FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
22.04.2019 klo 19:05:29 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-futisfurnaus 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 6
 
Kirjoittaja Aihe: TPS - SJK | su 15.4. klo 15 | Tehtaan kenttä, Valkeakoski  (Luettu 14727 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
dunu

Poissa Poissa


: 12.04.2018 klo 12:47:02

Veritas Stadionin luonnonnurmi ei ole pelikelpoinen on kehkeytymässä ja sitä halutaan säästää ensi viikon derbyyn. Koska Veikkausliigan linjan mukaisesti otteluiden ajankohtaa ei saa vaihtaa jokaisella on oltava varakenttä, pelataan tämä Seuran ja Kerhon välinen kohtaaminen Valkeakoskella.

Kumpikin osapuolista aloitti kautensa nollapisteperiaatteella. Tepsin kohdalla se oli ennakkoon jokseekin odotettavaa, mutta mitalisuosikki SJK:n jääminen kotitantereellaan nollille eioomuutakoota vastaan tuli monille puskista. Auge ULOS! –topiikki elää ja voi hyvin. TPS:n kannattajana en vastusta, sillä huhujen mukaan samainen henkilö on ollut suuri yksittäinen myötävaikuttaja Valkeakoskella pelaamiseen.

TPS pelasi Lahdessa yllättävänkin positiivisesti. Peli oli ajoittain hallinnassa. Kusinen katiska™ näyttää, että Palloseura hallitsi pelivälinettä 55-prosenttisesti. Vedot maalia kohti meni tasaisesti 9-8 ja (lopussa) saaduissa kulmissa voitto 5-8. Pääsarjan pelillisten nyanssien huomiointi kuitenkin yllätti turkulaiset. Kummassakin boksissa puuttui hiuksen hieno terävyys, mikä kostautui lopulta tappiolla.

Sen sijaan SJK vei tilastollisesti peliään, mutta oli löysä pieru. Omalla puolustusalueella ei pelaajien synapsit keskustele vielä moitteetta, missä saattaakin olla tarkasti organisoidun TPS:n paikka iskeä.

Seuraa näitä:

Maximo Tolonen, SJK
Onni Valakari, TPS

Turun Palloseura sai Jussipaitojen luvatusta maasta Onni Valakarin sekä Tomas Hradeckyn. Simonpoika on kovaa vauhtia lunastamassa odotuksiaan eikä meno hyydy Veikkausliigassakaan. Lahdessa poika oli yksi parhaista. Keskimmäiselle Hradeckylle povattiin keskikentän herruutta, mutta keho oli eri mieltä. Tuuraajaksi tuli Ben Kanadasta. Pienellä otannalla arpa osui kohdilleen. Luokittelisin Ässä-arvan 500 euron voitoksi. Ihan kiva, mutta turha on katsella Oikotieltä vuokra-asuntoja kummempaa. SJK:lla on tepsiläisille tuttu Jarkko Hurme. Sekä tietysti Yläkentällä TPS-kannattajia provosoinut Hambo.  

Yleinen infopaketti Valkeakoskella pelattavaan otteluun
Bussikuljetus Turusta Valkeakoskelle
Liput (alle 12-vuotiaat ilmaiseksi)

Anniskeluluvat löytyy ja kaljaa myydään. TPS:n kannattajat sijoittuu Kivikatsomon tehtaan puoleiseen päätyyn, SJK:n kannattajat päätykatsomoon.
10 puukkoa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #1 : 12.04.2018 klo 15:31:32

Tästä ottelusta olisi ihan suotavaa ottaa ne kolme pistettä, sillä seuraavassa kuudessa ottelussa kohdataan mm. lupi kahdesti ja KuPS kertaalleen. Ihan hirveästi en uskalla noista kamppailuista lähteä pisteitä ennustamaan.

Treeneissä on toivottavasti harjoiteltu mm. läpiajoja, tyhjään maaliin osumista tai ylipäätään palloon osumista maalipaikassa. Näillä parannuksilla päästäisiin jo todella pitkälle.
Jokkerson

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SJK


Vastaus #2 : 12.04.2018 klo 15:38:52

Treeneissä on toivottavasti harjoiteltu mm. läpiajoja, tyhjään maaliin osumista tai ylipäätään palloon osumista maalipaikassa. Näillä parannuksilla päästäisiin jo todella pitkälle.

Treeneissä on harjoiteltu alaspäin syöttelyä, huutamista (Auge), seisoskelua, pelaamista ilman laitureita ja ilman maalikehikoita, ettei kellekkään tule paha mieli, kun pallo ei mene millään maaliin.

Voitto ois kiva.
Seatbelt

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1922


Vastaus #3 : 12.04.2018 klo 15:40:43

Treeneissä on toivottavasti harjoiteltu mm. läpiajoja, tyhjään maaliin osumista tai ylipäätään palloon osumista maalipaikassa. Näillä parannuksilla päästäisiin jo todella pitkälle.
Menisi yhteisharjoituksina Palloseurankin kanssa, sen verran järkyttävää tuhnuilua sunnuntaina.
Jasseri

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 12.04.2018 klo 16:10:12

Odotettavissa siis ottelu, jossa ei varmaan paljoa virheitä eikä sählinkiä nähdä Ylos
sonny burnett

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: youtube.com/watch?v=q3f3uv6MzRg


Vastaus #5 : 12.04.2018 klo 16:10:50

Parhaimmillaan päättyy joku 1-1 ja lisäksi Augen kootut selitykset aiheuttaa taas ankaraa vitutusta.  

- "Oltaisiin ansaittu enemmän"
- "Ei tehdä harjoituksissa sovittuja asioita"
Rodolfo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tapio Liinoja


Vastaus #6 : 12.04.2018 klo 17:05:26

Poliisi näkee tämän ottelun high riskinä, eli makkarapalkkalaisia on huomattava määrä.

http://www.ts.fi/urheilu/jalkapallo/liiga/3911169/Evakko+Valkeakoskella+tuo+TPSlle+viisinumeroisen+tappion++poliisi+pitaa+korkean+riskin+otteluna

:D
Jasseri

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 12.04.2018 klo 17:12:00

Eihän tuossa ole taaskaan mitään järkeä. Peli jossain hevon perseessä (sori vaan Valkeakoski) sunnuntaina, paikalla korkeintaan 1000 katsojaa* joista kannattajia yhteensä jokunen kymmentä. Uuh/uhh.
*kyllä, olen optimisti
The Goat

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: TPS, MCFC, NYCFC


Vastaus #8 : 12.04.2018 klo 17:16:25

Pahimmillaan tulossa joitain satoja katsojia ja korkean riskin ottelu. Tietenkin sinne on tulossa pelkkiä huleja. Pysäytetäänköhän bussit matkalla ja käännytetään takaisin?
Seatbelt

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1922


Vastaus #9 : 12.04.2018 klo 17:16:52

Päätös on näköjään paikallisten viranomaisten. Onkos taas konsultoitu meediota ja katsottu sitä kristallipalloa?
Markisio

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 12.04.2018 klo 18:14:58

Samoilla linjoilla Sonnyn kanssa; 1-1 olisi molemmille askel eteenpäin. Tepsi piti Lahtea ekan jakson purjeissa ja antoi vahvan vaikutelman. Molemmat loi avauskierroksella puolenkymmentä maalipaikkaa, Tepsi osuikin pari. Sen verran sekavaa ja nihkeää oli SJK:n hyökkäyspelaaminen että ei olisi valtava yllätys kotijoukkueen voittokaan. Maalintekijöiksi veikataan Ristola ja Laaksonen. Jos Tepsi yltää voittoon asti niin voittomaalin tekee tietenkin kerhon ulostama Simon poika. AM 498.
Niilo Laji

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat


Vastaus #11 : 13.04.2018 klo 10:35:15

Kahden kriisijoukkueen kohtaaminen edessä, ja todennäköinen lopputulos on maaliton tasapeli. Tietysti toinen tai ehkä molemmat saattavat tehdä oman maalin, joten pientä jännitysmomenttia tässäkin pelissä on.
Dekkis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Mika Laurikainen ja Mikko Hyyrynen


Vastaus #12 : 13.04.2018 klo 10:59:57

Näin enneunen, jossa lopputulokseksi paljastui, kaikkien yllätykseksi, maaliton tasapeli. Juuri kolmisen vuotta sitten näin vastaavan unen, jossa Tepsi voitti Jazzin tai vastaavan paskaseuran tietyin lukemin ja kas kummaa, niin siinä kävi. Helpot rahat ulos tulosvedosta.

Laurikaisella ja kumppaneilla on kyllä mahdoton tehtävä vastustajajoukkueen skouttaamisessa, kun ikinä ei tiedä kuka pelaa missäkin roolissa. Voisikohan Mehu pelata laitapakkina tai Hambo keskikentän pohjalla? Ken tietää, mutta Auge voisi kokeilla. Toivotaan, että SJK ihmelapsensa johdolla jatkaa avausottelusta tuttuja maalipaikkojen tuhlailua, koska Tepsi kuitenkin jatkanee sitä linjaa.

Toivomuslistalla myös olisi Ristolan penkittäminen, jolloin Ärtsi ottaisi hänen paikkansa laidalta ja Drago oman tonttinsa piikistä. Jakonen vipeltäisi toisessa laidassa. Tenhon toppariparin kanssa olen kahden vaiheilla, toisaalta Holma olisi fysiikkansa puolesta parempi painimaan Totin ja Hambon kanssa, mutta Friba taas olisi pallollisesti valovuoden Rassea edellä. Ahdetta ei tarvitse päästää kentälle. No, eiköhän Meidän Mika tiedä mitä tekee.
kouhi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS


Vastaus #13 : 13.04.2018 klo 11:30:52

Kahden kriisijoukkueen kohtaaminen edessä, ja todennäköinen lopputulos on maaliton tasapeli. Tietysti toinen tai ehkä molemmat saattavat tehdä oman maalin, joten pientä jännitysmomenttia tässäkin pelissä on.

Mikä Tepsistä tekee kriisijoukkueen tällä hetkellä?
Paki

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 13.04.2018 klo 11:41:47

Pelipäivän terveystilanteesta ei tietoa, mutta toivotaan pelipaikkaloton pyörähtävän tällä kertaa pykälän oikeaan suuntaan. Laitapelaamisesta on pakko saada jotain irti enkä usko parannusta tulevan ilman muutoksia.

Toiveavari mikäli jatketaan tutulla formatiolla:

---------------Hambo--------------
Tendeng------Bååth------Tolonen
---------Hetemaj--Ayarna---------
Sundman-Tikkanen-Vales-Hurme
------------Aksalu/Öst------------

Tärkeimpänä muutoksena Hambo avaukseen. Sai vaihdosta tullessaan enemmän aikaan kuin Totti 3x isommilla minuuteilla. Hambo ei ehkä rynni itselleen Totin tapaan tyhjästä maalipaikkoja, mutta päättävyys maalintekoon on ihan eri tasolla. Mboma ajautui useaan kertaan pallollisena laitaan keskityspaikkaan. Ehkei yksinäisen kärjen pitäisi hakea palloa kuitenkaan niin leveältä.

Laidoilla vaihtaisin Tendengin ja Tolosen päikseen. Tendeng varmasti omimmillaan keskellä kärjen alapuolella, mutta Kautonen on peräänkuuluttanut laitapelaajilta kykyä leikata keskelle jolloin Tendengin luulisi sopivan paremmin vasemmalle. Muistaakseni Ilveksen aikanakin olen lukenut, että laidallakin menee kunhan ei laiteta oikealle. Maximon uskon olevan kykenevän suoriutumaan yhtä hyvin oikeallakin laidalla.

Kymppipaikalle vaihtoehdoiksi jää Bååth ja Klinga. Kiinnostaisi nähdä Matti omalla (mun mielestä ainoalla oikealla) paikallaan, siinä roolissa missä väläytteli kaudella 2016. Nykyisellä kokoonpanotilanteella siihen saattaa jopa avautua mahdollisuus, mutta keskikentän trio pitänee joka tapauksessa ahtaa avaukseen. Toivotaan siis Bååthin asettamista ylös ja Mehu omalle paikalle Ayarnan viereen.

Puolustuslinja voidaan pitää samana kuin Kemiä vastaan, mutta Mustoe ei ole vakuuttanut ja Sundmanin ollessa pelikunnossa olisi oikeus antaa näyttöpaikka. Joonas ei ole kuitenkaan ollut kokoonpanossa, joten jotain loukkaantumista taitaa taas olla päällä. Topparipari ekaan peliin oli yllätys, mutta se hoiti tonttinsa joten muutosta ei tarvita. Toppariosasto on toivon mukaan tämänkin kauden SJK:ssa se, missä ei tehdä muutoksia ilman painavaa syytä.

Billyn paluu aikanaan tulee toivon mukaan korjaamaan monta asiaa. Pelaajat loksahtelevat dominoefektimäisesti yksi kerrallaan omalle paikalleen. :)
salapoliisimestari

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: FC Teivo


Vastaus #15 : 13.04.2018 klo 11:49:03

Lainaus
Laidoilla vaihtaisin Tendengin ja Tolosen päikseen. Tendeng varmasti omimmillaan keskellä kärjen alapuolella, mutta Kautonen on peräänkuuluttanut laitapelaajilta kykyä leikata keskelle jolloin Tendengin luulisi sopivan paremmin vasemmalle. Muistaakseni Ilveksen aikanakin olen lukenut, että laidallakin menee kunhan ei laiteta oikealle. Maximon uskon olevan kykenevän suoriutumaan yhtä hyvin oikeallakin laidalla.

Tendeng ei osaa laukaista edes vähää alusta, joten keskelle leikkaamisella ei ainakaan vetouhkaa saa aikaiseksi.
Steve Marcos

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 13.04.2018 klo 11:49:55

Mikähän on Hambon kerroin hattutempulle? Ilman Ionsia tosin luulen, että tekee vain yhden tai kaks.

Veikataan FT 1-2
Norppa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC TPS


Vastaus #17 : 13.04.2018 klo 11:53:51

Ai "jo naamasta näkee että kusipää" Hampo on täällä nykyään? Holma alistaa tätä pelleä.
Niilo Laji

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat


Vastaus #18 : 13.04.2018 klo 11:55:50

Mikä Tepsistä tekee kriisijoukkueen tällä hetkellä?
Edellinen voitto kilpailullisessa pelissä saman sarjatason joukkuetta vastaan taitaa olla viime kaudelta Ykkösestä.
palloseura

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 13.04.2018 klo 12:01:37

Edellinen voitto kilpailullisessa pelissä saman sarjatason joukkuetta vastaan taitaa olla viime kaudelta Ykkösestä.

No onhan tätä kautta jo pitkään ehditty tahkota tässä. Ja harva joukkue silti selvitti suomen cupin tappioitta.
Seatbelt

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1922


Vastaus #20 : 13.04.2018 klo 14:10:31

TPS TV:n ennakko: https://tpstv.fi/sjk-ennakko-joudutaan-opiskelemaan-uutta-sjkta-uskon-etta-meillakin-saumaa/
Seatbelt

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1922


Vastaus #21 : 14.04.2018 klo 12:38:27

SJK:n ennakko julki.
Lainaus
Tehtaan kenttä on perinteinen stadion. Siellä on miellyttävä ympäristö ja kivat katsomot, tottakai se on harmillista, että ei pelata jommankumman kotistadionilla, mutta ei voida olosuhteille mitään ja Valkeakoskella pelataan, kommentoi Kautonen
:center: Kautoselle >:(
Paki

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 14.04.2018 klo 13:25:03

:center: Kautoselle >:(
Onko Turun olosuhdetilanne, myöhäinen kevät, Tepsin haluttomuus pelata vastustajan kentällä ja Pölliksen uudet säännötkin Augen syytä?
Steve Marcos

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 14.04.2018 klo 13:26:17

Onko Turun olosuhdetilanne, myöhäinen kevät, Tepsin haluttomuus pelata vastustajan kentällä ja Pölliksen uudet säännötkin Augen syytä?
Auge päässy heti ihon alle. On se kova!
Seatbelt

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1922


Vastaus #24 : 14.04.2018 klo 13:56:57

Onko Turun olosuhdetilanne, myöhäinen kevät, Tepsin haluttomuus pelata vastustajan kentällä ja Pölliksen uudet säännötkin Augen syytä?
No mitä helvettiä nyt taas? :D Se, että peli pelataan tänä sunnuntaina ja Valkeakoskella, johtuu Augen haluttomuudesta tulla vastaan. En tiedä kenen turkulaisen intresseissä olisi ollut pelin siirtäminen Seinäjoelle. Ymmärrän toki, että se olisi vierasjoukkueelle sopinut.

 
Sivuja: [1] 2 ... 6
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines