FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
07.06.2020 klo 07:55:19 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 45 [46] 47 ... 103
 
Kirjoittaja Aihe: Chelsea F.C. 2018/19 – Syötellään vähe palloa keskikentällä  (Luettu 482301 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Shefki Wilson

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: scudettoon keskittyminen


Vastaus #1125 : 08.01.2019 klo 17:18:47

Mikäli CHO:n päässä yhtään on sitä kuuluisaa järkeä, ottaa mies ihan tuolin perseen alle, ja miettii että olisiko sitä keväällä tulossa yhtään sen enempää peliaikaa Buyernin riveissä, kuin sinisissäkään.

Siellä on bajuffeista poistumassa kesällä sekä Robben että Ribery, joten tarve uudelle nuorelle on hurja. Coman on kunnossa ollessaan saanut hyvin peliaikaa aina kunnossa ollessaan (mikä ei ole kauhean usein).
Boca Limpia
Vastaus #1126 : 08.01.2019 klo 17:36:44

Tämäniltaiseen otteluun lähdetään molempien joukkueiden toimesta kaiken järjen mukaan varsin vahvoilla kokoonpanoilla. Tottenhamilla on näillä näkymin pidempi lista poissaoloja, mutta Chelsealla nuo iskevät sitten ikävämmin niille alueille, joissa rinki on kapea. Willian, Pedro ja Giroud saattavat olla pelikunnossa, mutta mitään taetta etenkään kaikkien pelikunnosta ei ole olemassa.

Tänään tuloksen osalta vaikuttaa paljon se, miten Chelsea ottelua lähestyy. Jos tässä nyt lähdetään marraskuun tapaan pelaamaan päästä päähän, niin Spurs hyötyy tuosta tilanteesta ihan älyttömästi ja etenkin Luizilla, Alonsolla ja Jorginholla tulee olemaan tahoillaan hankaluuksia edellisen keskinäisen ottelun tavoin. Uskon kuitenkin Sarrin oppineen tuosta edellisestä keskinäisestä ottelusta jotain ja että otteluun ei enää lähdetä tuollaisella itsemurhamentaliteetilla.

Kotijoukkue on joka tapauksessa ottelussa selkeähkö suosikki, mutta kyllähän Chelsea pystyy oikeilla taktisilla valinnoilla ja ehjän pelin pelaamalla saamaan tästä hyvän tuloksen. Otteluun täytyy ehdottomasti lähteä ensisijaisesti omaa maalia varjellen ja toivoen parasta. Mitään hyökkäyspään yhtäkkistä piristymistä en kyllä tästä ottelusta jaksa odottaa, vaikka Spurs peliä halliten voikin tarjota enemmän tilaa kuin viimeaikaiset vastustajat. Tuo pakka on kuitenkin ollut hyökkäyspelaamisen osalta niin sekaisin, että ei se yhtäkkiä lähde toimimaan vaikka niitä kuuluisia vastahyökkäyksen paikkoja olisikin tarjolla.

Toivotaan nyt parasta ja sitä, että välierän toiseen osaan jää myös jotain jännitettävää.
Jype

Poissa Poissa


Vastaus #1127 : 08.01.2019 klo 20:26:01

Siellä on bajuffeista poistumassa kesällä sekä Robben että Ribery, joten tarve uudelle nuorelle on hurja. Coman on kunnossa ollessaan saanut hyvin peliaikaa aina kunnossa ollessaan (mikä ei ole kauhean usein).

Ihan yhtä lailla Chelseasta on kesällä mahdollisesti (ehkä jopa melko todennäköisesti?) poistumassa Hazard, joka nykyisellään pelaa 100% tosipeleistä ja jonka läsnäolo siksi rajoittaa huomattavasti muiden mahdollisuuksia. Mikäli Hazard lähtee, niin sanoisin äkkisältään että Chelsean tarve uudelle nuorelle on vielä huomattavasti hurjempi sillä hän on Chelsean hyökkäyspelissä huomattavasti tärkeämpi palanen kuin vanhojen päiviensä Robben tai Ribery ovat nykyisellään Bayernille. Pulisic toki on jo kesäksi tulossa, mutta hän ei vielä yksinään riitä.

Ja vaikka Hazard ei lähtisikään, niin Willian ja Pedro ovat molemmat silti kolmenkympin väärällä puolella ja eivät muutenkaan tasoltaan ihan niin weltklassea, että kovan itseluottamuksen omaavan superlupauksen pitäisi ainakaan heitä pelätä. Ja se itseluottamushan CHO:lla kaikesta päätellen on melko korkealla, jos kerran Bayerniin ollaan kymppipaitaa maalailemassa selkään.

Missään nimessä seuran ei pitäisi Hudson-Odoita tässä ikkunassa myydä ennen kuin tietää miten loppukausi menee ja miten kesällä käy mm. juuri Hazardin tilanteen suhteen. Viime aikoina joukkueella on varsinkin ollut ongelmia Willianin, Pedron sekä RLC:n kasassa pysymisen kanssa ja ilman loukkaantumisiakin rinki jäisi CHO:n lähtiessä auttamatta ohueksi, varsinkin kun Hazard on pelannut pelejä myös hyökkäyksen keskustassa.

Huonoimmillaankin pelaajan väkisin pitämisessä käy niin, että CHO ei kesälläkään vielä ole tyytyväinen haluten edelleen siirtyä, jolloin saatava siirtokorvaus jää jonkun vaivaisen kymppimillin pienemmäksi kuin mitä tässä vaiheessa olisi tarjolla. Chelsean kokoiselle seuralle tuo raha ei ole mikään maailmanloppu, mutta mikäli kaikki menisi kuin elokuvissa ja CHO onnistuisi kevään aikana murtautumaan avauskokoonpanon pelaajaksi ja allekirjoittaisi sen jatkosopparin, niin se olisi koko seuralle niin iso juttu, että tuo riski on ehdottomasti ottamisen arvoinen.

Katsellaanpas miten käy.
JFT39

Poissa Poissa


Vastaus #1128 : 08.01.2019 klo 21:53:59

Tammy ei halunnut uutta lainaa ja Chelsea ei myydä jäi Villaan.

Voi olla kyse siitä että Tammyn edustuskelpoisuus on epäselvä koska pelasi pari hassuttelumatsia sinisissä. Pahimmassa tapauksessa joutuisi kevään puhaltelemaan muniinsa joten ilmeisesti Wolves hakee Fifalta varmistusta edustuskelpoisuuteen jonka jälkeen saattaa sarjatason vaihto taas kiinnostaa.
Coulijoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #1129 : 08.01.2019 klo 22:05:33

Chelsea haki jo tuota varmistusta, mutta tämä oli kuulemma Tammyn oma päätös. Eli ei halunnut kakkosviulua Wolvesissa vaan satavarma avauksen paikka Villassa. Voihan noilla törkeillä maalimäärillä myös nostaa hintaa kesäksi....

Edit: Myöskään viimeisintä Bayernin tarjousta ei olla hyväksytty Chelsean toimesta. Kuulemma juuri tullut inside tieto.
« Viimeksi muokattu: 08.01.2019 klo 22:11:43 kirjoittanut Coulijoe »
Jype

Poissa Poissa


Vastaus #1130 : 08.01.2019 klo 22:11:19

Morata jätetty tänään kahden maalin FA Cup -matsistaan huolimatta tyystin kokoonpanon ulkopuolelle, eli taitaa tosiaan olla lähtökuopissa. Sevilla todennäköisesti siis osoitteena.

Loppukausi sitten vaan Hazard & Giroud kaksikkoa kärjessä pelistä riippuen kierrättäen ja CHO:lle ne Moratan minuutit, kun laidoille vapautuu enemmän peliaikaa Hazardin pelatessa nykyistäkin useammin keskellä?
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #1131 : 08.01.2019 klo 22:42:57

Hudson-Odoita peluutetaan nyt pakkoraossa, kun uhka lähdöstä on todellinen. Olisikohan sittenkin kannattanut peluuttaa vähän aiemmin, kun kyseessä on ilmeisesti oikeasti kovan tason lupaus ja omia junnuja ei ole liikaa pyörinyt kokoonpanossa viime vuosina.

Pakkohan seuran on reagoida kesällä kun laiturit vanhenevat käsiin, mutta Pulisicin siirtoa Hudson-Odoi tuskin katsoi hyvällä.
Jype

Poissa Poissa


Vastaus #1132 : 08.01.2019 klo 22:58:41

Hudson-Odoita peluutetaan nyt pakkoraossa, kun uhka lähdöstä on todellinen.

Onkohan nyt ihan noinkaan?

Alkukaudesta joukkueen peli kulki hienosti myös Pedron ja Willianin kanssa, jolloin 17-vuotiaan juuri aikuisten kanssa treenaamaan aloittaneen CHO:n heittäminen suoraan syvään päähän ei välttämättä olisi ollut ihan niin helposti perusteltua. Nyt kun pelaaja on saanut tutustua pelikavereihin ja Sarrin pelisysteemiin hitaammalla sisäänajolla ja lisäksi Chelsealla ovat Willian sekä Pedro olleet vähän alavireisiä ja myös loukkaantuneina, niin junnun peluuttaminen pitäisi olla ihan itsestäänselvä valinta eikä mikään pakkorako.

Hyvin harvassa ovat junnut, jotka hyppäävät 17-vuotiaana suoraan lasten puistohöntsistä pelaavaan kokoonpanoon isojen liigojen isoissa seuroissa. Ei joku Kylian Mbappekaan mikään automaattinen avaaja Monacossa kauden ensimmäisen puolikkaan aikana ollut, vaan vastuuta tuli syyskaudella verrattain säästeliäästi ja maalejakin ainoastaan muutama, mutta keväällä pelasikin sitten ansaitusti käytännössä kaikki pelit niin liigan kuin chämppärinkin puolella.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #1133 : 08.01.2019 klo 23:06:31

Voihan se olla juuri noin kuten kirjoitit, mutta turha sitten on ihmetellä, miksi pelaaja haluaa siirtyä muualle. Chelsealla olisi suurella todennäköisyydellä tarjolla lainaralli, ainakin jos viimeisten vuosien esimerkkejä pitää ennakkotapauksina. Tämähän on seuran oma valinta, mutta ehkäpä joskus vain kannattaa ottaa riskiä varsinkin kun englantilaisten junnujen taso on noussut rutkasti.

Brexit voi toki osaltaan kannustaa seuroja antamaan mahdollisuuksia nykyistä enemmän.
Jype

Poissa Poissa


Vastaus #1134 : 08.01.2019 klo 23:23:22

Voihan se olla juuri noin kuten kirjoitit, mutta turha sitten on ihmetellä, miksi pelaaja haluaa siirtyä muualle. Chelsealla olisi suurella todennäköisyydellä tarjolla lainaralli, ainakin jos viimeisten vuosien esimerkkejä pitää ennakkotapauksina. Tämähän on seuran oma valinta, mutta ehkäpä joskus vain kannattaa ottaa riskiä varsinkin kun englantilaisten junnujen taso on noussut rutkasti.

Brexit voi toki osaltaan kannustaa seuroja antamaan mahdollisuuksia nykyistä enemmän.

Toki seuran rekordi junnujen peluuttamisesta on perinteisesti ollut luokaton, mutta luulisi nyt pelaajan itsekin tajuavan että hänellä on ihan toisenlaiset mahdollisuudet murtautua tuohon pelaavaan kokoonpanoon kuin monilla edeltäjistään. Siihenkin on nimittäin syynsä, minkä takia niitä aikaisempia lupauksia on pistetty lainalle johonkin divareihin tai Vitesseen ja miksi Hudson-Odoista on kiinnostunut noin 40 miljoonan euron hintaan itsensä Bayern München.

Hyviä pääsarjatason pelaajia keskitason seuroihin tuolta Chelsean akatemiasta on tullut jo vuosien ajan, mutta nyt näyttäisi siltä että käsillä on poikkeuksellisen kova pelimies ja uskon, että olosuhteet tämän hetken Chelseassa ovat sellaiset että murtautuminen säännölliseksi avaajaksi on aivan täysin mahdollista. Nyt vain jäädään seuraamaan, onko pojulla kärsivällisyyttä katsoa vähintäänkin kesään asti millaiseksi roolinsa kehittyy ja päättää tulevaisuudestaan vasta silloin, vai viekö Bayernin miljoonat voiton jo nyt talven ikkunassa.

Englantilaisen junnutuotannon taso on tosiaan ottanut viime vuosina massiivisia harppauksia, mistä kertoo omaa kieltään dominointi ikäluokkatasolla ja myös A-maajoukkueen harvinainen "menestys" viime aikoina
Boca Limpia
Vastaus #1135 : 09.01.2019 klo 02:58:42

Väsyneeltä vaikutti Tottenham tänään etenkin ottelun edetessä ja tuo olisi pitänyt pystyä käyttämään hyväksi myös maalien muodossa, mutta jälleen kerran kohtuullisia ja hyviä tekopaikkoja lähemmäksi maalintekoa ei päästy. Ottelutapahtumien perusteella tästä olisi hyvin ollut voittokin otettavissa, mutta näin tällä(kin) kertaa.

Veikkaisinpa, että toisessa osassa nähdään vahvempi Spurs kuin tänään, sillä etenkin tuo keskikenttä oli tänään isänniltä heikko Winksin ja Sissokon pelatessa pohjalla. Varmaan toiseen osaan mennessä saavat tuota kokoonpanoaan vähän parsittua kasaan ja Chelsean joutuessa hakemaan voittoa ovat kyllä vaarallinen vierailija Stamford Bridgellä.

Mikää spektaakkeli tämä ottelu ei ollut ja tuloskaan nyt ei umpisurkea. Kaikki on auki vielä välierän toisessa osassa.
Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #1136 : 09.01.2019 klo 10:41:52

Yksi pieni nukahdus, jonka myötä pilde ja siitä tappioon johtanut maali. DVD-painattajille ylimääräistä duunia siis tiedossa, josta kiitos kuuluu avopaikan tuhrineelle Christensenille, sekä aneemiselle hyökkäysosastolle.

Hazard ysinä on tullut omissa kirjoissani yhtä paljon tiensä päähän kuin Ross Barkleyn Chelsea-ura. Belgi häärii vapaalla roolilla pitkin kenttää, jolloin vastustajan topparit (oli niitä sitten kaksi tai kolme) saavat rauhassa katsella edessään ammottavaa tyhjää nurmikkoa, ja liikutella rauhassa puolustuslinjaa samalla kun hyökkäyskadeeri vasta käynnistelee hyökkäystään. Tilanne siis lähestulkoon vaatii jonkinlaisen hämmentäjän/pelotteen vastustajien topparien kanssa heilumaan ja eilen näki hyvin millainen on tulos kun sitä ei ollut. Jos Hazard saa pallon keskiympyrässä ja hyökkäyksien keihäänkärkenä juoksee tuhatta ja sataa 160cm pituudella siunattu maailman paras puolustava keskikenttä, on jossain menty erittäin lujaa metsikköön.

Kaikki on kuitenkin vielä auki toisessa osaottelussa, mutta se vaatii toisenlaista taktista lähestymistapaa, sitä että Jorginholla ei ole täysin paska päivä, sekä sitä että Barkley ei todellakaan avaa.

CHO:lle hatunnosto eilisistä otteistaan. Toivottavasti avaa myös viikonlopun matsissa.
Coulijoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #1137 : 09.01.2019 klo 15:01:51

Ylläolevaan sama, Hazard ei toimi hyökkääjänä.

CHOn tapauksessa rummutellaan, ettei tee jatkosopparia. Noh JTn kohdalla kävi myös samoin eli toivoa on ;) Tässä ikkunassa en usko myyntiin.

Jos jotain positiivista niin Christensen oli helvetin hyvä. Mukava nähdä, että toinenkin toppari pärjää jalalla eikä kaikki kävele ohitse. Tekniikaltaan Luiz on vuosia edellä, mutta uskon että Christensen pysyy seurassa. Kesällä David Luiz hakee sen viimeisen sopimuksen, kuten Cesc oman 3,5 vuotisen.

Edit: Rudiger on vahvistanut, että CHO on kysellyt Saksassa pelaamisen ja elämisen perään. Tästä saadaan muutama maukas juttu

Moratan agentti on takaisin Lontoossa, kaikki sovittuna Sevillan päässä....

Chelsean pelaajia nähty useampia Fulhamin harjoituskeskuksessa... :o

Edit: Ticon edustaja Lontoossa kyselemässä Moratan perään. Joten odotamme Costan nimen löytyvän hyökkääjälistalta.
« Viimeksi muokattu: 09.01.2019 klo 20:43:58 kirjoittanut Coulijoe »
Budha-B

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea


Vastaus #1138 : 10.01.2019 klo 11:06:17

Icardi-hassuttelut näköjään täydessä vauhdissa..


edit. Onnittelut Sarrille joka täytti tänään 60-vuotta. Tuoppi
« Viimeksi muokattu: 10.01.2019 klo 14:08:32 kirjoittanut Budha-B »
Coulijoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #1139 : 10.01.2019 klo 16:29:01

No niin, kuten kesällä sykli on pyörähtänyt. Huhuissa kaikki mahdolliset nimet on kierretty ympäri ja palattu alkuun. Joku yllätys veto tulossa, kuten Jorginho? :D

Pari varmaa kuitenkin. Michy on lähetetty Valenciasta takaisin ja Cescia saattaa nyppiä odottelu.

Saksassa ilmeisesti myös suututtu, kun Marina on ottanut mallia neuvotteluissa Italiasta. Honigsteinin twiittasi, että eihän seura voi nostaa hintaa jos toinen seura mätsää pyydetyn myyntihinnan. Nimiä ei twiitissä mainittu, mutta ei liene vaikea arvata, että kyse CHOsta. :D

Edit: Oli mainittu Chelsea.

Poiminta kuplasta.

Chelsea hylkäsi Sevillan tarjouksen 5,5  + osto-optio 39,5 miljoonaa €uooh. Sevilla on tekemässä uutta tarjousta. Chelsea haluaa pakkolunastuksen eikä mitään palautusoikeutta. Jonossa myös Tico, Monaco ja Bayern.

Kutina jalkovälissä, joka on ollut syksystä lähtien, kasvaa edelleen, että kauden jälkeen Chelsean omistuksessa on vain Tammy Abraham..
« Viimeksi muokattu: 10.01.2019 klo 18:55:14 kirjoittanut Coulijoe »
Rottweiss

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: CFC


Vastaus #1140 : 11.01.2019 klo 10:58:28

Barca tarjonnut rahaa+ Malcomin Willianista, jonka Chelsea on Telegraphin mukaan hylännyt siltä seisomalta. Diilin kokonaisarvoksi on heitetty 50 M£.

Ei voi ymmärtää, Willianin formi ihan hukassa, 30 v. jo täynnä ja sopparia jäljellä 1,5 vuotta. Tilalle saisi vielä ainakin loppukaudeksi varmasti Willianin nykyformiin riittävän korvaajan ja mahdollisesti myös pitkälle tulevaisuuteen.


Everton on Michyn perässä, mutta pitäisi toteutua pysyvänä siirtona, koska Zouma on jo lainalla. Itse haluaisin nähdä Michyn saamassa kunnolla vastuuta ja näyttöpaikan Chelseassa. Ei se ainakaan Morataa ja Giroudia huonommaksi voi mennä ja toisaalta ei haluaisi mitään Lukaku vol. 2 tapausta Michystä.
« Viimeksi muokattu: 11.01.2019 klo 11:02:20 kirjoittanut Rottweiss »
Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #1141 : 11.01.2019 klo 11:09:46

Willian saattaa olla iso tekijä Hazardin sopimusvitkutteluissa. Kaverukset ovat kentällä ja sen ulkopuolella aika läheisiä joten jos afropää nyt heivattaisiin epsanjan suuntaan, saattaisi Hazardinkin mieli kaivata bestiksensä luokse mitä lähemmäs kesää mennään. Myös tuo Willianin "laskussa oleva formi" on hieman niin ja näin. Brassin maalimäärä, ja siinä sivussa ehkä myös kendotehot, on kuitenkin progressiivisessa nousussa olleet viimeiset kolme kautta, ja vaikka nyt onkin etenkin joulu-tammikuun ajalla ollut hieman tervanjuontia, en nyt ihan tuomitsisi kaveria täysin menneen talven lumiksi. Päässyt kuitenkin ehkä eniten Chelseassa paikoille näiden viime viikkojen surkeiden hyökkäämisien aikoina.

Michyn pitäisin remmissä Valencia-floppaamisenkin jälkeen. Jos hyvin käy niin sekä Morata ja Giroud eivät pelaa enää ikinä Chelseassa peliäkään, vaan sieltä tuodaan sisään joku uusi naama ja siinä sitten voi Michy säestää kakkoshyökkinä kesään asti kunnes tilanne pitäisi Marinan ja lakeijoiden toimesta ottaa kunnolla pöydälle.
Jype

Poissa Poissa


Vastaus #1142 : 11.01.2019 klo 11:47:38

Barcelonan lähes pakkomielteenomainen kiinnostus Willianiin on kyllä hämmentävä ilmiö. Pelaaja nyt ei lähtökohtaisestikaan ole mitään maailmanluokkaa, mutta silti Barcelona haluaa hänet jollain yli 50 miljoonalla jo toista ikkunaa peräkkäin. Toki tällä kertaa olisivat huhujen mukaan ulostamassa floppi-Malcomia diilin yhteydessä saadakseen pelaajan, jonka perässä alunperinkin viime kesänä olivat, mutta silti.

Joko ovat Barcelonassa hyvin luottavaisia siitä, että Willian on vain yksinkertaisesti aivan helvetin kova saunomaan Messin ja Coutinhon kanssa parantaen joukkuehenkeä uusiin sfääreihin, tai sitten siellä on jo valmiiksi viritteillä ns. ”paulinho”-kuviota, että jonkun kiinalaisseuran kanssa on jo alustavasti sovittu heidän maksavan Barcelonalle vielä mojovan korvauksen brassista vuotta-paria myöhemmin, kun Barcelona ei häntä enää itse tarvitse.

KSP:n pointti Willianin ja Hazardin kaveruudesta on ehkä ainoa järkevä argumentti sille, että brassista pidetään seurassa kiinni kynsin ja hampain. Jos kesällä Hazard lähtee, niin Willianin soisi melkein lähtevän samalla ovenavauksella ja siinä yhteydessä sitten laituriosasto käytännössä kokonaan uusiksi, kun saapuvan Pulisicin lisäksi olisi pistää se 150 miljoonaa pariin uuteen vahvistukseen (ellei sitten CHO ole jäämässä pitkällä tähtäimellä ja ota jatkosopparin myötä isompaa rooli jolloin vain yhdelle täsmävahvistukselle olisi tarvetta).
« Viimeksi muokattu: 11.01.2019 klo 11:51:56 kirjoittanut Jype »
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #1143 : 11.01.2019 klo 12:00:16

Barcelonan lähes pakkomielteenomainen kiinnostus Willianiin on kyllä hämmentävä ilmiö.

Toki ei missään uskottavassa julkaisussa tai lainkaan Espanjassa.
Espanjassa Barcelonaan on yhdistetty enemmänkin Christensen, mikä olisi vähän hassu kun nyt taas ensi kesänä tulee ranskalainen toppari.

Lainaus
Toki tällä kertaa olisivat huhujen mukaan ulostamassa floppi-Malcomia diilin yhteydessä saadakseen pelaajan, jonka perässä alunperinkin viime kesänä olivat, mutta silti.

Niin, JOS a) Malcom on tosiaan floppi ja b) kesän huhut pitivät paikkaansa.

Puolen tähden huhuilta kuulostaa.
Coulijoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #1144 : 11.01.2019 klo 13:06:46

Willian on kyllä aikamoinen savuverho. "Hylätyn tarjouksen" syynä on, että Chelsea haluaa pelkkää tahnaa eikä pelaajalle ole tarvetta. Näin on koko jutun kirjoittanut Daily Mailyn Simon Jones vahvistanut.

Jos vertaa kesään niin ainoa yhteinen asia on, että ostaja arvioi Willianin hinnan alle 30 miljoonaan ja myyjä reilusti yli. Pelkkä savuverho, viimeeksi keskeltä saapui Jorginho.

Pipitan kanssa hommat ei mene nytkään maaliin. Juve haluaa odotetusti pakkolunastuksen ja Chelsea ei koska ikä. Edelleen.

Edit: Oma mielipide on, että CHO keissin takia Chelsea ei tule ostamaan ainuttakaan laituria, ulospäin voi joku liikkua. Tätä venettä ei kannata nyt keikuttaa yhtään väärään suuntaan.
« Viimeksi muokattu: 11.01.2019 klo 13:14:07 kirjoittanut Coulijoe »
Rottweiss

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: CFC


Vastaus #1145 : 11.01.2019 klo 14:52:17

Toki ei missään uskottavassa julkaisussa tai lainkaan Espanjassa.
Espanjassa Barcelonaan on yhdistetty enemmänkin Christensen, mikä olisi vähän hassu kun nyt taas ensi kesänä tulee ranskalainen toppari.

Niin, JOS a) Malcom on tosiaan floppi ja b) kesän huhut pitivät paikkaansa.

Puolen tähden huhuilta kuulostaa.


Tuon hylkäämisen uutisoinut Daily Telegraph on kyllä Chelsean osalta melko luotettava lähde ja etenkin Matt Law:lla tuntuu olevan hyvät yhteydet seurajohtoon.
Rottweiss

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: CFC


Vastaus #1146 : 11.01.2019 klo 14:58:27

Willian saattaa olla iso tekijä Hazardin sopimusvitkutteluissa. Kaverukset ovat kentällä ja sen ulkopuolella aika läheisiä joten jos afropää nyt heivattaisiin epsanjan suuntaan, saattaisi Hazardinkin mieli kaivata bestiksensä luokse mitä lähemmäs kesää mennään. Myös tuo Willianin "laskussa oleva formi" on hieman niin ja näin. Brassin maalimäärä, ja siinä sivussa ehkä myös kendotehot, on kuitenkin progressiivisessa nousussa olleet viimeiset kolme kautta, ja vaikka nyt onkin etenkin joulu-tammikuun ajalla ollut hieman tervanjuontia, en nyt ihan tuomitsisi kaveria täysin menneen talven lumiksi. Päässyt kuitenkin ehkä eniten Chelseassa paikoille näiden viime viikkojen surkeiden hyökkäämisien aikoina.


Ja tuloksena montako maalia? Olisihan se kiva, että tuossa roolissa pelaava myös joskus osuisi maalipuiden väliin, etenkin niistä paikoista mitä Willianilla tosiaan on ollut. Formia oleellisempana pitäisin kuitenkin faktoja, että kaveri on yli kolmekymppinen, elää nopeudesta ja sopimusta on jäljellä 18 kk, jonka jälkeen tunnetusti tarjolla on 12 kk pahvi, johon moni ei siinä kohtaa halua tarttua.
Coulijoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #1147 : 11.01.2019 klo 16:04:45

Matt Law näyttäs kirjoittelevan, että Barella ja Paredes diilit on aikalailla valmiit, mutta Chelsea miettii kumpi vai molemmat vai ei ketään.

Toisaalta kuuluu huhu, että Cescille on annettu lupa medicaliin eli tukisi sitä, että paperit on valmiina. Enkä usko, että Cescia kehdataan kutsua enää takaisin kun jäähyväiset on jätetty.

Muutama robleema, jotka vaikuttaa kuka hankitaan vai hankitaanko.

1) Barellan vaimo on kuulema raskaana, toinen lapsi, joten lähtöhalut fiftysixty, seura on käytännössä myynyt pelaajan.

2) Mason Mount

Edit: Pistetään pressistä

- Christensen näytti hyvältä
- CHO väsynyt
- Cesc menee, koska pääkoppa
- Sarri haluaa 2 pelaajaa, eli keskikenttä ja hyökkääjä, ei toki maininnut pelipaikkoja

Edit2: Cescin medical läpi, Zappacostan myynti Lazioon myös tapetilla GDS lähteenä.

Ja nyt siirto on varma

Hieno mies, upea pelaaja. Tribuutin pituus kertoo kaiken kuinka paljon pelaajaa arvostettiin ja arvostetaan seurassa. Ja jälleen kerran yksi kokenut pelaaja saa itse siirron halutessaan.
« Viimeksi muokattu: 11.01.2019 klo 20:57:56 kirjoittanut Coulijoe »
Kim Suomisen ponnari

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ainoastaan omien sarjojensa mestarit


Vastaus #1148 : 11.01.2019 klo 21:03:06

Vähän toivoin että Cesc olisi vielä lähtenyt Serie A:n mestaruuden pokkaamaan itselleen Juven riveissä, tehden samalla itselleen pirlomaisen loppu-uran renesanssin vanhan rouvan häikäisevänä registana. Toisaalta ikää on veteraanilla vasta 31 vuotta joten Monacossa pari kautta ja senkin jälkeen ehtii vielä.

Hieno ja upea pelaaja Ylos Viimeinen laatuaan näinä kaksimetristen box2box-keskikenttähonkkelien yleistyvinä päivinä.
Budha-B

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea


Vastaus #1149 : 11.01.2019 klo 21:23:27

Kiitos näistä vuosista Cesc! Tuoppi

 
Sivuja: 1 ... 45 [46] 47 ... 103
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines