FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
17.07.2019 klo 23:29:37 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 2 [3] 4
 
Kirjoittaja Aihe: Futsal Ykkösen nousukarsinta  (Luettu 30581 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
bupa dukta

Poissa Poissa


Vastaus #50 : 25.03.2018 klo 22:17:54

Eipä se ykkönen ole kakkosta kummempi sarja. Uusi maalivahti tohon nippuun niin säilyvät heittämällä.
-Auvo-

Poissa Poissa


Vastaus #51 : 25.03.2018 klo 23:43:22

Eipä se ykkönen ole kakkosta kummempi sarja. Uusi maalivahti tohon nippuun niin säilyvät heittämällä.

Vaikka nyt onkin pelkkä provo, niin tätähän voisi vähän tutkailla menneiden nousijoiden mukaan.

Kaudelle 2017 - 2018 Ykköseen nousivat
ACE - viimeinen säilyjä
FC Seinäjoki - putosi
JKV - luopui ennen kautta

2016 - 2017
FC OPA - putosi
KP-V - putosi
LPK - säilyi, putosi seuraavalla kaudella

2015 - 2016
AS Moon - vakiinnuttanut paikkansa
KF Kosova - putosi
Ilves FS Akatemia - karsi paikasta Liigaan, luopui kauden jälkeen
JoSePa - vakiinnutti paikkansa ja kaudeksi 2018 - 2019 Liigaan

2014 - 2015
FC Kemi - suoraan kaudessa Liigaan
SC Riverball - säilyi, putosi seuraavalla kaudella
VehU - putosi

2013 - 2014
FC Persia - säilyi - luopui kesken kauden 2014 - 2015
Ruutupaidat - säilyi, nousi Liigaan seuraavalla kaudella
PP-70 - suoraan kaudessa Liigaan

2012 - 2013
FC Komar - putosi
LaPo-90 - säilyi, putosi neljän kauden jälkeen
Liikunnan Riemu - suoraan kaudessa Liigaan


Aika tuulista on ollut. Monet tippuneet nopeasti takaisin piirinsarjoihin, toisaalta jokunen mennyt nopeasti Ykkösen lävitse Liigaan. Viime vuosina visiitit ovat usealla joukkueella jääneet lyhyiksi.

Pahoitellaan jo etukäteen todennäköisiä virheitä.
PaoloRos

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Oulun Pallo-Veikot


Vastaus #52 : 26.03.2018 klo 09:41:03

kyllähän tuommosen perseraiskauksen jälkeen kannattaa lähteä ykköseen ottaa vähä lisää anneliin jos mahdollisuus tulee!!
Vai vielä ykköseen mukaan tuollaisen hupijoukkueen, höh. No onpahan Juntuselle sitten jossain pelipaikka.
EBK Futsal Official

Poissa Poissa


Vastaus #53 : 08.04.2018 klo 10:52:32

EBK/Fs kausiraportti nousukaudesta:
https://ebk.fi/uutiset/102986/ebk-fs-futsal-ykkoseen-kaudelle-2018-19
Lainaus
EBK/FS kausiraportti 2017-18

EBK aloitti valmistautumisen ensimmäiseen kauteensa Helsingin ja Uudenmaan Kakkosessa elokuussa. Harjoituksia oli noin kerta viikkoon rakkaalla Lagstadin matolla vedetyllä avoimella jaksolla. Muutama uusi kasvo edelliseen kauteen nähden saatiinkin joukkueeseen, esimerkiksi Guri Qerimi. Pre-seasonin ainoa matsi oli Ykkösen Zenithiä vastaan syyskuun lopulla, tuloksena 2-2.

Kakkonen alkoi lokakuun loppupuolella. Vaikka ensimmäinen ottelu hävittiin, tuli toisesta pelistä hienosti voitto Koivukylän Interiä vastaan. Marraskuussa saimme kaksi hienoa voittoa: ulkosuomalaisten yhteenotossa Stoppia vastaan Sininen armeijakunta kaatoi valkoisen ja aina hankala Hangon reissu hoidettiin himaan hieman vajaamiehisenäkin. Heikko suoritus Mäntsälää vastaan oli synkkä hetki muuten valoisassa marraskuussa, jonka lisäksi Tekomoa vastaan ei saatu voittoa aikaan. Onneksi taas joulukuun alussa kaatui LPS kovan väännön jälkeen. Joulun odotus muuttui synkäksi, kun Marmiksen Kuula antoi EBK:lle oppitunnin ja kairasi 1-7 voiton. Sininen leiri saattoi silti siirtyä melko tyytyväisin mielin joulun pyhien viettoon, sillä ensimmäisen kauden puolivälissä kovassa Kakkosen oltiin aivan kärjen tuntumassa, pois lukien jo muilta tässä vaiheessa karussa ollut vahva MaKu. Mertsa Meriluoto suuntasi tässä vaiheessa kautta Pohjois-Hollantiin futsalleirille.

Kevätkausi alkoi harmillisella tappiolla Arena Centerin tuttua SCP:tä vastaan. Tässä ottelussa maalissa oli faneille hieman tuntemattomampi mies, toveri Q. Tässä vaiheessa alkoivat jo jalkapallo toiminta käynnistyä toden teolla, joten pelko jopa sarjapaikasta oli aiheellinen. Hankalaksi vastukseksi meille syyskierroksella osoittautunut Kiffen kaatui, kuten myös uudestaan Koivukylä. Molemmista tuli ainoastaan maalin voitto. Vielä Hurmureitakin vaikeampi joukkue EBK:lle oli MU: ovelat ja jopa hieman ärsyttävät mäntsäläläiset eivät millään päästäneet Sinisiä muotonsa sisään ja loistava maalivahti #1 piti huolen lopusta, joten espoolaiset joutuivat jälleen taipumaan. Tähän heti perään tuli Stoppi-tappio eli tilanne ei näyttänyt hyvältä kolmen joukkoon pääsemisen kannalta. Hanko ja Tekomo sentään hoidettiin hyvällä erolla, mistä tärkeät 6 pistettä. Vuoristoratamaisuus jatkui, kun LPS koitui Sinisten turmaksi. Viimeiset kaksi peliä olivat melko identtiset: ensimmäinen jakso päättyi jopa MaKua vastaan hyvässä johtoasemassa, mutta kokeneemmat mustapaidat voittivat lopulta muutaman maalin erolla, kun olivat potkineet useamman maalin tyhjään rysään. SCP:tä vastaan käsikirjoitus oli sama, mutta tällä kertaa johto piti ja karsintamatsiin päästiin lähtemään voitto alla.

EBK lähti karsintaotteluun hyvistä asemista: voitto SCP:stä, vahvistukset Suvela-teamista ja muutenkin vahva pelaajatilanne sekä hyvät valmistavat treenit edessä. Mutta sitten perjantai-iltana alkoi tapahtua: Leo Rautiainen ja Guri Qerimi ilmoittautuivat komppanian nimenhuudossa kipeiksi, eikä edes lääkintämies Wehliyekään saanut heitä pelastettua. Tämän lisäksi Eldar Mehinovicin, Inno Ilosen, Arab Mohamedin ja Abdu Wehliyen poisjäännit vaikeuttivat tilannetta. Kun vielä lauantai aamulla tuli gps-ongelmia ja myöhästymisiä lähdössä, alkoivat Kaurian verenpaineet kohoamaan. Onneksi luotto omiin pelaajiin oli vahva ja perjantain treeneistä oli saatu hyvää dataa pankkiin, eli todellista hätää ei ollut. Volkkarin kyytiin saatiin lopulta 9+1 miestä. Joensuun Riverball oli erittäin hämmentävä futsaljoukkue, ilmeisesti Keke Armstrong oli päätynyt Joensuuhun pakoon Tampereen kuumuutta. Erikoinen taktiikka oli löydä långaa Nevi Mustafan maalille omalta maalivahdilta asti. Mutta tämä tuotti toki 2 maalia EBK:n hölmöilyiden seurauksena. Sinisten koko kymmenen miehen nippu teki kovasti kuitenkin hommia hyvällä asenteella, ja kun summeri 40 minuutin jälkeen soi ei voittajasta ollut epäilystä, niin eri tasolla ottelun joukkueet olivat. Erityisesti EBK:n vahvemmat yksilöt loivat eroa. Zäki Zaknoun, Zani Abubakir, Antti Korhonen, Pyry-Ville Korhonen ja Nori Istrefi pelasivat todella hyvän pelin isojen paineiden alla. Lisäksi on vielä mainittava Nevin, Mifi Haljitin, Sakke Mohamudin sekä Rane Mohamedin (Mohamud ja Mohamed, eivät siis sukua toisilleen!) urotyöt ja tsemppaukset. Ja vielä kun Henkka ”Kolo” Kolkkanen naulasi upean maalin, saattoivat voitonjuhlat alkaa!

Lähdemme tästä rakentamaan pakettia ensi kaudelle Ykköseen, pre-season alkanee loppukesällä. Ykkösen joukkueeseen tulee varmasti joitain uusia naamoja, mutta runkona säilyy tämä mahtava henkinen nousujoukkue! Testipaikkoja ensi kauden joukkueeseen voi tiedustella sähköpostilla ebkfutsal@gmail.com.

Onnittelut koko joukkueelle ja taustoille noususta! Kiitos erityisesti kaikille Kakkosen kilpakumppaneillemme, sarja on erittäin hyvä ja kilpailukykyinen.

Tässä vielä linkki Länsiväylän artikkeliin nousustamme: https://www.lansivayla.fi/artikkeli/625582-ebkn-joukkue-nousi-futsalin-ykkoseen
Monkula 2017

Poissa Poissa


Vastaus #54 : 09.04.2018 klo 21:30:21


Ykkönen on aivan eri tasoa kuin kakkonen!
Ihme hommaa tuolla pyöreällä kirkolla kun neljänneksi sijoittunut pääsee/joutuu karsimaan ja maaliero EBK.lla kakkosessa 80-82. Kyllä joukkueen pitää vahvistua melkoisesti, jos sarjapaikan aikoo säilyttää!
Vikkelä vaihtomies

Poissa Poissa


Vastaus #55 : 09.04.2018 klo 23:47:51

Ykkönen on aivan eri tasoa kuin kakkonen!

Uudenmaan kakkosen kärki kyllä pärjäisi aivan hyvin ykkösessä ja samaan aikaan esim. Keski-Suomessa voi sarjan vain ilmottautua ja kaikenlaista sakkia sitä onko sarjassa sitten vuosien saatossa nähty...
Sarjauudistusta huutaisi liigan alapuolella koko Suomifutsal
Monkula 2017

Poissa Poissa


Vastaus #56 : 10.04.2018 klo 08:22:53

Uudenmaan kakkosen kärki kyllä pärjäisi aivan hyvin ykkösessä ja samaan aikaan esim. Keski-Suomessa voi sarjan vain ilmottautua ja kaikenlaista sakkia sitä onko sarjassa sitten vuosien saatossa nähty...
Sarjauudistusta huutaisi liigan alapuolella koko Suomifutsal

Vai pärjäisi.....ei tuo siltä näytä... ei oo näyttöjä...sarjavoitto ei kerro vielä mitään.....Miksi Uudenmaan kärki ei sitten yritä nousua ykköseen,,,eikö pää kestä vai onko tili miinuksella??? Turha selitellä ....pelaamalla homma hoituu!!!Ihme porukoita,,,,voittaa sarjan miten reilusti....niin sitten vain lyödään tossut tiskiin ja luovutaan. Uudellamaalla ihmetouhua kun neljänneksi sijoittunut joutuu/pääsee karsimaan (maaliero 80-82) ja karsintapeli vain yksiosainen ..täälläpäin pelattiin tosissaan kaksiosainen ottelu molempien kentillä. Kiitokset Torniolle ....voitto tekin (TOPV) vielä nousta....näyttää pahasti siltä, ettei PTU saa rahoja kasaan ja Ylöjärvi ei näyttänyt haluavan nousta...oli tosi vaisu..ei ois uskonut sarjan perusteella...taisi olla sopupeli tai ainakin siihen suuntaan...
Monkula 2017

Poissa Poissa


Vastaus #57 : 10.04.2018 klo 08:33:28

Uudenmaan kakkosen kärki kyllä pärjäisi aivan hyvin ykkösessä ja samaan aikaan esim. Keski-Suomessa voi sarjan vain ilmottautua ja kaikenlaista sakkia sitä onko sarjassa sitten vuosien saatossa nähty...
Sarjauudistusta huutaisi liigan alapuolella koko Suomifutsal

YKKÖSEEN EI TODELLAKAAN VOI VAIN ILMOPITTAUTUA....VOITTE KOKEILLA.  ONKO PYÖREÄLLÄ KIRKOLLA NOIN SURKEA RAHATILANNE JOUKKUEILLA, ETTEI VOI SARJAN VOITTANUT  JOUKKUE OSALLISTUA EDES YKKÖSEN NOUSUKARSINTOIHIN. ONHAN YKKÖNEN HUOMATTAVASTI KALLIIMPI SARJA KUIN KAKKONEN. MATKAT HESASTA PARHAIMMILLAAN 600-700 KM JA NOUSEE MATKAT JOS TOPV NOUSEE. YHTÄ PITKÄ ON MUILLAKIN SINNE VIERASOTTELUIHIN. SARJAUUDISTUSTA HALUTESSSA PITÄÄ OTTAA YHTEYTTÄ LIITTOON....EI TÄÄLLÄ KIRJOITTAMALLA MITÄÄN TAPAHDU.!!!!!
RTS

Poissa Poissa


Vastaus #58 : 10.04.2018 klo 08:38:01

Miksi pääkaupunkiseudulta ei haluta nousta?
- budjetin kasaaminen vaikeaa
- sietämättömän huonot harjoitusmahdollisuudet
- suurin osa pelaajista pelaa kesällä futista ja kesän joukkueiden preseason alkaa yleensä tammikuussa
- sponsoreita lähes mahdoton saada
- ajankäyttö, kuka haluaa olla joka toinen vkl tien päällä kun Kakkosessa ei paljon Espoo-Helsinki akselin ulkopuolella tarvitse liikkua

Lähdetään vaikka näillä liikkeelle
iso-muki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Länsi-Suomi, Cardiff City, Stadi


Vastaus #59 : 10.04.2018 klo 09:02:43

ettei PTU saa rahoja kasaan

Ai siis onko se täällä ollut vain rahasta kiinni ???
Vanda

Poissa Poissa


Vastaus #60 : 10.04.2018 klo 10:14:17

Huhujen mukaan Kakkoseen ollaan sarjauudistusta miettimässä, mutta Ykkönen pysyisi edelleen ennallaan. Kakkosen lohkomäärä siis putoaisi, saa nähdä mihin tämä sitten pitemmällä aikavälillä johtaisi. Ykkösestä huhuillaan myös ainakin yhden joukkueen miettivän luopumista.
Vanda

Poissa Poissa


Vastaus #61 : 10.04.2018 klo 10:21:32

Miksi pääkaupunkiseudulta ei haluta nousta?
- budjetin kasaaminen vaikeaa
- sietämättömän huonot harjoitusmahdollisuudet
- suurin osa pelaajista pelaa kesällä futista ja kesän joukkueiden preseason alkaa yleensä tammikuussa
- sponsoreita lähes mahdoton saada
- ajankäyttö, kuka haluaa olla joka toinen vkl tien päällä kun Kakkosessa ei paljon Espoo-Helsinki akselin ulkopuolella tarvitse liikkua

Lähdetään vaikka näillä liikkeelle

Tähän vielä se, ettei pelin taso nouse, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Ne jotka ylempänä haluavat pelata, ovat yleensä aina löytäneet pelipaikan liigajengistä.
PaoloRos

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Oulun Pallo-Veikot


Vastaus #62 : 10.04.2018 klo 10:36:42

YKKÖSEEN EI TODELLAKAAN VOI VAIN ILMOPITTAUTUA....VOITTE KOKEILLA.  ONKO PYÖREÄLLÄ KIRKOLLA NOIN SURKEA RAHATILANNE JOUKKUEILLA, ETTEI VOI SARJAN VOITTANUT  JOUKKUE OSALLISTUA EDES YKKÖSEN NOUSUKARSINTOIHIN. ONHAN YKKÖNEN HUOMATTAVASTI KALLIIMPI SARJA KUIN KAKKONEN. MATKAT HESASTA PARHAIMMILLAAN 600-700 KM JA NOUSEE MATKAT JOS TOPV NOUSEE. YHTÄ PITKÄ ON MUILLAKIN SINNE VIERASOTTELUIHIN. SARJAUUDISTUSTA HALUTESSSA PITÄÄ OTTAA YHTEYTTÄ LIITTOON....EI TÄÄLLÄ KIRJOITTAMALLA MITÄÄN TAPAHDU.!!!!!

Ykkönen on kallis sarja se on totta ja se lienee suurin este miksi pohjoisesta ei kannata ykköseen nousta. Kun peliporukat ovat kuitenkin kaveri ja harrasteporukoita ja täysin omakustanteista toimintaa, sehän se tosiasia kuitenkin.

Oletko tosissaan että TOPV pelasi kotiottelussaan tosissaan. Eiköhän se eka erä kertonut aika paljon paleistä.
ACooper

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: FC Monkulat, KPV, KPS


Vastaus #63 : 10.04.2018 klo 10:58:09

Ykkönen on kallis sarja se on totta ja se lienee suurin este miksi pohjoisesta ei kannata ykköseen nousta. Kun peliporukat ovat kuitenkin kaveri ja harrasteporukoita ja täysin omakustanteista toimintaa, sehän se tosiasia kuitenkin.

Oletko tosissaan että TOPV pelasi kotiottelussaan tosissaan. Eiköhän se eka erä kertonut aika paljon paleistä.
Kyllähän ToPV siihen 0-4 tilanteeseen asti pelas tosissaan, mut sitte katkes kamelinselkä.
PaoloRos

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Oulun Pallo-Veikot


Vastaus #64 : 10.04.2018 klo 11:01:56

Kyllähän ToPV siihen 0-4 tilanteeseen asti pelas tosissaan, mut sitte katkes kamelinselkä.
Mutta nousuun ei mitään mahdollisuutta tai järkeä sitten kabinetin kautta. Herkkuhan ei edes halunnut karsimaan siitä lohkosta (lohkon voittaja)
Monkula 2017

Poissa Poissa


Vastaus #65 : 10.04.2018 klo 16:50:33

Ykkönen on kallis sarja se on totta ja se lienee suurin este miksi pohjoisesta ei kannata ykköseen nousta. Kun peliporukat ovat kuitenkin kaveri ja harrasteporukoita ja täysin omakustanteista toimintaa, sehän se tosiasia kuitenkin.

Uskotko tosissaan että TOPV pelasi kotiottelussaan tosissaan. Eiköhän se eka erä kertonut aika paljon paleistä.
Miksi sitten lähteä karsimaan jos ei tosissaan pelaa! Ihme touhua....kotisivut kertoi jotain aivan muuta. Vieraspelissä hävisivät vain 3-2, Monkulat muutti pelitapaa ja Tornion puolustus ja hyökkäys ei pystynyt siihen vastaamaan. (Lue juttu TOPV:n sivuilta jos et usko) Ei oo Monkuloilla mitään harrastelijaporukkaa. Kaatoivat kaudella 2016-2017 mm. kertallleen liigaan nousseen MadMaxin ja samoin liigaan nousseen Josepan kotona että vieraissa. Kiitokset Torniolle peleistä. Ei raha puussa kasva.....sponsoreiden eteen pitää tehdä töitä.
Monkula 2017

Poissa Poissa


Vastaus #66 : 10.04.2018 klo 17:01:43

Miksi pääkaupunkiseudulta ei haluta nousta?
- budjetin kasaaminen vaikeaa
- sietämättömän huonot harjoitusmahdollisuudet
- suurin osa pelaajista pelaa kesällä futista ja kesän joukkueiden preseason alkaa yleensä tammikuussa
- sponsoreita lähes mahdoton saada
- ajankäyttö, kuka haluaa olla joka toinen vkl tien päällä kun Kakkosessa ei paljon Espoo-Helsinki akselin ulkopuolella tarvitse liikkua

Lähdetään vaikka näillä liikkeelle
YKKÖNEN EI OLE ENÄÄ MIKÄÄN HARRASTELUSARJA. URHEILU VAATII AIKA PALJON JA EI NOILLA MAINITSEMILLA PERUSTEILLA KANNATA YRITTÄKÄÄN MM. YKKÖSEEN.  EIKÄ UUDELLA MAALLA OLE YLI MILJOONA ASUKASTA JA YRITYKSIÄ TUHANSITTAIN. sPONSOROINTI VAATII TYÖTÄ. SIIS NOILLA PERUSTEILLA PELATAAN PUULAAKIFUTSALIA.
Fufutsal

Poissa Poissa


Vastaus #67 : 10.04.2018 klo 19:30:05

Tähän vielä se, ettei pelin taso nouse, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Ne jotka ylempänä haluavat pelata, ovat yleensä aina löytäneet pelipaikan liigajengistä.
Ihan mielenkiinnosta, ketä on viime vuosina pääkaupunkiseudulla siirtynyt aladivareista suoraan liigarinkiin niin, että on saannut edes nimeksi peliaikaa? Ei tämä taida kuitenkaan kovin yleistä olla?
Monska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Avram Grant


Vastaus #68 : 10.04.2018 klo 19:59:54

Ihan mielenkiinnosta, ketä on viime vuosina pääkaupunkiseudulla siirtynyt aladivareista suoraan liigarinkiin niin, että on saannut edes nimeksi peliaikaa? Ei tämä taida kuitenkaan kovin yleistä olla?
Antti Arvola ja Faton Seferi tulee suurempia miettimättä mieleen.
Fufutsal

Poissa Poissa


Vastaus #69 : 10.04.2018 klo 22:28:23

Antti Arvola ja Faton Seferi tulee suurempia miettimättä mieleen.
Seferi itsellenikin tuli mieleen, mutta Arvolan osalta lienee aika luonnollinen polku nousta kakkosjoukkueesta ykkösjoukkueeseen. Ei tämä kuitenkaan kovin yleistä ole, että alasarjoista halutessaan tullaan liigajoukkueisiin pelaamaan, eikä tietysti pidä ollakaan.
Vanda

Poissa Poissa


Vastaus #70 : 11.04.2018 klo 01:24:42

Ihan mielenkiinnosta, ketä on viime vuosina pääkaupunkiseudulla siirtynyt aladivareista suoraan liigarinkiin niin, että on saannut edes nimeksi peliaikaa? Ei tämä taida kuitenkaan kovin yleistä olla?

Valdrin Seferi, Xhevdet Gela, Elbasan Kabashi, Faton Seferi, Mergim Bushi, Alysson Soares, Antti Arvola ja Miika Mendolin nyt ainakin tulevat mieleen.
Fufutsal

Poissa Poissa


Vastaus #71 : 11.04.2018 klo 08:14:47

Valdrin Seferi, Xhevdet Gela, Elbasan Kabashi, Faton Seferi, Mergim Bushi, Alysson Soares, Antti Arvola ja Miika Mendolin nyt ainakin tulevat mieleen.
Eikö noista aika moni pelannut aikoinaan ESC:ssä liigassa ja jokunen muistikuvien mukaan myös Stopissa ykköstä, joten en vieläkään näe kovin yleiseksi, että liigaan mennään halutessaan ilman kunnon futsaltaustaa. ESC:ssä ja Stoppissa taisi olla aikoinaan valmennuksessa sellaista futsalosaamista, että aika hyvillä pohjilla sieltä voi lähteä korkeammalle yrittämäänkin.
Cafffkaff

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Temesta IF


Vastaus #72 : 11.04.2018 klo 10:55:41

Ymmärrän erittäin hyvin sen että pk-seudulta (ja ilmesesti muualtakin) löytyy paljon porukkaa, jotka haluavat pelata lajia niin korkealla tasolla kuin se muun elämän puitteissa on mahdollista, eikä se ole maakuntien asennepoliisien asia komennella ketään "puulaakisarjoihin". Kovien porukoiden kanssa pelaaminen karaisee sitäpaitsi niitä Kakkosen nippuja joita ylöspäin suuntaaminen kiinnostaa. Sitä paitsi kilometrit etelästä pohjoiseen ovat tunnetusti pitempiä kuin päinvastoin. ;)

Suomi on niin juuttaan laaja maa, että epäilen olisko Ykkösen jakamisesta kahteen lohkoonkaan ratkaisuksi pitkien kilometrien aiheuttamaan probleemaan.

Vanda

Poissa Poissa


Vastaus #73 : 11.04.2018 klo 10:58:08

Eikö noista aika moni pelannut aikoinaan ESC:ssä liigassa ja jokunen muistikuvien mukaan myös Stopissa ykköstä, joten en vieläkään näe kovin yleiseksi, että liigaan mennään halutessaan ilman kunnon futsaltaustaa. ESC:ssä ja Stoppissa taisi olla aikoinaan valmennuksessa sellaista futsalosaamista, että aika hyvillä pohjilla sieltä voi lähteä korkeammalle yrittämäänkin.

Eikai kukaan puhunutkaan ettei pelaajilla olisi futsaltaustaa, vaan kyseisen sarjan pelaajista ja heidän tasostaan. Etelän Kakkosessa nimenomaan suurimmalla osalla pelaajista on pitkä futsaltausta. Samalla voi miettiä, kuinka moni on siirtynyt Ykköseen pelaamaan, vaikka lähempääkin löytyisi jengejä. Tämä mielestäni myös puoltaa sitä, ettei Ykköstä nähdä mitenkään houkuttelevana sarjana pääkaupunkiseudulla. Vaihtoehtoina nimenomaan Kakkonen tai sitten osalle pelaajista myös Futsal-Liiga. Kyllähän tuolla Kakkosessa Veikkausliigatason pelaajiakin on useampia pelaillut, joten tasoa riittää, mutta panostus puolestaan on valitettavan pientä.
PaoloRos

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Oulun Pallo-Veikot


Vastaus #74 : 11.04.2018 klo 12:10:54

Tarkennan nyt aiempia kommenttejani koska tässä tulee maamme erilaisuus esiin. Pohjoisen kakkonen on täysi harrastesarja. Keski-Pohjanmaa voi olla jo täysin eri, en tunne sitä.

Ja siihen perustuvat minun kommenttini. Pohjoisen kakkonen on aivan jalkapalloilijoiden sarja, poislukien OPA joka ei kyllä edes menestynyt kakkosessa, no osa OPAn pelaajistakin höntsäävät kesällä toisissa porukoissa futista. Oulun alueen ongelma (ei enää Kemi, eikö Raahe) on mielestäni se että Futsal porukoita ei ole kuin Tervarit ja muut harrastelua. Ja aiheuttaa sen miksi täältä ei haluta ykköseen, koska se vaatisi aikaa ja omaa rahaa.

En usko myöskään että ykkösen jakaminen kahteen lohkoon auttaisi, koska kuitenkin pohjoislohkossa matkat ylettyisivät Tampereelle yms. yms.

 
Sivuja: 1 2 [3] 4
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines