FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
17.02.2019 klo 07:22:30 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org
Sivuja: 1 ... 11 [12] 13 ... 77
 
Kirjoittaja Aihe: Tottenham Hotspur F.C. 2018/19 - Only place to watch Champions League in London  (Luettu 280257 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
D4

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: COYS!


Vastaus #275 : 09.08.2018 klo 22:27:54

Öö.. tipuin taajuuksilta. Kysyin ihan vilpittömästi, jos joku sattuisi tietämään, paljonko palkkakulut ovat kolmessa vuodessa nousseet. Koska vääjäämättä tulee mieleen, että tämäkin oletettavasti fakta hidastaa hankintoja, koska olemassaoleva runko kallistuu todennäköisesti merkittävästi. En siis kritisoinut Spursin toimintaa verrattuna muihin.

Ja alempana sain riittävän vastauksen.

Tähänhän minä siis vastasin:
Tuossa, kun joku listasi tämän ja kahden edellisen kesän siirrot sisään, jotka siis eivät ole juuri mitään verrattuna mihin tahansa valioliigaseuraan. Herää kysymys, paljonko on jouduttu tänä aikana nostamaan palkkabudjettia? Vaikka edelleen pyritään olemaan tiukkoja, niin eivät nämä tasonsa näyttäneet pelkästään Pochin charmin ja Levyn neuvotteluskillsien takia seurassa ole ja uusi sopimuksia. Korotuksiahan tehtäneen ihan hiljaisuudessakin.

Minusta siis on aika vähättelyä sanoa, että Sanchez ja Moura eivät olisi juuri mitään verrattuna mihin tahansa valioliigaseuraan, eikä Llorentekaan hankintahetkellä huonolta vaikuttanut. Kysymys siis vain oli, että mitkä valioliigaseurat saivat tänä kesänä parempia vahvistuksia? Ja pointti siis enemminkin se, että vaikka tämä kesä ei siirtojen kohdalta onnistunut, niin on Poche Levyltä tukeakin saanut - toki selvästi stadionprojektin rajoittamana.

Spurs on kyllä pelaajien uusista sopimuksista nähdäkseni tiedottanut hyvin avoimesti, ja juuri Dele, Eriksen, Dier, Vertonghen -akselin sopimuksia vielä itse odottelisin. Palkkabudjetti on kasvanut ja kasvaa näiden myötä takuulla, ja se tietenkin asettaa omat rajoituksensa hankinnoille myös.
Diamonds

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Spurs


Vastaus #276 : 09.08.2018 klo 22:28:23

Pystyn hyväksymään tyhjän siirtokesän mikäli sieltä nyt saadaan ne nimet paperiin kaikilta tärkeiltä (Dele, Verts, Eriksen). Toivottavasti eivät vaan näe tätä touhua kunnianhimon puutteena ja käännä vaakakuppiaan siihen suuntaan, että sopimuksia ei saada uusittua. Rahasta sen ei ainakaan enää pitäisi olla kiinni. Mikäli sopimuksia ei saada, niin olisi ollut ihan kiva, että siellä olisi ollut taustalla kypsymässä se Eriksenin korvaaja.
Lilywhite

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Watch Us Rise


Vastaus #277 : 09.08.2018 klo 22:29:21

Malcomia nyt huhuttiin lähes kaikkiin jengeihin viimeiset ~2v. Aika heikkoa jos scouttaus rajoittuuu tähän.
Eipä nykypäivänä tutkan alla taida lentää enää yksikään pelaaja, vaan kyllä ne pelaajat "kaikkien" tiedossa ovat. Osa päätyy muualle, osa ei vain irtoa ja osa jätetään ostamatta. Olen ollut aina sitä mieltä, ettei ikinä pitäisi turvautua varavaihtoehtoihin, vaan jättää ennemmin ostamatta. Ajatusmaailmana jossain kohtaa esillä tässä ollut "ei saatu pelaajia jotka olisivat vahvistaneet avauskokoonpanoa" on äärimmäisen järkevä.

En suosi kokoonpanon "leveyden" ostamista, en missään nimessä, vaan pelaajien joilla on realistinen sauma tiputtaa nykyisestä avauksesta joku tuomaan sitä leveyttä ja taistelemaan paikastaan. Toivottavasti Moura on sellainen alkavalla kaudella.

Sinällään tämä hiljainen deadline day oli hyvä asia, että hurlumhei yleisellä tasolla vähän rauhoittui. Pakkoraossa olevat saivat maksaa kalliisti haluamistaan pelaajista.
Ossie

Poissa Poissa


Vastaus #278 : 09.08.2018 klo 22:33:38


Kannanotto kuvaa aika lailla omiakin tuntoja.

Jos kausi lähtee huonosti käyntiin, käynnistyy kannattajien keskuudessa samankaltainen repivä, sisällissotamainen prosessi kuin Arsenalin kannattajakunnassa on käynnissä.
4/4

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Modernit Laitapuolustajat


Vastaus #279 : 09.08.2018 klo 22:34:26

Minua jostain syystä häiritsee eniten nämä arrogantit kommentit, jossa nostetaan itsensä jalustalle. Asiat voi käsitellä monin eri tavoin. Se ei välttämättä ole naiviutta tai sinisilmäisyyttä (tai tyhmyyttä... Sitähän sä kysyit).

Kaikki tyylillään. Levy&Poch fanclubin mitään ei tehty väärin -asenne on vain jotenkin kulunut levy, joka itseäni risoo.
D4

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: COYS!


Vastaus #280 : 09.08.2018 klo 22:35:46

Itseäni ei suinkaan häiritse tai harmita itsessään siirtoikkunan tapahtumat tai no tässä taupauksessa tapahtumattomuus yhtä paljoa kuin joidenkin kanssaforumistien sinisilmäisyys ja naivius.

En tiedä, oliko minulle kohdistettu, mutta noin omasta puolestani sanoisin, että minua taas häiritsee se mustavalkoisuus, millä asioihin täällä(kin) tunnutaan suhtautuvan. Itse odotin Spursin pystyvän 1-2 isomman luokan hankintaan tänä kesänä. En itse usko siihen yksinkertaistukseen, että "Spurs on 2 hankinnan päässä jostain (tätä ei oikein koskaan edes avata)", mutta juuri tuollaisilla isomman rahan hankinnoilla joukkuetta olisi voinut oikeasti vahvistaa.

Mutta, mua risoo se, että tämä hankintojen epäonnistuminen vedetään ihan överikatastrofiksi. Varmaan kyse on tunnepohjaisesta reaktiosta, kun omat odotukset eivät täyty, mutta c'mon, onko tämä joukkue yhtäkkiä kesäkuukausina muuttunut valjun top-3-porukasta ihan paskaksi jengiksi?

Tunnistan jossain määrin nuo viittauksesi sinisilmäisyydestä ja naiviudesta, mutta mielestäni ihan samoja termejä voisi tässä keskustelussa käyttää molemmista shakkilaudan värejä edustavista osapuolista ihan yhtä lailla.

Noin...tulipa purettua oma henkinen painolasti. Nyt lopetan tämän keskustelun tähän. Peace kaikille, ja lauantaina aloitetaan sitten se homma, jonka takia tätä joukkuetta seurataan.
journeyman

Poissa Poissa


Vastaus #281 : 09.08.2018 klo 22:43:57

Tähänhän minä siis vastasin:
Minusta siis on aika vähättelyä sanoa, että Sanchez ja Moura eivät olisi juuri mitään verrattuna mihin tahansa valioliigaseuraan, eikä Llorentekaan hankintahetkellä huonolta vaikuttanut. Kysymys siis vain oli, että mitkä valioliigaseurat saivat tänä kesänä parempia vahvistuksia? Ja pointti siis enemminkin se, että vaikka tämä kesä ei siirtojen kohdalta onnistunut, niin on Poche Levyltä tukeakin saanut - toki selvästi stadionprojektin rajoittamana.

Ok oma pointti oli ihan toinen ja koski lähinnä pelaajien määrää ja nettokulutusta. Toki pidän Sanchezia ja Mouraa kovina hankintoina. Mutta kun kerran kysyt niin tuohon vastaaminen on vielä kovin vaikeaa. Toivottavasti ei yksikään, mutta tekiväthän top6 seurat aika kovia hakuja. Lisäksi Poolilla on se Van Dijk niin ikään viime tammikuulta. Sitten West Hamilla ja Evertonilla aika monta potentiaalista arpaa.
D4

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: COYS!


Vastaus #282 : 09.08.2018 klo 22:53:45

Toivottavasti ei yksikään, mutta tekiväthän top6 seurat aika kovia hakuja. Lisäksi Poolilla on se Van Dijk niin ikään viime tammikuulta.

Pool kyllä. Rahaa siellä on palanut neljäsosa-kolmasosa Spursin muka ylikalliin stadionin hinnasta, mutta hankinnat ovat olleet kyllä mielestäni hyvin harkittuja. Propsit siitä poolille.

Mutta muut top-6 seurat sitten?
- Mahrez toki hyvä haku, mutta Cityn nippu oli jo valmiiksi niin megakova, ettei tuo nyt edes hirveästi heilauta sen tasoa.
- Arsenal teki pitkästä aikaa sikäli fiksuja hankintoja, että ne osuivat joukkueen puutekohtiin, mutta aika isoja kysymysmerkkejä nuo vielä ovat.
- Chelsea ehkä onnistui hankintapuolella näistä toiseksi parhaiten...ainakin, jos pitää vuoden lainahankintaa hyvänä diilinä (ehkä se Chelskiin sopii, kun pitkäjänteisyyden puutetta on tapana paikata rahalla).
- ManU hankki yhden kysymysmerkin keskikentälleen, ja Mou valittaa, kun ei saanut tehtyä haluamiaan hankintoja.

Lainaus
Sitten West Hamilla ja Evertonilla aika monta potentiaalista arpaa.

Pitäisi varmaan itse katsoa nuo kokonaisuuksina kunnolla läpi, mutta jotenkin sellainen "hankitaan kaikki, jotka saadaan" -olo noista tuli. Evertonilla voi kyllä uuden valkkunsa saadessa palikat kohdilleen olla isommankin nousun paikkaa, mutta katsotaan nyt.
Lilywhite

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Watch Us Rise


Vastaus #283 : 09.08.2018 klo 22:54:06

Word.

Levyä ja Pochia on kritisoitu vaikka kuinka pitkään jo aiemminkin ja synkkiä pilviä on maalailtu. "Sinisilmäisyys" on ollut esillä jo vuosikaudet, mutta niin vain Spurs on tilanteessa, jossa se sitten olisi "parin hankinnan päässä" jostain vielä tätäkin paremmasta. Pitäisikö näin olla, no ei näillä resursseilla. Onko jokainen Pochin kausi ollut käytännössä kiitettävä, kyllä on. Onko tässä rakennettu tarkkaan harkiten kestävää kehitystä, kyllä on.

Onko Spursilla varaa lähteä riskeeraamaan, ei ole vaan kaiken täytyy olla tarkkaan harkittua. Tämä on opittu kantapään kautta. Mitä jos pelimerkit, jotka paljon parjattuun Sissokoon käytettiin, olisi säästetty parempaa hetkeä varten, olisko tilanne parempi, voisi hyvinkin olla.

Vähän tuntuu, kuin tässä olisi totuttu hieman liian hyvään ja tätä tilannetta pidettäisiin jotenkin itsestään selvyytenä. Toki Poch ja seura ovat ihan itse rimansa korkealle nostaneet.
journeyman

Poissa Poissa


Vastaus #284 : 09.08.2018 klo 22:58:00

Kaikki tyylillään. Levy&Poch fanclubin mitään ei tehty väärin -asenne on vain jotenkin kulunut levy, joka itseäni risoo.

Kenellä tällainen on? Minusta se, että joka asiasta ei jaksa kritisoida ja vinkua käännetään heti seurajohdon perseennuolennaksi. Tässä ollaan aika lähellä niitä pokaalikeskusteluja. Joidenkin mielestähän Spurs ei ole saavuttanut mitään viime vuosina, koska pokaali. D4 tuossa jo purki ihan hyvin noita ajatuksia sanoiksi. Minuakin harmittaa paljon se, että CM ei panostettu. Ainakaan huhuissa ei ollut kunnianhimoista tarjousta. Mutta toisaalta ymmärrän miksi ei. Harmittaa myös Sessegnonin kanssa tuhnuilu. Näiden hyväksi puoleksi voi kaivaa sen, että Levyllä on nyt enemmän painetta miellyttää Pochia, tähtiään ja kannattajia. On selvää, että jatkosoppareita pitää tulla eikä tulevia ikkunoita voi nukkua ohi.

Mainittakoot, että thst kirjoitus oli hyvä ja asiallinen.
Demian

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Bob cut


Vastaus #285 : 09.08.2018 klo 23:39:02

Mainittakoot, että thst kirjoitus oli hyvä ja asiallinen.

Niin, toisin kuin esimerkiksi Lilyn ylläolevasta viestistä voisi päätellä, on perusteltu kritiikki ihan mahdollista vaikka olisikin yleisesti tyytyväinen Levyyn ja Pochettinoon.

Voi olla, että tässä tilanteessa kannatti ihan oikeasti jättää (paniikki)hankinnat tekemättä, mutta se että tähän tilanteeseen on ylipäänsä päädytty on seurausta seurajohdon tekemistä virheistä, eivätkä monet oikein tehdyt asiat tee näitä virheitä tekemättömiksi.
Taricco

Poissa Poissa


Vastaus #286 : 10.08.2018 klo 06:17:22

Muistetaan nyt, miten pari kautta sitten dumattiin Levy, kun se ei ostanut DMC:tä. Mutta Poch olikin tehnyt Dieristä DMC:n ja kaikki oli mahtavaa.

Vedetään ne johtopäätökset siirtoikkunasta vasta muutaman kierroksen jälkeen, kun on nähty kuka pelaa, missä ja miten.

bergerinpatrik

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LFCInter


Vastaus #287 : 10.08.2018 klo 06:28:05

Pool kyllä. Rahaa siellä on palanut neljäsosa-kolmasosa Spursin muka ylikalliin stadionin hinnasta, mutta hankinnat ovat olleet kyllä mielestäni hyvin harkittuja. Propsit siitä poolille.

Mitään faktaa minulla ei ole tarjota, mutta onko missään tullut vastaan stadionrempan todellisia kustannuksia vai vieläkö mennään sillä £400m arviolla?
Lehdistössä yms. on huhuttu reilusti venyneistä kustannuksista, nimioikeuksien myynnin sakkaamisesta ja aika suurista lyhennyseristä. Voisiko tämä olla oikeasti perimmäinen syy astetta hiljaisempaan kesään?
Seeteufel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tuhkimotarinat, Harry Kane, DFB-Auswahl


Vastaus #288 : 10.08.2018 klo 07:42:17

Spurs on tehnyt sen verran hyvää tiliä viime vuodet, että hankintoihin pitäisi olla rahaa stadioninlainan ja Levyn liksan jälkeenkin.
D4

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: COYS!


Vastaus #289 : 10.08.2018 klo 07:43:16

Mitään faktaa minulla ei ole tarjota, mutta onko missään tullut vastaan stadionrempan todellisia kustannuksia vai vieläkö mennään sillä £400m arviolla?
Lehdistössä yms. on huhuttu reilusti venyneistä kustannuksista, nimioikeuksien myynnin sakkaamisesta ja aika suurista lyhennyseristä. Voisiko tämä olla oikeasti perimmäinen syy astetta hiljaisempaan kesään?


Huhuja on liikkunut kustannuksista, mutta ei minun silmääni mitään virallisempaa seuran suunnalta. Se nyt on varmaa, ettei se kustannus tule tuo £400m olemaan, vaan varmaankin jotain £700m-£1000m välillä, riippuen siitäkin, mitä asioita halutaan kustannuksiin laskea mukaan (pelkkä stadion vs. stadion + ympärille rekennettava muu infra, kuten hotellit, supermarketti, jne.).

En jaksanut yo. kommenttia varten tarkistaa, paljonko Poolin viimeisen vuoden kulutus pelaajakauppoihin on, mutta eikö se nyt jossain £200m-£300m välillä huitele? Pointtina oli samalla rivien välissä huomauttaa, että vaikka lehdistö ja sosiaalinen media on Spursin stadionhankkeen "hintojen karkaamisesta pilviin" pitänyt kovaa meteliä, niin pelaajainflaatio (ja sen mahdollistava seurojen tulotason kasvu) on ollut niin valtavaa, että suhteessa noihin stadionin rakennuskustannukset eivät enää vaikutakaan ihan niin suurilta.

Vaikka seuran suunnalta ja sosiaalisen median tietäjien toimesta on paljon vakuutettu, ettei stadionlaina vaikuta (suoraan) seuran pelaajahankintoihin, niin minusta pitää nyt 4/4:ää lainatakseni olla aika naivi, jos tämän täysin uskoo. Spursin toimintaa viime vuodet katsoen on minusta ollut ihan selvää, että stadionin asettamiin taloudellisiin rajoitteisiin on varauduttu jo pitkään, eli lienee niin, ettei se Spursin pelaajahankintapolitiikkaa enää tässä kohtaa ole muuttunut, vaan näin on käynyt jo n. 5 vuotta sitten. Totta kai tuo myös tänä kesänä näkyi siinä, ettei Spurs pysty Poolin lailla laittamaan rahaa haisemaan, mutta vuosien säästökuurin jälkeen sitä siirtokassaa kyllä piti olla - huhujen mukaan ilman myyntejäkin sellaiset £100m-£150m.
Lilywhite

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Watch Us Rise


Vastaus #290 : 10.08.2018 klo 08:02:02

Muistetaan nyt, miten pari kautta sitten dumattiin Levy, kun se ei ostanut DMC:tä. Mutta Poch olikin tehnyt Dieristä DMC:n ja kaikki oli mahtavaa.

Vedetään ne johtopäätökset siirtoikkunasta vasta muutaman kierroksen jälkeen, kun on nähty kuka pelaa, missä ja miten.
Eriksen tai Lamela voisivat olla nyt siirrettävissä keskelle. Jos sinne Eriksen koulittaisiin hieman diermäisesti, niin sehän olisi onnistuessaan parempi ratkaisu, kuin yksikään mahdollinen hankinta. Nyt tähän olisi jopa varaa, kun yläoksalle on vaihtoehtoja runsaasti.
D4

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: COYS!


Vastaus #291 : 10.08.2018 klo 08:08:04

Eriksen tai Lamela voisivat olla nyt siirrettävissä keskelle. Jos sinne Eriksen koulittaisiin hieman diermäisesti, niin sehän olisi onnistuessaan parempi ratkaisu, kuin yksikään mahdollinen hankinta. Nyt tähän olisi jopa varaa, kun yläoksalle on vaihtoehtoja runsaasti.

Minä näen, että huhutussa formaation muutoksessa olisi juuri tällaista ajatusta taustalla. Eriksen keskikentän pohjalla 4-2-3-1:ssä kuulostaa hiukan riskaabelilta (vaikka kaveri tunnollisesti puolustustyönsä tekeekin), mutta 4-3-3:n keskikenttäkolmikon ylemmällä oksalla taas ihan hyvältä.

-----------Lloris-----------
Tripps-Sanchez-Jan-Davies
-----------Dier------------
----Eriksen----Dembele----
--Son---------------Dele--
----------Kane------------

Ylläolevassa suurin kysymysmerkki on Dembele, joka tuskin pystyy kaikkia otteluita pelaamaan. Oikeastaan kaikille mulle löytyy aika hyvät varamiehetkin...pl., tietty Harry, jonka puuttuessa kärjen taso väistämättä tippuu, olipa siellä Son tai Llorente.
Spure

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tottenham Hotspur


Vastaus #292 : 10.08.2018 klo 08:20:18

Ehkä nyt kuitenkin olen sillä fiiliksillä, että katsotaan rauhassa. Siirtoikkuna oli pettymys, ei otettu kunnianhimoista harppausta vahvistaa esim. sitä CM osastoa ja CD. Nyt katseet kääntyy sitten tiettyihin pelaajiin ja Pochettinoon, vieläkö nämä pelaajat jatkavat koirankopissa vai ovatko tasavertaisessa asemassa.

MM-kisojen alla Pochettinoa vietiin kuumeisesti Real Madridin koutsiksi, mutta vähän omaksi yllätykseksi, Poch hylkäsi sen tilaisuuden ja tarttui pitkään jatkosopimukseen. Olen paljon kritisoinut eri asioista Pochettinoa, ja siitä on jotkut aina vetäneet johtopäätöksiä, että täällä vaaditaan suurin piirtein potkuja, vaikka olen koko ajan ollut tyytyväinen miehen kokonaistyöhön. Ilmassa on sellaista SAF:maista kulttuuria, pitkäjänteistä työtä. Meillä on selkeä jatkuvuus Harryssä, Delessä ym. , pelisysteemi on selkäytimessä, pelaajilta vaaditaan kuntoa, kuri on kova. Se missä kritisoin, on kaiken potentiaalin hyödyntäminen. Vanhenevia pelaajia voisi huomioida enemmän, heidän kokemus olisi arvokasta. Pochettino suosii nuoria pelaajia, koska ne ovat helppoja käsitellä ja kuntopuoli/kestävyys on jo iän puolesta parempi.


Eriksen tai Lamela voisivat olla nyt siirrettävissä keskelle. Jos sinne Eriksen koulittaisiin hieman diermäisesti, niin sehän olisi onnistuessaan parempi ratkaisu, kuin yksikään mahdollinen hankinta. Nyt tähän olisi jopa varaa, kun yläoksalle on vaihtoehtoja runsaasti.

Mitään viitettä Lamelan kohdalla tähän ei ole, että näin tulisi käymään enkä näe Lamelassa sellaisia ominaisuuksia.
ziizaah

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: To dare is to do profit


Vastaus #293 : 10.08.2018 klo 08:21:36

Eikös aika iso miehistöstä on alunperin ollut ostohetkellä melkoisia arpoja? Dele Alli ja Dier varmaan parhaimpana esimerkkinä. Eniten harmittaa, että tästä siirtoikkunassa ei löytynyt yhtään vastaavaa kaveria, joka olisi saatu halvalla, ja jossa olisi ollut potentiaalia pelimieheksi. Toki siinä vaiheessa kun arvan hinnaksi alkaa muodostua 25-30 miljuunaa, ymmärrän täysin, ettei tätä arpaa osteta (Grealish).

Itse uskon, että jokainen tiimi tarvitsee tuoretta verta ja uutta kilpailua pelipaikoista menestymiseen. Vaikkei hankinta suoraan avaukseen menisikään, niin avauksen pelaajalla on pelko persiissä, että huonosti pelaamalla vaihtopenkki kutsuu. Toivottavasti tuolta junioriosastolta vastataan nyt huutoon. Nyt on Skippillä, Amosilla ja kumppaneilla hyvä mahdollisuus päästä pelaamaan kovia pelejä.
Reiner Maurer

Poissa Poissa


Vastaus #294 : 10.08.2018 klo 08:27:18

Jos vieraaseen pöytään sallitaan, niin yleisesti voidaan sanoa sen olevan luonnollista että fanit haluavat uusia hankintoja ihan puhtaasti sen vuoksi että joku tulisi hankinttua. Mutta kuten tuossa yllä D4 totesi, niin vaikka Spurs ei hankkinut ketään, niin he eivät/te ette myöskään menettäneet ketään. Jos tämän vuoksi väittäisin joukkueen jopa vahvistuneen, kun sama ryhmän avulla syntyy parempi koheesio. Toki sarjan ensimmäisiä kierroksia saattaa häiritä nämä MM-pelureiden huilaamiset (joka vissiin pahiten iski Spursiin), mutta kaiken kaikkiaan väittäisin tilanteen olevan Pohjois-Lontoossa jopa erinomainen. Toki huippu-urheilussa vain tulokset ratkaisevat, niin jos Spurs saa menestystä niin tämä on "nerokas ratkaisu", kun taas jos sitä ei tule niin syy on luonnollisesti siinä "ettei joukkuetta vahvistettu / uudistettu tarpeeksi". Mutta näinhän se menee riippumatta mitä tekisi...

Tosiaan vertailuna muihin TOP 6-joukkueisiin niin:

- Shitty: suht rauhallinen siirtoikkuna periodi, jossa joukkueen jo ennestään vahva runko pystyi ennalla: if it ain't broken...
- Manu: täällä palikat sekaisin kiitos setä-Josen: has lost the plot...
- A*****l: managerimuutos on muutos jolla on aina jokin +/- vaikutus, mutta mikä vaikutus mahd. ylätason organisaatio-/omistajamuutoksilla sitten on?
- Chelsea: sama tilanne kuin yllä, mutta täällä on vielä (avain)pelaajia joilla on toinen jalka & sydän toisessa maassa ja seurassa? Entäs sitte ulkojalkapallolliset kuviot kuten Venäjä-sanktiot yms...?
- Pool: kalliita, mutta toki hyviä hankintoja millä on pyritty tukkimaan heikot osa-alueet, mutta kuten Kloppon jengissä ollaan tututtu, niin siellä jos jossain koheesiolla on tärkeä merkitys. Tuottaako heavymetalfußball tulosta?
Demian

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Bob cut


Vastaus #295 : 10.08.2018 klo 11:18:33

Minä näen, että huhutussa formaation muutoksessa olisi juuri tällaista ajatusta taustalla. Eriksen keskikentän pohjalla 4-2-3-1:ssä kuulostaa hiukan riskaabelilta (vaikka kaveri tunnollisesti puolustustyönsä tekeekin), mutta 4-3-3:n keskikenttäkolmikon ylemmällä oksalla taas ihan hyvältä.

4-3-3 kuulostaa ainakin teoriassa hyvältä, mutta vähän mietityttää miten Delen ja Eriksenin saa siinä mahtumaan samaan aikaan kentälle. Kumpikaan ei ole varsinaisesti laituri, enkä ole aivan vakuuttunut pysyisikö ryhmitys puolustussuuntaan tasapainossa molempien pelatessa keskellä.
D4

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: COYS!


Vastaus #296 : 10.08.2018 klo 16:01:07

4-3-3 kuulostaa ainakin teoriassa hyvältä, mutta vähän mietityttää miten Delen ja Eriksenin saa siinä mahtumaan samaan aikaan kentälle. Kumpikaan ei ole varsinaisesti laituri, enkä ole aivan vakuuttunut pysyisikö ryhmitys puolustussuuntaan tasapainossa molempien pelatessa keskellä.

Toisaalta Dele on pelannut käytännössä toista kärkeä aika useinkin Harryn vieressä, joten uskoisin kyllä tuon sopivan yläkolmikkoon, vaikka varsinaisesta laitahyökkääjästä ei voikaan puhua. Eriksenin paikka tuossa muodostelmassa on selvästi keskikentällä.
Eiccu

Poissa Poissa


Vastaus #297 : 10.08.2018 klo 17:23:07

- Manu: täällä palikat sekaisin kiitos setä-Josen: has lost the plot...

Tätä toitotetaan joka paikassa, mutta mihin tuo oikeasti perustuu?

Kun United talvella hankki Sanchezin, oltiin laajalti sitä mieltä, että United tarvitsee keskikenttäpelaajan Carrickin lähtöä paikkaamaan ja laitapakin. Molemmat tulivat. Ilmeisesti myöhemmin Mourinho tuli siihen tulokseen, että United tarvitsee vielä kovan luokan topparin ja laitapelaajan, mutta sellaisia ei löytynyt.

Mourinho itse on tätä mieltä:
Uutinen
"I have my players and I like my players," he said. "I like to work with my players. One lie repeated 1,000 times is still a lie but the perception of people is that it's true.

"When you repeat 1,000 times that my relationship with my players is not good, it's a lie, repeated 1,000 times is still a lie.

"I like my players and my group. I enjoy the last season, the fight to finish where we finished and to manage the best position in five or six years.

"I'm going to enjoy this season."


Lehdissä kirjoitetaan, että kaikki on sekaisin, mutta joukkueen sisältä kuuluu pelkkää positiivista. Kukin uskoo mihin haluaa.

Ja ettei menisi ihan kokonaan OT:ksi, niin mielestäni Spursin kesässä ei ollut juuri valittamista. Ketään ei lähtenyt, eikä tuolla varsinaisesti ole sellaisia paikkoja, jota kaipaisivat vahvistusta. Joukkueen ikärakenne on sellainen, että kehitystä voi hyvin tapahtua ilman hankintojakin. Siirtomarkkinat on todella yliarvostetut, koska harvoin siirtomarkkinoilla isosti hääräilleet ovat menestyneet odotetusti. Parhaana esimerkkinä ehkä kahden vuoden takainen United, jota yleisesti pidettiin Mourinhon, Pogban, Mkhitaryanin ja Baillyn tulon myötä vahvana mestarikandidaattina, vaikka se todellisuudessa ei ollut läheskään valmis mestaruustaistoon.
Lilywhite

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Watch Us Rise


Vastaus #298 : 10.08.2018 klo 17:32:18

Tätä toitotetaan joka paikassa, mutta mihin tuo oikeasti perustuu?
Ihan yleinen ja objektiivinen mielipide ManU-leirin ulkopuolella, joka on helppo allekirjoittaa sekä näkyy kaikkialla.

Muuten ihan hyvä näkökulma Spursin kesään Ylos
john white

Poissa Poissa


Vastaus #299 : 10.08.2018 klo 17:40:54

Ihan yleinen ja objektiivinen mielipide ManU-leirin ulkopuolella, joka on helppo allekirjoittaa sekä näkyy kaikkialla.

Muuten ihan hyvä näkökulma Spursin kesään Ylos

En nyt ole sivan vakuuttunut tuon yleisen mielipiteen perusteluista. Tuskin joukkue nyt aivan sekaisin on.  Woodwardin ja Moun välillä oletettavasti voisi tuota miekkailua olevan, mutta hieman nyt haiskahtaa savulta ilman tulta.
Vähän samaa, kuin jokaisesta Pochettinon lausunnosta kaivetaan vihjeitä ja muka todisteita välirikosta Levyn kanssa.
Itse veikkaan ManUtd olevan Spursin pahin kilpailija siitä kakkossijasta
;)

 
Sivuja: 1 ... 11 [12] 13 ... 77
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines