FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
03.06.2020 klo 05:03:57 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 6 [7] 8 9
 
Kirjoittaja Aihe: HSV 2018/19 – Nach dem Untergang folgt der Wiederaufbau  (Luettu 57934 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Saksa. HSV, Arsenal, Porto, Juventus, Real Madrid.


Vastaus #150 : 28.04.2019 klo 16:28:00

Ei sanat riitä kertomaan.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #151 : 28.04.2019 klo 17:06:58

Wolf ulos. Toivottavasti. Säilyisi edes joku pieni sauma.

Anfang tilalle :)

e. Holtby hyllytetty, ei pelaa enää tällä kaudella.
« Viimeksi muokattu: 28.04.2019 klo 17:47:48 kirjoittanut straiter »
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HSV & Huuhkajat


Vastaus #152 : 29.04.2019 klo 14:39:19


Veikkaan että synkkääkin synkempi viikko tulossa: tiistaina nimittäin DFB-Pokalin välierä Red Bullia vastaan, ja sunnuntaina sitten Union vieraissa.

Enemmän kuin odotettu oli tuo Union-tappio, mutta silti vituttaa aivan vilpittömästi pitkästä aikaa eniten näin seuraavanakin päivänä. >:(
Nousukamppailu, huhti-toukokuun taite, ja nyt kuusi voitotonta peliä takana. HSV koittaa vanhasta tottumuksesta välttää relegaatiot?
Eikä pienintäkään valopilkkua hyökkäyspäässä ole tällä hetkellä näkyvillä. Alkukaudesta hyvin pelannut Narey sekä Hee-Man aivan paskaa, Jatta ja Özcan periaatteessa pirteitä mutta eihän tuosta valmista tule.. Lasoggakaan ei paljon paikoista pääse nautiskelemaan. Juuri ratkaisupelien mies Holtbykin loppukaudeksi sivuun. Edes Hunt tai Wintzheimer ei ollut valttia Unionia vastaan.

Puolustuksessa van Drongelenilla ei selvästi enää hermo meinaa kestää, Jung aivan hasardi, itse en allekirjoita myöskään Lacroix'n kehuja, Papalla lienee vielä jotain jalkavaivaa, eikä skottia ole enää paljon näkynyt. Yksinäisellä Pollersbeckilla ei kovin pitkälle mennä.

Voi elämänvittujenkevät. Wolf raus?
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #153 : 30.04.2019 klo 17:40:45

Kerstin ja poika häipyvät myös kesällä, kassavastaava varmasti kiittää.
1.FCU

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Eisern Union


Vastaus #154 : 01.05.2019 klo 10:59:17

Pelissä paikan päällä olleena muutama huomio:
HSV oli kaikkiaan hiukan aneeminen, fanikatsomokin tuntui antavan 2-0 maalin tullessa periksi. Wolf oli pelin jälkeisessä pressissä kuin mitään ei olisi tapahtunut.
Union pelasi hyvin ja Fischer otti todella vähän peliaikaa saaneita kokoonpanoon edellisen vaisun pelin jälkeen. Loistava Taktinen ja psykologinen veto. Union oli kovalla taisteluilmeellä liikkeellä.

Kyllä on jännittävä loppukausi!

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Saksa. HSV, Arsenal, Porto, Juventus, Real Madrid.


Vastaus #155 : 04.05.2019 klo 11:45:19

Kyllä on jännittävä loppukausi!

Niin on. Tänään, siis jo klo 14, pelaa HSV ja pakkohan se on Unioninkin matsi seurata, joka pelataan huomenna. Nyt vaan on tilanne se että jos niitä nousuhaluja HSV:llä on, niin sen pitää näkyä pelissäkin! Kotimatsi Ingolstadtia vastaan, voitto on ehdoton minimi!
Hegezu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hamburger SV


Vastaus #156 : 04.05.2019 klo 19:26:16

Tuttu virsi.

Vittu mitä paskaa.

WOLF RAUS!

Olisi kannattanut vaihtaa jo viime viikolla, niin olisi päässyt hyödyntämään kilpakumppanien puppeloinnit, mutta kun ei, niin ei sitten. Ja kannattaisi armahtaa se Holtbykin. Kun Hunt on poissa, ei yhtään korttia keskikentän laadun nostamiseen kannattaisi jättää kääntämättä.
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HSV & Huuhkajat


Vastaus #157 : 05.05.2019 klo 17:19:04

Ei kyllä ihan hetkeen ole pelin kattominen vituttanut yhtä paljon kuin eilen. Ingolstadt näytti haluavansa pysyä Zweitessa - ja niin näytti HSV:kin.
Nyt seitsemän voitotonta peliä takana, ja edelleen suora nousu pisteen päässä Unioninkin äsken hävittyä oman pelinsä. On tämä vaan aikamoinen huumorisarja. :D

Kyllä vahva rintama tuntuu olevan Wolfin takana kun vielä eilisen jälkeenkin luottamuslause tuli.

Hyökkäyspää kaipaisi nimenomaan keskisektorin pelinrakennusta, ja kuten sanottua niin Hunt ja Holtby kokemuksellaan olisivat oikeita miehiä tuohon paikkaan Mangalan rinnalle. Nyt ylöspäin ei juuri muuta annettavaa ole kuin laitojen kautta, ja jos se ei onnistu niin hyökkäykset jäävät seisomaan ennen kuudentoista aluetta niin pitkäksi aikaa että vastustaja ehtii ryhmittäytyä alas.
Loukkaantumisesta kuntoutuneen Jairon näkisin mieluusti kentällä myös, lähinnä tällä hetkellä Nareyn tilalla. Lasogga piikkiin, ja vasemmalle ei juuri jääkään muita jääkään kuin Jatta ja Ito kilvoittelemaan kumpi pystyy olemaan tehottomampi.

Alkukauden hyvin pelanneen puolustuksen pilanneet Jung ja Lacroix joutavat molemmat sinne mihin Holtby nyt on isketty, ja linjaan Douglas-Van Drongelen-Bates-Vagnoman

Kaksi varvia jäljellä, ja kyllähän tuo käytännössä omissa käsissä vielä on. Voittojen Paderbornista ja Volksparkilla Duisburgista on vaan pakko tulla. Vaikea vaan tällä hetkellä nähdä ensimmäistäkään syöksykierrettä päättävää tekijää, valmentajaakaan kun ei nyt olla vaihtamassa.
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HSV & Huuhkajat


Vastaus #158 : 07.05.2019 klo 10:13:09HSV-blogit huhuilevat seuran päässeen yhteisymmärrykseen Bochumin itävaltalaiskärki Lukas Hinterseerin siirrosta Punahousuihin. Hyökääjä on tällä kaudella iskenyt 18 maalia ja alustanut 8, ja sopimus loppuu tähän kauteen joten siirto olisi ilmainen. Kyllä lähtökohtaisesti kuulostaisi erinomaiselta haulta. Ei muuta kuin odottelemaan jotain faktaa.
Vielä lukuja ja pientä vertailua Lasoggaan:


Lainaus

 Lasogga 1674 peliminuuttia, Hinterseer 2514;


Maalit:
 Hinterseer 18
 Lasogga 13

Alustukset:
 Hinterseer 8
 Lasogga 3

Alustukset vetoihin maalia kohti:
 Hinterseer 21
 Lasogga 7

Pallokontaktit:
 Hinterseer 1267
 Lasogga 606

Kaksinkamppailut:
 Hinterseer 36%
 Lasogga 43%

Syöttöprosenti:
 Hinterseer 68%
 Lasogga 54%

Edit. palkan kerrotaan olevan noin 600 000€ vuodessa, vrt. Lasoggaan joka hankkii nyt 5,5 kertaisesti.
« Viimeksi muokattu: 07.05.2019 klo 13:38:47 kirjoittanut Anzander »
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HSV & Huuhkajat


Vastaus #159 : 08.05.2019 klo 12:52:44

Voi vittu, keskikentän pienen pieni valopilkku Orel Mangalakin treeneistä golf-kärryllä pois. Reisi paskana, vaivan laatu vielä epäselvä, samoin kuin osallistuminen Paderborn-peliin.
hesse1515

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HJK


Vastaus #160 : 12.05.2019 klo 17:37:16

Kakkosessa jatketaan sitten ensi kaudellakin, ellei jotain megaihmettä tapahdu.
Kuqqen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Vaimo ei ymmärrä mitä Kiffen mulle merkitsee


Vastaus #161 : 12.05.2019 klo 18:24:39

HSV ei nouse koskaan
Hegezu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hamburger SV


Vastaus #162 : 12.05.2019 klo 18:58:27

Voi vittu. Saatanan tunarit. Koko kevään jatkunut puppelointi johti nyt siihen mitä tässä on jo ennakoitu.

Beckerin teoriassa hieno "ei tehdä paniikkiratkaisuja kuten aina ennenkin"-toimintamalli johtaa nyt ainakin toiseen kauteen Kakkosessa. Eikä se välttämättä jää vain yhdeksi kaudeksi.

Palkkakustannukset ovat tänä vuonna olleet selvästi kestävän tason yläpuolella, kun on haettu välitöntä paluuta ykköseen, mutta ensi kaudeksi joukkuetta on pakko uudistaa reippaasti. Lasoggan ja Holtbyn lähtö ovat hinta-laatusuhteen näkökulmasta ihan perusteltuja, mutta uskon että myös kaikki nuoremmat ja lupaavat tullaan myymään olosuhteiden pakosta - rahaa on pakko jostain saada ja muut osaavat tämän kyllä hyödyntä. En ihmettelisi jos Santosin lisäksi van Drongelen ja ehkä Pollersbeckkin myytäisiin kesän aikana, eikä todellakaan mihinkään huippuhintoihin. Onneksi lainalta saataneen takaisin laadukas ja edullinen kärkimies Bobby Wood Hannoverista.

HSV:ssä on (jälleen kerran) ison mietinnän paikka. Sitäkin kannattaa miettiä, miksi Wolfista pidettiin näin pitkään kiinni vaikka tulokset ovat menneet päin helvettiä koko kevään. Jossain luki että ongelmana oli seuraajavaihtoehtojen vähyys. Itse tekisi mieli argumentoida, että kenen tahansa juniorivalmentajan nostaminen edustuksen peräsimeen kolme-neljä kierrosta ennen kauden loppua olisi ollut parempi vaihtoehto kuin tämä valittu reitti. Toivottavasti valmentajakysymystä pohditaan nyt tosissaan. Minun kirjoissani Wolf ei ole kaveri jonka johdossa HSV nousee liigaan ensi vuonna tai ylipäänsä koskaan.Jalkapallokääpiö

Poissa Poissa


Vastaus #163 : 12.05.2019 klo 19:56:49

Sitäkin kannattaa miettiä, miksi Wolfista pidettiin näin pitkään kiinni vaikka tulokset ovat menneet päin helvettiä koko kevään. Jossain luki että ongelmana oli seuraajavaihtoehtojen vähyys. Itse tekisi mieli argumentoida, että kenen tahansa juniorivalmentajan nostaminen edustuksen peräsimeen kolme-neljä kierrosta ennen kauden loppua olisi ollut parempi vaihtoehto kuin tämä valittu reitti. Toivottavasti valmentajakysymystä pohditaan nyt tosissaan. Minun kirjoissani Wolf ei ole kaveri jonka johdossa HSV nousee liigaan ensi vuonna tai ylipäänsä koskaan.

Anfangin luulisi olevan hyvä, jos nyt on oikeasti vapaana. Potkut tulivat kuitenkin sen verran heppoisin perustein, etten ihmettelisi jos kauden päätyttyä selviää että oli jo tehnyt sopimuksen jonkun toisen kanssa.
Merte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #164 : 12.05.2019 klo 21:13:23

Nyt on Hampurissa tosiaan tiukka paikka. Aika paljon meni nyt reisille kun sitä nousua ei tullutkaan ja ensi kaudeksi joudutaan tosiaan rakentamaan huomattavasti pienemmillä pelimerkeillä. Nyt aletaan oikeasti kysymään sitä osaamista kaaderin kokoamisessa ja muussa, muuten voi matka käydä kohti Nirvanaa.
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HSV & Huuhkajat


Vastaus #165 : 12.05.2019 klo 22:07:31

PS. Olenko muuten ainoa joka EI usko suoraan nousuun heti vuoden päästä? :DHyvinhan se meni!
- Kerrankin ei tarvitse kuumotella päätöskierroksen viime minuuteilla Punahousujen ja muiden keskinäisten pelien tuloksia.
- Kaikkien aikojen paras Zweite-kausi takana
- HSV onnistui säilyttämään sarjapaikan
- HSV onnistui välttämään karsinnatkin

Ei vaan, tekisi mieli sanoa että uskomatonta, mutta eihän tämä edes ole. Mikä muu joukkue maailmassa voisi moisen 0:4 derbyeuforian jälkeen sinetöidä kauden kahdeksalla voitottomalla pelillä ja pahimpien kilpailijoidenkin jeesatessa parhaansa mukaan menettää silti nousupaikat tyystin?

Ei tuosta suuria analyyseja osaa vetää, mutta tehottomuus on avainsana. 33 ottelun jälkeen 42 tehtyä maalia ja maaliero +-0 on lukema jolla ei missään ikinä voi ansaita nousua.

Jotenkin aina olen karsastanut foorumiamatöörien ja muidenkin helppoa jälkiviisautta, mutta mielenkiintoista olisi tietää missä yleisön suursuosikki Titzin kanssa nyt oltaisiin? Potkuihinhan ei ollut muuta syytä, kuin että johtokunta näki Titziltä puuttuvan ominaisuudet kauden tavoitteeseen - suoraan nousuun:
Es gehört zu unserer Verantwortung, die sportliche Situation sachlich zu analysieren. Wir sind zu der Erkenntnis gelangt, dass wir leider nicht die angestrebte Entwicklung genommen haben und ein erhöhtes Risiko sehen, dass wir unser Saisonziel verfehlen werden“

Mielenkiintoista nähdä kuten edellä mainittua mihin tämä pelaajiston suhteen johtaa? Ei äkkiseltään hirveän montaa pelaajaa tule mieleen jonka hinnan ja laadun suhteutettuna tahtoisin ensi kaudellakin nähdä Punahousuissa..: Pollersbeck mahdollisuuksien mukaan kyllä (tähänhän tosin huhuttiin jotain Skotlannin vahvistusta jo), Bates ja van Drongelen kyllä, samoin Vagnoman. Keskikentällä Huntille vielä vuoden jatko, samoin varauksin ainakin itelle positiivisesti mieleen jäänyt Jairo, ja Jatta ja Özcan ovat jo tainneetkin sopia jatkosta. Hyökkäyksestä Wintzheimer. Tekemistä riittää.

Valmentaja? Ihme jos Wolfia ensi kaudella penkillä nähdään. Vaikka Hampuria on usein monista hätäisistä vaihdoista suomittu, niin olisiko nyt todella ollut sen paikka? Vai olisiko joukkueesta sitä yhtenäisyyttä ja ratkaisijoita löytynyt seisoi kentän laidalla sitten kuka tahansa?

Kyllä tämä kevät mukavasti taas kruunasi jo sieltä paperipallosta kymmenisen vuotta sitten alkaneen,
vastasyntyneen lapsen lailla puhtaan ja vilpittömän,
sieltä kivikkoisimmastakin maasta kuivuuden keskellä versovan,
aina tähänkin päivään jatkuneen,
aidon ja rehellisen vitutuksen.
Catweazle

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Espoolainen, mut en kokoomuslainen mies!


Vastaus #166 : 12.05.2019 klo 23:38:10

Onneksi lainalta saataneen takaisin laadukas ja edullinen kärkimies Bobby Wood Hannoverista.

... sarkasmia? Wood on yksi HSVn kalleimmista miehistä, sillä agenttinsa Volker Struth on Kühnen luottomiehiä ja sai sen kautta hankittua asiakkalleen ihanan kalliin pahvin. Plus savustettua puolitoista vuotta nuoremman Michael Gregoritschin taistelemasta minuuteista.

Mediassa on spekuloitu sattuneista syistä ennemminkin Woodin sopimuksen purkua kustannusten säästämiseksi.

Anfangin luulisi olevan hyvä, jos nyt on oikeasti vapaana. Potkut tulivat kuitenkin sen verran heppoisin perustein, etten ihmettelisi jos kauden päätyttyä selviää että oli jo tehnyt sopimuksen jonkun toisen kanssa.

Veh'n kanssa ei synkannut lopulta lainkaan ja kaaderi pirstaloitui aikalailla kauden aikana, osaksi toki Anfangista riippumattomistakin syistä. Tältä osin Hampurissa olisi parempi tilanne urheilupomo Beckerin ja monen pelaajan ollessa tuttuja Kielin päiviltä. Saavuttamiensa tulosten ansiosta mies saisi myös varmasti yhä kivan määrä krediittiä kannattajakunnalta ja medialta. Tällaisiakin pieniä positiivisia asioita kaivataan Hampurissa.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #167 : 13.05.2019 klo 15:55:20

https://www.kicker.de/news/fussball/2bundesliga/startseite/749103/artikel_kuehne-wollte-dass-wolf-fliegt.html

Iso päällikkö on puhunut.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #168 : 14.05.2019 klo 19:38:04

Ai saatana, uudeksi valmentajaksi ehdolla Labbadia, Hecking ja Stöger :D
Merte

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Werder


Vastaus #169 : 14.05.2019 klo 20:08:02

Ai saatana, uudeksi valmentajaksi ehdolla Labbadia, Hecking ja Stöger :D

Siellä varmaan ajatellaan että kun otetaan koutsi kategoriasta "bundesliigavalmentaja" niin pelataan niin varman päälle kuin mahdollista. Itse lähtisin kyllä lähestymään Osnabrückin täysin tyhjästä kakkoseen nostanutta kaveria.
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HSV & Huuhkajat


Vastaus #170 : 14.05.2019 klo 20:55:26

Tanskalaiset olivat nostaneet ehdolle Bröndbyssä helmikuuhun asti vaikuttanutta Alexander Zornigeria.

Eikhöhän Bruno ainakin ole jo Hampurissa niin nähty ettei enää kolmatta varvia tarvitse tulla vetämään.
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HSV & Huuhkajat


Vastaus #171 : 15.05.2019 klo 18:28:38

Aijai, nyt lehtien sivuilla kiistellään onko Wolf jo erotettu vai ei... BILD kertoo Beckerin ilmoittaneen jo Ingolstadt-pelin jälkeen 4.5. että seura ei jatka kesällä Wolfin kanssa, vaan katsotaan muuta. Nyt Becker on tarkennellut että häntä on lainattu väärin, ja oikeasti kommentti on mennyt että  ehkä ei jatketa.

Ehkä otin, ehkä en. :D
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #172 : 17.05.2019 klo 14:26:01

Wolf sai nyt kuitenkin potkut.
Anzander

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HSV & Huuhkajat


Vastaus #173 : 17.05.2019 klo 14:29:47

Wolf sai nyt kuitenkin potkut.

Kurikassa kolahti lusikka pöytään.

Filip Kostic saatiin ulostettua Frankfurtiin, noin 6,5 miljoonaa euroa matkaa Hampuriin päin.
Harmi että meni näin, Stuttgart-aikoina oli yhdessä Maximin kanssa yksi niitä pelaajia joita ensimmäisenä olisin huolinut omaan joukkueeseen. Hampuri tappoi tämänkin uran.
straiter

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: BSG Chemie Leipzig


Vastaus #174 : 17.05.2019 klo 14:36:57

Wolf ilmeisesti vetää sunnuntain matsin, varmasti helvetin hieno esitys tulossa.

Onhan naapurin sirkus omalla tavalla hupaisaa seurattavaa mutta toivottavasti siellä saataisiin sen verran palikoita kasaan, että Nordderbyt saataisiin takaisin.

 
Sivuja: 1 ... 6 [7] 8 9
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines