FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
22.11.2019 klo 06:24:24 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 180 [181] 182 ... 191
 
Kirjoittaja Aihe: Liverpool F.C. 2018/19 - All in  (Luettu 767394 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
bergerinpatrik

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LFCInter


Vastaus #4500 : 11.07.2019 klo 06:29:47

Rosterin leveydessä Liverpool häviää merkittävästi mm. Citylle ja nyt kesällä rosteri on jopa pienentynyt viime vuodesta. Jos ja kun Valioliigan mestaruudesta halutaan tosissaan taistella, niin vasen laitapakki sekä kilpaileva laituri Salahille ja Manelle hankittava.

Mikäli nykyisellä rosterilla lähdettäisiin kauteen, niin käytännössä Manén ja Robertsonin yhtäaikainen loukkaantuminen tuhoaisi koko kauden, nykyisestä rosterista Milner ja Origi ottaisivat nuo tontit. Kaikki kunnia em. pelaajille, mutta taso kentällä putoaa romahdusmaisesti.
Beeros

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool


Vastaus #4501 : 11.07.2019 klo 07:45:17

Hyviä vaihtoehtoja?? Yksikään noista ei todellakaan sovi poolin pelitapaan tai sitten persoonana ole sellaisia tyyppejä että sopisivat Kloppolle. Tuohon vielä hintalappu vielä päälle,niin täytyy kysyä että mikä tekee jostain dempeleestä tai asensiosta hyvän vaihtoehdon Poolille??

??? Että missä kerrottiin ja mitä.

Edit: Poistettu tarpeetonta vinoilua Daggerille. Keskitytään kaikki jatkossa asiakirjoitteluun, eikä nillitetä toistemme kirjoitusvirheistä.

Itse viestisi sisällöstä olen samaa mieltä. Ei hankintoja pelkän nimen takia tai koska sattui olemaan alessa. Ei kauppoja jos pelaaja ei ole sopiva palanen systeemiin tai ole riittävää halua tulla pelaamaan Liverpooliin.
« Viimeksi muokattu: 11.07.2019 klo 07:51:12 kirjoittanut Beeros »
Casanueva

Poissa Poissa


Vastaus #4502 : 11.07.2019 klo 07:45:59

Näinhän se tosiaan on. On silti kyllä nykyjalkapallossa aika ainutlaatuinen teko, jos lähes nappikauden jälkeen todella lähdettäisiin puskemaan käytännössä täysin samalla miehistöllä. Jopa periaatteessa hieman pienentyneellä. Oletettavasti nyt ei ole kyse rahastakaan, vaan siitä, että Klopp katsonee tätä nyt pitkälti projektinäkökulmasta ja haluaa jalostaa tämän jengin nyt huippuunsa. Ajatus ei sinänsä ole mahdoton, mutta aika riskaabeli toki, jos vaikka tulee pari pahaa loukkia. Toki on nyt myös niin, että jos vaikka tulisi parikin lähes valmista talenttia sisään, olisi niistä kirittäjinä ja tulevaisuuden kannalta paljon iloa. Vaikkapa nyt viime viikolla jossain huhuissa olleet Saint-Maximin ja Dani Olmo olisivat ihan huikea ikkuna, eikä rahaa menisi kuin ehkä 50 milliä yhteensä. Heikohkolla hinta-laatusuhteella yleensä liikkuvia kesän "kuumimpia" nimiä ei useinkaan kannata muutenkaan hankkia. Kaatakoon Muna rahansa niihin kaivoihin. Piilevät kyvyt tai taattu laatu toimivat yleensä paremmin kuin hype. 

Joo kyllä itse toivoisin, että pari pelaajaa hankittaisiin ihan jo rosterin leveyden kannalta. Lähinnä nyt vasen pakki ja kirittäjä yläkolmikkoon, jos kukaan nykyisistä ei lähde mihinkään. Ja on hyvin mahdollista, että niitä pelaajia vielä tuleekin, mutta tänä kesänä ei välttämättä nähdä yhtään ison rahan hankintaa. Uskon, että tämä on ihan tietoinen valinta Kloppilta, eikä talouden sanelema, ja luotan kyllä tällä hetkellä mieheen kuin vuoreen.
Ronnie R

Poissa Poissa


Vastaus #4503 : 11.07.2019 klo 08:22:52

Rosterin leveydessä Liverpool häviää merkittävästi mm. Citylle ja nyt kesällä rosteri on jopa pienentynyt viime vuodesta. Jos ja kun Valioliigan mestaruudesta halutaan tosissaan taistella, niin vasen laitapakki sekä kilpaileva laituri Salahille ja Manelle hankittava.

Mikäli nykyisellä rosterilla lähdettäisiin kauteen, niin käytännössä Manén ja Robertsonin yhtäaikainen loukkaantuminen tuhoaisi koko kauden, nykyisestä rosterista Milner ja Origi ottaisivat nuo tontit. Kaikki kunnia em. pelaajille, mutta taso kentällä putoaa romahdusmaisesti.

Kyllä. Siihen mestaruuteen on mahdollisuudet nyt eikä 5 vuoden päästä. Materiaalin leventäminen ja vahvistaminen vaikka riskillä on tehtävä nyt muuten se on antautumista.
Stunttaako siellä yläkolmikossa Ox, Origi, Lallana, Keita, Shaqiri, Brewster tai Wilson niin taso ei yksinkertaisesti riitä, sinne on saatava ykköskorin tasoisia vahvistuksia. Ei viimekauden ulosmittausta ja kaikki irti joukkueesta pystytä toista kautta peräkkäin esittämään.
Pesso

Poissa Poissa


Vastaus #4504 : 11.07.2019 klo 09:09:24

Kesän hankinnattomuus ei olisi mikään paniikkitilanne, mutta aika mielenkiintoinen teko isolta seuralta hyvän kauden jälkeen. Tähän asti Klopp ja Edwards ovat jokaisena kesänä tieneet paremmin kuin fanikunta ja asiantuntijat. Esimerkiksi Salah oli monelle pettymys sen kesän ykköshankintana. Keitalla, Fabinholla, Oxilla, Gomezilla, Brewsterillä, Shaqirilla ja ehkä jopa Origilla tulisi kyllä olla kaikilla lisää annettavaa viime kauteen nähden, joten klassinen "kuin uusi hankinta" ei tosiaan ole ihan niin tuulesta temmattu kuin se usein on. Jos ketään ei sisään tule, voi siis olla, että Klopp joukkoineen näkee kuilun viime kaudella taakse jääneisiin kilpailijoihin olevan edelleen riittävä ja toisaalta Cityä nyt ei rahan tuhlaamisessa voiteta kuitenkaan, niin ehkä sitten pelitapa täysin saumattomaksi hiomalla? Tässä on riskinsä, mutta voi olla myös iso etu. Voi olla, että Klopp näki Keitan, Shaqin ja Fabinhon pienet sopeutumisvaikeudet liian isona ongelmana, ja nyt tätä ei haluta toistaa. Spursin viime kaudesta saatiin hieman vinkkiä, kun peli kulki ajoittain aika hyvin ilman hankintoja. Toisaalta niiden lopputulos CL-finaalia lukuun ottamatta oli kyllä sitten vähän nyt tähän Poolinkin mahdolliseen viritelmään sisältyvän riskin realisoituminen. Uudet pelaajat saattavat sotkea joukkueen balanssia, mutta tuovat tietysti kyllä myös uutta kilpailua ja pelillisiä ominaisuuksiakin. Firminon Manen ja Salahin kausi tunnetusti vielä kesti/kestää pitkään kesällä ja Shaqirilla sekä Keitallakin on jo lähdössä vammoja.  

Kloppin uran eräänlainen helmasyntihän on koko ajan ollut, että sen pelitapaa vastaan ovat vastustajat aina silloin tällöin keksineet hyvinkin tehokkaita lääkkeitä. Viime kaudellakin näin toisinaan kävi, ja se varmaan osittain maksoi mestaruuden. Oli/on ihan mielenkiintoinen ajatus, että hyökätään laitapakkien kautta ja keskikenttä lähinnä vain tukitaan "Milnereillä". Mutta vähän yksipuolistahan tuollainen peli on. Eli kyllä varmaan nimenomaan tuohon keskikentälle tulisi ensi kaudeksi keksiä uusia lääkkeitä, vaikka uusia pelaajia ei ehkä tarvitakaan. Keita on lähtökohtaisesti syvemmän roolin pelaaja, eikä mielestäni ratkaisusyöttöjen antaja. Ox taas tuo dynaamisuutta ja tavallaan perinteistä laituriroolia keskellä pelaamiseen, mikä on ihan toimivaa ja sopii varmaan tähän pelitapaan. Pelinrakentaja sekään ei ole, ja ahtaissa paikoissa matalia sumppuja vastaan voivat keinot hiukan loppua.

Ei tapahdu, mutta jos olisin Klopp, hankkisin "pallollisen Hendersonin". Eli pelaajan, joka tekisi suunnilleen samaa duunia, mutta olisi monipuolisempi pallollisena. Kapteeni on ihan kohtuullinen syöttäjä, mutta ei varsinainen visionääri. Ja sen peli on yleensä aika "suoraa viivaa". Kuljettaa ja syöttää lähinnä eteen tai taakse ja ajautuu keskikentälläkin pelatessaan yleensä laidalle keskittämään. Vaikkapa nyt Bruno Fernandes tai Rabiot taas osaavat syöttää syvältäkin pystyyn ja pieniin tiloihin sekä toisaalta avata peliä kääntymällä itse pallon kanssa. Hyökkäyskolmikko on kiistatta maailman paras nimenomaan pystyynjuoksuissa, joten on vähän omintuistakin, että tätä ei nykyään juuri hyödynnetä pystysyöttöjen avulla.      

Voi olla, että avainpelaajien uusien sopparien myötä rahaa ei edes ole ihan järjettömyyksiin asti. Erityisesti, kun FFP tulee ottaa huomioon. Mutta isolle seuralle näillä tulovirroilla ja tällä "turhien" pelaajien myyntipotentiaalilla ei joku 100 miljoonankaan siirtoikkuna, tarkoittaen noin 20 miljoonaan vuosittaista poistoerää, ole loppujen lopuksi kovin iso kolaus vuositulokseen. Kumulatiivisesti toki useampi ison rahan kesä tuottaa varmaan vaikeuksia. Ja isoin taloudellinen ongelma uusien hankintojen kohdalla lienee palkkabudjetti.  

Hyviä vaihtoehtoja?? Yksikään noista ei todellakaan sovi poolin pelitapaan tai sitten persoonana ole sellaisia tyyppejä että sopisivat Kloppolle. Tuohon vielä hintalappu vielä päälle,niin täytyy kysyä että mikä tekee jostain dempeleestä tai asensiosta hyvän vaihtoehdon Poolille??

??? Että missä kerrottiin ja mitä.

Medium = sanan media yksikkömuoto. Dempeleestä taas kyllä ehkä tekee Kloppille sopivan esimerkiksi se, että taitaa olla hyvinkin tunnetusti iso fani? Lienee kuitenkin scoutannut sitä jo Dortmundiin, kun sinne lopulta Kloppin lähdön jälkeen päätyikin. Tällöinhän myös Poolin kiinnostuksesta huhuttiin. Dembele muuten asui kaiketi Kloppin talossakin Dortmundin aikoinaan. Ja onhan se tämän hetken pelaajista maailmassa jopa kenties isoin talentti. Esimerkiksi Mbappe on yksipuolisempi, vaikkakin henkisesti parempi. Veikkaan, että Kloppille juuri Dembele voisi ominaisuuksiltaan olla samanlainen "yksisarvinen" kuin Virgil tai Keita olivat. Pelaaja, jollaista ei juuri ole toista. Ailahtelevaisen ranskalaisen sopivuus tämän hetken miehistöön ja rooliin, jossa vastuuta ei ehkä koko ajan tulisi, voisi kyllä olla haaste. 4-2-3-1:ssä kaikki parhaat kyllä saataisiin kentälle, jos uusi hyökkäyspään pelaaja vielä tulisi. Itse näkisin juuri tuon systeemin tämän jengin tulevaisuutena joka tapauksessa.  
« Viimeksi muokattu: 11.07.2019 klo 09:28:15 kirjoittanut Pesso »
hardluckpool

Poissa Poissa


Vastaus #4505 : 11.07.2019 klo 09:21:01

Ojohan on aloittanut Gerrardin alaisuudessa väkevästi lainapestillään. Ensimmäisessä harjoituspelissä teki maalin ja syötti toisen ja UEL-karsinnassa teki myös maalin.
Dagger

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi, Apollo, Hyps,FC TPS, LFC


Vastaus #4506 : 11.07.2019 klo 09:40:58


Medium = sanan media yksikkömuoto.  

No kyllähän minä sen tiesin
Kloppille ja Guardiolalle kerrottiin monissakin meediumeissa.

Mutta sinä näköjään et. Vai miksi taivuttaa väärinkrijoituksella varustettuna yksikkömuotoa kun puhut kuitenkin monikossa?? Sori ot.
hardluckpool

Poissa Poissa


Vastaus #4507 : 11.07.2019 klo 10:08:56

:D Toivottavasti poolin toimistolla ollaan hereillä ja siellä ei pelaajalistat tai mahdolliset tulevat siirrot kuse oikeinkirjoitukseen ;)

Noista mahdollisista hankinnoista kyllä sitä Robertsonin varamiestä odottelen vielä saapuvaksi, ellei tähän nähdä junnuista jonkun kykenevän. Ei voi olettaa, että kaveri pysyy koko kautta ehjänä. Eikä myöskään voi olettaa, että Milner on tarvittaessa koko kauden vaspana, jos iso loukki Andyn kohdalle osuu.
pexx

Poissa Poissa


Vastaus #4508 : 11.07.2019 klo 11:12:01

Kyllä. Siihen mestaruuteen on mahdollisuudet nyt eikä 5 vuoden päästä. Materiaalin leventäminen ja vahvistaminen vaikka riskillä on tehtävä nyt muuten se on antautumista.
Stunttaako siellä yläkolmikossa Ox, Origi, Lallana, Keita, Shaqiri, Brewster tai Wilson niin taso ei yksinkertaisesti riitä, sinne on saatava ykköskorin tasoisia vahvistuksia. Ei viimekauden ulosmittausta ja kaikki irti joukkueesta pystytä toista kautta peräkkäin esittämään.

Tähän sama. Nyt on jo nähty Rafan, Rodgersin ja nytkö vielä Kloppin aikana että kun tarvitsee tehdä se viimeinen laadullinen parannus rosteriin niin ei vaan tule. Kyseenalaistan etenkin toppari-osaston, laitapakkien sekä hyökkäyksen laadun sekä leveyden.

Näissä hävitään armotta Citylle sekä myöskin Chelsealle.
Pesso

Poissa Poissa


Vastaus #4509 : 11.07.2019 klo 11:16:16

No kyllähän minä sen tiesin
Mutta sinä näköjään et. Vai miksi taivuttaa väärinkrijoituksella varustettuna yksikkömuotoa kun puhut kuitenkin monikossa?? Sori ot.


Kirjoitin tahallani humoristisesti väärin pehmentääkseni muodolliseksi kokemaani ilmaisua ja sovittaakseni sen näin foorumilla tavanomaisesti esitettyyn epäformaaliin viestiformaattiin. Oman tulkintani mukaan sana "media" viittaa ensisijaisesti joukkotiedotuksen niin sanottuun paradigmaan (semioottisesti). Näin ollen koin mahdolliseksi ja jopa tarpeelliseksi olla ilmaisullani viittamaatta koko joukkotiedotuksen kenttään yksilöimällä käyttämäni muotoilun avulla ne joukkotiedotusvälineet, l. mediumit, joiden katsoin kirjoitushetkellä osallistuneen Jurgen Kloppin ja Pep Guardiolan kompetenssin vähättelyyn.

Jotta keskustelu ei ajautuisi täysin sivuraiteelle: James Milner on jo aika vanha, mutta jaksaa edelleen juosta pitkälle.  
McManaman

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Liverpool


Vastaus #4510 : 11.07.2019 klo 11:20:57

Tähän sama. Nyt on jo nähty Rafan, Rodgersin ja nytkö vielä Kloppin aikana että kun tarvitsee tehdä se viimeinen laadullinen parannus rosteriin niin ei vaan tule. Kyseenalaistan etenkin toppari-osaston, laitapakkien sekä hyökkäyksen laadun sekä leveyden.

Näissä hävitään armotta Citylle sekä myöskin Chelsealle.

Siis Liverpool "häviää armotta" hyökkäyksen laadussa ja leveydessä, toppariosastolla ja laitapakeissa CHELSEALLE?!? :D

Puhutaanhan me nyt siitä samasta Chelseasta jonka hyökkäystä johtaa Seksi-Olli ja laidalla viilettää Marcos Alonso?
Dr. Awesome

Poissa Poissa


Vastaus #4511 : 11.07.2019 klo 11:27:16

Tähän sama. Nyt on jo nähty Rafan, Rodgersin ja nytkö vielä Kloppin aikana että kun tarvitsee tehdä se viimeinen laadullinen parannus rosteriin niin ei vaan tule. Kyseenalaistan etenkin toppari-osaston, laitapakkien sekä hyökkäyksen laadun sekä leveyden.

Näissä hävitään armotta Citylle sekä myöskin Chelsealle.

Kuinka monta topparia sitten joukkueessa pitäisi olla, jos neljä laadukasta ei riitä? Chelskilläkö muka sekä laadukkaampi, että leveämpi hyökkäys ja toppariosasto, älä nyt ole tosissasi.
Casanueva

Poissa Poissa


Vastaus #4512 : 11.07.2019 klo 11:27:57

Liverpool ei tällä hetkellä häviä laadussa tai leveydessä kenellekään muulle joukkueelle Englannissa kuin Citylle, ja sillekin nimenomaan leveydessä.

Viite: Valioliigan toinen sija kaikkien aikojen kolmanneksi korkeimmalla pistemäärällä ja mestareiden liigan voitto.
TKO

Poissa Poissa


Vastaus #4513 : 11.07.2019 klo 12:01:03

Siis Liverpool "häviää armotta" hyökkäyksen laadussa ja leveydessä, toppariosastolla ja laitapakeissa CHELSEALLE?!? :D

Puhutaanhan me nyt siitä samasta Chelseasta jonka hyökkäystä johtaa Seksi-Olli ja laidalla viilettää Marcos Alonso?
Hyökkäyksen osalta Pool ja Chelsea ovat eri planeetoilla, etenkin kun Hazard vaihtui Pulisiciin. Myös van Dijk yksinään vastaa kovemmasta laadusta mitä chelskin koko puolustus.

Leveyttä toki vaaditaan lisää, hankintoja odotellessa.
Pesso

Poissa Poissa


Vastaus #4514 : 11.07.2019 klo 12:19:00

Kun tässä nyt on paljon puhuttu hankintatarpeen vähyydestä, niin lienee totuudenmukaista vetää yhteen, että jos ei Poolin rosteri ole toiseksi paras (todennäköisesti on kyllä mielestäni sitäkin), niin ainakin se on koko sarjan tarkoituksenmukaisin. Käytännössä jokainen pelaaja tietää paikkansa ja suorittaa sillä tasolla kuin suunnilleen pitääkin. Keitan viime kausi oli vähän siinä rajoilla odotuksiin nähden, mutta silti. Kalliita turhakkeita ei jengissä tällä hetkellä ole. Ja siitä tämän joukkueen hyvyys nyt tulee, eikä niinkään "maailmanluokan" penkkiveikoista. 
Veli Ponteva

Poissa Poissa


Vastaus #4515 : 11.07.2019 klo 12:22:16

Liverpool ei tällä hetkellä häviä laadussa tai leveydessä kenellekään muulle joukkueelle Englannissa kuin Citylle, ja sillekin nimenomaan leveydessä.

Ja mihinkään kilpavarusteluun Cityn kanssa ei Liverpoolin kannata todellakaan lähteä. Pidetään palkkarakenne vaan fiksuna tulevaisuuttakin ajatellen. Käytännössä se tarkoittaa sitten sitä, että siellä rotaatiossa on Shaqiri eikä Mahrez.
Ronnie R

Poissa Poissa


Vastaus #4516 : 11.07.2019 klo 14:23:17

Uudet pelaajat saattavat sotkea joukkueen balanssia, mutta tuovat tietysti kyllä myös uutta kilpailua ja pelillisiä ominaisuuksiakin. Firminon Manen ja Salahin kausi tunnetusti vielä kesti/kestää pitkään kesällä ja Shaqirilla sekä Keitallakin on jo lähdössä vammoja.  

  
Tuota minä en allekirjoita että 1-2 uutta pelaajaa rikkoisi joukkueen balanssin ja hengen. Päinvastoin jos siellä ennalta suunnitellulle paikalle tehdään hankinta (no nyt esim. Bruno Fernandes). Se ei syö joukkueen kemiaa millään tavalla vaan tuo uutta spirittiä, henkeä ja kilpailutilannetta joukkueeseen ja sitä joukkue juuri tarvitsee että pysyy tietynlainen tuoreus yllä.
Se kapeus mikä on yläpäässä niin uusi vahvistus tuo nykyisille sitä tarvittavaa lepoa että ovat entistä terävämmässä kunnossa.
« Viimeksi muokattu: 11.07.2019 klo 14:31:31 kirjoittanut Ronnie R »
Epäonnensoturi

Poissa Poissa


Vastaus #4517 : 11.07.2019 klo 14:34:10

Kloppo tuntuu laskevan paljon sen varaan, että sellaiset pelaajat kuin Keita ja Ox nostavat suorittamisensa sille tasolle kuin mitä seurassa odotetaan.

Hankintojen kanssa puolestaan on se ongelma, että siirtosummat ovat lähteneet täysin lapasesta.
Nutmeg

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LFC


Vastaus #4518 : 11.07.2019 klo 15:15:54

Niin tilannehan on tällä hetkellä esimerkiksi Nicolas Pepen suhteen seuraavanlainen:

https://twitter.com/DominicKing_DM/status/1149000919889190912

Eilen viimeksi Dominic King kiisti täysin Liverpoolin kiinnostuksen pelaajaan:

Uutinen
Also worth categorically saying now that Liverpool have absolutely no interest in Nicolas Pepe. For all the stories that are coming from the continent, it is not a deal that will be happening.


Kun taas Ranskan pään luotettavat lähteet ovat eri mieltä:

https://twitter.com/GFFN/status/1149017443010043904

Uutinen
As indicated by @mohamedbouhafsi, Liverpool want to do a deal for Nicolas Pépé this summer. However, LFC are scared of the silence, which the Ivorian is giving (to every club). Wants to speak to each interested team's manager post-AFCON before deciding.


Dagger

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi, Apollo, Hyps,FC TPS, LFC


Vastaus #4519 : 11.07.2019 klo 16:29:17

Ymmärrettävää toimintaa pelaajalta, haluaa keskittyä käynnissä oleviin kisoihin. Pitää itsensä kunnossa ja sitten kisojen jälkeen "haastattelu"kierros. Varmasti hänellä on se joukkue jo tiedossa mihin haluaisi siirtyä, mutta kohtaako näkemykset? Pepe ja vaspa sisään niin tämä ikkuna oli tässä. Kelpaisi.
Epäonnensoturi

Poissa Poissa


Vastaus #4520 : 11.07.2019 klo 17:07:14

Liverpool FC: Sepp van den Berg to miss friendly with Tranmere
https://www.liverpoolfc.com/news/first-team/355992-sepp-van-den-berg-tranmere-rovers

Täysin järjetöntä, että harjoituspeleissä tarvitaan joku helvetin fifan pelilupa.
Casanueva

Poissa Poissa


Vastaus #4521 : 11.07.2019 klo 17:17:10

Klopp mitä ilmeisimmin ajattelee, että nykyisestä joukkueesta ei ole ulosmitattu kaikkea potentiaalia, vaan kehittymisen varaa on vielä. Hänhän on muutenkin usein todennut, että pelaajahankinnat eivät ole ainoa tapa kehittää joukkuetta. Tämä ei toki tarkoita, ettei hankintoja silti olisi tulossa, mutta liikoja ei kannata sen suhteen odottaa.

Klopp kuitenkin joka tapauksessa varmasti tietää, mitä on tekemässä. Tulokset nähdään sitten keväällä.
Epäonnensoturi

Poissa Poissa


Vastaus #4522 : 11.07.2019 klo 19:28:13

First-half team: Mignolet, Clyne, Phillips, Gomez, Larouci, Milner, Oxlade-Chamberlain, Lallana, Kent, Wilson, Brewster.

Second-half team: Jaros, Hoever, Matip, Johnston, Lewis, Fabinho, Jones, Woodburn, Duncan, Glatzel, Origi.

Additional substitute: Atherton.
Nutmeg

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LFC


Vastaus #4523 : 11.07.2019 klo 20:29:38

Monta mielenkiintoista pelaajaa tänään tulessa!
Dagger

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Suomi, Apollo, Hyps,FC TPS, LFC


Vastaus #4524 : 11.07.2019 klo 20:33:37

Mielenkiintoista nähdä mihin tuo ekan puoliajan hyökkäystrio pystyy. Ja miten Oxin, Lallanan ja Clynen koneet käynnistyvät.

 
Sivuja: 1 ... 180 [181] 182 ... 191
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines