FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
24.08.2019 klo 16:18:49 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 51 [52] 53 ... 69
 
Kirjoittaja Aihe: FC Barcelona 2018/19 - Mes Que Un Club  (Luettu 410459 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #1275 : 15.05.2019 klo 13:46:22

Griezmannin itsensä kannalta tietenkin siirto Barcelonaan on mahdollisuus taistella paremmin liigamestaruudesta ja Mestareiden Liigasta.

Barcelonan kannalta Griezmann on takuuvarma suorittaja, joka sopii useampaan eri muodostelmaan.
Muuten sitten 28-vuotiaan Griezmannin hankinta yli sadalla miljoonalla on taas uusi merkki siitä, että suurin syyllinen seuran meininkiin ei ole valmentaja tai joku pelaaja, vaan johto. Raskalainen ei ole mikään takuuvarma maalipyssy, vaan osin kakkosviulun soittaja. Unohtamatta nyt sitten se, että Coutinho oli jo massiivinen virhehankinta (pahempi kuin hankintahetkellä pelkäsin) ja nyt sitä paikataan hankkimalla isolla rahalla toinen "valmis" supertähti. Mites se menikään, että ei hankita superstaroja vaan kasvatetaan ne itse... Bartomeu ja ne miljoona eri johtajaa saa haistan ison kasan, paljon pohjemmalle ei enää voida mennä. Kassa tyhjäksi ja palkkabudjetti entistä enemmän vituralleen.

Griezmann ei toki vielä varma.
Sen sijaan De Ligtin pitäisi olla paketissa ja uusimpana varmana tietoan Barcelona maksaa 130 miljoonaa Pogbasta.
Eki#11

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Barcelona, David Villa, Pep Guardiola.


Vastaus #1276 : 15.05.2019 klo 14:27:41

Viime kesänä olin vähän sitä mieltä, että Griezmania ei tarvita, mutta Coutinhon suorittamisen jälkeen täytyy muuttaa mieltä. Jos joku Coutinhon hyvällä rahalla haluaa ostaa, niin ehdottomasti myyntiin ja patonki tilalle. Griezmannin hankintaa puoltaa sekin seikka, että pystyy pelaamaan kärjessä. Suarezille ei selvästikään aiota sitä kunnon paikkaajaa hankkia, niin Antoine pystyisi hyvin olemaan samalla se kakkoskärki. Pääasiassa toki laidalla Countinhon korvaajana. Lisäksi omaa Simeonen koulun käyneenä hyvän puolustusmoraalin, joka on hyvin tervetullut ilmiö Barcan hyökkäykseen. Ja asenne varmasti muutenkin kohdallaan, kun La Liga ja UCL vielä miehen muuten komeasta palkintokaapista puuttuvat. Eli jos tälläinen ns vaihtokauppa onnistutaa kikkailemaan, niin ehdottomasti toteutukseen.
Sivurajatapaus

Poissa Poissa


Vastaus #1277 : 15.05.2019 klo 14:48:45

En ole Griezmannin otteita Atleticossa pariin vuoteen seurannut, mutta aikaisemmilta vuosilta ja majusta on tullut sellainen vaikutelma, että mies on parhaimmillaan ns. kakkoshyökkääjän roolissa. Piikissä on joku "iso mies" (Giroud, Diego Costa jne.) ja Antoine kirmaa sitten siinä kymppipaikan ja piikin välissä. En muista Antoinelta urotekoja laidassa tai yksinäisenä piikkinä (4-3-3:ssa tai 4-2-3-1:ssä). Jos nämä speksit pitävät paikkansa, niin mille tontille Barca mahtaisi miehen haluta? Onko tässä tulossa Coutinho2, ts. hankitaan periaatteessa huippupelaaja, jota ei kuitenkaan voida peluuttaa parhaalla paikallaan, ja tuloksena on kallis floppi?
kerma10

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Sulley Muntari


Vastaus #1278 : 15.05.2019 klo 14:57:43

Jaa-a.. Voidaanko nyt kuitenkaan puhua takuuvarmasta suorittajasta? Eikös Griezmanin pelityyli ole samankaltainen Messin kanssa? Molemmat vasenjalkaisia joten hakeutuvat varmasti samoille sektoreille, mikäli sijoitetaan keskelle. Jokainen voi katsoa miten vastaavantyylinen ratkaisu Messi & Dybala toimi maajoukkueessa. Vasemmalle laidalle sijoittaminen tuntuisi oudolta ratkaisulta, Coun kohtalo sillä paikalla edessä. Toki mies on hyvä pelaaja, mutta niin oli Coutinhokin. Toivottavasti olen väärässä mikäli tämä siirto tapahtuu, pahat aavistukset tästä silti on.

Nyt sitten kädet ristiin, että Copan finaalin jälkeen tulee ilmoitus Valverden lähdöstä. Aivan sama ketä sinne hankitaan, jos tämä mies naama norsunvitulla murjottaa slaavikyykyssä vielä ensikin kaudella. Samat Rakiticit ja Suarezit siellä vetelee kausarilla avauksessa edelleen. Rikkiviisaan kanssa samat terveiset seurajohdolle, Pep Seguran potkuista on joitakin huhuja ollutkin (Lähteenä TalkFCB - Youtube kanava).

E: Yllä olikin samoja pointteja, tältä osin hitaalla jalalla liikkeellä. Jätetään nyt kuitenkin.
Stark

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 70 -ja 80 -luvun tuuletukset.


Vastaus #1279 : 15.05.2019 klo 15:39:24

Ansaitsi kuitenkin siirtonsa Atleticoon Real Sociedadin laitahyökkääjänä juurikin 4-3-3 muodostelmassa. Vasemmalla vielä pääosin, kun Carlos Vela piti oman paikkansa oikealla silloin.

Toki keskellä tuo on nykyiseen asemaansa noussut, ei siinä mitään.

Toivottavasti ei tule.
Jii

Poissa Poissa


Vastaus #1280 : 15.05.2019 klo 16:22:36

Ei kiitos, monistakin syistä tuntuu täysin väärältä hankinnalta. Eli kerroin varmaan tässä vaiheessa 1,10 Rolleyes
XTB

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Saimaa (järvi)


Vastaus #1281 : 15.05.2019 klo 17:01:32

Samoilla linjoilla kuin edelliset. AG ei tuo 120 m€:n verran lisäarvoa rosteriin, joten tärkeintä olisi suunnata katse ja budjetti weltklasse-9:iin - ja oikeaan laitapakkiin, ellei sitten Semedo pääse uuden valmentajan suosioon.

Toppariosastoon en koskisi. De Ligt on luonnollisesti erinomaisen lupaava jallapalloilija, mutta hänelle ei ole juuri nyt tarvetta, ja toisaalta paljon halvemmalla voisi saada saman tasoista kaveria, sitten kun tarvetta on. Toki jos ennen loukkaantumistaan jumalaisen hyvin pelannut Umtiti on lähtökuopissa, niin sitten voi olla, että de Ligtin hankinta olisikin fiksua. Mutta seuran halusta Umtiti Vaihto de Ligt olisi silkkaa typeryyttä.

Busquets - Rakitic -kaksikko oli etenkin UCL:ssä aivan liian hidas. Jatkossa keskikenttä tultaneekin hiljalleen rakentamaan de Jongin ja Arthurin varaan, ja heidän lisäkseen kk:n pohja huutaisi nopeaa, fyysistä ja puolustusorientoitunutta pelaajaa - joten avaukseen: S. Busquets, Rakitic, Vidal, pelaaja x.
Stark

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 70 -ja 80 -luvun tuuletukset.


Vastaus #1282 : 15.05.2019 klo 18:34:17

Busquets - Rakitic -kaksikko oli etenkin UCL:ssä aivan liian hidas. Jatkossa keskikenttä tultaneekin hiljalleen rakentamaan de Jongin ja Arthurin varaan, ja heidän lisäkseen kk:n pohja huutaisi nopeaa, fyysistä ja puolustusorientoitunutta pelaajaa - joten avaukseen: S. Busquets, Rakitic, Vidal, pelaaja x.

Kyllä Rakitic, Vidal tai Busquets vielä menee mielestäni tuossa kolmantena De Jongin ja Arthurin kanssa.

Sitten kun kaikki kolme etanaa on ringissä samaan aikaan, niin jälki on pahimmillaan tuollaista poolia vastaan nähtyä.

De Jong, Arthur, Busquets, Rakitic, Vidal, Rafinha, Alena, Puig.
 
Arvon johtelijakunta toki päättää kuka lähtee ja kuka jää (tune: ne vihreät heput Toy Storyn Pizza Planetissa, jotka odottivat kouraa).

« Viimeksi muokattu: 15.05.2019 klo 18:45:04 kirjoittanut Stark »
nakkoskikki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: UMTITI


Vastaus #1283 : 16.05.2019 klo 08:50:07

AG ei tuo 120 m€:n verran lisäarvoa rosteriin

Tuo, eikä tuo ole tulossa ilman Coutinhon myyntiä, joten ei se väliraha ole kuin 20-50M€.

Lainaus
tärkeintä olisi suunnata katse ja budjetti weltklasse-9:iin

Kyllä, mutta edes weltklasse-9 ei tee maaleja riittämiin, jos siellä on joku vitun Coutinho tarjoilemassa. Toisaalta taas jos vasemmalta ja oikealta tullaan sisään miten tahdotaan, niin tilaa voidaan tehdä keskellä niin, että vaikka el Puki tekisi sen 30 maalia kaudessa.

Lainaus
Toppariosastoon en koskisi. De Ligt on luonnollisesti erinomaisen lupaava jallapalloilija, mutta hänelle ei ole juuri nyt tarvetta, ja toisaalta paljon halvemmalla voisi saada saman tasoista kaveria, sitten kun tarvetta on.

De Ligtistä tulee puolustuksen johtaja ohi Piquén saman tien ja on sitä seuraavat 15 vuotta, joten shekkivihkoa esiin vaan. Ainakin UCL-semeissä oli aivan fantastinen pelaaja ei pelkästään ikäänsä nähden, vaan ylipäätään.
weller00

Poissa Poissa


Vastaus #1284 : 16.05.2019 klo 10:36:18

Ymmärrän että agenttien ja ehkä jopa pelaajien näkökulmasta päätösten lykkääminen voi olla järkevää mutta mitkä mahtavat olla realistiset aikataulut De Ligtin ja Griezmannin osalta? Jos olen oikein ymmärtänyt niin Griezmannin klausuuli tulee voimaan vasta 1.7. mutta Barca yrittää päästä Atleticon kanssa sopimukseen jo ennen tuota ilman että pelaajan vaatimaa ulosostoa tarvitsee edes toteuttaa. De Ligtin osalta on kai jotain hämmennystä Raiolan (ullatus ullatus) saaman FIFA:n toimintakiellon takia. Siirtääkö tämä De Ligtin julkistuksen siirtoikkunan myöhäisvaiheeseen?

Koko kesää tätä sagaa ei jaksa seurata. Muutaman muun tavoin näen ihan riittävän vahvan logiikan sekä de Ligtin että Griezmannin hankinnassa. Ja ehdottomasti tuo tarkoittaa sitä että isoja myyntejä on pakko tapahtua (Cillesen & Gomes löytänevät uuden kodin helposti, Coutinhon kauppa on toivottava, Rakiticille ja Umtitille tuntuisi olevan ottajia ainakin Italiassa). Totta kai on aika epävarma fiilis kun Umtitin ja Rakiticin kaltaisia lyhyessä ajassa vahvan aseman seurassa saavuttaneita miehiä ollaan myymässä mutta toisaalta muutoksia on pakko tehdä ja ennen muuta tulevaisuuden joukkuetta on pakko alkaa rakentamaan. Tätä se on kun yksi puoliaika pudottaa maailman parhaan joukkueen joka kevät tiukassa paikassa pupeltavaksi yhdestä miehestä riippuvaiseksi "joukkueeksi".
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #1285 : 16.05.2019 klo 13:37:42

De Ligtin pitäisi olla de Jongin tyyppinen aivoton hankinta, jossa saadaan viideksitoista vuodeksi laatua.
Iso ongelma on vaan, että nuoria toppareita on hamstrattu kunnolla (Vermaelenin hommaamisen jälkeen toki järkevää...). Siellä on käynyt Yerry Mina, Murillo lainattiin ja sitten tälläkin hetkellä rosterissa on Pique, Umtiti, Lenglet, Todibo... Ranskalaisilla on toki tulevaisuus edessään ja Pique himmailee taka-alalle, mutta onhan tossa hommassa nyt vähän sellainen tunne, että joku on päässyt shoppailemaan karkkikaupassa liian isolla setelinipulla.

Griezmannissa on sama fiilis Dembeleen, Coutinhon ja Malcomin jälkeen.
Sen sijaan se isoin ongelma eli ysin hankinta on edelleen jumissa kun esimerkiksi Luka Jovic on ilmeisesti menossa Suarezin sijaan korvaamaan Benzeman. Eiliseen tapaan toisessa kisassa toki Barcelona on vastaavasti peittoamassa Madridin valkoista joukkuetta ja se on Paul Pogban nappaaminen. Se on toki sitten sivuseikka, että Pogbaa ei ole kunnolla yhdistetty Real Madridiin ja hintalappu on huhussa se 130 miljoonaa. Lisää ranskalaisia ja keskikenttäpelaajiahan tässä kaivataankin.

Andre Gomesista ei olla kai otettu opiksi sillä nyt tähtäimessä on ManUn Angel Gomes, joka on toki vasta 18 vuotta vanha.

Xavi on sitten ilmoittanut lopettavansa jalkapallon pelaamisen.
nakkoskikki

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: UMTITI


Vastaus #1286 : 16.05.2019 klo 14:19:45

En usko hetkeäkään, että Pogba on tulossa. Budjetti ei Ajax-duon ja robottipojan jälkeen tuollaiseen ökyilyyn riitä, ja jos riittää, niin eiköhän se Suarezin korvaaja ole listoilla seuraavana. Tärkein kysymys lienee: mutta kuka? Maxi Gomezista voisi olla tuollaiseksi maaleja kohtuudella tekeväksi voimahyökkääjäksi Suarezin tapaan. Timo Werner, joko se meni Hollywoodiin?
TheBird

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Club Atlético de Malmi, SAD


Vastaus #1287 : 16.05.2019 klo 14:59:54

Griezmann Barcassa haiskahtaa uudelta Arda Turanilta.
TaitoFudis

Poissa Poissa


Vastaus #1288 : 16.05.2019 klo 16:24:07

Itse liputan ehdottomasti Griezmannin puolesta, varsinkin, jos samalla lähtee Cou ja väliraha on 20-30 milliä.

Voisko Barcan avaus ens kaudella näyttää seuraavalta?


         Stegen
     Pique De Light
Semedo           Alba
          Busquets
   De Jong    Arthur
           Messi 
Dembele     Griezmann
Peledinho

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Huuhkajat & modetiimi


Vastaus #1289 : 16.05.2019 klo 16:57:11

Edelleen ei Griezmannille, vaikka edelleen laadukas pelaaja onkin.
Mendes

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Rakastan kaikkia.


Vastaus #1290 : 17.05.2019 klo 08:18:44

Bartomeu vahvistanut, että Valverde jatkaa Barcassa ensi kaudellakin.

https://bleacherreport.com/articles/2836603-josep-maria-bartomeu-confirms-ernesto-valverde-will-stay-with-barcelona
Eki#11

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Barcelona, David Villa, Pep Guardiola.


Vastaus #1291 : 17.05.2019 klo 10:11:04


Toisaalta arvostan jatkuvuutta ja sitä, että vaikeinakin aikoina koutsiin luotetaan, mutta vähän epäilyttää pystyykö/haluaako Valverde muovaamaan tyyliään. Kaksi kevättä putkeen on ajettu samaan miinaan UCL:ssä ja vieläpä lähes samalla tavalla molemmilla kerroilla. Ekasta kerrasta ei oltu opittu juuri mitään, joten laittaa epäilemään, mahdetaanko oppia lainkaan. Toivottavasti opitaan ja voin vuoden päästä naureskella ja tuomita oman epäileväisyyteni.
nupe4ever

Poissa Poissa


Vastaus #1292 : 17.05.2019 klo 10:30:44

Jaaha. Tämä ei kyllä lupaa hyvää junnuosastoa ajatellen. Sen verta Valverde oppi tälle kautta, että Messiä huilauttiin viime kautta enemmän, mutta Suarez sai tahkoa aivan kiitettävästi kevätpuoliskolla.

Saa nähdä uskaltaako valverde avata de jong& arthur combolla. Kuulostaa ehkä liian offensiiviselta.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #1293 : 17.05.2019 klo 11:26:08

Kaksi kevättä putkeen on ajettu samaan miinaan UCL:ssä

Barcelona - Bayern München 0-4, 0-3.
Atletico - Barcelona 2-0
PSG - Barcelona 4-0
Juventus - Barcelona 3-0
AS Roma - Barcelona 3-0
Liverpool - Barcelona 4-0

Jaaha. Tämä ei kyllä lupaa hyvää junnuosastoa ajatellen.

Niin jos uskoo jankkausta enemmän kuin tilastoja.
Kuluneella kaudella junnuiksi laskettavat pelaajat saivat enemmän peliaikaa kuin moneen vuoteen.
Jinete

Poissa Poissa


Vastaus #1294 : 17.05.2019 klo 11:49:49

Omaan silmään Barcelonan meno tällä kaudella näytti siltä, että materiaali oli heikompi kuin kertaakaan tällä vuosikymmenellä. Tästä seuraa se luonnollinen ajatus, että mikäli kesällä ei tuoda tasoa nostavaa päivitystä rahalla, eikä nuorisosta kukaan ota kasvupyrähdystä, niin ensi kaudella joukkue on vielä heikompi. Jos vielä LaLigan joukkueet osaavat olla pyllistämättä vain tottumuksesta, niin pistesaldo tippunee jo lähemmäksi 80 kuin 90 pistettä eikä Euroopassa ole odotettavissa ihmeempiä. Tätä ei korjata valmentajaa vaihtamalla.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #1295 : 17.05.2019 klo 12:06:10

Tästä seuraa se luonnollinen ajatus, että mikäli kesällä ei tuoda tasoa nostavaa päivitystä rahalla, eikä nuorisosta kukaan ota kasvupyrähdystä, niin ensi kaudella joukkue on vielä heikompi.

Tuotahan tuossa kovasti tekevät.
Muutoin niin de Jong on jo tulossa ja eiköhän Arthur, Alena ja kumppanit vielä kehity, myös Rafinha on ollut joukkueen mukana jo (on kuin uusi hankinta...). Hyviä toppareita on muille jaettavaksi ja pakko jakaakin jos de Ligt tulee. Siinä sitten onkin mennyt jo rahaa pariin hankintaan. Selkeästi vielä tarvitaan ysi ja laitapakkitilanteelle on tehtävä jotain. Maalivahtitilanteesta ei tarvinne sanoa mitään.

Kyllähän tuosta joukkueesta saa tiristettyä vielä hyvän kauden, samaan aikaan kun mukana on paljon potentiaalia. Suurin ongelmahan tässä on, että juurikin Griezmannille ei ole tarvetta ja ei myöskään enää kehity. Potentiaalinen maalitykki ysiksi ja laitapakkitilanne kuntoon, niin mahdollisuuksia on vaikka mihin.

Naisten joukkuehan sitten pelaa Mestareiden liigan finaalissa, joten jotkut hoitavat hommansa!
Messi sai puolestaan Katalonian Pyhän Yrjön ristin, edellisen kerran jalkapalloilijoista sen sai Cruyff ja osansa ansioissa on Messin hyväntekeväisyyssäätiöllä.
« Viimeksi muokattu: 17.05.2019 klo 12:17:04 kirjoittanut Rikkiviisas »
tohvelitoope

Poissa Poissa


Vastaus #1296 : 17.05.2019 klo 14:34:40

Itseltäni löytyy ihan kohtuullisen hyvä luotto Griezmannin Barcassa pärjäämiselle. Onhan kyseessä reilusti fiksumpi pelaaja kuin esimerkiksi vaikka Coutinho, joten uskoisin miehen osaavan sopeutua erilaiseen rooliin, enkä itse edes näe puhtaan ysin hankkimista aivan välttämttömyytenä. Ongelmaksi vain muodostuu mahdollinen Valverden seuraan jääminen, sillä en millään näe, että mieheltä löytyy palleja Suarezin penkittämiseen. Omasta mielestäni Dembele-Messi-Griezmann hyökkäyskolmikkoolisi erittäin ihana. Griezmann sopii Barcaan myös siltä osin Suarezia paremmin, että mies on tottunut tekemään alaspäin hommia, kun Suarez puolustaa suunnilleen vähemmän kuin Messi, eikä omasta mielestäni sellainen vain ole hyväksyttävää, ellet ole Messi. Suarezin jalkojen loppuessa ongelmaksi muodostuukin miehen palkka; onko järkeä pitää noin kallispalkkaista miestä, jos hänen rooliinsa on kolmas/neljäs vaihtoehto hyökkäykseen? Buquetsin hitaudesta myös edelleen ollut paljon puhetta, mutta uskon edelleen vahvasti, että ensi kaudella mies pelaa jälleen huikeaa jalkapalloa, kun viereltä löytyvät aktiiviset De Jong ja Arthur.

Tällä hetkellä omasta mielestäni tärkein siirto siirtoikkunassa olisi Valverden vaihtaminen uuteen koutsiin. Täydellinen ja realistinen siirtoikkuna näyttäisi suunnilleen tältä:

In: De Jong, De Ligt, Griezmann, vasen laitapakki, ehkä keskikentälle vielä Atleticosta mahdollisesti lähdössä oleva Rodri? Mies on Busquets 2.0, pelannut huikean kauden. Viimeisenä tietenkin uusi manageri (Tuchel? ten Hag? Setien?)

Out: Coutinho, Valverde, Rakitic, Denis Suarez, Andre Gomes, Rafinha, +muut lainapelaajat jos jonkun unohdin. Lainalle voisi lähteä ainakin Todibo ja Miranda, mahdollisesti myös Alena tai Puig. Cuccurella varmaan myyntiin?

Cillessen myös lähdössä, joten uusi kakkosveskari myös. Ehkä Inaki Pena Barca B:stä?  (Onko muuten Arda Turan vielä Barcan listoilla? Viimeisin havainto taisi olla se, kun luin miehen saaneen vankeustuomion :D )

Suunnilleen kun kyseisten pelaajien siirtosummia laskeskelee, ei tuon nyt ihan mahdotonta pitäisi olla. Paljo tietysti riippuu siitä paljonko Coutinhosta saadaan, mutta olen kohtuullisen luottavainen. PSG tietysti todennäköinen ostaja, mutta sellaiseksi on myös huhuttu Chelseaa, jos ja kun Hazard seurasta lähtee.
Wk

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: lupi, parsa ja muut horottelut


Vastaus #1297 : 17.05.2019 klo 15:12:31

Suarezin puolustamisesta voi olla montaa mieltä, se on totta että mies ei valu alas omalle puoliskolle puolustamaan, mutta jos peli perustettaisiin korkeaan vastaprässiin niin siinä mies on ainakin joskus ollut maailman huippua. Valverden aikana koko joukkue on ollut tässä laiskempi niin hankala arvioida miten Luisin jalkojen riittävyys on vaikuttanut asiaan.
Umtiti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FCB


Vastaus #1298 : 20.05.2019 klo 14:29:10

La Liga taputeltu ja Messille pari pönttöä lisää. Taisi olla kuudes kausi kun mies tekee vähintään 50 maalia, iha ok.

De Ligtin siirto tänä kesänä Barcaan näyttää erittäin todennäköiseltä. Kaikenmaailman baibelit ja sportbiblet jo tyrkyttää siirtoa.

De Ligtin siirtohan oli kaikille tiedossa ja varma jo aiemmin. Julkaistaan 1.6.
Tapparan Messi

Poissa Poissa


Vastaus #1299 : 20.05.2019 klo 20:49:54

Ja kun lukee esim. AS Sportin sivuilta Raiolan mahdollisesti järjestämästä huutokaupasta ja huhutuista vakio avauskokoonpano paikoista plus huikeasta palkasta, niin herää epäilys, että ei ehkä kuitenkaan 19 vuotiaalle noita voi taata, varsinkin kun juuri palkattiin periaatteessa saman luokan keskikenttäpelaaja samasta seurasta. Epäilyhän tässä herää väkisinkin. Toivottavasti he hyväksyvät jo huhutun aikaisemmin tehdyn periaatesopimuksen, eivätkä ala ahneiksi. Raiola sitä on, siitä ei ole epäilystäkään, mutta toivoa on vielä De Lighin osalta, mikäli se on hän, joka itse  päättää tulevaisuudestaan.

 
Sivuja: 1 ... 51 [52] 53 ... 69
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines