FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
22.11.2019 klo 06:45:51 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Seuraava pysyvä manageri?
OGS jatkaa - 394 (61.1%)
Pochettino - 82 (12.7%)
Zidane - 36 (5.6%)
Simeone - 19 (2.9%)
Southgate - 51 (7.9%)
Joku muu? - 63 (9.8%)
Äänestäjiä yhteensä: 645

Sivuja: 1 ... 179 [180] 181 ... 188
 
Kirjoittaja Aihe: Manchester United 2018-2019 - Valmentaja hymyilee, milloin hymyilee kannattajat?  (Luettu 893897 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
journeyman

Poissa Poissa


Vastaus #4475 : 10.07.2019 klo 10:17:10

tobylla on 25m release clause eli ei edes levyllä ole mitään sanomista jos joku lyö rahat tiskiin.

Mutta Tobyllä on. Palkkapyyntö on ilmeisesti kova, kuten halu pelata CL pelejä. Tuohan on kai väläytellyt, että voi ihan hyvin jatkaa Spursissa (Ja rahastaa kunnon tilin vapaana pelaajana ensi kesänä. Levyhän tästä ei tykkäisi)
Charly Kolbe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hadoken!


Vastaus #4476 : 10.07.2019 klo 12:33:01

Kun näitä Realin ylijäämämiehiä ollaan tuomassa Unitediin osamaksuna Pogbasta, yhtä olennainen kysymys kuin pelaajan taso on halu oikesti pelata Unitedissa. Vaikka Ceballos on nouseva nuori kyky ja Isco oikeassa roolissa todella korkeaa kansainvälistä tasoa, molempien kohdalla sopii epäillä todellista halua pelata Unitedissa.

Isco on tainnut jo kerran tehdä oharit manchesterilaisseuralle, ja rohkenen epäillä yhden syyn olleen Madrid > Manchester. Nyt ei voida edes porkkana käyttää mahdollisuutta kilvoitella realistisesti isoimmista pytyistä, vaan jouduttaisiin myymään seuratasolla lähes kaiken voittaneella jälleenrakennusprojektia.

*

Se, että Ole puolustelee Pogbaa ja puhuu tämän ammattimaisuudesta, on varsin tönkköä, kun Paul on Raiolan suulla julistanut haluavansa muualle. SMH.
Coulijoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #4477 : 10.07.2019 klo 12:59:18

Ceballos on itse todennut, että laina kelpaa niin Spurs kuin ManU tai mikä muu, mutta pysyvästi ei halua siirtyä mihinkään. Spurs siirto junnaa ainakin tästä syystä.
Henski

Poissa Poissa


Vastaus #4478 : 10.07.2019 klo 13:27:06

The Sun kirjoittaa, että United pyrkisi pitämään Pogban samanlaisella diilillä kuin Ronldon aikanaan, eli yksi kausi ja sen jälkeen £120M siirto. Lähde toki nollan arvoinen, mutta tuo voisi olla jollain tapaa tyydyttävä kompromissi.
No niin, eiköhän palata sitten 11 vuotta taaksepäin. Minä kuuluin silloin, ja kuulun edelleen, siihen selvästikin huimaan vähemmistöön, jonka mielestä tämä ratkaisu, ja sitä edeltäneet vaiheet, olivat suoraan helvetistä.

Näin tuli näköjään kirjoitettua kesällä 2008 uuden topikin avauksessa. Silloin siis United oli juuri voittanut CL:n ja valjun, ollen näin kiistatta Euroopan ykkönen. Kesällä piti siis ”juhliman” syntynyttä tilannetta, mutta ei, eräs yksilö päätti vittuilla seuralle koko kesän. Myöhemmin on selvinnyt, että Fergie siis teki vähintäänkin herrasmiessopimuksen, että Rolle saa mennä seuraavana kesänä, jos korvaus seuralle on asianmukainen.

Ronaldo kasvanut liian suureksi?

Tällä en nyt sitten tarkoita fyysisiä mittoja. Väitän, että Ronaldo pompottaa Unitedia antamalla edes vähäisiä signaaleja tulevaisuudestaan Unitedin ulkopuolella, vaikka kaverilla on pitkä sopimus punaisten kanssa. Miksi? Nämä asiat ovat mitä suuremmin seuran käsissä, mutta tässä tapauksessa vahvin valtti vaikuttaisi olevan pelaajan omissa käsissään. Jos hän haluaa Madridiin, kuten yhä voimakkaammin paskalehdissä huhuillaan, niin vaikeaan tilanteeseen United joutuu. Onhan Ronaldo toki kaikissa vakavasti otettavissa haastatteluissa aina toistanut sitoutumistaan nykyiseenkin seuraansa ja hänen puheitaan tulkitaan jatkuvasti tarkoitushakuisesti. Mutta miksi hän ei yksinkertaisesti kuittaa näitä kysymyksiä vastaamalla, että sopimusta on vuosia jäljellä ja hän kunnioittaa sitä eikä vihjaile mitään tai anna pienintäkään otsikon aihetta.

Itseäni ärsyttää tämänlainen, edes pienimuotoinen, pompottelu, vaikka aivan maksimaaliseen mittaansa se ei olekaan, ainakaan vielä, ryöpsähtänyt.

...

Kaikesta tästä pienestä moittimisesta huolimatta hänen peliotteissaan ei todellakaan ole pienintäkään kritiikin paikkaa etteikö muka poika antaisi tai olisi antanut kaikkensa oman nykyisen seuransa eteen.

...

Luulisi viimeistään tulevan kauden aikana Unitedin yrittävän neuvotella jälleen uutta sopimusta, jonka yhteydessä varmasti tilannekuva alkaa hahmottumaan. Rohkea voisi veikata, että Ronaldolla on jäljellä yhden vuoden pelit Unitedissa.
Ja todellakin ryöpsähti vielä monta kertaa tuon jälkeen.

No, nyt vallitseva "totuus" tuntuisi olevan suurinpiirtein sellainen, että Fergie teki tässä todellisen mestariteon. Sitä puoltaa puolustettu Valju-voitto ja CL-finaali, jossa toki United olikin sitten ensimmäisen 10min jälkeen ihan lapanen, ml. R. Toinen puoli kolikkoa on sitten se, että sieltä 06-07-kaudesta alkaen hyökkäyspeli meni jatkuvasti heikompaan suuntaan ja Rollen yksinpeluu oli jo varsin pahaa tuolla 08-09-sesongilla. Samalla alakerta jatkoi vain tiivistymistään. Kesällä 09 sitten odotettiin sitä paikkaajaa, jota ei voida oikeastaan sanoa koskaan tulleen. Valencia, kyllä, mutta melko selvää oli heti alusta alkaen, että ei tässä mistään paikkaajasta ollut kyse. Unitedin olisi voinut olettaa etsivän markkinoilta vastaavan, Realin rahatupon veroisen korvaajan. Näin ei käynyt. Jotkut ovat jopa jälkijättöisesti analysoineet, että tästä lähti alamäki. Alkuun hyvinkin loivana, rotkon tullessa sitten kesällä 2013 ja nyt tunnutaan todistavan jotain vapaata liitoa jo suurin piirtein.

No, mikä voisi olla opetus tästä tähän päivään.
- En usko, että Pogba tulee pelaamaan likimainkaan niin hyvää sesonkia mitä R silloin vuosikymmen sitten. Roolit ovat myös erilaiset: Pogban kontribuutio VOISI OLLA nykyisessä Utd:ssa kk:lla suhteellisesti paljon isompi.
- Millä tavalla tämä vuoden paussi auttaa Unitedia etsimään korvaajan? Väitän, että ilman jotain tuurinmoukkua, ei millään tavalla. Päinvastoin, korvaavan pelaajan X.X. hinta kokee hurjan inflaation vielä nykyisestäkin tässä tapauksessa.
- Taustatilanne on myös totaalisen erilainen. Unitedin pitäisi nyt jo kiireesti rakentaa uutta alkua, kun taas tuolloin 2008 rosteri oli aivan toisenlaisessa tilanteessa.

===

Ps. Kesällä 2008 tuli näköjään kirjoitettua myös näin.

 
Fergusonin tuumaukset jatkosta

Jatkuvuus Fergien jälkeen on jo taattu Queirozin muodossa mikä tietää sitä, että ryhmää kehitetään jo niitä vuosia ajatellen. Hyvä näin, vaikka ymmärrettävästi ja ihan oikeutetuskin epävarmuus kohdistuu niihin vuosiin tässä vaiheessa. Hiljattainhan Fergielle oli jälleen soviteltu noin kolmen vuoden työrupeamaa vielä tästä eteenpäin. Varmaankin aika lähellä totuutta tuo on, ikä alkaa joka tapauksessa tulla vastaan. Kaiken lisäksi nyt hän sai sen toisen CL-voiton tililleen, joten ei olisi yllätys vaikka jo tuleva kausi olisi jo hänen viimeinen. Varsinkin jos United onnistuisi puolustamaan jompaakumpaa nyt saavutettua mestaruutta onnistuneesti. Joka tapauksessa uskoisin SAF haluavan katsoa nämä nyt kädessä olevat kortit sen verran tarkkaan, että väistymispäätös osuu hänen mielestään oikeaan väliin.

Sanoisin niin, että viimeistään tämän CL-voiton jälkeen Unitedin managerikysymys Fergien jälkeen on nyt selviö, ellei sitten Carlosille tarjota jostain ulkopuolelta jotain todella kovaa pestiä kuten Portugalin maajoukkueen luotsin paikkaa. Tuskimpa sekään muuttaisi tätä skenariota, mutta voisi kyllä houkuttaa häntä.
Jos CQ ei olisi lähtenyt omille kierroksilleen juuri Portugaliin ja siitä eteenpäin, niin hän olisi kyllä kelvannut. Näin jälkijättöisestikin analysoiden. Toki SAF eläköityi spekuloidun kolmen vuoden sijaan vasta 5 vuoden päästä.
Eiccu

Poissa Poissa


Vastaus #4479 : 10.07.2019 klo 14:12:38

No niin, eiköhän palata sitten 11 vuotta taaksepäin. Minä kuuluin silloin, ja kuulun edelleen, siihen selvästikin huimaan vähemmistöön, jonka mielestä tämä ratkaisu, ja sitä edeltäneet vaiheet, olivat suoraan helvetistä.

Noista edeltäneistä vaiheista minulla ei ole kovin tarkkaa tietoa, koska jätin jo silloin roskalehtien kirjoitukset omaan arvoonsa, enkä kyllä mitenkään keksi näin jälkikäteenkää millä tapaa Ronaldon myyminen aiemmin olisi ollut parempi Unitedille.

- Millä tavalla tämä vuoden paussi auttaa Unitedia etsimään korvaajan? Väitän, että ilman jotain tuurinmoukkua, ei millään tavalla. Päinvastoin, korvaavan pelaajan X.X. hinta kokee hurjan inflaation vielä nykyisestäkin tässä tapauksessa.

Unitedissa lähes kaikki keskikenttäpelaajat ovat vielä melkoisia kysymysmerkkejä ja uudet hankinnat Unitedissa ovat aina sellaisia. Pogba, Mata ja Matic ovat Herreran lähdettyä ainoat huipputasolla nyttönsä antaneet keskikenttäpelaajat ja Matic sekä Mata vanhenevat käsiin. Lingardia pidän enemmän hyökkääjänä/laitapelaajana kuin keskikenttäpelaajana. Pogba siis on tällä hetkellä ainut keskikenttäpelaaja, jonka laatu tiedetään riittäväksi ailahteluista huolimatta. Ensi keväänä toivon mukaan tuolla on joku muukin varma avauskokoonpanon pelaaja, jolloin Pogban lähtö ei aiheuta ihan niin paljon tutinaa.

En näkisi, että ongelma on niinkään korvaajan hinta, vaan se että aika usein "varmatkin" hitit (Veron, Di Maria, Schweinsteiger, Sanchez,...) ovat Unitedissa epäonnistuneet ja sen vuoksi tuolla pitäisi olla edes joku luottopelaaja keskikentällä ennen kuin Pogba korvataan. Useammallahan nykyrosterista on ainakin tilaisuus kasvaa luottopelaajaksi, mutta nähtäväksi jää tekeekö McTominay, Pereira tai Fred sitä lopullista läpimurtoa Unitedissa.
« Viimeksi muokattu: 10.07.2019 klo 14:15:37 kirjoittanut Eiccu »
Henski

Poissa Poissa


Vastaus #4480 : 10.07.2019 klo 16:12:08

Noista edeltäneistä vaiheista minulla ei ole kovin tarkkaa tietoa, koska jätin jo silloin roskalehtien kirjoitukset omaan arvoonsa, enkä kyllä mitenkään keksi näin jälkikäteenkää millä tapaa Ronaldon myyminen aiemmin olisi ollut parempi Unitedille.
Tämä ei oikeastaan ollut se pointti vaan se että kuka määrää marssijärjestyksen. Silloin oli näköpiirissä, että Utd voisi hallita eurokenttiä hyvän tovin, mutta sitä venettä alkoi eräs jo keikuttamaan samantien kuin siihen pystyi. Tuossa vaiheessa ja sitä ennen top11-pelaajat todella tekivät järjestään pitkiä uria Unitedissa.

Tavallaan hallintaa jatkuikin, mutta lisäpystit kaatuivat Barca-finaaleihin. Tarkoitan siis vielä tätä vahvempaa dominanssia.

Unitedissa lähes kaikki keskikenttäpelaajat ovat vielä melkoisia kysymysmerkkejä ja uudet hankinnat Unitedissa ovat aina sellaisia. Pogba, Mata ja Matic ovat Herreran lähdettyä ainoat huipputasolla nyttönsä antaneet keskikenttäpelaajat ja Matic sekä Mata vanhenevat käsiin. Lingardia pidän enemmän hyökkääjänä/laitapelaajana kuin keskikenttäpelaajana. Pogba siis on tällä hetkellä ainut keskikenttäpelaaja, jonka laatu tiedetään riittäväksi ailahteluista huolimatta. Ensi keväänä toivon mukaan tuolla on joku muukin varma avauskokoonpanon pelaaja, jolloin Pogban lähtö ei aiheuta ihan niin paljon tutinaa.

En näkisi, että ongelma on niinkään korvaajan hinta, vaan se että aika usein "varmatkin" hitit (Veron, Di Maria, Schweinsteiger, Sanchez,...) ovat Unitedissa epäonnistuneet ja sen vuoksi tuolla pitäisi olla edes joku luottopelaaja keskikentällä ennen kuin Pogba korvataan. Useammallahan nykyrosterista on ainakin tilaisuus kasvaa luottopelaajaksi, mutta nähtäväksi jää tekeekö McTominay, Pereira tai Fred sitä lopullista läpimurtoa Unitedissa.
Niin, eihän näistä argumenteista voi olla kovin paljoa eri mieltä. Olisi niin hyvä kun voisivat rauhallisesti katsoa ajan kanssa tilannetta kuntoon, mutta kun sitä aikaa tuskin on jos jotain yllätys eom:ää ei sitten noista kolmesta viimeisestä yhtäkkiä tule.

Edelleenkään, mitä tässä ikkunassa ovat toistaiseksi tehneet tällä osastolla minkäänlaisen eom:n saavuttamiseksi? Ongelma ei ole niinkään myynnit (koska rosteri on tiedetty jo riittämättömäksi ja se pitäisi perata kokonaisuudessaan pian) vaan uudet vahvistukset. Pogban varaan ei pidä laskea yhtään mitään. On aivan pöyristyttävää, jos seuralla ei ole ollut selvää strategiaa kuinka kk:ta parsitaan kuntoon kun Pogban tilanne on ollut varsin selvästi nähtävillä koko viime kauden. Tässä suhteessa uskon siis pitsanpaistajaa ja juuri nyt seurajohto näyttää aivan aasilta tässä(kin) suhteessa. Ei olisi minkäänlainen ongelma vaikka rosterissa olisi joku samaa roolia pelaava uusi hankinta koska PP on ulkona joka tapauksessa tavalla taikka toisella ja ennemmin tai myöhemmin.

Ja edelleenkin pelkkien pelaajalistojen listaamisen sijaan se vielä isompi kysymys on edelleen että mitä siellä on oikein tehty että hyökkäyspeliin tulisi jotain järkeä ja vaarallisuutta. Viime kauden kaltaisella tekemisellä ja siihen nyt lisättynä Wimbledon-taktiikan poistuminen (Fellaini sai jo potkut ja nyt varsinkin jos/kun Lukaku saa mennä) sekä tässä vaiheessa vähenevä Pogban ajoittainen kiinnostus, niin jokainen voi sitten peilata sinne viime kauteen ja tehdä ennusteitaan mitä tuleman pitää.
eturivi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Manchester United


Vastaus #4481 : 10.07.2019 klo 22:10:17

A Sanchez yllättävää kyllä tulee onnistumaan ensi kaudella mutta Lukakun menettäminen olisi liian suuri takaisku ja häntä ei pystytä korvaamaan.

Jostain kumman syystä samaa mieltä Sanchezista.

JohanL

Poissa Poissa


Vastaus #4482 : 11.07.2019 klo 11:15:44

Sky Italia huhuilee Unitedin olevan valmistelemassa £72m tarjousta Milinkovic-Savicista. Samalla ESPN:llä puhellaan, josko Raiola haluaakin suojatilleen uuden sopimuksen, ja Pogba merkkejä siitä että seuralla samat päämäärät kuin hänellä.

Serbistä päällimmäiseä hyvät ajatukset. Toki hieman mietityttää, ja myös pieni floppiriski leijuu ilmassa. Silti mielestäni olisi pitkälti juuri sitä mitä United kaipaisi mikäli Pogba lähtee. Toisaalta jos nämä kaksi keskikentällä häärii niin kuka on se kolmas? Selkeästi rikkovampi, vaiko selkeästi hyökkäävämpi tapaus. Toki ihanne olisi, että molemmat vaihtoehdot rosterista löytyisi ja niitä voisi käyttää tilanteen mukaisesti.
Charly Kolbe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Hadoken!


Vastaus #4483 : 11.07.2019 klo 12:10:02

Pogba ja Milinkovic-Savic pelipaikaltaan ja pelaajatyypiltään sen verran lähellä toisiaan, etteivät oikein sovi samaan kokoonpanoon. Kyllä serbi kaiken järjen mukaan olisi juuri Pogban korvaaja. Joku £75M-£80M menisi vielä, mutta Lazion vaatima £90M sitten todella hyvä diili italialaisille. Ei SMS:n viime kausi kuitenkaan ollut edellisen veroinen ja hype lähelläkään sitä, mitä se oli ennen MM-kisoja.
Turvatarkastus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Dimitar Berbatov


Vastaus #4484 : 11.07.2019 klo 12:16:59

Olisihan se mielenkiintoinen ryhmitys, jos Pogba SMS pelaisi rinnakkain ja alapuolelle olisi laittaa joku sähköjänis/niittokone -tyyppinen pelaaja.
buono

Poissa Poissa


Vastaus #4485 : 11.07.2019 klo 12:33:12

Sky Italia huhuilee Unitedin olevan valmistelemassa £72m tarjousta Milinkovic-Savicista.

Haiskahtaa siltä että Pogba -> Real Madrid alkaa olla pinnan alla deal done

Eivät nuo samaan avaukseen mahtuisi mitenkään, nyt olis ManU:n kannalta parasta saada SMS ensin maaliin, jos Pogban myyvät niin Lazion pyynti tulee takuuvarmasti pysymään tiukasti siellä 100 megaeuron suunnilla tai miten härskiksi Lotito kehtaa heittäytyä.
Sebastian Pähkinä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ManU, Espanja


Vastaus #4486 : 11.07.2019 klo 12:49:42

Olisin kyllä todella tyytyväinen, jos Pogba siirtyisi 150M hinnalla Realiin ja SMS tulisi tilalle reilulla puolella tuosta
Rödäde

Poissa Poissa


Vastaus #4487 : 11.07.2019 klo 13:45:38

Toivottavasti homma menee juurikin noin Pähkinä kirjoitti.

Pidetään sormet ristissä, jotta Lukaku saataisiin mahdollisimman nopeasti pihalle. Sanchezia ei ilmeisesti saada ulostettua minnekään.

Ketäs foorumlaiset näkevät mahdollisena Lukakun korvaajana? Onko hyökkäyspäähän tulossa vahvistuksia vai mennäänkö nykyisillä kundeilla kausi?
Svensson

Poissa Poissa


Vastaus #4488 : 11.07.2019 klo 13:55:12

Miksi Lukaku pitää saada "mahdollisimman nopeasti pihalle"?
Valonheitin

Poissa Poissa


Vastaus #4489 : 11.07.2019 klo 15:39:43

Lukakun kohdalla homma on vähän kinkkinen, kun pelaaja haluaisi siirtyä pois, seurakin suhtautuu hieman varauksella pelaajan tason riittävyyteen, mutta korvaajan hankinta näyttäisi olevan haaste.

Rashford oli ilmeisesti kertonut pressissä olevan enemmän laitapelaaja, joten peluuttaminen Lukakun paikalla ei ole ihanteellinen vaihtoehto.

Toisaalta Lukaku saattaa kesärääkin myötä pudottaa hieman painoa ja parantaa kestävyyttä, mikä puolestaan luulisi tuovan esim. louhikkokosketukseen hieman pehmeyttä.
Coulijoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #4490 : 11.07.2019 klo 15:53:51

Haiskahtaa Marinan paikalta. Mitenkä olisi £50 miljoonalla Batsman? 1 harkkapeli ja 1 maali.
Giggs82

Poissa Poissa


Vastaus #4491 : 11.07.2019 klo 15:54:30

Miksi Lukaku pitää saada "mahdollisimman nopeasti pihalle"?

Lähinnä kai siksi, että saadaan rahat ja jää aikaa etsiä korvaaja. Tällä hetkellä kai yleinen oletus on, että Lukaku on hyvin mahdollista joka tapauksessa lähdössä. Jos näin niin turha venyttää takarajalle. Ainakaan jos on tarkoitus tuoda myös korvaajaa sisään. Tämä toki koskee myös Pogbaa. Hiuksista vit... jos ei kiinnosta. Jos taasen kiinnostaa niin tere jäämäst. Joka tapauksessa tässä pitää nyt jotain alkaa tapahtua. Tähän mennessä Leicesterkin on haalinut kovemman luokan nimiä kuin United. Ei hyvältä touhu näytä.
JohanL

Poissa Poissa


Vastaus #4492 : 11.07.2019 klo 19:20:34

Spekuloivat, että Barca olisi valmis myymään Dembelen rahoittaakseen Neymarin hankintaa. Jos nyt Lukaku myydään ja Rasse haluaa laidalle niin mitäs jos Martti piikkiin ja Ousmane toiselle laidalle.

Dembele ehkä hieman turhan pepsihtävä omaan makuun, mutta eiköhän sitä silti tulisi lämmettyä.
Giggs82

Poissa Poissa


Vastaus #4493 : 11.07.2019 klo 20:34:48


Dembele ehkä hieman turhan pepsihtävä omaan makuun, mutta eiköhän sitä silti tulisi lämmettyä.

Älä hätäile, sieltä varmaan saadaan lopulta jotain epäseksikästä Jamesia, Longstaffia ja Leminaa. Ja taistellaan heti kauden alusta tiukasti sijoista 5-8.

e. Ja jos hyvin käy ja nämä puskista vedetyt sällit lunastaa kaiken potentiaalinsa niin noustaan joku vuosi taistelemaan viimeisestä cl-paikasta.
« Viimeksi muokattu: 11.07.2019 klo 20:38:58 kirjoittanut Giggs82 »
candidate

Poissa Poissa


Vastaus #4494 : 12.07.2019 klo 06:14:18

Suurseurojen jämillä United on mennyt kyllä huikeasti eteenpäin, joten kyllä sillä tiellä kannattaa jatkaa. Lisää vaan rejectiä sisään,
ei mitään väliä edes onko tarvetta, kunhan vaan on nimeä edes joskus ollut.
Jlingz14

Poissa Poissa


Vastaus #4495 : 12.07.2019 klo 07:39:55

Dembele sopisi kyllä ManUun: epäammattimainen, loukkaantumisherkkä ja varmasti kallis.

Älä hätäile, sieltä varmaan saadaan lopulta jotain epäseksikästä Jamesia, Longstaffia ja Leminaa. Ja taistellaan heti kauden alusta tiukasti sijoista 5-8.

e. Ja jos hyvin käy ja nämä puskista vedetyt sällit lunastaa kaiken potentiaalinsa niin noustaan joku vuosi taistelemaan viimeisestä cl-paikasta.

Eipä näillä viime vuosien seksihankinnoillakaan olla juuri sijoja 5-8 korkeammalle päästy.
Van de Pol

Poissa Poissa


Vastaus #4496 : 12.07.2019 klo 09:24:52

Vähän näyttäisi siltä että Lukaku lähtee vkl kohti Milanoa. Kuka sitten tilalle?

Tälläset vaihtoehdot varmaankin (nämä ihan mutua):

Ligue1: Pepe, Cavani (tuskin)
LaLiga: Ben Yedder (riittääköhän)
Serie A: Icardi (toivottavasti ei)
Valioliiga: Aubameyang (tuskin), Richarlison ja Callum Wilson (riittääköhän)
« Viimeksi muokattu: 12.07.2019 klo 09:27:28 kirjoittanut Van de Pol »
Ronnie R

Poissa Poissa


Vastaus #4497 : 12.07.2019 klo 09:36:13

Vähän näyttäisi siltä että Lukaku lähtee vkl kohti Milanoa. Kuka sitten tilalle.

Onhan siellä Andy Carroll vapaana.
Sebastian Pähkinä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: ManU, Espanja


Vastaus #4498 : 12.07.2019 klo 09:39:35

Onhan siellä Andy Carroll vapaana.

Ja mitä sitä ketään hommaamaan, lähtihän Herrerakin jo aikaa sitten eikä ketään ole tuotu tilalle. Varmaan löytyy omista junioreista joku kiva korvaaja ja Glazerit saa taas vähä enemmän lompakon täytettä
Lätkis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Gianni Infantino ja Nicolas Sarkozy


Vastaus #4499 : 12.07.2019 klo 11:19:14

Haiskahtaa Marinan paikalta. Mitenkä olisi £50 miljoonalla Batsman? 1 harkkapeli ja 1 maali.
Kuulostaa Marinan paikalta tosiaan kusta taas myynti, kuten Willianin kanssa vuosi sitten.

Melkein kannattaisi Lukaku tässä vaiheessa pitää. Korvaajan löytäminen tässä vaiheessa on varsin vaikeaa, vaikka ei puhuta edes mistään ykköskorin kaverista. Ellei sitten Icardi ole saatavilla lainasopimuksella.

 
Sivuja: 1 ... 179 [180] 181 ... 188
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines