FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.08.2019 klo 22:59:25 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 113 [114] 115 ... 191
 
Kirjoittaja Aihe: Liverpool F.C. 2018/19 - All in  (Luettu 763016 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Casanueva

Paikalla Paikalla


Vastaus #2825 : 06.02.2019 klo 10:12:13

Liverpool ei yksinkertaisesti ole mestarin arvoinen joukkue. Eiköhän M.City kauden päätteeksi pokaalia nostelee. Samaa mieltä ovat vedonlyönti kertoimet

Ei ehkä pitäisi ruokkia trollia, mutta tämä on vaan erinomainen esimerkki knee-jerk reaktiosta. Samalla tavalla olisi voinut sanoa, että City ei ole mestaruuden arvoinen, koska se hävisi Newcastlelle (ja varmaan joku sanoikin). City kuitenkin vastasi siihen lyömällä Arsenalin hyvällä pelillä. Olennaista on Poolinkin kohdalla se, miten tähän minikriisiin reagoidaan. Kaikilla joukkueilla formi vaihtelee jonkun verran kauden aikana, eikä yksittäisten pelien tai muutaman pelin putkenkaan perusteella kannata tehdä liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä. Jos Pool on kauden päättyessä sarjan kärjessä, silloin se on mestaruuden arvoinen. Jos ei niin ei. Ei tämä sen vaikeampaa matematiikkaa ole.
Boston Reynard

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kaakon kovimmat, LFC


Vastaus #2826 : 06.02.2019 klo 11:49:52

Jos Pool on kauden päättyessä sarjan kärjessä, silloin se on mestaruuden arvoinen. Jos ei niin ei. Ei tämä sen vaikeampaa matematiikkaa ole.
Tässäpä tämä aikalailla pähkinän kuoressa.

Omalla kohdalla on sanottava että kauden alussa en olisi ikinä voinut uskoa, että Liverpool olisi sarjan kärjessä helmikuun puolella, vieläpä niin että on varaa pelata yksi peli vielä(kin) tasan ja silti säilyä siellä (!!). Tähän mennessä kausi on siis samalla tavalla ollut menestys, kuin Kloppon jokainen tähänastinen täysi kausi jolloin punaiset ovat selvinneet top4 ja täten mestarien liigan kermakentille, mihin seura eittämättä kuuluu.

Valioliigaa on pelaamatta vielä 13 kierrosta eli noin kolmasosa kaudesta ja mitä tahansa voi tapahtua. Liverpoolin kauden ensimmäinen kolmannes oli jymypaukku, toisen kolmanneksen loppu toki hieman mollivoittoinen, mutta mikäänhän ei estä Anfieldin ylpeyttä pelaamasta vielä huikeaa kevättä viimeisen kolmanneksen osalta mutta mestaruuden osalta tämä vaatii aivan huippuluokan suoritusta. Positiivista tässä tietenkin on samalla se, että tällä hetkellä kaikkien muiden (ManC ja Spurs) on tehtävä enemmän ja parempaa jälkeä kuin punaisten, mikäli liigakannua halajaa kauden päätteeksi nostella.

Myönnän että mikäli Liverpool ei mestaruutta keväällä juhli, olen pettynyt (no shit?), mutta samalla kuitenkin toiveikas tulevaisuuden suhteen, koska sitä kirkkainta glooriaa kohti on menty viime vuosina todella määrätietoisesti ja sopivilla askelilla niin että meininki ei ole "kaikkimullehetinyt", joka huipulle pyrkiessä voi olla vaarallinen tie. Seura on terveellä pohjalla niin urheilullisesti kuin taloudellisestikin, joten tulevaisuus näyttää helvetin valoisalta. Ratkaisevia hetkiä (tämän kauden osalta) kohti mentäessä vain punnitaan sitä kannattajienkin kärsivällisyyttä, mutta itse uskon vakaasti että se palkitaan vielä ruhtinaallisesti ja siihen olen lähes heti saksalaismanagerin saapumisen jälkeen myös uskonut. Kun kehitys on näinkin silminnähtävää ja lähes käsin kosketeltavaa niin miksi siihen ei uskoisi?

Hermostuneisuus ja kärsimättömyys ovat todella hankalasti hallittavia tunteita mutta niiden käsittely on mielestäni tälla haavaa sekä joukkueella että kannattajilla ensiarvoisen tärkeää. Punaisilla on äärimmäisen hyvät mahdollisuudet päättää kausi kunniakkaasti ja näin hyvän mahdollisuuden kaatuminen noihin tunteisiin olisi todella sääli, joukkueen perustaso on niin kovaa kamaa että jos nuo tunteet saadaan hallintaan, ei mikään tule olemaan mestaruuden tiellä.

Ei jaksa olla negatiivinen.
hardluckpool

Paikalla Paikalla


Vastaus #2827 : 06.02.2019 klo 17:03:38

Olennaista on Poolinkin kohdalla se, miten tähän minikriisiin reagoidaan.

Onko edes oikeasti olemassa mitään minikriisiä? Tottakai seura, valmentaja ja pelaaja lähtökohtaisesti haluaisivat voittaa aina jokaisen pelin, jokaisessa kilpailussa ja mestaruustaistelusta koetaan paineta kukin tahollaan. Voiko silti kuitenkaan puhua edes sanamuotona kriisistä, kun koko sarjakaudella tappioita on tasan yksi ja sekin vieraissa sitä kaikkein kovinta vastusta vastaan. Tasapalejä viisi kappeletta joista kolme on muita top6 seuroja vastaan.

En kertakaikkiaan tiedä uskoiko kukaan vakavissaan kauden alla että helmikuun alkupuolella pool olisi sarjan johdossa saldolla 19-5-1. Tuossa on ollut tiettyjä loukkaantumisongelmaa pariin otteeseen, on ollut alkukaudesta tiettyjen pelaajien väsyä kesän jäljiltä, on ollut tiettyjä pelinrakentamiseen liittyviä ongelmia. Kaikesta tästä huolimatta joukkuen näinkin hyvässä tilanteessa.

Jokainen voi tahollaan vain pohtia, että millaiset tuntemukset ja paineet siellä monilla pelaajilla saattaa olla, kun ottaa vertailupohjaksi mitenkä fanikunnasta 76 % flippaa parin harmittavan tasapelin jälkeen :D Ylos

Kauden alla lähes kaikkien suurin toive olisi, että mestaruudesta pystyisi edes auttavasti haastamaan mahdollisimman pitkälle kevääseen. Tuon tavoitteen vauhdissa ollaan vielä vaikka seuravat kolme peliä häviättäisiin ja city painelisi kuuden pisteen karkumatkalle.  Joten survokaa hatun lisäksi niitä jäitä nyt pöksyyn ja sukkien sisällekin hetkeksi.
juu hittu juu

Poissa Poissa


Vastaus #2828 : 06.02.2019 klo 17:18:19

Epätodennäköistä, mutta lauantain jälkeen Pool voisi olla taas 6p edellä ja monen mielestä olisi taas varma mestari. Ja sitten yksi tappio ja Citylle voitto, niin varma sulaminen jne.

Ihmisille on hirveä hätä tietää ja kertoa kuka on mestari, vaikka pelejä on vielä helvetin monta jäljellä. Katsellaan nyt yksi peli kerrallaan ihan rauhassa.

Samaa mieltä, että mistään kriisistä on ihan turha puhua.

Mutta foorumi on foorumi, vaikka voissa paistaisi.
sond

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: liverpool


Vastaus #2829 : 07.02.2019 klo 14:53:17

4?
Häckett

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool FC


Vastaus #2830 : 08.02.2019 klo 00:56:51

Tuli katseltua kuvia vähän tämän päivän treeneistä. Gini, Trent ja Hendo ovat palanneet joukkueharjoituksiin Ylos Lovrenia ei sen sijaan näkynyt kuvissa ainakaan joten miehen loukkaantumis huolet senkun jatkuu. Mielenkiintoinen nähdä miten Kloppo ratkaisee tuon topparien tilanteen Bayern otteluiden ensimmäiseen osaan jos Lovren ei ole pelikuntoinen. Sitten mennään varmaan Fabinho-Matip kaksikolla kun VVD on pelikiellossa.
Pesso

Poissa Poissa


Vastaus #2831 : 08.02.2019 klo 15:18:59

Viime otteluissa nähdyn kaltaistahan peli on ollut suurimman osan kaudesta. Alkukaudesta näissä otteluissa vain pidettiin nolla ja kairattiin sitä kautta pisteet. Nollan pitäminenkin oli yleensä vähän sattumanvaraista, eikä välttämättä pelkästään hyvää puolustuspeliä, vaikka toki sitäkin suuressa määrin. Nyt on parissa ottelussa mennyt helppo tai vähemmän helppo maali omiin ja kontrolli otteluihin on kadotettu sen kautta. Marginaalit ovat yleensä pienet ja lienee jokseenkin niin, että jos "kärkijoukkue" pitää ennalta heikompaa vastustajaa vastaan nollan esimerkiksi 70 minuuttia, pienenee takaiskumaalin todennäköisyys per minuutti aika paljon. Ei tietysti aina, mutta keskimäärin. Nyt Liverpool on päästänyt kahdessa ottelussa helpohkon maalin suhteellisen aikaisessa vaiheessa ja on selvästi nähty, että voittomaalia ei näistä tilanteista tehdä enää niin helposti. Väittäisin, että toiselle puoliajalle 0-0:sta lähdettäessä taas olisi molemmissa peleissä voiton mahdollisuus ollut suurempi. Tämä nyt siis vähän hassutteluna.. Mutta Poolin akilleenkantapää on jo huomattavan pitkään ollut maalien päästäminen nimenomaan kulminaatiopisteissä. Positiivista nykymenossa on toki se, että "katastrofi" ei enää ole 0-1 -tappio vaan tasapeli.

City ei tule voittamaan kaikkia loppuja pelejään, mutta sillä voi valitettavasti olla pientä etua siitä, että sehän on kompastellut lähinnä pienemmille jengeille ja suorastaan jyrännyt top-6:sen porukat. Pool taas oli ennen viime viikkoa menettänyt pisteitä vain koville jengeille. Tällä logiikalla Poolin pitää loppukaudesta petrata suoritustasoa nimenomaan vaikeammissa otteluissa, mikä on ainakin teoriassa vaikeampaa kuin olla häviämättä Newcastlelle. Eli kiinnostavaksi tämä menee.
Casanueva

Paikalla Paikalla


Vastaus #2832 : 08.02.2019 klo 16:36:29

Kloppo kertoi pressissä, että Gomez on sivussa n. 4-6 viikkoa. TAA, Hendo ja Gini treenasivat eilen normaalisti ilman ongelmia, mutta heidän tilannettaan arvioidaan vielä. Lovren ei ole pelikuntoinen.
sond

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: liverpool


Vastaus #2833 : 09.02.2019 klo 20:07:50

Rutiinilla 3 pojoa ja nollapeli. Hyvältä näytti, vaikka tehoja vois olla enemmänkin.
Casanueva

Paikalla Paikalla


Vastaus #2834 : 09.02.2019 klo 23:04:10

Tänään oli taas sitä tuttua Poolia. Rutiinisuoritus toki riitti, mutta silti selvä tasonnosto. Hyökkäyspelaamisessa oli taas hyvä rytmi, pelaajat ja pallo liikkuivat ja ajoitukset olivat kunnossa. Koko kärkikolmikko oli pirteämmällä pelipäällä. Paremmalla viimeistelyllä lukemat olisivat voineet olla todella rumat. Puolustusta ei paljoa testattu, mutta Alisson esitti tärkeän torjunnan 0-0-tilanteessa.

Keita pääsi omalle paikalleen pelasi yhden parhaista peleistään punaisissa tähän mennessä. Ei ehkä loistokasta, mutta hyvää peliä. Fabinho taas osoitti, että osaa kyllä pelata myös kolmen keskikentällä. Kentän kunigas oli kuitenkin Gini Wijnaldum, joka on muutenkin ollut yksi joukkueen tärkeimmistä ja koko liigan aliarvostetuimmista pelaajista. Aivan huikea matsi hollantilaiselta tänään.

Nyt on taas kymmenen päivän tauko ennen seuraavaa peliä. Toivottavasti pidempi tauko ei vaikuta tällä kertaa samalla tavalla kuin viimeksi. Lepo ja treeni tekivät varmasti hyvää pitkällä tähtäimellä, mutta joukkueen tuntuma oli kyllä pari peliä pahasti kateissa.

Joka tapauksessa tästä on taas hyvä jatkaa. Paljon on puhuttu sulamisesta ja kriisistä, mutta en minä kyllä ollut kovin huolissani. Tämä oli silti tärkeä voitto. Sarjan kärjessä jälleen ja paine siirretty taas Citylle huomiseen peliin.
juu hittu juu

Poissa Poissa


Vastaus #2835 : 10.02.2019 klo 02:16:31

Hyvä ja ehjä esitys ja foorumille vaivaudutaan kirjoittamaan kaksi viestiä ottelua koskien?

Vastustaja oli toki sopivin mahdollinen ja sai Poolin näyttämään erittäin hyvältä ja itsensä surkealta, mutta olipahan silti oikein komeaa katsottavaa. Olen jo pitkään nostanut esille, että keskikentässä annetaan muille joukkueille tasoitusta, kun siellä on kolmikkona Henderson, Milner ja Wijnaldum. Kaikki toki hienoja pelaajia, mutta kalpenevat aika pahasti esim. Cityn miehistölle. Mutta tämä Fabinho-Wijnaldum-Keita taas on varsinkin paperilla aivan eri tasoa ja ominaisuuksiltaan täydentävät hyvin toisiaan. Eipä siis kummallista, että kaikki pelasivat oikein hyvän pelin. Fabinho oli pelinrikkojana puolustuksen suojaajana oikein mainio, jonka muutamat fanisivustot olivat tilastojen puolesta hienosti poiminut. Keita pelasi ehkä uransa parhaan pelin Englannissa ja osallistui prässäämiseen, mutta myös hyökkäykseen hienosti. Ja Wijnaldum, joka on pelannut aivan loistavaa kautta nautti kyllä vapaammasta roolista ja oli monesti hyvässä mukana, kruununa vielä komea maali. Toki tuossa on vielä petrattavaa ja hioutumista, mutta jos tuolla paletilla saisi minuutteja jatkossakin, niin tulos voi olla aika hyvä.

Puolustuspää pääsi tänään aika helpolla, mutta oli kyllä lohduttavaa nähdä hyökkäyskolmikolta hyvä peli kokonaisuutena muutaman suorastaan sanottuna surkeamman pelin vastapainoksi. Firmino ja Salah hyötyivät huomattavasti Bournemouthin jättämistä tyhjistä tiloista ja olivat jatkuvasti vaarallisia. Ja Mane on noussut siinä mielessä hienoon lentoon, että maaleja näyttää tulevan. Toivotaan, että sama rentous näkyy tulevissakin peleissä. Bayernia vastaan voisi ajatella jopa melkoiseen kotijoukkueen maalijuhlaan, jos kärkitrio jatkaa samanlaisia otteita.

Yksittäinen pelihän tämäkin vain oli, mutta anto luottamusta, että kyllä Pool hyvänä päivänä on kokonaisvaltainen ja äärimmäisen hankala vastustaja. Näitä esityksiä toki kaivataan lisää, koskaa heikompia vastaan pistemenetyksiin tuskin on montaakaan kertaa varaa. Trentin paluu oli myös tärkeä juttu ja toivottavasti seuraavaan peliin mennessä ollaan saatu kaikki miehet pelikuntoon pl. Ox ja Gomez.
Commons

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool


Vastaus #2836 : 10.02.2019 klo 05:57:25

Mikäs Shaqirilla oli kun ei kokoonpanossa eilen?
bergerinpatrik

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LFCInter


Vastaus #2837 : 10.02.2019 klo 09:10:22

Mikäs Shaqirilla oli kun ei kokoonpanossa eilen?

Pikkukolhu.
Tide

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool, kaikki paitsi muovi-Lahti...jopa HJK


Vastaus #2838 : 10.02.2019 klo 10:08:54

Hyvä ja ehjä esitys ja foorumille vaivaudutaan kirjoittamaan kaksi viestiä ottelua koskien?


Ongelmana saattaa olla että tietyt henkilöt yleensä tyrmää kirjoittelun jossei se sisällä meta-analyysiä hyökkääjien peliasennosta tai yltiöoptimistista hehkutusta. Tottakai moni sortuu synkistelyihin ja saattaa mainita negatiivisia asioita. Mutta ymmärtääkseni tämä on keskustelupalsta jolle pitäisi mahtua kaikenlaiset näkemykset. Aika tylsää tää olis jos kaikki vaan hehkuttaisi.
Itsekin näin esityksen ehjänä. Ja kun olen joskus Keitaa kritisoinut niin annetaan nyt posia….seisoisiko se sittenkin jo tällä kaudella.Gini oli myös loistava.Vielä kun oppisi piirun verran itsekkäämmäksi. Siinä kaks yhtä vastaan tilanteessa nähdäkseni syötti  turhaan Salahille. Noista Ginin pitäisi olla pikkasen itsekkäämpi. Hieno maali kyllä kuittas tuon. Robbolta makee syöttö siihen.Vielä kun saadaan sairastupa vähän pienmmäksi niin hyvä tulee
Dagger

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi, Apollo, Hyps,FC TPS, LFC


Vastaus #2839 : 10.02.2019 klo 10:44:29

Hyvinkin ehjä esitys eilen,numerothan olisi voinut olla "rumemmatkin" maali-eroa ajatellen, mutta tärkeät ja kaivatut kolme pinnaa. Ylos
Casanueva

Paikalla Paikalla


Vastaus #2840 : 10.02.2019 klo 15:39:04

Ongelmana saattaa olla että tietyt henkilöt yleensä tyrmää kirjoittelun jossei se sisällä meta-analyysiä hyökkääjien peliasennosta tai yltiöoptimistista hehkutusta. Tottakai moni sortuu synkistelyihin ja saattaa mainita negatiivisia asioita. Mutta ymmärtääkseni tämä on keskustelupalsta jolle pitäisi mahtua kaikenlaiset näkemykset. Aika tylsää tää olis jos kaikki vaan hehkuttaisi.

Ongelmana on myös se, että jotkut eivät kirjoita mitään, jos ei ole jotain negatiivista sanottavaa. Eikä se ole vain tämän forumin ongelma, vaan ihan yleinen ilmiö, että nettkeskusteluissa negatiivisuus korostuu. Kyllä kritiikkiä saa ja pitääkin olla, ja erilaisille näkemyksille pitää olla tilaa. Tylsää se tosiaan olisi jos kaikki aina hehkuttaisi tai olisi aina samaa mieltä. Sellainen ranteet auki -meininki parin heikomman pelin jälkeen on kuitenkin aika raskasta, ja siitä on oikeutettua huomauttaa. Pool on kuitenkin johtaa sarjaa edelleen  ja mestaruus on pysynyt koko ajan omissa käsissä siitä lähtien, kun joukkue kaksi kuukautta sitten nousi kärkeen.
Epäonnensoturi

Poissa Poissa


Vastaus #2841 : 10.02.2019 klo 18:58:41

Koska sarjatilanne on sen verran kireä eikä kärki pahemmin lipsu, niin kyllähän tässä on ollut syytä olla huolissaan. Poolin peli on ollut vuodenvaihteesta alkaen varsin heikkoa eikä siihen pitäisi olla varaa. Ollaan onnekkaita, että tilanne on edelleen omissa käsissä, mutta tällä hetkellä ei ole enää yhtään varaa lipsua. Seuraavaksi sitten onkin valioliigassa sitten vieraspeli ja vastassa Manchester United.
Ronnie R

Poissa Poissa


Vastaus #2842 : 10.02.2019 klo 19:54:40

Kun tätä ottelu ohjelmaa katsoo niin se näyttää aivan päinvastaiselta.
Cityllä helpot Arsu ja Chelski kotona jotka se voittaa vuoren varmasti. Sitten Everton vieraissa jossa kotijoukkue vaikka lahjoittaa pisteet Citylle ja viimeisenä Hammers kotona.
Eli Cityllä 3 kotiottelua ja Liverpoolilla vain 1.

Liverpoolilla vaikeat vierailut Lontooseen ja Manchesteriin ja tiivis Bournemouth  kotona.
Ja siihen lisätään vielä kova vierailu Bayernia vastaan jonka voisi pelata 3.joukkueella.


Lensikö Boston Reynardilla isokin tuuba tuulettimeen.
Kyllä ManC syö näiltä Arsenaleilta ja Chelseilta pään irti ja loppukaudesta Bournemoutit ja Hammersit on pala kakkua. City töppää loppukaudesta korkeintaan 1-3 ottelua ei yhtään enempää.
Pelaako sitten Mestareiden liigaa vai Carabao Cupia niin Cityllä on heittää 2 saman tasoista joukkuetta kentälle tason siitä laskematta.

Liverpool ei millään muotoa pysty loppukautta pelaamaan samaan tahtia, sen verran heikkoa on tekeminen ollut.
Liverpool mestaruus mahdollisuudet on sanottu olevan 70% luokkaa, minun papereissani hyvinkin minimaaliset.
Vaikka Liverpool pelaisi vaikka kuinka hyvin on siellä vastassa City joka on saatanan kova.
Casanueva

Paikalla Paikalla


Vastaus #2843 : 10.02.2019 klo 19:57:51

Koska sarjatilanne on sen verran kireä eikä kärki pahemmin lipsu, niin kyllähän tässä on ollut syytä olla huolissaan. Poolin peli on ollut vuodenvaihteesta alkaen varsin heikkoa eikä siihen pitäisi olla varaa. Ollaan onnekkaita, että tilanne on edelleen omissa käsissä, mutta tällä hetkellä ei ole enää yhtään varaa lipsua. Seuraavaksi sitten onkin valioliigassa sitten vieraspeli ja vastassa Manchester United.

Huolissaan voi toki olla, mutta nämä seuraavan kaltaiset viestit on vaan ihan vitun raskaita:

Lensikö Boston Reynardilla isokin tuuba tuulettimeen.
Kyllä ManC syö näiltä Arsenaleilta ja Chelseilta pään irti ja loppukaudesta Bournemoutit ja Hammersit on pala kakkua. City töppää loppukaudesta korkeintaan 1-3 ottelua ei yhtään enempää.
Pelaako sitten Mestareiden liigaa vai Carabao Cupia niin Cityllä on heittää 2 saman tasoista joukkuetta kentälle tason siitä laskematta.

Liverpool ei millään muotoa pysty loppukautta pelaamaan samaan tahtia, sen verran heikkoa on tekeminen ollut.
Liverpool mestaruus mahdollisuudet on sanottu olevan 70% luokkaa, minun papereissani hyvinkin minimaaliset.
Vaikka Liverpool pelaisi vaikka kuinka hyvin on siellä vastassa City joka on saatanan kova.
Lord Bendtner

Poissa Poissa


Vastaus #2844 : 10.02.2019 klo 20:24:05

Poolilla tosiaan hieman heikommasta jaksosta huolimatta pistekeskiarvo 2,5p/peli. Jos tuo tahti pidettäisiin niin oltaisiin 95 pisteessä kauden päätteeksi, joka olisi kaikkien aikojen toisiksi kovin saldo valioliigassa. Ellei siis City pysty kvoempaan saldoon, joka on toki ihan mahdollista, mutta haastavaa heillekin.
Itse en ottelua tällä kertaa livenä päässyt näkemään, mutta hihglightisen ja raporttien mukaan oli oikeinkin mallikas esitys. Nollapelin ja yläkolmikon onnistumisten lisäksi mielestäni on loistavaa, että Keita alkaa pikkuhiljaa nousemaan sille tasolle mitä mieheltä on odotettu. Parhaimmillaan guinealainen pystyy kuitenkin tuomaan Poolin keskikentän pelaamiseen sellaisia elementtejä joihin kukaan muu miehistöstä ei pysty. Noista voi olla paljonkin hyötyä loppukaudesta, jos kehitys vaan jatkuu positiivisena.
RehtiKärsä

Poissa Poissa


Vastaus #2845 : 10.02.2019 klo 22:30:48

City tuntuu taas suosikilta, kun murskasivat juuri Chelsean 6-0 ja ovat nyt reilusti paremmalla maalierolla sarjan johtajia. Liverpoolilla on peli vähemmän, mutta vastassa ManU, joka on kovassa vireessä Solskjaerin alaisuudessa. Unitedin jälkeen tilanne voi olla se, että City johtaa maalierolla. Tuossa ei enää välttämättä auta, vaikka Liverpool voittaisi kaikki loput pelit, jos City tekee samoin. Jos United voittaa Liverpoolin, niin ainakin Liverpool on sen jälkeen altavastaaja mestariksi, mutta se voi olla hyväkin asetelma Liverpoolille. City kohtaa myöhemmin Unitedin vieraspelissä, mutta se ei suoraan Liverpoolia auta nyt tässä vaiheessa ja tilanne voi olla jo toinen Cityn kohdatessa Unitedin. Tasapelit maksavat kyllä Liverpoolille paljon.
Boston Reynard

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kaakon kovimmat, LFC


Vastaus #2846 : 10.02.2019 klo 23:39:25

Lensikö Boston Reynardilla isokin tuuba tuulettimeen.
Ei, mitenniin?

Tasapelit maksavat kyllä Liverpoolille paljon.
Tämä on valitettavan totta. Tappioiden määrä näyttää hyvältä atm ja Liverpoolilla varmasti olisikin varaa hävitä vielä tällä kaudella, mutta noita tasureita ei yksinkertaisesti pitäisi tulla. Niiden tiukkojen matsien kääntäminen voitoiksi toimi ihan hienosti syksyllä, mutta se sama vaihde pitäisi saada päälle myös keväällä.
« Viimeksi muokattu: 10.02.2019 klo 23:41:58 kirjoittanut Boston Reynard »
Dagger

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi, Apollo, Hyps,FC TPS, LFC


Vastaus #2847 : 10.02.2019 klo 23:54:34

Liverpool mestaruus mahdollisuudet on sanottu olevan 70% luokkaa, minun papereissani hyvinkin minimaaliset.
Vaikka Liverpool pelaisi vaikka kuinka hyvin on siellä vastassa City joka on saatanan kova.

Ei pidä paikkaansa, jo ennen tätä kierrosta Cityn mestaruudelle bookkerit antoivat pienemmän kertoimen (1.83 vs 2.27 tjsp) . Puhumattakaan tämän iltaisen esityksen jälkeen.
petteri72

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Liverpool


Vastaus #2848 : 10.02.2019 klo 23:54:51

Kyllähän City pelottavan hurjalta vaikuttaa ja loppukauden pitää mennä nappiin että mestaruus tulee.

12 ottelua jäljellä ja jos niistä 28 pistettä tulee niin eiköhän se ainakin riitä. Huiman kova loppukausi pitää kuitenkin pelata.

keke vlk

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka


Vastaus #2849 : 11.02.2019 klo 00:08:33

Jos 95 pistettä, mikä tulee tällä pistetahdilla ei riitä mestaruuteen, niin sitten ei mahda mitään.

 
Sivuja: 1 ... 113 [114] 115 ... 191
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines