FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
15.07.2019 klo 20:59:21 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 23 [24] 25 ... 38
 
Kirjoittaja Aihe: Real Madrid C.F 2018/2019 - Una Nueva Era  (Luettu 288407 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
H.Incandenza

Poissa Poissa


Vastaus #575 : 08.01.2019 klo 11:17:07

Kroos sivussa 3 viikkoa lihas Amman takia.

Äiti Amman bodariveli?
Nooa

Poissa Poissa


Vastaus #576 : 08.01.2019 klo 13:18:33

Harmi että Kroos sivussa vain kolme viikkoa. Joukkueen menestymisen kannalta olisi parempi ollut kolme kuukautta. Nyt kun saataisiin vielä Marcelo sivuun loppukaudeksi, niin toiveita alkaisi taas olemaan.
00250

Poissa Poissa


Vastaus #577 : 08.01.2019 klo 22:36:49

Real on ajautunut vähän samanlaiseen tilanteeseen kuin Manchester United Moyesin kaudella, jolloin huipputason rungosta oli aika ajanut ohi, eikä nuoremmista ollut täyttämään saappaita. Realissa toki jälleenrakennus lienee helpompaa, kun seuran identiteetti ei ole rakentunut yhden miehen varaan, mutta ihan käden käänteessä tuolta välttämättä ponkaista huipulle nykymarkkinoilla.

Näkisin, että tällä kaudella tullut aika selväksi Ronaldon rooli talismaanina ja yksittäisenä tärkeänä pelaajana. Vaikka lopetti joukkueessa kesällä, niin silti voitti kalenterivuoden 2018 joukkueen sisäisen maalipörssin.

Mikäs muuten on Marianon tilanne?  Onko loukkaantuneena vai taso ei yksinkertaisesti riitä?
Mágico Madrid

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: el 7, Raul


Vastaus #578 : 08.01.2019 klo 23:04:41

Näkisin, että tällä kaudella tullut aika selväksi Ronaldon rooli talismaanina ja yksittäisenä tärkeänä pelaajana. Vaikka lopetti joukkueessa kesällä, niin silti voitti kalenterivuoden 2018 joukkueen sisäisen maalipörssin.

Mikäs muuten on Marianon tilanne?  Onko loukkaantuneena vai taso ei yksinkertaisesti riitä?
Ronaldon merkitystä ei voi tosiaan kiistää, mutta väittäisin asioiden olevan paremmalla tolalla jos uusi ykköstykki olisi hankittu. Mariano ei numerostaan huolimatta ole tätä ja tuskin kukaan sitä edes odotti. On siis tällä hetkellä loukkaantunut, kuten moni muukin.

En ole jokaista peliä ole nähnyt. Lopeteguin lyhyen ajan peleistä näin lähes kaikki. Solarin kanssa ovat ihan samat ongelmat ilmeisesti aistittavissa, jollei lasketa ihan ensimmäisiä pelejä. Useammat pelaajat alisuorittaa jatkuvalla tahdilla. Hyökkäys ei onnistu tappamaan pelejä hyvistä maalipaikoista huolimatta ja tästä johtuen muutenkin jo hatara puolustus joutuu paineen alle.

Kaikki nämä vain kertaantuvat ajan kanssa, ja otteet huonontuvat ja itseluottamus rapisee.

Se, että Lucas on avauksen pelaaja Real Madrissa kertoo jo valitettavan paljon. Asensio ja Isco ovat hävinneet totaalisesti kuvasta ja tällä hetkellä ei heistä ole vastuunkantajiksi Madridissa. Ovatko tulevaisuudessa?

Copan peli huomenna, vaikeaa tulee taatusti olemaan.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #579 : 09.01.2019 klo 12:31:34

Näkisin, että tällä kaudella tullut aika selväksi Ronaldon rooli talismaanina ja yksittäisenä tärkeänä pelaajana. Vaikka lopetti joukkueessa kesällä, niin silti voitti kalenterivuoden 2018 joukkueen sisäisen maalipörssin.

No jaa, tokihan Cristiano Ronaldo on kova maalitykki ja omalla voitontahdollaan ajaa eteenpäin, mutta on tässä nyt vähän liioittelua.
Muistetaan kuitenkin, että C. Ronaldo hankittiin Real Madridiin jo kesällä 2009 osana pakkomiellettä voittaa la decima ja tähän operaatioon meni viisi vuotta. Sittenhän niitä pystejä tulikin, suurelta osin portugalilaisen ansiosta. Muutoinhan talismaani toi kaksi liigamestaruutta ja kaksi copaa.

Viime kaudella tähän aikaan C. Ronaldolla oli kasassa vain muutama maali, syyskausihan oli sysipaska, mutta keväällä sitten oli käsittämättömässä iskussa. Kyllähän C. Ronaldo varmasti toi voitontahtoa ja omalla tekemiselleen näytti esimerkkiä, mutta toisaalta kyllähän sangen itsekeskeinen tyyli oli pois joukkuepelaamisesta heti kun hommat eivät toimineet. Vanhemmiten portugalilaisesta alkoi tulla huikea atleetti, jonka vahvuus oli vain ja ainoastaan maalien tekeminen. Ilman maaleja panos oli sitten aika turha.

Ongelmahan tässä on, että Zidanella ei ollut systeemiä vaan puristi tähdistään etenkin Mestareiden Liigassa vielä parhaan irti. Marginaalit käännettiin Real Madridille tiukoissa paikoissa, vastaavasti sitten liigassa edes mestaruuskaudella meno ei vakuuttanut. Samaan aikaan hankintoja on tehty vähän ja painotus on jopa ollut myynneissä, vastaavasti ne muutamat hankinnat ovat olleet huteja. C. Ronaldon osalta pelaajasta luopuminen olisi voinut olla jopa aiemmin, jos siihen olisi vain varauduttu ja joukkueella olisi joku tekemisen malli. Nyt portugalilainen lähti, mutta ei ole tekemisen mallia eikä ole korvaajaa.
Ratsu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Portan ja Pikkuveljen kultahammaspihdit.


Vastaus #580 : 09.01.2019 klo 17:21:56

Rikkiviisaalta aivan helvetin hyvää tekstiä. Piti lukea useampaan kertaan ja tuo on suunnilleen samaa, mitä itse ajattelen. En vaan osaisi tuota noin hyvin kirjoittaa.
florentinoperze

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Real Madrid C.F., Huuhkajat


Vastaus #581 : 09.01.2019 klo 18:28:53

Jaksan väittää, että tuo materiaali edelleen riittäisi kilpailuun liigamestaruudesta. Valmentajan puute tässä näkyy. Joku kunnon koutsi saisi tosta kyllä irti enemmän kuin mitä tällä kaudella nähty.

Eihän joku Isco ja Asensio yhtäkkiä ole paskoja. Joku tossa kokonaisuudessa mättää.

Ja tuo menestys Euroopassa 4/5 pokaalia on sellainen, että tuskin mikään jengi olisi tolla tasolla jatkanut hamaan tappiin vaan ihan normaalia tällänen välikausi. Se on helppo ihailla jotain Pochettinoa ja miettiä et onpas upea jätkä. No ei sillä tolla tasolla ole mitään näyttöjä ja mikään tae ei ole et menestyisi Madridissa.

Kyllä tää tästä. Pari välikautta ja 2009 tyylinen rakennus tohon ja sit nyt vois luoda sellasen La Vigesima projektin jossa tavoitellaan 20. Euroopan pytty ennen ku jollain toisella on 10.
G.Lavanche

Poissa Poissa


Vastaus #582 : 10.01.2019 klo 08:12:04

Hyvä tulos cupissa. Isco kulutti jälleen penkkiä kun Ceballos ja Valverde kävelivät avaukseen. Liekö säästelyä vai kettuilua.

Casemirolta taas erittäin epätyypillisiä tyhmiä rikkeitä. Mitähän brassien maitoihin on lisätty kun homma ei oikein kulje. Tuo keskustan tilkitsemiseen kyllä pitäisi saada joku keino. Joka pelissä toistuu kuvio, jossa joko topparien eteen saadaan pelattua pallo, josta laidan kautta saadaan tehtyä 1vs 1 tilanne toisen topparin kanssa ja sitten kilpaillaan tuleeko keskitys paikkaan, joka on puolustettavissa vai sutiiko joku maalin edestä pallon sisään. Tai vaihtoehtoisesti laidalta jonne toinen toppari on jo joutunut reagoimaan saadaan pelattua pallo taskuun, josta on helppo syöttää kilpajuoksu seisovin jaloin olevan topparin selustaan ja taas arvotaan kenellä riittää jaloissa puhtia. Tuntuu ettei kukaan peitä keskialueella syöttö suuntia.

Viniciusta hehkutettiin taas median toimesta, mutta ennen avausmaalia en muista nähneeni koko pelaajaa kuin kerran pari. Pelin hiukan auetessa pääsi paremmin mukaan.

Lucas ja Odriozola parivaljakko sen sijaan aiheutti ongelmia vastustajalle ihan puhtaasti olemalla nopeampia.

Paikkoja oli taas Benzemallakin, mutta kun ei mene sisään niin ei mene.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #583 : 10.01.2019 klo 09:24:03

Jaksan väittää, että tuo materiaali edelleen riittäisi kilpailuun liigamestaruudesta.

Kyllä ja ei.
Niminä riittää vaikka mihin, mutta joukkueen kasaaminen onkin sitten haastavampaa. Etenkin kun puhutaan kauden mittaisesta kestosta europeleileen ja cuppeineen sekä muistetaan loukkaantumiset. Vähän turhan monta neliskulmaista palikkaa ja pyöreää reikää.

Lainaus
Ja tuo menestys Euroopassa 4/5 pokaalia on sellainen, että tuskin mikään jengi olisi tolla tasolla jatkanut hamaan tappiin vaan ihan normaalia tällänen välikausi.

"Normaali välikausi" mainittu Real Madridin otsikossa...
Joukkueen normaali "ikä" on sellainen 2-3 kautta ja sitten tarvitaan isoja uudistuksia, niitähän ei ole tehty vaan enemmänkin porukkaa on harvennettu.
Nooa

Poissa Poissa


Vastaus #584 : 10.01.2019 klo 18:01:22

Huhut tuovat Josea Realiin. Olisi kyllä hemmetin mielenkiintoista mitä sitten tapahtuisi.
Mágico Madrid

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: el 7, Raul


Vastaus #585 : 10.01.2019 klo 18:32:15

Huhut tuovat Josea Realiin. Olisi kyllä hemmetin mielenkiintoista mitä sitten tapahtuisi.
Se tästä vielä puuttuisi ja en usko hetkeäkään. Matic-Casemiro keskikentälle jo valmiiksi " Ylos "
G.Lavanche

Poissa Poissa


Vastaus #586 : 10.01.2019 klo 18:37:39

No ainakin osan toivomat Marcelo, Kroos ja Ramos varmaan tulisi savustettua ulos, jos José tulee, joten kai tälle jossain piireissä kysyntää on.

Olihan Josen toinen kausi hyvää jalkapalloa, ei siinä mitään. Vauhtia ja maaleja riitti, eikä omassa päässäkään soinut ihan jokaisesta maalipaikasta. Siitä huolimatta vahva ei kiitos. Ei mitään näyttöjä, että kykenisi laskeutumaan omalta jumalalttariltaan takaisin ihmiseksi ja kehittymään vielä valmentajana ja ennen kaikkea ihmisenä. Seuran hengen mädännyttäminen tästä enää vain puuttuukin
RevoSniper

Poissa Poissa


Vastaus #587 : 10.01.2019 klo 18:37:49

Vähän toki joutuu tyylistä karsimaan jos aikoo tuon puolustuksen pistämään ruotuun. Itse ainakin mielellään rikon tuon Kroos, Modric, Casemiro kolmikon. Sitä löntystelyä on tullut kateltua ihan riittävästi.
G.Lavanche

Poissa Poissa


Vastaus #588 : 11.01.2019 klo 08:04:08

Lisää hankintoja. Chechu kaapattu muiden suurseurojen nenän edestä. Varmaan suoraan kilpailemaan peliajasta Varanen kanssa kakkostopparin paikasta.

Eli tosiaan U-19 joukkueeseen ja Castillaan hankittu toppari.

pimppiliiga

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Los Blancos, SUMU


Vastaus #589 : 12.01.2019 klo 04:33:15

Raúl de Tomás tehny Vallecanolle kaksi maalia Celtaa vastaan. Lainan purku ja tammikuun aikana takaisin Realiin?
Ratsu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Portan ja Pikkuveljen kultahammaspihdit.


Vastaus #590 : 12.01.2019 klo 16:24:00

Raúl de Tomás tehny Vallecanolle kaksi maalia Celtaa vastaan. Lainan purku ja tammikuun aikana takaisin Realiin?

Eiköhän RdT ole siellä "korkoa kasvamassa". Löytää vielä itsensä lädeistä kun Realille ei kelpaa. Sen sijaan Benzeman kanssa tehdään jatkosoppari vuoteen 2025.
pimppiliiga

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Los Blancos, SUMU


Vastaus #591 : 12.01.2019 klo 17:18:18

Eiköhän RdT ole siellä "korkoa kasvamassa". Löytää vielä itsensä lädeistä kun Realille ei kelpaa. Sen sijaan Benzeman kanssa tehdään jatkosoppari vuoteen 2025.

Pakkohan Benzolle sellainen on sorvata, ettei joku ökyseura pysty nappaamaan ykköspyssyä jollain naurettavalla 8-figs siirtokorvauksella omiin riveihinsä.
« Viimeksi muokattu: 12.01.2019 klo 17:38:19 kirjoittanut pimppiliiga »
Ulihuhu

Poissa Poissa


Vastaus #592 : 13.01.2019 klo 03:57:35

Huhut tuovat Josea Realiin. Olisi kyllä hemmetin mielenkiintoista mitä sitten tapahtuisi.
Tätä odotellessa.
G.Lavanche

Poissa Poissa


Vastaus #593 : 13.01.2019 klo 22:42:00

No en tiedä tarvitaanko tässä Mourinhoa. Näyttää Solarilla olevan samat pelaajankäsittely metodit käytössä kun lusitaanilla.

Täytynyt Iscon jo tehdä jotain muutakin kuin pissata muroihin, sillä alkaa menemään aika naurettavaksi, että puolikuntoinen Vinicius on kentällä, vaihdetaan lennosta kolmeen toppariin ja Valverde, joka ei ole pelannut mitenkään erityisen hyvin, jos ei huonostikaan kiilaa yhdessä ailahtelevasti esiintyneen Casemiron kanssa vielä toppareiden eteen.

No ainakin keskusta pitäisi nyt olla tukossa. Mielenkiintoista myös, että Marcelo on penkillä nyt kun sitä wingbackin roolia olisi tarjolla.

Jos nyt ei tule tulosta, niin valmentajan vaihdos lienee aika selviö. Sen verran isolla riskillä herätellään huonojen tuloksien jälkeen joukkuetta.
RevoSniper

Poissa Poissa


Vastaus #594 : 13.01.2019 klo 23:37:24

Itse täysin eri linjoilla. Nimenomaan jotain muutosta pitääkin kokeilla ja paskasti pelanneet penkille.
jormamolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Real Madrid


Vastaus #595 : 14.01.2019 klo 00:41:38

Pisteet kelpaa kyllä, mutta ei vittu tuota peliä. 26% pallonhallinta ja kentällä vilistää jotain vitun cristoja ym. "Ylos"
G.Lavanche

Poissa Poissa


Vastaus #596 : 14.01.2019 klo 01:01:31

Itse täysin eri linjoilla. Nimenomaan jotain muutosta pitääkin kokeilla ja paskasti pelanneet penkille.

Siis pointtini ei ollut, etteikö pitäisi kokeilla ja nimenomaan keskustan puolustamisen perään olen itsekin huudellut. Lähinnä mietitytti siis, että mistä Iscoa rangaistaan, kun ei mahdu millään aloittavaan kokoonpanoon ja ei ilmeisesti vaihdostakaan pääse kokeilemaan kunnon minuutteja. Koirankopitus ei mielestäni ole koskaan ratkaisu jos pelaaja harjoittelee normaalisti. Marcelon kohdalla sivuun laittaminen on ihan oikeutettua, mutta huomioitavaa taktisesti oli, että miksi pelissä, jossa puolustavia pelaajia on tarpeeksi Marcelo on sivussa, kun ideaalitilanteessa jossa puolustamisesta kiinnostuneita pelaajia on kaksi vähemmän, brassi saa kirmata kentällä.

Tänään hikinen voitto. Ensimmäinen puoliaika oli hyvä taktisesti, toinen ehkä kauden huonoimpia jalkapallollisesti. Olisiko loppunut ruuti jaloista vai ottiko Betis taktisesti oikeat askeleet, jolla Real tehtiin täysin aneemiseksi.

Vinicius tulee kyllä aiheuttamaan allekirjoittaneelle harmaita hiuksia. Peliäly on loistava noin nuorelle pelaajalle, mutta lopputuote on kyllä vielä niin raakaa. Juuri kun kerkee innostumaan niin jalasta lähtee tuhnu tai sen sijaan, että syöttäisi tyhjään tilaan nousevalle pelaajalle niin ajaa itsensä pussiin. Silloin kun pelaa joukkueelle eikä yritä wondergoalia niin hyviä suorituksiakin näytti tulevan. Tietty itsekkyys kuitenkin hyvästä varsinkin nykytilanteessa jossa joukkueesta ei oikein löydy ratkaisijaa.

Puolustuslinjalta hyvää tekemistä läpi ottelun. Pieni nukahdus Canalesin kohdalta. Varane ja Carvajal olivat hiukan myöhässä linjan nostossa ja heti omissa soi.

Reguilon oli puolustuspäähän hyvä, hyökkäyspäähän kyllä riittää sitten kehittymistä. Joutui roolissaan muutenkin aivan liian suureen pallolliseen rooliin. Sama juttu Valverden kanssa. Hienoa kuitenkin kaikkien nuorten pelissä on ennakkoluulottomuus ja se että siellä kentällä annetaan nyt kaikkensa kun mahdollisuuksia tarjotaan.

Modric ja Casemiro olivat tänään hyviä ensimmäisellä puoliajalla, toisella Casemiro tuntui olevan vähän liian hitaalla jalalla ja Modric ei päässyt palloon juuri ollenkaan.

Cristo joutui ihan liian suuriin saappaisiin. Ei pystynyt tarjoamaan joukkueelle juuri mitään. Ceballosilta hyvä vapari, ei muuten näkynyt, kuten ei Diazkaan.

Toivottavasti Benzema ei ole kovin pitkään sormensa kanssa sivussa. Ellei ikkunassa tule joku sisään, niin ei tuolla kyllä toista ysin mittoja täyttävää pelaajaa ole, ennen kuin Mariano saadan kuntoon.

No ei voi ainakaan valittaa, ettei nuoret pääsisi pelaamaan.

kostadinov

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Real Madrid C.F, Mypa


Vastaus #597 : 14.01.2019 klo 11:11:59

Hieno ja komea voitto suvereenin esityksen jälkeen. Tästä on hyvä jatkaa.
Juhana

Poissa Poissa


Vastaus #598 : 14.01.2019 klo 14:16:59

Hieno ja komea voitto suvereenin esityksen jälkeen. Tästä on hyvä jatkaa.

Tätä olin itsekin tulossa sanomaan Ylos
G.Lavanche

Poissa Poissa


Vastaus #599 : 14.01.2019 klo 18:26:24

Vallejo taas rikki harjoituksissa ja poissa ennalta määräämättömän ajan. Ei kyllä käy kateeksi. Omaisiko sitten suomalaisia geenejä.

 
Sivuja: 1 ... 23 [24] 25 ... 38
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines