FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.01.2019 klo 04:33:24 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 2 [3] 4 ... 16
 
Kirjoittaja Aihe: PK-37 2018  (Luettu 99933 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #50 : 05.05.2018 klo 13:06:40

Antti Kauppinen odottaa, että PK-37 kerää ison osan pisteistään kotikentältä: https://bit.ly/2FJraUM
Peltopallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PK-37 Huuhkajat


Vastaus #51 : 05.05.2018 klo 19:05:29

Nousu shamppanjat kylmässä Tuoppi  Kaasalaiselle ja Kososelle iso Ylos
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #52 : 05.05.2018 klo 21:53:55

Jep... Hyvä vahvistus on tämä Kaasalainen ja Koso oli huippu hyvä ja varmisti voiton muutamalla avaintorjunnallaan. Jos Villellä olisi 10 cm enemmän pituutta, niin tuolla massalla pelais ehdottomasti korkeammallakin.

Hyvin pelas koko joukkue. Varsinkin ekapuoliaika oli hyvännäköistä peliä. Loppua kohden alkoi vissiin bensa loppumaan tai ainakin GBK sai enemmän otetta pelistä ja painoi tilanteita koko ajan PK:n päähän. Hyvin pelasivat nuoret pojatkin. Aittokoski oli pirteä ja näytti pärjäävän jalalla hyvin kakkosen vauhdissa. Koviin vääntöihin ei vielä joutunut, mutta toisaalta roolikin oli semmoinen, ettei hirveästi tarvinnut vääntääkään. Rissanen on yllättävän hyvä pitämään palloa ahtaassakin tilassa ja voimaakin näyttäisi olevan ihan kelvollisesti. Ehkä isoimpia toppareita vastaan ei vielä paukut riitä, mutta muita kyllä. Pitkiä aikoja oli ilman palloa kun GBK painoi hyökkäyksiä PK:n päätyyn, mutta aina pallon saadessaan sai sitä yksinäänkin pidettyä jonkun aikaa, jotta muut ehtivät apuun. Vauhkonenkin pääsi loppuajaksi kentälle, mutta vähän vaisuksi jäi esiintyminen. Olisiko vähän jännittänyt vai miksi muutamassa tilanteessa vähän jäätyi tai muuten vain ei oikein saanut järkeviä ratkaisuja aikaan. Hänen nopeutta ja juoksuvoimaa ei päästy oikein käyttämään noin lopussa kun peli pyöri enimmäkseen omassa päässä. Vastahyökkäyksiinkin kun lähdettiin, niin pallo pelattiin pitkällä Rissaselle, joka piti palloa ja yleensä hankki sivurajan tai kulman, jolloin nopea vastaisku pysähtyi siihen.

Koson ja Kaasalaisen lisäksi voiton takuumiehinä kunnostautuivat kaikki puolustajat. Erityisesti topparipari Ruotsi-Kapu olivat elementissään ja katkoivat lähes kaikki korkeana tulleet keskityksen väljemmille vesille. Myös laitapakit hoitivat hommansa, mutta Lappalaisen aikainen poisvaihto kyllä vähän huolestutti. Ei tainnut paikat ollakaan vielä ihan pelikunnossa? Ojala oli herra ja hidalgo ekapuolikkaalla, mutta pelinpainopisteen muututtua hävisi näkymättömiin. Hyvä pallollisena, mutta pallottomana vähän näkymätön. Zlatania olisi kyllä tietyllä tavalla kaivannut katkomaan ja rikkomaan vastustajan peliä, mutta hoituihan tuo noillakin ukoilla. Nissilä oli yllättävän vaisu, eikä Leppäkään mitään erikoisempaa esittänyt.

Tästä on hyvö jatkaa seuraaviin peleihin... 👍 Ehkä ei kuitenkaan kannata alkaa hassuttelemaan, sillä marginaalit ovat pieniä ja täydellistä onnistumista tarvitaan, jotta pisteitä saadaan jatkossakin.
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #53 : 05.05.2018 klo 22:27:36
Kuvagalleria: https://bit.ly/2JYy4Iq


Otteluraportti Samuli Kaasalaisen ja Pele Koljosen kommenteilla: https://bit.ly/2ro6U6E
Chuck

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuriositeetit


Vastaus #54 : 05.05.2018 klo 23:32:57

Sarjakärki Tuoppi
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #55 : 06.05.2018 klo 07:20:20

Kauden kotiavaukseen tuli vääntäydyttyä Iisalmeen. Tärkeät ja makeat pisteet jäivät PK:lle, vaikka GBK loikin ottelussa enemmän todellisia maalipaikkoja. Kauppinen ja Ruotsalainen PK:n ehdotonta parhaimistoa Kososen ohella. Kaasalainen ja Ojala myös selkeitä vahvistuksia, tosin Kaasalainen voisi lopettaa filmaamisen rikkomistilanteissa. Aamuvarhaisella aamun Savon Sanomat yllätti otteluraportillaan, kun siinä puhuttiin, että PK olisi jopa päässyt hallitsemaan avausjaksoa...paskapuhetta. Pystyi tosin pitämään palloa muutaman kerran omalla alueellaan, mutta kyllähän pallonhallinta oli vierailla. Kannattaisi käydä katsomassa peliä ennen kuin kirjoittaa tai jos on katsomassa niin jättää väritetyt lasit kotiin.
imuri

Poissa Poissa


Vastaus #56 : 06.05.2018 klo 07:50:48

Lainaus käyttäjältä: ohilaukaus
Näinhän se on, ettei näiden junnujen taso riitä vielä kakkoseen eikä kunnolla edes kolmoseen.
 Vaihtopenkki lähinnä viitosen tasoa.

Viitosen tason miehilläkin on mahdollista kovalla taistelulla voittaa vaikka ykköseen nousua tavoitteleva joukkue.  😀⚽
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #57 : 06.05.2018 klo 07:51:37

Noh, noh... kyllä minäkin väittäisin, että PK hallitsi eka puoliaikaa enemmän kuin GBK, joten aika lähellä totuutta SS:n raportissa sitten ollaan. 👍 Se, että palloa hallitaan omalla puoliskolla johtui aika paljon siitä, että vierailija GBK oli tosi vaisu eikä tullut päälle ollenkaan vaan antoi PK:n hallita peliä. Jos on noin passiivinen, niin ei silloin kyllä voi puhua, että ainakaan GBK olisi hallinnut peliä. 😳 Toinen puoliaika oli sitten jo toista ja silloin vasta GBK otti ohjat käsiinsä ja alkoi haluta sitä palloa ja nosti prässiään ylemmäs.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #58 : 06.05.2018 klo 08:00:30

Lainaus
– Alku oli meiltä huono. PK oli avausjaksolla parempi. Toisella puoliajalla loimme maalipaikkoja ja vähintään yksi olisi niistä pitänyt tehdä, GBK:n päävalmentaja Chris Corcoran totesi seuran otteluraportissa.
Näköjään oli GBK itsekin sitä mieltä, että PK oli parempi ekapuoliskolla...
Puikot

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kaikki taitojalkapalloa pelaavat joukkueet


Vastaus #59 : 06.05.2018 klo 13:19:21

Hienosti ovat pojat aloittaneet kauden: neljä pinnaa kahdesta ensimmäisestä pelistä on 2-3 enemmän kuin uskalsin odottaa. Kevätpuuhien takia en ehtinyt lauantain kotipeliin. Harmi sinänsä, sillä olisi ollut erittäin mukava nähdä GBK:n kaataminen. Voihan se olla että matka jatkossa hankaloituu, mutta startti on ollut loistava. Kunhan vielä saadaan Zlatan kentälle, niin entistä hankalampaa on pallon saaminen Peksin verkkoon.
Ps. Joko tässä pitää silmäillä toisiakin lohkoja mahdollisia syksyn Ykkösen karsintoja varten...(no, se oli huuli!).
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #60 : 09.05.2018 klo 20:10:43

Kakkonen 3. kierros
PK-37:n kokoonpano TPV-otteluun (torstaina 10.5 kello 16.00 Kauppi, Tampere)


Avaus: Ville Kosonen (mv) - Jani Vidgren, Juho Ruotsalainen (C), Antti Kauppinen, Juuso Heinonen - Joona Ojala, Viljami Aittokoski - Samuli Kaasalainen, Erno Nissilä, Panu Leppä - Eetu Rissanen.

Vaihdossa: Matias Rissanen (mv), Jesse Åhman, Joonas Källström ja Albert Vauhkonen.PK-37 saa otteluun takaisin tärkeän avainpelaajansa, kun Jani Vidgren palaa pelikiellon kärsimisen jälkeen. Harjoituskaudella pääasiassa topparina pelannut Vidgren ottaa paikan vasempana laitapuolustajana.

– Vidgren on pelannut tontilla useammalla kaudella. GBK-ottelun perusteella haluan pelipaikalle lisää rauhallisuutta ja pallovarmuutta. Toppariparia en missään nimessä halunnut rikkoa. Takana on kaksi peräkkäistä nollapeliä ja he ovat pelanneet mainiosti, päävalmentaja Lasse Vornanen arvioi.

PK:n merkittävimmät poissaolijat ovat laitapuolustaja Antti Lappalainen ja laituri Matias Mähönen. He taistelisivat kunnossa ollessaan vahvasti avauksen paikasta.

– Lappalainen loukkasi edellisessä ottelussa tällä kertaa toisen reitensä. Hän voi olla sivussa vielä KuFu-ottelustakin. Mähösen takareisivamman laatu selvinnee lähiaikoina.

PK:lla on vaihtopenkillä kolme kenttäpelaajaa.

– B-junioreilla on Ykkösen pelinsä Iisalmessa torstaina. Vaihtopelaajia on riittävästi, kun voi käyttää vain kolme vaihtoa.

C-lohkoon tälle kaudelle siirretty TPV on nostettu ennakkoarvioissa lohkon voittajasuosikkien joukkoon.

– Vastassa on kova joukkue. Lähdemme jälleen puolustuspelin kautta. Tavoite on pitää nolla omassa päässä.

Vornanen on saanut mielestään hyvät tiedot vastustajan pelaamasta KuFu-ottelusta. TPV vakuutti ottelussa erityisesti uhrautuvalla puolustuspelillään.

– 0-2-maalin jälkeen he olivat vetäytyneet suojelemaan johtoasemaansa ja tehneet sen hyvin laadukkaasti. He ovat isokokoinen joukkue, joka on organisoitu hyvin. He haluavat avata lyhyellä vaikeissa tilanteissa, siihen meidän täytyy iskeä kiinni.

Vornanen arvioi, että voitto GBK:sta antoi erityisesti nuorille pelaajille tärkeää uskoa siihen, että he voivat pärjätä hyvin Kakkosen peleissä.

Päävalmentaja odottaa eniten parannusta joukkueen pallolliseen peliin.

– Ensimmäisellä jaksolla GBK:ta vastaan se oli vielä hyvää, kun pystyimme pelaamaan Joona Ojalan kautta paljon. Hän laskeutui hyvin jopa topparien tasolle avaamaan peliä.

– Toiselle jaksolle GBK älysi Ojalan roolin ja siinä ympärillä seisoi pari pelaajaa. Toppareilta tuli aika suoraviivaisia avauksia, jonka myötä emme saaneet samanlaista kontrollia pallolliseen pelaamiseen.

TPV:n otteluennakon mukaan kotijoukkue lähtee otteluun lähes samalla avauskokoonpanolla kuin KuFua vastaan. Sillä muutoksella, että Joonas Rantala jää pois ja Mohamed Koroma tulee takaisin.
« Viimeksi muokattu: 10.05.2018 klo 10:55:58 kirjoittanut tekunho »
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #61 : 11.05.2018 klo 07:37:13

Odotettavissa ollut kauden avaustappio Tampereella. Raportti: https://bit.ly/2I95mI8
Maanantaina on luvassa sitten kauden ensimmäinen Savon Derby KuFua vastaan.
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #62 : 13.05.2018 klo 14:51:13

Kakkonen 4. kierros
PK-37:n kokoonpano KuFu-otteluun (maanantaina 14.5 kello 18.30 Savon Sanomat Areena, Kuopio)

Avaus: Ville Kosonen (mv) - Jani Vidgren, Juho Ruotsalainen (C), Antti Kauppinen, Väinö Luttinen - Joona Ojala, Erno Nissilä - Samuli Kaasalainen, Viljami Aittokoski, Panu Leppä - Eetu Rissanen.

Vaihdossa: Matias Rissanen (mv), Vili Toppinen, Jesse Åhman, Joonas Källström ja Albert Vauhkonen.


Ville Kosonen on toipunut pohjevammastaan pelikuntoon. TPV-ottelussa myös loukkaantunut Juuso Heinonen ei puolestaan pysty pelaamaan vielä tässä pelissä.

Matias Mähönen ja Antti Lappalainen jatkavat sairastuvalla. Jesse Åhmanilla on pientä vammaa, mutta on kuitenkin penkillä.

Edelliseen otteluun verrattuna kokoonpanoon ovat nousseet laitapuolustajat Väinö Luttinen ja Vili Toppinen.

– Laitapuolustajilla on nyt paljon vammoja. Lappalainen on todennäköisesti sivussa TP-47-ottelustakin. Mähösen tilanne on auki. Heinonen on jo varmaan seuraavassa pelissä mukana, päävalmentaja Lasse Vornanen arvioi.

Vornanen on muokannut KuFu-otteluun keskikentän kolmikon roolituksia. Nissilä tippuu Ojalan pariksi keskikentän pohjalle, Aittokoski nousee kymppipaikalle.

– Aittokoski joutui Tampereella tiukkoihin vääntöihin isokokoisia pelaajia vastaan. Voima ei oikein riittänyt. Kymppipaikalla hän pääsee paremmin käyttämään vahvuuksiaan. Hän pystyy kuljettamaan hyvin palloa.

– Odotan joukkueelta parempaa pelirohkeutta. Se lähtee ihan siitä, että pidämme enemmän palloa hallussa. Täytyy keskittyä paremmin, että syöttöjen ja kosketusten laatu on hyvä.
 
– KuFu on kova ja liikkuva joukkue. Pelasimme heitä vastaan viime kaudella tasaiset pelit, toisen voitimme ja toisessa tuli tasapeli. He haluavat varmasti voittaa kotonaan. Uskon, että ottelu ratkeaa siihen, kumpi pystyy välttämään paremmin virheet.

« Viimeksi muokattu: 13.05.2018 klo 14:53:32 kirjoittanut tekunho »
Puikot

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kaikki taitojalkapalloa pelaavat joukkueet


Vastaus #63 : 13.05.2018 klo 17:28:53

Oot sinä Tekunho innokas, ei voi muuta sanoa. Äijä raportoi kuin kyseessä olisi vähintään liigajoukkue! Toki ihan hyvä asia, että me muutkin pysytään kärryillä...
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #64 : 13.05.2018 klo 20:19:16

Maanantaina taistellaan Pohjois-Savon herruudesta Kakkosessa. Joonas Ojantie ja Erno Nissilä odottavat, että maalinteon tehokkuus ja erikoistilanteet nousevat ottelussa ratkaisevaan rooliin. https://bit.ly/2IarLEW

PK:lla on ottelussa lisäpanoksena laittaa seuran puheenjohtaja Rauno Pasanen kuntoilemaan. Pasanen on luvannut, että rullaluistelee Sonkajärveltä Iisalmeen, jos PK voittaa KuFun vieraissa maanantaina tai TP-47:n kotiottelussa tulevana sunnuntaina. Eli voitto jommastakummasta riittää, että Pasanen pääsee hikoilemaaan.
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #65 : 15.05.2018 klo 07:36:39

KuFu-PK-37 2-1 (0-1)Kuvagalleria: https://bit.ly/2Kpv5ZM

Otteluraportti: https://bit.ly/2Gfd5P6
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #66 : 19.05.2018 klo 21:18:03

Kakkonen 5. kierros
PK-37:n kokoonpano TP-47-otteluun (sunnuntai 20.5 kello 18.30, Kankaan Liikuntapuisto)


Avaus: Ville Kosonen (mv) - Jani Vidgren, Juho Ruotsalainen (C), Antti Kauppinen, Juuso Heinonen - Joona Ojala, Viljami Aittokoski - Samuli Kaasalainen, Erno Nissilä, Panu Leppä - Eetu Rissanen.

Vaihdossa: Matias Rissanen (mv), Vili Toppinen, Konsta Kääriäinen, Joonas Källström, Matias Mähönen ja Albert Vauhkonen.

Juuso Heinonen ja Matias Mähönen palaavat loukkaantumisten jälkeen kokoonpanoon. Laitapuolustajat Antti Lappalainen ja Jesse Åhman ovat vielä sivussa vammojen takia.

PK pelaa TP-47-kotipelin vielä Kankaan Liikuntapuistossa. Seuraava kotipeli kesäkuun alussa pelattaneen jo Sankariniemen luonnonnurmella.


Otteluennakko Lasse Vornasen ja Juha Lamsijärven kommenteilla https://bit.ly/2x1IJR0
« Viimeksi muokattu: 23.05.2018 klo 16:48:59 kirjoittanut tekunho »
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #67 : 20.05.2018 klo 11:33:23

Jep, tänään taas Kankaan monttuun paikan päälle peliä katsomaan! 👍 Toivottavasti asenne on kunnossa, eikä anneta vastustajalle saumoja. Ilman kunnon asennetta ja hyvää keskittymistä käy kuten Suomen kendomiehille Tanskan tämän vuoden Skoda-cupissa... Helppoja pelejä tai vastustajia ei ole olemassakaan. Pelin jälkeen sitten voi tuuletella.

Suhteellisen tasaiselta on vaikuttanut lohko näin alkukierroksilla. Etukäteen ”häntäpään” joukkueet on pistäneet kuonoon kärkipään joukkueille, joten saapa nähdä miten sarja jatkuu kun luonnonnurmikentille päästään pelaamaan. Tähän asti on menty enimmäkseen tekonurmella. Voi joillakin joukkueilla vaikuttaa aika paljonkin pelaamiseen ja sitä kautta tulokseen.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #68 : 20.05.2018 klo 22:34:47

Ihan OK peliä vaikka välillä vähän sekaista olikin. Vastustaja ei ollut kyllä kovinkaan kummoinen, eikä pelissä suurempaa hätää oikeiasti ollut. Pahimmat vastustajan paikat tulivat omista virheistä, eli huonoista avauksista tai älyttömistä harhasyötöistä.

Rissanen oli taas aika yksin siellä hyökkäyksessä, eikä palloa kovinkaan usein saatu hänelle pelattua siten, että hän olisi sen kanssa päässyt kunnolla haastamaan vastustajan puolustusta. Paikkoja olisi ollut useampaankin maaliin, mutta tilanteet tuhrittiin liian huonoihin tai liian myöhäisiin syöttöihin. Muutaman kerran päästiin ylivoimalla vastahyökkäyksiin, mutta avaavan syötön antaminen kesti aivan liian pitkään. Varsinkin Nissilä olisi voinut pistää palloa nopeammin liikkeelle, niin silloin ehkä niistä ylivoimahyökkäyksistä olisi päästä paremmalla prosentilla maalintekotilanteisiin. Nyt menetettiin koko tilanne kun syöttö kesti niin pitkään, että tilanne kuivui jo kasaan. Lopussa kun Vauhkonen tuli kärkeen ja Nissilä siirrrettiin Rissasen kanssa alemmas, niin homma toimi paremmin. Myös Leppä oli vähän aneeminen, mutta ei tilalle tullut Mähönenkään juuri paremmin pärjännyt. Aittokoski voisi ehkä pelata vähän rohkeammin. Nytkin aivan turhaan antoi keskialueella Nissilälle syötön kun Erno sitä pyysi, mutta ei tullut yhtään vastaan, jolloin vastustaja pääsi helppoon katkoon ja teki vastahyökkäyksestä hienolla laukauksella kolmesta kympistä maalin. Tässäkin tilanteessa Nissilä jäi levittelemään käsiään, vaikka itse pyysi syöttöä ja sai sen, mutta ei tehnyt elettäkään ottaakseen pallon. Toki Aittokoskelta aivan turha syöttö huonommassa asennossa olleelle Nissilälle. Olisi vain itse vienyt palloa rohkeammin ylöspäin, niin varmasti olisi ollut parempi ratkaisu.

Koso oli takuuvarma Koso, vaikka avaukset välillä vähän karkailivatkin sivurajoista ulos. Topparipari hoiti homman tosi hyvin ja tekivät monta hyvää katkoa. Olivat myös tosi vaarallisia hyökkäyspään erikoistilanteissa. Varsinkin Kauppinen oli parikin kertaa lähellä tehdä kulmasta päällä maalin, mutta tällä kertaa ei osunut kohdilleen. Kentän kuninkaalta, eli Ruotsilta hyvä pelin luku avausmaalissa. Kaasalainen jos jatkaa samaa tahtia, niin kauden lopussa on melkoinen maalimäärä kasassa. Hemi ja Zlatan hoiti laitapakin hommat kunnialla vaikka välillä meinasikin olla kiire nopeiden hyökkääjien kanssa. Ojala oli tasaisen varma, mutta ei kyllä mitenkään erityisesti loistanut. Aittokoskea vois kokeilla vähän ylempänä kunhan Zlatani saadaan keskikentän pohjalle Ojalan kaveriksi, mutta ensin pitää saada joku pakki terveeksi. Ens pelissä Nissilä ja Kaasalainen laitoihin ja Aittokoski kymppipaikalle, niin voisi tulla tulostakin...
ohilaukaus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Savo AC


Vastaus #69 : 21.05.2018 klo 07:19:33

Itsekin tuli taas vääntäydyttyä ihan ottelun takia Iisalmeen saakka ja pelin jälkeen oli vähän pettynyt olo. Kokonaisuudessaan heikkotasoinen ottelu. Pallo-Kerho iski kaksi eka maaliaan erikoistilanteista, joissa se on ollut vahva. Avausjaksolla TP-47:lla yksi erinomainen paikka, mutta ei tulosta. Toista jaksoa hallitsi vieraat ja kotijoukkue sai luotua tilanteensa käytännössä ylivoimahyökkäyksillä, kun torniolaiset panostivat hyökkäykseen. TP-47:n kavennuksen laittaisin kyllä Kososen piikkiin, joka näytti nukkuvan laukauksessa. Muutoin Kososelta hyvä peli. Ennen PK:n 3-1 -osumaa TP:n tasoitus oli todella pallon pomppiessa jo iisalmelaisten maaliviivalla. Albert Vauhkonen iski tärkeän ja helpottavan ratkaisuosuman Erno Nissilän hyvästä alustuksesta. PK:n onnistujiin laskisin toppariparin. Rissanen jäi kovin kevyeksi isokokoisen torniolaispuolustuksen pihdeissä. Uskaltaisin melkein lyödä vetoa torniolaisten tippumisen puolesta, sen verran heikkoa pelaaminen oli.
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #70 : 21.05.2018 klo 09:07:12

PK-37 - TP-47 3-1
Kuvagalleria: https://bit.ly/2IXQxIg


Otteluraportti Lasse Vornasen ja Albert Vauhkosen kommenteilla: https://bit.ly/2wXFPN0

15-vuotiaalle Vauhkoselle avausmaali Kakkosessa. Katsomossa oli Ilmari Niskanen, joka teki maaleja PK:lle Kakkosessa myös 15-vuotiaana. Niskanen teki ensimmäisen maalinsa Kakkosessa heti debyyttiottelussaan avauskierroksella. Niin Vauhkonen kuin Niskanen tekivät avausmaalinsa TP-47:n verkkoon.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #71 : 21.05.2018 klo 09:23:42

Kyllä on ihme jos ei Kauppinen tee kulmista ja sivuvapareista tällä kaudella yhtään maalia. Sen verran omissa korkeuksissaan kaveri liitelee, kuten noista kuvista voi hyvin huomata. Lantio on samalla korkeudella kuin vierellä olevien päät. :) Lentopalloilijan taustasta ja fysiikkaharjoittelusta on kenties lievää etua näissäkin hommissa.

Kiva oli nähdä KuPSin poikia (Saku, Immi ja Jiri) taas Iisalmessakin pitkästä aikaa. Ois voinu ihan hyvin vaikka kentällekin päästää... Patsi ehkä Jiriä, joka olisi kuitenkin telonut itsensä vielä pahempaan kuntoon. Katsojamääräkin (558) oli jo ihan kunnioitettava. Toivottavasti hyvä suuntaus jatkuu myös tällä saralla.
Sukillepotkija

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS (+Spurs & PK-37)


Vastaus #72 : 22.05.2018 klo 14:39:12

Eka puoliaika oli aika heikohkoa jalkapalloa, ja varsinkin torniolaiset olivat huonoja. Mutta siitä eri mieltä että TP-47 ois ollu luokaton joukkue. Toisen puoliajan ekat 30 minuuttia olivat täysin suvereeneja, eikä PK ollut kusessa vain omaa huonouttaan vaann myös vastustajan paremmuutta. Parempi TP-47 oli kun viimeks Iisalmessa vieraillut GBK, niin kummalliselta kun se kuulostaakin. Torniolaisten ongelmat on huono erikoistilannepuolustaminen ja se että hyökkäysosasto on aika tuhnua maalipaikoissa. Lukemattomia paikkoja mutta ainut maali tuli 30 metristä. Varsinkin se maaliviivatilanne jossa Kosonen oli jo ulkona ois pitäny päättyä maaliin. Kosonen otti muuten tukun hyviä seivejä, mutta 2 kertaa olikin sitten aivan pihalla, joista onneksi vain toisesta tuli maali. Torniolaisten numero 7 ei vaikuttanu kaksiselta pelaajalta, ihme että pelas koko pelin. Berg oli hyvä.

PK:n parhaat ilman muuta topparipari, sekä se keskikentän kalju kostaja. Erinomanen pallollisesti tämä regista. Kaasalainen kanssa hyvä. Kärkimies ei oikeen pärjää kukkupalloissa ikänsä takia mutta teki hyviä juoksuja, ja oli usein täysin vapaana. Harmi vaan että herrat Nissilä ja Vauhkonen(?) eivät osaa syöttää ajoissa.

PS. Mukava nähä kupsin nelikko Saku, Immi, Jiri ja Upi kakkosen pelissä. Junnut pääs tapaa idoleitaan, mutta oisivat voinu vähän vähemmän piirittää poikia tokalla jaksolla. Kävi poikia vähän sääliks ku eivät saaneet oikeen peliä seurattua :D
imuri

Poissa Poissa


Vastaus #73 : 22.05.2018 klo 20:34:48

Mukava nähä kupsin nelikko Saku, Immi, Jiri ja Upi kakkosen pelissä.

Harmi kun en Upia ehtinyt jututtaa....
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #74 : 26.05.2018 klo 16:29:15

Kakkonen 6. kierros
PK-37:n kokoonpano JBK-otteluun (sunnuntaina 27.5 kello 18.30 Länsikenttä, Pietarsaari)


Avaus: Ville Kosonen (mv) - Jani Vidgren, Juho Ruotsalainen (C), Antti Kauppinen, Juuso Heinonen - Joona Ojala, Viljami Aittokoski - Samuli Kaasalainen, Erno Nissilä, Panu Leppä - Eetu Rissanen.

Vaihdossa: Matias Rissanen (mv), Jesse Åhman, Joonas Källström ja Albert Vauhkonen.


Penkkiä täydennetään mahdollisesti B-junioreilla, joilla on lauantaina Vaasassa ottelu.

Jesse Åhman tekee paluun kokoonpanoon jalkavamman jälkeen. Matias Mähönen joutuu takaisin sivuun takareisivamman takia. Antti Lappalaisen tilanne parempaan päin, mutta jatkaa sairastuvalla.

– JBK:lla on koossa nuori ja pelaava joukkue. Pitää seurata, millaisia apuja he saavat Jarolta, joka pelaa oman pelinsä lauantaina. JBK on täysin voitettavissa oleva joukkue, mutta hyvin meidän pitää onnistua joukkuepelaamisessa, päävalmentaja Lasse Vornanen sanoo.

– Alkukauden tulokset ovat olleet hyviä. Pelillisesti joukkueen asenne ja puolustuspeli tyydyttävät, hyökkäyspeliä pitää pystyä kehittämään. Sitä kautta koko pelaamisemme paranee.

PK-37:n viimeisin vierasvoitto sarjapeleissä on 18.6.2017. Sen jälkeen vieraspeleistä saldo on: seitsemän tappiota ja kaksi tasapeliä.

– En osaa sanoa, miksi vieraissa pelaaminen on ollut niin vaikeaa. Toivottavasti sunnuntaina otetaan kolme pistettä ja saadaan vierasvoittotili auki. Kolmella pisteellä asemamme näyttäisi hyvälle.


Laitapuolustaja Juuso Heinonen arvioi ottelua ja alkukautta otteluennakossa: https://bit.ly/2sa1DAf

 
Sivuja: 1 2 [3] 4 ... 16
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines