FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.09.2019 klo 01:46:24 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2
 
Kirjoittaja Aihe: Valtakuntansa vihatuimmat  (Luettu 11983 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Lilywhite

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kahden Euroopan parhaan jengin joukossa.


: 22.06.2018 klo 13:07:24

Kuten otsikko kertoo, on tässä tarkoitus kertoa valtakuntansa vihatuimmista pelaajista, niin seura- kuin maajoukkueissakin. Kimmokeen tähän avaukseen antoi Mesut Özil, joka on nyt ollut jatkuvasti esillä eri medioissa. Özil on vihattu nimenomaan omiensa puolelta, mutta mielenkiintoista olisi lukea juttuja myös siitä miten esimerkiksi jonkin paikallisvastustajan pelaajasta on kasvanut toisen paikallisvastustajan faneille se suurin vihan kohde. Usein näiden tapausten taustalle kätkeytyy mielenkiintoisia tarinoita.

Tähän topikkiin ei sitten ole tarkoitus listata pelaajia jotka aiheuttavat lukijoissa tuntemuksia esimerkiksi filmaamisen tai kovien otteidensa ansiosta.

Itseäni vähän yllätti se, miten suurta inhoa Mesut Özil aiheuttaa Saksassa. Taustalla tässä on tuoreeltaan otettu kuva, jossa Özil poseeraa Turkin presidentin kanssa. Maailmanpolitiikkaa seuraavat ovat hyvin perillä siitä, miten Erdogan (kuvassa oikealla) polkee ihmisoikeuksia ja suhtautuu Saksaa kohtaan erittäin vihamielisesti.
Tämä hölmöily tulehdutti välejä niin maajoukkuekavereihin, kuin maajoukkueen päävalmentajaankin. Saksassa aiheesta nousi aivan valtava kohu, joka velloo edelleen. Omat fanit ovat jopa viheltäneet Özilille nyt käynnissä olevissa MM-kisoissa.

Miten pelaaja on sitten itse hoitanut kohun? Ei mitenkään. Samassa kohussa ryvetetty Ilkay Gundogan on sentään vaivautunut selittelemään tempaustaan, mutta Özil ei sellaiseen ole tarvetta nähnyt. Gundogan kertoi, ettei tapaus ollut poliittinen viesti, mutta kuka tietää oliko se sitä Özililtä, kun tuo ei vaivaudu asiaa kommentoimaan.
Jopa Saksan maajoukkueen managerina toimiva Oliver Bierhoff on ihmetellyt Özilin toimintaa tämän asian suhteen ja jo siitä voi päätellä miten paljon sitä on joukkueen sisällä ihmetelty.

MM-kisojen aikaan Özil onkin nyt kussut Saksan muroihin oikein kunnolla ja sekoittanut pakkaa kulisseissa kenties liikaa yhden joukkueen kestettäväksi. Sympatioita ei Meksiko-tappion jälkeen herunut faneilta, sillä muiden pelaajien kiitellessä fanejaan tappionkin hetkellä, oli Özil jo hävinnyt pukusuojiin kannattajista piittaamatta. Tämä samanlainen toiminta on herättänyt aiemmin närää myös seurajoukkueen faneissa. Miksi olettaisit toisten olevan sinun tukenasi vaikealla hetkellä jos itse unohdat heidät pettymyksen tullen.

Koko Saksan MM-kisojen rupeama on vaarassa mennä penkin alle, jos Löw ei ole valmis penkittämään Öziliä. Pelaajaa on leimannut läpi hänen uraansa tietynlainen löysyys, laiskuus ja haluttomuus. Nämä adjektiivit kuvaavat täydellisesti hänen esitystään Meksikoa vastaan. Ei yhtään syötönkatkoa, luokaton saldo kaksinkamppailuista, ei taklauksia eikä pallonriistoja. Tähän vielä päälle Özil oli vahvasti mukana Meksikon voittomaalissa.
Maajoukkueessa sankarin asemaan nouseminen tuntuu tällä hetkellä aivan mahdottomalta ajatukselta Özilistä puhuttaessa ja enemmänkin tuntuu siltä, miten mies olisi nyt lyhistymässä tämän itselleen keräämänsä paineen alle. Seurajoukkue toimii vielä henkireikänä pelaajalle, mutta sielläkin saisi tuleva kausi olla todellinen hitti tai muuten uuden massiivisen palkkansa johdosta Özil ajautunee seurajoukkuetasollakin omien fanien hampaisiin.


Mesut Özil on tällä hetkellä omien valintojensa johdosta Saksan vihatuin jalkapalloilija
Zorbas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Veikkausliigajoukkueet, joilla olosuhteet kunnossa


Vastaus #1 : 22.06.2018 klo 13:23:56

:D

Hyvää Juhannusta!
astr0

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Maaseudun tulevaisuus


Vastaus #2 : 22.06.2018 klo 13:30:43

Luulin, ettei tähän topiciin pitänyt kerätä pelaajia, jotka herättävät tuntemuksia kovien otteidensa ansiosta? ??? Vai oliko nää kovat otteet enemmänkin sellaisia kova-Erikin otteiden kaltaisia?
Icarus666

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal, Leyton Orient, sympathy for Aston Villa


Vastaus #3 : 22.06.2018 klo 15:14:53

Laiturihommat valmistuneet etuajassa?
JFT39

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 23.06.2018 klo 12:22:14

Tähän kohtaan linkki siitä omaan rysään hukkuneesta kalamiehestä.
futiskoutsi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: tottenham,Tps,ps kemi


Vastaus #5 : 23.06.2018 klo 12:25:45

Mies lukenut Urheilu-lehden uusimman numeron ja muovannut tekstin omin sanoin :)
nupe4ever

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 23.06.2018 klo 12:30:53

Mielenkiintoinen topikki ja avaus. Jatkoon Ylos
Miqu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: I’m forever blowing bubbles!


Vastaus #7 : 23.06.2018 klo 13:31:01

Odotin avaukseen... :(;)
Jääpoiju

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Würzburger Kickers


Vastaus #8 : 23.06.2018 klo 14:34:09

Mixu Suomessa.
Haksis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Beşiktaş, MilliTakim, Huuhkajat


Vastaus #9 : 23.06.2018 klo 15:37:26

Jaksoit kirjoittaa Özilin ö:llä ja avautua, mutta Gündoğan oli liian paha? :D

Olisiko lädilässä mahdollisesti vihatuin Adam Johnson, Steve McClaren tai Joey Barton?
winnie

Poissa Poissa


Vastaus #10 : 23.06.2018 klo 15:38:28

Luulisi että liittyy topicciin, Luka Modrichan oli/on Kroatiassa vähän ristiriitainen hahmo koska on sotkeutunut näihin Mamicin kuvioihin, mm oikeudessa muuttanut lausuntojaan jne. Modric, toisin kuin Özil, on kuitenkin tämän tilanteen onnistunut kääntämään ja on tällä hetkellä Kroatian kapteenina ja parhaana pelaajana johtanut joukkueensa jo alkulohkosta jatkoon pelaten itse todella vahvasti.

Nigeria ottelussa oli hieno symbolinen hetki kun Modric meni antamaan kulmapotkua omien faniensa eteen ja kannattajat osoittivat suosiotaan. Sopivasti sitten siitä kulmasta tuli pilkku jonka Luka itse kävi upottamassa.
ariaga

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 23.06.2018 klo 16:00:26

Jaksoit kirjoittaa Özilin ö:llä ja avautua, mutta Gündoğan oli liian paha? :D

Mistäköhän mahtaisi johtua?
Zorbas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Veikkausliigajoukkueet, joilla olosuhteet kunnossa


Vastaus #12 : 23.06.2018 klo 16:03:46

Jaksoit kirjoittaa Özilin ö:llä ja avautua, mutta Gündoğan oli liian paha? :D 

:D
Lilywhite

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kahden Euroopan parhaan jengin joukossa.


Vastaus #13 : 23.06.2018 klo 18:58:16

Seuraava tapaus eetteriin. Mo Salah kävi pokkaamassa Ramzan Kadyrovinilta Tšetšenian kunniakansalaisuuden. Yllättäen kalapaliikki on valmis.
Laskikka

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 23.06.2018 klo 19:04:44

Onko Salah nyt Egyptissä vihattu?

Aloitus sopinee paremmin Pohjois-Lontoon omaan ketjuun.
Bjarne Stroustrup

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Bjarne Riis


Vastaus #15 : 23.06.2018 klo 19:11:49

Özil keräsi suomalaisten vihat niskaansa jo takavuosina pokatessaan Power-Pekan vaimon.
OHTO

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 23.06.2018 klo 19:26:45

Özil keräsi suomalaisten vihat niskaansa jo takavuosina pokatessaan Power-Pekan vaimon.

Taisi olla vähän gold digga tuo kyseinen hempukka.
Lilywhite

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kahden Euroopan parhaan jengin joukossa.


Vastaus #17 : 24.06.2018 klo 23:56:08

Seuraava tapaus eetteriin. Mo Salah kävi pokkaamassa Ramzan Kadyrovinilta Tšetšenian kunniakansalaisuuden. Yllättäen kalapaliikki on valmis.
Nyt Salah tuntee tulleensa hyväksikäytetyksi poliittisiin tarkoituksiin ja villeimpien huhujen mukaan harkinnassa on jopa maajoukkueuran lopettaminen. Kuulostaa ehkä absurdilta, mutta Egyptiläisen jalkapallon tuntien siellä voi hyvinkin olla ylempänä jotain kytköstä tähän Tšetšenia-soppaan ja näin ollen Salahille ainakin tarjoutuisi mahdollisuus kasvojensa pesuun, vaikka se maksaisikin maajoukkueuran.
Sitä on vaikea sanoa, miten egyptiläisten suhtautuminen pelaajaa kohtaa muuttuisi, mutta ainakin Liverpoolin kannattajien kuvittelisi olevan ihan tyytyväisiä tähän tilanteeseen, jossa virhe on jo Tšetšenian kunniakansalaisen toimesta epäsuorasti myönnetty ja julkikuvan kiilloitus aloitettu.
Shlomo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS & Spurs


Vastaus #18 : 25.06.2018 klo 20:07:06

Tšetšenia-kohu nousi näyttää olevan suurempi kansainvälisesti kuin Egyptissä, joten ei ole valtakuntansa vihatuin. Jos tosiaan jättäisi maajoukkueen niin sitä ei varmasti arvostettaisi Egyptissä, mutta ei näytä toteutuvan sekään.

Pique kuulunee tähän otsikkoon, vaikka pahin pöly onkin laskeutunut Katalonia-myllyjen ajoista.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 25.06.2018 klo 20:48:10

Landon Donovan onnistui vihastuttamaan USA:n jalkapalloyleisön, jälleen kerran, kun ilmoitti kannattavansa MM-kisoissa Meksikoa, vieläpä pankkifirman sponsoroimassa twiitissä.

Tuosta on sitten riittänyt vääntöä suuntaan ja toiseen, koska joidenkin muidenkin kuin Donovanin mielessä Meksiko on se paras vaihtoehto, kun USA ei ole kisoissa, mutta monien mielestä Meksiko on jalkapallossa se USA:n ykkösvihollinen, minkä menestystä ei sovi toivoa missään tapauksessa. Donovanin omana twiittinä olisi luultavasti ohitettu päänpyörittelyllä, mutta kun kyseessä oli vielä Wells Fargon mainos, niin armoton mölinähän tuosta on noussut.

Donovan pistettiin pihalle meksikolaisesta seurajoukkuestaan Leonista kohun jälkimainingeissa, vaikea tosin sanoa, että oliko twiitillä asiassa mitään osuutta, koska ei Donovan ole joukkuetta kentälläkään vahvistanut ja on ollut tarpeeton pelaaja.
Madridlandia

Poissa Poissa


Vastaus #20 : 25.06.2018 klo 21:09:21

Landon Donovan - pelaajia, joiden luulit jo lopettaneen. Näköjään tosiaan tehnyt paluun lopettamisen jälkeen.

Lilywhite

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kahden Euroopan parhaan jengin joukossa.


Vastaus #21 : 25.06.2018 klo 21:33:14

Landon Donovan onnistui vihastuttamaan USA:n jalkapalloyleisön, jälleen kerran, kun ilmoitti kannattavansa MM-kisoissa Meksikoa, vieläpä pankkifirman sponsoroimassa twiitissä.
Mitäs Donovanilla on noin muutoin kontollaan? Muistissa on kyllä se, miten pelaaja on jätetty maajoukkueesta ulos myös muiden, kuin pelillisten syiden takia. Syitä en vain äkkiseltään muista. Mentiinkö tässä kuitenkin perinteistä sankarista konnaksi reittiä?

Toki nämä saattaisivat löytyä googlesta, mutta parempana lähteenä pidän palstan kirkkaasti parasta MLS-kirjoittajaa. Kiitos muuten sen ketjun ylläpidosta, kaikki viestit tulee luettua, mutta kiitettyä liian harvoin.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #22 : 25.06.2018 klo 22:13:08

Mitäs Donovanilla on noin muutoin kontollaan? Muistissa on kyllä se, miten pelaaja on jätetty maajoukkueesta ulos myös muiden, kuin pelillisten syiden takia. Syitä en vain äkkiseltään muista. Mentiinkö tässä kuitenkin perinteistä sankarista konnaksi reittiä?

Toki nämä saattaisivat löytyä googlesta, mutta parempana lähteenä pidän palstan kirkkaasti parasta MLS-kirjoittajaa. Kiitos muuten sen ketjun ylläpidosta, kaikki viestit tulee luettua, mutta kiitettyä liian harvoin.

Donovan on uransa loppupuolen, tai siis sen ensimmäisen uran ja ne pari sitä seurannutta aina valittanut motivaatio-ongelmista ja lopettanut pelaamisen, mutta sitten odottanut supertähden kohtelua, kun on päättänyt taas palata kentälle. Joutui sitten haluttomuudellaan pelata vähäpätöisempiä maaotteluita Klinsmannin epäsuosioon 2014-kisojen alla. Tuolloin oli vielä ristiriitaisia tunnelmia asiasta, mutta Donovan on toiminnallaan sen jälkeen vahvistanut, että ongelma oli Donovan, ei Klinsmann.

Aika meni ohi, mutta Donovan ei ole sitä käsittänyt, se edellinen MLS-paluu oli jo erittäin vaisu, eikä nytkään sitten uudessa paluussa Meksikon puolella ole pelillisesti enää riittänyt. Silti käytös ja mediaesiintyminen on vähän ylimielistä, kuin edelleenkin olisi suuri tähti, jonka esimerkkiä tulisi seurata. Tuohon sitten kruunuksi Meksiko-huivin levittely pankkifirman mainoksessa.

Donovan on USA:n kaikkien aikojen jalkapalloilija toistaiseksi, pitänee kaikkien aikojen maalipörssin kärkitilan vielä pitkään, jaettuna Dempseyn kanssa, kun Dempseykään ei ole onnistunut ikääntymään tyylillä, joten tuskin enää saa mahdollisuutta ohittaa Donovania. Jonkinlainen ylimielisyys tuntuu noita USA:n maajoukkueen vanhoja kovia hyökkääjiä vaivaavan, mikä on sinällään ollut parhaina päivinä ansaittua, mutta ei sitten enää nykypäivänä, kun eivät ole tyytyneet jäämään eläkkeelle, vaan haluaisivat vieläkin olla jotenkin mukana, vaikka ei taso eikä motivaatio enää kuitenkaan riitä.
Lilywhite

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kahden Euroopan parhaan jengin joukossa.


Vastaus #23 : 26.06.2018 klo 10:19:45

Ylos


Eikös AC Milanin legendoillakin ollut jotain ongelmaa omien faniensa kanssa vai oliko se vain Paolo Maldini ketä vastaan omat fanit lopulta kääntyivät?
Lätkis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gianni Infantino ja Nicolas Sarkozy


Vastaus #24 : 08.06.2019 klo 12:59:21

Özil on ottanut tosissaan vastaan haasteen ollakseen valtakuntansa vihatuin:

https://www.bbc.com/news/world-europe-48564192


 
Sivuja: [1] 2
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines