FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.08.2019 klo 16:37:28 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 52 [53] 54 ... 70
 
Kirjoittaja Aihe: Juventus F.C. 2018/19 Vincere non è importante. E' l'unica cosa che conta  (Luettu 378024 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
divin codino

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: La Fidanzata d'Italia


Vastaus #1300 : 20.04.2019 klo 21:24:58

Tämä scudetto ei herätä mitään tuntemuksia. Pelkkä ajatuskin ensi kaudesta Allegrin kanssa masentaa.
Reindeerman

Paikalla Paikalla


Vastaus #1301 : 20.04.2019 klo 22:35:54

Juu ei nämä mestaruudet enään tunnu miltään. Ilmeisesti Allegrilla mennään ensi kausikin.

Juventuksella taitaa olla sama ongelma kuin psgllä että omassa sarjassa pääsee niin helpolla että chämppäri pelien kova taso tulee vähän yllätyksenä. Eli toivottavasti napoli, inter ja milan saisivat pelin kuntoon ensikaudeksi. Serie a kaipaa sitä.

Toivottavasti ensi kesänä korjataan keskikentän ongelmat, jolloin ehkä hyökkääminen helpottuu ja puollustaminenkin näyttää jälleen paremmalta.

Sardinho17

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juventus


Vastaus #1302 : 21.04.2019 klo 00:41:09

Noniin. Nyt pystynyt tämän kaiken vitutuksen jälkeen lukemaan vähän futisaiheisia palstoja/uutisiakin ,kun kahdeksas perättäinen Scudetto tänään varmistui.


No päällimmäiset tunteet tästä viikosta. Ei hävitty huonolle tiistaina, mutta parempaanhan tässä ois pitänyt varsinkin "suotuisan" arpaonnen jälkeen silti pystyä. Ei silti tullut älyttömänä yllätyksenä,että lopulta noutaja tuli,vaikka ennen pudotuspeliparin alkua uskoin,että Juve lopulta kuitenkin jatkoon menee. Tällä kertaa hurmos voitti rutiinin ja tämän kauden Juventus ei vaan päässyt niinsanotusti ytimeen oikeen missään vaiheessa.

Mielestäni pelaajamateriaalikaan ei ollut riittävällä tasolla tällä kaudella. Se olisi ollut saattanut olla sitä,jos kaikki olisivat olleet sillä tasolla mitä parhaimmillaan ovat pystyneet esittämään uransa aikana. Mutta kyllä sieltä keskikentältä se primetime Pogba tai Vidal puuttui ja nyt vielä Chiellinin poissaolo oli paha menetys Juvelle tässä otteluparissa, koska ei sovi unohtaa sen puolustamisen lisäksi sitä kuinka hyvin Chiello on viime vuosina nostanu hyökkäystä nousemalla pallon kanssa parin kärkikarvaajan ohi ja antamalla hyvän syötön eteenpäin.Ja tietty varmuus muutenkin puuttui tästä johtuen. Ja olen edelleenkin sitä mieltä,että Juve koki kovan takaiskun tammikuussa,kun Benatia lähti. En tykännyt Benatiasta aiemmin, mutta viime kausi ja etenkin kevät oli täyttä rautaa. Bonucci on valitettavasti kuin varjo entisestään lukuunottamatta syyskauden muutamia eurogoals pitkiä palloja.

Se on toki vaikea arvioida paljonko on ollut Allegrista kiinni pelaajien nykyinen suorittaminen ja Dybalan roolista voidaan aina keskustella, mutta kyllä mielestäni Dybala saavutti jonkun asteisen mukavuusalueen tuossa pari vuotta takaperin ja duunia ei ehkä tarpeeksi ole tehty, koska fysiikka näyttää todella heikolta. Ainahan Dybis on heiveröinen ollut, mutta sen lisäksi toissa talven  loukkaantumisen jälkeen se räjähtävyyskin on hävinnyt tyystin mistä joskus saatiin nauttia muunmuassa syksyllä 2017.

Sitten voidaan vielä kiinnittää huomiota siihen, että Serie A:n taso ei ole riittävä siihen,että Juve pystyisi sen seuraavan stepin tekemään. Jos Italiassa olisi tällä hetkellä yhtä kilpailullinen tilanne kuin vaikka 90-luvun lopussa ja 2000-luvun alussa niin vetovoima olisi parempaa Juventukseen ja valmiustaso näitä kovia pelejä varten säilyisi kans parempana. PSG on siitä hyvä esimerkki,että pelkästään hyvällä materiaalilla ei pärjää näissä UCL-kahinoissa jos on ensin "kävellyt" voittamaan suurimman osan oman perussarjansa peleistä. 


Tästä päästäänkin siihen, että on helppo syyttää Allegria niinkuin täällä suurin osa tekee, mutta ammattiurheilijatkin ovat kuitenki ihmisiä ja liika tyytyväisyys pysäyttää kehityksen. Sitä mun mielestä on nähtävissä tämän hetke Juventuksessa. Riiittää, kun tehdään hommat suurinpiirtein sinnepäin niin se Italian mestaruus kuitenkin lopulta tulee materiaalineron turvin. Toki kaikilla pelaajilla varmaan tänä päivänä Juvessa kauden alkaessa on pääprioriteettina se UCL-pytty, mutta silti sanoisin, että ku et saa tarvittavaa haastetta omassa perussarjassa niin se hyvänolontunne valtaa tietyssä vaiheessa ja sitä ei yhtäkkiä niin vaan napin painalluksesta pistetä päälle turbo-modea ,jos et ole joutunut tarpeeksi koville. Ja monet aiemmat oman pelaajaurani valmentajista ovat sen sanoneet,että pelit ovat sitä kaikesta parasta treeniä. Toki tähän on vielä lisättävä, että fysiopuolella on tapahduttava muutosta,koska Allegrin tulon jälkeen lihasvammojen määrä on lisääntynyt rankasti ja sekin on osittain haitannut tätä unelman "UCL-pytyn" saavuttamista.

Loppukaaneettina. Tänään varmistui kahdeksas Scudetto putkeen ja sitä ei maailman top 5 sarjoissa kukaan ole aiemmin Euroopassa saavuttanut ja aion sille tänään (olen jo) muutaman ottaa. FINO ALLA FINE , FORZA JUVENTUS!


Dashboard

Poissa Poissa


Vastaus #1303 : 21.04.2019 klo 12:58:23

Sitten voidaan vielä kiinnittää huomiota siihen, että Serie A:n taso ei ole riittävä siihen,että Juve pystyisi sen seuraavan stepin tekemään. Jos Italiassa olisi tällä hetkellä yhtä kilpailullinen tilanne kuin vaikka 90-luvun lopussa ja 2000-luvun alussa niin vetovoima olisi parempaa Juventukseen ja valmiustaso näitä kovia pelejä varten säilyisi kans parempana. PSG on siitä hyvä esimerkki,että pelkästään hyvällä materiaalilla ei pärjää näissä UCL-kahinoissa jos on ensin "kävellyt" voittamaan suurimman osan oman perussarjansa peleistä. 

Tämä nyt ei kyllä ole millään muotoa totta. Ikuinen "forumtotuus" siitä, että ainoastaan valioliigassa pelataan tasoltaan hyvää futista alkaa olla niin kulunutta ja kuivunutta paskaa, ettei edes haise enää. Jos otetaan vaikka tämän hetkinen valjua johtava ManC esimerkiksi, niin:
-City on tehnyt 20 maalia enemmän kuin Juve (Juvella yksi ottelu sarjassa vähemmän pelattuna)
-Cityllä on yli kahden maalin voittoja 20 kpl (Juvella 14 kpl)
-Yli kolmen maalin voittoja Cityllä 9 kpl (Juvella 4 kpl)

Kyllä Juve sarjamatseissaan on joutunut selvästi tiukemmalle mitä City. Se, että pistemäärät ovat suurinpiirtein samat kertoo enemmän Juven uskomattoman kovasta rutiinista ja kyvystä voittaa vaikeat matsit paskallakin pelillä.

PSG vastaavana esimerkkinä:
-Tehnyt 25 maalia enemmän kuin Juve
-Yli kolmen maalin voittoja PSG:llä 10 enemmän mitä Juvella

Cristiano Ronaldo on jäämässä ensimmäistä kertaa alle 20 maalin sitten kauden 2008-2009 vahvistaa myös sitä tosiasiaa, miten paljon kovempia jengit ovat puolustamaan Calciossa. Toki taktinen lähestymistapa matseihin aiheuttaa Juvelle sarjassa sen, etteivät joukkueet Juvea vastaan välttämättä prässää niin kovasti, vaan lähestymistapa on selvästi varovainen ja puolustusvoittoinen. Tämä aiheuttaakin sitten UCL:ssa ongelmia joukkueita vastaan, jotka iskevät Juven alakertaan hanakammin kiinni. Tämän allekirjoitan täysin.

Lisäksi Juve on pärjännyt Euroopassa Falciopolin jälkeen erinomaisesti, vaikka sitä isokorvaista ei ole tullutkaan. Ajax oli ensimmäinen Euroopan 2000-luvun TOP3 jengi, jolle Juve on UCL playoffsmatseissa tippunut. Falciopolin jälkeen Juve on vuorollaan kaatunut joko Bayerniin, Realiin tai Barcelonaan. Englannin ja Ranskan ykkönen eivät ole pärjänneet lähimainkaan yhtä hyvin UCL:ssa, mikä vie "forumtotuudelta" (Juve kärsii Euroopassa heikosta kotimaisesta sarjasta) pohjan. Forumin mukaan nimittäin City pelaa Euroopan ainoassa kovassa sarjassa, Serie A on hobbytasoa ja Ligue1 vielä jotain kevyempää.
HolaAmigo

Poissa Poissa


Vastaus #1304 : 21.04.2019 klo 14:07:41

Tämä nyt ei kyllä ole millään muotoa totta. Ikuinen "forumtotuus" siitä, että ainoastaan valioliigassa pelataan tasoltaan hyvää futista alkaa olla niin kulunutta ja kuivunutta paskaa, ettei edes haise enää. Jos otetaan vaikka tämän hetkinen valjua johtava ManC esimerkiksi, niin:


...Kyllä Juve sarjamatseissaan on joutunut selvästi tiukemmalle mitä City. Se, että pistemäärät ovat suurinpiirtein samat kertoo enemmän Juven uskomattoman kovasta rutiinista ja kyvystä voittaa vaikeat matsit paskallakin pelillä.

Melkoisen järjetön tuo sinun vertailusi man cityyn.

Serie A:n suhteellista tasoa vertaillaksesi kokeile ottaa Juventus pois laskuista ja selaile 2010-luku taaksepäin vaikka mestarien liigan puolivälieriin selvinneiden joukkueiden kansallisuuksia. Serie A oli joskus se suurin ja melkoista silmien ummistelua alkaa väittämään että taso olisi tällä hetkellä vertailukelpoinen Englantiin, Saksaan tai Espanjaan. Niin kauan kun Milanon jengit eivät ala pärjäämään seurojen historian edellyttämällä tavalla, Serie A vertautuu lähemmäs Ligue 1:stä kuin yllä mainittua kolmikkoa. Napoli ja Roma sympaattisia tähdenlentoja, mutta näistä mainitsemistani jättiseuroista sarjan kilpailullisuus kumpuaa.

Tuohon voittomarginaalien vertailuun myös voisi heittää vastakysymyksen, uskotko ettei kulttuuriero pelaa näissä minkäänlaista roolia? Italialaiselle mikään ei ole pahempaa kuin tappio ottelusta jota johti 1-0, tai kuten joku täälläkin mainitsi 1-0 voitto otetaan mielummin kuin 4-2. Tuolla korkeamman tempon liigoissa maaleja kärjistäen painetaankin sitten ns. Fino alla Fine.
Santino

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: HUU


Vastaus #1305 : 21.04.2019 klo 17:10:35

Ei se nyt kyllä ihan noinkaan ole.

Otetaan Juventus sekä muut europeleissä mukana olleet italialaisjoukkueet pois laskuista niin ei paljon näy Serie a -joukkueita europeleissä.
Fantôme

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Bianco che abbraccia il nero.


Vastaus #1306 : 21.04.2019 klo 17:34:56

Sitten voidaan vielä kiinnittää huomiota siihen, että Serie A:n taso ei ole riittävä siihen,että Juve pystyisi sen seuraavan stepin tekemään. Jos Italiassa olisi tällä hetkellä yhtä kilpailullinen tilanne kuin vaikka 90-luvun lopussa ja 2000-luvun alussa niin vetovoima olisi parempaa Juventukseen ja valmiustaso näitä kovia pelejä varten säilyisi kans parempana. PSG on siitä hyvä esimerkki,että pelkästään hyvällä materiaalilla ei pärjää näissä UCL-kahinoissa jos on ensin "kävellyt" voittamaan suurimman osan oman perussarjansa peleistä.  

Kävi se Bayernikin muutamissa finaaleissa putkeen ja voittivatkin vielä kyseisen kilpailun. Vaikka ei se bundestaso siihen aikaan mitään älyttömän kilpailullista ollut ja bavarialaiset dominoi kotimaassa aika selkeästi.

Kyllä se on enemmänkin joukkueesta ja sen tasosta kiinni eikä muista. Tämä on omasta mielestä vaan surkea selitys jos joukkue ei suorita miten pitäisi.

Mutta tosiaan 8 scudetto putkeen, ja onhan tämä nyt kova saavutus ja pitää tätäkin juhlistaa. Näitä ennätyksiä ei nimittäin tulla rikkomaan ehkä koskaan. Ei tämä Scudetto nyt ihan samaa fiilistä saa mitä aikaisemmat, mutta kyllähän tuo ilostutti katsella pelaajien juhlimista ottelun jälkeen. Loppukauden matsit ei välttämättä herätä ihan samoja tuntemuksia kun pelataan korkeintaan enää Cristianon maalikuninkuudesta, mutta jos siellä nyt tehtäisiin vaikka kokeiluja tai jotain niin ehkä ne jaksais paremmalla mielenkiinnolla sitten väijyä.

Forza Juve!
ploughman

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juventus


Vastaus #1307 : 21.04.2019 klo 18:18:38

Kävi se Bayernikin muutamissa finaaleissa putkeen ja voittivatkin vielä kyseisen kilpailun. Vaikka ei se bundestaso siihen aikaan mitään älyttömän kilpailullista ollut ja bavarialaiset dominoi kotimaassa aika selkeästi.

Kyllä se on enemmänkin joukkueesta ja sen tasosta kiinni eikä muista. Tämä on omasta mielestä vaan surkea selitys jos joukkue ei suorita miten pitäisi.

Mutta tosiaan 8 scudetto putkeen, ja onhan tämä nyt kova saavutus ja pitää tätäkin juhlistaa. Näitä ennätyksiä ei nimittäin tulla rikkomaan ehkä koskaan. Ei tämä Scudetto nyt ihan samaa fiilistä saa mitä aikaisemmat, mutta kyllähän tuo ilostutti katsella pelaajien juhlimista ottelun jälkeen. Loppukauden matsit ei välttämättä herätä ihan samoja tuntemuksia kun pelataan korkeintaan enää Cristianon maalikuninkuudesta, mutta jos siellä nyt tehtäisiin vaikka kokeiluja tai jotain niin ehkä ne jaksais paremmalla mielenkiinnolla sitten väijyä.

Forza Juve!

Ehkä siinä oman sarjan tasossa, eli Serie An tasossa on sen suuntainen mittari, että se näytti että tämäkin Juve voi kruisailla  helposti scudettoon kun oikeastaan vastusta ei ole. ekat 6 scudettoa oli todellista taistelua, mutta tämä nykytrendi alkoi käytännössä viime keväänä kun Napoli voitti Juven scudetto showdownsissa mutta ryssi sitten täysin itse scudetton näpeistään.

Eli ei se sarjan taso yksin valmista Juvea niihin peleihin, mutta se voi joskus hämätä sen että missä mennään. Vähän syvemmältä kun on pelejä tällä kaudella analysoinut, niin ei se kevään tippuminen CL:stä yllätys ollut. Aika paljon surkeaa pelaamista sattunut pitkin kautta. Peli on hidasta, ideaköyhää ja varovaista. Aika typerää olisi mennä sen taakse, että taas tuli mestaruus, kun nyt viimeistään olisi toppariston ja kk:n remontin aika.
« Viimeksi muokattu: 22.04.2019 klo 09:19:54 kirjoittanut ploughman »
Fantôme

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Bianco che abbraccia il nero.


Vastaus #1308 : 22.04.2019 klo 02:26:06

Ehkä siinä oman sarjan tasossa, eli Serie An tasossa on sen suuntainen mittari, että se näytti että tämäkin Juve voi kruisailla  helposti scudettoon kun oikeastaan vastusta ei ole.

Suurimmat viime vuosien haastajat Rooma ja Napoli on muutostilassa. Toisessa vaihtunut melkeen koko runko, ja toisessa valmentaja. Toki Juvekin on ihmeen surkealla pelillä napannut tuloksia.

Aika typerää olisi mennä sen taakse, että taas tuli mestaruus,

Ei tässä kukaan menekkään sen taakse paitsi Allegri.
ploughman

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juventus


Vastaus #1309 : 22.04.2019 klo 09:20:18

Suurimmat viime vuosien haastajat Rooma ja Napoli on muutostilassa. Toisessa vaihtunut melkeen koko runko, ja toisessa valmentaja. Toki Juvekin on ihmeen surkealla pelillä napannut tuloksia.

Ei tässä kukaan menekkään sen taakse paitsi Allegri.

Toivotaan ettei sekään nyt oikeasti menisi?

Nyt on todellakin vikat hetket alkaa kokoamaan uusia palikoita.
Fantôme

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Bianco che abbraccia il nero.


Vastaus #1310 : 22.04.2019 klo 10:44:05

Toivotaan ettei sekään nyt oikeasti menisi?

Allegri objects to juventus criticism

Heiska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: REMOULADE


Vastaus #1311 : 22.04.2019 klo 15:01:20

Onhan tuossa sekin puoli, että tuo muiden italialaisten jengien jatkuva sählääminen ei ole millään tavalla Juven vika. Kyllä mäkin edelleen väitän, että Serie A:n taantumus ja kilpailun puute on osasyy sille, ettei Juve saa itseään ladattua europeleihin. Ei sen taakse tietenkään voi kokonaan mennä, mutta typerää sen vaikutusta olisi vähätellä.

Tämähän käy selväksi viimeistään sitten parin kauden päästä, kun Allegrin seuraajalle käy samat. :) Sehän ei ihan oikeasti lämmitä ketään loppujen lopuksi, vaikka ne kolme seuraavaa finaalitappiota tulisivat iloisella pelillä.
BandW

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: JJ


Vastaus #1312 : 22.04.2019 klo 16:17:40

Ei tappiot lämmitä, mutta olisihan se kannattajien näkökulmasta parempi, jos peli olisi kauden aikana edes kelvollista. Muutenkin typerää sahata itse omasta tuolista kaksi jalkaa pois ja katsoa kuinka kauan se kestää,  kun kuormaa vaan lisätään koko ajan enemmän.

No toivotaan, että kokoonpano vahvistuu ja se ratkaisee osan asioista. Tuloskunnon odottaisi säilyvän samana ja kenkää perseeseen, jos ei näin ole.
buono

Paikalla Paikalla


Vastaus #1313 : 24.04.2019 klo 01:33:15

Järkyttävä kotipaita ensikaudella ??? AlasSelkäpuoli linkin takana:
https://3.bp.blogspot.com/-b3EoS56tY1g/XL8e0o2weyI/AAAAAAAB3to/w6ywh7RB3TMgHyvAKl_YuVDhbnH-KIfmACLcBGAs/s738/juventus-19-20-home-kit-4.jpg

:(
spede pahanen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS


Vastaus #1314 : 24.04.2019 klo 08:01:45

:D Alas

Olisivat edes jättäneet tuon punaisen raidan pois.
bella bambina

Poissa Poissa


Vastaus #1315 : 24.04.2019 klo 10:18:24

Tätä paitaa on kiva katsoa pelaajien yllä ensi kaudella migreenipallon jatkuessa :D
mice

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Juventus & Parma


Vastaus #1316 : 25.04.2019 klo 21:40:49

Onpahan kyllä aikamoinen vitsi tuo uusi pelipaita. Samanlainen vitsi kuin Allegrin todennäköinen jatko myös ensi kaudella.
buono

Paikalla Paikalla


Vastaus #1317 : 26.04.2019 klo 22:14:14

Huomenna paikanpäällä Milanossa, onko muilla kokemusta täältä Juven paita päällä? :D sektori 331 ja porukan ainoa Jj mies.Sato UltrA

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SaTo, Juventus


Vastaus #1318 : 27.04.2019 klo 09:29:25

Joku seniorikansalainen saattaa tulla nenän eteen raivoamaan, jos/kun tuuletat maalia :)
Sato UltrA

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SaTo, Juventus


Vastaus #1319 : 27.04.2019 klo 10:42:51

https://www.instagram.com/p/BwwCsMrBP0G/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=lurb0163cklp

:D
iivu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Casma


Vastaus #1320 : 27.04.2019 klo 12:12:26

Huomenna paikanpäällä Milanossa, onko muilla kokemusta täältä Juven paita päällä? :D sektori 331 ja porukan ainoa Jj mies... Milano on sivistynyttä aluetta ja San Siro Italian toiseksi turvallisin stadion. Järki kannattaa tietysti pitää päässä, suu supussa ja vieraan ympäristön kunnioitus takaraivossa, niin vaikka ilmassa väreilevä viha on käsinkosketeltavaa, tuolla voi pitää jopa vieraskannattajan värejä päällä, kunhan ei ihan Curva Nordiin eksy. Stadionilta yötä myöten poistuessa kannattaa kuitenkin varmuuden vuoksi heittää takki päälle ja kaulahuivi taskuun. Grande partita!
Lihaani

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nerazzurri, FC Vantaa


Vastaus #1321 : 27.04.2019 klo 12:28:21

Viime vuonna olin peliä katsomassa ja siellä täällä pyöri seeprojen kannattajia eikä keneenkään kohdistunut vihamielisyyden osoituksia. Turvallisin mielin voi siellä olla kunhan muistaa olla liikoja provoilematta.
linnunlaulu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: JIPPO, Suomi, Juventus


Vastaus #1322 : 27.04.2019 klo 17:45:17

Viime vuonna olin Juven sektiossa. Stadionille meno ja poistuminen onnistui ihan hyvin vaikka huivi pilkoittikin takin alta. Toki paitojakin näkyi stadionin lähellä ja kaupungilla. Suhteellisen turvallisesti pystyy olemaan.
buono

Paikalla Paikalla


Vastaus #1323 : 27.04.2019 klo 20:34:06

Grazie ragazzi:) Sisällä jo illaan ja päälle valikoitui Del Pieron 02-03 Ylos Forza Juve!
Fantôme

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Bianco che abbraccia il nero.


Vastaus #1324 : 02.05.2019 klo 15:34:37

Ja Ramseyllä sitten Napoli matsissa tullut vamma oli takareisivamma. Pitää miehen koko loppukauden pois pelikentältä.

Vähän nyt huonot vibat tästä hommasta. Joukkueen nykyiset pelaajat vemppaavat ihan tarpeeksi.

 
Sivuja: 1 ... 52 [53] 54 ... 70
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines