FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
25.05.2019 klo 08:21:45 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-futisfurnaus 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Seuraava pysyvä manageri?
OGS jatkaa - 378 (62.2%)
Pochettino - 77 (12.7%)
Zidane - 35 (5.8%)
Simeone - 17 (2.8%)
Southgate - 42 (6.9%)
Joku muu? - 59 (9.7%)
Äänestäjiä yhteensä: 608

Sivuja: 1 ... 65 [66] 67 ... 161
 
Kirjoittaja Aihe: Manchester United 2018-2019 - Valmentaja hymyilee, milloin hymyilee kannattajat?  (Luettu 750015 kertaa)
4 jäsentä ja 4 vierasta katselee tätä aihetta.
Waine Ruuna

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ManU, Fc Melody


Vastaus #1625 : 04.12.2018 klo 17:03:04


Näinpä juuri...

Olisi myös kiva tietää, miksi Ribalta lähti niin nopeasti sieltä taustoista häärimästä. Eikö saanut Ediltä/Glazereitlä valtaa tai muuten ei otettu huomioon päätöksien teossa ja lähti "parempaan" pestiin Venäjälle. Jossa pääsi vaikuttamaan seurassa päätöksiin.
Beth

Poissa Poissa


Vastaus #1626 : 04.12.2018 klo 17:11:56

En ole varma kannattaisiko Mourinho ehkä jopa ulkoistaa tehtävästään jo, vaikka seuraajaa ei ole saatavilla. En nimittäin usko, että siinä olisi pelillisesti paljon hävittävää. Tuskin lusitaani enää Unitedia neljän joukkoon luotsaa, saati voita Mestarien liigaa, joten ensi kauden pelit kermakentillä jää välistä. Sen jälkeen ainakin minulle on ihan sama onko viides vai kymmenes.

Se miksi Mourinhosta taas voisi olla järkevä päästä eroon, on nämä valtataistelut pelaajien kanssa. Lienee selvää ettei hänellä ole tulevaisuutta joukkueessa, mutta toivottavasti esimerkiksi Pogballa olisi. Ei ole kovinkaan hyvä tilanne, että haudan partaalla oleva koutsi repii pelaajia mukaansa ja saastuttaa ilmapiiriä.

Jos esimerkiksi Carrick saisi hyvän hengen luotua joukkueeseen ja pelaajat uskomaan parempaan huomiseen uuden kesällä hankittavan koutsin johdolla, niin ehkä niitä uusia jatkosoppareita syntyisi ja joka viikko paskalehdet eivät uutisoisi jonkun pelaajan lähtöhaluista. Uskoisin, että lähes kaikki pitävät Carrickia hyvänä jätkänä ja ilmapiiri olisi hyvä, eikä mitään tulosvastuuta kauden loppumiseen asti tarvitsisi olla. Kunhan pelailisi liigassa ja yrittäisi Mestarien liigan puolella jytkytellä mahdollisimman pitkälle. Ja onhan aina pieni mahdollisuus, että Carrickin johdolla homma rullaisikin hyvin ja siinä olisikin se uusi koutsi.

#MouOut vai #Mout
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #1627 : 04.12.2018 klo 17:37:30

Ainakin McKennalla (jätitkö tarkoituksella pois laskuista) ja Buttilla on koulutus, jos nyt oikein muistan.

Puhdas unohdus kun tällä laitteella editointi ja vanhempien viestin katselu haastavaa.

Lainaus
Itse ottaisin loppukaudelle caretakerit, eli mainitsemani herrat. Koska ilmeisesti vapaana ei ole paljoa tarjontaa. Vaikka siellä Jardimia ja Hasenshuttlia olisi ilmeisesti vapaana. Mutta odotellaan nyt sitä Josen erotusta siihen asti, kun se top 4 on matemaattisesti saavuttamattomissa ja nämäkin herrat menneet muualle...

Top4 alkaa olla mennyt koska niistä sijoista taistelee liian moni joukkue ja ManU ei varsinaisesti taistele vaan menee vapaalla. Siinä on 8-9 pinnan päässä Chelsea, Arsenal ja Tottenham. Vaikka noista joku sakkaisi niin pahasti, että tuollaisen eron kuroo kiinni niin kisassa ovat tappituntumalla myös Everton, Leicester, Bournemouth ja Watford. Kuntopuntareissakin eri otannoilla ManU on juuri niillä sijoilla joilla nyt on, joten vaatisi ensinnäkin kovaa omaa kiriä ja useamman muun joukkueen hyytymistä.

Sikäli muutos muutoksen vuoksi voisi olla ihan paikallaan ja alkuperäinen kommentti siis koski vain kokemusta.
Leka Harkko

Poissa Poissa


Vastaus #1628 : 04.12.2018 klo 22:37:12

Giggs näytti esimerkkiä siitä, ettei omat pojat aina ole penkin päässä vastaus kaikkeen. Kaikki kunnia Carrickille, mutta ei kiitos penkin päähän. Luulisi akatemiasta löytyvän aidosti päteviä janareita, jos Hoselle näytetään ovea.
Jlingz14

Poissa Poissa


Vastaus #1629 : 04.12.2018 klo 23:39:02

Lienee selvää ettei hänellä ole tulevaisuutta joukkueessa, mutta toivottavasti esimerkiksi Pogballa olisi.

Pogba saa lähteä Josen kanssa samalla oven avauksella. Pelillinen taso ollut kohta kolme vuotta tasoa tarkkiksen priimus ja luulee olevansa seuraa suurempi.

Haluatte tai ette, tulee Mino tekemään Pogban kanssa vielä pari kunnon rahastusta mallia psg/real/barca/msl, joten menköön puolestani heti ensi kesänä.
Waine Ruuna

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ManU, Fc Melody


Vastaus #1630 : 04.12.2018 klo 23:55:42

Josen omia kommentteja: "Our midfield is not normally aggressive on that fight for the second balls," Mourinho said last Monday. "And when you go long from the beginning of the game then you split the game and open the game to many second balls when you need that aggression and need that intensity in midfield that, to be honest, we don't have also."

Penkillä istui Fred, Herrera ja Perreira. Kentällä on Fellaini ja Matic.

Miks pitää pelata pitkää palloa ja miksi laittaa kaksi pujottelukeppiä kentälle?
divin codino

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: La Fidanzata d'Italia


Vastaus #1631 : 05.12.2018 klo 01:14:00

Pogba saa lähteä Josen kanssa samalla oven avauksella. Pelillinen taso ollut kohta kolme vuotta tasoa tarkkiksen priimus ja luulee olevansa seuraa suurempi.

Haluatte tai ette, tulee Mino tekemään Pogban kanssa vielä pari kunnon rahastusta mallia psg/real/barca/msl, joten menköön puolestani heti ensi kesänä.

Pogba kannattaisi tosiaan pistää luiskaan, jos ManU haluaa palata takaisin huipulle. Tämä olisi jonkinlainen statement siitä, ettei vastaavaa fleguilua voi kukaan ManU:ssa harrastaa. Mourinholla ei näytä auktoriteettia Pogbaa kohtaan olevan, sen lisäksi myös kanssapelaajat näyttävät olevan liian puseja pistääkseen ranskista ruotuun, ja kenelläpä noista kenties Maticia lukuun ottamatta siihen nappulat riittäisivätkään?

Näyttäisi tosiaan siltä, ettei Pogballa riitä henkinen kapasiteetti olemaan joukkueen johtotähti, vaan parhaat esitykset tulevat silloin, kun mies saa operoida profiilipelaajien varjossa.

ManU:n kannalta on sitten onni onnettomuudessa, että Pogba tuskin kokee arvolleen sopivana tahkota jo toista kautta kiimaista EL:ää, ja ottajiakin löytynee vielä Pogballe ja Minolle sopivista seuroista.
Erkki J

Poissa Poissa


Vastaus #1632 : 05.12.2018 klo 13:33:16

Ihmetyttää, että etenkin Mourinho (kuten muutkin valmentajat) on aina laittanut jengeissään ns.keskikaistan kuntoon, eli maalivahdin, topparin/t, keskikentän keskustan ja kärjen, ja nyt ei voi kyllä millään sanoa, että tuo olisi maailman huipputasoa. Mitä se siis pitäisi siihen sijoitetun rahan perusteella olla.
Maalivahti on ehkä maailman paras, mutta topparit, keskikentän keskusta ja pienin varauksin kärki ei kyllä ole sitä tasoa, millä isoja vastaan pärjättäisiin.
Siihen päälle sitten Mourinhon pelokas pelitapa ja tulos on tämä.
Lekoberto

Poissa Poissa


Vastaus #1633 : 05.12.2018 klo 14:26:22

Onkos tänää Moulla ns. Tulos tai ulos matsi?
Itse toivoisin, että tällä valmentajalla mennään kauden loppuun, meni miten meni,  ja kartoitetaan kunnolla seuraaja.
Eiccu

Poissa Poissa


Vastaus #1634 : 05.12.2018 klo 22:28:03

Onkos tänää Moulla ns. Tulos tai ulos matsi?
Itse toivoisin, että tällä valmentajalla mennään kauden loppuun, meni miten meni,  ja kartoitetaan kunnolla seuraaja.

Tuskin on. Vaikea uskoa tälläkään kertaa vaihdokseen kesken kauden, etenkään jos seuraaja ei ole valmiiksi katsottu ja valmiina hyppäämään puikkoihin.
Heiska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: REMOULADE


Vastaus #1635 : 05.12.2018 klo 22:33:35

Tuskin on. Vaikea uskoa tälläkään kertaa vaihdokseen kesken kauden, etenkään jos seuraaja ei ole valmiiksi katsottu ja valmiina hyppäämään puikkoihin.

ManU:lla on mennyt nuo vaihdot sen verran nappiin, että taitaa olla parempi, mitä vähemmän sitä seuraajaa ehditään kartoittaa.
Eiccu

Poissa Poissa


Vastaus #1636 : 05.12.2018 klo 23:11:05

ManU:lla on mennyt nuo vaihdot sen verran nappiin, että taitaa olla parempi, mitä vähemmän sitä seuraajaa ehditään kartoittaa.

Noita kaikkiahan tosiaan kartoitettiin todella pitkään ja hartaasti Rolleyes
George Beast

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Ole’s at the wheel


Vastaus #1637 : 06.12.2018 klo 01:05:03

Mourinho ulos.
bimbaliukas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lädilisä


Vastaus #1638 : 06.12.2018 klo 01:17:09

Ei näillä valioliigapeleillä ole enää mitään merkitystä, joten aika meh oli tulos mitä tahansa. Pogba, Lukaku ja Matic olisi nyt syytä haudata penkille. Loppukaudesta mahdollisimman paljon minuutteja Rashford, Martial, Bailly, Lindelöf, Shaw, Dalot, Herrera ja Fred. Nähdään hyvissä ajoin ennen ensi kautta riittääkö Baillyn, Lindelöfin ja Fredin taso.

Kesällä suuria muutoksia. Ensi kaudella ei toivottavasti ole edes Eurooppa liigaa, joten rohkea hyökkäävä manageri puikkoihin ja kunnon puhdistus pelaajaosastoon, jotta saadaan hyvähenkinen joukkue joka pelaa logolle ei itselle. Manulla ei järkeä ole viiteen vuoteen touhussa ollut, joten jos nyt  pudotettaisiin niitä tavoitteita pykälä ja rakennettaisiin joukkuetta pitkäjänteisesti niin, että mestaruudesta tapeltaisi vaikka 4v päästä. Dortmundista vaikka mallia ja nuorista jalostetaan näyttävää jalkapalloa pelaava nippu, joka kasvaa haastajasta mestariehdokkaaksi.
Duhvi

Poissa Poissa


Vastaus #1639 : 06.12.2018 klo 01:20:47

Ihan kivaa tsemppaamista ja tappio vältettiin, mutta kyllä tämä ottelu olisi pitänyt voittaa jotta top neljä sijoitus olisi vielä realistinen. Jäljellä on vielä Liverpool x 2, Spurs ja Arsenal vieraissa sekä Chelsea ja City kotona. Vaatii aikamoista kevätkautta ja nimenomaan voittoja muita kärkijengejä vastaan jotta nelossija olisi edes mahdollista.

Ei ole ainakaan valioliigan aikakaudella näin monen pelin jälkeen ollut maaliero vielä pakkasella, joten Unitedin oma ennätys taitaa tuo olla sekin.
« Viimeksi muokattu: 06.12.2018 klo 10:40:15 kirjoittanut Duhvi »
Leka Harkko

Poissa Poissa


Vastaus #1640 : 06.12.2018 klo 10:59:44

Ei näillä valioliigapeleillä ole enää mitään merkitystä, joten aika meh oli tulos mitä tahansa. Pogba, Lukaku ja Matic olisi nyt syytä haudata penkille. Loppukaudesta mahdollisimman paljon minuutteja Rashford, Martial, Bailly, Lindelöf, Shaw, Dalot, Herrera ja Fred. Nähdään hyvissä ajoin ennen ensi kautta riittääkö Baillyn, Lindelöfin ja Fredin taso.

Kesällä suuria muutoksia. Ensi kaudella ei toivottavasti ole edes Eurooppa liigaa, joten rohkea hyökkäävä manageri puikkoihin ja kunnon puhdistus pelaajaosastoon, jotta saadaan hyvähenkinen joukkue joka pelaa logolle ei itselle. Manulla ei järkeä ole viiteen vuoteen touhussa ollut, joten jos nyt  pudotettaisiin niitä tavoitteita pykälä ja rakennettaisiin joukkuetta pitkäjänteisesti niin, että mestaruudesta tapeltaisi vaikka 4v päästä. Dortmundista vaikka mallia ja nuorista jalostetaan näyttävää jalkapalloa pelaava nippu, joka kasvaa haastajasta mestariehdokkaaksi.

Ja varmasti. Fani vinkuisivat, kun menestystä ei tule. Johan se nähtiin kun Mourinho sai laivan käännettyä ja vietyä kakkossijalle ja siinäkään ei ollut tarpeeksi.

Lisäksi noista junnuista nyt vielä kerran, että Rashfordit ja Lindegaardit eivät ole Manun tasoa, vaikka omia kasvatteja ovat ja avauksessa vetävät. Eilen Manu voitti taas romantiikassa, mutta pisteitä jäi kentälle. Sama homma on jatkunut muita isoja vastaan. Edelleen fanipojat tuntuu elävän Class of 92 unelmaa, että aketemiasta tulisi jotain muuta kuin keskikastin sarjajyriä.
Noble Savage

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Karjalahden Ihme


Vastaus #1641 : 06.12.2018 klo 11:54:44

Ja varmasti. Fani vinkuisivat, kun menestystä ei tule. Johan se nähtiin kun Mourinho sai laivan käännettyä ja vietyä kakkossijalle ja siinäkään ei ollut tarpeeksi.

Lisäksi noista junnuista nyt vielä kerran, että Rashfordit ja Lindegaardit eivät ole Manun tasoa, vaikka omia kasvatteja ovat ja avauksessa vetävät. Eilen Manu voitti taas romantiikassa, mutta pisteitä jäi kentälle. Sama homma on jatkunut muita isoja vastaan. Edelleen fanipojat tuntuu elävän Class of 92 unelmaa, että aketemiasta tulisi jotain muuta kuin keskikastin sarjajyriä.
Muuten periaatteessa samaa mieltä, mutta pidän kyllä Muorin "laivan kääntämistä" hyvin marginaalisena. Unitedin peli on ollut samanlaista väkinäistä mielikuvituksetonta kuraa koko Josen valmennusajan. Jos kerran tulos on tämä, voi penkin päässä minun puolesta istuskella halvempi tai edes hieman harvemmin myötähäpeää aiheuttava ukkeli.
Tveni Trii

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Robi


Vastaus #1642 : 06.12.2018 klo 13:56:17

Muuten periaatteessa samaa mieltä, mutta pidän kyllä Muorin "laivan kääntämistä" hyvin marginaalisena. Unitedin peli on ollut samanlaista väkinäistä mielikuvituksetonta kuraa koko Josen valmennusajan. Jos kerran tulos on tämä, voi penkin päässä minun puolesta istuskella halvempi tai edes hieman harvemmin myötähäpeää aiheuttava ukkeli.

Ekasta kaudesta lähtien Moun touhua on perusteltu sillä että meno on nousujohteista, tulosta tulee viis pelityylistä. Tällä kaudella mikään ei ole enää onnistunut, pelityyli on paskaa, nousujohteisuudesta ei tarvitse enää murehtia ja tulokset ovat umpisurkeita.

Tämä kausi voidaan jatkaa Moun johdolla ja nauttia loppukauden peleistä ilman paineita ja tulostavoitteita. Ensi kauteen sitten joukkueen siistiminen, uusi nykypäivän taktista osaamista hallitseva manageri ja taustajoukkoihin myös luudan heilautus.

Mutta, katsotaan nyt kuinka sekaisin Jose nykyjoukkueen vielä saa.
Panze

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Manchester United, Huuhkajat


Vastaus #1643 : 06.12.2018 klo 14:51:09

Eilisestä pelistä haluaisin tehdä muutaman yksilötason huomion: Dalot pelasi varsin pätevästi ja miehessä on potentiaalia nousta vakioavaajaksi oikean pakin tontilla. Herrera oli toinen pelaaja, joka nousi eilen esiin, Herrera teki hyvin katkoja  ja laittoi palloa nopeasti liikkeelle.
Henski

Poissa Poissa


Vastaus #1644 : 06.12.2018 klo 14:51:45

Tämä kausi voidaan jatkaa Moun johdolla ja nauttia loppukauden peleistä ilman paineita ja tulostavoitteita. Ensi kauteen sitten joukkueen siistiminen, uusi nykypäivän taktista osaamista hallitseva manageri ja taustajoukkoihin myös luudan heilautus.
Itse toivoisin, että tällä valmentajalla mennään kauden loppuun, meni miten meni,  ja kartoitetaan kunnolla seuraaja.
Avatkaa nyt vielä tarkemmin miksi ihmeessä pitää odotella taas kesään asti ja sitten hukata taas yksi sesonki lisää? Joo, kyllä se tuntuu taas pahalta kenkiä pellolle, mutta nykyiseen tilanteeseen ei ole kyllä näkyvissä mitään valonpilkahduksia.

Ja kyllä, uusi yrittäjä pitää tarkkaan katsastaa, mutta ei siihen herran jeesus sentään koko kevätkautta mene. Jos Toimistolla ovat olleet hereillä, niin tämä prosessi olisi jo ollut hyvän aikaa menossa. Kesän ennusmerkit viittasivat jo Zidaneen. Jos tämä on lopputulos ja realisoituva skenario, niin jokainen viikko nyt nykyistä regiimiä on aivan turha.

Loppukaudesta mahdollisimman paljon minuutteja Rashford, Martial, Bailly, Lindelöf, Shaw, Dalot, Herrera ja Fred. Nähdään hyvissä ajoin ennen ensi kautta riittääkö Baillyn, Lindelöfin ja Fredin taso.

Kesällä suuria muutoksia. Ensi kaudella ei toivottavasti ole edes Eurooppa liigaa, joten rohkea hyökkäävä manageri puikkoihin ja kunnon puhdistus pelaajaosastoon, jotta saadaan hyvähenkinen joukkue joka pelaa logolle ei itselle. Manulla ei järkeä ole viiteen vuoteen touhussa ollut
Tässä ollaan lähellä minun ajatuksia myös tässä vaiheessa. On syytä korostaa, että managerin mukana PITÄÄ mennä nyt ulos myös merkittävä osa koko rosterista. Se ei tietenkään tapahdu kerralla kesäkuussa, mutta seuraavissa ikkunoissa siis. Teknistä persnettoa tulee tilikirjoihin tästä kymmeniä miljoonia puntia, mutta nyt pitää tervehdyttäminen aloittaa kunnon lakaisulla eikä sillä että syksyllä avauksen muodostaa edelleen Moyesin&LvG:n joukkue.

Tosin sen verran pitää bimbaliukasta korjata, että eivät kevään verryttelypelit oikein mitään kerro onko materiaalista pelaamaan Unitedin edellyttämällä tasolla. Ja noista listatuista pelaajista kyllä on jo myös evidenssiä olemassa menneiltä ajoilta.

===

Jos minä johtaisin tätä molliorkesteria ja joku saisi tehtyä sen viimeisen vakuuttelun DOF-tyyppisestä ratkaisusta, niin tämä rekrytointi/järjestely tehtäisiin nyt nopealla aikataululla (toivottavasti/odotan että harkintaa on jo tehty). Sen jälkeen vaihdetaan valmennus heti ja kevään hoitaa joku caretakerin roolissa. Se voisi olla esim. tämä DOF-hahmo tai sitten joku marionetti ja puhdistukset aloitetaan heti. Näin siis jos eivät halua heti jo nyt rekrytoida uutta manageria.
Alwaysared

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Man United


Vastaus #1645 : 06.12.2018 klo 16:10:03

Eilisestä pelistä haluaisin tehdä muutaman yksilötason huomion: Dalot pelasi varsin pätevästi ja miehessä on potentiaalia nousta vakioavaajaksi oikean pakin tontilla.

Itse joudun olemaan tästä hieman eri mieltä. Hyökkäyssuuntaan aivan lupauksia herättelevää tekemistä, mutta kyllä Dalotista tultiin alakerrassa monta kertaa luvattoman helposti ohi. Lisäksi näytti olevan joskus 70 min kohdalla jo niin poikki, että ei jaksanut vääntää kaikkia tilanteita loppuun saakka. Toki joitain hyviä katkoja myöskin, ja pallollinen pelaaminen oli esimerkiksi toisella laidalla pelaanneeseen Darmianiin verrattuna aivan eri tasoa. Kyllä tuossa kaverissa potentiaalia on!
Panze

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Manchester United, Huuhkajat


Vastaus #1646 : 06.12.2018 klo 16:15:21

Itse joudun olemaan tästä hieman eri mieltä. Hyökkäyssuuntaan aivan lupauksia herättelevää tekemistä, mutta kyllä Dalotista tultiin alakerrassa monta kertaa luvattoman helposti ohi. Lisäksi näytti olevan joskus 70 min kohdalla jo niin poikki, että ei jaksanut vääntää kaikkia tilanteita loppuun saakka. Toki joitain hyviä katkoja myöskin, ja pallollinen pelaaminen oli esimerkiksi toisella laidalla pelaanneeseen Darmianiin verrattuna aivan eri tasoa. Kyllä tuossa kaverissa potentiaalia on!

Tultiin helpohkosti ohi, mutta muutaman kerran myös paikkasi tilanteet ja pari kertaa joutui paikkaamaan myös Baillyn lepsua pelaamista. Mietin miehen esiintymistä lähinnä lähtökohtiin nähden, aika vähän minuutteja alla tältä kaudelta ja melko kova vastus oli tänään. Dalotilla ja Shaw'lla on potentiaalia olla avaava "laitapakkipari" vuosiksi eteenpäin.
Waine Ruuna

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ManU, Fc Melody


Vastaus #1647 : 06.12.2018 klo 16:36:04

Lisäksi noista junnuista nyt vielä kerran, että Rashfordit ja Lindegaardit eivät ole Manun tasoa, vaikka omia kasvatteja ovat ja avauksessa vetävät. Eilen Manu voitti taas romantiikassa, mutta pisteitä jäi kentälle. Sama homma on jatkunut muita isoja vastaan. Edelleen fanipojat tuntuu elävän Class of 92 unelmaa, että aketemiasta tulisi jotain muuta kuin keskikastin sarjajyriä.

Kuitenkin peli oli ihan ok tasoa verrattuna Josen muihin aikakaudennpeleihin verrattuna siihen asti, kun esim. Lingard otettiin pois ja pujottelukeppejä alkoi tulla kentälle. Peli puuroutui ja liike tippui -> peli alkoi näyttää samalta kuralta, mitä on jo nähty useamman kauden ajan. Eilen tuntui, että voiton voi vielä kairata ennen vaihtoja...vaihtojen jälkeen ei ollut enää amaa ajatusta. Eli olen vahvasti eri mieltä kanssasi! Fergusonin aikanakin oli joukkueessa täytemiehiä akatemiasta. Ei peli toimi, jos siellä on vaan pepsinimiä. Ajattelisin, että pidetään edes jostain perinteeatä kiinni ja rakennetaan koko seura uudelleen. Tämä nopean tuloksen haku ei toimi, sitä on nyt kahdella managerilla kokeiltu (lvg ja mou).

Eteenpäin menoa on mun mielestä sanottu tuloksien perusteella (kaksi ensimmäistä kautta peli kuraa ja tulokset parani), nyt sakkaa molemmat, tulokset ja peli.

Mää ainakin pelkään, että Josen jatkaessa sieltä jää sopimukset kirjottamatta useammalla tärkeällä pelaajalla. Sitten hankitaan  jotain 2 metrisiä pujottelukeppejä lisää.
Waine Ruuna

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ManU, Fc Melody


Vastaus #1648 : 06.12.2018 klo 17:07:14

Uskon, että Pogbasta saatais enemmän irti jis kentällä olisi samaan aikaan liikettä ja jalkoja. Eilen peliin tullesaa siellä oli jo pujottelukepit sisässä. Mieluummin ulos Jose, kun Pogba.
Boston Reynard

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kaakon kovimmat, LFC


Vastaus #1649 : 06.12.2018 klo 17:31:07

Uskon, että Pogbasta saatais enemmän irti jis kentällä olisi samaan aikaan liikettä ja jalkoja. Eilen peliin tullesaa siellä oli jo pujottelukepit sisässä. Mieluummin ulos Jose, kun Pogba.
Josen aikana turha luulo :D Eiköhän tuo ranskalainen pellenaamakin kohta nosta kytkintä saarilta, ei varmaan edes itse tajua vielä että se olisi parhaaksi kaikille, myös itselleen.

 
Sivuja: 1 ... 65 [66] 67 ... 161
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines