FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
26.09.2020 klo 10:49:18 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 3 [4]
 
Kirjoittaja Aihe: Futsal Ykkösen nousukarsinta  (Luettu 32526 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Monkula 2017

Poissa Poissa


Vastaus #75 : 11.04.2018 klo 13:41:35

Ymmärrän erittäin hyvin sen että pk-seudulta (ja ilmesesti muualtakin) löytyy paljon porukkaa, jotka haluavat pelata lajia niin korkealla tasolla kuin se muun elämän puitteissa on mahdollista, eikä se ole maakuntien asennepoliisien asia komennella ketään "puulaakisarjoihin". Kovien porukoiden kanssa pelaaminen karaisee sitäpaitsi niitä Kakkosen nippuja joita ylöspäin suuntaaminen kiinnostaa. Sitä paitsi kilometrit etelästä pohjoiseen ovat tunnetusti pitempiä kuin päinvastoin. ;)

Suomi on niin juuttaan laaja maa, että epäilen olisko Ykkösen jakamisesta kahteen lohkoonkaan ratkaisuksi pitkien kilometrien aiheuttamaan probleemaan.

Pelatkaa missä hyvänsä, mutta älkää aina valittako kaikesta.  Siis pelatkaa aina aselittäkö elämän tilanteilla ym.. Jos ei aikaa pelata..se ei ole pakko! Asenne ei ole kohdallaan , kun matkojen pituutta valittaa! Ei tämä ykkönen ole mikään sarja, jos huvittaa pelata tai sattuu olemaan aikaa.
Hesasta on Esim. Ouluun yhtä pitkä molempiin suuntiin. Pitääkö teidän kaikkien sinne pyöreälle kirkolle tukkeutua ja valittamaan  matkojen pituudesta, harjoitteluolosuhteista ym. On Suomessa muitakin paikkakuntia, jossa pelataan ja jätetään joutavuudet pois. Pitää teitä poliisien kommentoida, kun kakkosesta joutuu/pääsee neljänneksi sijoittunut karsimaan! Yhteisymmärrys puuttuu, kun näin toimitte. Zenith sentään pelaa ja hieno homma ja hyvä vastus kenelle vain ykkösessä. Höpinät pois ja pelaamaan ja joutavat höpötykset pois.
Vikkelä vaihtomies

Poissa Poissa


Vastaus #76 : 11.04.2018 klo 16:05:34

Tarkennan nyt aiempia kommenttejani koska tässä tulee maamme erilaisuus esiin. Pohjoisen kakkonen on täysi harrastesarja. Keski-Pohjanmaa voi olla jo täysin eri, en tunne sitä. Ja siihen perustuvat minun kommenttini. Pohjoisen kakkonen on aivan jalkapalloilijoiden sarja, poislukien OPA joka ei kyllä edes menestynyt kakkosessa, no osa OPAn pelaajistakin höntsäävät kesällä toisissa porukoissa futista.

Kuin myös Itä- ja Keski-Suomen, vaikka osa joukkueista onkin enemmän tosissaan mukana ja nyt on kaksi panostavaa junnuporukkaa (KaDy II ja WJK) sarjassa mukana. KaDy II lienee ainut joukkue, jossa enemmistö pelaajista sanoisi ykkösharrastuksekseen futsalin ja korkeintaan höntsää jalkapalloa, eikä toisinpäin.

Lainaus
Oulun alueen ongelma (ei enää Kemi, eikö Raahe) on mielestäni se että Futsal porukoita ei ole kuin Tervarit ja muut harrastelua. Ja aiheuttaa sen miksi täältä ei haluta ykköseen, koska se vaatisi aikaa ja omaa rahaa.

Jyväskylän alueella täsmälleen sama. No LPK meni ykköseen ja pärjäsikin ihan ok, mutta mennyt kausi oli täysi pannukakku, sitoutuminen harjoituksiin kuulemma surkeaa jne.
KaDy:n rinkiin pääseminen sitten on aivan todella työn ja tuskan takana tällä hetkellä lähes kenelle tahansa futsalistalle koko maassa puhumattakaan kakkosta höntsäävistä kavereista ja tilanne on tämä varmaan vielä pari seuraavaa vuotta.

Lainaus
En usko myöskään että ykkösen jakaminen kahteen lohkoon auttaisi, koska kuitenkin pohjoislohkossa matkat ylettyisivät Tampereelle yms. yms.

Kyllä mä näkisin että tuo jo auttaisi jotain, JOS kakkonen jaetaan neljään lohkoon, jolloin etelässäkin pitää matkata jo kakkosessakin jonkin verran, jolloin kynnys nousta ei ole niin iso.
Vanda

Poissa Poissa


Vastaus #77 : 11.04.2018 klo 16:56:39

Välttämättä tuo Kakkosen jakaminen neljään ei etelässä isoa muutosta tuo, varsinkaan pitemmällä tähtäimellä, mutta toivotaan että olisin väärässä.
Fufutsal

Poissa Poissa


Vastaus #78 : 12.04.2018 klo 07:19:24

Eikai kukaan puhunutkaan ettei pelaajilla olisi futsaltaustaa, vaan kyseisen sarjan pelaajista ja heidän tasostaan. Etelän Kakkosessa nimenomaan suurimmalla osalla pelaajista on pitkä futsaltausta. Samalla voi miettiä, kuinka moni on siirtynyt Ykköseen pelaamaan, vaikka lähempääkin löytyisi jengejä. Tämä mielestäni myös puoltaa sitä, ettei Ykköstä nähdä mitenkään houkuttelevana sarjana pääkaupunkiseudulla. Vaihtoehtoina nimenomaan Kakkonen tai sitten osalle pelaajista myös Futsal-Liiga. Kyllähän tuolla Kakkosessa Veikkausliigatason pelaajiakin on useampia pelaillut, joten tasoa riittää, mutta panostus puolestaan on valitettavan pientä.
Tämä pitää täysin paikkansa. Etelän kakkosessa taitaa monella jo niin pitkä tausta, ettei oikein iän puolestakaan noin ylemmät sarjat enää kiinnosta tai ole edes mahdollisia. Nimenomaan tuo panostus pelaajilla ja joukkueilla kuvaa aikalailla sitä mikä futsalin asema etelässä on. Se on kivaa harrastustoimintaa. Toki parhaimmillaan ihan laadukasta sellaista.
Monkula 2017

Poissa Poissa


Vastaus #79 : 13.04.2018 klo 07:47:56

Lainaus käyttäjältä: Fufutsal link=topic=216237.ms kuin Hesag11603539#msg11603539 date=1523506764
Tämä pitää täysin paikkansa. Etelän kakkosessa taitaa monella jo niin pitkä tausta, ettei oikein iän puolestakaan noin ylemmät sarjat enää kiinnosta tai ole edes mahdollisia. Nimenomaan tuo panostus pelaajilla ja joukkueilla kuvaa aikalailla sitä mikä futsalin asema etelässä on. Se on kivaa harrastustoimintaa. Toki parhaimmillaan ihan laadukasta sellaista.
[/
Puhutte kuin politiikot...Ei iän puolesta kiinnosta. Ei Etelä-Suomeen omaa liigaa perusteta. Kakkosessa joutuu muut joukkueet matkustamaan....ei etelässä voi kaikkia pelejä pelata "omalla takapihalla". Väitän, että muissa kakkosen lohkoissa on kovempi taso kuin Uudellamaalla. Liigan parhaat joukkueet on muualta kuin Hesan seudulta....GFT hiukan rimpuili vastaa. EBK.n on syytä alkaa harjoittelemaan.....pohjoisen ja Vaasan piirin hakkaisi kevyesti etelän neljänneksi sijoiittuneen EBk:n ja Vaasan kakkonen FFT hoitaisi kevyesti EBK......muistutan maaliero EBK   80-82. Paljon on tekemistä ! Onkohan PTU ilmoittautunut vai luopunut ykkösestä?
Mursu-Auvinen

Poissa Poissa


Vastaus #80 : 13.04.2018 klo 15:40:18

Ei Futsal Ykköseen nousemisessa ole nykyisellään mitään järkeä, jos kyseessä ei ole joukkue, joka pidemmällä tähtäimellä tähyää liigaan.

Kulut nousee helposti kolminkertaisiksi, eikä pelin taso älyttömästi nouse Kakkosen kärkipeleihin verrattuna. Futsal Ykkönenkin on vielä harrastesarja, jossa on jengejä, jotka reenaavat yhdessä kerran viikossa.
iso-muki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Länsi-Suomi, Cardiff City, Stadi


Vastaus #81 : 14.04.2018 klo 21:38:24

Hieno ja rohkea päätös PTU-futsal ottaa Ykkösen paikka vastaan! Isosti tsemppiä Ykköseen koko porilaiselle futsalille! Ylos Tuoppi

 
Sivuja: 1 ... 3 [4]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines