FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
16.02.2019 klo 05:03:00 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 7 [8] 9 ... 16
 
Kirjoittaja Aihe: PK-37 2018  (Luettu 100475 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
imuri

Poissa Poissa


Vastaus #175 : 19.07.2018 klo 12:09:48

Kannattaa muistaa niin Tekunhon kuin meidän muidenkin että pelataan....

Vähän samaa olen ajatellut, Tekunho välillä melko voimakkaasti arvostelee meidän junnuja ja vaihtopenkin heikkoutta jne.
Minusta on hyvä kun omat junnut jaksaa vaihtopenkin kautta hakea peliaikaa miesten peleihin.
Viime peleissä PK on näyttänyt pystyvänsä voittamaan yksittäisessä pelissä minkä tahansa kakkosen joukkueen.
Turnauskestävyys tulee vuosien kokemuksen kautta.   :)
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #176 : 19.07.2018 klo 12:29:01

Vähän samaa olen ajatellut, Tekunho välillä melko voimakkaasti arvostelee meidän junnuja ja vaihtopenkin heikkoutta jne.
Minusta on hyvä kun omat junnut jaksaa vaihtopenkin kautta hakea peliaikaa miesten peleihin.
Viime peleissä PK on näyttänyt pystyvänsä voittamaan yksittäisessä pelissä minkä tahansa kakkosen joukkueen.
Turnauskestävyys tulee vuosien kokemuksen kautta.   :)

Virheet ja ongelmakohdat pitää nostaa selkeästi esiin, Kakkonen on jo sen verran kilpailullinen sarja. Vaihtopenkin laatua voi huoletta arvostella ja minulla on vertailukohtana siinäkin Kakkosen taso. Kyllä seurajohdossa ja joukkueessakin myönnetään tuokin ongelmakohta. Junioreista kuten Aittokoskesta, Vauhkosesta ja Rissasesta olen antanut paljonkin posia, kun ovat sen myös ansainneet. He ovat hienosti osoittaneet, että pystyvät kantamaan paljon vastuuta Kakkosessa. Tulevaisuus on heille valoisa, kun pysyvät terveenä ja kunnianhimo jalkapalloon säilyy kovana. On hyvä, että junioreita on otettu edustuksen rinkiin treenaamaan. Palvelee edustusjoukkueen pelinomaisia harjoituksiakin. Yhteistyö PAVE:n kanssa on myös parempaa kuin aiemmin. Tärkeintä on, että jokaiselle pelaajalle löytyy sopiva ja kehittävä sarjataso, jossa saa paljon vastuuta. Yksittäisissä peleissä PK pystyy haastamaan, varsinkin kotonaan, melkein kaikki lohkon joukkueet. Pitkässä sarjassa realismia on putoamista vastaan pelaaminen.
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #177 : 19.07.2018 klo 18:42:44

tekunholle  Ylos  näin neutraalin seuraajan silmistä. Juuri sopivan analyyttistä tekstiä. Aktiivisuuden ja sisällön laadukkuuden osalta FF2:lle jopa lähes ainutlaatuisen hyvää. Ylipäätään pelkkää seuran ja joukkueen päähän taputtelua olisi tylsää, myös hyödytöntäkin lukea keskustelupalstalla.
imuri

Poissa Poissa


Vastaus #178 : 19.07.2018 klo 18:49:36

tekunholle  Ylos  näin neutraalin seuraajan silmistä. Juuri sopivan analyyttistä tekstiä.

Toimittaja ammatiltaan.   ;)

Vaan samanlaisia kakkosen tason virheitä tehdään myös jalkapallon MM-kisojan lopputurnauksessa.  ;)
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #179 : 20.07.2018 klo 06:18:48

Minunkin mielestäni Tekunhon kirjoittelu on ollut asiallista. Kyseessä kuitenkin jo kilpailullinen sarja. Itae en tykkää siitä että mennään sen taakse että vastustajalla on isommat resurssit tms. Tappio on tappio ja jokaisen seuran pitäisi pyrkiä eteenpäin eikä tyytyä jollekkin tietylle tasolle. Samoin joka ottelua pitäisi lähteä voittamaan eikä olla tyytyväinen niukkaan tappioon. Näin oltiin esim. Suomen junnumaajoukkueen tai KuPSin tappiossa Kööpenhaminalle. Hyssyttelyllä ei kotimaisen futiksen taso nouse.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #180 : 20.07.2018 klo 11:56:45

Tosiasiat pitää tunnustaa, mutta pitää muistaa myös realiteetit. Pienellä budjetilla, vähillä pelaajilla ja oman kylän pojilla on eri haasteet kuin rahaseurojen ulkkareilla.

Itse pidän siitä, että taistellaan niistä sijoista pisteistä joihin rahkeet riittää. Jos säilyy sarjassaan, niin silloin on sen tason joukkue, jos tippuu/nousee niin sillon ei ole... Toivottavasti kauden jälkeen selän takana on vähintään 3 joukkuetta. Jos ei, niin sitten haetaan vauhtia alempaa.
Leroy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PK-37, KuPS


Vastaus #181 : 23.07.2018 klo 14:40:22

Eetu ja Viljami valittu elokuun alussa alle 17 v. maajoukkueturnaukseen Färsaarilla, hieno homma!! Siitä taasen Lollolle päänvaivaa, löytyykö korvaavia pelipaikoille? Kaksi tärkeää peliä Tp-47 ja Jbk jää pojilta varmaan väliin, kyllä nyt kannattais jo joku vahvistus haaviin jäädä ja + mahdolliset pelikiellon ja loukkaantumiset..
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #182 : 24.07.2018 klo 08:15:00

Hieno homma pojille! Nämä on niitä näytönpaikkoja, jotka pitää käyttää hyväkseen.

PK:n kannalta ikävä juttu kun pojat ovat poissa ainakin siitä erittäin tärkeästä (ja hankalasta?) Tornion pelistä. Edelliseltä maju reissulta tosin tulivat Ouluun pelaamaan, mutta nyt Färsaarilta voi olla erilaiset yhteydet takaisin, joten se JBK peli saattaa myös jäädä väliin. Tosin se on kotipeli, joten siinä mielessä saattaa vähän helpottaa.

Joku vahvistus kyllä pitäisi nuottaan saada, jotta ei mene liian hankalaksi. Pelikieltojakaan ei passaa nyt ottaa tai loukkaantumisia tulla, sillä rinki on niitä ajatellen tällä hetkellä aivan liian kapea. Ja Savon derbykin vielä just nyt lauantaina, joten märkä pyyhe päähän... 🤔
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #183 : 28.07.2018 klo 11:28:02

Kakkonen 14. kierros
PK-37:n kokoonpano KuFu-otteluun (lauantaina 28.7. kello 17.00, Sankariniemi)

Avaus: Ville Kosonen - Panu Leppä, Juho Ruotsalainen (C), Antti Kauppinen, Juuso Heinonen - Jani Vidgren, Joona Ojala - Erno Nissilä, Viljami Aittokoski, Matias Mähönen - Eetu Rissanen.

Vaihdossa: Matias Rissanen (mv), Vili Toppinen, Konsta Kääriäinen, Joonas Källström, Samuli Kaasalainen ja Albert Vauhkonen.


Juuso Heinonen palaa pelikiellosta ja tuo helpotusta vaikeaan laitapuolustajatilanteeseen. Laitapakit Jesse Åhman ja Antti Lappalainen ovat sivussa. Vornanen toivoo, että nivusvammasta toipuva Åhman olisi mukana ensi lauantain TP-47-ottelussa. Lappalaisen kausi voi olla pahimmassa tapauksessa kokonaan ohi.

Vornanen tekee kokoonpanoon pieniä päivityksiä verrattuna GBK-peliin: Panu Leppä jatkaa ei omimmalla pelipaikallaan, laitapuolustajana. Nissilä nousee puolustuslinjasta laituriksi. Eetu Rissanen siirtyy kärjen takaa keskushyökkääjäksi. Viime pelit kärjessä pelanneella Albert Vauhkosella oli pientä nilkkavamma viikolla, mutta pelikunto on Vornasen mukaan ok.

Rissanen ja Aittokoski lähtevät U17-maajoukkueen mukaan ensi viikon vaihteessa. Kaksikko on varmuudella sivussa kahdesta erittäin tärkeästä pelistä (TP-47- ja JBK-ottelut).

 – Olen iloinen Rissasen ja Aittokosken puolesta. Maajoukkuevalinnat ovat PK:n pelaajille harvinaisia. Meille se asettaa haasteita. Nopeajalkainen Aittokoski on varsinkin vaikea korvata. Rissanen on onnistunut maalinteossa viime aikoina hyvin, Vornanen kommentoi.

Pelaajamarkkinoilta ei ole mitään kerrottavaa.

KuFu voitti kauden ensimmäisen Savon derbyn 2-1 Joni Mäkelän (rp) ja Jere Hiltusen (upea kaukoveto) maaleilla. PK:n ainokaisen teki vapaapotkun jälkitilanteesta Samuli Kaasalainen.

PK-37 ja KuFu ovat kohdanneet Kakkosessa kolme kertaa. Saldo on: 1-1-1. Ottelut ovat olleet melko tasaisia ja vähämaalisia. PK on tehnyt kaikki kolme maaliaan keskinäisissä erikoistilanteista. Ne kaikki ovat tulleet vapaapotkun jälkitilanteista.

 – Olen ollut tyytyväinen jokaisen pelaajan taisteluilmeeseen syyskierroksen kahdessa ensimmäisessä pelissä. GBK-pelissä jaksoimme puolustaa hyvin melkein loppuun asti, mutta hyökkäyspeli oli hyvin vaisua. Erityisesti avauspuoliajalla emme päässeet oikein mihinkään, ylipäänsä saimme vähän hyökkäyksiä aikaan. Emme pystyneet pitämään palloa, joka vaikutti siihen, että väsyimme lopussa. Myös todella kuumalla kelillä oli oma vaikutuksensa.

– Kotona meidän pitää pystyä parantamaan hyökkäämistä. Olemme pelanneet paljon nopeasti pystyyn. Se on oikealla hetkellä hyvä tapa edetä, mutta välillä pitää hyökätä hitaammin. Sitä kautta helpotamme puolustusurakkaa. Pyrimme pelaamaan palloja selustaan ja linjan eteen, mutta syöttöjen tulee olla huolellisempia. Yläkerran pelaajamme eivät ole parhaimmillaan pallon pitämisessä.

Vornanen kertoo, että tällä viikolla on käyty pallonhallintavaiheeseen liittyviä asioita läpi. 

Viime kaudella vasta viimeisellä kierroksella sarjapaikkansa sinetöinyt KuFu on pelannut vahvan kauden. Tällä hetkellä se on sarjassa kolmantena. Joukkue ei ole kärjen kanssa kilpailukykyinen maalinteossa, mutta joukkueen puolustuspeli on ollut hyvällä mallilla. Joukkue luottaa pelitavassaan pallonhallintaan.

« Viimeksi muokattu: 28.07.2018 klo 11:31:10 kirjoittanut tekunho »
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #184 : 28.07.2018 klo 21:24:15

PK-37 - KuFu 2-1 (2-0).
Savon derbyissä voitot menivät tällä kaudella tasan 1-1. Maalierokin on täysin sama, kun molemmat voittivat kotonaan 2-1.

Kuvagalleria: https://bit.ly/2LvvIG6Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #185 : 29.07.2018 klo 10:11:25

Hienoa PK! Jälleen todella tärkeä ja maukas voitto, mutta 2 seuraavaa peliä on oikeastaan vielä tärkeämmät. Ovat tavallaan 6p otteluita kun vastassa samoista sijoita taistelevat joukkueet.

Vähän on haasteita Lollolla kokoonpanon suhteen kun Viljami ja Eetu maajoukkueen matkassa ja Zlatan huilaa korttitilin täyttymisen vuoksi yhden pelin. Toivottavasti sairastuvalta tulee joku pelaaja riviin mukaan, ettei nyt ihan toivottomaksi mene. Tornio on varmasti kova kotonaan, joten siellä saa taistella ihan tosissaan jos meinaa edes yhden pisteen napata. Jos kahdesta seuraavasta pelistä nappaisi täydet pisteet, niin sen jälkeen olis jo aika hyvä tilanne sarjapaikan säilyttämisen suhteen. Ei mennä kuitenkaan asioiden edelle, sillä pelit pitää ensi pelata ja etukäteen ”helpot” pelit on osoittautuneet monelle joukkueelle hankaliksi.
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #186 : 29.07.2018 klo 14:07:46

Ottelujuttu PK-37-KuFu 2-1 (2-0)
PK-37 otti isot kolme pistettä Savon derbystä. Voiton selittävät pelilliset tekijät, jotka ovat tuttuja tältä kaudelta. PK vetäytyy syvälle puolustamaan tiiviiseen muotoon ja ottaa hyvin hyökkäyksiä vastaan. Hyökkäyspeli perustuu nopeaan ja pystysuuntaiseen etenemiseen. Maalinteon tehokkuus on ollut kohdallaan viime pelit. Ensimmäinen puoliaika oli näistä tekijöistä mainio oppitunti.

Toisella puoliajalla tuli "same old story", eli PK oli vaikeuksissa liian passiivisen pelaamisen myötä.
 
– Toisen puoliajan pelaaminen meni vaikeaksi. Se on vaivannut meitä koko kauden. Jotain lääkkeitä siihen pitää keksiä. KuFu vei selkeästi peliä, mutta saimme riittävän määrän riistoja ja paikkoja tehdä yhden maalin lisää, PK-37:n päävalmentaja Lasse Vornanen kommentoi.

Kauden merkittävämpiä tilastoja on, että PK on päästänyt 18/24 maalistaan toisella puoliajalla. Monta ratkaisumaalia on mennyt PK:n verkkoon viimeisen parinkymmenen minuutin aikana.

– Otimme ensimmäisellä puoliajallakin paljon hyökkäyksiä vastaan ilman palloa, mutta silloin puolustimme kontrolloidummin. Toisella puoliajalla meidän puolustus kesti ottaa hyökkäyksiä vastaan, mutta ei pelaamisen noin passiiviseksi pidä mennä. Viimeisen 20 minuutin pelaaminen on ollut meille pääsääntöisesti vaikea. KuFun kavennus oli harmittava, pallo olisi ollut hyvin purettavissa jo aiemmin, Vornanen sanoi.

PK:n selkeänä tavoitteena on ollut kehittää omaa pallonhallintavaihettaan niin, että se helpottaisi pelin virtausta ja puolustusurakkaa.

– Realiteetti on, että puolustaminen on kuluttanut tietyiltä pelaajilta sen verran bensaa tankista, että se näkyy toisen puoliajan lopulla. Sitten pitäisi pystyä lähtemään ylös useamman pelaajan voimin ja ajatuksenkin toimia ratkaisuiden kanssa. Pitäisi olla hemmetin hyvässä kunnossa.

Väsymys näkyy muun muassa sijoittumisvirheinä ja pallollisten ratkaisuiden huolellisuudessa.

PK pelasi ensimmäisellä puoliajalla korostetun paljon pystyyn puolustuksen selustaan. Vornasen mukaan välillä pitäisi olla malttia pelata pidemmän hyökkäyksen kautta. Pitäisi tunnistaa tilanteita paremmin, eli milloin edetä hitaasti ja milloin nopeasti pystyyn.

– Olemme keskustelleet, että selustaan ei tarvitse aina pelata, vaikka Eetu Rissanen tekeekin sinne hyvin liikkeitä. Eetun pitäisi pystyä vielä vähentämään helppojen pallonmenetysten määrää. Hän tykkää leikata ja kuljettaa palloa kohti keskustaa, joka on totta kai maalintekijälle luontaista. Maltin kautta olisi saatu ehkä pidempiä hyökkäyksiä.
Nissilä on rokottanut entistä seuraansa huolella

Savon derbyn paras pelaaja oli Erno Nissilä. Nissilä teki tehot 1+1. Nissilä on ollut todellinen ex-seuransa rokottaja. PK on tehnyt Kakkosessa viisi maalia KuFun verkkoon. Nissilä on ollut jokaisessa niissä vahvassa roolissa: tehnyt itse kaksi ja alustanut kolme osumaa.

– En tiedä, mistä se johtuu, että olen onnistunut heitä vastaan niin hyvin. On kiva saada KuFua vastaan onnistumisia. Tosi tärkeä voitto, joka tuntuu tosi hyvälle, Nissilä tunnelmoi.

Ensimmäisessä maalissa Nissilä antoi kovan ja matalan keskityksen maalille, jonka Mikko Pitkänen liukui omaan maaliin. Kovia ja matalia keskityksiä oli painotettu ennen ottelua, sillä KuFun topparit Pitkänen ja Joonas Ojantie ovat vahvoja pääpalloissa. Toista maalia olivat alustamassa pitkän painin jälkeen keskityksen boksiin saanut Jani Vidgren ja pallon Nissilälle liipannut Antti Kauppinen. Nissilää on voinut alkukaudella moittia ratkaisuiden kestämisestä, nyt hän teki päättäväisiä ja laadukkaita tekoja hyökkäyksessä.

Nissilä pelasi kauden parhaan pelinsä ainakin tehollisesti. Esitys oli sitä luokkaa, mitä selkeältä vahvistukselta vaaditaankin. Alkukaudella kentällä nähtiin turhautunuttakin Nissilää. Pelilliset onnistumiset ja joukkueen voitot ovat vapauttaneet.

– Kauteni on ollut ihan ok, tasaisemmin pitäisi pystyä pelaamaan. Tässäkin ottelussa hävisin toisella puoliajalla hieman kuvasta. Joukkue edellä mennään. Minulle tärkeintä on, että otetaan pisteitä.

Myös Vornanen oli hyvin tyytyväinen Nissilän ottelun panokseen.

– Nissilä haluaa näyttää entiselle seuralleen. Hän teki hienon maalin, oli aktiivinen ja teki hyvin työnsä puolustussuuntaan, Vornanen kehui.

Niin Vornanen kuin Nissilä ovat erittäin tyytyväisiä syyskierroksen otteisiin. PK:n pelissä on ollut selkeä noususuhdanne verrattuna alkukauteen.

– Kotona kulkee tällä hetkellä todella hyvin, TPV- ja KuFu-voitot ovat siitä osoitus. Syyskierroksen startti olisi täydellinen, jos olisimme saaneet GBK:n vieraana tasurin. Erittäin positiivisin mielin voi jatkaa pelejä, Vornanen arvioi.

TPV-ja GBK-otteluihin verrattuna PK päästi vastustajan selkeästi harvemmin laadukkaille maalipaikoille. Ville Kososelta tarvittiin nyt vain yksi gamesaver, yksi kunnon venytys. Ensimmäisellä puoliajalla KuFu kiereätti palloa paljon, mutta liian hitaasti ja hyvin paljon PK:n muodon ulkopuolella. Toisella puoliajalla KuFu pääsi melko helposti tuomaan pallon boksin tuntumaan ja luomaan ylivoimia erityisesti laidoille. Boksin puolustamisessa PK onnistui riittävän hyvin toppariparin johdolla.Tärkeä elokuu edessä - paljon tärkeitä pelaajia sivussa seuraavasta pelistä


PK voi lähteä vapautuneemmin mielin elokuun tärkeisiin, niin sanottuihin kuuden pisteen otteluihin, joissa tulevat päävastustajista vastaan TP-47, JBK ja Tampere United. TPV-ja KuFu-voitot toivat ennakkoasetelmaan verrattuna plussapisteitä iisalmelaisten tilille.

Ottelut samoilla sijoilla tai alapuolella olevia joukkueitta ovat keskeisessä roolissa sarjapaikan säilyttämisen kannalta. Realiteetti on ollut viime kausi mukaan lukien, että pelit vertaisia vastaan ovat olleet PK:lle vaikeita. Niissä on luonnollisesti enemmän henkistäkin puristamista.

Voiton jälkeen nähtiin onnellinen ja vapautunut Vornanen. Ensi viikolla nähdään puolestaan mietteliäs ja pohdiskeleva Vornanen. Tämä selittyy sillä, että PK:lta puuttuu varmuudella TP-47-ottelusta Rissanen ja Viljami Aittokoski (maajoukkueen mukana), Jani Vidgren (pelikielto) ja Antti Lappalainen (loukkaantuminen). Vornanen toivoo, että Jesse Åhman tulee helpottamaan laitapuolustajatilannetta. Nivusvaivasta kärsivän Åhmanin pelikunto ratkeaa tulevalla treeniviikolla.

Vornanen arvioi, että Aittokoskea on vaikea korvata. PK:lla ei ole samanlaista pelaajatyyppiä keskikentälle. Aittokoski on nopeajalkainen keskikenttäpelaaja, jonka keskeinen rooli on tuoda palloa syvälle hyökkäysalueelle tempokuljetuksilla. Tästä nähtiin yksi esimerkki myös KuFu-pelissä, jossa Aittokoski alusti tempokuljetuksellaan avausmaalin.

– Viljamilta loppui tässä pelissä bensa tankista liian aikaisin, siksi jouduin hänet vaihtamaan. Aittokoski jaksaa yleensä vahvasti, mutta tänään kroppa ei toiminut normaalisti. En tiedä, oliko kyse huonosta nestetankkauksesta vai mistä se johtui.

Savon derbyn loppuhetkille sopivaksi taustamusiikiksi kelpaisi ”Tunteisiin”.  Vielä loppuvihellyksen jälkeenkin syntyi pientä nahistelua, jossa olivat ennen kaikkea sanallisesti vastakkain KuFun maalivahti Miika Töyräs ja PK:n valmentaja Pele Koljonen.
 
– Muutamilla ei oikein kestänyt kasetti loppuhetkillä. Ei ollut ihan sellaista herrasmiesmäistä Jari Kurri –käyttäytymistä, Vornanen sanoi.

PK-37 on pelannut koko kauden tiiviillä ja yhtenäisellä 14 pelaajan rungolla. Penkillä olevat nuoret pelaajat ovat saaneet hajaminuutteja. Ydinrunko olisi 15 pelaajaa, mutta Lappalainen on ollut lähes koko kauden sivussa.

Torniossa oven saranat ovat kuluneet, kun valmennus ja pelaajisto ovat kokeneet paljon muutoksia. Yhtenäisyys on Vornasenkin mielestä PK.n vahvuuksia seuraavan ottelun asetelmassa. Sarjajumbo TP-47 on tukalassa tilanteessa, ottelu on heille viimeisiä saumoja pelastaa vielä kausi.

– Heidän on pakko voittaa ja hakea voittoa riskilläkin. Ainakin piste pitäisi pystyä sieltä repimään. Meidän pitää pystyä pelaamaan hyvällä maltilla.

Nissilän mielestä merkittävä kehityskohde olisi hyökkäyspelissä. Toisten puoliaikojen pelaamista pitää pystyä parantamaan.

– Siihen, kun keksisi keinot. Melkein jokaisessa matsissa on ollut sama kaava. Toisella jaksolla pelaaminen menee puolustustaisteluksi ja väsy iskee. Nyt käytännössä toinen jakso meni juuri niin. Pitäisi vaan selkeämmin saada pelattua joku ratkaisu sinne ylös ja saada pidettyä palloa syvässä.

– On vaikeaa saada nopeasti ylös tukea, kun puolustetaan syvällä. Pelaajat eivät aina kerkeä mukaan tukemaan hyökkäyksiä. Silloin se menee tuollaiseksi puolustustaisteluksi.

Myös Nissilän mielestä PK:n pitäisi pelata enemmän pidempiä ja kontrolloidumpia hyökkäyksiä.

– Siitä on paljon puhuttu ja puhutaan edelleen. Se on ollut tälle joukkueelle vähän hankalaa. Se riippuu tietysti pelaajatyypeistä ja pelitavasta, johon on tottunut. Jos on tottunut pelaamaan nopeasti pystyyn, sitä on vaikea muuttaa hetkessä.

Savon derbyt päättyivät tällä kaudella tasan niin pisteillä kuin maalierollakin mitattuna. Sarjassa KuFu on PK:ta yhdeksän pistettä edellä, joten KuFu ottanee Savon Kakkosen herruuden sarjataulukon perusteella, jos eivät totaalisesti pupella loppukautta.
« Viimeksi muokattu: 29.07.2018 klo 14:13:00 kirjoittanut tekunho »
Peltopallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PK-37 Huuhkajat


Vastaus #187 : 31.07.2018 klo 20:19:17

Kuulemma treeneissä joku Savon Pallon hyökkääjä ollut tänään "?"
 
Edit. Kyseessä Juuso Liukkonen. Ei olisi huono vahvistus loppukautta ajatellen. Ylos
« Viimeksi muokattu: 31.07.2018 klo 21:08:58 kirjoittanut Peltopallo »
Leroy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PK-37, KuPS


Vastaus #188 : 31.07.2018 klo 21:42:11

Isokokoinen nuori hyökkääjä, maalejakin tehnyt kiitettävästi Sapa:saa ja MP:ssä. Jospa jonkinlaista sopparia syntyis!
Gert Leppälahti

Poissa Poissa


Vastaus #189 : 01.08.2018 klo 10:51:31

Jos Liukkonen niin on kova kaveri fudaa!
TRon

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kuopiolainen jalkapalloilu


Vastaus #190 : 02.08.2018 klo 13:10:38

Sieltäpä: Liukkonen Peksiin
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #191 : 02.08.2018 klo 13:35:37

Varmaan hyvä vahvistus PK:lle varsinkin nyt pariin seuraavaan peliin. Isokokoinen target, joka osaa tehdä maaleja. 👍

Itselleni herää kysymys, että miksi on pelannut tämän kauden SaPassa? Onko ollut loukkaantumisia vai eikö vain ole mahtunut MP:n pelaavaan kokoonpanoon?
lossivitunkuski

Poissa Poissa


Vastaus #192 : 02.08.2018 klo 13:41:38

Halusi alkukaudesta palata kotikonnuille Pieksämäelle keräämään ajatuksia tai rauhoittumaan tms. kun ei ollut odotusten mukainen alkukausi Sinisissä.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #193 : 03.08.2018 klo 09:36:20

Ok, ilmeisesti motivaatio on taas kunnossa kun oli itse ottanut seuraan yhteyttä, eikä palannut MP:n rinkiin. PK:ssa olisi isoa roolia tarjolla jos vain osoittautuu sen arvoiseksi.
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #194 : 03.08.2018 klo 21:51:33

Kakkonen 15. kierros
PK-37:n kokoonpano TP-47-otteluun (lauantaina 4.8 kello 19.30, Pohjan Stadion)


Kokoonpano: Ville Kosonen, Matias Rissanen, Antti Kauppinen, Juho Ruotsalainen, Juuso Heinonen, Jesse Åhman, Vili Toppinen, Joona Ojala, Joonas Källström, Konsta Kääriäinen, Erno Nissilä, Matias Mähönen, Samuli Kaasalainen, Albert Vauhkonen ja Juuso Liukkonen.

Voitokkaan KuFu-pelin avauksesta poissa peräti 4 pelaajaa: Viljami Aittokoski ja Eetu Rissanen (maajoukkueen mukana), Jani Vidgren (pelikielto) ja Panu Leppä (henkilökohtainen meno). PK:n onneksi Juuso Liukkosen pelilupa-asiat saatiin nopeasti hoidettua ja Jesse Åhman toipui pelikuntoon. Antti Lappalainen jatkaa totta kai sairastuvalla.

– Juuso Liukkonen on terveenä, hän on kovakuntoinen urheilija. Hän on isokoiseksi hyökkääjäksi nopea ja liikkuu hyvin pelattavaksi. Annetaan hänelle aikaa sopeutua uuteen joukkueeseen. Hänellä on vasta muutamat treenit takana joukkueen kanssa. Hän tulee auttamaan meitä vielä paljon loppukauden aikana, PK:n päävalmentaja Lasse Vornanen uskoo.

Liukkonen tuo Vornasen mukaan PK:n kärkeen uuden vaihtoehdon. Vauhkonen ja Rissanen ovat hyvin suoraviivaisia tyyppejä, jotka etenevät linjan taakse.

– Liukkonen pystyy pitämään paremmin palloa ja ottamaan tilanteet enemmän maltilla. Sitä kautta saamme pidempiä hyökkäyksiä. Eetu on todistanut olevansa mainio hyökkääjä, mutta hänelle tulee edelleen turhia pallonmenetyksiä, kun hän lähtee puskemaan väkisin ylöspäin monta vastustajaa vastaan.

– Samuli Kaasalaisella ei ole vammaa taustalla. Hänelle ei ole tullut onnistumisia, joka varmasti näkyy peliesityksissä. Tekeminen treeneissä on ollut viime ajat parempaa.

– Olen ihan tyytyväinen Matias Mähösen esityksiin. Hän on hyvä laitapelaaja, joka pystyy ohittamaan vastustajia. Puolustaminen ei ole hänen paras ominaisuutensa, mutta hän tekee sen ihan hyvin. Hänellä on vähän samaa ongelmaa kuin Eetulla kärjessä. Hän tykkää lähteä puskemaan ylöspäin, josta tulee joskus liian helppoja pallonmenetyksiä. Malttia siihen on tullut, mutta saisi tulla vielä enemmän. Mähönen oli tasolleen mainiossa fyysisessä kunnossa ennen loukkaantumista. Nyt vastaavaa kuntoa pitää vielä rakentaa uudelleen.

– TP-47 on kokenut paljon muutoksia kauden aikana. Valmennus on vaihtunut verrattuna viime kohtaamiseemme. Lisäksi pelaajistossa on tapahtunut muutoksia, uusia pelaajia on tullut useampia ja muutama on lähtenyt. Kunnioitan heitä vastustajana, tiedostamme heidän vaarallisuuden. Heillä on edelleen kovia yksilöitä, vaikka joukkueen kausi on ollut suuri pettymys. He ovat pystyneet parantamaan pelaamistaan huomattavasti alkukaudesta.

– Heidän itseluottamus ei ole paras mahdollinen. Se on asia, johon meidän pitää iskeä. Pitää olla ilkeä vastustaja: Olla jatkuvasti vastustajan iholla ja puolustaa tiiviisti joukkueena. Maltin pitäminen on erittäin tärkeää. Heillä on pelaajia, joilla voi hermo palaa tiukan paikan tullen. Olen luottavainen, että pystymme vähintään yhden maalin tekemään. Kokoonpanotilanteemme on toki haastava, kun monta selkeää avauksen pelaajaa on sivussa. Se näkyy meidän materiaalilla.

– Ensimmäisessä kohtaamisessa erityisesti Tornion puolustuspelistä löytyi selkeitä puutteita, jotka käytimme hyväksemme. Heidän puolustuspeli on parantunut siitä.

– Jos Tornio voittaa tämän, heillä on vielä ohut sauma sarjapaikan säilyttämiseen. Meidän voitolla heidän kautensa alkaa olla käytännössä ohi sarjapaikan säilyttämistä ajatelleen. He ottavat riskejä voittaakseen. Vaikea peli tulee, sillä he laittavat kaiken peliin.

– Pitkällä vierasmatkalla on tärkeää, että bussissa on hyvä ilmastointi ja riittävästi nestettä. Verryttelyt pitää hoitaa hyvin. Realiteetti on, että pitkät vierasmatkat näkyvät otteissa, vaikka tekisi valmistautumisen huolella. Ei sitä voi kieltää. Esimerkiksi TPV:n esitys Iisalmessa kertoi siitä.« Viimeksi muokattu: 03.08.2018 klo 21:53:53 kirjoittanut tekunho »
imuri

Poissa Poissa


Vastaus #195 : 04.08.2018 klo 20:35:33

Terveiset Pohjan Stadionilta! Pisteet ilmastoidun bussin kyydissä Iisalmeen. Mielenkiinnolla odotetaan analyysiä pielaveden suunnalta.
Ratkesiko peli PK37:n vahvaan vaihtopenkkiin, vai mitkä olivat pelin kulminaatiopisteet kun ei ollut Aittokosken tempokuljetuksia.
Peltopallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PK-37 Huuhkajat


Vastaus #196 : 04.08.2018 klo 20:36:11

Ja pisteet meni taas IISALMEEN! 1-2, Nerkoon ihme junnu iskee viime hetkillä. Ylos Tuoppi

Taidan korkata Olvin kolomosen kolmen pojon kunniaksi! Oi Iisalmi! Lohko 6nneks Tuoppi
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #197 : 04.08.2018 klo 21:07:35

Iso peukku 👍 ja olut 🍺 täältäkin... Kyllähän se alkaa hymyilyttää. 😀 Erittäin tärkeä voitto. Nuoret pojat alkaa osoittamaan, että kyllä heistä on kakkosen pelimiehiksi. Mutta nyt nopeesti napit takas kiinni. Seuraava peli on vähintään yhtä tärkeä kuin tämäkin.
Liebo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: vaihteleva - yleensä sarjakärki


Vastaus #198 : 04.08.2018 klo 21:55:04

TP-47 - PK-37 ottelusta tilannekooste.
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #199 : 11.08.2018 klo 13:54:25

Kakkonen 16. kierros
PK-37:n kokoonpano JBK-otteluun (sunnuntaina 12.8 kello 18.30 Sankariniemi)


Kokoonpano: Ville Kosonen, Matias Rissanen, Jesse Åhman, Vili Toppinen, Juho Ruotsalainen (C), Antti Kauppinen, Juuso Heinonen, Panu Leppä, Konsta Kääriäinen, Joonas Källström, Joona Ojala, Samuli Kaasalainen, Jani Vidgren, Erno Nissilä, Matias Mähönen, Albert Vauhkonen ja Juuso Liukkonen.

Maajoukkueen mukana olevat Eetu Rissanen ja Viljami Aittokoski ovat odotetusti sivussa. Antti Lappalainen on edelleen loukkaantuneena. Jani Vidgren ja Panu Leppä palaavat kokoonpanoon. Juuso Liukkonen tekee kotidebyytin.

Avauksen ja tarkemmat kommentit laitan tänne huomenna. Avauksen voi joku nokkela päätellä tuostakin kokoonpanosta.

Aittokoski ja Rissanen aloittavat vaihdosta PM-turnauksen finaalissa. Tuolta pitäisi pystyä katsomaan finaalia, alkaa kello 16.30: https://bit.ly/2MdhdXX

 
Sivuja: 1 ... 7 [8] 9 ... 16
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines