FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
18.08.2018 klo 05:01:36 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1]
 
Kirjoittaja Aihe: Diego Armando Maradona  (Luettu 3746 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
D mies

Poissa Poissa


: 26.07.2018 klo 22:22:33

Jo tuossa MM-kisojen sekoilujen aikaan teki mieli perustaa miehelle ihan oma topikkinsa, ja silloin hakuja tehdessä selvisi, ettei Diegolle ihan omaa näemmä edes ole! Esim. Gazzalle ja monelle muulleekin aktiiviuransa jo päättäneelle futareille näitä täällä silti on.

Eli siis: Mitä tulee mieleen Diego Armando Maradonasta? Hand of God? Vai Napoli? Onko hän maailman yhäkin paras jalkapalloilija? Vai oliko Pele tai George Best tai David Beckham vielä kovempi? Ja tietysti: Kuinkakohan kauan tuo jätkä vielä elää?

Mutta Diego on Diego.

Parit linkit;

https://fi.wikipedia.org/wiki/Diego_Maradona

https://www.suomifutis.com/2018/07/diego-maradona-sekoili-jalleen-karmeassa-kunnossa-auton-ratissa/
Raksaus

Poissa Poissa


Vastaus #1 : 26.07.2018 klo 22:32:19

Lainaus
The Iglesia Maradoniana (English: Church of Maradona; literally Maradonian Church ) is a religion, created by fans of the retired Argentine football player Diego Maradona, whom they believe to be the best player of all time.

Iglesia Maradoniana (Church of Maradona)

Diego Maradona in 2012
The Iglesia was founded on October 30, 1998 (Maradona's 38th birthday) in the city of Rosario, Argentina. It could be seen as a type of syncretism or as a religion, depending on what religious definition one chooses to use. It was said by Alejandro Verón, one of the founders: “I have a rational religion, and that’s Catholic Church, and I have a religion passed on my heart, passion, and that’s Diego Maradona.” Supporters of the Maradonian Church, supposedly from all parts of the world, count the years since Maradona's birth in 1960.


Ten Commandments

The "Ten Commandments" of the Iglesia Maradoniana are:

The ball is never soiled.
Love football above all else.
Declare unconditional love for Diego and the beauty of football.
Defend the Argentina shirt.
Spread the news of Diego's miracles throughout the universe.
Honour the temples where he played and his sacred shirts.
Don't proclaim Diego as a member of any single team.
Preach and spread the principles of the Church of Maradona.
Make Diego your middle name.
Name your first son Diego.
Our Diego   Edit

The "Lord's Prayer" of the Iglesia Maradoniana is called "Our Diego", and is as follows:

Our Diego, who is on the pitches,
Hallowed be thy left foot, bring us your magic. Make your goals remembered on earth as in heaven,
Give us some magic every day, forgive the English squad, as we have forgiven the Napolitan Mafia,
Don't let yourself get caught offside and free us from Havelange and Pelé.
Diego

D10S

It is popular, among the followers of this religion (and also among other football fans), the use of the neo-Tetragrammaton D10S as one of the names of Maradona: D10S is a portmanteau word which fuses 10 (diez in Spanish), Maradona's shirt number, and dios, the Spanish word for god.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Iglesia_Maradoniana

Olikohan se tämä joka oli siinä Maradona dokkarissa jossa oli joku kaste- seremonia missä törkättiin pallo vasemmalla kädellä Peter Shiltonin pahvikuvan ylitse.
Stark

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Wu-Tang Clan


Vastaus #2 : 26.07.2018 klo 22:34:05

Tää on se kaveri ketä on aina vertailtu Messiin.
Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #3 : 26.07.2018 klo 22:56:57

Jotain se tässä muutama päivä sitten mussutti Javier Zanettista.
candidate

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 26.07.2018 klo 23:00:06

Paras Pelaaja Koskaan. Syy miksi futiksen kanssa olen ollut niin paljon tekemisissä.
ensijokolmas

Poissa Poissa


Vastaus #5 : 26.07.2018 klo 23:36:26

Olen antanut itseni ymmärtää, että yleisellä tasolla miestä pidetään vanhemmankin sukupolven osalta monessa paikassa lähinnä taiturina, loistavana kuljettejana ja harhauttelijana, maalintekijänä ja ennen kaikkea voittajana, mutta esim. Napolissa ja Argentiinassa Diego nähdään lisäksi myös aivan maailmanluokan pelintekijänä ja joukkuepelaajana, koska noilla suunnilla Maradona nähtiin useammin tositoimissa ja ehkä ne mielikuvat eivät perustu pelkästään pariin soolomaaliin MM-kisoissa (toki siellä on ne legendaariset alustukset esim 86-finaalissa ja Brasilia-Argentina 1990). Nykypäivänä jalkapallon seuraaminen on helpompaa ja puoli maailmaa seuraa HD-laadulle, mitä joku Messi tekee maanantai-iltana Eibar-awayssa.

En tosiaan itsekään osaa tähän mitään sanoa, sillä niin vähän miehen pelivuosilta muistan. Youtube-koosteita varmaan kaikki selannut läpi, mutta niissähän on hyvin pitkälti vain noita soolomaaleja ja vastaavia. Onkin todella vaikea arvioida, mikä miehen  taso oikeasti on verrattuna nykypäivään. Sanotaan, että jalkapallo on lajina kehittynyt niin paljon, että parhaimpien vuosiensa Maradona pelaisi nykypäivänä jossain Argentiinan divareissa (jättäen huomioimatta kuinka kovaksi jannuksi Maradona olisi kehittynyt nykyaikaisilla valmennusmetodeilla jne), mutta onkohan näin. Kyllähän jotkut Tottit ym viime vuosina loistaneet virtuoosit ovat lähes saman aikakauden pelaajia loppujen lopuksi.

Maradona on kuitenkin aivan poikkeuksellinen lahjakkuus, eikä ole varmaan kovin väärin väittää miestä kaikkien aikojen parhaimmaksi. Ja ainakin sitä persoonaa ja tarinoita riittää, joskin hieman surullismielisen sävyisiä ovat peliuran jälkeiset tapahtumat olleet. Tai ainakaan käytös ei ole ollut sille Jumalan (tai siitä seuraava, ylöspäin) asemalla sopivaa, vaan ennemminkin Diegosta on kuoriutunut tuollainen hieman oikukas klovni.
« Viimeksi muokattu: 26.07.2018 klo 23:41:32 kirjoittanut ensijokolmas »
Mr. Bungle

Poissa Poissa


Vastaus #6 : 27.07.2018 klo 00:26:34

Monta viestiä menty eikä kukaan ole vaivautunut edes mainitsemaan mitä Diego Armando nykyisin puuhaa. Hänhän toimii Valko-Venäjällä Dynamo Brestin puheenjohtajana. Valko-Venäjä ja Maradona kuulostaa kyllä hyvältä yhdistelmältä.
john white

Poissa Poissa


Vastaus #7 : 27.07.2018 klo 08:03:53

80-luvulla Eurosport lähetti Serie A otteluita ja olihan se ilo seurata Napolin ja Diegon peliä.
Lätkis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Baba Wusutunde


Vastaus #8 : 27.07.2018 klo 08:31:48

Maradona pelasi aikakaudella, jolloin kentällä vallitsi melkeinpä viidakon lait. Pepsitähtiä tänä päivänä ylisuojellaan ja voin vaan kuvitella millaista tuhoa uran huippuvuosien Maradona saisi aikaan nykypäivänä, jos saisi vastaavanlaista apua tuomareilta kuin messit ja ronaldot.

Raksaus

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 27.07.2018 klo 09:01:16

Maradona on kuitenkin aivan poikkeuksellinen lahjakkuus, eikä ole varmaan kovin väärin väittää miestä kaikkien aikojen parhaimmaksi. Ja ainakin sitä persoonaa ja tarinoita riittää, joskin hieman surullismielisen sävyisiä ovat peliuran jälkeiset tapahtumat olleet. Tai ainakaan käytös ei ole ollut sille Jumalan (tai siitä seuraava, ylöspäin) asemalla sopivaa, vaan ennemminkin Diegosta on kuoriutunut tuollainen hieman oikukas klovni.

Jalkapallomaailman Matti Nykänen.
Spure

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tottenham Hotspur


Vastaus #10 : 27.07.2018 klo 09:32:06

Ei parempaa pallotaituria ole ollut, mutta parhaaksi en nostaisi peliaivojen kantilta. Arvottaessa parhaita pelaajia itsellä just ne peliaivot isossa roolissa; Riquelme, Litmanen, Beckham..
Keano

Poissa Poissa


Vastaus #11 : 27.07.2018 klo 09:36:19

Valko-Venäjä ja Maradona kuulostaa kyllä hyvältä yhdistelmältä.

Voipi pikaisesti kroonista nilkkatulehdusta pukata.
Budha-B

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea


Vastaus #12 : 27.07.2018 klo 11:45:58

https://www.youtube.com/watch?v=eeoLfF86W78
spectre

Poissa Poissa


Vastaus #13 : 27.07.2018 klo 11:54:08

Ei parempaa pallotaituria ole ollut, mutta parhaaksi en nostaisi peliaivojen kantilta. Arvottaessa parhaita pelaajia itsellä just ne peliaivot isossa roolissa; Riquelme, Litmanen, Beckham..

Beckhamhan se varsinainen välkky oli. Hyvän pelikäsityksen omaava ei mielestäni tarvii olla mikään älykkö, vaan poikkeuksellinen ajatusmaailma ja pelin hahmotuskyky tekee sen. Luovat pelaajat ylipäätänsä. Olihan Maradonan ratkasut välillä aivan uskomattomia lisättynä muihin skillseihin.

 
Paremmin tietävä nimimerkki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kaikki limaniput


Vastaus #14 : 29.07.2018 klo 18:31:44

Mitenkään väheksymättä mainittuja pelaajia en tiedä, osoittaako [kärjistys] jatkuva pallon hierominen ja syöttely [/kärjistys] sitten erityistä peliälyä verrattuna vaikka Burruchagan vapauttamiseen 1986 tai läpisyöttöön Caniggialle 1990, etenkin kun muistetaan noiden tilanteiden painetaso.

 
Sivuja: [1]
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines