FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
26.06.2019 klo 19:26:14 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-futisfurnaus 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 14 [15] 16
 
Kirjoittaja Aihe: PK-37 2018  (Luettu 102812 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #350 : 10.12.2018 klo 23:32:42

Niin... Tuumasin vain, että eiköhän nämä nyt tulleet uudet äijät ala jo riittää... Tottakai vahvistuksia tarvitaan jos omat pelaajat ei riitä, mutta en kyllä ihan sitäkään halua, että Iisalmessa pelaa pelkästään Kuopiolaisista koostuva joukkue. Ja parempi niitä vahvistuksia on mahdollisimman läheltä hommata (esim Kuopio), kuin että toiselta puolelta Suomea tai ulkomailta. Jos joukkuetta ei koe omakseen, niin silloin sen kannattaminen jää. Sama sitten pistää pillit pussiin ja pudottautua sarjaporrasta alemmas jos omasta kylästä ei ollenkaan löydy tasolle sopivia pelimiehiä. Eli en todellakaan tyrmää Kuopiolaisia vahvistuksia, mutta sitä suhdetta kannattaa ihan oikeasti miettiä, että kuinka paljon pelaajia kannattaa roudata. Varsinkin jos niistä pitää maksaa tai jos niistä tulee isompia kustannuksia. Ei pidä olla niin herkkähipiäinen ja ottaa nokkiinsa jos jotain kritiikkiä tulee. Asiallista kritiikkiä pitää kestää ja yrittää ottaa opikseen jos siellä taustalla on joku sanoma.

Ai niin... Eetusta, Viljamista ja Allusta sen verran että Eetu on ollut KuPSin edarin mukana, mutta tuskin vielä ensi kaudella pelaavaan kokoonpanoon murtautuu. Viljami ja Allu ovat taas kuntoutuneet vammoistaan ja ovat päässeet harjoittelemaan. Pidän siis edelleen aika todennäköisenä, että pojat nähdään ensi kesänäkin Iisalmessa. Tai sitten ”lähteeni” on pihalla kuin lumiukko...
« Viimeksi muokattu: 10.12.2018 klo 23:37:18 kirjoittanut Puupiä »
Jappaduu

Poissa Poissa


Vastaus #351 : 11.12.2018 klo 15:26:19

Ei pk maksa pelaajille. Max pisterahoja jos niitäkään. Ja käy vielä kun ipk:ole liikaa muualta tulleita nii katsojija ei ole peleissä. Ja en ole väärin vaikka hommaavat pelaajia kun vaan taso on kovempi heillä kun omilla pojilla.
Einfurt Klyggenhopb

Poissa Poissa


Vastaus #352 : 11.12.2018 klo 23:41:02

Ehkä hieman täälläkin jo tajuttu mutta koitan nyt selventää vielä lopuksi kaikille yksiselitteisesti Peksin tilanteen.
Seuran sivuilta voi katsoa jokainen että viime kauden avauksen "omista" pelaajista tällä hetkellä on kolmella kenttäpelaajalla ja veskarilla sopimus joukkueen kanssa.
ELI 4 PELAAJAA YHDESTÄTOISTA on kasassa omista. Lisäksi osa vielä voi tulla mukaan mutta näistä useammasta "miettivästä" ei siis ole mitään varmuutta eikä varmaankaan tiedetä milloin on. Ymmärtääkseni näistä ei ole tulossa kumminkaan enää montaa pelaajaa ensi kauden joukkueeseen, noin 2-4 mahdollista.

Lisäksi on sivuilla/sopimuksen alla, 2 junnuveskaa, 5 junnukenttäpelaajaa joista yksikään ei ole varmasti avauksen tasoisia ensi kesänä ja muutenkin minuutit on varmasti hyvin vähissä, todennäköisesti vain pari näistä edes on jonkunmoinen vaihtopelaaja ensi kaudella.

Ringissä on omista siis 4 avauksen kaveria ja 5+2 ringin täytettä, 8+3 yhteensä siis ringissä. Kyllä tuohon helpollakin laskulla joutuu hommamaan aivan minimissään 7-8 kenttäpelaajaa lisää(tällä hetkellä 6 uutta tullut), mieluummin vaikka 10-12, jos ei enemmänkin - riippuu ketkä jatkaa.

Pakon edessä on tehtävä mitä on tehtävä, PK ei tänä vuonna tule olemaan pääsääntöisesti Iisalmenlainen, näin se vain on, koittakaa kestää se fakta.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #353 : 12.12.2018 klo 08:20:24

Pakko mikä pakko... tottakai pelaajia pitää hankkia, eikä kaikkien tarviikaan olla avauksen tasoisia. Ketä sitten muka jää penkille jos on 15 avauksen pelaajaa? ;)

Lisää panostusta rekrytointiin, jonka pääasiallinen kohde on juuri nämä empivät oman kylän pojat. Sitten toisena kohteena ne oman kylän pojat, jotka ovat lähteneet muualle opiskelujen takia. Olisko kiinnostusta tulla takas? Millä mallilla opiskelut ovat, onko työpaikkaa? Entä ne aiempina kausina joukkueessa olleet? Jos näistäkään ei natsaa, niin sitten verkot vesille muiden ”uusien” pelaajien suhteen.

Fakta on myös se, että joukkue ei kiinnosta ketään jos siellä on liikaa (>10?) tuntemattomia muualta tuotuja pelaajia (versus IPK). Sitten on sama laittaa pillit pussiin ja etsiä joukkueelle uusi koti. Jos olisin 20-25v nuorempi, niin tulisin heti testiin... Ennen oli kunnia-asia edustaa omaa kasvattajaseuraa. Milloin tämäkin on muuttunut?
Jappaduu

Poissa Poissa


Vastaus #354 : 12.12.2018 klo 12:16:07

Uskon että omat pojat miettii jatkoa valmentajan takia. Jos olisi paikallinen nii nimet olisi paperissa. Ja miksi hommata 10 pelaaja muualta, annettas mahdollisuus omille olla täytteenä kentällä vahvistusten lisäksi. Jotenkin itsestäni tuntuu ettei paljoa tule saurattua pk:n pelejä jos ainut avauksen mies on mokke. Vai onko Jani vielä avauksessa?
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #355 : 12.12.2018 klo 16:06:47

Kyllähän Zlatan vielä avaukseen mahtuu...

Eihän viime kaudellakaan Eetun, Viljamin, eikä Albertin pitänyt olla lähelläkään avauksen pelaajia saatika edes päästä kentälle kuin jotain jämäminuutteja keräämään. Mutta niin vain pojat kehittyivät talven ja kesän aikana, että olivat loppukaudesta jo "runkopelaajia". Vähän samaa odotan 1-2 junnulta tänäkin vuonna. Riippuu vähän siitä miten talvi menee, eli pysyvätkö terveenä ja tuleeko harjoittelun kanssa ongelmia. Jos vielä "miehistyminen", eli fyysinen kasvu ottaa pientä harppausta, niin ihan hyvin voi joku nousta pinnalle. Mutta ei siihen tietysti yksinään voi luottaa vaan pitää tietysti olla myös niitä vaihtoehtoja.

Mutta kuten sanoin, niin niitä omia poikia pitäisi saada jollain keinolla houkuteltua mukaan. Siellä Paven ringissä on kuitenkin muutama (esim. Paavolan Sakke, Tume, Luoman vanhempi poika, ne pari ulkomaalaistaustaista, nuorempi Vidgren, Riihola, Nousiainen), joista voisi olla kakkosen pelaajaksi jos vain innostuisivat... Opiskelujen perässä muualle muuttaneita nuorehkoja pelimiehiä, jotka ovat siirtymässä työelämään, voisi myös tavoitella. Huttusen Opa taisi jossain yhteydessä olla mainittu, mutta ei kuulemma ole tulossa. Mikä lie Väiskin tilanne nykyään? Entä Huttusen Atte tai Nissisen Jimmy tai Ciro?
Molo Toure

Poissa Poissa


Vastaus #356 : 20.12.2018 klo 00:56:23

Niiden muualta (Kuopiosta) tulevien pitäisi sitten kanssa olla oikeasti vahvistuksia. Korhonen, Al-Musawi ja Doot varmasti sellaisia ovatkin, myös Koljonen kunhan saa itsensä kuntoon, mutta lopuista en olisi niin varma. Honkanen ei ollut Kingsissäkään viime kaudella mikään avauksen mies tai runkopelaaja, vaan enemmänkin sai vaihdosta hieman minuutteja saamatta kuitenkaan hirveästi aikaan. Kesän jälkeen sitten miestä ei kuulemma edes näkynyt puoleen vuoteen treeneissä saati sitten peleissä, joten vähän kummallista että nyt sitten jaksaa reissata Iisalmeen monta kertaa viikossa. Tuskin tuosta PK mitään avauksen ukkoa saa, mutta vaihdosta jalkoja tuovan nopeahkon ja taitavahkon laiturin ehkä, mutta näitä olisi voinut löytyä omista junnuistakin. Mäntyselän tasosta sitten on paha sanoa mitään, mutta jos kerran on ensimmäinen kausi miesten peleissä niin ehkä joutuu tyytymään rotaatiorooliin, oikealla puolella laitapakkina tuo kai enimmäkseen pelaa ja tuskin luottomies Heinosta tuosta syrjäyttää, jos Hemi nyt vielä jatkaa, nimeä ei taida sopimuspaperissa vielä olla?

Iisalmelaisia joukkueessa oli viime kaudella todella iso osa runkopelaajista ja kausi meni hyvin, ja vaikka nyt olisikin hieman vähemmän niin edelleen niitä on ihan hyvä määrä joukkueessa, vaikka Ruotsi ja Kapu lopettivatkin. Onhan siinä Zlatan, Koso, Åhman jo mukana junnujen lisäksi ja eiköhän noita tule vielä lisääkin, mm. Heinonen, Lappalainen, Mähönen käsittääkseni mahdollisia tämän KuPSin junnukolmikon lisäksi ja lisäksi PAVEn puolelta voi vielä tulla esim. Halonen ja pari muuta edellä mainittua ukkoa. Iisalmelaisuusasteesta joukkueessa tuskin tarvitsee olla ensi vuonnakaan huolissaan, varmaan porukassa on muihin lohkon joukkueisiin hyvin oman kaupungin kasvatteja ja se on ihan luonnollista että Pele tuo mukanaan Kuopiosta tuntemiaan tuttuja pelaajia, joiden avulla on mahdollista mennä seuranakin eteenpäin kohti korkeampia sijoituksia.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #357 : 20.12.2018 klo 15:49:55

Ensimmäinen harjoituspelikin näkyy olevan sovittuna... La 12.1. klo 13.30 PK kohtaa PaVen jalkapallohallissa. Jännä nähdä millaiset miehitykset on joukkueilla kasassa...
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #358 : 21.12.2018 klo 23:19:13

http://www.pk-37.fi/joukkueet/6183/uutiset/108549/edustusjoukkueen-kauden-2018-parhaat-palkittiin
Edari pitänyt kauden päätöstilaisuuden ja palkinnut pelaajiaan... Liekö ollut miten paljon puhetta ens kaudesta? Joko tuo palkittu poikakolmikko tietää ensi kesästään?
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #359 : 22.12.2018 klo 12:08:14

Kolmikko pelaa suurella tödennköisyydellä Iisalmessa, mikä hyvä juttu menestyksen kannalta. Miinuksena, että Iisalmessa treenaaville iisalmelaispelaajille ei jää juurikaan peliaikaa kesäksi, mikä voi heikentää mukana olevien nuorten pelaajien motivaatiota.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #360 : 22.12.2018 klo 16:56:50

Kausi on pitkä ja mitä vain voi sattua. Kaikki ”avauksen” pelaajat ei kuitenkaan pääse jokaiseen peliin, joten kyllä niillä ”vaihtomiehillekin” roolia löytyy. Sillä voi toki olla motivaatiota nostavakin vaikutus kun näkee läheltä kavereita, joilla on sopimukset ylemmäs jo valmiina. Eli jos on nähnyt ja seurannut vierestä jo monta vuotta kun pojat treenaa ja pelaa, niin ymmärtää, että voi itselläkin olla mahdollisuudet vaikka minne asti jos vain kaikki natsaa kohdilleen. PK:ssa kuitenkin on noita tulevaisuuden lupauksia tulevissakin ikäluokissa. Ei ehkä kaikki ihan yhtä lupaavia (maju tasoa), mutta lupaavia kuitenkin.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #361 : 28.12.2018 klo 18:50:48

http://www.pk-37.fi/uutiset/108592/pallo-kerho-37-lle-uusi-puheenjohtajisto
Seuralle valittu uusi puheenjohtaja...
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #362 : 29.12.2018 klo 10:22:15

Tuskin on ollut tunkua tuohon pestiin...
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #363 : 29.12.2018 klo 14:29:33

Joo, tuskin... Joskus takavuosina minuakin kyseltiin johtokuntaan, mutta sain onneksi kaverilta sen verran vakuuttavat perustelut, ettei kannata lähteä, niin jäi sekin ura tekemättä...

Toisaalta kyllähän näitä vapaaehtoisia pitäisi jostain saada ja mielellään semmoisia, joilla on yhteydet rahamaailmaan, niin silloin moni asia hieman helpottaisi. Aminoffi pisti aikoinaan isot summat omistaan ja Putkolan rahoista ja kun sitten jäi pois remmistä alkoi talouden tervehdyttäminen. Sen jälkeen onkin ollut hieman kuivempia aikoja. Jos budjetti 300k€, niin edari lienee siitä noin puolet, jopa vähän alle. Ei sillä hirveästi pelaajia ostella. Jos vain omia kasvatteja saadaan nostettua edariin asti, niin silloin ei tarviikaan ostella. Tällä hetkellä näyttää vähän haastavalta, mutta onneksi sarjan alkuun on vielä aikaa.

Pitänee vääntäytyä la 12.1. halliin katsomaan tuota PaVe-peliä, niin näkee nuo uudet vahvistuksetkin siinä samalla.
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #364 : 30.12.2018 klo 11:42:31

Niin...Taitaapi olla nuo Aminoffin jälkeen olleet puheenjohtajat puolipakolla väännetty puheenjohtajan pallille, eikä kenelläkään yrityselämän vaikuttavuutta ole ollut lainkaan. Puheenjohtajana pitäisi olla mielestäni juuri vaikutusvaltaa yrityselämän puolelta.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #365 : 30.12.2018 klo 14:06:49

Jep, mutta mistä semmoisen löytää? Ponssen ja Olvin johtohenkilöt ovat IPK suuntautuneita, eikä sielläkään kovin hyvin tällä hetkellä mene. Ja jotta henkilö sitoutuu hommaansa, niin pitäisi olla joku motivaatiotekijä minkä takia sitä hommaa tekee. Yleensä se löytyy omista lapsista. Iisalmelaisten ”suuryritysten” johtopaikoilla olevia henkilöitä en hirveästi tunne, mutta äkkiä ei kovin montaa henkilöä tule mieleen. Rönkön Kari olisi muuten hyvä, mutta hänellä on vain tyttöjä ja johtaa jo Klubia. Pitäisikö ottaa Kuopiosta mallia (KuPS ja Pallokissat) ja yhdistää mies- ja naisjalkapalloilijat yhden seuran alle? Ei välttämättä mahdoton ajatus, vai? Tällöin vähäiset resurssitkin saisi paremmin käyttöön ja isompi seura pystyisi palkkaamaan enemmän osaavaa henkilökuntaa (valmentajia yms).
Gasse126

Poissa Poissa


Vastaus #366 : 03.01.2019 klo 12:09:58Voi nyt Jeesus. Kaikki kunnia tälle Tiinalle, että on tarttunut haasteeseen, mutta kyllähän jalkapalloseuran puheenjohtajan toimi täytyisi mennä ihmiselle jolla on päämäärätietoisuutta, kontakteja yrityselämään, urheilullisia visioita  jne. Ehkäpä joku yksityinen päiväkoti alkaa sponsoriksi Pallokerholle... :D
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #367 : 03.01.2019 klo 17:20:03

Voipi olla, että vetivät kokouksessa Mixun kanssa hommasta pitkää tikkua ja Tiinalle jäi käsiin se lyhempi, jolloin nakki napsahti. Mixu sai vedon voittajana palkkioksi vpj:n pestin... ;)
imuri

Poissa Poissa


Vastaus #368 : 03.01.2019 klo 20:54:57


...  kyllähän jalkapalloseuran puheenjohtajan toimi täytyisi mennä ihmiselle jolla on päämäärätietoisuutta, kontakteja yrityselämään, urheilullisia visioita...


Luulisin, että Pallo-Kerho on hyvin hoidettu seura ja Tiinan ei toivottavasti tarvi kaikkia asioita yksin hoitaa.
Kylmä tosiasia on kuitenkin, että tärkeitä seuratyöihmisiä on yhä vaikeampi ja vaikeampi tulevaisuudessa löytää.
JussiR

Poissa Poissa


Vastaus #369 : 04.01.2019 klo 12:01:14


Voi nyt Jeesus. Kaikki kunnia tälle Tiinalle, että on tarttunut haasteeseen, mutta kyllähän jalkapalloseuran puheenjohtajan toimi täytyisi mennä ihmiselle jolla on päämäärätietoisuutta, kontakteja yrityselämään, urheilullisia visioita  jne. Ehkäpä joku yksityinen päiväkoti alkaa sponsoriksi Pallokerholle... :D

Näitä ominaisuuksia ei luonnollisestikaan ole ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneella naisella? Voi nyt Jeesus mitä tekstiä joutuu vielä tällä vuosisadalla lukemaan.
Unohtumaton

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Rakkaudesta futikseen


Vastaus #370 : 04.01.2019 klo 12:59:08

Onko kenelläkään tietoa Nissilän tilanteesta? Onko jatkamassa PK:ssa vai etsiikö pelipaikkaa muualta?
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #371 : 04.01.2019 klo 13:25:30

Ylemmällä korkeakoulututkinnolla ei puheenjohtajuudessa ole mitään merkitystä, jos ei ole yrityselämän vaikuttavuutta tai kunnollisia johtamisominaisuuksia.
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #372 : 05.01.2019 klo 11:10:25

Loistava ehdotus:) Paskat...minusta ei siihen tosiaankaan olisi, niin kuin sanoin, pitäisi olla johtajaominaisuuksia ja yrityselämän kärkipäätä, jos näin ihanne puheenjohtajaa haetaan ja lisäksi jalkapallotietämys ei olisi pahitteeksi. Noita on vain pirun vähän tarjolla, varsinkaan jos omat lapset ei ole mukana toiminnassa.
Jappaduu

Poissa Poissa


Vastaus #373 : 05.01.2019 klo 13:18:38

Kiitos ehdotuksesta. Mutta en ole kyllä kritisoinut valintaa. Ei varmaankaan ole kovin paljon noihin tehtäviin halukkaita.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #374 : 05.01.2019 klo 19:53:34

Minäkin joudun (taas) kieltäytymään kunniasta. Ja omasta mielestäni minäkään en kritisoinut (Tiinan) valintaa... ainakaan ei ollut tarkoitus. Jaoin vain linkin ja sen jälkeen enemmänkin kiinnitin huomiota siihen, että noihin hommiin ei ole kauheasti vapaaehtoisia tekijöitä. Puoliväkisin monet joutuu tekemään kun ei ole muuten tekijöitä. Pienessä piirissä pyöritään ja vuorovuosin vähän vaihdetaan rooleja. Sitähän tämä on vähän viimeaikoina ollut. Ei kyllä haittaisi jos sinne uutta verta saataisiin, mutta mistä niin siinäpä se vasta pulma onkin. Ehkä entiset pelurit, jotka ovat juuri perheen perustaneet ja saaneeet lapsen tai pari ottavat pikkuhiljaa isompaa roolia kasvattajaseurassa? Ensin junnujen valmennuksessa ja ehkä sitten sen jälkeen myös muussa toiminnassa? Oikeanlaisesta verkostoista olisi kyllä hyötyä, eikä siitä yrityspuolella tuntemuksestakaan yleensä mitään haittaa ole.

 
Sivuja: 1 ... 14 [15] 16
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines