FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.04.2019 klo 01:01:55 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-futisfurnaus 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 4 [5] 6 ... 11
 
Kirjoittaja Aihe: Everton 2018/19: Magical Mystery Tour  (Luettu 70730 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #100 : 29.08.2018 klo 21:24:21

Lookmanin siirto Evertonista Leipzigiin alkaa näyttää varmalta, kun ei ole Rotherhamiakaan vastaan kokoonpanossa, vaikka Everton aika vahvasti kierrätetyllä porukalla otteluun lähtee. Sandron siirto ei puolestaan näyttäisi olevan niin todennäköinen, kun on avauksessa tänään.

Mina ja Gomes edelleenkin sivussa, mutta Schneiderlin on jo kuntoutunut ja penkillä mukana.

Everton: Stekelenburg; Kenny, Holgate, Zouma, Digne; Davies, Sigurdsson, Dowell; Ramirez, Niasse, Calvert-Lewin.
Subs: Baines, Walcott, Tosun, Schneiderlin, Coleman, Joao Virginia, Pennington.
Häbödiskäbödis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KPV, Everton


Vastaus #101 : 29.08.2018 klo 21:37:22

Lisäksi liuta loukkaantumisia. Gomesin loukki ottanut hieman takapakkia ja poissa vielä 3 vkoa. Jagielkalla myös jaloissa ongelmia, poissa 3 vkoa. Gueye venäytti polvensa edellisessä pelissä ja huilaa tänään. Bernardilla harjoituksissa sattunut lihasvamma, jonka vuoksi ei penkilläkään tänään. Lookmanin "loukin" syy nivusvamma. Totuus lienee jotain muuta.
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #102 : 30.08.2018 klo 21:32:20

Carabao Cupin kolmannella kierroksella saadaan vastaan Southampton, Goodisonilla.

Sandrolle on annettu lupa matkustaa Espanjaan sinetöimään lainasiirtoa Real Sociedadiin.
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #103 : 01.09.2018 klo 10:09:56

Lookman siis kuitenkin lopulta jäi Goodisonille ja Silva sanoi miehen olevan myös pelikunnossa Huddersfieldiä vastaan. Nyt kun vielä sieltä lähti Sandro pois tieltä lainalle Real Sociedadiin, pitäisi niitä näytönpaikkoja olla myös luvassa

Silvan mukaan Mina, Gomes, Jagielka, Gana, Bernard, Keane ja Richarlison ovat kaikki sivussa Huddersfieldiä vastaan.

Matthew Pennington lähti vielä siirtojen takarajalla Ipswichiin lainalle. Yllättäen esim Galloway ja Browning jäivät lainasiirtojen sijaan U23-joukkueeseen "kuntoutukseen", kuten Unsworth asian ilmaisi.
Häbödiskäbödis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KPV, Everton


Vastaus #104 : 01.09.2018 klo 11:40:21

Tänään sen verran paljon poissaoloja, että avauksessa kiinnostaa vasemman laiturin paikka. Laittaako Silva viikolla kahdesti osuneen Calvert-Lewinin sinne vai saako Lookman kaiken anteeksi ja avaa omalla mielipaikallaan? Myös Dowellin pelaaminen voi olla mahdollista. Digne haastaa  tosissaan Bainesia vaspan tontilla. Huddersfield kaatunee kuitenkin tällä vajaallakin miehistöllä Goodisonilla? Maaottelutauon jälkeen pitäisi useamman pelaajan olla jälleen valmentajan käytettävissä.

Avaus lienee jotain tämän suuntaista:

Pickford
Coleman Holgate Zouma Digne/Baines
Schneiderlin Davies
Walcott Sigurdsson DCL/Lookman
Tosun
Bwana

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Duncan Ferguson


Vastaus #105 : 01.09.2018 klo 19:08:09

Härregöd että oli puiseva esitys Evertonilta. Pääsin toki vasta toiselle jaksolle mukaan mutta mutta.

Ei siellä onnistujia varamiehisellä kotijoukkueella juuri ollut. Digne ja Zouma nyt ehkä. Davies luokaton, Holgate hävisi jokaisen kaksinkamppailun, Coleman keskitteli mihin sattuu (ei ole oikein kulkenut alkukausi Seamuksella) ja Gylfi... oliko kentällä?

Kulmasta kolisi taas omiin jne ja vihulaisen maalia kohti onnistui suuntautumaan yksi kuti, joka siis oli DCL:n sisään mennyt pusku Dignen keskitykseen.

Walcott poimi loukkaantumisen ja tilalle tullut Lookman ei esittänyt yhtään mitään. Kaksi menetettyä pistettä. Ihan hyvään saumaan tulee tauko.
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #106 : 01.09.2018 klo 19:08:24

Kauden heikoin esitys tähän mennessä tämä 1-1 kurinalaisesti puolustanutta Huddersfieldia vastaan. Ja tottakai jälleen vastustaja teki helpon näköisesti maalin kulmasta. Taisi olla jo neljäs tällä kaudella? Vierailijan rivit rakoilivat hetkellisesti siinä johtomaalin jälkeisessä huumassa, joka onneksi saatiin hyödynnettyä. Muutenhan hyökkäyspäässä saatiin hyvin vähän aikaan, tuon DCL:n puskun ollessa ainoa maalia kohti saatu yritys. Huddersfieldille kunnia lähes täydellisestä esityksestä vieraskentällä (voittomaali jäi puuttumaan), mutta Everton teki tuon puolustamisen kyllä todella helpoksi tänään.

En tiedä mitä Colemanille on tapahtunut kun muistuttaa enemmän Hibbertiä tällä hetkellä. Toiselta jaksolta jäi mieleen erityisesti se tilanne missä olisi ollut tilaa nousta ja ajaa vaikka päätyrajalle keskittämään, mutta Colemanin ratkaisu oli heittää se naurettava kaikkien yli leijaillut säähavaintopallo päädystä ulos. Kuvaa kaverin peliä tällä hetkellä.  
Binääripyhimys

Poissa Poissa


Vastaus #107 : 02.09.2018 klo 12:06:36

Colemanin surkeus on ollut yllättävää ja huolestuttavaa. Viime kaudella kun palasi pitkän loukkaantumisen jälkeen otteet olivat kuin ei olisi poissa ollutkaan, mutta nyt miehen meno näyttää siltä että on ollut koko kesän lomalla. Coleman tuntien homma ei voi olla asenteesta kiinni joten vaikea ymmärtää mikä äkillisen tasonlaskun on aiheuttanut.

Noin muuten ainoastaan yksi voitto neljästä ensimmäisestä pelistä ei missään nimessä ole riittävästi näin suotuisalla otteluohjelmalla. Eilistä lukuunottamatta esitykset ovat sinänsä olleet lupauksia herättäviä, mutta pelkkä lupauksien herättely ei pidemmän päälle kanna mihinkään. Majutauon jälkeinen kotiottelu surkeasti aloittanutta West Hamia vastaan onkin ehdottomasti voitettava jo ihan uskottavuuden takia.
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #108 : 03.09.2018 klo 10:47:04

Aloitusviestissä oli puhetta Tom Daviesin läpimurrosta, mutta tällä hetkellä näyttää edelleen varsin heikolta se kaverin tekeminen. Peliaikaa on kuitenkin tullut hyvin kauden ensimmäisissä peleissä, mutta aika mitäänsanomatonta se pelaaminen on tähän mennessä ollut. Toissakaudella nähty kovuus on myös suurelta osin karsiutunut pelistä pois jatkosopimuksen jälkeen. Nähdyn perusteella laittaisin Daviesin kevääksi lainalle Championshipiin ja nostaisin Boltonissa ilmeisen hyvin aloittaneen Joe Williamsin tilalle, mikäli jälkimmäinen jatkaa yhtä vakuuttavasti tulevat kuukaudet keskikentän päällikön roolissaan.
Sharp

Poissa Poissa


Vastaus #109 : 03.09.2018 klo 12:17:34

Kyllä tuo keskikenttämiesten kyvyttömyys saada jotain aikaiseksi näkyi taas. Gana on mielestäni todella tärkeä pelaaja, muttei mikään syöttökone. Davies ja varsinkaan Schneiderlin eivät myöskään paljoa aikaan saa.
Lord Bendtner

Poissa Poissa


Vastaus #110 : 03.09.2018 klo 21:23:36

Kyllä tuo keskikenttämiesten kyvyttömyys saada jotain aikaiseksi näkyi taas. Gana on mielestäni todella tärkeä pelaaja, muttei mikään syöttökone. Davies ja varsinkaan Schneiderlin eivät myöskään paljoa aikaan saa.

Kunnossa oleva Gomes voisi tuoda aikamoisen parannuksen tähän.
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #111 : 04.09.2018 klo 13:22:47

https://www.independent.ie/sport/soccer/international-soccer/mccarthy-and-brady-on-course-for-october-action-37280172.html

Vihreällä saarella uskotaan, että McCarthy olisi pelikuntoinen jo lokakuun puolessa välissä kun Irlanti kohtaa Walesin ja Tanskan maaotteluissa. Aika nopeasti on irkku toipunut tammikuussa tapahtuneesta murtumasta jos tuo pitää paikkansa. Tässä on tietenkin sitten yksi potentiaalinen vaihtoehto sinne keskikentän pohjalle jos pysyy ehjänä. Ja se on erittäin iso jos. Voihan se olla, että uusien kuntovalmentajien metodit auttavat noihin McCarthyn jatkuviin loukkaantumishuoliin.
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #112 : 11.09.2018 klo 12:27:36

Maju-tauko on toistaiseksi sujunut tuttuun tyyliin eli porukkaa on saatu taas lisää sairastuvalle. Gana palasi jo aiemmin Senegalin porukasta loukkaantumisen takia ja nyt myös Coleman on palannut kotiin jalkavamman takia. Vielä ei ole kummastakaan tarkempaa tietoa, mutta eivätköhän ainakin Hammersia vastaan ole molemmat sivussa.

Richarlison teki viikonloppuna debyyttinsä Brasilian maajoukkueessa, päästessään kentälle Firminon tilalle 75 minuutin kohdalla USA:ta vastaan pelatussa ottelussa. Ensi yönä on sitten todennäköisesti luvassa ensimmäinen avauspaikka Brasilian kohdatessa El Salvadorin. Ainakin USA:ta vastaan Charlie oli pelannut sentterinä.
Häbödiskäbödis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KPV, Everton


Vastaus #113 : 11.09.2018 klo 21:32:49

Calvert-Lewin lisätään loukkaantuneiden listaan. Vaihdettiin tänään kentältä päävamman vuoksi oltuaan vain hetken kentällä. Suuri kysymysmerkki sunnuntaille.

Muissa uutisissa Moshiri on nostanut tänään omistusosuuttaan Evertonista noin 68%. Lisäksi miehen osuus osakkeista nousee n. 77% ensi kesään mennessä. Tästä huhuttiin jo silloin, kun Moshiri osti itsensä seuraan 2,5v sitten. Nyt jotkin ehdot ovat täyttyneet ja mies on sopimuksen mukaan osuuttaan seurasta lisännyt. Edistyneemmät arvaukset kertovat ehtojen liittyvän jotenkin stadionprojektin etenemiseen. Saapa nähdä.
Modenauttija@yahoo.com

Poissa Poissa


Vastaus #114 : 12.09.2018 klo 21:44:04

Veikkaus:

Everton voittaa saletisti koska joukkueessa on nopeat laiturit ja iso toppari ja nopea 9.
Joukkue on roolitettu mestariksi.
Alexios

Poissa Poissa


Vastaus #115 : 13.09.2018 klo 06:03:59

Brassit voitti 5-0. Richarlisonille 54min peliaikaa ja kaksi maalia Ylos Pelasi Brasilian 4-3-3 ryhmityksessä kärjessä.

Ukkoja tippuu lasarettiin huolestuttavalla tahdilla. Millaisen kokoonpanon Silva mahtaa sunnuntaiksi kehitellä?
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #116 : 13.09.2018 klo 09:53:27

Martin O'Neillin mukaan Coleman on sivussa ainakin seuraavan maju-tauon yli, joten Jonjoe Kenny varmaankin nousee avaukseen lähiviikkojen ajaksi. Muutenhan kolmikosta Mina, Gomes & Bernard voisi kuvitella ainakin muutaman olevan käytettävissä. Bernard on melkein heitettävä avaukseen jos Walcott on myös sivussa. Yhteensä 12 pelaajaa sivussa tällä hetkellä ja kokoonpano ei kovin montaa menetystä enää kestä.
Binääripyhimys

Poissa Poissa


Vastaus #117 : 16.09.2018 klo 17:56:50

DCL arvottu näköjään taas vasempaan laitaan kohta alkavassa West Ham-kamppailussa vaikka Bernard ja Lookman olisivat penkillä. En muista että tuo olisi koskaan toiminut mutta kaipa Silvalla jokin visio tuossa takana on.
Binääripyhimys

Poissa Poissa


Vastaus #118 : 16.09.2018 klo 20:07:17

Nopeasti se orastava optimismi taas katosi. Tänään tekeminen oli pääosin melko kauheaa sekä joukkueena että yksilötasolla. Molemmilta laitapakeilta joitakin hyviä keskityksiä joista Kenny maalinkin syötti, muuten hyökkäyspeli oli melkoisen aneemista. Puolustuksesta nyt ei jaksa edes sanoa mitään, Pickfordiltakin nähtiin tänään harvinainen aivopieru. Onneksi Richarlison on nyt pelikieltonsa lusinut ja sairastuvankin pitäisi olla tyhjenemään päin, kaikki vahvistukset tämänpäiväiseen kokoonpanoon ovat tervetulleita.
forEverton

Poissa Poissa


Vastaus #119 : 16.09.2018 klo 20:17:45

Samaa paskaa tää on tänäkin vuonna.
Juustoinen Makkara

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Harry Kane


Vastaus #120 : 16.09.2018 klo 20:23:52

Kumma juttu mikä tuossa mättää. Kun valmentajat vaihtuu tiuhaan eikä kukaan tunnu saavan tulosta aikaiseksi.
Lord Bendtner

Poissa Poissa


Vastaus #121 : 16.09.2018 klo 20:31:32

Kumma juttu mikä tuossa mättää. Kun valmentajat vaihtuu tiuhaan eikä kukaan tunnu saavan tulosta aikaiseksi.

Evertonissa tavoitteet on suhteellisen korkealla verrattuna resursseihin ja materiaaliin. Tästä syystä siellä pyritään suoraan hieman kunnianhimoisempaan jalkapalloon jolla onnistuessaan tulisi menestystä. Tuo vaan vaatii onnistuneempia rekrytointeja ja pitkäjänteisyyttä toimintaan. Kasvukipuja on kaikilla projekteilla, eikä alun vaikeuksiin tule vielä millään tapaa ylireagoida Goodisonilla.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #122 : 16.09.2018 klo 20:42:59

Loukkaantumis- ja pelikielto-ongelmat painavat liikaa tällä hetkellä.

Silvan piikkiin toki epäonnistunut avaus, DCL ei vaan ole laitapelaaja, vaikka näyttää olevan käytännössä jokaisen valmentajan ideana olevan tunkea sinne laidalle. DCL on toki vähän ongelmallinen pelaaja, kun ei jannu mikään maalintekijä myöskään ole, joten hankala on sitten kärkeenkään laittaa. Vaikea pelaaja valmentajalle, kun niitä positiivisiakin ominaisuuksia on, mutta ne nyt vaan eivät sovi täydellisesti millekään pelipaikalle.

Tosunilla tuhnuilupäivä, siinä nyt oli avausjaksolla kaksi paikkaa mistä olisi pitänyt molemmista tehdä, mutta ei tehnyt kummastakaan. Sigurdsson teki maalin, mutta muuten aika harmaa esitys ja erikoistilanteet olivat normaalitasoon verrattuna huonoja. Digneltä lupaava esitys laidalla, hyviä nousuja ja aika hyviä palloja boksiinkin, olisi West Hamin toisessa maalissa tosin pitänyt pelata kovempaa ja katkaista hyökkäys ottamalla varoitus, Pickfordin huonosta avauksesta tilanne toki lähti ja Zouma vielä löysäili siihen päälle.

Puolustussuuntaan pahoja nukahduksia, jotka West Ham käytti hyvin hyödykseen. Zouma-Holgate oli toppariparina todella huono, siinä vielä Coleman sivussa, niin puolustuksesta selkeästi puuttui kaikenlainen johtajuus. Keanea ja/tai Minaa tuo toppariosasto kovasti kentälle kaipaisi. Oliko se sitten se paha loukkaantuminen vai mikä, mutta Zouma ei ole enää pidempään aikaan näyttänyt valioliigatasoiselta topparilta, ankeita olivat ne viime kauden otteet Stokessakin.

Richarlison sentään palaa pelikiellon jälkeen, kovasti on tarvetta, kun Calvert-Lewin oli laidalla täysin turha, Bernard hankki pari keltaista vastustajalle ja ihan lupaava esitys, mutta kuitenkin lopputulos puuttui.

Gomeskin olisi ihan kiva keskikentälle, kun Schneiderlinin onnistumiset näemmä loppuivat kuin seinään ja erittäin huono esitys West Hamia vastaan, mikä päättyi jo avausjaksolla vaihtoon.
Binääripyhimys

Poissa Poissa


Vastaus #123 : 16.09.2018 klo 21:26:15

DCL sopisi ehkä parhaiten kahden kärjen systeemiin toiseksi hyökkääjäksi, mutta kyse ei ole sen tasoisesta pelaajasta jonka ympärille kannattaisi lähteä rakentamaan yhtään mitään. Toki jos Tosun jatkaa tuhnuiluaan voisi miehelle antaa taas mahdollisuuden kärjessä jossain vaiheessa, mutta jokohan se nyt olisi riittävän monen valmentajan toimesta todettu ettei tuo laidalle kerta kaikkiaan kuulu. Tänään Digne tuntui vastaavan lähes yksin vasemmasta laidasta, mikä osaltaan vaikutti siihen että oli puolustussuuntaan välillä myöhässä.

E. DCL voisi olla ihan kokeilun arvoinen yksinäisenäkin kärkenä nyt kun laidoille on tarjolla Richarlison ja Walcott. Tuo kolmikko voisi ominaisuuksiensa puolesta ainakin teoriassa toimia hyvin yhteen. Käytäntö on toki asia erikseen.
« Viimeksi muokattu: 16.09.2018 klo 21:57:27 kirjoittanut Binääripyhimys »
Alexios

Poissa Poissa


Vastaus #124 : 17.09.2018 klo 16:17:23

Schneiderlinin isä menehtyi ennen ottelua, joten ei ihme ettei peli kulkenut ollenkaan.

 
Sivuja: 1 ... 4 [5] 6 ... 11
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines