FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
25.04.2019 klo 21:21:14 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-futisfurnaus 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 11 [12] 13 ... 33
 
Kirjoittaja Aihe: Real Madrid C.F 2018/2019 - Una Nueva Era  (Luettu 245249 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
RevoSniper

Poissa Poissa


Vastaus #275 : 07.09.2018 klo 11:26:40

Ehkä syy on siinä että osa kannattajista osaa katsoa hieman pidemmälle tulevaisuuteen ennen kuin kuti irtoaa telkkariin. Myönnettäköön että pientä kovetusta on toki havaittavissa.


Viime kausi oli niin surkeaa Benzon osalta, että kaikki kritiikki oli kyllä ihan aiheellista.
mikki-hiiri

Paikalla Paikalla


Vastaus #276 : 07.09.2018 klo 12:13:09

Itse uskon että peli kulkee hyvin ja jopa La ligan voitto on täysin mahdollinen jos Bale pysyy kunnossa. Jos Bale loukkaantuu uskon pelin olevan varsin hankalaa, toivotaan kuitenkin että Bale pysyy kunnossa koko kauden.
laliigaapls

Poissa Poissa


Vastaus #277 : 07.09.2018 klo 16:28:58

Viime kausi oli niin surkeaa Benzon osalta, että kaikki kritiikki oli kyllä ihan aiheellista.

Oliko?ETA: Lähde:
https://www.libertaddigital.com/deportes/liga/2018-04-18/la-estadistica-que-da-aliento-a-los-benzemistas-1276617325/
« Viimeksi muokattu: 07.09.2018 klo 16:31:08 kirjoittanut laliigaapls »
RevoSniper

Poissa Poissa


Vastaus #278 : 07.09.2018 klo 16:58:44

Oli. Jos olet Realin tasoisessa joukkueessa piikissä jatkuvasti avauksessa ja ohitat kauden viimeiselle neljänneksellä sisäisessä maalipörssissä puolustavan kk pelaajan joka ei vedä edes rankkareita tai vapareita niin olet epäonnistunut. Toki tilanne olisi eri jos Kroos olisi tehnyt 20 maalia mutta jos pysytään realistisena.

Ehkä jossain Psg, Athletico, Manu yms. seurassa vielä olisi hyväksyttäviä nuo maalimäärät.
 

Nuo graafit ei kuitenkaan paljasta sitä myötähäpeää mitä se touhu oli 3/4 kaudesta.
« Viimeksi muokattu: 07.09.2018 klo 17:01:34 kirjoittanut RevoSniper »
gaak

Poissa Poissa


Vastaus #279 : 08.09.2018 klo 17:59:39Nuo graafit ei kuitenkaan paljasta sitä myötähäpeää mitä se touhu oli 3/4 kaudesta.


Tämä.

Nuo graafit on ihan kivoja, mutta lopulta eivät kerro juuri mitään. Tuonne FIFAn The Best -topiciin oli myös ilmestynyt joku kuvaaja, jonka mukaan Messi olisi ollut viime kaudella ylivoimaisesti paras jalkapalloilija maailmassa. Yhtä suuri emävale kuin se, että Benzema olisi ollut viime kaudella edes jollain pelin osa-alueella hyvä. Noita graafeja voidaan tehdä ja tuijotella ihan omien agendojen mukaan, kuten sanottua niin kivoiltahan ne näyttää, mutta lopulta kertovat niin kovin vähän.

Jos katseli yhtään Benzeman pelaamista viime kaudella, niin tietää kyllä että aika vähissä olivat positiiviset asiat. Loppukaudesta paransi, mikä mahdollisti myös osaltaan UCL-voiton.

Tämä kausi alkanut ranskalaiselta vastoin kaikkia odotuksia helvetin hyvin Ylos Toivottavasti vire jatkuu ja paikat kestävät. Olen valmis myöntämään olleeni väärässä miehen suhteen mikäli nähdyt otteet jatkuu :)
G.Lavanche

Poissa Poissa


Vastaus #280 : 08.09.2018 klo 22:04:24

Kaikilla osa-alueilla on aika vahva kärjistys. Benzema on ollut linkkinä koko uransa todella hyvä ja niin myös viime kaudella ja ei se siellä pelkän saunakaveruuden takia koko kautta pelannut.

Mutta siinä tietysti samaa mieltä, että Benzolta nähtiin kyllä sen luokan tuhnuilua avopaikoista, että syystäkin sai rapaa niskaan.

Ei se tietysti ole kiitollinen tilanne kun ei tiedä saako laukaista vai pitääkö kaunistella kaverin tilastoja.
gaak

Poissa Poissa


Vastaus #281 : 09.09.2018 klo 00:00:56

Kaikilla osa-alueilla on aika vahva kärjistys. 

Okei, totta. Mutta Benzema ei ollut viime kaudella tilan tekijänäkään sillä tasolla, mitä aiemmilla kausilla ja sekä pallottomana että pallollisena melkoisen heikko. Jo useamman kauden taso ollut hienoisessa laskussa. Nuo hukatut maalipaikat kuorrutuksena kakulle.

Pointti lähinnä siinä, että noilla graafeilla nyt voi saada halutessaan saada kenet vaan näyttämään hyvältä, vaikka totuus olisi toinen.

Nyt alkukaudesta mies saanut ansaitusti kehuja siinä missä viime kaudella sai rapaa niskaan. Toivottavasti sama trendi jatkuu Ylos
marcelo vieira da silva

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Morbo


Vastaus #282 : 09.09.2018 klo 22:43:48

Pointti lähinnä siinä, että noilla graafeilla nyt voi saada halutessaan saada kenet vaan näyttämään hyvältä, vaikka totuus olisi toinen.

Foorum ei petä. Kertoisitkohan mitä agendaa tilastot ajavat? Luodut maalipaikat ovat päättäneet saada Benzeman näyttämään hyvältä?
gaak

Poissa Poissa


Vastaus #283 : 10.09.2018 klo 01:10:44

Foorum ei petä. Kertoisitkohan mitä agendaa tilastot ajavat? Luodut maalipaikat ovat päättäneet saada Benzeman näyttämään hyvältä?


Väkisin väärin ymmärtämiselle Ylos

Nuo taulukot ja kuvaajat aiheuttavat kyllä monesti ihmeellistä sokeutta. Etsitään joku yksittäinen omaa agendaa tukeva tilasto tai osa-alue, tässä kohtaa maalisyötöt tai kakkossyötöt(:D), tehdään siitä hieno graafi ja käytetään sitä sitten oman agendan ajamiseen.

Tuo yllä oleva kuvaaja osaa kertoa meille yhden asian ja senkin hieman epäselvästi, siinä missä se jättää huomioimatta kaikki ne osa-alueet, joilla Benzema oli viime kaudella yksi Euroopan isojen sarjojen huonoimmista hyökkääjistä. Järkyttävää paskaa, kunnes loppukaudesta taso onneksi nousi. Ei näy tuosta graafista.

Noilla graafeilla voidaan saada melkein kuka vaan näyttämään hyvältä, mutta eiköhän jokainen edes vähää alusta viime kaudella Real Madridia ja Benzeman korpivaellusta seurannut, jalkapalloa auttavasti ymmärtävä ihminen tiedosta, että viime kausi oli patongilta todella vaisu ja kaikki saamansa kritiikki oli ansaittua. Voisihan tähän toki esittää vastapainoksi vähän graafeja maalimääristä, tehokkuudesta, hukatuista maalipaikoista, menetetyistä sarjapisteistä hukattujen maalipaikkojen vuoksi jne., mutta eiköhän se kokonaiskuva pelejä katselleille ole hahmottunut ihan ilman niitäkin.

laliigaapls

Poissa Poissa


Vastaus #284 : 10.09.2018 klo 10:24:36

gaak,

Ymmärrän tuskasi, sillä onhan ne faktat aina silloin paljon kivempia, kun ne tukevat sitä itse valitsemaansa narratiivia.

a) Benzema toteutti Zidanen hänelle antamaa roolia eli puttauspaikkojen järjestelyä vieruskavereilleen erinomaisesti. Tämä käy hyvin ilmi siitä, että Benzema oli La Ligan toiseksi paras yhteen laskettujen maalisyöttöjen ja kakkossyöttöjen antaja ja edellä oli vain lajihistorian paras.

b) Benzeman viimeistely laukaisupaikan itse saadessan oli hävyttömän huonoa. Understat:n maaliolettama -statsien mukaan keskivertopelaaja keskivertoviimeistelyllä olisi Benzeman paikoista tehnyt La Ligassa 14 maalia. Benzema teki 5.


Lähde: https://understat.com/player/2370

Kohdasta a) Benzema ansaitsee ruusuja ja kohdasta b) Benzema ansaitsee risuja. Eli osa kritiikistä on paikallaan, osa ei. Simples.

ETA:
Lisäksi Mestareiden liigassa kaksi maalia välierissä siivitti Madridin finaaliin. Ja maalasipa tuo sitten vielä finaalissakin. Ei paha. Eikä ihme, että luottoa sai sekä Zidanelta ja nyttemmin saa sitä Lopeteguilta. Eivät ilmeisesti lue forkkaa.
« Viimeksi muokattu: 10.09.2018 klo 10:28:05 kirjoittanut laliigaapls »
gaak

Poissa Poissa


Vastaus #285 : 10.09.2018 klo 11:41:54

Ymmärrän tuskasi, sillä onhan ne faktat aina silloin paljon kivempia, kun ne tukevat sitä itse valitsemaansa narratiivia.

Näin juuri. Tilastot eivät valehtele, mutta toisaalta: vale, emävale, tilasto.

Lisäksi Mestareiden liigassa kaksi maalia välierissä siivitti Madridin finaaliin. Ja maalasipa tuo sitten vielä finaalissakin. Ei paha. Eikä ihme, että luottoa sai sekä Zidanelta ja nyttemmin saa sitä Lopeteguilta. Eivät ilmeisesti lue forkkaa.

Kuten useammassakin viestissä jo mainittua, noin 3/4 Benzeman kaudesta oli aivan hirveää tekemistä, mutta viimeisellä neljänneksellä terästäytyi ja omalla panoksellaan mahdollisti CL-voiton, mistä ansaitut propsit miehelle. Samaten ansaittuja kehuja saanut nyt alkukaudesta, myös allekirjoittaneelta. Karim on tehnyt kesällä kaikesta päätellen valtavasti töitä ja patongin tekemisestä on paistanut alkukaudesta peli-ilo, jota ei olla nähty moneen vuoteen.

Sen sijaan viime vuonna syyskaudella jopa Mayoral oli selvästi Benzemaa edellä ja puhtaasti saunakaverisyistä ranskis sai tuhnuilla viikosta toiseen 90 minuuttisia ja Borja istui penkillä. Vieläkin jaksaa naurattaa, kun miettii kuinka huono voi noinkin hyvä hyökkääjä oikeasti olla :D Toki ei ollut Zizoun syy (vai oliko?), että Madrid ei ostanut ketään vakavasti otettavaa sparraajaa Moratan tilalle ja Benzo oli käytännössä ainut hyökkääjä joukkueessa. Niin, ja toki Lopeteguillakaan ei paljoa ole ollut vaihtoehtoja Benzeman suhteen, kun on ollut käytännössä se joukkueen ainoa kärki. Ei sillä, että nyt alkukaudesta niitä vaihtoehtoja oltaisiin vielä tarvittukaan kun Karim on ollut ilmiliekeissä. Tuskin kuitenkaan sattumaa, että Lopetegui on koko kesän mankunut hyökkääjää joukkueeseen ja lopulta Marianon sitten saikin, onneksi. Tällä hetkellä hyökkääjätilanne näyttää oikein hyvältä, jos ukot pysyvät vain ehjinä.
el_capitan

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tunnelmaa huonontava elämysmatkailijamieshuora


Vastaus #286 : 12.09.2018 klo 10:42:27

Ihan naseva tehoilu RMA:n pelaajilta eilen Espanjan hurjastelussa.

1-0 Ramosilta hieno puolenvaihto Cavajalille joka pistää tarkan keskityksen ulkosyrjällä Saulille
2-0 Asensiolta komea tykitys 20 metristä
3-0 Ceballosilta laitaan Asensiolle joka leikkaa sisään ja vetää upean vedon ylärimaan, mistä kimpoaa maalivahdin kautta sisään.
4-0 Asensio pistää Rodrigon läpi
5-0 Asensio antaa kulman ja Ramos pistää sisään
6-0 Asensio antaa loistavan syötön keskelle Iscolle joka pistää takayläbörsseliin
jarppi

Poissa Poissa


Vastaus #287 : 13.09.2018 klo 10:46:20

Ihan naseva tehoilu RMA:n pelaajilta eilen Espanjan hurjastelussa.

1-0 Ramosilta hieno puolenvaihto Cavajalille joka pistää tarkan keskityksen ulkosyrjällä Saulille
2-0 Asensiolta komea tykitys 20 metristä
3-0 Ceballosilta laitaan Asensiolle joka leikkaa sisään ja vetää upean vedon ylärimaan, mistä kimpoaa maalivahdin kautta sisään.
4-0 Asensio pistää Rodrigon läpi
5-0 Asensio antaa kulman ja Ramos pistää sisään
6-0 Asensio antaa loistavan syötön keskelle Iscolle joka pistää takayläbörsseliin

Pakko sanoa, että tuo Iscon toinen maali ja laukausta edeltänyt vartaloharhautus oli silkkaa seksiä. Erittäin tyylikäs ja komea suoritus.

https://www.youtube.com/watch?v=_Is0mOByPgE
Finale

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Real Madrid C.F


Vastaus #288 : 15.09.2018 klo 23:35:48

Ei montaa kierrosta taas mennyt kun sarjataulukko näyttää tutulta.
Ccrb

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves


Vastaus #289 : 17.09.2018 klo 20:07:19

5 peliä virallisia takana tätä kautta. Voitot Leganesista, Gironasta ja Getafesta. Tasuri Bilbaon kanssa ja tappio Ticolle. Ollaanko tultu viime kaudesta eteenpäin? Jaa a kysymys mihin en osaa vastata. Benzema ja Bale näyttävät aivan eri pelaajilta kuin viime kauden alussa, mutta siitäkin huolimatta kauden avaus ollut hyvinkin keskinkertainen omasta mielestäni. Viime kaudesta nyt on liigan osalta vaikea laittaa huonommaksi, mutta se kaikista isoin kuitenkin kotiutui. Iso pelko, että nyt on sen pokaalittoman kauden aika vaikka Barcelona ei tule viime vuoden tapaista suoritusta liigassa tekemäänkään.
CarltonBanks

Poissa Poissa


Vastaus #290 : 20.09.2018 klo 01:06:54

Diaz <3
El Hefe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Real Madrid, HJK, Guti


Vastaus #291 : 20.09.2018 klo 07:21:11

Loistava peli eilisellä, missä Roma oli täysi vastaantulija. Mikä kaikista eniten miellyttää allekirjoittanutta, niin peli on kivannäköistä. Syöttökombinaatioita löytyy, vedetään kaukaa, keskitetään edelleen, tyrkätään läpisyöttöjä, lähdetään nopeisiin vastahyökkäyksiin jne jne. Eilisen kaikki kolme maalia omalla tavallaan upeita.

Kyllä se tästä!
Senaattori46

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Real Madrid, Wolves


Vastaus #292 : 20.09.2018 klo 17:14:29

Jos jollekin toivoi onnistumista niin Marianolle ja sieltähän se upea maali tuli. Hyvä tilanne kyllä, jatkopaikka käytännössä jo nyt varma :D
G.Lavanche

Poissa Poissa


Vastaus #293 : 20.09.2018 klo 22:12:08

Vahva aloitus tosiaan, mutta Roma ilmeisesti pelannut takkuisesti Italiassa, ettei sinäänsä iso mittari.

Vielä vähän tuhnuista boksin ympäristössä ja kun vastustaja pelaa prässin ohi niin tietyiltä pelaajilta toivoisi kurinalaisuutta juosta edes se oma mies kiinni. Puolustaminen meni pari kertaa kaoottiseksi kun Ramos joutui nousemaan puoleen kenttään vastaan ja Varane juoksi samaan aikaan paikkaamaan täysin kuvasta uupuu Marceloa ja Carvajal oli lopulta Casemiron kanssa puolustamassa keskustaa.

Komeita maaleja kaikki kolme ja tosiaan vaikka pallonhallintaa pidetään joukkueella niin kohtuu suoraviivaista menoa, eikä niinkään pelätä yrittää vähän vaikeampiakin ratkaisuja.

Aika paljon vielä pelaajien ajatukset menevät ristiin kun keskeltä yritetään läpi, mutta Zidanen aikainen tietty flegmaattisuus loistaa kyllä poissaolollaan.
Mahou.
Vastaus #294 : 20.09.2018 klo 22:28:44

Onhan Realin pelaaminen kokonaisvaltaisesti täysin eri universumissa nyt kuin Zidanen alaisuudessa. Hyökkäyspään vaihtoehdot, varsinkin loukkaantumisten tapahtuessa, ovat todella kyseenalaiset, mutta muuten joukkue näyttää todella valmiilta. Viihdyttävä peli on myös (yleensä) tehokasta. Real tuhoaa tällä hetkellä vastustajia, ei vain voita niitä.
kaunis_niska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal


Vastaus #295 : 21.09.2018 klo 10:24:05

Pääsisiköhän Vinicius jo irti esim. kotona Plzeniä vastaan? Alkaa olla pieni kiima nähdä, että mihin miehestä on. Lukemani mukaan dominoinut Castillassa ja vakuuttanut treeneissä, eiköhän se ala olla jo valmis kunnon debyyttiin.

En siis seuraa Rellun touhuja kovin tarkkaan, mutta lupaavien brassijunnujen tekemiset kiinnostaa aina  :)
Blancos

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Real Madrid


Vastaus #296 : 22.09.2018 klo 22:30:21

Ja sieltä Asensiolle kaappi. VAR nosti päätään.
Blancos

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Real Madrid


Vastaus #297 : 22.09.2018 klo 22:31:27

Pääsisiköhän Vinicius jo irti esim. kotona Plzeniä vastaan? Alkaa olla pieni kiima nähdä, että mihin miehestä on. Lukemani mukaan dominoinut Castillassa ja vakuuttanut treeneissä, eiköhän se ala olla jo valmis kunnon debyyttiin.

En siis seuraa Rellun touhuja kovin tarkkaan, mutta lupaavien brassijunnujen tekemiset kiinnostaa aina  :)
Kova on ollut miehen hype läpi alkukauden. Riippuu varmaan hieman siitä, miten kausi lähtee käyntiin edareilla ja reservillä
Senaattori46

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Real Madrid, Wolves


Vastaus #298 : 23.09.2018 klo 01:35:47

Ei mikään hyvä ottelu tänään, mutta se tärkein eli voitto tuli kuitenkin. Parannettavaa kuitenkin vielä on. Vähän kyllä hirvittää tuo Ramosin hyökkäysinto, kun mies lähtee maalin johdossa lisäajalla mukaan vastahyökkäyksiin...
Senaattori46

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Real Madrid, Wolves


Vastaus #299 : 26.09.2018 klo 19:17:21

Tiukka viikko edessä, tänään Sevilla vieraissa ja lauantaina Atletico kotona. Sevillan vire on aina täysi arvoitus, joko pelaavat älyttömän hyvin tai helvetin huonosti. Atletico voitti Super Cupin, mutta Real parantanut selkeästi otteitaan ja Atletico taas pelannut heikon alkukauden. Kuusi pistettä toiveissa ja täysin mahdollista, mutta henkilökohtaisesti neljäkin kelpaa.

 
Sivuja: 1 ... 11 [12] 13 ... 33
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines