FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.08.2019 klo 16:41:51 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 50 [51] 52 ... 69
 
Kirjoittaja Aihe: FC Barcelona 2018/19 - Mes Que Un Club  (Luettu 410465 kertaa)
1 Jäsen ja 4 vierasta katselee tätä aihetta.
Lord Bendtner

Paikalla Paikalla


Vastaus #1250 : 09.05.2019 klo 17:35:16

Tuohon Coutinhon optimaaliseen pelipaikkaan ottaisin kiinni sen verran, että Cou on aika tyylipuhdas esimerkki pelaajasta, jolla jalat käyvät päätä nopeammin. Tällä tarkoitan step-overeita sun muuta peliä edistämätöntä puuhastelua ja huonojen päätösten tekemistä ahtaassa tilassa. Aivan liian usein Cou yrittää avointa haastoa keskialueella, joka päätyy vaaralliseen satanolla pallonmenetykseen. Ahtaassa tilassa pallonkäsittely menee näpräilyksi, kun laidassa on sentään tilaa nostaa katsetta ylös eikä mahdollinen pallonmenetys ole katastofi.

Coutinhon uraa Interistä asti todella tarkkaan seuranneena on pakko olla täysin eri mieltä näistä asioista. Erityisesti Poolissa Coutinho nimenomaan loisti näissä mainituissa asioissa. Roolin suhteen paras osuma brassin kohdalla nähtiin talvella 2015, kun muuten paskassa Poolissa brasso loisti 3-4-2-1:ssä "välihyökkääjänä / tupla-kymppinä" yhdessä Adam Lallanan kanssa.
En itsekään näe Coutinhoa Iniesta-paikan pelaajana. Miehen puolustusominaisuuksien puutteesta johtuen Kloppikaan ei nähnyt Coun peluuttamista keskikentällä alempana oikeana ratkaisuna.
Nuo mainitut ongelmat Coun pelaamisessa eivät mielestäni ole kuitenkaan ensisijaisesti pallollisen osaamisen tai peliälyn puutetta vaan ennen kaikkea roolituksen epäonnistumista ja henkisiä ongelmia. Couta voikin monessa suhteessa verrata Andre Gomesiin. Molemmat olivat ennen Barcaa vakuuttavia, todella vakuuttavia. Molempia kuitenkin yritettiin istuttaa väärään rooliin ja siitä seuranneet vaikeudet aiheuttivat myös henkisiä ongelmia. Kun otteet kentällä eivät vastanneet odotuksia, niin barcan fanit alkoivat kaataa paskaa niskaan, joka ennestään lisäsi paineita ja henkistä kuormitusta ja näin ollen syntyi noidankehä. Pitää toivoa että Coutinhon kohdalla noidankehästä pois pääseminen ei tarkoita sitä että pitää poistua Barcelonasta.
hephep

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PaLä, Barca, JJK (- logo)


Vastaus #1251 : 09.05.2019 klo 18:12:36

Hyvinkin voi olla, että kyse on vain paineiden myötä kadonneesta itseluottamuksesta. Ehkä Cou on Barcassa istutettu hänelle sopimattomaan tukevan pelaajan rooliin, ja täten ratkaisut pelin sisällä tuntuvat pakotetuilta eikä mies pääse toteuttamaan itseään. Tapahtuuko muutos parempaan sinipurppurassa, vai löytäisikö Cou itsensä takaisin pinnalle pienemmän lammen isoimpana kalana. Joka tapauksessa Blaugranan avaavaan kokoonpanoon ei mies tällä hetkellä kuulu, joka 160(?) miljoonan euron miehestä puhuttaessa kuulostaa suhteellisen absurdilta.
« Viimeksi muokattu: 09.05.2019 klo 18:18:34 kirjoittanut hephep »
Lord Bendtner

Paikalla Paikalla


Vastaus #1252 : 09.05.2019 klo 18:58:33

Hyvinkin voi olla, että kyse on vain paineiden myötä kadonneesta itseluottamuksesta. Ehkä Cou on Barcassa istutettu hänelle sopimattomaan tukevan pelaajan rooliin, ja täten ratkaisut pelin sisällä tuntuvat pakotetuilta eikä mies pääse toteuttamaan itseään. Tapahtuuko muutos parempaan sinipurppurassa, vai löytäisikö Cou itsensä takaisin pinnalle pienemmän lammen isoimpana kalana. Joka tapauksessa Blaugranan avaavaan kokoonpanoon ei mies tällä hetkellä kuulu, joka 160(?) miljoonan euron miehestä puhuttaessa kuulostaa suhteellisen absurdilta.

Joo ehdottomasti näin ja en näkemäni perusteella ole varsinaisesti eri mieltä ilmenevistä ongelmista. Lähinnä halusin tuoda esiin että noita samanlaisia ongelmia ei ole juurikaan aiemmin ilmeentynyt, pikemminkin päinvastoin. Coutinhon suurimmaksi ongelmaksi näen sen, että Poolissa se oli käytännössä aina pallollisen pelin keskiössä. Tätä samaa brassi ei pääse Barcassa toteuttamaan, koska Messi on se jonka kautta peli kulkee. Liverpoolissa pelikaverit olivat tottuneet pelaamaan palloa Coun kautta, kun brassi oli pitkään niitä ainoita jotka osasivat sillä jotain tehdäkin. Lisäksi Poolissa oli se rooli sitten vasemmalla laidalla 4-2-3-1:ssä, kärjen takana tai joskus jopa 8-paikalla, niin aina se pelisysteemikin oli mukautettu vastaamaan Coutinhon vahvuuksia. Barcassa kaverit eivät lähtökohtaisesti hae Couta palloilla, jonka lisäksi brassi joutuu mukautumaan joukkueen systeemiin ja siihen, että Messi on keskiössä, eikä toisinpäin. Nämä kaikki ovat ihan perusteltuja valintoja Barcelonalta, mutta ne ovat nähdäkseni osa niistä syistä miksi Coutinhosta on muodostumassa aika kallis floppi Blaugranalle.
-haapis-

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Barcelona, Kings, KuPS


Vastaus #1253 : 09.05.2019 klo 20:17:46

Tuohon Coutinhon optimaaliseen pelipaikkaan ottaisin kiinni sen verran, että Cou on aika tyylipuhdas esimerkki pelaajasta, jolla jalat käyvät päätä nopeammin. Tällä tarkoitan step-overeita sun muuta peliä edistämätöntä puuhastelua ja huonojen päätösten tekemistä ahtaassa tilassa. Aivan liian usein Cou yrittää avointa haastoa keskialueella, joka päätyy vaaralliseen satanolla pallonmenetykseen. Ahtaassa tilassa pallonkäsittely menee näpräilyksi, kun laidassa on sentään tilaa nostaa katsetta ylös eikä mahdollinen pallonmenetys ole katastofi. Kaiken lisäksi mies on kiltisti sanoen heikko ryöstämään palloja, joten en häntä keskemmälle sijoittaisi ryhmityksessä. Harmillisesti ei mies tällä kaudella päässytkään lentoon, vaikka syksyllä näytti niin lupaavalta.

Iniestaan ei Couta voi muutenkaan verrata, sillä Ini on/oli ahtaiden tilojen mestari ja lähes poikkeuksetta teki oikean päätöksen pallon kanssa; tietokone oli laskenut mahdolliset tulevat skenaariot ja peliasento oli valmiina ennen ensimmäistä kosketusta palloon. Ainutlaatuinen pelaaja ja ikävä on kova.

Itselläni on saman tyyppisiä ajatuksia. Jo Liverpool-aikana Coutinhon pelissä omaan silmääni ärsytti se tietynlainen pään hitaus ja sitä kautta olin Blaugrana-siirron koittaessa hieman skeptinen. Coun tekniikkaa ja potkutekniikkaa ei voi kyseenalaistaa.

Barcelonassa tuo Coutinhon pelikäsityksen puutteellisuus ja "hitaus" on korostunut. Barcelonan peli perustuu oivaltaviin ratkaisuihin pienessä tilassa pallonhallintaa seuraavien syöttökuvioiden ja rytminmuutosten kautta. Aivan liian usein Coutinho hidastaa peliä tai tekee väärän ratkaisun. Usein tuntuu, että Cou on jollain tavoin eri rytmissä muuhun joukkueeseen nähden. Samoja tilanteita tuli myös Liverpool-aikana, muttei yhtä paljon. Poolin pelitavassa Coutinhon hyvät ominaisuudet pääsivät paremmin esille ja heikkoudet eivät korostuneet yhtä selkeästi.

Mutta en tuomitse Coutinhoa vielä täysin. Potentiaalia myös Barcelonan pelitavassa pärjäämiseen on, kunhan se sopiva rooli löytyy.
Eki#11

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: FC Barcelona, David Villa, Pep Guardiola.


Vastaus #1254 : 10.05.2019 klo 10:46:32

Mutta en tuomitse Coutinhoa vielä täysin. Potentiaalia myös Barcelonan pelitavassa pärjäämiseen on, kunhan se sopiva rooli löytyy.

Vähän itsestä tuntuu, että se roolin löytyminen vaatii pelitavan muutosta (eli käytännössä Valverden korvaamista). Kuten täällä moni aiemmin jo hyvin onkin tuonut esille, niin nykyinen pelitapa ei oikeastaan tue Coutinhon vahvuuksia. Anfieldilla nähdyssä puolustustaistelussa Coutinholla ei ole oikein mitään käyttöä. Hän olisi ollut enemmän kotonaan Pepin aikaisessa vahvaan pallokontrolliin perustuvassa pelitavassa, jossa saa paljon kosketuksia palloon ja pääsee kokoajan osallistumaan peliin.

Eli käytännössä jos Valverde jatkaa sopparinsa loppuun, en oikein näe Coutinholle käyttöä. On liian kallis kaveri haahuilemaan kentällä vailla päämäärää tai kuluttamaan penkkiä.

Täälläkin mainittu Ajaxin Erik ten Hag voisi olla hyvä haku Erneston seuraajaksi. Ajax pelasi pitkälti sellaisella tavalla, jollaisella toivoisi Barcankin pelaavan. Ajaxilta vain puuttui se kokemus, jota Barcassa olisi tarjolla.
nakkoskikki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: UMTITI


Vastaus #1255 : 10.05.2019 klo 10:57:36

Barcelonan pelitavassa olennaista on pään nopeuteen liittyen tietty automatiikka, ts. "jos sulla ei ole valmiina ajatus, niin pallo seuraavalle kaverille a mig toc" - ei siis yhdellä kosketuksella, vaan puolikkaalla. Tähän perustuu xavimainen 100+ syötön keskimäärä >95%:n tarkkuudella. Vaikka Xavi on suurin piirtein yhtä nopea kuin vaarinsa ja yhtä vahva kuin mummonsa, tällä tavalla keskialuetta voi dominoida. (E. tai jos ja kun et ole Xavi, niin sillä voi puolustuksessa purkaa prässin tai hyökkäyksessä saada puolustuksen pois tasapainosta.)

Coutinholla se automatiikka on joku vitun haltuunotto ja pyörähdys pallon päällä, jolloin rytmi katoaa, vastustajat ehtivät jo liikkeelle, varautua jne. Tämähän ei olisi mikään ongelma, jos siellä olisi Guardiola piiskaamassa tuota puolikasta kosketusta miehen päähän, mutta Valverden pelikirjaan tuo ei kuulu. Coutinhon ratkaisuista tulee pakotettuja sitä kautta, että systeemi hänen ympärillään luhistuu hänen saadessaan pallon. Kyllä siitä voisi ihan pelimiehen Barcelonaankin saada, mutta ei se ainakaan Valverden alaisuudessa tapahdu. Tämä on juuri se identiteettikriisi, jonka kanssa Barcelona Valverden alaisuudessa kamppailee, ja jonka takia Valverden tulee lähteä.

Sportin kyselyssä muuten mielenkiintoisesti Setien ei ole edes vaihtoehto Valverden korvaajaksi. Tarjolla olisi Ten Hagia, Koemania, Xavia, Jordi Cruyffia(!) ja Robert Martinezia. Näistä Ten Hag on saanut puolet äänistä, Xavi ja Martinez viidennekset, Koemanille suurin osa lopuista ja Cruyff kakkonen vain 2%. Cruyff valmentaa tätä nykyä kuuluisaa Chongqing Dangdai Lifania ja on saavuttanut Kiinan "super"-liigassa 8 ottelussa saldon 3-3-2. Viime kaudella tuli kesken kauden, ja onnistui nostamaan Tsongtsingin pohjamudista pitämään sarjapaikkansa. Melkoinen vitsi olisi kyllä :D

Xavin aika ei ole vielä. Xavi on juuri vasta ilmoittanut lopettavansa pelaajauransa ja jatkavansa valmentajana. Barcelonaan jos Xavi saman tien päätyy, niin se on sitten esimerkiksi B:ssä, mahdollisesti kakkosena esim. 1-2 kautta (jos Xavi Garcia on hyvä, löytää se paremman pestin vuoden-parin päästä joka tapauksessa), ja sen jälkeen ykkösenä sen samat pari vuotta, ja ehkä siinä 4 vuoden päästä edariin.
zet77

Poissa Poissa


Vastaus #1256 : 10.05.2019 klo 15:15:11

Suarez loukannu polvensa 4-6 viikkoa poissa
Mauno Talo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: CCCP & DDR


Vastaus #1257 : 10.05.2019 klo 15:45:43

Vaikka tämä Messin syyttäminen eilisestä onkin mennyt aivan yli äyräiden, niin itse asiassa tässä mielestäni on juuri se asian ydin jota Barcelonassakin pitäisi pohtia. Ei siis sinällään pelkästään Messin puolustuspelaaminen, vaan ehkä ennemmin se koko ajatusmaailma mistä se kumpuaa.
...
Nyt voidaan kuitenkin vähän alkaa kyseenalaistamaan, että onko tuo filsofia enää tulevaisuudessa toimiva. Yhdestä ottelusta ei pidä vetää liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä, mutta opittuja ajatusmalleja pitää pystyä kyseenalaistamaan. Erityisesti silloin kun Barcelonan yli juostaan noin pahasti.

Kaikesta on helppoa olla samaa mieltä.

Tämä sama keskusteluhan pulpahtaa pinnalle aina, kun Barcelonan yli ajaa juna nyt nähdyllä tavalla, kuten esimerkiksi Bayern teki 6 vuotta sitten. Messidependenciasta ollaan puhuttu niin kauan kuin Barcan peli on ollut Messin varassa ja onhan se  selvää, ettei systeemi kovin terveellä pohjalla ole, jos pärjääminen on niin paljon yhden jannun tekemisistä kiinni (olkoonkin että se jannu on aika hyvä).

Myös on nostettu esiin Busquetsin ja Rakiticin hitaus, ikä ja pehmeys. Niin tehtiin myös Sergion ja Xaviestan kohdalla, kun Bayern tuli ja hoonasi. Moni julisti Barcelonan pelityylin vanhanaikaiseksi, mutta niin vain parin vuoden päästä siellä taas heiluteltiin isokorvaista ihan vittuillakseen. En tietenkään tarkoita enkä usko, että mikäli Barca nyt jatkaa samalla tyylillä, niin sama tapahtuisi taas keväällä 2021.

On selvää, että kun Messi potkaisee viimeisen kerran pläägät jaloistaan Camp Noulla, asioita täytyy alkaa tehdä eri tavalla. On varmaankin ollut valmentajille sekä siunaus että kirous, kun joukkueessa palloilee vuohi kirppu, jota ei voi eikä kannatakaan pakottaa mihinkään tiukasti määrättyyn rooliin. Muutoksen on kuitenkin tapahduttava, mutta tapahtuuko se Messin aikana jää nähtäväksi.

Tämä nyt oli täysin turha viesti ja vanhan toistoa, mutta onhan aihe kuitenkin aika kiinnostava, vaikken Barcelonan faniksi saati kannattajaksi oikein itseäni mielläkään. Mielenkiinnolla kuitenkin seuraan.
Epäonnensoturi

Poissa Poissa


Vastaus #1258 : 10.05.2019 klo 15:51:53

Mun mielestä Barca lähti vetämään asioita vituiksi silloin kun seura hankki Suarezin. Olisivat vaan peluuttaneet Messiä siinä keskushyökkääjän tontilla, niin olisi monilta ongelmilta vältytty.
SummerTime

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Nukun yöni hyvin, kiitos Messilakanoiden


Vastaus #1259 : 10.05.2019 klo 17:09:32

Mun mielestä Barca lähti vetämään asioita vituiksi silloin kun seura hankki Suarezin. Olisivat vaan peluuttaneet Messiä siinä keskushyökkääjän tontilla, niin olisi monilta ongelmilta vältytty.

Ei ei ei. 2013-14 kauden jälkeen oli selvää että Barca tarvitsee kunnon 9-pelaajan. Suarezin saapumisella on ollut suuri merkitys siihen että Messi pystyi 2014 jälkeen nostamaan tasonsa entistä korkeammalle. Suarezista voi nyt olla mitä tahansa mieltä, mutta pari ekaa kautta Barcassa Suarez oli aivan huikea.
Lord Bendtner

Paikalla Paikalla


Vastaus #1260 : 10.05.2019 klo 19:07:05

Myös on nostettu esiin Busquetsin ja Rakiticin hitaus, ikä ja pehmeys. Niin tehtiin myös Sergion ja Xaviestan kohdalla, kun Bayern tuli ja hoonasi. Moni julisti Barcelonan pelityylin vanhanaikaiseksi, mutta niin vain parin vuoden päästä siellä taas heiluteltiin isokorvaista ihan vittuillakseen. En tietenkään tarkoita enkä usko, että mikäli Barca nyt jatkaa samalla tyylillä, niin sama tapahtuisi taas keväällä 2021.

Hyvä nosto. Tässä kohtaa kuitenkin oleellista oli mielestäni se, että vaikkei se nyt älyttömän radikaalia ollutkaan, niin Barcelona silti merkittävästi uudistui siitä Bayernin suorittamasta hoonauksesta. Luchon Barca kaudella 14-15 oli tappavan tehokas ja Rakiticin tuominen keskikentälle "Xavin tilalle" oli sitä pragmaattisuutta, mitä jalkapallomaailman ehkä kaikkien aikojen kovimmalla hyökkäystriolla varustettu joukkue silloin tarvitsi. Nyt on Barcalla mielestäni taas vähän uudistumisen paikka, mutta mitään dramaattista tässä ei vieläkään tarvita. Messi on yhäkin maailman paras jalkapalloilija ja joukkueesta löytyy aivan älyttömästi laatua muiltakin osa-alueilta. Ja yhäkin, vaikka Barcelona otti rumasti 4-0 turpaan todella pahassa paikassa, niin se oli silti vain yksi ottelu muuten loistavalla kaudella.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #1261 : 10.05.2019 klo 23:38:39

Messi on yhäkin maailman paras jalkapalloilija ja joukkueesta löytyy aivan älyttömästi laatua muiltakin osa-alueilta. Ja yhäkin, vaikka Barcelona otti rumasti 4-0 turpaan todella pahassa paikassa, niin se oli silti vain yksi ottelu muuten loistavalla kaudella.

Tuohon on totuttu aina finaalista 1994 lähtien...
Bayern rynttäsi silloin aikanaan Barcelonan maanrakoon 4-0 ja 3-0, sen jälkeen tuli nouta pari kertaa Atleticoa vastaan ja olihan se 2016-2017 myös erikoinen kun ManCity kyllä hävisi mutta silloin teki 3-1 pelin, PSG 4-0 olisi kanssa melkoinen sukellus ilman 6-1 voittoa, mutta sitten seuraavalla kierroksella Juventus pitikin 3-0 johtonsa.

Kyllä tässä ollaan isompien ongelmien äärellä kuin muutaman pelaajan.
Neymarista juniorista ja seniorista voi olla montaa mieltä, mutta ainakin joukkueessa oli niin toinen luova pelaaja ja luonnollinen seuraaja Messille.

Mun mielestä Barca lähti vetämään asioita vituiksi silloin kun seura hankki Suarezin. Olisivat vaan peluuttaneet Messiä siinä keskushyökkääjän tontilla, niin olisi monilta ongelmilta vältytty.

Suarezin hankinta oli yksi parhaita, ainoita pelaajia maailmassa joka on usean kauden ajan taistellut maalimäärissä Messin ja Cristiano Ronaldon kanssa. Suarez helpottaa Messin pelaamista, samoin kuin David Villa aiemmin. Messi tarvitsee ysin.
Epäonnensoturi

Poissa Poissa


Vastaus #1262 : 10.05.2019 klo 23:43:32

Messi tarvitsee ysin.


Ehkä, mutta tarvitseeko Barcelona?
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #1263 : 10.05.2019 klo 23:54:29

Ehkä, mutta tarvitseeko Barcelona?

Tarvitsee.
Eto'o 130 maalia, David Villa 48 maalia, Luis Suarez 177 maalia ja se vaikkapa se ainoa oikea Ronaldo 34 maalia yhdessä kaudessa.

Toisesta näkökulmasta niin Barcelona tarvitsee Messiä ja Messi tarvitsee ysin.
Ysi luo tilaa muille ja hyvä ysi viimeistelee itsekin, mutta kai sitä sitten Barcelona olisi pärjännyt ilman noita lähes kahta sataa maalia...
Marley13

Poissa Poissa


Vastaus #1264 : 11.05.2019 klo 21:08:03

Ennen aina käynyt joka päivä lukemassa foorumia ja futismediaa mutta nyt ei pystynyt 4 päivään lukemaan mitään barcelonaan liittyvää niin kova pettymys tiistai illan peli oli. Yrittänyt vain unohtaa jalkapallon hetkeksi pois elämästä. Kova paikka oli, vieläkin kovempi kuin rooman ilta vuoden takaa. Vaikea käsittää vieläkin. Näinä hetkinä huomaa kuinka intohimoisesti kannattaa barcelonaa kun tappio näin isossa pelissä vieläkin satuttaa ja fiilis jatkunee vielä pitkään. Olisiko nyt valverden aika lähteä... vaikka se tuntuu siinä mielessä ironiselta että tupla on yhä edelleen mahdollinen. Countiho myös ulos...
weller00

Poissa Poissa


Vastaus #1265 : 12.05.2019 klo 20:15:59

On vaikea viikko ollut ja edelleen ahdistaa tuo tiistain turpasauna. Ilmeisesti elämässä murheet pieniä muutoin kun ottaa yhä näin koville.

Yksi puoliaika erotti potentiaalisen unelmakauden kohtuullisesta pettymyksestä. Ja tuntuu epäoikeudenmukaiselta puhua pettymyksestä kun tämän kauden Pool on Euroopan huippua ja loppujen lopuksi kummankaan osaottelun  lopputulos ei kertonut ihan koko totuutta. Saappaat jalassa olisi saanut kaatua mutta tuntuu hitusen onnekkaan 3-0 jälkeen hassattu finaalipaikka kaikkea muuta kuin kunnialliselta tappiolta.

Kun TV on auki ja kauden vika kotiottelu pyörii taustalla, sitä on jo paras siirtää ajatus ensi kauteen niin kuin näyttää osa pelaajistakin tehneen. Toivottavasti de Ligt saapuu ja hyökkäystä vahvistetaan. Kai sitä on yhden ranskalaisen osalta nöyrryttävä ainakin jos Coutinhosta eroon päästään? Valverden ero tuntui välttämättömältä Liverpoolin illan jälkeen ja eiköhän se yhä todennäköinen ole.
tunde

Poissa Poissa


Vastaus #1266 : 13.05.2019 klo 00:04:51

Getafe kaatui 2-0 todella HMV-esityksellä. Toisella jaksolla debytoinut Abel Ruiz oli harvoja valopilkkuja Vidalin kanssa.

Coutinholta jälleen onnetonta tekemistä. Loukkasi vielä reittäänkin ja otettiin vaihtoon.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #1267 : 13.05.2019 klo 12:45:37

Barcelona B:n kausi alkaa olla paketissa, nousuun ei ehdi ja kovin paljoa ei voi alaspäin tippua.
Pelaajapolun kannalta tietenkin haasteellista, että joukkue on Segunda B:ssä kun Segundassa saisi kovempia pelejä alle. Joukkueen ikärakenne on odotetusti nuori ja kymmenen vuoden takaisia vanhempia "runkopelaajia" ei juuri ole. Vanhimmat pelaajat ovat siis 22-vuotiaita ja nuorimmat kentällä käyneet 17.

Keskikentälle pelaajia on paljon, sen sijaan hyökkäyssuuntaan tehokkain pelaaja Carles Perez teki 9 maalia 25 pelissä (Segunda B:n kärkimaalintekijät ovat ennen viimeistä peliä tehneet 25 maalia) ja kuuluu kastiin, joka tuskin nousee edustukseen koskaan. Peliajan perusteella Alex Collado pelasi eniten, hän kuuluu Youth Leaguen vuosi sitten voittaneeseen joukkueeseen ja kävi pelaamassa myös lepuutusottelussa Celta Vigoa vastaan alkukuusta. Potentiaalinen pelaaja edustuksen laitamilla. Toisena peliajassa Rafa Mujica, joka keskushyökkääjänä teki jopa seitsemän maalia, kanariansaarelaisesta tuskin tulee uutta Pedtoa.

Näiden kahden jälkeen onkin sitten kaikille tuttuja nimiä eli Riqui Puig, Monchu, Oriol Busquets, Jorge Cuenca ja Chumi eikä myös Abel Ruiz tai Mousse Wague ole kovin kaukana. Näiden kohdalla liikutaan taas sen kysymyksen äärellä, että nostetaanko edustukseen kunnolla vai lainataanko Primera-seuraan.
günthers

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Uli Hoeness


Vastaus #1268 : 15.05.2019 klo 08:18:08

Kestääkö Barcelonan talous ilman myyntejä, jos De Ligt ja Griezmann hankitaan kesällä isolla rahalla ja kovilla palkoilla Kataloniaan?
Stark

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 70 -ja 80 -luvun tuuletukset.


Vastaus #1269 : 15.05.2019 klo 08:26:19

Kestääkö Barcelonan talous ilman myyntejä, jos De Ligt ja Griezmann hankitaan kesällä isolla rahalla ja kovilla palkoilla Kataloniaan?

Kestäisi, mutta silti olisi toivottavaa joidenkin myyntien tapahtuvan. Coutinho lienee ensimmäisiä, Andre Gomes samoin. Noista kahdesta saanee sen ~100 miljoonaa jo.
Mendes

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Rakastan kaikkia.


Vastaus #1270 : 15.05.2019 klo 08:39:32

Kestäisi, mutta silti olisi toivottavaa joidenkin myyntien tapahtuvan. Coutinho lienee ensimmäisiä, Andre Gomes samoin. Noista kahdesta saanee sen ~100 miljoonaa jo.

Coutinho huhujen mukaan myynnissä tuolla n.100milj. eurolla. En kyllä jaksa millään uskoa, että tuolla hinnalla sitä kukaan ostaa, paitsi PSG.
JO #8

Poissa Poissa


Vastaus #1271 : 15.05.2019 klo 09:06:26

Hilsetukka sinipurppuraan 120 megalla. Varmaan parantaa Barcelonaa, mutta ei tästä siirrosta voi silti tykätä. La Ligan kiinnostus laskee entisestään.
Umtiti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FCB


Vastaus #1272 : 15.05.2019 klo 09:18:55

Coutinho huhujen mukaan myynnissä tuolla n.100milj. eurolla. En kyllä jaksa millään uskoa, että tuolla hinnalla sitä kukaan ostaa, paitsi PSG.
Neymar haluaa Coutinhon PSG:hen, voi saada enemmänkin kuin 100milj tässä tapauksessa.. Cavania huhuiltu Atleticoon, sopisi myös tähän kuvioon, ei niinkään pelipaikalta vaan Brassit saisivat pitää kimppakivaa vielä isommin.

Dembelelle vielä yksi kausi aikaa, liian ailahteleva ja mielialan kanssa painiva pelaaja hänkin, siihen vielä lisätään herkästi loukkaantuva niin ei hyvä.

Tukkamainoksen jätkä sen sijaan toisi paljon lisää Barcalle yhteispelin osuessa Messin kanssa...

Oli miten oli, niin pelko perseessä kohti ensi kevättä. Pelkurivalmentajan kera..
« Viimeksi muokattu: 15.05.2019 klo 09:21:23 kirjoittanut Umtiti »
weller00

Poissa Poissa


Vastaus #1273 : 15.05.2019 klo 10:12:06

Viime kesän perseilyn jälkeen tuntui siltä että Griezmannin osalta ovi meni kiinni pysyvästi. Jos tulevaan kauteen lähdetään vähän samassa hengessä kuin Juventus lähti tähän kauteen (vanhenevien tähtien viimeisiä saumoja voittaa UCL), pakko syödä hattu ja toivottaa Griezmann tervetulleeksi. Herra 28 vahvistaa mitä tahansa joukkuetta.

Viime kesän meiningeistä huolimatta Griezmannin sopeutuminen uuteen ympäristöön sekä kentällä että sen ulkopuolella tuntuu jopa todennäköiseltä (ainakin jos mittatikkuina käyttää vaikkapa Pogbaa ja Rabiotia). Piquen kanssa voi tehdä videoita, Dembelen kanssa pelata Fortnitea ja Umtitin kanssa käydä naamiaisissa. Ystävyys Dembelen kanssa oikeasti iso plussa, Dembele on vielä nuori ja kohtuuttoman vaikea on potentiaaliin nähden ollut taival Barcassa. Griezmannin ilmestyminen maisemiin tuskin ainakaan Dembelelle hallaa tekee.

Toki ranskalaiselle on kysyntää kun Atleticon nyt jättää. Neymar varmaan toivottaa PSG:hen mieluummin Coutinhon mutta eiköhän sielläkin elätellä toiveita Griezmannin suhteen. Luulisi Barcan faneille kelpaavan enemmän kuin hyvin joku 90-100meuron tarjous Coutinhosta ja niiden rahojen käyttö Griezmannin klausuulin lunastamiseen?
nakkoskikki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: UMTITI


Vastaus #1274 : 15.05.2019 klo 11:44:00

Mä luulen, että Griezmannin siirrossa on oikeasti isosti taustalla se, että haluaa voittaakin jotain. Se puoltaa vahvasti Barcelonaan siirtymistä, koska PSG:llä tuntuu jäävän aina vähän telineisiin.

Griezmannin tuleminen olisi valtavan iso loikkaus tuolle hyökkäysosastolle. Siinä on seuraavaksi kolmeksi vuodeksi A-luokan hööki, joka voi korvata tavallaan sekä Suarezia että Messiä. Griezmann olisi valmis pelaaja, joten tuolla ostettaisiin myös aikaa hyökkäyksen uudelleenrakennukseen, joka kuitenkin tulee olemaan iso, kun sieltä hiipuen poistuu kaksi maailman parasta hyökkääjää.

 
Sivuja: 1 ... 50 [51] 52 ... 69
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines