertaa tällä sarjakaudella omimmalla pelipaikallaan keskikentän pohjalla.

– Vidgrenin rooli on puolustavampi, Ojala lähtee tukemaan enemmän hyökkäyksiä ja ottaa vastuuta pelinrakentelusta, Vornanen kertoo.

Eetu Rissanen, Erno Nissilä, Joona Ojala ja Juho Ruotsalainen ovat pelanneet toistaiseksi kaikki pelit alusta loppuun.


PK on tehnyt seitsemään peliin vain viisi osumaa. Se on C-lohkossa vähiten. Neljä viidestä maalista on syntynyt erikoistilanteista ja tarkalleen ottaen niiden jatkopalloista. Viime kaudella PK teki Kakkosessa säilyneistä joukkueista vähiten maaleja yhdessä Kiffenin kanssa (28).

Mikä on analyysisi siitä, että maaleja ei synny?

– En tiedä, se on ikuisuuskysymys. Maalinteko oli meille tuskaista jo viime kaudella. En tiedä, ehkä meillä ei ole sitten tarpeeksi hyviä maalintekijöitä. Viime pelissä painotin joukkueelle, että ainut positiivinen asia tässä tappiossa on, että loimme riittävästi laadukkaita maalipaikkoja voittaaksemme pelin. Laadukkaita maalipaikkoja oli 5–6, se on tälle kaudelle meille iso määrä. On ollut pelejäkin, joissa emme ole päässeet kunnon paikoille, Vornanen vastaa.

Harjoituskauden paras maalintekijä Rissanen pääsi Hercules-ottelussa yrittämään kahteen otteeseen sektorilta, josta tehdään suurin osa maaleista. Nissilä hukkasi läpiajon. Viimeistelyjen laatu ei ollut yksinkertaisesti riittävä.

– Rissanen tekee kärjessä hyviä aloitteita ja liikkeitä. Hän pitää joskus liian pitkään palloa, kun on tottunut siihen junnupeleissä. Maalipaikkoja on ollut. Avausmaali varmasti helpottaisi henkisesti.

Samuli Kaasalainen on tehnyt kolme maalia ja Albert Vauhkonen yhden hyökkäyspään pelaajista. Muilla onkin maalitili avaamatta.

– Kyllähän se pusertaa. Uskon, että kun tulee onnistumisia, niin tilanne paranee. TP-47-ottelussa teimme kolme maalia, luulin, että se helpottaisi, mutta niin ei käynyt.

PK-37 ja Tampere United lähtevät tärkeään otteluun tasapisteistä. PK on putoamisviivan alla huonomman maalieron turvin.

Kaikki sarjapisteensä kotona kerännyt Tampere United lähtee otteluun poikkeustilanteessa, kun joukkueella ei ole tällä hetkellä varsinaista päävalmentajaa. Seura ilmoitti tällä viikolla purkaneensa valmentajasopimukset Mikko Mäkelän ja Markus Halmeen kanssa.

Joukkueenjohtaja Sami Koivula on ottanut yhdessä maalivahtivalmentaja Jussi Siltasen kanssa roolia viikon harjoituksissa ja otteluun valmistautumisessa. Myös kokenut pelaaja Leroy Maluka on osallistunut treenien vetämiseen.

– Toisen joukkueen sisäisistä asioista ei voi tietää. On kaksi vaihtoehtoa, miten he ovat käsitelleet muutoksen. Joko se on rauhoittanut tilannetta tai sitten he voivat olla edelleen hieman sekaisin. Joka tapauksessa heidän itseluottamuksensa ei ole parhaimmalla mahdollisella tasolla, siihen meidän pitää iskeä. Heidän viime esityksensä eivät ole vakuuttaneet. GBK-kotipelissä he olivat yllättävän passiivisia.

PK on päästänyt neljä maalia rangaistuspotkuista. Se on seitsemän ottelun jälkeen liian paljon.

– Kolme niistä on ollut selviä rikkeitä, jotka on pitänytkin viheltää. Hercules-ottelun pilkkua en ymmärrä ja hyväksy vieläkään. Sääntökirja toki sanoo, että pilkun voi viheltää rikkeestä rangaistusalueella, vaikka pallo olisi muualla. Minusta se oli pelin hengen vastainen vihellys. Sen ymmärtäisi, jos pallo olisi maalipaikassa tai edes lähettyvillä. Montako kertaa on vihelletty pilkku pelaajien välisestä nahinasta esimerkiksi Veikkausliigassa tai kansainvälisissä huippusarjoissa, kun pallo on pelissä jo muualla, Vornanen ihmettelee.

– Muuten puolustuspeliin voi olla tyytyväinen. Olemme päästäneet vain yhdeksän maalia, se on toiseksi vähiten lohkossa useamman joukkueen kanssa. Maalinteko on sitten ongelma.

PK:n viimeisin vierasvoitto on 18.6.2017, kun vastassa oli OTP.


PK-37 Kakkosen vieraspeleissä Vornasen valmennuskaudella:

Voitot: 2
Tasapelit: 4
Tappio: 9

9 tehtyä maalia (0,6 per peli) - 31 päästettyä maalia ( 2,1 per peli)


Seuraavan neljän pelin jälkeen sarja on puolivälissä ja edessä on kesätauko. TamU-ottelun jälkeen PK:n ohjelmassa on: SJK/2 (kotona), Närpes Kraft (kotona) ja OLS (vieraissa).

Viime kaudella jokaisessa Kakkosen lohkossa viimeisen säilyjän pistemäärä oli 25 pistettä eli 1,14 pistettä per peli. 25 pistettä plus muutama piste päälle on aika hyvä raja, mikä vaaditaan sarjapaikan säilyttämiseen. Alkukauden perusteella C-lohkossa tulee paljon ristiinpelaamista, jos ääripäät TPV ja TP-47 otetaan pois laskusta.

Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #105 : 09.06.2018 klo 17:56:44

Mitä hemmettiä siellä Tampesterissa oikein tapahtui? 6-0 pataan... eli ilmeisesti ainakaan PK:lla ei ollut hyvä päivä. Takki auki vai missä vika? Helpot pisteet piti taas ottaa, niin näin tässä taas kävi.
Jappaduu

Poissa Poissa


Vastaus #106 : 09.06.2018 klo 17:58:22

Nyt tuli vaanse taso ero tampereella esiin..paljon pelaajia joiden taso ei vaan riitä. Taitaa olla ollut muukin kun takkiauki..
Neponen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Dalai-lama sielu


Vastaus #107 : 09.06.2018 klo 18:00:10

Ihan vilpittömästi ja sinivihrein silmälasein: yllätyin, miten aseeton PK oli. Juttujen ja vielä Tamu-teeveen ennakonkin perusteella odotin, että vierasjoukkue olisi pistänyt enemmän kampoihin mutta tämä oli ihan ylikävely. Maalivahdin piikkiin ei oikeastaan voi laittaa yhtään maalia, ongelmat olivat puolustuksessa ja Tamu pääsi pyörittämään omaa hyökkäystään oikeastaan just miten tahtoi.
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #108 : 09.06.2018 klo 19:55:51

6-0 murskalukemat olivat täysin ansaitut. Tampere Unitedilla oli paikkoja ja tiloja tehdä rumemmatkin lukemat. Maalihanojen avautuminen teki varmasti heille henkisesti hyvää. Kotijoukkue oli pystynyt käsittelemään muutokset valmennuksessa mainiosti. Siihen saatiin vastaus heti pelin alusta. Yhteenvetona kotijoukkueelta nähtiin kauden ehjin esitys ja PK:lta kauden heikointa pelaamista.

PK:n vierassaldo on surkea, eikä joukkue lähde yhteenkään vieraspeliin tällä kaudella suosikkina. Ennakkoasetelmassa Tampere United oli materiaaliltaan ja taitotasoltaan Pallo-Kerhoa selkeästi edellä. PK kuuluu perustasoltaan lohkon alimpaan kastiin, jonka suuri voitto olisi säilyttää sarjapaikka. Tasaisempaa peliä moni kuitenkin odotti, sillä PK on onnistunut vieraissa pitämään lukemat tasaisina defensiivisellä lähestymistavalla ja hyvällä puolustuspelillä.

Iisalmelaisten hyökkäyspeli on ollut vaikeaa jokaisessa vieraspelissä, mutta nyt petti hyvin toiminut boksipuolustaminenkin pahemman kerran. TamU pääsi murtautumaan liian monta kertaa keskustankin kautta maalintekoon. 

PK:n selkäranka napsahti poikki toisella puoliajalla pelin ratkettua, joka ei ole hyvä merkki. Vornasen jengin tunnusmerkki on, että pelaajat laittavat kaiken likoon loppuun saakka, vaikka vastustaja olisikin selkeästi parempi. Vornanen on onnistunut valmentajana eniten juuri lataamaan henkisesti joukkueen sekä organisoimaan puolustuspelin. Muutamia "ohipelejä" on tosin tullut lähinnä vieraspeleissä. Erityisesti 7-0 tappio AC Kajaanille, jossa vastustaja olisi voinut latoa hyvin kymmenkin maalia.

Viime kaudella PK pystyi käsittelemään nopeasti tappiot. Joukkue ei hävinnyt kahta ottelua peräkkäin, mutta ei tosin voittanutkaan kahta peliä putkeen. Nyt on menossa kolmen tappion putki ilman yhtään tehtyä maalia.

TamUa vastaan joukkueen pallonhallintavaihe ei toiminut edes vähää alusta, Eetu Rissasta tavoiteltiin pääosin pitkillä pystypalloilla. Tampere Unitedin keskuspuolustus piti kyllä Rissasen hyvin pimennossa. Kun hyökkäyspelin rakenne ei ole kunnossa, on kenenkään vaikea saada parastaan irti. Joukkueen pitää parantaa koko kollektiivin tasolla.

Muutama aihio tuli kotijoukkueen harhasyöttöjen jälkeen pallonriistoista, mutta ei yhtään kunnon tilannetta. TPV:tä ja Tampere Unitedia vastaan PK ei saanut edes yhtään laukausta maalia kohti. Maaliodottama on silloin pyöreä nolla. JBK:ta vastaan ei ollut yhtään kunnollista maalipaikkaa.

Matias Mähösen takareisi ei kestänyt taaskaan pelaamista, vaan vaihto jouduttiin tekemään parinkymmenen minuutin jälkeen. Myös Joona Ojala loukkaantui loppuhetkillä.
Puikot

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kaikki taitojalkapalloa pelaavat joukkueet


Vastaus #109 : 09.06.2018 klo 21:50:24

Vai takki auki! Nyt Puupiä järki käteen. PK ei lähde Kakkosessa yhdessäkään pelissä suosikkina kentälle. Ehkäpä nyt mitattiin PK:n normitaso. Vaikea kausi luvassa ja sarjapaikkaa voi pitää Lollon porukan mestaruutena.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #110 : 09.06.2018 klo 22:33:12

No ei pitäisi lähteäkään suosikkina, mutta kun noita jätkiä muutaman tuntee jotenkin, niin he kyllä saattavat lähteä rotsi napaan saakka auki vaikka mihin peliin. Myös vieraspeleihin kun kotikatsomo ei ole näkemässä sitä sekoilua. Tämmöisiä suorituksia tuli viimekin vuonna muutama ja juuri vääriin paikkoihin. Kun olisi ollut "helpot" pisteet saatavilla, niin sitten tulikin lunta tupaan ihan urakalla ja sarjapaikka meni lopulta aika tiukille... Tuo AC Kajaani peli oli kyllä yksi niitä pohjanoteerauksia. Siinä heikkeni maalierokin niin paljon, että tasapisteisiin päädyttäessa oltais jääty taulukossa alemmas. Myös KajHa pelit oli surkeita ja se toinen Hercules peli ja myös ehkä se VIFK peli.

Toivottavasti ihan oikeasti jätkät alkaa pelaamaan ja taistelemaan siitä sarjapaikasta. Tuonne alimman kolmen joukkoon ei kyllä kannata jäädä. Sieltä on hankala nousta ylemmäs jos henkinen kantti pettää.

Positiivista tuossa TamU pelissä taitaa olla ainoastaan se, että eräät tietyt herrat eivät ottaneet kortteja...
Leroy

Poissa Poissa


Vastaus #111 : 10.06.2018 klo 09:58:05

Eipä kyllä jäänyt jossitteluille varaa, paljon pitää tapahtua, että sarjapaikka pystytään pitämään.. Mikä lie Ojalalle sattunut, tuo pikkuisen lisä haastetta peluuttamiseen jos pidempi kipeä!
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #112 : 10.06.2018 klo 10:47:21

PK:n otteluraportin mukaan myös Jani Vidgren tuli vaihtoon pienen vaivan takia. Vornanen uskoo, että kaksikko on käytettävissä jo ensi sunnuntain pelissä.
Mähösen takareisivamma on sitten pieni mysteeri. Jalka on kuvattu, mitään ei pitäisi olla rikki. Mähönen on jouduttu vaihtamaan kaksi kertaa aikaisessa vaiheessa pois, vaikka jalka on kestänyt treeniviikolla pelitempotreenitkin.

Edellisiin kausiin verrattuna PK on ottanut vähemmän varoituksia, vaikka sarjapaikasta taisteleva joukkue on edelleen peleissä selkeä altavastaaja. Peli pyörii paljon joukkueen puolustusalueella. TamU-pelissä posia oli, että joukkue ei ottanut turhautuneena mitään tyhmiä kostokortteja. Kahdeksassa pelissä PK:n pelaajille on nostettu 12 varoitusta, joka on lohkon pienimpiä määriä.

Juuso Heinonen, Ville Kosonen ja Panu Leppä ovat ottaneet kaksi varoitusta mieheen. Pelikieltoja on nykyisellä tahdilla luvassa viime kausia vähemmän. Viime kaudella Vidgren otti 9 varoituksella korttitilin täyteen kolme kertaa, Erno Nissilä ja Tuomas Halonen kerran. Juho Ruotsalainen kärsi kahden pelin pannan suoralla punaisella. Kaudet 2013 ja 2014 olivat todella kuritonta pelaamista PK:lta. Kaudella 2013 PK keräsi peräti 7 punaista korttia, 2014 5 punaista.
Leroy

Poissa Poissa


Vastaus #113 : 10.06.2018 klo 13:10:15

Jospa SJK II tulis ilman liigatason pelaajia kyläilemään niin olis jotain mahdollisuuksia. Eilisessä pelissä tais olla kolme kentällä, se jo jonkin verran näkyy pelissä.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #114 : 10.06.2018 klo 20:43:52

Jospa SJK II tulis ilman liigatason pelaajia kyläilemään niin olis jotain mahdollisuuksia. Eilisessä pelissä tais olla kolme kentällä, se jo jonkin verran näkyy pelissä.
Toivotaan, ettei ihan kovimmat ole mukana ja eikös SJK:lla ole itsellä peli edellisenä päivänä, joten se hieman kaventaa mahdollisten vahvistusten vaihtoehtojen määrää...
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #115 : 13.06.2018 klo 00:11:44

http://www.pk-37.fi/uutiset/104306/pk-37-n-viljami-aittokoski-ja-eetu-rissanen-nimetty-u16-poikien-baltic-cupiin-liettuaan
No nyt on Aittokoskikin maajoukkueringissä. Hieno homma! Kyllä pojat kehittyvät kovaa vauhtia kun pääsevät miesten pelejä pelaamaan.
Leroy

Poissa Poissa


Vastaus #116 : 13.06.2018 klo 09:08:56

Hieno homma!! Tulee Lollolle harmaita hiuksia kun miettii kokoonpanoa 30.6. Ols vieras peliin jos pojat eivät käytettävissä!
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #117 : 13.06.2018 klo 10:17:21

Tai sitten lähtee ne viimeisetkin haivenet... 🤣
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #118 : eilen kello 12:12:45

Kakkonen 9. kierros
PK-37:n kokoonpano SJK/2-otteluun (sunnuntai 17.6 kello 18.30, Sankariniemen stadion)


Avaus: Ville Kosonen - Jani Vidgren, Juho Ruotsalainen (C), Antti Kauppinen, Jesse Åhman - Joona Ojala, Viljami Aittokoski - Albert Vauhkonen, Erno Nissilä, Panu Leppä - Eetu Rissanen.

Vaihdossa: Matias Rissanen (mv), Joonas Källström, Vili Toppinen, Toni Nousiainen, Konsta Kääriäinen ja Samuli Kaasalainen.


Antti Lappalainen, Juuso Heinonen ja Matias Mähönen ovat loukkaantuneina sivussa. Lappalaisen jalka ei kestä pelaamista, menee Vornasen mukaan uudelleen kuvauksiin. Mähösen tilanne on mysteeri, takareisivammalle ei ole löydetty selittävää tekijää. Heinosen nilkka on sökönä. Vornanen arvioi, että voi olla sivussa myös keskiviikon tärkeästä Kraft-kotipelistäkin. Tarkempi arvio varmistuu myöhemmin.

Vaihtuvuus laitapuolustajien tontilla on ollut PK:ssa suuri vammojen takia. Heinonen ja Lappalainen (toipuessaan täyteen pelikuntoon) olivat lähtökohtaisesti ykkösvaihtoehdot kauteen lähdettäessä.

PK:n paras maalintekijä Samuli Kaasalainen aloittaa penkiltä. Vornasen mukaan Kaasalaisella on takana repalainen treeniviikko henkilökohtaisten syiden takia. Siksi aloittaa penkiltä. Albert Vauhkonen on ensimmäistä kertaa avauksessa PK:n edustuksen sarjapelissä. Oikealla aloittavalle Panu Lepälle kohtaaminen on mielenkiintoinen, sillä hän on käynyt TP-Seinäjoen ja SJK:n junioriputken läpi.

PK-37:llä on menossa Lasse Vornasen valmennuskauden synkin putki. PK on hävinnyt kolme ottelua peräkkäin, lisäksi joukkue ei ole tehnyt 275 minuuttiin yhtään maalia. TamU-pelissä PK ei saanut edes yhtään laukausta maalia kohti. Kotona on kulkenut huomattavasti paremmin, viime kotipelissä (Hercules) PK loi kauden parhaan maalipaikkamääränsä avoimesta pelistä. Viimeistelyn laatu ei ollut kuitenkaan riittävä. PK on tehnyt lohkossa vähiten maaleja.

Mielenkiintoinen tilasto on, että PK on päästänyt 12/15 maalistaan toisella puoliajalla.

PK:n onneksi SJK/2:n vaarallinen laitapelaaja Daniel O'Brien pelasi eilen edustuksen riveissä, joten hän ei ole käytettävissä. O'Brien on tehnyt neljään otteluun yhtä monta maalia ja antanut muutaman maalisyötön. Myös SJK/2:n pelaajiin kuuluva Joona Lautamaja pelasi eilen. SJK:n edustuksen pelaajista kakkosjoukkueessa eniten on pelannut maalivahti Paavo Valakari. Viime pelissä mukana olleet Maximo Tolonen ja Ville Tikkanen olivat edustuksen kokoonpanossa, mutta eivät pelanneet. Diego Martins kärsii pelikieltoa.

Lohkon kärkijoukkueisiin kuuluva SJK/2 on aloittanut kauden vahvasti (5-1-2). Joukkueen pelaajien taitotaso tulee olemaan PK:ta edellä. Maalintekovoimaa löytyy, joukkue on tehnyt jokaisessa pelissään vähintään yhden maalin.


 
Sivuja: 1 ... 4 [5]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines