FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.04.2019 klo 00:58:50 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-futisfurnaus 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Seuraava pysyvä manageri?
OGS jatkaa - 363 (63.9%)
Pochettino - 73 (12.9%)
Zidane - 33 (5.8%)
Simeone - 11 (1.9%)
Southgate - 37 (6.5%)
Joku muu? - 51 (9%)
Äänestäjiä yhteensä: 568

Sivuja: 1 ... 58 [59] 60 ... 144
 
Kirjoittaja Aihe: Manchester United 2018-2019 - Valmentaja hymyilee, milloin hymyilee kannattajat?  (Luettu 678461 kertaa)
1 Jäsen ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
HolaAmigo

Poissa Poissa


Vastaus #1450 : 08.11.2018 klo 01:52:14

Pogba on tällä kertaa avautunut ihan julkisesti.

Uutinen
Pogba's relationship with the manager has been questioned, with Mourinho taking the vice-captaincy off the player earlier this season. But despite that incident and United's failure to compete for the biggest trophies, the 25-year-old insists he has no regrets over the move back to Manchester.

"For me, it didn't affect me [to lose the vice-captaincy]," Pogba said in Turin. "I'm still playing and I'm really happy to play.

"The manager is the one who chooses who is captain. Me, I was the second one after Antonio Valencia.

"If he takes [from] me the armband, it doesn't change anything for me. I just want to play, perform, that's my job and give my best for my team and for everybody, for the fans, for the club.

"It didn't really touch me, didn't affect me. Nothing changed really."

But did losing the responsibility of being vice-captain affect his relationship with Mourinho?

"If I ask you this question, how is the manager with other players, he will say he is the manager and I [am] the player," Pogba said. "I think [the] same way as everybody.

"I am just a player. I do what he tells me to do. He's the boss. He's the manager and I listen.

"I enjoy it, I just listen, and I do it with happiness."

Pogba added: "Choosing to come back to United was my choice. Juventus were playing [in the] Champions League and Manchester were playing [in the] Europa League.

"I knew, first of all, I wouldn't play [in the] Champions League and I was very happy. I made my choice and don't regret it all.

"I know Manchester, the last few years, are not being at [the] top, but I came back just to help the team and try to come back at the top and we are on the way.

"Obviously we want to win trophies, that's for sure. I'm a challenger, I want to win trophies.

"This is my third season here. I won three in my first season, but the season is long and it's not finished. We'll see at the end [what we win]."


Pakko puuttua keittiöpsykologina tähän että tuossa kun  puhui nauhan menettämisestä näki aika selvästi naamasta että kyllä se ihan vähän taisi kirpaista. Ei ollut lainkaan vakuuttava vaikka suusta tuli nätit sanat.

Jälkimmäiseen kommenttiin (kysymys siis kutakuinkin vittuilevaan sävyyn:”Miltä tuntuu pelata rämpivässä manussa ja katsella kuinka vanha jengi on euroopan huipulla”) vastaus oli timanttinen, hölmö katse toimittajaan ja toteamus että itsehän valitsin tulla ja tiesin manun olevem eurooppaliigassa (vs juve UCL finaalissa)


Päivän tulokselle ja Joselle :olut:
Kuten todettua ehkä nyt parempi nauttia tästä epäuskoisena ja jättää negailut huomiseen, muuten tämä viesti venyisi metrillä.
Giggs82

Poissa Poissa


Vastaus #1451 : 08.11.2018 klo 02:01:56

Ei tässä ole mitään negailtavaa. Oltiin pelillisesti altavastaajia kuten vieraissa Euroopan top5 seuraa vastaan pitikin olla. Väänettiin kuitenkin vaikeasta matsista täydet kolme pistettä. Ihan sama millä tyylillä ne tuli.
Sebastian Pähkinä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ManU, Espanja


Vastaus #1452 : 08.11.2018 klo 02:04:41

Mourinho pelin jälkeisessä haastattelussa (BT sport, Man Utd appista luettuna):

"It's a great result against a fantastic team. We thought we were going to have two finals to play. But now we have one final to play at home. If my mathematics is right and we beat Young Boys at Old Trafford, then we are through. Let's hope we arrive on time"

Tämähän ei pidä paikkaansa, sillä jos Valencia voittaa Juventuksen ensi kierroksella ja viimeisellä kierroksella Juventus voittaa nuoret pojat ja Valencia ManUn niin jatkajat on Valencia ja Juventus, riippumatta miten ManU pelaa Young Boyssia vastaan. Nyt Mourinho tarkkana siellä ;)
George Beast

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ole’s at the wheel


Vastaus #1453 : 08.11.2018 klo 09:47:15

Miellyttävä yllätys tuo eilinen voitto. Pyhänä lisää tätä samaa, kiitos.
Paska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Atletico Malmi, Atletico Akatemia


Vastaus #1454 : 08.11.2018 klo 12:05:35

Eilinen peli hymyilyttää vieläkin. ManU oli toki pelillisesti altavastaaja, mutta kukaan tuskin odotti viimeaikaisten näyttöjen jälkeen mitään muuta. Varsinkin, kun Juventus on millä tahansa mittareilla suhteutettuna maailman seurajoukkue-eliittiä. ManUn osalta näin kuitenkin paljon positiivisia merkkejä, joista seuraavassa ne tärkeimmät:
1) Joukkue taisteli jälleen kerran loppuun saakka ja takaiskumaalista huolimatta vaikutti siltä, ettei usko loppunut missään vaiheessa.
2) ManU kontrolloi palloa varsinkin alkuun paljon enemmän kuin odotin. Ei siis vetäydytty ainoastaan tiiviiseen puolustusblokkiin vaan otettiin ylhäältä kiinni. Välillä taas osattiin vetäytyä ja iskeä vastaan. Uskon, että nyky-ManUlle voittava taktiikka löytyy jostain näiden välimaastosta.
3) Mourinho onnistui jälleen kerran vaihdoissaan. Pelaajat voittavat pelejä, mutta kyllä tästä nousee iso sulka myös Mourinhon hattuun.
4) Olen moneen otteeseen pilkannut Lindelöfiä ja eilenkin avausmaali meni jossain määrin hänen huonon linjapuolustamisensa piikkiin. Toisaalta vaikuttaa siltä, että Lindelöfin ja Smallingin yhteispeli paranee ottelusta toiseen. Myös puolustuslinjan vakiintuminen miellyttää. Mielenkiintoista nähdä, että millaista rotaatiota on luvassa sitten, kun Valencia palaa. Omissa papereissani Young kuitenkin edelleen aavistuksen Shawta edellä ja Valencian taas luulisi ottavan avauspaikkansa jälleen täyteen kuntoon päästyään. Kaikille kolmelle vastuuta silti varmasti luvassa.
5) De Gea on vaan yksinkertaisesti maaginen veskari. Taas pari tärkeää torjuntaa, joita ilman peli olisi saatettu taputella jo ensimmäisellä jaksolla.

Sunnuntaina sitten seuraava todellinen tasonmittaus.
Pierre-Cedric Rouvinen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Boudewijn Zendenin epäonnistunut voltti


Vastaus #1455 : 08.11.2018 klo 13:42:46

En ole kaikkia Unitedin viime pelejä nähnyt, mutta monesti voitetun pelin jälkeen tässä ketjussa (ja mm. futisaiheisissa podcasteissa) on oltu voitosta huolimatta pettyneitä joukkueen peli-ilmeeseen. Vaikka niukkoja yhden maalin voittoja onkin tullut niin onko Unitedin pelissä näkyvissä taktisessa mielessä punaista lankaa? Syntyvätkö maalit selkeästi Mourinhon luoman taktiikan pohjalta vai tulevatko ne vain jostain?

Pistetili toki karttuu sen 3p verran riippumatta siitä miten voittomaalit syntyvät, mutta herättääkö mahdollinen punaisen langan puuttuminen huolta?

Sunnuntain peliin United lähtee selkeänä altavastaajana, mutta ei mielestäni niin selkeänä kuin esim. Veikkauksen aamulla vierasvoitolle tarjoama 9.6 kerroin antaa ymmärtää. Toivottavasti tulee tapahtumarikas peli Ylos
HolaAmigo

Poissa Poissa


Vastaus #1456 : 08.11.2018 klo 15:03:19

Punaisen langan puuttuminen on puhututtanut ja vaikka tulosta tulee niin onhan se myönnettävä että osaltaan tuo painaa luottamusta jatkuvaan kehitykseen.

United on tässä viimeisen kuukauden aikana saanut useamman henkisesti tärkeän voiton joiden päälle ainakin joukkueen voittamisen kulttuuria on hyvä rakentaa (Newcastle, Bournemouth, Juventus). Itseluottamukseen monesti nämä kulminoituu ja kuten Josekin sanoi eilen matsin jälkeen hän kuunteli tarkkaan nuorten pelaajien (lue: Shaw) kommentteja ensimmäisen Juve -pelin jälkeen siitä miten pelaajat "pelkäsivät" ja kunnioittivat vastustajaa liikaa ja oli keskittynyt tämän kaksiviikkoisen buustaamaan itseluottamusta.

Pogbasta sen verran, että vaikka kaverista pidän ja hän tuo joukkueeseen uskomattoman paljon asioita ja kottikärryllisen ratkaisuvoimaa, on tuota miehen puolustustyöskentelyä melkoisen raskasta välillä katsoa. Haahuilee kk-pelaajien linjassa tai linjojen välissä ja välillä vaikuttaa että pyrkii olemaan osallistumatta peliin. Isoin ongelma on että ei edes pyri merkkaamaan vastustajia tai ajattelemaan miten eri tilanteissa pitäisi reagoida. En tiedä voiko tuota sanoa edes Alibi -puolustamiseksi, mutta jotain sen tapaista käsien pesua tuo on.

Moni maalipaikoista oli myöskin seurausta siitä että keskikenttä/hyökkäys ei tule riittämän lähelle puolustuslinjaa syvällä omissa pelattaessa ja näin tuohon n. 20 metriin jää jumalaton tila vastustajan Dybaloille jäädä operoimaan. Esimerkiksi nyt se ylärimalaukaukseen johtanut tilanne.

Eilen olin ensimmäisen vartin aikana näkeväni hyökkäyksiä rakenneltaessa jonkinlaista liikettä pallottomilta pelaajilta, etenkin Sanchezilta, Pogbalta ja Herreralta. Pelin edetessä palattiin kuitenkin jälleen siihen tilanteeseen jossa pelaajat ovat leveällä ja eivät pallottomina tee minkäänlaisia aloitteita. Shaw-Martial laita on ainoa josta systemaattisesti pyritään tulemaan läpi.


Mutta, tulos on tulos ja olkoonkin että Jose eilen näytti enemmän intohimoaan "Inter-perheeseen" liittyen, on positiivista että tuon tyynen ja välinpitämättömän ilmeen takana liekki vaikuttaa kuitenin vielä palavan.
Waine Ruuna

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ManU, Fc Melody


Vastaus #1457 : 08.11.2018 klo 15:26:57


Moni maalipaikoista oli myöskin seurausta siitä että keskikenttä/hyökkäys ei tule riittämän lähelle puolustuslinjaa syvällä omissa pelattaessa ja näin tuohon n. 20 metriin jää jumalaton tila vastustajan Dybaloille jäädä operoimaan. Esimerkiksi nyt se ylärimalaukaukseen johtanut tilanne.

Kutakuinkin samaa mieltä kaikesta muusta kassasi, mutta...omaan silmään näytti, että Matic vielä peruutti, kun Dypala otti pari terävää askelta 16 tuntumassa ja tila vedolle syntyi ihan huonon merkkauksen takia. En tiedä olenko nyt ottanut Maticin silmätikuksi, mutta virheitä näkyy siellä täällä puolustaessa. Hyökätessä ja pelin rauhoitusvaiheessa Matic on hyvä ja tarpeellinen pallon kanssa, mutta puolustettaessa antaa liikaa tilaa ja on liian kaukana vastustajasta (liian hidas?). Voisiko Maticin nostaa pohjalta pois ja laittaa vaikka Herreran pohjalle puolustettaessa ja hyökätessä/hyökkäykseen lähdössä Matic putoaisi Herreran viereen?
Giggs82

Poissa Poissa


Vastaus #1458 : 08.11.2018 klo 15:27:27

Sunnuntain peliin United lähtee selkeänä altavastaajana, mutta ei mielestäni niin selkeänä kuin esim. Veikkauksen aamulla vierasvoitolle tarjoama 9.6 kerroin antaa ymmärtää. Toivottavasti tulee tapahtumarikas peli Ylos

Pidän Cityä vielä kovempana joukkueena kuin nykyistä Juventusta. Saattaa olla jopa Euroopan tämän hetken paras seurajoukkue. Yllätyn kyllä jos pisteenkin vieraista saavat. Toki niin yllätyin eilenkin, mutta mieluustihan nämä vastaan otetaan. Mutta eihän mikään ottelussa Manun voittoa puolla. Ei materiaali eikä kauden alun peliesityset.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #1459 : 08.11.2018 klo 15:37:04

Mourinho selkeästi saanut pukukopin puolelleen ja taisteluilmeen joukkueeseen.
Ilkeämpi voisi tietysti sanoa, että toistuvasti vastustajan päästäminen johtoon ja sitten vasta pelaamisen aloittaminen ei ole kovin hyvä pitkällä ajanjaksolla, mutta aika tavalla tuolla tyylillä Zidanekin voitti yhden mestaruuden, joten toimiihan se. Silti on vähän surullista, että joukkue on tappiolla ja maaleja taikomaan otetaan Fellaini. Voittaminen on kuitenkin voittamista ja Mourinho on jättänyt sen vääränlaisen draaman vähemmälle ja on saanut joukkueen pelaamisen raiteille. Ajoittain näyttää myös se vanha vekkuli-Mourinho tulevan esiin noin kymmenen vuotta katsellut synkistelijän jälkeen.
HolaAmigo

Poissa Poissa


Vastaus #1460 : 08.11.2018 klo 16:04:04

Kutakuinkin samaa mieltä kaikesta muusta kassasi, mutta...omaan silmään näytti, että Matic vielä peruutti, kun Dypala otti pari terävää askelta 16 tuntumassa ja tila vedolle syntyi ihan huonon merkkauksen takia. En tiedä olenko nyt ottanut Maticin silmätikuksi, mutta virheitä näkyy siellä täällä puolustaessa. Hyökätessä ja pelin rauhoitusvaiheessa Matic on hyvä ja tarpeellinen pallon kanssa, mutta puolustettaessa antaa liikaa tilaa ja on liian kaukana vastustajasta (liian hidas?). Voisiko Maticin nostaa pohjalta pois ja laittaa vaikka Herreran pohjalle puolustettaessa ja hyökätessä/hyökkäykseen lähdössä Matic putoaisi Herreran viereen?

Tuossa on tietysti pari eri tapaa kuinka tilanne olisi voitu hoitaa.
Cuadrado syötti pallon Dybalalle ja jatkoi juoksua kohti päätyrajaa jolloin Pogba (Cuadradon merkkaaja) lopetti seuraamisen ja Matic (Dybalan merkkaaja) joutui ottamaan askeleen kohti Cuadradoa estääkseen "läpi"syötön. Shaw joka pelasi tässä omaa aluettaan olisi voinut tulla Dybalaan kiinni jos olisi osannut lukea Maticin ottavan Cuadradon juoksun pois.

Lopputuloksena kukaan ei ottanut Dybalaa ja huomattuaan ettei syöttöä Cuadradolle tullutkaan Matic oli jo myöhässä. Annan siinä määrin hänelle synninpäästöä että hänellä oli tuossa kaksi pelaajaa merkattavana, mutta oikeastihan tässä on kyse kommunikaatio-ongelmista ja siitä että pelaajille ei ole näissä tilanteissa selvää kuka kenetkin ottaa.

Itse en vaan tässäkään tilanteessa keksi syitä miksi Pogba lopetti Cuadradon seuraamisen ilman että olisi tullut ottamaan sähäkästi edes tilaa pois Dybalalta, lopetti yksinkertaisesti puolustamisen.

Tietysti pitää muistaa että Dybala-Cuadrado pelasi tilanteen myös todella hyvin
candidate

Poissa Poissa


Vastaus #1461 : 08.11.2018 klo 18:14:42

Silti on vähän surullista, että joukkue on tappiolla ja maaleja taikomaan otetaan Fellaini.

MM-pronssimitalisti nyt vaan on sellainen kaveri, että hän tuo uuden ulottuvuuden peliin, joka myös todella usein siivittää joukkueen parempaan tulokseen. Ei ehkä mitään joga bonitoa aina, mutta en näe kyllä mitään surullista tuossa eilisessäkään tuplavaihdossa, jossa Fellaini tuli kentälle. Jos joku toimii, miksi sitä ei käyttäisi? Noin muuten voidaan sanoa ottelun olleen jo tutuksi tullut Unitedia, jossa taso ei vaan tunnu pysyvän jatkuvasti korkeana, siksi siis turhaankin tulee hetkiä, jolloin vain tuuri pitää maalin puhtaana. Mutta jos näitä otteluita tulee jatkuvasti, niin ei se nyt mitään pelkkää tuuria ole, että pisteitä tulee.

Eilen Rashford oli 1 vs 1 maalivahdin kanssa ja vain tuhnuilu piti ottelun 1-2 tilanteessa, joten reaktiivinen pelaaminen ei päättynyt edes voittomaaliksi jääneeseen 1-2 maaliin. Hienoa. Tasoituksen jälkeen United otti ohjat ja pisti Juven aivan sekaisin. Sattuumako? En usko, mutta mistä sen tietää. Tämä joukkue alkaa osoittamaan orastavia merkkejä itseluottamuksen paluusta näillä comebackeilla. Ja tämä kaikki sen jälkeen, kun Mourinho oli jo varmasti heitetty ulos ja koko koppi oli kääntynyt miestä vastaan.

No, eipä tässä kuitenkaan ainakaan vastus kevyemmäksi käy, kun seuraavaksi vastassa Unitedilla on kaupungin kakkosseura. Kaikki muu kuin kotivoitto on tuossa ottelussa yllätys, enkä kyllä odottaisi korruptiokäryistä huolimatta Cityn olevan mitään muuta kuin ennakkoasetelmien veroinen. Pepin poppoo on jälleen huikeassa lennossa, eikä tuo lento ole näyttänyt katkeamisen merkkejä. Tasapeli on parasta mitä uskaltaa odottaa, enkä siihenkään kyllä rahoja laittaisi.
Eiccu

Poissa Poissa


Vastaus #1462 : 08.11.2018 klo 18:23:07

En kyllä ymmärrä Fellainin väheksymistä ja naureskelua ottelun lopussa kentälle ottamiselle. Tuohan on ollut isossa roolissa otteluiden lopussa niin Unitedissa kuin Belgian maajoukkueessakin. Mutta ilmeisesti habitus on sellainen, että jotkut eivät kerta kaikkiaan pysty arvostamaan Fellainin erityisominaisuuksia.

Muuten eilisen pelin tulos oli käsittämättömimmistä mitä olen koskaan nähnyt. United oli puolen tunnin jälkeen täysin ottavana osapuolena, eikä edes loppukiriä näyttänyt olevan, vaan Juventus loi tukun huippupaikkoja. Maalit kuitenkin ratkaisee.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #1463 : 08.11.2018 klo 18:34:29

"Yllättäen" dynaaminen duo taas poimimassa yhden lauseen ja senkin ymmärtämässä väärin.
Eiccu

Poissa Poissa


Vastaus #1464 : 08.11.2018 klo 19:00:59

"Yllättäen" dynaaminen duo taas poimimassa yhden lauseen ja senkin ymmärtämässä väärin.

Varmaan tekee egolle kovan kolauksen, mutta minun kommenttini ei liittynyt sinun kirjoitukseesi mitenkään, kun en niitä enää tässä topicissa viitsi yleensä lukea saati vastata viime kertaisen episodin ja viestien poistelun jälkeen.

Onko oikeasti ihan mahdotonta kirjoittaa asiasta, sen sijaan että kirjoittaa toisista kirjoittajista?
« Viimeksi muokattu: 08.11.2018 klo 19:03:27 kirjoittanut Eiccu »
candidate

Poissa Poissa


Vastaus #1465 : 08.11.2018 klo 19:03:55

Varmaan tekee egolle kovan kolauksen, mutta minun kommenttini ei liittynyt sinun kirjoitukseesi mitenkään, kun en niitä enää tässä topicissa viitsi yleensä lukea saati vastata viime kertaisen episodin ja viestien poistelun jälkeen.

Jep. Oletin tämän moderaattorin kykenevän edes vähän yrittämään keskustelua, mutta henkilökohtaisuuksiinhan sitä taas mentiin. Tällä kertaa vasikkanappulan kautta, niin antaa jäädä muiden päätettäväksi onko tämä viisasta toimintaa moderaattorilta.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #1466 : 08.11.2018 klo 19:13:17

Hankkikaa huone (vai onko jo?) niin ei eriävät mielipiteet ja keskusteleminen häiritse auvoista selkään taputtelemista.

Tosin varmaan vartissa ymmärrätte toisennekin väärin ja loppu on taas paskaa.
candidate

Poissa Poissa


Vastaus #1467 : 08.11.2018 klo 19:26:24

Hankkikaa huone (vai onko jo?) niin ei eriävät mielipiteet ja keskusteleminen häiritse auvoista selkään taputtelemista.

Tosin varmaan vartissa ymmärrätte toisennekin väärin ja loppu on taas paskaa.

Asiakeskustelua tässä ainakin itse yritin. Edelleen, jos tämä käytös on sallittua moderaattorille, niin ei hyvillä kantimilla ole keskustelun moderointi täällä.
Eiccu

Poissa Poissa


Vastaus #1468 : 08.11.2018 klo 19:32:17

Hankkikaa huone (vai onko jo?) niin ei eriävät mielipiteet ja keskusteleminen häiritse auvoista selkään taputtelemista.

Tosin varmaan vartissa ymmärrätte toisennekin väärin ja loppu on taas paskaa.

Siinähän ei ole ainakaan minulle mitään ongelmaa jos on eri mieltä, hyvä vaan jos keskustelua syntyy. Enkä usko ikinä ilmaissenikaan sellaista, että eri mieltä ei saisi olla - eihän keskustelua yleensä synny jos kaikki on samaa mieltä.

Mutta mielestäni siinä on ongelma jos jalkapallon sijaan keskustellaan toisista kirjoittajista. Käsittääkseni tämä metakeskustelu ei kuulu foorumille, ainakaan kausiotsikoihin ja tovoisin, että joku sellainen moderaattori, joka erottaa mikä liittyy futikseen ja mikä ei, poistaisi nämä täysin otsikon aiheesta ohi menneet viimeisimmät viestit. Vai olenko ymmärtänyt koko futisfoorumin idean väärin?
Pell33

Poissa Poissa


Vastaus #1469 : 08.11.2018 klo 19:35:38

1) Joukkue taisteli jälleen kerran loppuun saakka ja takaiskumaalista huolimatta vaikutti siltä, ettei usko loppunut missään vaiheessa.

Onhan tämä jo kohtalaista settiä. En usko, että kovin moni joukkue käy tällä kaudella niistämässä Juven kotikentällään takamatkalta. Unitedillahan näitä on tämän vuoden puolella jo muutama nähty. Chelsea peli kääntyi täpärästi tasuriksi, mutta luulisi luovan sitä kuuluisaa uskoa tekemiseen ja kasvattavan palleja joukkueelle.

2) ManU kontrolloi palloa varsinkin alkuun paljon enemmän kuin odotin. Ei siis vetäydytty ainoastaan tiiviiseen puolustusblokkiin vaan otettiin ylhäältä kiinni. Välillä taas osattiin vetäytyä ja iskeä vastaan. Uskon, että nyky-ManUlle voittava taktiikka löytyy jostain näiden välimaastosta.

Mun silmään koko alkukausi ainakin sieltä Tottenham ottelusta asti on ollut aktiivisempaa pelaamista verrattuna esim viime kauteen. Jose lehdistötilaisuuksissa on valitellut, että vaikka taktisia juttuja harjotellaan kovasti niin ne ei pelissä kovinkaan nopeasti ala näkymään ja uskoisin että kysymys on juuri tästä joukkueen yhteispelaamisesta. Parempaan suuntaan peli on mennyt ja tulee varmasti paranemaan.

3) Mourinho onnistui jälleen kerran vaihdoissaan. Pelaajat voittavat pelejä, mutta kyllä tästä nousee iso sulka myös Mourinhon hattuun.

Ei tosiaankaan pysty moittimaan Mourinhoa vaihdoista. Fellaini on kova pelote kukkupalloissa ja siihenhän Allegri vastasiskin nopeasti vaihtamalla Barzaglin kentälle. Mata on pelannut kyllä hyvin syyskauden ja on minun kirjoissa kyllä ainakin lingardia edellä kun kokoonpanoja piirretään. Viime kaudella oli toisinpäin. Kyllä tässä saa aina toivoa kun kuudentoista kulmilta tulee vapari, että Mata löytyy viheriöltä.

4) Olen moneen otteeseen pilkannut Lindelöfiä ja eilenkin avausmaali meni jossain määrin hänen huonon linjapuolustamisensa piikkiin. Toisaalta vaikuttaa siltä, että Lindelöfin ja Smallingin yhteispeli paranee ottelusta toiseen. Myös puolustuslinjan vakiintuminen miellyttää. Mielenkiintoista nähdä, että millaista rotaatiota on luvassa sitten, kun Valencia palaa. Omissa papereissani Young kuitenkin edelleen aavistuksen Shawta edellä ja Valencian taas luulisi ottavan avauspaikkansa jälleen täyteen kuntoon päästyään. Kaikille kolmelle vastuuta silti varmasti luvassa.

Lindelöf on pelannut aika hyvän alkukauden ja nostanut profiiliaan sitten viime kauden. Juventuksen avausmaali oli kyllä sellasta taituruutta syötöstä maaliin, että en siitä nyt sen kummemmin lähtisi lampaita laskemaan. Joskus silloin kun Rooney oli vielä kunnossa ja Van Persie kärkenä Unitedin paidassa oli jotain vastaavaa tarjolla.

Toppareista tällä kaudella Smalling on ollut enemmän osallisina maalinjohtaneissa tilanteissa. Taitaa silti olla enemmän kollektiivinen ongelma uuden aktiivisuuden kanssa samaa luokkaa kuin Maticin hitaus. Eniten huolestuttaa ehkä tuo vastustajan "toiseen aaltoon" pelaamien pallojen katkaisu kun se ei tunnu olevan oikein kenenkään hommaa.

Vasempaan laitaan en kyllä näe muuta vaihtoehtoa kuin Shawn kun puhutaan ykköskokoonpanosta.

Itse en vaan tässäkään tilanteessa keksi syitä miksi Pogba lopetti Cuadradon seuraamisen ilman että olisi tullut ottamaan sähäkästi edes tilaa pois Dybalalta, lopetti yksinkertaisesti puolustamisen.

Tietysti pitää muistaa että Dybala-Cuadrado pelasi tilanteen myös todella hyvin

Piti tarkastaa tilanne uudelleen sillä muistelin Dybalan olleen aika vapaana tilanteessa. Mielestäni Pogba ei pysty tekemään Dybalan eteen, joka lähtee vastakkaiseen suuntaan yhtään sen enempää kuin Matickaan sijoittumisellaan. Ja kun boxin sisällä ollaan niin parempi ettei lähde sohimaan sinnepäin vain. Pogba lopettaa pelaamisen kun on jo aika selvää että veto tulee, tuoltaiselta tontilta syöttöä ei pitäisi löytyä laitaan enää.

Mainiointa eilis illan tuloksessa on se että jos nyt yhtään osaan laskea yks + yks niin näillä tuloksilla tasapisteissä United on Juven edellä lohkossa, maali erosta viis?
Åke Lindman

Poissa Poissa


Vastaus #1470 : 08.11.2018 klo 20:12:33

Hankkikaa huone (vai onko jo?) niin ei eriävät mielipiteet ja keskusteleminen häiritse auvoista selkään taputtelemista.

Tosin varmaan vartissa ymmärrätte toisennekin väärin ja loppu on taas paskaa.

Edistääkö tämä viesti topicin keskustelun tasoa? Onko tällä tyylillä odotettavissa respectiä? Voi jestas sentään.

Itse näen Fellainin loistavana täsmäaseena, joka myös todistaa minun kaltaiselleni jalkapalloromantikolle sen mitä jo junnuille kerrotaan: futis sopii kaikille ja kaikenlaisia ominaisuuksia tarvitaan. Lyhyt listaus nykytilanteesta:
-askel ei ole lyhyt, ei siis yhtä hyvä harhauttelija kuin Messi
-pääpeli ei yhtä tarkkaa kuin CR7, ei yhtä paljon päämaaleja
-historiaa kyynärpään käytöstä, osa aiheellista ja osa ison fyysisen preesenssin ansiota, eli korttiherkkä. Yksi puolustuspäässä annettu rankkari seuraa maineessa takiaisen lailla

+Junnuna 10000m juoksun maansa mestari, kova fysiikka
+VOITTAA kohtalaisen määrän pääpelitilanteita, joista jonkin verran maaleja
+Ei lähes ikinä HÄVIÄ pääpelitilanteita, joka se suurin uhka vastustajille, monet joutuvat tuplaamaan jolloin muualla tilaa
+Maailman paras rinnalla haltuunottossa, hämmästyttää vieläkin että tästä en ole koskaan nähnyt mitään mainintaa missään. Muistan kaikilta näiltä vuosilta 1:n ( yhden) epäonnistumisen. Lisäksi kun joku esteettisyydestä puhuu, niin tämä on  se kaunein Fellin ominaisuus. Nämä todella hivelevät silmää.
+Hakeutuminen hyökkäystilanteissa sinne kuumaan paikkaan, ah mikä uhka. Viimeksi eilen Allegri lähetti kolmannen topparin Fellin takia. Game changer jo olemassaolollaan.
+Poikkeaa massasta, monet vastustajat eivät osaa reagoida. Erittäin harvasta pelaajasta voi sanoa samaa.

Mutta jatkakaa vain haukkumista. Marouane nauraa koko matkan matkalla pankkiin, hän ja oikeat asiantuntijat tietävät hänen arvonsa.
-
« Viimeksi muokattu: 08.11.2018 klo 20:20:12 kirjoittanut Åke Lindman »
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #1471 : 08.11.2018 klo 20:46:46

Edistääkö tämä viesti topicin keskustelun tasoa?

Toivottavasti tukkimalla pahimpien terroristien hingun puuttua jokaiseen eriävään mielipiteeseen tahallisella väärinymmärtämisellä.

Lainaus
Onko tällä tyylillä odotettavissa respectiä?

Ei kai kukaan sellaista nyt odota, omituinen ajatus.

Lainaus
Itse näen Fellainin loistavana täsmäaseena, joka myös todistaa minun kaltaiselleni jalkapalloromantikolle sen mitä jo junnuille kerrotaan: futis sopii kaikille ja kaikenlaisia ominaisuuksia tarvitaan.

Tästähän olen näissä keskusteluissa vuosia ollut ihan samaa mieltä, ihan sieltä Fellainin Everton-vuosista lähtien.
Fellaini on nyky-ManUssa niitä harvoja, joissa tiivistyy vuosikymmenten aikana ne tekijät, jotka ovat tehneet ManUsta ManUn: sitkeys, voitontahto, ei paras mutta viime sekuntiin asti taistellaan ja useasti saavutetaan jotain enemmän kuin on "mahdollista". Pitkälti kai tämän takiahan Ferguson oli hankkimassa Fellainia ennen kuin tämä siirtyi Evertoniin.

Siitä huolimatta Fellaini on hankinnastaan saakka ollut hyvin kyseenalaistettu pelaaja. Lähes joka vuosi on pistetty luiskaan ja toivottu, että myydään pois ja tilalle hankitaan joku taitavampi ja seksikkäämpi nimi. Siitä huolimatta Fellaini siellä pelaa ja on taas yhden valmentajan jokerikortti kun pitää hakea voittoa. Niin hyvässä kuin pahassa.
Eiccu

Poissa Poissa


Vastaus #1472 : 08.11.2018 klo 20:53:36

Juventus on muuten hävinnyt kotikentällään Fergusonin eläköitymisen jälkeen 2 europeliä. Edellinen tuli Realia vastaan.

Toivottavasti tukkimalla pahimpien terroristien hingun puuttua jokaiseen eriävään mielipiteeseen tahallisella väärinymmärtämisellä.

Kiukuttelu varmaan harvemmin foorumilla tukkii yhtään mitään. Jos koet, että sinua jatkuvasti ymmärretään väärin, niin sen oikaisemiseen on varmasti parempia keinoja kuin aloittaa tyhjänpäiväinen metakeskustelu. Varmaan itsekin havaitset, että se ei keskustelua rikasta tai ohjaa paremmille raiteille. Jos on pakottava tarve kirjoittaa nimimerkeistä asian sijaan, niin sen voi tehdä privalla tai jossain muussa topicissa.
« Viimeksi muokattu: 08.11.2018 klo 21:06:20 kirjoittanut Eiccu »
candidate

Poissa Poissa


Vastaus #1473 : 08.11.2018 klo 21:46:03

Fellaini tosiaan jakaa mielipiteitä, myös tässäkin ketjussa ja onpa sille jopa buuattu omien toimesta, mutta onhan tuo juuri tuollaisena täsmäaseena todettu jo lukuisissa tilanteissa erinomaiseksi pelaajaksi. En missään nimessä pidä miestä minään absoluuttisena weltklassena, mutta tuollaisia pelaajia on hienoa olla ringissä, jotta voidaan iskeä kentälle silloin kun tarve on suurin. Ja Fellainista pitää muistaa, että hän aiheuttaa juuri sitä epätasapainoa kentällä loppuminuuteilla, josta muut pääsevät nauttimaan, jos ei Fellaini itse onnistu hyödyntämään aiheuttamaansa hässäkkää. Kulttipelaaja, vähän kuten helikopteri-Heinze aikanaan.

Ja kaikesta huolimatta belgialainen ei ole edes avauksessa aivan turha ukko, vaan on parhaimmillaan onnistunut ihan täysiä minuutteja pelaamaan Ylos
kzmk

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Man Utd


Vastaus #1474 : 08.11.2018 klo 22:27:20

+Maailman paras rinnalla haltuunottossa, hämmästyttää vieläkin että tästä en ole koskaan nähnyt mitään mainintaa missään. Muistan kaikilta näiltä vuosilta 1:n ( yhden) epäonnistumisen. Lisäksi kun joku esteettisyydestä puhuu, niin tämä on  se kaunein Fellin ominaisuus. Nämä todella hivelevät silmää.

Nevöfoget:

https://www.youtube.com/watch?v=sOGAzfVHig8

 
Sivuja: 1 ... 58 [59] 60 ... 144
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines