FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
21.05.2019 klo 06:00:48 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-futisfurnaus 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 11 [12] 13 ... 16
 
Kirjoittaja Aihe: PK-37 2018  (Luettu 102019 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #275 : 28.09.2018 klo 07:14:28

Edelleen olen sitä mieltä, että on parempi lähteä sarjaan mahdollisimman paljon oman kylän poikia sisältävällä joukkueella kuin armeijalla muualta hankittuja. Tällöin seuran tulevaisuus on paljon vakaammalla pohjalla. Toki muutama täsmävahvistus varmasti tarvitaan. Kuitenkin olemme ns. kasvattajaseura, joka tuottaa tai ainakin yrittää tuottaa laadukasta pelaajamateriaalia ylempiin sarjoihin (KuPS yhteistyö). Hyvät ja laadukkaat omat juniorit, joita tulee tasaiseen tahtiin olis se ideaalitilanne ja jos heille vielä pystyttäis muovaamaan joku yhteinen pelitapa jo junioreista alkaen, niin silloin oltais oikealla tiellä. En missään nimessä halua, että lähdetään tavoittelemaan esim nousua. Kakkosen paikka on jatkossakin sopiva taso.

Omasta mielestäni kakkosessa ei pitäisi olla mitään käyttöä ulkkareille. Liigassa ja varauksin myös ykkösessä ne ymmärrän, mutta kakkonen on vielä niin amatöörisarja, että siellä niitä ei pitäisi tarvita. Omat kotimaiset nuoret pelaajat (A- ja B-junnut) tarvii näitä kovempia kakkosen pelejä kehittyäkseen ja noustakseen nopeammin miesten peleihin aina jopa sinne liigaan asti.
« Viimeksi muokattu: 28.09.2018 klo 07:16:52 kirjoittanut Puupiä »
peksimisti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PaVe, Huuhkajat


Vastaus #276 : 28.09.2018 klo 23:06:25

Voivoi. Ruotsi ja Kapu lopettamassa tähän kauteen. Ensi kaudesta tulossa vaikea.
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #277 : 29.09.2018 klo 06:36:31

Kakkonen päätöskierros, 22. kierros
PK-37:n kokoonpano OLS-otteluun (lauantaina 29.9 kello 15.00, Sankariniemi)

Avaus: Matias Rissanen - Jesse Åhman, Juho Ruotsalainen (C), Antti Kauppinen, Panu Leppä - Jani Vidgren, Joona Ojala - Erno Nissilä, Eetu Rissanen, Konsta Kääriäinen - Juuso Liukkonen.

Vaihdossa: Ville Kosonen (mv), Vili Toppinen, Matias Mähönen ja Joonas Källström.

Juuso Heinonen kärsii pelikieltoa. Viljami Aittokoski, Albert Vauhkonen ja Antti Lappalainen ovat loukkaantuneina. Samuli Kaasalainen on sivussa myös.

– Voitto on totta kai tavoitteena. Siihen olisi hyvä päättää. Voimme nostaa vielä sijoitustakin. Suurin syy heikolle loppukaudelle on ollut pelaajien vähyys treeneissä. On ollut loukkaantumisia ja osa pelaajista opiskelee muualla. Pelillisiä asioita ei pysty siksi oikein kehittämään, päävalmentaja Lasse Vornanen sanoo.

– Totta kai myös hyökkäyspelimme on ollut hyvin vaisua. Monessa pelissä emme oikein päässeet oikein edes kunnon maalipaikoille. Kraft-pelissä pystyimme luomaan paikkoja, mutta hävisimme silti. Tappioputki on vaikeuttanut joukkueen pelaamista myös henkisesti.

– Vaikea sanoa, kuka on ollut kauden paras pelaajamme. Aika tasaista on ollut. Joona Ojala on ollut hyvä. Ville Kosonen on tehnyt tärkeitä torjuntoja. Viljami Aittokoski on varmaan eniten kehittynein pelaaja lähtötasoon nähden.

Lauantaina on monien hyvästien aika. Juho Ruotsalainen ja Antti Kauppinen lopettavat. Lasse Vornaselle ottelu on viimeinen nykyisessä pestissä. Lisäksi PK:n puheenjohtajakin vaihtuu ensi kaudelle. Lauantain Iisalmen Sanomista voi lukea Juho Ruotsalaisen ja Rauno Pasasen ajatuksia. Esimerkiksi sen mitä he toivovat PK:n uudelta puheenjohtajalta. Ensi viikolla lehdessä luvassa sitten laaja Lasse Vornasen valmentajakuva. Konkareista Ville Kosonen on antanut vähintään hyvin vahvat merkit siitä, että jatkaa uraansa.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #278 : 29.09.2018 klo 17:13:45

Onnea PK! Helpottava voitto ja tavoitteet saavutettu. Sarjapaikka säilyi ja viime vuotinen sijoituskin koheni pari pykälää vaikka ei olis vielä vähän aikaa sitten uskonut. Aika maksimeilla vissiin mentiin tää kausi? Yhtään ylemmäs ei olis ollut asiaa, mutta kaukana ei ollut putoaminen huomattavasti alemmas...
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #279 : 30.09.2018 klo 15:22:47

Kyllä on ihme jos ei Kauppinen tee kulmista ja sivuvapareista tällä kaudella yhtään maalia. Sen verran omissa korkeuksissaan kaveri liitelee, kuten noista kuvista voi hyvin huomata. Lantio on samalla korkeudella kuin vierellä olevien päät. :) Lentopalloilijan taustasta ja fysiikkaharjoittelusta on kenties lievää etua näissäkin hommissa.

Ja tulihan Kauppisen maalikin sitten viimein... 👍 Pitkään sitä sai odottaa, mutta viimeisessä pelissä sitten osui.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #280 : 04.10.2018 klo 19:22:20

Eetu, Albert ja Viljami KuPSin haaviin... Saisko nuo ensi kesäksi lainaan?
http://www.kups.fi/fi/uutiset/kuopion-palloseura-allekirjoitti-pelaajasopimukset-kolmen-iisalmelaisnuoren-kanssa
Leroy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PK-37, KuPS


Vastaus #281 : 04.10.2018 klo 22:46:13

Toivottavasti,  jospa ei suuntana Kufu. Kaposeksi käy harjoitusrinkiin ens kaudella, jos ei mitään yhteistyötä jostain suunnasta kehity..
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #282 : 12.10.2018 klo 20:32:52Samuli Kaasalaisen pitkä ja syvällinen haastattelu kaksijakoisesta ja värikkäästä kaudesta PK:ssa: https://bit.ly/2EeKIos

Kaasalainen paljastaa mikä oli kauden suurin käännekohta ja miksi välit päävalmentajaan viilenivät. Suurin syyllinen alavireiseen loppukauteen löytyy peilistä.
Kuvassa oikealla on Kaasalaisen mukaan hänen psykologinsa, Ali Koljonen. #hassuttelut


ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #283 : 12.10.2018 klo 22:04:20

Jaa..aa. Varmaan rehellinen haastattelu Kaasalaiselta, mutta herää kysymys, miksi ja kuka tehnyt alunperinkään sopimuksen kaverin kanssa, jolla ei kuitenkaan sydän pätkänkään verran mukana. Ensimmäisten hölmöilyjen jälkeen olisi voinut jäädä jo Tampereelle naisystävänsä kanssa. Tähden elkeitä, kun kieltäytyy lähtemästä pariinkin otteeseen kentälle vaihdosta.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #284 : 12.10.2018 klo 23:00:38

Joo, rehellisen oloista puhetta. Ihan kaikki ei koko ajan ollut kunnossa itse pelaajallakaan. Tässä ehkä kohtasivat pelaajan ja valmentajan huonot puolet. Taiteilijapersoona, jolla vähän liian suuret kuvitelmat itsestään ja valmentaja, jonka vahvuuksiin ei kuulu henkinen valmentaminen. Lollo on Lollo ja se on tullut huomatuksi monesti. Periaatteet vievät miestä, eikä se miksikään muutu. Kaikesta huolimatta toivon, että Samuli jatkaa Peksissä, sillä hän kyllä alkukaudesta osoitti olevansa hyvä vahvistus joukkueeseen ja mennyt kausi varmasti oli hyvä opetus myös hänelle itselleen, että mitään ei saa ilmaiseksi.

Tsemppiä jatkoon sekä Samulille, että PK:lle jos vaikka tiet eroaisivatkin!
Puikot

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kaikki taitojalkapalloa pelaavat joukkueet


Vastaus #285 : 12.10.2018 klo 23:04:58

Kukavitunkaasalainen. Jätkä kuvittelee olevansa suurempikin stara. Huvittavaa, ja vielä ihmettelee että miksi joutui koirankoppiin.
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #286 : 13.10.2018 klo 07:59:32

Toivottavasti ei todellakaan jatka PK:ssa. Voi hyvin tulla Kuopioon vaikka Zulimaneihin, siellä voi Elvistellä ja pullistella vapaasti. Kakkosdivarin jätkillä ei luulisi olevan varaa tuollaisiin ylimielisyyksiin. PK:lla tosin tuntuu olevan vaikeuksia saada edes kelvollista saati kilpailukykyistä joukkuetta kakkoseen. Siitä huolimatta Kaasalaiselle ei luulisi olevan tilaa nuorten pelaajien esimerkiksi.
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #287 : 13.10.2018 klo 08:28:35

Jutun tavoitteena on avata perusteellisesti, mitkä olivat syyt Kaasalaisen alavireiselle loppukaudelle. Urheilujournalismissa on tärkeää käsitellä myös urheilijoiden epäonnistumisia ja niiden syitä. Avata myös ihmisen sielunmaisemaa. Tässä jutussa avasimme Kaasalaisen persoonaa, toimintapoja, arkea, arvoja ja ajatusmalleja.

Suurin syy tässä casessa löytyy Kaasalaisen peilistä. Kuten hän itse avoimesti myöntää. Jutussa on käsitelty yleisellä tasolla tärkeitä teemoja kuten vaikeuksien käsittelyä, valmentajapelaajasuhdetta ja erilaisten persoonien käsittelyä.

Jutussa on tuotu esiin Lasse Vornasen näkökulmia Kaasalaisesta kauden aikana. Esimerkiksi mitä Vornanen arvostaa niin asenteellisesti kuin pelillisesti pelaajassa. Treenien vähyys on tuotu esiin. Vornanen on onnistunut mainiosti saamaan monesta pelaajasta tehot irti. Näiden eri näkökulmien kautta jokainen voi tehdä oman tulkintansa mitä mieltä on Kaasalaisen penkityksistä ja käyttäytymisestä.

Kaasalainen epäonnistui loppukaudella, mutta ihmisellä on mahdollisuus kehittyä. Kaasalainen osoittaa haastattelussa arvostettavaa avoimuutta. Eivät kaikki pysty julkisesti myöntämään omia heikkouksiaan ja käsittelemään vaikeitakin teemoja. Itsensä hyväksyminen ja ymmärtäminen ovat avaimia onnelliseen elämään.

Kaikkihan lähtee siitä, että tunnistaa asiat ja epäkohdat. Sitten ne pitää hyväksyä ja myöntää itselleen. Sitten alkaa muutoksien tekeminen.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #288 : 13.10.2018 klo 09:59:12

Tätä tarkoitinkin, eli pelillisesti Kaasalaisella on kyllä annettavaa kakkosen tasolla, mutta toi pää pitää saada kuntoon ennen sitä. Ja luulen, että Pelé valmentajana osaa tuon henkisen puolen paremmin kuin Lollo, joka on semmoinen perusmurahtelija, joka odottaa, että äijät taistelee loppuun asti ja ovat valmiita hyppäämään kehään tilanteessa kuin tilanteessa. Se toimii kyllä suurimmalle osalle, mutta sitten jos henkisellä puolella on lukkoja, niin niillekin pitäisi pystyä jotain tekemään. Kaasalaisen siviilityö on henkisesti (ja fyysisesti?) raskasta, joten se voi hyvinkin näkyä harkoissa ja peleissä negatiivisesti. Taitelijaluonnetta pitääkin olla, mutta sitä pitää tarpeen tullen pystyä hallitsemaan. Aika moni maailman tähtikin on tuittupää ja joutunut sen takia vaikeuksiin, niin kyllä sitä samaa esiintyy myös alemmilla tasoilla varmasti enemmän. Jos sitä ei osaa käsitellä, niin ura kääntyy väkisinkin alaviistoon, mutta jos sen saa hallintaan, niin silloin kehitys on hyvinkin mahdollista.
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #289 : 13.10.2018 klo 12:18:14

Jep... ei todellakaan ketään lynkata loppuelämäksi, mutta hankala tuollaisten tempausten jälkeen on joukkueeseen. Osoittaa kuitenkin melkoista ylimielisyyttä ja joukkuehengettömyyttä noi tempaukset naisseikkailuineen ja kentälle menemättä jättämisineen. Jos olisin valmentaja, niin en kyllä uskaltaisi ottaa omaan joukkueeseen. No joo neloseen tai vitoseen mahtuu tuollakin egolla. Mutta niin kuin todettiin muuttua voi, jos halua on ja mahdollisuudet on näytöillä mennä vaikka mihin. Mutta vaatii kyllä Kaasalaiselta jonkinlaisia näyttöjä pelikentällä, että hänestä löytyy joukkuepelaajaa. Alkukaudella kyllä onnistui joissakin peleissä, vaikka turhaa teatteriakin mahtui mukaan.
Molo Toure

Poissa Poissa


Vastaus #290 : 13.10.2018 klo 15:00:22

Siis jätkä tulee peliin krapulassa ryypättyään aamuun asti, kieltäytyy moneen kertaan menemästä kentälle, ottaa niin ikään monta kertaa yhteen treeneissä joukkuetoverin kanssa, on poissa treeneistä jatkuvasti, ei pysty sitoutumaan yhteiseen pelitapaan, lähtee yhtäkkiä matkoille varoittamatta kesken kauden ja sitten vielä ihmettelee miksi joutui koirankoppiin? Ihmetyttää tuollainen diivailu jossain kakkosdivaritasolla, yhtään Kakkosen pelillistä tasoa mollaamatta, ja vielä kun kaveri korostaa tulleensa nimenomaan urheilijaksi Pohjois-Savoon. Joukkuehengen kannalta varmasti hankala homma, vaikka alkukauden perusteella Kaasalaisella varmasti oli pelillisesti annettavaa PK:lle. Jatko nyt ei ole varmasti mitenkään mahdoton ajatus jos mies ottaa itseään oikeasti niskasta kiinni ja alkaa joukkuepelaajaksi mutta ehkä parempi että hän lähtee muualle kun taustalla on tämä keissi ja vielä se, että PK:n puolustuvoittoinen pelitapa, jolla revittiin hienosti tuosta materiaalista miltei maksimaalinen tulos irti ei oikein Kaasalaiselle soveltunut. Toki persoonia pitääkin olla ja ajoittaiset tuittuilut tulee ymmärtää, mutta se edellyttää että niistä virheistä myös opitaan.
jjs

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uolevi, Myy


Vastaus #291 : 13.10.2018 klo 18:06:27

Siis jätkä tulee peliin krapulassa ryypättyään aamuun asti,

Missä näin kerrottiin? Puoli seitsemältä sanoi olleensa ammeessa, mutta alkoholista on huomannut sanaakaan.

Tekunholle jutusta Ylos
Jappaduu

Poissa Poissa


Vastaus #292 : 13.10.2018 klo 18:32:23

Samaa itsekkin katsoin.. Ettei missään mainita alkoholia.
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #293 : 13.10.2018 klo 19:58:53

Kaasalaisesta saa tehdä tuon jutun perusteella arvioita, mutta jätetään se turha paskan hupattaminen pois. Missään ei puhuta alkoholista, Kaasalainen kertoo olevansa absolutisti. Jutussa kerrotaan, että ilmoitti lomareissustakin etukäteen.

Kaasalaisella on tässä hyvät mahdollisuudet kääntää tämä voimavaraksi. Mikäs sen parempaa kuin hiljentää epäilijät ja vittuilijat osaamisella ja osoittaa, että pystyy muuttumaan. Sitä jäämme odottamaan ja arvioidaan sitten lisää.
Puikot

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kaikki taitojalkapalloa pelaavat joukkueet


Vastaus #294 : 13.10.2018 klo 22:42:21

Vähän hämäräksi jäi, että mikä on ton Kaasalaisen jutun pääpointti. Ei tuo nyt ainakaan rohkaise yhtään seuraa hankkimaan kyseistä diivaa omaan joukkueeseen. Jos pää ei kestä, niin se ei kestä. Kannattaa vielä muistaa, että kyseessä ei todellakaan ole mikään huippupelaaja, vaan Kaasalaisen tasoisia hyökkääjiä löytyy Kakkosen tasolla 13 tusinassa. Vähän tuntuu, että Tekunholla on nyt mopo karannut käsistä.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #295 : 13.10.2018 klo 22:44:35

Ensimmäiset sopimukset julkaistu... 👍
http://www.pk-37.fi/uutiset/106046/ville-kosonen-ja-jani-vidgren-jatkavat-pallo-kerhossa
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #296 : 14.10.2018 klo 05:20:16

Vähän hämäräksi jäi, että mikä on ton Kaasalaisen jutun pääpointti. Ei tuo nyt ainakaan rohkaise yhtään seuraa hankkimaan kyseistä diivaa omaan joukkueeseen. Jos pää ei kestä, niin se ei kestä. Kannattaa vielä muistaa, että kyseessä ei todellakaan ole mikään huippupelaaja, vaan Kaasalaisen tasoisia hyökkääjiä löytyy Kakkosen tasolla 13 tusinassa. Vähän tuntuu, että Tekunholla on nyt mopo karannut käsistä.

Aika hyvin olen avannut jutun perusteet tännekkin viestillä. Ne voi lukea tuosta ylempää, en rupea niitä toistamaan tässä. Jos ei ymmärrä niitä lähtökohtia ja perusteluita, niin voin ymmärtää senkin. Ja jos ei ymmärrä erilaisia journalismin näkökulmia ja arvoja, niin ymmärrän senkin. Ihmisiä on niin erilaisia.

Pääkopan kestävyyttä voi kehittää aika paljon, siihen on olemassa aika paljon keinoja. Olet oikeassa, että Kaasalainen ei ollut huippupelaaja Pallo-Kerhoon ja Kakkoseen. Ei ollut edes alkukauden esityksillään. "Moponi" kulkee tällä hetkellä vakuuttavasti radallaan, eikä keuli yhtään. Kenttätasapaino niin toimittajana kuin ihmisenä on kunnossa.
Buffy la Cazavampiros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: MiPK


Vastaus #297 : 14.10.2018 klo 09:51:49

Vähän hämäräksi jäi, että mikä on ton Kaasalaisen jutun pääpointti. Ei tuo nyt ainakaan rohkaise yhtään seuraa hankkimaan kyseistä diivaa omaan joukkueeseen. Jos pää ei kestä, niin se ei kestä. Kannattaa vielä muistaa, että kyseessä ei todellakaan ole mikään huippupelaaja, vaan Kaasalaisen tasoisia hyökkääjiä löytyy Kakkosen tasolla 13 tusinassa. Vähän tuntuu, että Tekunholla on nyt mopo karannut käsistä.

Pointtina on, ei enempää ja vähempää, kuin avata Kakkosen jalkapalloilijan ja toisaalta sen takana olevan ilmeisen eksentrisen persoonan sielunmaisemaa. Kyllähän näin perusteelliset ja toisaalta rehellisesti tehdyt haastattelut, ilman turhia kliseiden ja latteuksien toistoa, ovat suomifutiksessa ja ennen kaikkea vielä Kakkosessa äärimmäisen harvinaisia, joten itse PK:n kannattajana nautiskelisin täysin rinnoin tällaisesta herkusta.
Leroy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PK-37, KuPS


Vastaus #298 : 14.10.2018 klo 11:56:40

Hyvä ja erillainen haastattelu.👍 Tosiasia on ettei edustukseen varmaan tunkua ole "pelimiehistä" ensikaudelle, mikä ettei Kaasalainenkin jos voi keskittyä futikseen täysipainoisemmin kuin tällä kaudella..
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #299 : 19.10.2018 klo 19:10:20

Kattava pelaajajuttu uransa päättäneestä Juho Ruotsalaisesta: https://bit.ly/2J5fe2MJoukkuepelaajana tunnettu Juho Ruotsalainen jää kaipaamaan eniten peliuraltaan pukukoppielämää ja vierasreissuja bussissa. Ruotsalaisen pelaajaidentiteetti oli kamppailuvoimainen puolustaja, joka nautti tiukoista väännöistä. Nopeaksi ja taitavaksi häntä ei voi sanoa. Ruotsalaiseen uppoaa monenlainen huumori, yhdestä asiasta piikittely saa hänet kuitenkin suuttumaan. Jutun lopusta löytyy Ruotsalaisen kokoama tähdistöjoukkue pelikavereista. Lue ja selvitä pääsikö joukkueeseen taitojen, persoonan vai korttipelien perusteella?

 
Sivuja: 1 ... 11 [12] 13 ... 16
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines