FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
30.05.2020 klo 08:52:52 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 5 [6]
 
Kirjoittaja Aihe: Eikö enää harjoitellakaan? RoPS IFK M 8.4. klo 17 Keskari  (Luettu 30451 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
IlDiavolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Silkkaa nostalgiaa


Vastaus #125 : 08.04.2018 klo 22:15:46

Kuate & Taiwo = silkkaa dominointia!

Toiselle jaksolle ehdin onneksi paikanpäälle ja näin kolme varttia melkoista sexy footballia. Lappalainen se pelaaja jolla RoPS tekee seuraavaksi hyvän tilin.
Krannan Valderrama

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS #äimänkäki


Vastaus #126 : 08.04.2018 klo 22:27:20

Kuate & Taiwo = silkkaa dominointia!

Toiselle jaksolle ehdin onneksi paikanpäälle ja näin kolme varttia melkoista sexy footballia. Lappalainen se pelaaja jolla RoPS tekee seuraavaksi hyvän tilin.
Lappalainen on valitettavasti lainamies.

Olihan huikea peli näin kauden alkuun Ylos Ei tule mieleen oikein heikkoa lenkkiä ja odotukset tuleviin matseihin nousi entisestään. Taiwon kaukolaukaukset tulee olemaan melkonen ase jatkossakin.
XTB

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Saimaa (järvi)


Vastaus #127 : 08.04.2018 klo 22:28:51

Lingman on se pelaaja jolla RoPS tekee seuraavaksi hyvän tilin.

Korjasin (ja teinpä sen hitaasti). Toinen LL on klubin pelaaja. Toki Hyvärinen on ihan yhtä todennäköinen "rahastuspelaaja".
« Viimeksi muokattu: 08.04.2018 klo 22:31:16 kirjoittanut XTB »
Jalakapalloilija

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: RoPS


Vastaus #128 : 08.04.2018 klo 23:03:08

RoPS: 12 Kangas; 5 Geffrard, 26 Segawa, 13 Järvenpää; 4 Okkonen (-10, 83'), 21 Heikkilä (-24, 88'), 18 Pyyny (-11, 90+2').
————————————————————————
                            25 Reguero c
6 Hyvärinen  15 Väisänen  47 Hämäläinen  3 Taiwo
                    14 Muinonen  8 Kuaté
11 Moraes            10 Lingman            24 Lappalainen
                            20 Roiha
————————————————————————
                         33 Kangaskolkka
8 Åsbrink                  17 Sid                  26 Mattsson
                    14 Petrovic  7 Maripuu
23 Murnane  5 Tatomirović  3 Kojola c  16 Mäenpää
                            1 Nordqvist
————————————————————————
IFKM: 27 Lepola; 6 Hemming; 18 Mäkinen (-16, 90'), 15 Ekhalie (-14, 17'), 9 Silverholt (-8, 66').

Päävalmentaja Koskela toivoi tasapainoista peliesitystä Löfbergsin aamukahvituokiolla (https://youtu.be/RQGTFddRlXk?t=4m21s). Sehän toteutui hienosti, peli oli RoPSin hallintaa alusta loppuun ja tilaisuuden tullen pyritään etenemään nopeastikin, kuten on lupailtu valmennuksen puolelta. IFK oli monen mielestä jopa yllättävän vetäytyvä ja epävarma pallollisena. RoPSin hyvällä prässillä oli osansa tässä, mutta pelintekijä Petrovicin aikaisella loukkaantumisella oli varmasti myös iso vaikutus tähän. Vaikka IFK lähti alunperinkin tutulla vastaiskuihin pyrkivällä pelitavallaan otteluun, niin maalipaikat olivat vähissä. Åsbrinkin läpisyöttö meni pitkäksi, kun Murnane teki pystyjuoksun ensimmäisellä puoliajalla. IFK oli lähimpänä maalintekoa heti toisen puoliajan alussa, kun Kangaskolkka laukoi yllättäen kaukaa pompusta ja pallo kimposi torjunnasta ylärimaan. Lisäksi pieni huoli oli tuleeko tavallaan pelin vastainen tasoitus, kun saivat 1-0 tilanteessa pallon Kangaskolkan jalkaan rangaistusalueelle ja tämä asetteli laukausta, mutta sekin saatiin peitettyä. Toisaalta yhden maalin ero monesti on huolestuttava, vaikka vaaraa ei olisikaan näkyvissä.

Taye Taiwo oli aiempaa aktiivisempi hyökkäyssuuntaan ja pari kaukolaukaustakin nähtiin. Avausmaalissa IFK:n pelaajat olivat rajaheiton jälkeen kasaantuneet Muinosen ympärille ja pallo saatiin Taiwolle, jonka kaukotykityksen IFK-vahti Nordqvist sitten pompotti eteensä Lingmanin viimeisteltäväksi. Sen toisen kaukolaukauksen sai torjuttua sivuun, siinä Roiha oli puolestaan hakemassa irtopalloa. Taiwo pystyy myös hyviin puolenvaihtoihin ja pystypalloihin. Pelaa myös varmasti puolustussuuntaan. On kyllä ylivoimainen pelaaja tähän sarjaan näillä näytöillä. Etelässä kehtasivat epäillä motivaatiota ja tasoa näkemättä.

IS:llä Koskela kertoi tuosta Taiwon saapumisesta (https://www.is.fi/veikkausliiga/art-2000005630518.html):
Uutinen
– Ei häntä tarvinnut edes kauheasti houkutella. Hän oli nopeasti kiinnostunut ajatuksesta, kun kerroin, että meillä on nuori joukkue, joka kaipaa johtajuutta ja kokemusta puolustuslinjaan. Lisäksi häntä kiinnosti se, että meillä RoPSissa on monta hänelle ennestään tuttua nuorta pelaajaa, joita hän opasti jo Klubissa.


Lucas Lingmanin paikka avauksessa vaikutti vielä harjoituskaudella epävarmalta, mutta on kyllä parantanut otteitaan viime aikoina. Erityisesti yhteispeli Lappalaisen kanssa on mukavaa seurattavaa. Löytävät toisensa kentällä hienosti. Lingman pystyy hyviin läpisyöttöihin ja on nyt lisännyt myös maaleja peliinsä, vaikka ratkaisuissa joskus kestääkin. Lappalainen pääsi pystypalloista käyttämään nopeuttaan Mäenpäätä vastaan. IFK:n matalan linjan ja vähäisen pallonhallinnan vuoksi Roihan pystyjuoksut jäivät vähiin. Seuraavassa pelissä VPS:n pallonhallintaa vastaan tulee varmaan enemmän paikkoja pelata linjan taakse pystypalloja riistojen jälkeen. Saapa nähdä joko Ivanovski saadaan silloin mukaan.

Koskela painotti harjoituskaudella, että keskityksissä pitää luoda joku etu hyökkäävälle pelaajalle. Tässä pelissä ei keskityksiä muutenkaan kannattanut liikaa viljellä, koska IFK:n topparipari Tatomirović-Kojola on varmasti Liigan parhaimmistoa. Mutta 2-0 maalissa Tatomirović oli saapunut prässäämään puoleen kenttään Moraesia ja Muinonen laittoi nopeasti vasemmalla jalallaan pystypallon Murnanelta karanneelle Hyväriselle. Roiha hakeutuu ensin irti etualueelle juosseesta kapteeni Kojolasta ja puskee etutolpalta takakulmaan. Keskityksenkin piti olla hyvä, koska Kojola olisi matalan pallon saanut poikki. Omat kasvatit iskevät, tämä oli hyvä maali senkin takia ja toki kahden maalin johdossa ei tarvinnut enää jännittää.

Agnaldo Moraesin tekniikkaa (varsinkin haltuunottoja ja syöttöjä) olen ihaillut jo harjoituskaudella, mutta tänään irtosi kyllä todella hyvin tiukoista tilanteista myös kuljettamalla. Joutui rikotuksi muutaman kerran, kun eivät muuten saaneet pysäytettyä. RoPSin brasseista on puhuttu monikossa useampaan kertaan, kuinka tasosta ei ole oikein varmuutta. Näistä Caliman ei ollut tällä kertaa edes penkillä. Sen sijaan Moraes ansaitsee kyllä avauspaikkansa myös jatkossa.

Kapteeni Okkonen totesi Lapin Kansalle muutama päivä sitten, että Wato Kuaté voi olla aivan dominoiva pelaaja pelipaikallaan, jos vain omaksuu pelitavan. Kuaté on tosiaan hyvä riistämään ja suojaamaan palloa. Pysyy lähes poikkeuksetta hyvin rauhallisena pallollisena, vaikka vastustajat tulisivatkin prässäämään. Osaa ottaa kontaktin vastaan, eikä horju. Se on tärkeää keskikentän hallinnan kannalta, että on pelaaja, jolle voi pelata tiukempaankin paikkaan suojaukseen ja edetä siitä.

Voitolla on aina mukava aloittaa ja tästä on kyllä hyvä jatkaa. Mutta seuraavassa pelissä Cupin finaalijoukkue Interin kaatanut VPS onkin sitten pelitavallisesti täysin erilainen haaste.

e. Niin joo sitten vielä, Veka Pyynyn (-00) liigadebyytti on ehdottomasti mainitsemisen arvoinen asia, toivottavasti saa jatkossakin minuutteja.
« Viimeksi muokattu: 08.04.2018 klo 23:11:44 kirjoittanut Jalakapalloilija »
Sinettäj kaakkoissyvänne

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pesäpallo, keihäänheitto, vammaisurheilu


Vastaus #129 : 08.04.2018 klo 23:08:26

Miten paljon tuolla matsissa nyt sitten lopulta olikaan yleisöä? Meinasin jostakin syystä tuohon kirjoittaa ensin hajamielisyyksissäni "pelaajia", niitä ei toivottavasti ole ollut yhtä aikaa kentällä kuin korkeintaan 22. Liigan mukaan AM 1809.

Minkä kokoinen Railon yläkerta on? Onko se tyyliin neljännes tai kolmannes siitä vähän yli 2000 kapasiteetista tai sitten jopa suurin osa? Se alakatsomohan taitaa olla pienempi, nyt kun tarkemmin ajattelee, rivejä on vähemmän. Sivusilmäyksellä näytti, että Railon yläpuoli oli yli 75 % täynnä. Aurinkokatsomon yksi lohko oli tyhjä ja pientä väljyyttä nähtävissä, mutta sielläkin helposti 700 ihmistä. Aidan vierillä aurinkokatsomon ulkopuolellakin oli runsaasti porukkaa, varmasti ainakin kymmentolkulla ihmisiä.

Tuomarin munattomuus jäi kyllä sapettamaan. Antakaa nyt keltaiset edes semmoisista tilanteista, mistä se sääntöjen nojalla pitää antaa, ja yleensä kai liigoissa maailmalla niiden omissa tuomariohjeissa erikseen painotetaan lupaavien hyökkäysten katkaisemista arviointiperusteena.

Nythän tuo tarkoittaa sitä, että kun janari selviää tuommoisesta pelin alussa, niin sillä on varaa myöhemmin pelissä vielä rikkoa toisen kerran taktisesti tai taklata holtittomasti noin yleisesti jossakin tilanteessa. Tällä kertaa onnena onnettomuudessa paljastui, että RoPS on niin hyvä, henki on päällä ja hyökkäykset rullaavat, että ottelua sekä hallittiin että saatiin tehtyä tarvittavat maalit.

Mutta entäpä jos RoPSin latinki olisi jäänyt piippuun ja matsista olisi tullut nihkeää keskikentän puolustustaistelua molemmille? Periaatteessa yksikin mahdollisuus rikkeeseen toisella puoliajalla ilman ulosajon uhkaa voi ratkaista nihkeän ja tasaisen pelin - siis nimen omaan niin, että toinen joukkue saa nolla-nollan, mikä ei olisi ilman punaisen kortin uhkaa saatavissa. Tämän takia tuo asia jäi korpeamaan selkeästi varmaan merkitystään enemmän, mutta minkäs teet, ärsyttää kun ärsyttää. Justiinsa tuommoisten löysä tuomarointi pahimmillaan ratkoo pelejä.

Molempien joukkueiden raportit ottelusta on nyt julkaistu. Päivitän ne ihan heti avausviestiin. RoPSin ilmoituksen mukaan oli ilmeisesti odottamaton häiriö - mahdollisia uusien systeemien kasvukipuja tai sitten ihan muu huono tuuri? - ja lehdistötilaisuutta ei kai saada nähtäväksi, hm? Eli ehkä sitä ei tule koskaan näkyville ja ainakaan vielä sitä ei Youtubessa ole, joten avaukseen tulevat vain linkit joukkueiden raportteihin.

Röngän voimasarvet. En laita näytä avaukseen, taas sama idis: ei kasata sinne liikaa listoja listojen päällekin.

W  Wato Kuaté
WW  Lucas Lingman
WWW  Taye Taiwo

Tuota... mites nuo IS tähdet? En löydä niitä mielestäni Veikkausliigan suoralta ottelusivulta. Yleensähän ne ovat tuon alla olleet, mitä kummaa? Selostaja sanoi ottelussa, että ei voi hänkään ilmoittaa tähtiä, koska ei ole saanut selostuskoppiin tähdistä tietoa. Oliko tässä nyt myös jokin fibaus?
Tarja Saulukko

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vesselit


Vastaus #130 : 09.04.2018 klo 09:59:41

Lainaus
Lapin Kansa

RoPS:n uusi päävalmentaja ehti jo kysellä milloin RoPS on viimeksi voittanut liiga-avauksensa. Sitä ei äkkiseltään kukaan muistanut.

Äkkiäpä tuo legendaarinen 3-4 voitto kahden vuoden takaa ihmisiltä unohtui.

Ensimmäinen voitto avauskierrokselta miesmuistiin = Kaksi vuotta

muiks.

Ei kannata. Kimiltä irtoaa mutteri ja Boltteri ajaa kolarin.
Kimin mutteri olikin täysin jumissa.
« Viimeksi muokattu: 09.04.2018 klo 12:28:54 kirjoittanut Tarja Saulukko »
Gheddafi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ne, jotka ei koskaan pärjää


Vastaus #131 : 09.04.2018 klo 13:26:44

Tuli vielä katsottua useampaan kertaan tuo 2-0 maali ja silmiin pistävää oli se, kun Agnaldo viittoilee syöttönsä jälkeen Muinoselle, että laittaa ykkösellä pallon oman selkänsä taakse juoksuun Hyväriselle. Kerta kaikkisen hienosti pelattu tilanne, joka lähtee siitä, kun 18-vuotias Hyvärinen peippailee vieraiden prässin alla ja pyöräyttää itsensä vapaaksi. Kovaa pelirohkeutta ja selkeästi harjoiteltu tilanne.
Sinettäj kaakkoissyvänne

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pesäpallo, keihäänheitto, vammaisurheilu


Vastaus #132 : 13.04.2018 klo 01:43:44

Laitan tähän vielä matsikuvia. Kesti vähän yllättävänkin kauan, että tuli hyvä hetki laittaa.

Näitä kuviapa ei ainakaan ole liikaa, höhö, sillä otin loppujen lopuksi itse pelistä vain kolme. Lisäksi muutamat kättelyn ajalta, laitetaan niitäkin vaikka tuo sama kolme tähän. Matsikuvat ovat aika lailla ihan pelin loppuhetkiltä. Vielä kumminkin taistellaan erikoistilanteessa IFK boksissa ja sieltähän voisi tulla vaikka 3-0.

https://i.imgur.com/Loc0hYu.jpg

https://i.imgur.com/hdLdbHq.jpg

https://i.imgur.com/m51EBWi.jpg

https://i.imgur.com/9CHhfyE.jpg

https://i.imgur.com/fcumaT3.jpg

https://i.imgur.com/q2prsf0.jpg
Sinettäj kaakkoissyvänne

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pesäpallo, keihäänheitto, vammaisurheilu


Vastaus #133 : 05.10.2018 klo 13:00:02

Hoksasin juuri nyt vasta, että tästä matsista on määrätty RoPSille turvallisuusmääräysten rikkomisesta 1000 euroa sakkoa. Mistäköhän oli kyse? Olen selvästikin ollut matsissa paikalla, mutta ei ole kyllä muistikuvia asiasta.
Muoks. Yritin käydä ketjua läpi aika hyvällä kammalla eikä kukaan ole matsin aikana raportoinut mistään sellaisesta, mikä voisi selittää sakon. Olisiko siellä vierasjoukkueen poistumistien eristämisestä tai vastaavasta ollut kyse stadionin kellarissa?
« Viimeksi muokattu: 05.10.2018 klo 13:06:50 kirjoittanut Sinettäj kaakkoissyvänne »

 
Sivuja: 1 ... 5 [6]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines