FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.07.2019 klo 05:14:22 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 2 [3] 4 ... 13
 
Kirjoittaja Aihe: Everton 2018/19: Magical Mystery Tour  (Luettu 85403 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #50 : 09.08.2018 klo 15:16:02

Ilmeisesti tässä on lähetetty Barcelonaan delegaatio tekemään tarvittavat lääkärintarkastukset Minalle ja Gomesille. Toki voidaan tutkia muutkin Barcan pelaajat varalta samalla.

Lainaus
Everton apparently dispatched a crack squad of transfer sorters to Spain yesterday, and they are in Barcelona right now working on the Yerry Mina deal. -Guardian

"Crack squad" oletettavasti tarkoittaa Contract-Davea lääkintäryhmänsä kanssa...
Binääripyhimys

Poissa Poissa


Vastaus #51 : 09.08.2018 klo 19:19:07

Mina ja Andre Gomes (jälkimmäinen lainalla) tekevät Dignelle seuraa Barcelonasta, myös Bernard tuli vapaalla siirrolla. Täytyy nyt hetki sulatella tätä Deadline dayta.

E. Vittu mitä paskaa, Barcelonalla on Minaan takaisinosto-optio. Kyllä tuon hintainen, noilla näytöillä liikkuva toppari olisi pitänyt saada kokonaan omaksi.
« Viimeksi muokattu: 09.08.2018 klo 19:27:16 kirjoittanut Binääripyhimys »
Kike Elomaa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Pushing weight !


Vastaus #52 : 09.08.2018 klo 19:31:49

Täytyy hattua sille, että kaikki sisään saadut nimet olivat selvästi Silvan/Brandsin hyvissä ajoin valitsemia eivätkä mitään paniikkivaihtoehtoja. Todella hyvä suoritus siis tällaisena teknisenä ”eksekuutiona”. Siirtojen lopullinen laatu toki selviää vasta myöhemmin. Andre Gomes myös hieno haku ja varmasti optiona hintansa arvoinen.

En silti ymmärrä mikä järki on jättää sopimuksiin näitä takaisinosto-optioita (joku viisaampi voisi selittää) kuten Minan tapauksessa. Tämähän tarkoittaa sitä että (kaikki?) mahdollinen pelaajan arvonnousu menee Barcan laariin. Eli vähän kuin lainadiili, mutta sillä lisäriskillä, että Everton kattaa mahdollisen arvonlaskun, jos homma ei toimi.

Mogitus

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Internazionale


Vastaus #53 : 09.08.2018 klo 19:37:17

Mikä se takaisinosto-optioon asetettu hinta sitten on? On se nyt varmaan ainakin +10m€ tuohon päälle. Sen verran Everton siinä voittaa jos Barcelona pelaajan lunastaa itselleen. Ei tuo nyt ihan tavalliseen lainadiiliin vertaudu.
Rekku

Poissa Poissa


Vastaus #54 : 09.08.2018 klo 19:38:28

Onko tuossa Gomesin diilissä jotain ostomahdollisuutta rukattu mukaan vai onko ihan puhdas vuoden laina?
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #55 : 09.08.2018 klo 19:41:04

Loistava ensimmäinen siirtoikkuna Brandsilta, jossa selvästi saatiin aika lailla ne halutut kohteet hankittua. Bonuksena vielä potentiaalisesti aivan maaginen brassi Bernard monen muun seuran nenän edestä. Tuskin maltan odottaa miltä yhteispeli Richyn kanssa tulee näyttämään.

Toivon mukaan saadaan vielä muutama kaveri laitettua lainalle tai myytyä muihin maihin. Harmi, että Besicin siirto esim ilmeisesti kariutui henkilökohtaisiin sopimusehtoihin.
Häbödiskäbödis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KPV, Everton


Vastaus #56 : 09.08.2018 klo 19:42:38

Toivottavasti Zouma vielä saadaan purkkiin. Saattaa lauantain ottelu olla viimeinen, jossa Jagielka - Keane pari nähdään yhdessä kentällä.

Mina varmasti todella tahdottiin ja ilman takaisinostopykälää tuskin seuraan olisi miestä saatu. Katsellaan vielä millä ehdoilla tuo takaisinosto mahdollisesti tapahtuu. Eihän tuo näillä tiedoilla mikään mukava lisä kauppaan ole. Gomez myös ihan katsottava kortti lainalla.

Puolet taitaa avauksesta vaihtua viime kaudelta, vähän ylikin. Ja se on hyvä.
Sheedy

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton FC


Vastaus #57 : 09.08.2018 klo 19:50:43

Minan takaisinostopykälä on tietysti vähän harmittava.

Avaus tosiaan muuttuu aika paljon viime kauteen nähden, mikä oli valitettavasti tarpeen. Sen verran sekaisin tuo kokoonpano oli. Jatkossa toivottavasti sitten 1-2 täsmähankintaa per ikkuna niin joukkueen rakentaminen on terveemmällä pohjalla.
Bwana

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Futis-talebanit


Vastaus #58 : 09.08.2018 klo 19:50:56

Ei tuo Minan takaisinosto mahdollisuus mikään katastrofi ole. Aikanaan Deulofeu tuli jollain 4 miljoonalla punnalla ja klausuuli oli muistaakseni rapia kymmenen miljoonaa. Eli luulisi Minan hinnalla pykälän olevan jossain 50-60 miljoonaa. Jos näin käy, on jäbä noussut Evertonissa maailman topparieliittiin ja korvaajaan lienee silloin massia.

Hyvä ikkuna Siniseltä. Ehkä se TOP-6 ei ainakaan enempää karkuun päässyt.
Yeti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Everton


Vastaus #59 : 09.08.2018 klo 20:06:21

Huikeaa työtä Brandsilta! Turhakkeista päästy pääosin eroon ja tilalle saatu päteviä nimiä. Jos lähtee korvaajia miettimään niin EOM.

Mirallas --> Richarlison
Bolasie --> Bernard
Rooney --> Andre Gomes
Martina --> Digne
Funes Mori --> Mina
Williams --> Zouma (mikäli diili saadaan vielä läpi).

Joao Virginian hankinnalle sekä Lookmanin pitämiselle peukkua.
Stark

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 70 -ja 80 -luvun tuuletukset.


Vastaus #60 : 09.08.2018 klo 20:20:13

Sellaista potentiaalin tasoa mitä Gomes esitti Valencian paidassa ei ole Evertonissa nähty sitten nuoren Wayne Rooneyn. Omalle tasolleen päästessään pyyhkii lattiaa näillä Sigurdssoneilla sun muilla. Se on sitten eri asia miten tuo potentiaali saadaan realisoitua vielä hieman vieraammassa ympäristössä, kun mentaalipuolen ongelmat ovat selkeästi hyvinkin isoja.

Olin juuri tulossa onnittelemaan Gomesin saamisesta. Tässäpä tämä olikin.

Iso, vahva, nopeampi miltä näyttää, todella taitava, kekseliäs pelaaja. Voi olla loistava hankinta Evertonille, jos löytää tosiaan Valencian aikaisen pelinsä. Ainakin kannattaa hankkia hyvä psykologi siihen kylkeen, koska mies on ihan diagnosoidusti masentunut.

Digne on peruspakkien peruspakki. Hoitaa hommansa satavarmasti.

Yerry. Voi Yerry. Kaikkea hyvää sulle 'panita' <3
Sieltä voi tulla mitä vaan maan ja taivaan väliltä.
Binääripyhimys

Poissa Poissa


Vastaus #61 : 09.08.2018 klo 20:28:37

Kyllähän ikkuna tosiaan alkaa ihan hyvältä tuntumaan Minan takaisinosto-optiosta huolimatta. Huomattavasti viimekesää järkevämmin haettiin vahvistuksia juuri tietyille pelipaikoille joille tarvetta eniten oli. Toki onnistuminen mitataan vasta kentällä, mutta harjoitusotteluiden aiheuttama negatiivisuus ainakin helpotti hieman toistaiseksi.
valimu

Poissa Poissa


Vastaus #62 : 09.08.2018 klo 22:49:23

Huikeaa työtä Brandsilta! Turhakkeista päästy pääosin eroon ja tilalle saatu päteviä nimiä. Jos lähtee korvaajia miettimään niin EOM.

Mirallas --> Richarlison
Bolasie --> Bernard
Rooney --> Andre Gomes
Martina --> Digne
Funes Mori --> Mina
Williams --> Zouma (mikäli diili saadaan vielä läpi).

Joao Virginian hankinnalle sekä Lookmanin pitämiselle peukkua.

Hurja ikkuna kieltämättä. Etenkin Bandsin kyky ulostaa pelaajia on ollut kova, ja samalla lupaavimmat omat nuoret (Lookman, Oneykuru). Williamsilta loppuu soppari joka tapauksessa tänä kesänä, joten miehestä päästään eroon menettämättä liikaa palkkakustannuksia. Miraillasilla on vielä vuosi jäljellä lainan jälkeen, mutta eiköhän tuon saa sijoitettua muualle, tai tiedä vaikka belgi alkaisi nostamaan tasoa yllättäin.

Tämä Barcelonan kolmikko tulee kyllä juuri niille paikoille, minne vahvistusta kaivataankin. Toivotaan että Gomesilla on buyout -mahdollisuus, vaikka sellaisesta ei vielä olla puhuttukaan. Digne tulee vihdoin ja viimein Bainesin korvaajaksi ja kirittäjäksi, jota joukkue on kaivannut jo pari-kolme vuotta. Minan tarpeellisuutta tuskin tarvitsee liikaa korostaa, sillä jos tähänkin kauteen oltaisiin lähdetty Keane/Holgate/Jagielkan kanssa, niin luultavasti se pelinavaus ja kohellus olisi näyttänyt täsmälleen samalta kuin viime vuonna.

Parasta lienee kuitenkin se, että nämä kaverit ovat oppineet erilaista ja vähemmän kömpelöä pelityyliä. Kun vanhoilla pelaajilla painaa valmentajavaihdosten mukana tullut sotku ja puoli vuotta Lardiolan epä-futista, niin tuoreen veren lisäksi myös tuoreet aivot ovat hyvin tervetulleita. Pre season ei näyttänyt liian hyvältä, mutta annetaan Silvalle kuukausi pari aikaa ajaa koko kokoonpano sisään. Avaukseen on tullut mahdollisesti noin nelisen ukkoa lisää, joka tarvitsee aika paljon sovittamista. Ainakin tänä vuonna voidaan odottaa enemmän kuin laukaus/ottelu -statseja, mikä lohduttaa vaikka takkiin välillä tulisikin.

Josko se seisoisi sittenkin
Häbödiskäbödis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KPV, Everton


Vastaus #63 : 09.08.2018 klo 23:01:43

Jokainen sisään tullut pelaaja sanoo keskustelun Silvan kanssa olleen tärkeä tekijä siirrossa. Hyvä alku portugalilaisella siis ainakin kentän ulkopuolella. Minan takaisinostosumma siis 60 miljoonaa euroa, joten ihan hyvä korvauksen Everton saa, jos Barcelona miehen haluaa takaisin ostaa.

Ulos päin ei sitten saatu Bolasieta eikä Besiciä. Besicin kanssa keskustelut lainadiilistä Boroon kuitenkin jatkuvat. Bolasiella on nyt suuri vaara istua tammikuuhun asti turhana kokoonpanon ulkopuolella ilman suurta loukkaantumissumaa. Aina voi tietysti toivoa lainadiiliä vaikkapa Turkkiin?

Tulevaisuudessa kiinnostaa josko vihdoin saadaan joukkueelle uusi kapteeni. Jagielkan peliaika tippuu selvästi ja nauha saattanee virallisestikin siirtyä Colemanin käsivarteen. Schneiderlinin rooli pienenee varmasti, samoin Bainesin. Hyökkäykseen on nyt vaihtoehtoja ja mielenkiinnolla seuraan Silvan variaatioita. Pelaako Tosun, Walcott, Richarlison 9 paikalla silloin tällöin? Joka tapauksessa tämän ikkunan jälkeen jopa hiukan positiivisin tunnelmin kohti kauden avausta.
W3rty

Poissa Poissa


Vastaus #64 : 10.08.2018 klo 17:44:38

Sori vähän off topic, mutta näkyykö evertontv:n kautta membership(30£) lunastaneille EPL matsit?
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #65 : 10.08.2018 klo 17:54:29

Sori vähän off topic, mutta näkyykö evertontv:n kautta membership(30£) lunastaneille EPL matsit?

Ei.

Harjoitusotteluita lukuunottamatta ei taida mitään otteluita näkyä. Haastatteluja, ennakoita, kohokohtia ym. kohinaa.

Ainoa luultavasti jossain määrin arvokas juttu on radioselostukset televisioimattomista cup-otteluista, mutta noita varten sitten on taas turhan suolainen hinta.
W3rty

Poissa Poissa


Vastaus #66 : 10.08.2018 klo 18:26:10

Onkohan mitään suoratoisto palvelua millä näkisi enemmän evertonin pelejä kuin viaplay?
Nuo huonolaatuiset ilmaiset striimit ei kiinnosta.
Zerek

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Real Madrid


Vastaus #67 : 10.08.2018 klo 18:33:17

Ensimmäistä kertaa moneen vuoteen kiinnostava Everton-nippu. Neutraalina kannattajana huomisen peli Wolvesia vastaan on kierroksen top-2 peli heti Arsenal- ManC jälkeen.

Topikki seurantaan, kiitoksia hienosta avauksesta!
Panze

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Manchester United, Huuhkajat


Vastaus #68 : 10.08.2018 klo 18:36:24

Everton kyllä nousi siirtoikkunan viimeisten hetkien peliliikkeillä hyvin mielenkiintoiseksi jengiksi. Topparipari Mina-Zouma voi olla jackpot, tai sitten totaalinen fiasko, todennäköisesti Everton tulee sekä voittamaan että häviämään toppariparinsa ansiosta. Mitenköhän Silva meinaa keskikentän ryhmittää? Erityisesti puolustavan keskikentän paikka kiinnostaa ja on olennainen joukkueen menestymisen kannalta, uskon kyllä, että Bernard, Tosun, Gylfi ja kumppanit tekee maaleja suhteellisen paljon. Mutta mielestäni suurimmat kysymysmerkit liittyy tuohon keskikentän tasapainoon ja sitä kautta myös siihen, miten nuorehkot topparit hoitavat tonttinsa puolustussuuntaan
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #69 : 10.08.2018 klo 18:47:58

Pickford (Koeman)
Stekelenburg (Koeman)
Hewelt (akatemia)

Coleman (Moyes)
Kenny (akatemia)
Martina (Koeman)

Baines (Moyes)
Digne (Silva)

Jagielka (Moyes)
Keane (Koeman)
Mina (Silva)
Zouma (Silva)
Holgate (Martinez)
Pennington (akatemia)

Gueye (Koeman)
Schneiderlin (Koeman)
McCarthy (Martinez)
Besic (Martinez)
Baningime (akatemia)

Sigurdsson (Koeman)
Gomes (Silva)
Davies (akatemia)
Dowell (akatemia)

Bernard (Silva)
Richarlison (Silva)
Walcott (Allardyce)
Bolasie (Koeman)
Vlasic (Koeman)
Lookman (Martinez)


Tosun (Allardyce)
Niasse (Martinez)
Sandro (Koeman)
Calvert-Lewin (Koeman)

Evertonin nykyjoukkue ja pelaajan hankkinut manageri.

Ei tuosta nyt hirveän pitkälle kantavia johtopäätöksiä löydä. Moyesin ajoilta on enää puolustuspään pelaajia jäljellä, toki Mirallas voi vielä lainaltaan palata. Martinezin ajoilta ei ole jäljellä paljon mitään, pari Martinezin juniorina hankkimaa pelaajaa taistelee ykkösjoukkueen paikoista ja pari keskikentän loukkaantumisherkkää turhaketta jäljellä sekä legendaarinen Niasse. Läskin jäljiltä pari ihanan kallista, mutta hyödyllistä hyökkääjää.

Koemanin ajoilta on iso kasa paskaa, joita pyritään vielä elokuussa siirtämään jonnekin, ja joitakin hyödyllisiä pelaajia.
Häbödiskäbödis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KPV, Everton


Vastaus #70 : 10.08.2018 klo 18:59:01

Zouma varmistui siis lähes vuorokausi siirtorajan umpeuduttua. Tyylinsä tuokin. Huomenna yksikään viime hetkillä tulleista ei pelaa, vaan odotellaan heitä seuraavaan peliin. Puolustus hiukan huolettaa ja maaleja taitaa tulla molempiin päihin. Tasurikaan ei iso pettymys olisi. Toivotaan kuitenkin hyvää alkua kauteen.


Onkohan mitään suoratoisto palvelua millä näkisi enemmän evertonin pelejä kuin viaplay?
Nuo huonolaatuiset ilmaiset striimit ei kiinnosta.

Eipä ole ellei sitten NbcSportsia ole jenkeistä  mahdollisuus hankkia. Siellä on ainakin kaikki pelit näkyneet suoratoistopalvelussa. Euroopan (unionissa) ei taida tuollaista löytyä. Venäjällä voi olla myös joku palvelu. Jenkkien laittomia striimejä tullut itse tihrustettua aiemmin. Samalla mennään ellei siellä ole asiat muuttuneet. Viaplaylta sitten tietysti ne jotka näytetään.
Corsten

Poissa Poissa


Vastaus #71 : 10.08.2018 klo 20:50:22

Onkohan mitään suoratoisto palvelua millä näkisi enemmän evertonin pelejä kuin viaplay?
Nuo huonolaatuiset ilmaiset striimit ei kiinnosta.
Meitä on Everton FC Finland whatsup ryhmän kautta jo 10 kaveria, jotka kattoo kaikki Evertonin pelit suorana IPTV:n kautta 720p-1080p laadulla, palvelu nimeltään Root Hosting. 6e/kk jos ottaa testiin kuukaudeksi, vuoden setti onkin sitten vaan 35e.
Louhikkokoskettaja

Poissa Poissa


Vastaus #72 : 11.08.2018 klo 00:24:37

Venäläishuhujen mukaan Vlasic lähtee lainalle Moskovan TsSKA:n riveihin.

Samojen huhujen mukaan TsSKA olisi ollut valmis maksamaan Evertonille kymppimillin, minkä Everton suunnilleen Vlasicista maksoi, mutta tuo ei Evertonille kelvannut, vaan ovat valmiita päästämään Vlasicin vain lainalle.
forEverton

Poissa Poissa


Vastaus #73 : 11.08.2018 klo 21:25:59

Mom Keane (taas kerran) ja Pickford (taas kerran). Ai niin, ei saa itkeä. Rikke oli rahansa arvoinen. Toivotaan että vire säilyy.
Binääripyhimys

Poissa Poissa


Vastaus #74 : 11.08.2018 klo 21:27:27

Parin vuoden tauon jälkeen paluu Martinezin ajan perinteeseen, 2-2 tasapeli sarjanousijaa vastaan kauden avausottelussa. Propsit joukkueelle siitä etteivät vajaalla alkaneet peruuttelemaan vaan voittoa haettiin rohkeasti siinä melkein onnistuen.

Phil Jagielka on ollut uskollinen palvelija Evertonille mutta olisikohan tänään ollut vihdoin viimeisiä kertoja kun mies nähdään avauksessa Valioliigassa?

 
Sivuja: 1 2 [3] 4 ... 13
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines