FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
22.09.2018 klo 11:08:39 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 [2]
 
Kirjoittaja Aihe: Soccer Club KuopioFutis-98  (Luettu 11029 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
imuri

Poissa Poissa


Vastaus #25 : 28.07.2018 klo 19:54:57

PeeKoo pelaa ja KuFun "liigatason imuri" käy hakemassa elämän eväitä Ylä-Savosta.
Junamatkalla Kemiin on aikaa rauhoittua...
Peli oli ihan kiva.
Puupiä

Poissa Poissa


Vastaus #26 : 29.07.2018 klo 13:40:36

Joo, jotenkin vaisu oli KuFu tällä kertaa. Olisin odottanut vähän enemmän. Eikö KuFu haluakaan nousta? KuPS myy/lainaa pelaajiaan muualle, joten vaikuttaa myös KuFun pelaamiseen. Nousu ei taida ainakaan tällä kaudella toteutua jos sitä edes tavoitellaan? Itse näkisin hyvänä koko Savon kannalta tilanteen, että olisi liigaseura (KuPS), ykkösen seura (KuFu, MP, joku?) ja vielä riittävä määrä kakkosen ja kolmosen seuroja, jotta varsinkin junnuille on sopivia portaita kiivettäväksi miesten peleihin. Nyt kakkosesta on monelle liian iso hyppy liigaan. Penkillä istuminen kun ei ketään kehitä...
Naattija

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Savon alueen futis & Huuhkajat


Vastaus #27 : 29.07.2018 klo 17:02:07

Ykkösen pelejä olisi kyllä mielenkiintoista nähdä farmi/akatemiapeleinä Kuopiossa mutta olisiko KuFun organisaatio itsenään valmis haasteeseen? Tuskinpa. Toisaalta eilen kokoonpanosta uupuivat enemmän pelanneista Vartiainen, Kytilä, Pellikka ja Jere Hiltunen. Kyseisen nelikon kanssa olisi pisteet voineet olla helpommin tulossa Kuopioon ja varmasti yksittäisten voittojen saaminen Ykkösestäkin mahdollista mutta 27 pelin pelaaminen koko kauden hyvällä tasolla on eri asia. Siihen tarvittaisiin selkeästi leveämpi ja laadukkaampi rinki. Se vaatisi myös KuPSlta tätä nykyä selkeämpää taloudellista tukea ja tekijöitä organisaatiotasolle. Ideana hyvä ja kehiteltävä mutta vielä isomman matkan päässä.
Hyvänä esimerkkinä Klubi 04, joka saanut varmasti fyysisesti kovia pelejä Ykkösestä, mutta pelistä toiseen kykyjensä äärirajoilla pelaaminen ja pari kertaa kunnon selkäsaunan saaneilta jättää kyllä henkiselle puolelle jälkiä.
Nyt Kakkonen lienee kuitenkin suhteellisen oikea taso monelle, todelliset pelimiehet pitäisi erottua siellä edukseen. Lisäksi vaihtoehto vuokrata pelaajia Ykköseen on toimiva tapa kehittää mm. Kytilän kaltaisia kavereita.
tekunho

Poissa Poissa


Vastaus #28 : 03.09.2018 klo 06:32:50

KuFu - OLS 0-0

Kuvagalleria: https://bit.ly/2NcmsXl


 
Sivuja: 1 [2]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines