FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
25.05.2019 klo 07:53:44 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-futisfurnaus 2019, FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 18 [19] 20 ... 54
 
Kirjoittaja Aihe: FC Barcelona 2018/19 - Mes Que Un Club  (Luettu 302896 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
weller00

Poissa Poissa


Vastaus #450 : 25.11.2018 klo 14:42:24

Eilinen Atletico peli näytti ainakin sen että Real Betis -nöyryytyksestä oli Valverde ottanut oppia ja puolustus toimi pääosin vakuuttavasti. Umtitin paluu on hieno homma, Semedo oli varsinkin toisella puoliajalla mainio. En tiedä mitä vaaditaan että Semedo saisi vähän tukevampaa luottoa valmentajalta (vaikka tarkemmin rajatulla roolilla) ja saisi tuossa pelata jatkuvammin itseluottamusta kohentaen. Nyt kun edessä on ennakkoon helpompia pelejä, mieluusti näkisin Semedon edessä kokeiltavan erilaisia pelaajia mitkä kaiken kaikkiaan vahvistaisivat oikean laidan tasapainoa ja vaarallisuutta. Messi ja Semedo eivät ole näyttäneet merkkejä siitä että yhteistä säveltä ihan helposti löytyisi, Dembelen pelatessa oikealla jotain mielenkiintoista on ollut ilmassa. Voisi kai sitä Malcomiakin kokeilla oikealla jos pelataan 4-3-3?

Dembelelle teki varmasti (taas) hyvää tehdä se pisteen tuonut maali kaiken myllytyksen jälkeen. Huomioiden että kaveri pelasi vain 10 minuuttia, hyvin pääsi peliin mukaan ja toi suoraviivaisuutta kentälle. Myös Rafinha oli eilen hyvä ja oma vaaka alkaa kallistua sille puolelle että hänet olisi hyvä pitää. Sekä Semedon että Rafinhan esitys oli sellainen ettei maskotti Sergi Robertoa tullut ikävä. Vidal oli välillä hukassa mutta vaikka ei paras päivä ollutkaan niin tuosta kaverista pitäisi myös ainakin yhdellä kädellä kiinni. Toki Rakitic on hyvänä päivänä tärkeämpi osa Barcan peliä, Vidal tuo hyvää kilpailua ja antaa mahdollisuuden vähän erityyppisen pelaajan käyttöön.

Vaikka tuli katsottua perjantaina upea Take the Ball Pass the Ball -leffa, EV ei ainakaan täältä saa sapiskaa siitä että turvautuu tietyissä tilanteissa viime kaudella hyvin toimineeseen 4-4-2:een. Sapiskaa tulee enemmän siitä jos ei nyt saa näitä dembeleitä, semedoita ja malcomeita tuntumaan itseään tärkeäksi osaksi joukkuetta. On se vähän väärin että Suarez, Rakitic, Pique pelaavat sikäli ansaitulla statuksella viikosta toiseen 90min mutta nämä uudet tulokkaat tuntuvat olevan suurennuslasin alla kaiken aikaa.
taddei

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: VPS


Vastaus #451 : 25.11.2018 klo 15:47:26

Rafinhalle vaihteeksi kunnolla huilia tiedossa leikkausta vaativan eturistisidevamman vuoksi ja Sergi Robertokin on 3-4 viikkoa sivussa takareisivamman takia. Nyt on Valverdenkin pakko antaa Semedolle, Dembelelle ja Malcomille peliaikaa vähän enemmän.
« Viimeksi muokattu: 25.11.2018 klo 15:51:27 kirjoittanut taddei »
Seeteufel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tuhkimotarinat, Harry Kane, DFB-Auswahl


Vastaus #452 : 25.11.2018 klo 16:00:09

Jaha. Pakito sitten meni lopullisesti.
400 minuutin pelaamisen jälkeen ostopäätös BVB:ltä.

No, olivat aika hyvät 400 minuuttia toki.
Kaikkea hyvää ja kaunista Pacolle jatkoon Ylos
Hölmöähän se olisi ollut keltamustilta jättää ostamatta Paco tolla hinnalla.
weller00

Poissa Poissa


Vastaus #453 : 26.11.2018 klo 10:55:42

Myös Rafinha oli eilen hyvä ja oma vaaka alkaa kallistua sille puolelle että hänet olisi hyvä pitää.

Nyt Rafinhasta pidetään kiinni haluttiinpa tai ei. Leikkaus on vahvistettu jo seuran sivuillakin ja tarkoittanee sitä että tämä kausi on paketissa. Surullista ja loogista.

Lauantaina näin hetken aikaa Evertonin peliä Cardiffia vastaan. Oli suuri ilo katsella Andre Gomesin otteita keskikentällä. Jos taso lainalla on tuo, kauden päätteeksi voi kaverista saada ihan kelpo korvauksenkin. Tuskin kukaan odottaa Gomesin palaavan lainalta Barcan paitaan?
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #454 : 26.11.2018 klo 11:07:00

Piste raavittu Atleticolta, Dembelelle maali, Malcolmille peliaikaa ja Semedolle peliaikaa.
Kriisi peruttu seuraavaan (liiga)otteluun saakka.

Talouspuolella Barcelonan pitkän linjan suunnitelma on ollut rikkoa ennätyksiä ja nyt taas yksi onnistui. Ei siis se miljardin ylitys liikevaihdossa tai vastaava, vaan vuosipalkkojen keskiarvoissa Barcelona rikkoi kymmenen miljoonan (punnan, 11 euroissa) rajapyykin ensimmäisenä urheiluseurana maailmassa!

Kakkosena on muuten Real Madrid, sitten NBA-joukkueita ja kolmantena jalkapalloseurana Juventus, jonka perässä heti Manchester United. 
corto

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS,Huuhkajat,Hertha BSC,Fc Barcelona


Vastaus #455 : 26.11.2018 klo 13:15:11

Piste raavittu Atleticolta, Dembelelle maali, Malcolmille peliaikaa ja Semedolle peliaikaa.
Kriisi peruttu seuraavaan (liiga)otteluun saakka.

Barcan hyökkääminen oli aika surkeaa koko ekan puoliskon ja oikeastaan ihan Malcomin ja Dembeleen sisääntuloihin saakka, joten vähän mietityttää että oisko ollu enemmän otettavissa rohkeammalla avauksella? Eli siis esimerkiksi jos Malcom olis heti alussa korvannut Vidalin.
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #456 : 26.11.2018 klo 13:33:28

Barcan hyökkääminen oli aika surkeaa koko ekan puoliskon ja oikeastaan ihan Malcomin ja Dembeleen sisääntuloihin saakka, joten vähän mietityttää että oisko ollu enemmän otettavissa rohkeammalla avauksella? Eli siis esimerkiksi jos Malcom olis heti alussa korvannut Vidalin.

Muna ja kana eli Dembeleen liittyvällä hässäkällä ja Malcolmin peliajalla on ihan perusteltua, että Atleticoa vastaan vieraissa lähdettiin tutummalla & turvallisemmalla kokoonpanolla. Nythän molemmat penkiltä tullessaan saivat jopa jotain aikaan.

Tokihan jos ei ole terveyshuolia tai muita ongelmia, niin molempien peliaikaa pitäisi lisätä, jotta saataisiin hässäkkää vähemmälle ja Malcolm paremmin mukaan joukkueeseen, jolloin voisi laittaa avaukseen näihin isoihin peleihin. Tietenkin tämä olisi pitänyt tehdä jo aikoja sitten, jos oltaisiin ideaalissa maailmassa.
corto

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS,Huuhkajat,Hertha BSC,Fc Barcelona


Vastaus #457 : 26.11.2018 klo 13:37:47

Tottahan tuo. Omaan makuun vaan tosiaan pikkaisen liian varovaista ollut lähes koko kauden.
tohvelitoope

Poissa Poissa


Vastaus #458 : 26.11.2018 klo 14:18:32

Samaa mieltä siitä, että avaus ja pelisuunnitelma oli ok, mutta Valverde olisi kuitenkin hieman aikaisemmin voinut vaihtonsa tehdä. Atletico ei luonut oikeastaan ollenkaan paikkoja, ja tuskimpa olisivat sen enempää luoneet jos Valverde olisi esim Roberton loukkaantuessa vaihtanut Dembelen tai Malcomin sisään. Itse en oikein nauti siitä, että kun katson Barcan peliä ja tulee fiilis, että tasapeli riittää. Varsinkin kun voitto olisi täysin otettavissa hieman rohkeammalla pelitavalla.
Mendes

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Rakastan kaikkia.


Vastaus #459 : 26.11.2018 klo 14:53:00

Valverdella on selkeästi menestyspaineita, ja peli on sen mukaista. Ticoa vastaan lähdettiin selkeästi ottamaan tasuria, tai bonuksena jotain 0-1 voittoa.

Äärimmäisen riskitöntä peliä, kunnes Tico onnistui sen yhden tekemään. Sen jälkeen plan B ja joka hyökkäys pyrittiin suorittamaan huomattavasti nopeammin tilanteenvaihdon jälkeen, jolloin Ticon linjat eivät olleet vielä täysin kuosissa. Riskit kasvoivat, mutta tappiotilanteessa ei ollut hävittävää.

Tulos tosiaan oli aivan kelvollinen.
aquel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Barcelona


Vastaus #460 : 26.11.2018 klo 15:43:47

Riskittömyydessä pyrittiin huomioimaan syksyn omat heikot otteet puolustussuuntaan ja minimoimaan Atléticon vahvuus eli suunnanmuutospelaaminen. Risuja Valverdelle voi antaa hitaasta reagoinnista, kun 70min kohdilta eteenpäin alkoi näyttämään siltä, että Atlético painaa päälle ja ottaa ottelun haltuun. Reagointi tapahtui vasta Atléticon maalin jälkeen, mikä ei ollut liian myöhään, kun kerran piste pystyttiin pelastamaan, mutta ei toisaalta myöskään riittävän ajoissa, kun Atlético pääsi hyödyntämään etsikkoaikansa eikä näin ollen täysiä pisteitä tuon jälkeen ollut realistisesti otettavissa...

Tulos tosiaan oli aivan kelvollinen.
Kyllä. Metropolitanolta ja Mestallalta otetut tasuripisteet ovat täysin hyväksyttäviä tuloksia. Toki mieluummin voittaisi, mutta aina se ei vain ole mahdollista. Sen sijaan pistemenetykset etukäteen ajateltuna helpoissa peleissä ovat syy siihen, miksi Blaugrana ei nyt liigaa johda selvällä erolla muihin (tai johda ylipäätään): 2-2 kotitasuri Gironaa vastaan (työtapaturma, kun Lenglet otti epäonnekkaan punaisen ja Blaugrana joutui pelaamaan tunnin vajaalla), 1-1 kotitasuri Athleticia vastaan (juurisyy: lukuisien tuhlattujen maalipaikkojen ja Busquetsin & Messin penkitys eli stunttaajien osittainen epäonnistuminen), 2-1 vierastappio Leganesille (juurisyy: Alban & Suárezin penkitys ja synkkä minuutti toisen puoliajan alkuun, jolloin Blaugrana päästi molemmat osumat) ja 3-4 kotitappio Betisille, jossa pelitasapaino kokonaisuudessaan oli kuin yhteenvetona syksyn osalta aivan hukassa.

Rotaatio aiheuttaa järjestään aina syksyisin pistemenetyksiä, kun stunttaajat eivät ole vielä pelin sisällä täysin, mutta rotaatio on välttämätöntä, jos aikoo keväällä olla tuoreilla jaloilla taistelemassa pokaaleista. Valverde on varmaan ajatellut, että ennakolta helpommissa peleissä voi käyttää huoletta 4-3-3:sta, mutta tämä onkin nyt muutamaan kertaan kostautunut, kun heikot eivät olekaan olleet niin heikkoja eikä Blaugranan pelitasapaino ole ollut läheskään sitä, mitä se viime syksynä oli 4-4-2:lla.

Onnistuneen kauden prinsiipit: Pelitasapainon löytyminen & sopivan rotaatiosuhdanteen hyödyntäminen ja sitä kautta yhä suuremman pelaajajoukon tekeminen oikeasti käyttökelpoiseksi.
XTB

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Saimaa


Vastaus #461 : 26.11.2018 klo 17:08:56

Stunttaajista puheenollen, Arturo Vidal sai yllättävän paljon kuraa niskaansa lauantai-iltana (noh, ehkä todellisuudessa vain parilta forkkalaiselta), mutta minun mielestä hän oli suorastaan hyvä, etenkin avausjaksolla. Syötöt napsui omille, hän oli aktiivinen, prässäsi ja teki itseään pelattavaksi. Ainoa isompi virhe oli, kun ei-ihan-helpon pallon haltuunotto oli chileläiseltä louhikkoinen, ja pallo karkasi Atleti-pelaajalle, josta syntyi lopulta uhkaava hyökkäys isännille. Se boksissa tapahtunut käsipalloilu oli tahaton, ja VAR-tuomio menikin siinä onneksi täysin oikein.

Vai unohdinko nyt tyystin jotain?
corto

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS,Huuhkajat,Hertha BSC,Fc Barcelona


Vastaus #462 : 26.11.2018 klo 21:05:13

Joo ehkä oon vaan piloille hemmoteltu, kun mikään muu kuin seksikäs totaalijalkapallo ei Barcalta kelpaa. Mut luotan nyt teidän arvioon, et näin on hyvä! :)
corto

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS,Huuhkajat,Hertha BSC,Fc Barcelona


Vastaus #463 : 26.11.2018 klo 21:23:27

Loukkaantumistilanne on muuten tällä hetkellä aikast huolestuttava! Uusimman tiedon mukaan sivussa psv:tä vastaan on ainakin Rafinha, S.Roberto, Suarez, Coutinho ja Artur. Näiden lisäksi Cillesen ottanu harjoituksissa damagea ja on sivussa kolmisen viikkoa.

Ainakin tietää näytön paikkaa Malcomille ja Dembulalle!
TaitoFudis

Poissa Poissa


Vastaus #464 : 26.11.2018 klo 22:32:07

Loukkaantumistilanne on muuten tällä hetkellä aikast huolestuttava! Uusimman tiedon mukaan sivussa psv:tä vastaan on ainakin Rafinha, S.Roberto, Suarez, Coutinho ja Artur. Näiden lisäksi Cillesen ottanu harjoituksissa damagea ja on sivussa kolmisen viikkoa.

Ainakin tietää näytön paikkaa Malcomille ja Dembulalle!
Ja eikös Rakitic oo kanssa pari viikkoa sivussa?

Nyt olis mielenkiintoista nähdä...Messi valeysinä ja Malcom ja Dembele laidoilla....
corto

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: TPS,Huuhkajat,Hertha BSC,Fc Barcelona


Vastaus #465 : 26.11.2018 klo 22:36:01

Auts...sekin vielä!
Rikkiviisas

Poissa Poissa


Vastaus #466 : 27.11.2018 klo 10:38:53

Dembeleen ei tarvitse näyttää muuta kuin, että saapuu treeneihin ajoissa.
Sen parin viikon takaisen "vatsavaivan" syy kun ilmeisesti on ollut, että pelasi illalla liian pitkään ja nukkui pommiin. Vatsavaivathan ovat itsensä maestro Xavin paljastama kikka tilanteessa, kun ei vaan nappaa... Guardianin La Liga-spesialisti Sid Lowe on kirjoittanut jo useamman hyvän jutun Dembelestä, kannattaa lukaista.

Dembelen suhteen on toinenkin mielenkiintoinen tilasto eli Atletico-pelin jälkeen ranskalaisen seitsemästä maalista viisi on ollut sellaisia, että ovat muuttaneet peliä. Tällä saldolla hän on "voittanut" enemmän pisteitä seuralleen kuin kukaan muu. El Mundokin lähti siitä, että ihan sama onko Dembele muuten myöhässä, kunhan maalit ovat ajoissa.
tietokonesimulaattori

Poissa Poissa


Vastaus #467 : 28.11.2018 klo 14:19:45

Tänään voitolla mahdollisuus varmistaa lohkovoitto. Toiveissa Dembelelle, Malcomille, Alenalle ja mahdollisesti Puigille. Jo(t)ku näistä tulee olemaan pakon edessä avauksessakin. Loukkaantumissuman ansiosta saa moni näytön paikkansa nyt ja Valverde on pakotettu antamaan puolelle avausta lepoakin Ylos
BalloBaba

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: "Pöljien määrä on vakio"


Vastaus #468 : 28.11.2018 klo 15:29:08

Valverde on pakotettu antamaan puolelle avausta lepoakin Ylos
Höpöhöpö Rakitic ja Coutinho palaa kehiin tänään.

                         Stenkka

             Semedo-Pique-Umtiti-Alba

                  Vidal-Busi-Raki

             Dembele-Messi-Coutinho
weller00

Poissa Poissa


Vastaus #469 : 28.11.2018 klo 15:54:13

Höpöhöpö Rakitic ja Coutinho palaa kehiin tänään.

                         Stenkka

             Semedo-Pique-Umtiti-Alba

                  Vidal-Busi-Raki

             Dembele-Messi-Coutinho

Kelpaisi tuo avauskokoonpano. Ei tulisi paha mieli vaikka Coutinhon paikalla viilettäisi Malcom. 

Luulisi että tuolla keskikentälläja puolustusrivillä pysyisi kerrankin oma maali puhtaana. Kävisikö mitenkään laatuun että Titi-Lengletti hoitaisivat keskuspuolustuksen? Piquelle pakko saada jossain vaiheessa lepoa.
Mendes

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Rakastan kaikkia.


Vastaus #470 : 28.11.2018 klo 16:01:44

Sen, mitä olen ymmärtänyt kauden tavoitteista, niin tsämppäripeleissä vähemmän rotaatiota tässä vaiheessa enää käytetään. Luulen, että aika ykkösillä tänäänkin mennään. Viimeiseen lohkovaiheen peliin sitten voikin hieman kierrättää, kun lohkovoitto on saletissa.

Ballobaban kokoonpano voisi olla ainakin hyvin lähellä totuutta.
Neemu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KTP, KyPa


Vastaus #471 : 29.11.2018 klo 00:47:26

Järkyttävä matsi PSV:tä vastaan. Barca ja erityisesti Ter Stegen ihan lukossa.
Mendes

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Rakastan kaikkia.


Vastaus #472 : 29.11.2018 klo 01:00:15

Järkyttävä matsi PSV:tä vastaan. Barca ja erityisesti Ter Stegen ihan lukossa.

No voitto ja lohkovoitto varmistui. Eiköhän se ole nyt tärkeintä. Vipaan peliin sit armoton rotaatio päälle.
aquel

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: FC Barcelona


Vastaus #473 : 29.11.2018 klo 01:19:04

Viime kaudella Blaugrana teki viidessä pelaamassaan UCL-vierasottelussa yhteensä kaksi osumaa, joista ensimmäinen oli oma maali. Tällä kaudella kolmessa UCL-vieraspelissä Blaugrana on iskenyt jo seitsemän maalia. Kun otetaan huomioon, että UCL-vieraspelit ovat olleet vaikein rasti Barcelonalle viime vuosina, voi syksyn tekemiseen olla sen osalta tyytyväinen.

Puolustuspelaaminen ei edelleenkään vakuuta. PSV:n surkea viimeistely pelasti Barcelonan tänään. Sunnuntaina on uusi testi, kun Villarreal saapuu Camp Noulle, eli helppoa iltaa ei silloinkaan sovi odottaa.
weller00

Poissa Poissa


Vastaus #474 : 29.11.2018 klo 01:38:28

Tulos erinomainen. Fiilis olisi lähes yhtä hyvä Malcom olisi ehtinyt paremmin tuohon Messin käynnistämään ja Dembelen poikittaissyöttöön johtaneeseen tilanteeseen. Malcom-Messi-Dembele yläkertaa katselisi mieluusti lisääkin.


 
Sivuja: 1 ... 18 [19] 20 ... 54
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines