FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.08.2019 klo 16:31:41 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 58 [59] 60 ... 89
 
Kirjoittaja Aihe: AS Roma 2018/2019 - Voglio solo star con te  (Luettu 294551 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Watershed

Poissa Poissa


Vastaus #1450 : 14.05.2019 klo 16:41:50

Surullisesti tämä päättyi, jos päätös oikeasti tuli seuran puolelta. Minusta De Rossin pelillistä arvoa ei tälläkään kaudella voi edelleenkään vähätellä pätkääkään, ja siihen peilaten päätös on mielestäni typerä jo ihan urheilullisesta näkökulmasta, puhumattakaan sitten kaikesta muusta siihen päälle. Loukkaantumisia toki on ollut ja varmastikin tulevilla kausilla olisi ollut käytettävissä ehkä noin puolissa peleistä, mutta jollain maltillisella palkalla jatko olisi minusta ollut ainoa oikea ratkaisu. Toki jos Daniele on hinnoitellut itse itsensä ulos (ehkä MLS-rahat hieman silmissä vilkkuen?), niin sitten tilanne on toinen - vaikka kuinka seuralegenda onkin, niin palkanmaksun pitää tapahtua mielestäni puhtaasti urheilullisin perustein.
JonathanH

Poissa Poissa


Vastaus #1451 : 14.05.2019 klo 16:49:08

Oman etäkannattamisen tietyn aikakauden päätös, Kapteeni ja Daniele olivat itselleni varmasti kaikille tietynlaisia Rooman pyhiä ikoneita, kohta molemmat ovat poissa mutta ei ole kyllä korvaavia johtajia näköpiirissä. Aika entinen ei koskaan palaa, vanhaksi tässä on tulossa kun kaikki nuoruuden sankarit alkavat olla pelikentillä jo eläköityneet.

Pitkän linjan lurkkaaja täällä, nyt ajattelin ruveta kirjottelemaankin miksipä ei.
Azzurri #5

Poissa Poissa


Vastaus #1452 : 14.05.2019 klo 16:57:39

Ainakin itse olen katkera seurajohdon toiminnalle asiassa, kuten myös Tottin kohdalla.
Tässä on nyt vuosien varrella tapahtunut paljon pienempiä ja isompia luotaansatyöntäviä asioita seurajohdon toimesta, mutta ainakin tällä hetkellä fiilis on se, että tämä oli viimeinen sinetti. Seurassa on juuri nyt hyvin vähän samaa kuin vielä vaikka 10 vuotta sitten. Tämä kausi oli omalla kohdallani ensimmäinen, ettei ollut oikein mitään intoa edes lähteä paikan päälle. Eikä se suinkaan johtunut pelkästään heikoista otteista kentällä, niissähän ei sinänsä ole mitään uutta.

Tilanteet ovat olleet erilaisia, mutta faktat pysyvät: Daniele De Rossi ja Francesco Totti pakotettiin ulos joukkueesta. En olisi näin voinut kuvitella missään tilanteessa joitain vuosia sitten silloisen Roman kohdalla.

Mielenkiinnolla odotan ultrien reaktiota asiaan.
Kuulemma odottavat hyvin kuumeisesti, mutta kärsivällisesti milloin herra Isoherra uskaltaa vihdoin matkustaa paikan päälle.
« Viimeksi muokattu: 14.05.2019 klo 17:05:33 kirjoittanut Azzurri #5 »
Lester Polsfuss

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SPQR


Vastaus #1453 : 14.05.2019 klo 17:22:22

Tilanteet ovat olleet erilaisia, mutta faktat pysyvät: Daniele De Rossi ja Francesco Totti pakotettiin ulos joukkueesta. En olisi näin voinut kuvitella missään tilanteessa joitain vuosia sitten silloisen Roman kohdalla.

Tämä on kieltämättä erittäin vittumainen asia, ja vaikea ottaa mitenkään rakentavasti. Tulee vaatimaan pitkät sulattelut kyllä. Kyllähän tässä on amerikkalaisten kanssa ollut kestämistä, mutta olen myös suhtautunut vuosien varrella ymmärtäväisesti. Ainoa mikä voi jotenkin loiventaa asioita, on mahdollinen DDR:n posketon palkkapyyntö, mutta jotenkin se tuntuu aika vaikealta uskoa.
« Viimeksi muokattu: 14.05.2019 klo 17:30:14 kirjoittanut Lester Polsfuss »
Warming up

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Semantiikka


Vastaus #1454 : 14.05.2019 klo 17:29:54

Danielelta hienot kaksi viimeistä kautta, vaikka jo vuosikymmenen alussa hankitut silmäpussit ovatkin hidastaneet menoa. Ylos

Silti, mielestäni kuitenkin oikea päätös - onpa sen sitten tehnyt kuka tahansa. Aikansa kutakin ja on tullut aika mennä eteenpäin, vaikka suunnasta ei juuri nyt tunnu jenkeillä olevan tietoa.
lippoliukas

Poissa Poissa


Vastaus #1455 : 14.05.2019 klo 17:42:58

Toivotaan, että kuitenkin sen verran hyvissä merkeissä tämä kaikki tapahtui, että kun DDR saa ne pari jäljellä olevaa pelikautta vaikka sitten MLS:ssä höntsittyä palaisi hän ikuiseen kaupunkiin johonkin rooliin. Vähemmän hänen kaltaisiaan pelureita on ja itse olisin seurapomona (jos ei siis ollut ihan posketon palkkapyyntö) pitänyt miehen rotaatiossa niin kauan kun vaan olisi halunnut pelata ja itse kokenut seuraa auttavansa kentän puolella.
Azzurri #5

Poissa Poissa


Vastaus #1456 : 14.05.2019 klo 17:49:00

Epävirallisten lähteiden mukaan DDR pyysi yhtä milliä. Voi olla täysin tuubaa, sillä lehdistötilaisuuden perusteella sai sen kuvan, ettei mitään neuvotteluita edes käyty.
Rivelino

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma


Vastaus #1457 : 14.05.2019 klo 21:14:58

Hienot 16 viimeistä kautta De Rossilta. Grazie mille!

Uskon, että tämä oli Danielen oma päätös. Ei jenkitkään voi olla niin hölmöjä, että päästäisivät tarkoituksella noin hyvän (edelleen) pelaajan ja johtajan pois.
IlDiavolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ne jotka pärjää 1X2


Vastaus #1458 : 14.05.2019 klo 21:22:38

Ei kauaa ehtinyt sitten DDR kantaa Tottin nauhaa hihassaan. Hieno mies jota jään kyllä kovasti Roman joukkueesta kaipaamaan. Itseasissa se Roma jota olen aina sympannut on nyt viimeistä miestä myöten kuollut :(
la magica

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS ROMA


Vastaus #1459 : 14.05.2019 klo 21:24:37

Hienot 16 viimeistä kautta De Rossilta. Grazie mille!

Uskon, että tämä oli Danielen oma päätös. Ei jenkitkään voi olla niin hölmöjä, että päästäisivät tarkoituksella noin hyvän (edelleen) pelaajan ja johtajan pois.
Se on oikeestaan ihan sama mitä sä uskot asiasta, kun se on ihan yleistä tietoa että DDR olisi halunnut jatkaa Roomassa pelaamista ja nimenomaan jenkit päättivät olla tekemättä jatkosopparia
Rivelino

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma


Vastaus #1460 : 14.05.2019 klo 21:51:22

Se on oikeestaan ihan sama mitä sä uskot asiasta, kun se on ihan yleistä tietoa että DDR olisi halunnut jatkaa Roomassa pelaamista...

Tietysti se on ihan sama mitä minä uskon. Mutta jos tuo yleinen tieto pitää paikkansa, niin kyseessä melko idioottimainen ratkaisu seuran johdolta.
« Viimeksi muokattu: 14.05.2019 klo 22:05:44 kirjoittanut Rivelino »
la magica

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS ROMA


Vastaus #1461 : 14.05.2019 klo 22:41:34

Tietysti se on ihan sama mitä minä uskon. Mutta jos tuo yleinen tieto pitää paikkansa, niin kyseessä melko idioottimainen ratkaisu seuran johdolta.
No siinä komppaan kyllä sua ja varmaan kaikki muutkin mutta ei kyllä enää yllätä mikään tämän seurajohdon osalta sen verran hirveää paskaa sieltä tulee niskaan joka viikko
ASR

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma


Vastaus #1462 : 14.05.2019 klo 23:01:05

Jotenkin tuntuu, että jos lähtö olisi oikeasti Danielen tahto, olisi hän sen suoraan maininnutkin. Jo Tottin kohdalla tehtiin selväksi seurajohdon näkemys nuoriin satsaamisesta ja Roman identiteetin huomiotta jättämisestä. Pallotta johtaa seuraa (sen vähän mitä tekee) puhtaasti bisnes edellä, ja on ollut valmis tekemään koviakin päätöksiä. Jatkuva kannattajien toiveiden vähättely ja ajoittainen hyökkäys omia vastaan on oivallisesti romuttanut seuran omalla tavallaan uniikkia toimintaympäristöä.

Pitkään on ollut helppo katsoa läpi sormien omien suuntaan tehdyt virheet, koska taloutta on saatu kuntoon ja jokin pitkän tähtäimen visio piti olla olemassa. Nyt sitä ei enää kukaan tiedä, tai ei se ainakaan näy ulospäin millään tavalla. Alan olla aika varma siitä, ettei Pallotta ole oikea mies viemään joukkuetta eteenpäin omistajan roolissa. Ainut mahdollisuus suunnan kääntämisellä on huippuluokan urheilutoimenjohtajan saaminen seuraan (tai stadionprojektin nopea eteneminen). Sellainen, joka jo tuntee maan tavat ja tulevan toimintaympäristön. Niitä miehiä on kuitenkin harvassa ja sitä vähemmän halukkaita tulemaan Romaan. Pahasti siis näyttää siltä, että pari vuotta pyristellään ja uusi omistaja antaa sitten laivalle uuden suunnan, kun Taika-Jim on luovuttanut.
Rivelino

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma


Vastaus #1463 : 14.05.2019 klo 23:31:40

Jotenkin tuntuu, että jos lähtö olisi oikeasti Danielen tahto, olisi hän sen suoraan maininnutkin.

Niin. Täytyy tunnustaa, etten ollut jaksanut lukea päivän uutisointia asiasta. Sinänsä olisi ollut helppo uskoa siihen, että DDR olisi lähtenyt omasta tahdostaan, ottaen huomioon se, mitä hän on asiasta viimeisen 5-6 vuoden aikana lausunut. Kieltämättä tämän päivän haastattelut viittaavat päinvastaiseen. Eipä ole kuitenkaan ensimmäinen tyylitön toimenpide Sensien ajan jälkeen...
Azzurri #5

Poissa Poissa


Vastaus #1464 : 14.05.2019 klo 23:50:17

Niin, siis eihän tuossa ole mitään spekuloitavaa. De Rossi sanoi, että olisi halunnut jatkaa ja seuran puolelta Guido Fienga puolestaan totesi, että seura ei (josta pelaajalle ilmoitettiin pari päivää sitten). Ja samalla myönsi ainakin rivien välistä, että asia hoidettiin päin helvettiä.
Kepola

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: AS Roma, Villarreal CF


Vastaus #1465 : 15.05.2019 klo 09:37:38

Ois mielenkiintoista tietää, että millä logiikalla seurajohto olisi päätynyt siihen ettei jatkosopparia voi enää tarjota.

Raha se ei ainakaan voi olla. Jos DDR nyt pari miljoonaa vaikka vuodesta olisi pyytänyt niin summana olisi täysin linjassa muiden pelaajien kanssa ja jos miettii, että korvaaja maksaisi vaikka 30 miljoonaa siirtokuluja ja sitten 1,5m palkkaa per vuosi niin ei tuosta taloudellisempaa ratkaisua saa ainakaan.

Samoin pelkästään perseilemällä asian kuten ilmeisesti nyt tehty niin pelkästään lipputuloissa tulee yhden DDR:n vuosipalkan verran turskaa per peli, kun roomalaiset taas tavalleen uskollisena äänestävät suoraan jaloillaan tätä paskaa.

Entäs sitten se pelillinen puoli? Loukit on tietysti pahoja ja sen myötä DDR:ää ei voi laskea avaavaksi pelaajaksi paikalleen. Mutta sitten taas ollessaan pelillä on sekaan mahtunut aikamoisia beast - mode pelejä edellään ja Johtajan ollessa kentällä on pelin rytmittäminen 5x laadukkaampaa. Annan myös itseni ymmärtää, että olisi varmaan voinut jatkaa myös ns. kakkosvaihtoehtona paikallaan, kun kuitenkin puhutaan kaverista mikä rakastaa tätä logoa vielä 50x kovempaa kuin yksikään meistä tai Curvassa huutava Ultra.

Kaikkinensa siis hyvin tyypillistä Romaa. Vedetään vaan ihan vitun vihkoon, kun toisaalta miksi ei?
« Viimeksi muokattu: 15.05.2019 klo 09:40:27 kirjoittanut Kepola »
Lopez

Poissa Poissa


Vastaus #1466 : 15.05.2019 klo 09:37:55

Ei kauaa ehtinyt sitten DDR kantaa Tottin nauhaa hihassaan. Hieno mies jota jään kyllä kovasti Roman joukkueesta kaipaamaan. Itseasissa se Roma jota olen aina sympannut on nyt viimeistä miestä myöten kuollut :(

Sama :(
Warming up

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Semantiikka


Vastaus #1467 : 15.05.2019 klo 11:41:33

Samoin pelkästään perseilemällä asian kuten ilmeisesti nyt tehty niin pelkästään lipputuloissa tulee yhden DDR:n vuosipalkan verran turskaa per peli, kun roomalaiset taas tavalleen uskollisena äänestävät suoraan jaloillaan tätä paskaa.

Pieni reality check ehkä paikallaan sen suhteen, mitä Roma nettoaa lipputuloina yhdestä kotipelistä. :D
Lester Polsfuss

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: SPQR


Vastaus #1468 : 15.05.2019 klo 11:47:08

Sikäli jos, ja ilmeisesti kun, työläisseurat City ja PSG ovat kiinnostuneita palkkaamaan De Rossin, niin on ihmeellistä, ettei Roma tähän näe saumaa. Pastoren kaltaisia kyvyttömiä ja hengettömiä kasoja sieltä kyllä sitten ollaan valmiita ottamaan toiseen suuntaan.

Yllättävän raskas ajatus on tämä ilman Tottia ja De Rossia pelaava Roma. Florenzin ja Pellegrinin otteilla ei ihan samaan hurmokseen mennä.
punta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: kuu päivällä


Vastaus #1469 : 15.05.2019 klo 12:37:41

Jos tosiaan nuo huhut eilisillan 'peräänsoitteluista' De Rossille Pallottan itsensä toimesta pitää paikkaansa, aletaan organisaatiossa olla perin hukassa.

Jonkinlaiset taloudelliset saattaa selittää päätöksen taustoja, mutta asia alkaa näyttää siltä, ettei kukaan tiedä mitä ensi kesän jälkeen tulisi tehdä, sopimuksia ei uusittu (myös Zaniolo, El-Sharaawy), ja että De Rossi pisti tällöin pillit pussiin - suuntanaan jenkkilä.
Sweeperkeeper

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AS Roma


Vastaus #1470 : 16.05.2019 klo 07:59:36

Farssi mikä farssi. Pallotta & co on kyllä saatanan huonoja hoitamaan asioita. Painukoot vittuun (paitsi ainiin tarjolla on vain vielä huonompia vaihtoehtoja :D)
Lopez

Poissa Poissa


Vastaus #1471 : 16.05.2019 klo 08:51:17

Oman etäkannattamisen tietyn aikakauden päätös, Kapteeni ja Daniele olivat itselleni varmasti kaikille tietynlaisia Rooman pyhiä ikoneita, kohta molemmat ovat poissa mutta ei ole kyllä korvaavia johtajia näköpiirissä. Aika entinen ei koskaan palaa, vanhaksi tässä on tulossa kun kaikki nuoruuden sankarit alkavat olla pelikentillä jo eläköityneet.

Komppailen täällä nyt vain muita kun näköjään ajatukseni on täällä jo parinkin kannattajan toimesta kirjoitettu. Ihan helvetin haikeana muistelee Tottin ja DDR:n aikoja ja toki Panuccin, Tonetton ym. ( ;) ) ja todella tuntee itsensä vanhaksi. Nuoruuden idoleista osa valmennushommissa, osa kadonnut kartalta kokonaan. Lievästi masentavaa Tuoppi
Auts

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: As Roma


Vastaus #1472 : 16.05.2019 klo 09:18:29

Surullista. Tässähän pitää alkaa kaiholla muistelemaan Rosella Sensiä ja "Stadio Franco Sensiä", varmaan pitää yhtä pitkään odottaa Stadio Della Roman valmistumista :keskari:
Warming up

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Semantiikka


Vastaus #1473 : 16.05.2019 klo 09:36:26

Tässähän pitää alkaa kaiholla muistelemaan Rosella Sensiä

Rosella Sensin miljoonan vuosipalkalle aina varaukseton "kuinka se kehtaa :D ". Samaan aikaan organisaatio muuten oli kuin 1600-luvulta. Onhan jenkit tehneet ison työn seuran tuomisessa tähän päivään, sitä ei voi kukaan kiistää.

e. Ja unelma Ferrerosta sekoilemassa Roman presidenttinä elää. Ylos
« Viimeksi muokattu: 16.05.2019 klo 09:47:32 kirjoittanut Warming up »
JonathanH

Poissa Poissa


Vastaus #1474 : 16.05.2019 klo 12:13:16

Onhan jenkit tehneet ison työn seuran tuomisessa tähän päivään, sitä ei voi kukaan kiistää.

Tämä on kyllä totta, katsoo asiaa minkä lasien läpi tahansa.

 
Sivuja: 1 ... 58 [59] 60 ... 89
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines