FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
30.05.2020 klo 01:53:15 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Seuraava pysyvä manageri?
OGS jatkaa - 394 (61.1%)
Pochettino - 82 (12.7%)
Zidane - 36 (5.6%)
Simeone - 19 (2.9%)
Southgate - 51 (7.9%)
Joku muu? - 63 (9.8%)
Äänestäjiä yhteensä: 644

Sivuja: 1 [2] 3 ... 188
 
Kirjoittaja Aihe: Manchester United 2018-2019 - Valmentaja hymyilee, milloin hymyilee kannattajat?  (Luettu 897964 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Pöhler

Poissa Poissa


Vastaus #25 : 21.07.2018 klo 17:28:29

Henski huomasikin uutisen,Valencia on ilmeisesti uusi kapteeni.
Ensimmäinen kapu joka ei puhu englantia..

Onko tilanne vieläkin tämä? Aina ihmetyttää näiden pelaajien kohdalla, että eikö se kieli väkisinkin tartu vuosien kuluessa :D. Tosin asenteenaa puolesta sopii kyllä hyvin kapteeniksi.
George Beast

Poissa Poissa


Vastaus #26 : 21.07.2018 klo 18:27:17

Pogbahan oli ehkä suurin liideri Ranskan joukkueessa ainakin muutaman pukukoppivideon perusteella. Ja kentän puolellakin todella kypsää touhua. En epäile yhtään etteikö olisi sopiva kapteeniksi ja oikeastaan toivoin että nauha miehelle annettaisiin.
Charly Kolbe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hadoken!


Vastaus #27 : 21.07.2018 klo 18:54:20

Avaukselle Ylos

Hienoa että joku viitsii aina nähdä vaivaa uuden kauden alla ja kynäilee aloitusviestin.

Täytyy muistaa, että kauden alkuun on vielä aikaa ja siirtoja voi vielä tapahtua (sekä ulos että sisään), mutta eivät omat odotukset ole läheskään yhtä korkealla kuin viime vuonna tähän samaan aikaan.

Syy aika yksinkertainen: Viime kauden alla Pepin nippuun liittyi kysymysmerkkejä, mutta ei enää. Vaikka kausi kaiken järjen mukaan siellä meneekin pisteellisesti heikommin, tarvitaan kaiken järjen mukaan +10 pisteen parannus, jos heitä halutaan haastaa. Samaan aikaan esim. Pool on vahvistunut merkittävästi ja Chelsea tullee parantamaan viime kaudesta. Enemmänkin tässä on tunne, että takaa-ajat ovat kuroneet enemmän eroa umpeen Unitediin kuin United on kuronut umpeen eroa Cityyn.

Unitedilla on riveissään neljä maailman ehdottomaan eliittiin kuuluvaa pelaajaa: De Gea, Pogba, Alexis sekä Lukaku. De Gea pelasi viime kauden erinomaisesti, Lukaku vähintään hyvin, mutta Pogballe ja etenkin Alexisille jäi merkittävästi parantamisen varaa. Jos mestaruudesta halutaan puhua, edellyttää se, että myös Pogba ja Alexis pelaavat koko kauden super-tähti-tasolla. Molempiin on investoitu mieletön kasa puntia ja nyt vastinetta investoinnille on tultava. Melkein nostaisin kyseisen kaksikon palaamisen parhaalle tasolleen myös United-paidassa tärkeimmäksi seikaksi kauden onnistumisen kannalta; vastaavan tason korvaajia squadissa ei yksinkertaisesti ole.

Toiseksi merkittävin seikka kauden onnistumisen kannalta on omissa papereissa, miten Fred sopeutuu saarille ja mikä hänen tasokseen paljastuu. Periaatteessahan tällä hankinnalla on vahvistettu squadin merkittävintä puutetta ja Fredin pitäisi tuoda sekä kärkiosaamista että monipuolisena pelaajana myös leveyttä kk:n keskustaan. Tulevaisuus sitten näyttää, onko brassista tähän.

Kolmanneksi merkittävämmäksi seikaksi nostaisin itse Special Onen. Mourinho ei tulee omaamaan ylivertaista materiaalia ensi kaudella, vaan hänen on yksinkertaisesti valmennuksellaan kurottava umpeen se materiaalinen ero, joka erottaa Unitedin Citystä ja manner-Euroopan huippujoukkueista. Valmentajamarkkinoilla Moun tähti on viimeiset vuodet ollut laskussa, kun pepit, kloppot, sarrit ja gegenpressing ovat vieneet otsikot ainakin sarjafutiksessa Moulta ja bussin parkkeeraamiselta. Nyt niitä näyttöjä siitä, että Mou kuuluu edelleen maailman ehdottomaan valmentaja eliittiin, tarvitaan taas.
Gylfi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Man United, Bristol City, FC Inter & Three Lions


Vastaus #28 : 21.07.2018 klo 21:56:05

Miten niin Chelsea kuronut eroa umpeen Unitediin nähden? Siellä on manageri vaihtunut ja pelaajistossa tulee vielä tapahtumaan paljon myllerrystä. Suuret muutokset eivät ole ikinä ongelmattomia ja voi ottaa alkukaudesta aikansa ennen kuin Chelsean peli alkaa luistaa. Jos nyt ylipäätänsä saavat joukkueen hioutumaan yhteen. Sinä aikana United voi kuroa eroa. Unitedissä ei ole tapahtunut mitään muuta merkittävää kuin Fredin tulo keskikentälle. Joten joukkueen pitäisi olla heti alkukaudesta valmiina tekemään tulosta.

Muistan kun Ronaldo lähti Realiin ja ainut kunnon hankinta taisi olla Valencia Wiganista. Unitedin joukkue oli täynnä kohtuu nimettömiä Brittejä/Irkkuja ja pahimmat kilpailijat vahtistuivat kovilla nimillä niin tuntui että nyt jäädän pahasti muiden jalkoihin. No mestaruushan sieltä tuli. Toki Josen ManU ei ole Fergusonin Manu, mutta koitan tässä sanoa että pelkät nimimiesten hankinnat eivät ratkaise mitään.
donner

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, ManU


Vastaus #29 : 21.07.2018 klo 22:06:36

avaukselle Ylos mielenkiinnolla odotamme mitä Carrick valmennustiimissä ja Fred kentällä saavat aikaan, tai siis nähtävää parannusta kentällä näkyvään tuotteeseen
Henski

Poissa Poissa


Vastaus #30 : 21.07.2018 klo 22:08:47

Muistan kun Ronaldo lähti Realiin ja ainut kunnon hankinta taisi olla Valencia Wiganista. Unitedin joukkue oli täynnä kohtuu nimettömiä Brittejä/Irkkuja ja pahimmat kilpailijat vahtistuivat kovilla nimillä niin tuntui että nyt jäädän pahasti muiden jalkoihin. No mestaruushan sieltä tuli. Toki Josen ManU ei ole Fergusonin Manu, mutta koitan tässä sanoa että pelkät nimimiesten hankinnat eivät ratkaise mitään.
Tarkalleen ottaen eivät voittaneet mestaruutta. Eli sikäli ei nyt ihan osunut kohdalleen.

On saattanut joiltain unohtua, ei kylläkään minulta, että Ronaldo vittuili Unitedille koko kesän 2008, tärveltäen osaltaan UCL-voiton iloa, mutta jatkoi kuitenkin vielä kauden 2008-2009. Seuraava mestaruus tuli vasta 2011.

Kilpailijoista sen verran, että Chelssistä on vielä paha sanoa, mutta tässä vaiheessa alkaa tuntua siltä että kenties sen reilun 25 vuoden ikkunan aikana Poolille on kasautumassa heidän paras nippunsa. Siis jo viime kaudella nähdyn esiintymisen päälle tehtävien ennusteiden pohjalta. En toki veikkaa heitä mestareiksi tässä vaiheessa.

Tosin kukas sitten jos ei City? Toteampa vaan että milloinkas viimeksi joku sakki on onnistunut uusimaan valioliigamestaruuden? Aivan. Ehkä tämä toimii nyt "tanssiinkutsujana", mutta Chelssi on todella ainoa sakki melkein jo kohta 15 vuotta sitten joka on Unitedin ohella (useita kertoja) moiseen pystynyt koko Valioliigan historian aikana.
Giggs82

Poissa Poissa


Vastaus #31 : 22.07.2018 klo 01:07:19

Mukava, että kausi starttaa kohta puoliin. Ja oikeastaan ihan hyvä, että myös siirtoikkuan lyödään ajoissa pakettiin. Mitä odotuksiin ensi kaudesta tulee niin ne on aikalailla sitä mitä viime kaudellakin. Eli top3 liigassa ja top8 Mestarien liigassa. Eroa Cityyn oli viime kaudella massiivisesti eikä siirtoikkunan aikana ole tapahtunut mitään sellaista, että sitä eroa olisi erityisesti kurottu umpeen. Mestaruuskin on mahdollinen, mutta missään tapauksessa joukkue ei ole suosikki sitä voittamaan. Ja koska Liverpool on vahvistunut kesän aikana enemmän kuin United niin voidaan kysyä, että onko edes kakkossuosikki? Ei välttämättä. Siirtoikkunan lopulla olisi kyllä hyvä tapahtua vielä jotain. RW, LB, CB. Tuolla osastolla on vahvistamisen varaa. Ja jos nyt joitain vielä sisään saapuu niin eiköhän ne noilta pelipaikoilta löydy. Yksi on mielestäni minimi ja jos se nyt joku huhuissa pyörinyt lopulta on niin itse toivon, että Alex Sandro.
naumanen

Poissa Poissa


Vastaus #32 : 22.07.2018 klo 11:30:40

Samat fiilikset kuin parilla edellisellä kirjoittajalla: tuntuu että huippufutiksen heiluri menee nyt siihen suuntaan että maalinteko korostuu. Moun olisi löydettävä lisää hyökkäysvariaatioita enkä ole varma riittääkö nykyinen rosteri siihen (vrt City ja Pool). Saapa nähdä tuleeko tosiaan vielä hankintoja.
Beth

Poissa Poissa


Vastaus #33 : 22.07.2018 klo 13:33:09

Hieman tuossa katselin videoita Fredistä ja jotenkin tuli sellainen kuva, että mies olisi hieman paranneltu versio Herrerasta

Tämä ei ole kovin lupauksia herättävä kommentti. Herrera on hyvä pelaaja ja pidän hänestä paljon, mutta tuohon kolmen keskikenttään hän on väärä pelaajatyyppi Pogban ja Maticin kanssa. Siitä on puuttunut se kolmas lenkki pahemman kerran ja se on heijastunut Unitedin peliin isosti. Tasapaino on puuttunut kentän tärkeimmältä paikalta, eli keskikentältä. Fredin pitäisikin olla tasapainottava, hyvin jalalla peliä avaava kk-ukko, jotta ongelmat korjaantuvat. Herreran vahvuudet ovat toisaalla. Periaatteessa nuorempi Carrick osuisi tuohon tarpeeseen erittäin hyvin tai vaikka toisena esimerkkinä Juventus-vuosien Pirlo, jonka kanssa juuri Pogba loisti. Ei nyt ehkä ihan tuon kokoluokan kaveri tarvitse heti olla, mutta pelaajatyyppinä näen tarpeen olevan about tuo. Fredin pitäisi osata puhkoa linjoja syötöillään, voittaa tiloja oivalluksillaan, päättää milloin hyökätään nopeasti ja milloin hitaasti jne. Pogballe jää sitten ne taikatemppujen tekemiset ja ylempänä ratkaisevien syöttöjen tarjoilut.
eturivi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Manchester United


Vastaus #34 : 22.07.2018 klo 15:09:10

Uudesta Carrickista tai Pirlosta toki sopii aina haaveilla, mutta kyseessä on kaksikko, jonka voidaan laskea kuuluvan koko 2000-luvun futiksen älykkäimpiin pelaajiin. Molemmat dominoivat kentillä nimenomaan peliälyllä. Voin myöntää että yhtään kokonaista peliä en ole Frediltä nähnyt, mutta tuskimpa tulee tuohon kategoriaan yltämään. Toivotaan parasta. Kokonaisuus on se juttu mikä pitää saada keskikentällä toimimaan. Fred-Matic-Pogba-kolmikolla toivomme tietysti roolien ja kemioiden osuvan nopeasti kohdilleen. Reservissä Fellaini, Herrera ja McTominay.

Voimme varmaan olettaa että Lukakulla ja Alexisilla ovat selviä avauksen miehiä hyökkäyksestä. Kuka ottaa kolmannen paikan, Martial, Rashford vai Bale? Vai varioiko Jose formaatiota paljonkin vastustajan mukaan?
Coulijoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #35 : 22.07.2018 klo 15:14:48

Eiköhän sinne yksi käkkäräpää mahdu oikeallelaidalle oikein passelisti. :)
Beth

Poissa Poissa


Vastaus #36 : 22.07.2018 klo 15:28:33

Uudesta Carrickista tai Pirlosta toki sopii aina haaveilla, mutta kyseessä on kaksikko, jonka voidaan laskea kuuluvan koko 2000-luvun futiksen älykkäimpiin pelaajiin. Molemmat dominoivat kentillä nimenomaan peliälyllä. Voin myöntää että yhtään kokonaista peliä en ole Frediltä nähnyt, mutta tuskimpa tulee tuohon kategoriaan yltämään.

Kunhan nyt olisi kuitenkin pelaajatyypiltään tuohon suuntaan.
Belmero

Poissa Poissa


Vastaus #37 : 22.07.2018 klo 16:00:36

Ainoa toive olisi nähdä Man United Attacking Footballin paluu. Taitaa jäädä haaveeksi tulevallakin kaudella :(
Optimus Prime

Poissa Poissa


Vastaus #38 : 22.07.2018 klo 19:47:26

Eiköhän sinne yksi käkkäräpää mahdu oikeallelaidalle oikein passelisti. :)

Chong!
Stark

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Japanilaiset samurait, hollantilaiset, Red Bull.


Vastaus #39 : 22.07.2018 klo 23:03:39

Kunhan nyt olisi kuitenkin pelaajatyypiltään tuohon suuntaan.

Sorry, mutta :D

Ei todellakaan ainakaan tällä hetkellä. Siinä missä Carrick ja Pirlo syöttivät, eivätkä juuri muuta tehneet niin Fred husaa ympäriinsä, riistää ja kuskaa itse palloa. Jos pitäisi jotain tyyppiä nimetä, niin pelaajana tuo lienee jotain Fernandinhon ja Pogban väliltä.


Optimus Prime

Poissa Poissa


Vastaus #40 : 23.07.2018 klo 01:27:41

Kuumuus vie kyllä mehut touhusta tässä matsissa Sharkseja Quakseja vastaan.
aceman

Poissa Poissa


Vastaus #41 : 23.07.2018 klo 02:33:15

Kuumuus vie kyllä mehut touhusta tässä matsissa Sharkseja Quakseja vastaan.
Oli kyllä hirvittävää katseltavaa.
Eipä tuo hyvältä näytä muutenkaan taktisella puolella vaikka puolet joukkueesta puuttuu,samaa kuin viime kaudellakin.
Martialille erityismaininta mahdollisimman huonosta pelistä,agenttia on näemmä kuunneltu,haluaa näemmä tosissaan pois,ei muuta kuin rahat pois mutta ei valjuun. Jos Moulla on yhtään palleja niin ei minuuttiakaan pojalle enää näissä karkeloissa.
PSG:n kanssa voisi viritellä jotain.
Beth

Poissa Poissa


Vastaus #42 : 23.07.2018 klo 03:23:35

Sorry, mutta :D

Ei todellakaan ainakaan tällä hetkellä. Siinä missä Carrick ja Pirlo syöttivät, eivätkä juuri muuta tehneet niin Fred husaa ympäriinsä, riistää ja kuskaa itse palloa. Jos pitäisi jotain tyyppiä nimetä, niin pelaajana tuo lienee jotain Fernandinhon ja Pogban väliltä.

Niin siis en yrittänyt väittää tai edes arvata millainen pelaajatyyppi Fred on. Näen vaan Unitedin keskikentältä puuttuvan Pirlon/Carrickin kaltaisen nimenomaan syöttötaitoisen ja pallollisen pelaajan. Sääli, jos Fred ei ole sellainen. Pian pelit alkaa ja sitten pääsee väijymään.
Suicide Bob

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Honka, Tolsa, Minnesota Vikings, Kerhon Pojat


Vastaus #43 : 23.07.2018 klo 08:15:47

Hieno avaus Panze, kiitos Ylos

Monen muun tavoin täälläkin toiveissa Martialin ja Rashfordin pysyminen joukkueessa ja isomman vastuun saaminen.

Kohta mennään taas!
Waine Ruuna

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ManU, Fc Melody


Vastaus #44 : 23.07.2018 klo 08:26:12

Itse en oikein ymmärrä tätä Martialin hehkutusta. Talenttia on, muutama hieno harhautus ja kuljetus on nähty. Eipä oikein muuta, asenne vaikuttaa olevan aika huono...ainakin bar Sanchez, tämän tulon jälkeen Martial onnollut varjo ja ainakin kaksi harkkamatsia on ollut melkosta kävelyä. Ei kerro siitä, että yrittäisi voittaa itselleen peliaikaa!

Cafessa tästä olikin aika paljon jo keskustelua. Itse laittaisin kaikilla + 50M tarjouksilla eteenpäin (ei Valioliigaan) ja hommaisin oikean laidan laiturin.

Haiskahtaa Januzajlta, samalla tavalla siellä oli talenttia ja muutamat hyvät näytöt...nyt ollaan jossain muualla neppailemassa.
bimbaliukas

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Lädilisä


Vastaus #45 : 23.07.2018 klo 09:00:59

Vaikka kyseessä harkkahöntsä 3 kokoonpanolla niin silti 0 tehtyä maalia ja hyökkäyspeli kuraa. Merkit siitä että mitään parannusta tähän ei ole viime kaudesta keksitty.

- Martialin kohdalla tilane alkaa olemaan sellainen, että jos ei edes näissä harkkahöntsissä esiinny edukseen niin myyntiin vaan. Henkinen puoli karmealla tasolla ja ei se tule Manchesterissä Mourinhon alaisuudessa siitä kohentumaan.

- Sanchez näytti erittäin terävältä ja nälkäiseltä. Odotukset, että on Unitedin paras pelaaja tulevalla kaudella.
- Andreas Pereira näyttänyt näissä kahdessa harkkahöntsässä, että tulee taistelemaan tosissaan peliajasta tulevalla kaudella. 6 paikalla loistavaa pelintekoa ja syöttötaito YLÖSPÄIN hyvä. Tekee myös puolustussuuntaan kovasti hommia. Toivottavasti saa reilun mahdollisuuden näyttää riittääkö taso valioliigassa. Heittämällä jotain McTominaytä parempi pelaaja.
- Laitapakkia, laituria ja selkeää kakkoshyökkääjä huutaa hankintojen osalta. Ei kiitos mitään 60 miljoonan Maguirea.

Kauden alusta tulee varmasti haastava ja pistemenetyksiä nähtänee.
Stark

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Japanilaiset samurait, hollantilaiset, Red Bull.


Vastaus #46 : 23.07.2018 klo 10:46:11

Niin siis en yrittänyt väittää tai edes arvata millainen pelaajatyyppi Fred on. Näen vaan Unitedin keskikentältä puuttuvan Pirlon/Carrickin kaltaisen nimenomaan syöttötaitoisen ja pallollisen pelaajan. Sääli, jos Fred ei ole sellainen. Pian pelit alkaa ja sitten pääsee väijymään.

Joo siis munkaan tarkoitus ei ollut nauraa toiveelle, että on samanlainen kuin Carrick tai Pirlo. Vain sille, että Fredistä ajateltiin samanlaista. Sen verran mitä ManUa on tullut nähtyä, niin mielestäni olet täysin jäljillä siinä, että pelinpyörittäjä tuolta keskikentältä puuttuu. Tosiaan Fred vaan se tuskin on.
Gylfi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Man United, Bristol City, FC Inter & Three Lions


Vastaus #47 : 23.07.2018 klo 11:05:33

Mites onko Mason Greenwood päässyt peleemaan? Jos on, niin miltä on peli näyttänyt? Itse pidän Greenwoodia jopa Rashfordia kovempana lupauksena.
Waine Ruuna

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ManU, Fc Melody


Vastaus #48 : 23.07.2018 klo 11:44:14

Mites onko Mason Greenwood päässyt peleemaan? Jos on, niin miltä on peli näyttänyt? Itse pidän Greenwoodia jopa Rashfordia kovempana lupauksena.


Molemmissa peleissä vähän lopusta, terävä ja sähäkkä. Ihan ok minuutteihin nähden, mutta mitään isompaa analyysia ei voi antaa minuuttien takia.
Charly Kolbe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hadoken!


Vastaus #49 : 23.07.2018 klo 12:10:54

Martialin kohdalla tilane alkaa olemaan sellainen, että jos ei edes näissä harkkahöntsissä esiinny edukseen niin myyntiin vaan. Henkinen puoli karmealla tasolla ja ei se tule Manchesterissä Mourinhon alaisuudessa siitä kohentumaan.

Smam.

Siitä voidaan keskustella, kuinka paljon vielä realisoitumatonta potentiaalia Martialilla on (oma mielipide että paljon), mutta Mourinho on metodeineen aivan väärä valmentaja/manageri ranskalaiselle. Tuskin puhkeaa kukkaan koskaan Unitedissa, kun motivaatiokin on pohjamudissa. Lisäksi vasemman laiturin paikalle on muutenkin ylitarjontaa ja piikissä Mou tuskin luottaa Martialiin edes sen vertaa kuin laiturina, joten eiköhän molempia puolia tyydyttävä ratkaisu ole myynti.

Jos Martial kiinnostaa Bayernia, niin heille Martial lienee tarjolla ~£10M halvemmalla kuin suorille valjukilpailijoille. Saa nähdä, käyttääkö FCB tätä saumaa hyväkseen.

 
Sivuja: 1 [2] 3 ... 188
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines