FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
01.04.2023 klo 20:49:19 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 2 [3] 4 5
 
Kirjoittaja Aihe: United 2026  (Luettu 20807 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Flou

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Oranje!


Vastaus #50 : 13.06.2018 klo 22:26:40

Hajanaisuus toki jonkinlainen ongelma, mutta muuten peukkua tälle hankkeelle. Kun mukana on 48 maata, niin kolme kisaisäntää on ihan passeli määrä.

Erityisesti hyvä asia tässä on se, että tuolla ei todennäköisesti tule olemaan yhtään stadionia, jotka rakennettaisiin kisoja varten, ja joille ei olisi enää sen jälkeen käyttöä. Kaupunkienkin infra on suhteellisen valmista, joten kansaa ei poljeta kisojen järjestämistä varten. Julkisen liikenteen suhteen pitää varmaan tehdä jonkun verran töitä tuolla päin maailmaa (erityisesti Kansas jne.), mutta se olisi edessä joka tapauksessa.

Nopealla pohdinnalla hyvinkin positiivinen ratkaisu, varsinkin kun ottaa huomioon sen, että tänä vuonna pelataan Venäjällä ja ensi kerralla Qatarissa. EOM Ylos

16 alkulohkoa tarvitsee vähemmän yllättäen 16 kisapaikkakuntaa/stadionia. Harvassa maassa on tosiaan riittävää määrää FIFAn vaatimukset täyttäviä stadioneita olemassa.  Parempi ratkaisu tämä minustakin on kuin, että Marokko rakentaa 9 uutta stadionia, jotta voivat pitää kisat ja sitten stadioneilla ei tehdä juurikaan mitään.

Kyllähän nuo alkulohkot/ekat pari jatkokierrosta saa jossakin määrin fiksusti laitettua niin, että joukkueille/faneille ei tule heti alkulohkon jälkeen ihan älytöntä matkustamista.
joe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Evo Morales


Vastaus #51 : 14.06.2018 klo 00:42:47


Tämä kuulostaa aika mustavalkoiselta luokittelulta. Ei-futismaa Yhdysvallat on edelleenkin järjestänyt jalkapallon MM-turnauksen, joka on vetänyt ylivoimaisesti eniten yleisöä katsomoihin. Ei-futismaa Yhdysvalloissa on toiseksi eniten jalkapalloilijoita koko maailmassa. Ei-futismaa Yhdysvalloissa 22:n joukkueen MLS-liiga on yleisökeskiarvoissa Italian ja Ranskan pääsarjojen tasolla, ja yleisömäärät ovat järjestelmällisesti olleet yhtäjaksoisessa kasvussa parinkymmenen vuoden ajan. Lisäksi ei-futismaa Yhdysvalloissa löytyy lukuisia MLS:n ulkopuolisia seuroja, jotka vetävät isoja yleisömääriä. Ei-futismaa Yhdysvaltojen maajoukkueet vetävät pelistä toiseen suuria stadioneita täyteen ympäri maata.


Yhdysvallat on iso väkirikas maa ja siellä myös jalkapallolle riittää faneja, mutta mikään suurten massojen juttu jalkapallo ei todellakaan ole vaikka mitä AM-lukuja internetistä kaivaisit. Kuten käytännössä kaikessa muussakin, USA on tässä asiassa valovuoden Eurooppaa jäljessä. Toisin kuin esim. Euroopan ja Latinalaisen Amerikan lutuurimaissa, jalkapallo Yhdysvalloissa ei näyttele minkäänlaista roolia julkisessa keskustelussa, politiikasta nyt puhumattakaan.

Se että MM-kisojen aikaan maajoukkueen otteet herättävät jenkkituulareissakin jonkinlaista kiinnostusta ei vielä ihan riitä tekemään USAsta "futismaata". En minä kutsuisi Suomeakaan koripallomaaksi vaikka varsin paljon porukkaa on lähtenyt seuraamaan maajoukkueen pelejä arvokisoissa. Nämä ovat ihan itsestäänselviä asioita joten jätän kyllä tämän keskustelun omalta osaltani tähän.
Knossos
Vastaus #52 : 14.06.2018 klo 02:13:08

jalkapallo Yhdysvalloissa ei näyttele minkäänlaista roolia julkisessa keskustelussa, politiikasta nyt puhumattakaan.

Aika kovasti sanottu siihen nähden, että jalkapallo on yksi suurimmista liikuttajista Yhdysvalloissa ja mm. näin osa miljoonien perheiden arkea. Politiikan puolellakin kohtuullisen isot nimet Barack Obamasta ja Bill Clintonista lähtien ovat olleet eri tavoin isosti lobbaamassa jalkapalloa.

Juu, Yhdysvallat ei ole lähellekään yhtä kova jalkapallomaa kuin Brasilia tai vaikkapa Meksiko. Mutta on epä-älyllistä vähättelyä sanoa, ettei se olisi missään määrin jalkapallomaa tai ettei jalkapallo näyttele minkäänlaista roolia yhteiskunnassa. Jalkapallo on ottanut tiukasti paikkansa yhteiskunnassa ja erityisesti nuorten keskuudessa suosittuna lajina ei liene kovin vaikeaa päätellä, että tulevina vuosikymmeninä nykysuuntaus kohti joen täydellistä jalkapallomaata jatkuu. Sillä välin kannattaa muistaa, että täydellisen jalkapallomaan ja ehdottomasti ei-jalkapallomaan väliin mahtuu paljon erilaisia variaatioita.

Pitkästä aikaa saatiin kisaisäntä, jolle ei tuota minkäänlaisia ongelmia valmistella ja vetää läpi tämän kokoluokan jalkapalloturnausta. Ihan mukavaa vaihtelua Brasilian kaltaisiin jalkapallomaihin, joissa MM-kisat revitään kansan selkänahasta. Jokainen voi itse tehdä päätelmänsä siitä, kumpiko skenaario muistuttaa enemmän todellista jalkapallojuhlaa ja millaiset maat ansaitsevat kisat itselleen.
« Viimeksi muokattu: 14.06.2018 klo 02:19:56 kirjoittanut Knossos »
Switek

Poissa Poissa


Vastaus #53 : 14.06.2018 klo 02:51:22

Joko siellä on sumplittu, että miten tämä vaikuttaa amerikkojen karsintoihin?
Hassuttelu-Concacafille nyt ei ainakaan yhtään enempää paikkoja toivoisi annettavan, kun saavat jo tuon nykyisen kiintiönsä verran maita mukaan pelkästään näillä kisaisännyyksillä.

Kun koko Concacafin funktio tuntuu muutenkin olevan lähinnä yrittää saada Jenkkejä (ja sen tv-markkinoita) väkisin kisoihin ja tuottaa Meksikolle automaattisia kisapaikkoja, niin toivottavinta olisi että tuo hassutteluliitto nyt sitten kokonaan alennettaisiin joksikin esikarsinnoiksi koko amerikkojen yhteisiin karsintoihin.
Ainoa totuus

Poissa Poissa


Vastaus #54 : 14.06.2018 klo 05:08:03

Joko siellä on sumplittu, että miten tämä vaikuttaa amerikkojen karsintoihin?
Hassuttelu-Concacafille nyt ei ainakaan yhtään enempää paikkoja toivoisi annettavan, kun saavat jo tuon nykyisen kiintiönsä verran maita mukaan pelkästään näillä kisaisännyyksillä.

Kun koko Concacafin funktio tuntuu muutenkin olevan lähinnä yrittää saada Jenkkejä (ja sen tv-markkinoita) väkisin kisoihin ja tuottaa Meksikolle automaattisia kisapaikkoja, niin toivottavinta olisi että tuo hassutteluliitto nyt sitten kokonaan alennettaisiin joksikin esikarsinnoiksi koko amerikkojen yhteisiin karsintoihin.

48 joukkueen kisoissa on myös uudet kiintiöt (luvut sisältävät mahdollisen kisaisännän/-t):

AFC: 8 paikkaa
CAF: 9 paikkaa
CONCACAF: 6 paikkaa
CONMEBOL: 6 paikkaa
OFC: 1 paikka
UEFA: 16 paikkaa
Play-Off: 2 paikkaa

Yhteensä: 48 paikkaa

https://en.m.wikipedia.org/wiki/2026_FIFA_World_Cup
Seeteufel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Röda, Stock Aitken Waterman


Vastaus #55 : 14.06.2018 klo 06:52:55

Uuden-Seelannin kiintiöpaikalle "Ylos"
Australian kannattaisi siirtyä takaisin OFC:hen, pääsevät toki Aasiastakin kisoihin ja siellä pääsee joskus kohtaamaan kelvollisia vastustajia.
donner

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: KuPS, ManU


Vastaus #56 : 14.06.2018 klo 09:31:14

https://sports.yahoo.com/potential-u-s-2026-world-cup-host-cities-ranked-1-17-140647995.html

anal-yysiä Usan kisapaikkakunnista
Seeteufel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Röda, Stock Aitken Waterman


Vastaus #57 : 14.06.2018 klo 09:39:41


Eli jos nyt haluaa jotain "klustereita" tehdä tuon perusteella niin:

Monterey, CDMX, Guadalajara, Dallas

LA, SF, Edmonton, Seattle/Denver

Montreal, Toronto, New York, Philly/DC/Boston

Atlanta, Miami/Orlando, Kansas City, Philly/DC/Cinci


« Viimeksi muokattu: 14.06.2018 klo 09:44:14 kirjoittanut Seeteufel »
Tiksa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, Huuhkajat


Vastaus #58 : 14.06.2018 klo 12:29:36

Onko Trump kommentoinut mitenkään? Yleensähän valtionpäämiehet ovat hyvin näkyvissä rooleissa näissä hakuprojekteissa, mutta harva asia sopisi huonommin Trumpin agendaan kuin epäamerikkalaisen lajin mm-kisat yhdessä naapureiden kanssa.
Shefki Wilson

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Megaforce Eisenhüttenstadt


Vastaus #59 : 14.06.2018 klo 12:36:55

Kolmen lohkon systeemille vahva :giljotiini:. Kun lohkoja on peräti 16, näitä Länsi-Saksa vs. Itävaltoja tulee kisoja kohti jotain kolmesta yhdeksään...

Kisojen tasonkin voi kyseenalaistaa. Nykysysteemissäkin esim. Aasian karsinnoista on joka kisoihin tullut ihan kelvottomia hiihtäjiä. Jatkossa sinne puskee entistäkin onnettomampia jengejä. Iso osa alkulohkoista on alun alkaenkin ratkenneita, kun kolmantena jenginä on kisaturistit, jotka ovat mukana lähinnä nimmarien ja selfieiden takia.
Keano

Poissa Poissa


Vastaus #60 : 14.06.2018 klo 12:38:23

Noh, minkäs teet, kun FIFA:lle ei ahneudessaan mikään riitä.
Knossos
Vastaus #61 : 14.06.2018 klo 12:59:02

Onko Trump kommentoinut mitenkään? Yleensähän valtionpäämiehet ovat hyvin näkyvissä rooleissa näissä hakuprojekteissa, mutta harva asia sopisi huonommin Trumpin agendaan kuin epäamerikkalaisen lajin mm-kisat yhdessä naapureiden kanssa.

Trumpin poikahan pelaa DC Unitedin akatemiassa (http://dcut.ussoccerda.com/sam/teams/index.php?team=3939240&player=273900366).

Ja onhan Trump ollut vahvasti mukana hakuprosessissa mm. vakuuttelemalla FIFA:lle, että kisat voidaan järjestää sujuvasti USA:ssa hänen harjoittamastaan politiikasta huolimatta ja julkisesti vetoamalla äänestäjämaihin, jotta ne tulisivat Pohjois-Amerikan yhteishankkeen taakse:

Uutinen
How 3 Letters From Trump Might Help Bring the 2026 World Cup to the U.S.

Since March, Mr. Trump has provided United States soccer officials with three letters addressed to Gianni Infantino, the president of FIFA, soccer’s global governing body. Each letter, part of an extensive but largely unseen United States government effort to support the bid, contained increasingly specific guarantees that foreign teams, officials and even fans will face no restrictions on entering the U.S. for World Cup matches in 2026 if their countries qualify for the tournament. In effect, the letters assured officials voting on the event that Mr. Trump’s hard-line stance on visas would not apply to the World Cup.

https://www.nytimes.com/2018/06/12/sports/trump-letters-world-cup.html


Uutinen
“I hope all African countries and countries throughout the world that we also will be supporting you, and that they will likewise support us in our bid along with Canada and Mexico for the 2026 World Cup,” Trump said while speaking at the White House next to Nigerian President Muhammadu Buhari.

https://sbisoccer.com/2018/04/president-donald-trump-asks-african-nations-for-support-of-united-2026-world-cup-bidTrumpin Twitter-kommenteistakin näkee epäsuorasti, ettei jalkapalloa mielletä enää lähellekään samassa määrin "epäamerikkalaiseksi lajiksi" kuin aikaisemmin:

Lainaus
Donald J. Trump @realDonaldTrump

The U.S. has put together a STRONG bid w/ Canada & Mexico for the 2026 World Cup. It would be a shame if countries that we always support were to lobby against the U.S. bid. Why should we be supporting these countries when they don’t support us (including at the United Nations)?

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/989650212380692480

Lainaus
Donald J. Trump @realDonaldTrump

The U.S., together with Mexico and Canada, just got the World Cup. Congratulations - a great deal of hard work!

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1006866089110892545


e. Jännä muuten, miten Trump on ylemmän twiitin tavoin julkisesti kiristänyt muita maita jalkapallolla, vaikkei jalkapallo nimimerkki joen mielestä näyttele Yhdysvaltojen politiikassa minkäänlaista roolia.
« Viimeksi muokattu: 14.06.2018 klo 13:14:15 kirjoittanut Knossos »
Flou

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Oranje!


Vastaus #62 : 14.06.2018 klo 19:42:26

Kolmen lohkon systeemille vahva :giljotiini:. Kun lohkoja on peräti 16, näitä Länsi-Saksa vs. Itävaltoja tulee kisoja kohti jotain kolmesta yhdeksään...

Kisojen tasonkin voi kyseenalaistaa. Nykysysteemissäkin esim. Aasian karsinnoista on joka kisoihin tullut ihan kelvottomia hiihtäjiä. Jatkossa sinne puskee entistäkin onnettomampia jengejä. Iso osa alkulohkoista on alun alkaenkin ratkenneita, kun kolmantena jenginä on kisaturistit, jotka ovat mukana lähinnä nimmarien ja selfieiden takia.

Joukkuemäärä ei ole niinkään ongelma. Pikemminkin nuo tiettyjen alueitten liian isot kiintiöt sen sijaan on ainakin toistaiseksi. CONCAFin 6 paikkaa ja Aasian 8 paikkaa on yksinkertaisesti liikaa. Molemmista pitäisi ottaa surutta ainakin 2 suoraa paikkaa pois, antaa 2 paikoista UEFA:lle ja 2 jatkokarsintojen taakse esim Aasia vs. Afrikka ja CONCAF vs. Etelä-Amerikka.

Kolmen joukkueen lohkosysteemi on toki nihkeä. Tosin en tiedä tulisiko 12x4 lohkoilla myöskään kauhean iloista lopputulosta, kun 8/12 lohkokolmosista pääsisi jatkoon, jotta tuo 32 joukkuetta saadaan alkulohkoista jatkoon. Tosin eiköhän tuo joukkuemäärä ole 64 jo 2030 -luvulla.
12

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat


Vastaus #63 : 16.06.2018 klo 11:37:39

Listaan näiden meneillään olevien kisojen karsintojen perusteella vuoden  2026 joukkueet. Siitä saa vähän osviittaa minkälaisia joukkueita on tulossa mukaan. Eli jokaisesta maanosasta parhaat rannalle jääneet joukkueet pisteissä ja tarvittaessa maalierolla.

USA (isäntä)
Kanada (isäntä)
Honduras
Chile
Syyria
Uzbekistan
Arabiemiraatit
Kongo DR
Norsunluurannikko
Burkina Faso
Uganda
Uusi-Seelanti
Italia
Pohjois-Irlanti
USA, Chile, Norsut ja Italia olisi kyllä kiva nähdä, mutta varsinkin Aasia varsinaista huumoria.

Sitten vielä playoff-joukkueet:
Trinidad & Tobago
Guatemala
Paraguay
Sambia
Kiina
Salomonsaaret
Paraguay ja Sambia kohtuullisia maita ja varmasti suosikkeja kisoihin, muuten aika huumoria. Fifan pamput haluaisivat varmasti nähdä Kiinan kisoissa. Saa nähdä miten Kiinan panostukset jalkapalloon näkyvät vuonna 2026, pääsevätkö jopa suoraan kisoihin.
suuperituuperi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Atletico Madrid, Club Tijuana


Vastaus #64 : 16.06.2018 klo 12:44:06

Listaan näiden meneillään olevien kisojen karsintojen perusteella vuoden  2026 joukkueet. Siitä saa vähän osviittaa minkälaisia joukkueita on tulossa mukaan. Eli jokaisesta maanosasta parhaat rannalle jääneet joukkueet pisteissä ja tarvittaessa maalierolla.

USA (isäntä)
Kanada (isäntä)
Honduras
Chile
Syyria
Uzbekistan
Arabiemiraatit
Kongo DR
Norsunluurannikko
Burkina Faso
Uganda
Uusi-Seelanti
Italia
Pohjois-Irlanti
USA, Chile, Norsut ja Italia olisi kyllä kiva nähdä, mutta varsinkin Aasia varsinaista huumoria.

Sitten vielä playoff-joukkueet:
Trinidad & Tobago
Guatemala
Paraguay
Sambia
Kiina
Salomonsaaret
Paraguay ja Sambia kohtuullisia maita ja varmasti suosikkeja kisoihin, muuten aika huumoria. Fifan pamput haluaisivat varmasti nähdä Kiinan kisoissa. Saa nähdä miten Kiinan panostukset jalkapalloon näkyvät vuonna 2026, pääsevätkö jopa suoraan kisoihin.

Mitkäs playoff-joukkueet pelaavat vastakkain? Varsinkin toi playoff-lista on aika huumorilista, mutta saa nähdä miten asiat muuttuvat kahdeksan vuoden kuluttua.
12

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat


Vastaus #65 : 16.06.2018 klo 13:34:53

Mitkäs playoff-joukkueet pelaavat vastakkain? Varsinkin toi playoff-lista on aika huumorilista, mutta saa nähdä miten asiat muuttuvat kahdeksan vuoden kuluttua.
Kaksi parasta on sijoitettu Fifa-rankingin perusteella. Neljä huonointa pelaa ekalla kierroksella. Kiimaista saariderbyä Trinidad-Salomonsaaret odotellessa.
12

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat


Vastaus #66 : 02.07.2018 klo 22:01:47

Kyllä saataisiin huikeat 64 joukkueenkin kisat jos siellä pelaisi absoluuttisesti parhaat joukkueet. Eikä paskat isäntämaat ja Oseanian paikka tuota paljon heikentäisi. Fifa-rankissa alhaalla olevat Japani ja Venäjä ovat menestyneet vaikkei tuo niin luotettava mittari ole. 64 joukkueessa olisi tarpeeksi alueellista edustavuutta ilman säälipaikkojakin. Ja mikä tärkeintä Suomi on rankingissa 64 joukossa. Suomikin pystyisi varmaan jonkun pisteen ottamaan kuten karsinnoissa kisoihin edenneiltä joukkueilta.
Vikkelä vaihtomies

Poissa Poissa


Vastaus #67 : 03.07.2018 klo 11:50:37

Etelä-Amerikan karsinnat muuttuvat kyllä huumoripitoisiksi 64 jengin kisoissa... Karsintalohkon viimeinen karsii Uusi-Seelannim kanssa, muut suoraan?
12

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat


Vastaus #68 : 03.07.2018 klo 12:30:56

Etelä-Amerikan karsinnat muuttuvat kyllä huumoripitoisiksi 64 jengin kisoissa... Karsintalohkon viimeinen karsii Uusi-Seelannim kanssa, muut suoraan?
Ehkä voisi luopua maanosakarsinnoista tai sitten enemmän maanosien välisiä. Vaihtoehtoisesti Amerikan, Euroafrikan ja Aasiaoseanian karsinnat.
Seeteufel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Röda, Stock Aitken Waterman


Vastaus #69 : 03.07.2018 klo 12:38:00

Etelä-Amerikan karsinnat muuttuvat kyllä huumoripitoisiksi 64 jengin kisoissa... Karsintalohkon viimeinen karsii Uusi-Seelannim kanssa, muut suoraan?
Toki ne lisäpaikat menisi pääasiassa Aasiaan eikä Eurooppaan/Etelä-Amerikkaan niin ongelma on ratkaistu.
Vikkelä vaihtomies

Poissa Poissa


Vastaus #70 : 03.07.2018 klo 14:14:26

Toki ne lisäpaikat menisi pääasiassa Aasiaan eikä Eurooppaan/Etelä-Amerikkaan niin ongelma on ratkaistu.

Eiköhän UEFA saa taas kolme ja CONMEBLO 2 paikkaa, jolloin jää vielä 11 paikkaa muiden jaettaviksi ja Eurooppaan jää edelleen kaikki kovimmat kisoista tippujat (tasoa Unkari, Wales, Suomi) samalla kun Uzkebistan ja Kanada kohtaavat todellisessa klassikossa...

Paljos Aasiaan pitää antaa paikkoja, että Intia ja Kiina saadaan varmasti mukaan? 12 riittänee? No tarkistin ja Intiaa ei kyllä saataisi mahtumaan edes 128 joukkueen kisoihin... Kiina sentään on nykysysteemilläkin melkein siinä pääsemisen kintaalla usein.
Kuku

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tamperelaiset muoviseurat ja kabinettinousijat


Vastaus #71 : 12.07.2018 klo 02:27:01

FIFA on kyllä lähtenyt kulkemaan IIHF:n viitoittamaa tietä ja tekemässä MM-kisoista Skoda-Cupin kaltaista huumoriturnausta, tämä rinnastus sopii mittakaavaerosta huolimatta.

Laajennetaan osanottoa tason kustannuksella (alaviitteenä: Suomi kuitenkaan "ei ole saamassa"), merkityksettömiä pelejä, melkein kaikki jatkoon alkupeleistä. Ilmeisesti tarkoituksena on, että Kiina talouksineen mahtuisi tällä systeemillä vihdoinkin mukaan (KV Jääkiekkoliitolle samassa asemassa on ollut Saksa).

Venäjän kisat 2018 tullaan muistamaan "viimeisinä kunnon MM-kisoina", minkä jälkeen turnaus pilattiin Qatarin talvikisoilla ja Pohjois-Amerikan United Smile Kaikki Pelaa -höntsillä.

EM-kisojen arvostus tulee kyllä nousemaan tällä menolla. Toivoa vaan sopii että UEFA onnistuisi pitämään tuotteen kunnossa.
ariaga

Poissa Poissa


Vastaus #72 : 12.07.2018 klo 03:39:03

EM-kisojen arvostus tulee kyllä nousemaan tällä menolla. Toivoa vaan sopii että UEFA onnistuisi pitämään tuotteen kunnossa.

Nämähän ehdittiin perseillä jo.
Tango Rosario

Poissa Poissa


Vastaus #73 : 12.07.2018 klo 06:09:58Venäjän kisat 2018 tullaan muistamaan "viimeisinä kunnon MM-kisoina", minkä jälkeen turnaus pilattiin Qatarin talvikisoilla ja Pohjois-Amerikan United Smile Kaikki Pelaa -höntsillä.


Vaikka MM-kisat on aina järjestetty touko-heinäkuun välisenä aikana, ei marras-joulukuussa pelaaminen ole itse asiassa sittenkään niin huono asia. Etelä-Afrikassa joissakin otteluissa oli nollakeli, ja esim. Australiassa tai Etelä-Amerikassa loppuvuodesta pelaaminen toimisi ainakin katsojien kannalta paremmin kuin sikäläinen talvi. Lisäksi pelaajat eivät ole koko pitkän seurakauden uuvuttamia, ja loukkaantumispoissaolojakin voidaan nähdä vähemmän. Olen jättänyt tälläkin kertaa monia vähemmän mielenkiintoisia otteluja katsomatta, koska Suomen suvi on lyhyt ja kaunis, eikä sitä huvittaisi viettää sisällä töllön ääressä. Suuressa osassa pohjoista pallonpuoliskoa loppuvuosi voi siis sopia paremmin kisojen seuraamiseen, joten ajankohta ei ole periaatteessa niinkään ongelma, mutta se kylläkin on, että kisaisäntänä toimii Qatar.
asdas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal, klubi


Vastaus #74 : 12.07.2018 klo 11:56:48

Jos vaikka 2030 yritettäisiin pelata syksyllä,  niin seurat eivät päästäisi mukaan ja eroaisivat liitoistaan, Qatarilla on lonkerot riittävän pitkällä ja Jenkkien markkinat kiinnostaa liikaa, mutta en olisi nyt varma, että mikä niitä jengejä pitää lopulta Fifan/Uefan alaisuudessa. 
En olisi yllättynyt, jos sarjat haluaisivat saman aseman, mitä NBAlla ja NHLllä on lajiliittojen kanssa.

Toisaalta Uefa nyt aina voi pivotoida ja lähteä Fifasta itsekin.

Tulee mieleen melkein koriksen EM-kisat tosta pelleilystä, kun siellä nyt taisi olla 24/49 Euroopan lajia edes virallisesti harrastavista maista.

 
Sivuja: 1 2 [3] 4 5
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa