FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
13.11.2019 klo 17:25:34 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 10 [11] 12 ... 14
 
Kirjoittaja Aihe: Everton 2018/19: Magical Mystery Tour  (Luettu 94514 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
gigi becali

Poissa Poissa


Vastaus #250 : 09.03.2019 klo 20:42:29

Ai niin, Newcastlen voittomaalihan oli paitsio mutta mitäpä näistä.
Beezeri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Newcastle


Vastaus #251 : 10.03.2019 klo 12:02:35

Ai niin, Newcastlen voittomaalihan oli paitsio mutta mitäpä näistä.

Ei se ollut paitsio nykysääntöjen mukaan. Perezhän ei osallistunut peliin. Todella ärsyttävä sääntö tällainen(koska vaikutti oleellisesti), mutta kerrankin näin päin ja ei haittaa yhtään. Kyllä on Castlelta viety niin monta pilkkua, pisteitä jne. tuomarivirheillä tällä kaudella
aceman

Poissa Poissa


Vastaus #252 : 10.03.2019 klo 12:38:44

Ei se ollut paitsio nykysääntöjen mukaan. Perezhän ei osallistunut peliin. Todella ärsyttävä sääntö tällainen(koska vaikutti oleellisesti), mutta kerrankin näin päin ja ei haittaa yhtään. Kyllä on Castlelta viety niin monta pilkkua, pisteitä jne. tuomarivirheillä tällä kaudella
Oli kyllä paitsio. Rondon oli jassossa ja koski palloon.
Häbödiskäbödis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KPV, Everton


Vastaus #253 : 17.03.2019 klo 20:41:27

Tammikuussa 2017 edellinen voitto top6 joukkueesta eli oli jo aikakin. Vielä pääsee kiusaamaan Arsenalia, Manua ja Tottenhamia ja samalla yrittämään toistakin voittoa. Chelsea tosin näyttää juuri nyt heikoimmalta noista kärkijoukkueista.

Tänään heikko avauspuolikas ja toiselle hiukan peli parani. Puolustus piti nollan eli sinne propseja siitä. Richarlison oli tärkeässä roolissa molemmissa maaleissa. Sigurdssonin roolia pilkkujen vetäjänä voisi alkaa kohta tarkastamaan.
Kike Elomaa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pushing weight !


Vastaus #254 : 18.03.2019 klo 14:13:29

Kauden parhaat pelaajat Digne, Richarlison, Keane, Gueye, Pickford ja Gylfi onnistivat hienosti. Myös Colemanilla yksi viime aikojen parhaista peleistä.

Isossa kuvassa vaikea väittää, että Evertonille kuuluisi nykymateriaalinsa perusteella joku muu kuin tämä noin 7.-12. sija. Silva on mielestäni onnistunut hienosti vakauttamaan viimeiset pari vuotta sekavilla vesillä seilanneen laivan. Evertonin ei pidä olla joukkue joka vaihtaa valmentajaa pari kertaa kaudessa vaan pestiin valitulle pitää antaa se 2-3 vuotta aikaa toteuttaa ideaansa. Newcastlet, Sunderlandit, Aston Villat ym. olkoon hyvänä esimerkkinä siitä mitä käy kun näin ei toimita.
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #255 : 18.03.2019 klo 17:15:39

Myös Calvert-Lewin esiintyi vahvasti ja maalia lukuunottamatta teki lähes kaiken, mitä target hyökkääjältä odotetaan. Periaatteessa ihan sama kuka ne maalit tekee, mutta hänelle toivoisi kyllä merkintöjä maalisarakkeeseen tulevien pelien aikana.

Silva ehdottomasti jatkakoon, mutta työnsä helpottamiseksi olisi kyllä erittäin tärkeätä välttää sellainen klassinen Evertonin viimeisten pelien romahtaminen mitä on nähty muutamina vuosina kun panosta ei enää ole.
Bwana

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Futis-talebanit


Vastaus #256 : 18.03.2019 klo 20:36:42

Oli sellainen suoritus eilen että vitsi FA:n tutkinnasta koska Everton laittoi tokalle jaksolle kokonaan uuden 11-jannuston kentälle puoltaa kyllä paikkaansa.

Itse olen ollut kohtalaisen turhautunut Silvan touhuiluihin koska kaikki mitä sinne keskustaan on heitelty on löytänyt tiensä Evertonin rysään, tavalla tai toisella. Eihän se tietysti ikinä pelkästään valmentajan vika ole mutta mutta. Eilen oli kuitenkin havaittavissa että joukkue ei ole Silvan näpeistä luisunut vaan ehkä siinä on oppimisprosessista sittenkin, puolin ja toisin, kyse.

Mitään pelattavaahan ei enää jäljellä ole. Katsotaan ensi kautta kymmenen peliä ja annetaan sitten arvosanaa. Eli laitan puukot takaisin laatikkoon.
gigi becali

Poissa Poissa


Vastaus #257 : 30.03.2019 klo 18:36:11

Pelissä tällä kaudelöla on vielä Everton-cupin voitto, eli 7.sija ja Eurooppa-liiga. Tänään West Ham nurin ja ensi kaucen torstaipallosta kisataan vielä tosissaan,
Häbödiskäbödis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KPV, Everton


Vastaus #258 : 31.03.2019 klo 05:30:32

West Ham kaatui eilen ja olihan tuo aika positiivinen esitys kaiken sen heikon pelaamisen jälkeen mitä ennen Chelsea peliä nähtiin. Varsinkin ensimmäisellä puoliajalla Hammers oli täysin vastaantulija ja lukemat olisivat ansaitusti voineet olla vaikka 0-4.

Bernardilta hieno peli ja se uran ensimmäinen Valioliiga-maali. Puolustus toimi ja Coleman on löytänyt formia ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Oikeastaan vain hyökkääjän maali jäi ottelusta puuttumaan. Calvert-Levin on silti tämän joukkueen paras vaihtoehto sinne ja se suurin asia mikä aiheuttaa eroa ylöspäin.

Voisiko sitä odottaa hyviä esityksiä vielä kovissa jäljellä olevissa kotimatseissa? No, tietäähän sen.
Sharp

Poissa Poissa


Vastaus #259 : 07.04.2019 klo 17:15:41

Hieno voitto Arsenalista. Luvut olisi pitänyt olla kyllä isommatkin, mutta tuohon esitykseen täytyy olla enemmän kuin tyytyväinen.
DCL erittäin hyvä, samoin moni muukin.
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #260 : 08.04.2019 klo 09:37:51

Erinomainen esitys ja voitto Arsenalia vastaan. Samat sanat pätevät tähän kuin West Ham -peliinkin ja Silva on saanut joukkueen hyvään kevät-vireeseen. Pitkin kautta joukkuetta vaivannut kliinisyyden puute maalipaikoissa on edelleen vahvasti läsnä, mutta vakuuttavaan tahtiin sininen kone tällä hetkellä niitä paikkoja luo.

Kiva nähdä myös, että tuosta seitsemännestä sijasta saadaankin oikein tiukka taistelu neljän joukkueen välillä.

Jos Barca ei lähde ihan laukalle hintapyynnön kanssa niin Andre Gomesin pysyvää siirtoa vaan vireille, kuten huhuissa on mainittukin.
Häbödiskäbödis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KPV, Everton


Vastaus #261 : 08.04.2019 klo 11:17:29

Mukavan näköistä peliä ollut kyllä Chelsea-matsin toiselta puoliajalta lähtien eikä siinä ekallakaan mitään kovin paskaa esitetty. 6 viimeiseen 5 nollaa omissa. Newcastlessa aikamoinen uinahdus toisella puoliajalla pilaa hyvää jaksoa.

Keskikenttä toimii nyt akselilla Gomes-Gueye. Gueye lähdössä kesällä PSG:n, mutta luulisi Gomesiin olevan hyvät mahdollisuudet, kun mies selvästi nauttii taas pelaamisesta. €35M huhuttu jossain lähteissä.

Jopa Jagielka tuntui pärjäävän eilen, kun muun porukan peli toimii. Calvert-Lewin onnistui piikissä. Loppukaudesta saisi vielä pöllytellä verkkoja, niin haihtuisi tuo maaleja tekevän pelaajan tarve ensi kaudelta.
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #262 : 08.04.2019 klo 12:19:30

Kyllä näkisin, että joka tapauksessa tarvitaan se yksi maalintekijä tuonne ensi kaudeksi. Muut hankinnat sitten riippuen Ganan, Gomesin ja Zouman jatkoista.

DCL:n toivoisin kyllä vielä verkkoja tällä kaudella pöllyttelevän. Toki Chelseaa ja Arsenalia vastaan tuli maalit hänen hyvän puskunsa jatkotilanteesta.
gigi becali

Poissa Poissa


Vastaus #263 : 13.04.2019 klo 22:50:35

Markovicin voisi ensi kaudeksi hankkia, pisti Evertonin yksinään nippuun. On se vittu, kaadetaan Chelsea ja Arsenal, sitten tämmöstä paskaa.
Lord Bendtner

Paikalla Paikalla


Vastaus #264 : 14.04.2019 klo 10:54:08

Markovicin voisi ensi kaudeksi hankkia,

Kannattaa kun vielä ilmaiseksi saa, eikä tarvii kaupunkiakaan serbin vaihtaa. ;)
gigi becali

Poissa Poissa


Vastaus #265 : 14.04.2019 klo 13:04:31

Mitro tai Marko. Vici, näitä kyllä riittää
Kike Elomaa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pushing weight !


Vastaus #266 : 16.04.2019 klo 10:44:21

Everton hyökkäys huutaa dynaamisempaa ja peliin enemmän osallistuvaa kärkimiestä (sanotaanko nyt T. Pukki tällaisena tyyppiesimerkkinä). Tosunilla, DCL:lla ja Mitrovicilla omia huippuominaisuuksia, mutta kokonaispaketti ei ole sellainen, joka joukkuetta pitkällä tähtäimellä hyödyntäisi.
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #267 : 16.04.2019 klo 11:36:47

RB Leipzigin kärki Jean-Kevin Augustin yhdistettiin tammikuussa vahvasti Evertoniin. Tölkkien päävalmentaja Ragnick (joka puhui koko viime kesän Lookmanista kuin omasta pelaajastaan) veti jutuista herneet nokkaan ja nyt pelaaja on istunut penkillä käytännössä koko kevät kauden. Taustalla saattaa olla jotain muutakin, mutta tuolta se seuran sisäisiä asioita tietämättä ulkopuolisen silmään on näyttänyt. Tällä yhtälöllä pitäisin aika todennäköisenä, että ranskalainen kärki on ainakin yksi niistä pelaajista Brandsin jo joulukuussa valmistuneella kesän hankintalistalla.

Evertonin U23-joukkue varmisti eilen Premierleague 2:n mestaruuden voittamalla Brightonin vastaavan yhdistelmän 1-0. Sarjassa on enää yksi peli jäljellä ja voiton myötä Everton karkasi jo tavoittamattomalle kuuden pisteen karkumatkalle kärjessä. Kyseessä on toinen reserviliigan mestaruus kolmen vuoden sisään Unsworthin alaisuudessa. Ihan mukava homma ja varmasti tärkeä meriitti ainakin Unsylle itsellensä, vaikka nyt kehitysjoukkueen pokaalit sinänsä paljoa merkitsekään.
Häbödiskäbödis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KPV, Everton


Vastaus #268 : 21.04.2019 klo 17:50:03

Nyt kaatui jälleen yksi isoista Goodisonilla. Manu oli vastaantulija Arsenalin tapaan koko ottelun ja nyt maalinteossakin tuli onnistumisia. Joukkue juoksi yli 8 km enemmän kuin vastustaja. Tuo on aika hirveä ero ja kertoo toki vastustajastakin jotain.

Digne ja Richarlison saivat siipeensä. Richarlisonilla ehkä hieman pahempi, jos pitää arvuutella. Topparipari Zouma-Keane pelasi hienosti. Onkohan mitään saumoja Zoumaan, jos Chelsean banni on ensi kesän mittainen? En oikein tiedä kuinka arvokas pelaaja olisi kyseessä ja onko markkinoilta saatavissa samaa paremmalla hinnalla? Tekisi vain hyvää, jos ei taas vaihdeta puolustuslinjassa useampaa pelaajaa (Jagielka, Zouma out,).

Loppukaudesta asenne kunnossa kaikkia pelejä voittamaan. Siinä Silvalle projektia. Ei siis mitään Fulham-kopioita.
Coulijoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #269 : 21.04.2019 klo 21:32:59

Uskon, että on mahdollisuudet Zoumaan. Toki ei se halvaksi tule. Riippuu pitkälti myös siitä onko Zouman pelaaminen jalalla kehittynyt Sarrin vaatimalle tasolle. Rudiger, Christensen, Luiz, Ampadu, Tomori, siinäpä Chelsean topparit.
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #270 : 21.04.2019 klo 22:38:32

En tiedä onko se Sarrin vaatimalla tasolla, mutta ainakin hän on tästä Evertonin topparikolmikosta ollut paras jalalla. Keanen kanssa pelatessa Zouma on se pelinavaaja suurimman osan ajasta. Harmi olisi rikkoa tällä kaudella hyvin toiminutta kaksikkoa, mutta toisaalta vähän kiinnostaisi nähdä millaisen kaverin siihen Keanen rinnalle voisi löytää.
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #271 : 21.04.2019 klo 23:05:02

Mediassa on tietysti perinteisesti useimmilla tuttuun tapaan pää perseessä ja tämä oli luonnollisesti vain Manun heikkoutta. Todellisuudessa tässä pelattiin jo toista kertaa peräjälkeen kotona top 6 joukkue täysin ulos kentältä. Chelseaa vastaan oltiin ensimmäinen jakso vielä altavastaajana, mutta siitä eteenpäin meno on ollut vahvaa. Toivottavasti Silva saa viritettyä saman latauksen myös Palace-peliin niin voidaan vielä taistella tuosta seiskapaikasta.

Loistava lisä kyllä toi sireeni ottelun alkuun tunnelman virittäjäksi. Kenen idea olikaan.
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #272 : 27.04.2019 klo 22:17:51

Hyvä esitys periaatteessa Palacen vieraana Evertonilta, mutta ties monennenko kerran tällä kaudella ne viimeiset ratkaisut hyökkäysalueella jättivät toivomisen varaa. Siinä on Silvalle ja Brandsille pohdittavaa kesän siirtoikkunaan. Tosunin takavasara osui valitettavasti Hennessyn olkapäähän. Mutten olisi ollut kauden maaleja.
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #273 : 30.04.2019 klo 08:53:56

http://www.evertonfc.com/news/2019/04/29/davies-signs-new-everton-deal

Tom Daviesin kanssa tehtiin uusi paranneltu neljän vuoden jatkosopimus. Tomppahan ei ole keskikentän permanentin takaa kovin paljoa näytönpaikkoja ansainnut, mutta näköjään luottoa edelleen seurajohdolta löytyy. Sitä omaa roolia ei ole kaverille keskikentältä vielä löytynyt ja aika näyttää löytyykö koskaan. 20-vuotiaalla on vielä aikaa kehittyä. Jonkinlainen kehitysprojekti Silvalla on Daviesin kanssa menossa, mistä kertoo ainakin pari kertaa kauden aikana hihaan ilmestynyt kapteenin nauha (Evertonin historian nuorimpana kapteenina).
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #274 : 04.05.2019 klo 09:21:24

Kauden viimeinen kotiottelu päättyi rutiininomaiseen 2-0 voittoon viime aikoina vahvoja otteita esittäneestä Burnleystä. Joukkueen suoritustaso on tällä hetkellä todella vahva eikä voittajasta ollut ekan 20 min jälkeen epäselvyyttä. Sireenin käyttöönoton jälkeen ei maaliakaan omiin kotona (Barnes sai pallon maaliin paitsioasemasta) ja Silvan vahvistama "Fortress Goodison" on voimissaan.

Harmittavasti keskitalven töhöilyiden takia jäädään todennäköisesti pari pinnaa Eurooppa Liigaan (Cityn voittaessa cupin) oikeuttavasta seiskapaikasta. Spurs-kotipeli on kauden pahimpia pohjakosketuksia, joten vikalla kierroksella pitäisi olla motivaatiota pieneen kunnian palautukseen.

 
Sivuja: 1 ... 10 [11] 12 ... 14
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines