FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
16.02.2019 klo 05:50:56 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 8 [9]
 
Kirjoittaja Aihe: Suomi - Makedonia liveseuranta  (Luettu 20905 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
6-paikka

Poissa Poissa


Vastaus #200 : 23.03.2018 klo 20:15:26

Pallollinen peli on aivan hirveää. Muutenhan se on kohtuu tasalaatuista. Puolustaminen päällisin puolin hyvää ja selvästi jokainen pelaaja on suurin piirtein sisäistänyt mitä heiltä odotetaan.

Vaikea vain ketään on voittaa, jos rakennusvaihetta ei käytännössä ole ja yksilötaitoisia vastaiskupelaajia ei ole.

Hirveäähän tämän katsominen joka tapauksessa on ja tekee mieli puolet ajasta repiä silmät päästään.

Aika samoilla linjoilla, mutta jotenkin Riven alaisuudessa ollaan tämän tyylisellä pallottelulla kairattu hyviäkin tuloksia (sen verran monta ettei mene enää sattuman piikkiin). Olihan nytkin ne pari paikkaa, niistä sisään ja ylistettäisiin 1-0 voittoa. Makedonialla oli tietysti myös paikkansa.
masbalones

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Laivastonsininen, kirosanaton kannattaminen


Vastaus #201 : 23.03.2018 klo 20:28:58

Rivepallossa™ on niin paljon positiivista, että mielenkiintoista nähdä kokonaiset karsinnat. Maajoukkuefutis on kuitenkin rajoitteiden kanssa pelaamista. Rajoitteet johtuvat pääosin vähäisestä ajasta yhdessä. Rivepallo™ vaikuttaisi toimivan tässä kontekstissa, toivottavasti myös syksyllä tosipaikassa.
Filosofi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Urjalan Palloseura


Vastaus #202 : 23.03.2018 klo 20:42:02

Tuossahan Lodilla oli erinomainen tilanne vaikka viimeinen ratkaisu olikin heikko.

Pukki olisi puskenut (!!!) maalin ilman moken unelmapelastusta aivan viivalta. Pelin paras paikka oli tässä.

Jolle kiskaisi hyvältä tontilta taivaan tuuliin, itse olisin antanut Pukin vetää, tämä on tehnyt samanlaisista ennenkin maalin. Nyt joutui kiskaisemaan vauhdilla jalkansa välistä, varmaan siitäkin syystä Jolle veti ohi että säikähti mahdollista kolausta Pukin kanssa.

Olihan siellä muutamia oikeinkin hyviä paikkoja. Ihan hyvin pelin kuraisuuteen nähden.

Soirilla hyvää menoa useasti, Mosalta hyvää hyökkäyspään pelaamista, Lod on oma vahva itsensä... Pitäisi vain laukoa useammin. Siellä oli monta tilannetta jotka menetettiin koska kukaan ei uskaltanut ottaa vastuuta ja sitä palloa siirreltiin rankkialueen rajalla monen puolustajan välissä. Poikien pitää olla rohkeampia.

Pukki oli usein linjassa valmiina menemään maalille, olisivat laukoneet niin että olisi voinut tulla ripareita tai muuten joku päässyt sörkkimään pallon lähempää maaliin.

Puolustuspäässä se nuori toppari oli hieman pulassa, Arajuuri pelasi pääosin hyvin. Piriseltä kaksijakoinen matsi, hyviä ja huonoja suorituksia.

Syller oli hieman eh, joku muu rooli voisi olla parempi? Ja Mosan olisin halunnut hänen tilalleen. Joku toisin mainitsi että Rive vaihdollaan halusi ehkä tasapainottaa keskikenttää joka uhaksi revetä, kuulostaa järkevältä.
Jorma Teräs

Poissa Poissa


Vastaus #203 : 23.03.2018 klo 20:46:22

Kosovo-voitosta tämä erosi tosiaan lähinnä vaan siten että Lod (tai Arajuuri) ei pistänyt huippupaikastaan palloa sisään kuten Pukki teki silloin syksyllä. Hirveältähän se näyttää mutta puolustuksessa ei ollut juuri hätää niin kauan kun itse ei lahjoitettu makedooneille (:-[) hyökkäyssaumoja. Lod on kova, harmi että kaikki olisi pitänyt tehdä tänään itse. Schüllerin kaltainen keskinkertainen varman päälle hissuttelija ei vaan toimi Sparvin vierellä jos ylöspäinkin pitäisi jotain saada aikaan.

Super-Akselin varmalle ysikymppiselle Maltaa vastaan jo etukäteen jykevä Ylos
Jema Pelle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #204 : 23.03.2018 klo 21:04:19

Schüllerin kaltainen keskinkertainen varman päälle hissuttelija ei vaan toimi Sparvin vierellä jos ylöspäinkin pitäisi jotain saada aikaan.

Maltaa vastaan Riven on uskallettava laittaa Mosa keskelle. Onhan siinä riskinsä, mutta heikompia vastaan on oltava parempi ylöspäin.

 
Sivuja: 1 ... 8 [9]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines