FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.07.2019 klo 03:33:00 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Äänestys
Kysymys: Miten uskot ottelussa käyvän?
KuPS voittaa - 36 (53.7%)
Tasapeli - 9 (13.4%)
PS Kemi voittaa - 22 (32.8%)
Äänestäjiä yhteensä: 67

Sivuja: [1] 2 ... 4
 
Kirjoittaja Aihe: KuPS - PS Kemi su 12.8. klo 18.30 @ Savon Sanomat Areena  (Luettu 15425 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Härison

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


: 07.08.2018 klo 11:53:13

VS.

Faktat tiskiin

Sarjataulukko:


Seurojen otteluennakot:
KuPS:n ennakko
PS Kemin ennakko

Kuntopuntari:
6.      KuPS       5   2 1 2    8-8   7
9.      PS Kemi       5   1 2 2    7-9   5

KuPS:n viisi viimeisintä ottelua:
05.08. KuPS - TPS 3-2 (Mäkelä, Karjalainen, Purje) | Kooste
29.07. PS Kemi - KuPS 3-2 (Rangel x2) | Kooste
22.07. KuPS - VPS 1-2 (Pennanen) | Kooste
19.07. FC København - KuPS 1-1 (Karjalainen) | Kooste
12.07. KuPS - FC København 0-1 | KoosteKuukauden kurimus päätökseen. Kuopion Palloseura otti sunnuntaina henkisesti valtavan ison voiton, kun TPS kaatui Savon Sanomat Areenalla maalein 3-2. Joukkue tuli kahdesti takaa rinnalle ja vielä 72. peliminuutilla ohi vaihtomies Ats Purjeen näyttävän yksilösuorituksen myötä. Viimeisin täysi pistepotti oli heinäkuun alkupäiviltä ja edellisestä kotivoitostakin tuli kuluneeksi lähes kaksi kuukautta. Arvokkaista pisteistä huolimatta Jani Honkavaara teki pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa selväksi, ettei hän ollut tyytyväinen omiensa peliesitykseen. KuPS vei maalintekokilpailun ja oli lopulta kohtalaisen kliininen paikoissaan, mutta puolustuspelaaminen oli jälleen hapuilevaa. Prässi ei myöskään toiminut. Oma vaikutuksensa alakerran epävarmuuteen on ollut sillä, että puolustuslinja on elänyt kauden mittaan jatkuvasti, eikä selkeää permanenttia ole päässyt muodostumaan. Tepsiä vastaan keskikentän raatajana tunnettu Ville Saxman tuurasi Luis Carlos Murilloa laitapuolustajana ja pitkän loukkaantumisjakson selättänyt toppari Tabi Manga oli ensimmäistä kertaa avauskokoonpanossa Veikkausliigassa. Myös lähes koko kauden sivussa olleen Reuben Gabrielin puuttuminen on näkynyt kenttätasapainossa ja sitä kautta alakerran nelikko on joutunut entistä kovempaan testiin. Gabrielin ruutuun hankittu Reuben Ayarna debytoi TPS-ottelussa mukiinmenevästi.

PS Kemin viisi viimeisintä ottelua:
05.08. FC Lahti - PS Kemi 1-1 (Somay) | Kooste
29.07. PS Kemi - KuPS 3-2 (Kaljumäe x2, Oma maali) | Kooste
22.07. Ilves - PS Kemi 2-0 | Kooste
14.07. PS Kemi - FC Honka 1-1 (Mäkelä) | Kooste
07.07. TPS - PS Kemi 3-2 (Tano, Isaksson) | KoosteValmentajavaihdoksella ja pelaajamuutoksilla kurssi nousuun. Kesäkuun lopussa PS Kemin johtoportaassa oltiin tiukan päätöksen edessä, kun neljättä kauttaan seuraa luotsannut Jari Åhman siirrettiin syrjään. 16 ottelusta saldo näytti 11 pistettä (0,69 p/o), Åhmanin pesti päättyi kolmen pelin tappioputkeen. Uudeksi päävastuun kantajaksi nimitettiin hiljattain 45 vuotta täyttänyt David Hannah. Nyt kun skottiluotsi on ollut ruorissa reilun kuukauden päivät, alkaa seurajohdon ratkaisu saamaan enenevissä määrin ymmärrystä. PS Kemi on kerännyt Hannahin johdolla kuudesta pelistään viisi pistettä (0,83 p/o), viimeisimpänä joukkue taisteli vieraspisteen Lahdesta ja sitä ennen se kaatoi KuPS:n kotikentällään. Kesän mittaan joukkueen on jättänyt moni runkopelaaja, kun esimerkiksi Oskari Forsman, Julián Guevara ja Keaton Isaksson ovat siirtyneet toisiin liigajoukkueisiin. Pelaajaliikennettä on ollut myös sisäänpäin, sillä siirtoikkunan auettua kemiläiset ovat vahvistaneet rivejään ranskalaistoppari Jean-Felix Somaylla, makedonialaiskeskikenttäpelaaja Demir Imerillä sekä makedonialaishyökkääjä Husein Demirillä. Kolmikko on päässyt nopeasti joukkueeseen sisään ja kellottanut heti isoja minuutteja. Lyhyen ajan sisään Hannah on siis päässyt muokkaamaan ryhmää itsensä näköiseksi. Pelillisellä puolella kenttämuodostelma on vakiintunut 4-4-2:een ja pelitavan kulmakiviä ovat olleet tiivis puolustus, terävät vastaiskut ja fyysinen kamppailupelaaminen. Sunnuntain tasuripiste nosti Hannahin joukot tasapisteisiin karsijan paikkaa miehittävän TPS:n kanssa. Kymmenentenä oleva ja yhden ottelun vähemmän pelannut IFK Mariehamn häämöttää kahden pisteen päässä.

Lisäys: Torstaina PS Kemi tiedotti vahvistaneensa rivejään kahdella argentiinalaispelaajalla. Keskikenttäpelaaja Sebastián Rusculleda siirtyy pohjoiseen loppukauden kattavalla sopimuksella, minkä lisäksi siinä on optio ensi kaudesta. Toppari Ignacio Fideleffin kanssa seura on sopinut ottelukohtaisesta pestistä. Kaksikosta Rusculleda on edustuskelpoinen jo tulevana sunnuntaina.


KuPS:n maalintekijät ja maalisyöttäjät tämän kauden Veikkausliigassa:
14 M Rasmus Karjalainen
7 M Petteri Pennanen
3 M Ilmari Niskanen
2 M Saku Savolainen, Ville Saxman, Lucas Rangel, Ats Purje
1 M (Urho Nissilä), (Hamed Coulibaly), Reuben Ayarna, Joni Mäkelä

5 MS Ilmari Niskanen
4 MS Luis Carlos Murillo, Petteri Pennanen
2 MS (Abdalla El Said), (Urho Nissilä), (Lum Rexhepi), Rasmus Karjalainen
1 MS Jiri Nissinen, Saku Savolainen, Mikko Pitkänen, Reuben Gabriel, Ats Purje, Juho Pirttijoki, Lucas RangelRasmus Karjalainen oli viime sunnuntaina voiton takuumiehiä iskettyään tehot 1+1 turkulaisia vastaan. Ennen kauden alkua Karjalainen ilmoitti tavoitteekseen 15 maalin rajapyykin saavuttamisen. Sarjan maalipörssin jaetulla kärkipaikalla olevalla oululaisella on koossa nyt 14 osumaa. Täyttyykö tavoite pyhänä entistä seuraa vastaan?

PS Kemin maalintekijät ja maalisyöttäjät tämän kauden Veikkausliigassa:
5 M Juho Mäkelä
4 M (Keaton Isaksson)
2 M Marek Kaljumäe
1 M (Julián Guevara), (Hakeem Araba), (Aliyu Abubakar), Victor Shevchenko, Justus Lehto, Iiro Vanha, Kevin Mombilo, Kevin Tano, Jean-Félix Somay

3 MS (Keaton Isaksson)
2 MS Juho Mäkelä
1 MS (Hakeem Araba), (Julián Guevara), Kevin Mombilo, (Aliyu Abubakar), Ville Moilanen, Henrik Ölander, Jacob Esposito, Maksim Lipin

IS-tähdet:
15* Rasmus Karjalainen
13* Petteri Pennanen, Ilmari Niskanen
10* Luis Carlos Murillo
7* (Abdalla El Said)
6* Otso Virtanen, Reuben Ayarna
5* (Urho Nissilä)
4* Miika Töyräs
3* Ats Purje
2* Saku Savolainen

7* (Oskari Forsman), Marek Kaljumäe
5* (Julián Guevara), (Keaton Isaksson), Juho Mäkelä, Henrik Ölander
4* Victor Shevchenko
3* Kevin Mombilo, Justus Lehto
1* (Kosta Manev), Kristian Heinolainen, Kevin Tano, Luiyi Laguerre, Mikko Vilmunen, Jean-Félix Somay

KuPS:lta sivussa:
Jiri Nissinen (loukkaantunut)
Reuben Gabriel (loukkaantunut)
Saku Savolainen (loukkaantunut)
Luis Carlos Murillo (loukkaantunut)

PS Kemiltä sivussa:
Henrik Ölander (loukkaantunut)
Kevin Tano (edellisistä peleistä kokoonpanon ulkopuolella, seura ei ole tiedottanut poissaolon syytä)
Kevin Mombilo (edellisistä peleistä kokoonpanon ulkopuolella, seura ei ole tiedottanut poissaolon syytä)
Ignacio Fideleff (ei ole vielä pelikelpoinen)

Vanha seura vastassa:
KuPS: Rasmus Karjalainen
PS Kemi: Mikko VilmunenMikko Vilmunen aikoo laittaa sunnuntaina jälleen kapuloita vanhan seuransa rattaisiin. Tässä kuussa 38 vuotta täyttävä konkarivahti torjui KuPS:ssa kausilla 2010-2011 kaikkiaan 34 liigaottelussa. Vilmunen näytteli kuopiolaisleirissä keskeistä roolia kaudella 2010, joka päättyi riemukkaisiin hopeajuhliin.

Keskinäiset kohtaamiset tältä ja kahdelta edelliseltä kaudelta:
29.07.2018 PS Kemi - KuPS 3-2 (Kaljumäe x2, Oma maali - Rangel x2) | Kooste
26.05.2018 KuPS - PS Kemi 2-3 (Coulibaly, Karjalainen - Mäkelä x2, Vanha) | Kooste
28.01.2018 PS Kemi - KuPS 1-3 (Isaksson - Karjalainen, Pennanen, Nissilä) | Kooste [Suomen Cup]

28.10.2017 PS Kemi - KuPS 1-3 (Mansally - Purje, Saxman, Boxall) | Kooste
08.07.2017 KuPS - PS Kemi 3-0 (Mäkelä, Purje, Gabriel) | Kooste
06.05.2017 PS Kemi - KuPS 1-4 (Salazar - Nissilä x2, Sorsa, Savolainen) | Kooste

23.10.2016 KuPS - PS Kemi 1-0 (Salami) | Kooste
16.07.2016 PS Kemi - KuPS 0-2 (Pennanen, Hakola) | Kooste
04.05.2016 KuPS - PS Kemi 2-0 (Pennanen x2) | Kooste, 8:40 ->
07.02.2016 KuPS - PS Kemi 0-2 (Berg, Eissele) [Liigacup]KuPS:n ja PS Kemin tämän kauden liigakohtaamiset ovat tarjonneet hurjan määrän maaleja ja kaksi massiivista yllätystä. Sarjajumboina kumpaankin kamppailuun lähteneet kemiläiset ovat vieneet molemmat kohtaamiset maalein 3-2. Toukokuussa Jari Åhmanin suojatit johtivat Kuopiossa ensimmäisen puoliajan jälkeen ottelua jo 0-2, mutta toisella jaksolla keltapaidat punnersivat reilussa vartissa pelin tasoihin. Viitisentoista minuuttia ennen täyttä aikaa Ats Purjeella oli täydellinen avopaikka viedä KuPS johtoon, mutta kaikkien yllätykseksi veto osui tyhjänä ammottavan maalin sijasta tolppaan. Koko toisen puoliajan matalassa blokissa puolustanut kemiläisjoukkue keräsi Savosta lopulta täydet pisteet mukaansa, kun kahden maalin Juho Mäkelä puski Keaton Isakssonin lähettämän sivuvaparin taka-alakulmaan neljännellä lisäaikaminuutilla. PS Kemi jatkoi shokkihoidon antamista pari viikkoa sitten Sauvosaaressa, jolloin kotijoukkueen Marek Kaljumäe aloitti maalinteon 14. peliminuutin kohdalla. Ensimmäinen jakso oli todellista maalitulitusta, sillä osumia ladottiin vuoron perään. Kuopiolaiset tulivat puoliskon aikana kahdesti tasoihin Lucas Rangelin rysillä, mutta se ei riittänyt, kun illan sankari Kaljumäe tykitti 35. minuutin upealla kaukolaukauksellaan taululle numerot 3-2, jotka jäivät myös loppulukemiksi. Yksi ottelun – ja koko kauden – eriskummallisimmista tilanteista nähtiin isäntien 2–1-maalissa, kun Ville Saxman lähetti korkean pallon kohti Otso Virtasta, joka puski pelivälineen yläriman kautta omaan verkkoon.Ennen tätä kautta sarjapeleissä oltiin menty visusti kuopiolaisten komennossa. KuPS oli niistänyt PS Kemin kuusi kertaa kuudesta maalierolla 15-2. Onnistuvatko savolaiset palaamaan keskinäisissä voittokantaan, vai juottaako "Perämeren Monaco" KuPS:lle omaa lääkettään viemällä kauden kaikki kolme liigataistoa?

Tuomaristo:
Hyytiä Joni, erotuomari
Lamppu Mika, avustava erotuomari
Leppänen Veli-Matti, avustava erotuomari

Kotijoukkueen avauskokoonpano:
1 Virtanen Otso
22 Toivomäki Henri
18 Pirttijoki Juho
17 Manga Tabi
29 Pitkänen Mikko
8 Pennanen Petteri
3 Ayarna Reuben
20 Saxman Ville
11 Niskanen Ilmari
10 Purje Ats
7 Karjalainen Rasmus

Vaihdossa:
16 Töyräs Miika
21 Tykkyläinen Nuutti
26 Hiltunen Joona
24 Hiltunen Jere
23 Mäkelä Joni
14 Pellikka Eetu
9 Rangel Lucas

Vierasjoukkueen avauskokoonpano:
35 Vilmunen Mikko
3 Heinolainen Kristian
5 Somay Jean-Félix
29 Shevchenko Victor
30 Esposito Jacob
32 Rusculleda Sebastián
22 Imeri Demir
26 Kaljumäe Marek
19 Vanha Iiro
9 Demiri Husein
18 Mäkelä Juho

Vaihdossa:
1 Kujanpää Tatu
27 Jorginho
7 Vidjeskog Adam
8 Laguerre Luiyi
21 Moilanen Ville
20 Lipin Maksim
10 Lehto Justus

Veikkauksen kertoimet:
1,26 - 5,30 - 9,60

Muuta:
Hanki ottelun pääsyliput ennakkomyynnistä edullisemmin ennakkohinnoin
Tervetuloa hyödyntämään RAX Buffetin mainio ateria- ja pääsylipputarjous
« Viimeksi muokattu: 12.08.2018 klo 17:40:30 kirjoittanut Härison »
Di Matteo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, Dickson Nwakaeme, GGG


Vastaus #1 : 07.08.2018 klo 12:22:35


Ei se uppoa, vaikka kunka pitkään tuota tuijottaisi :(
Kader

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, KalPa, DFB-Team, VfB, BvB


Vastaus #2 : 07.08.2018 klo 12:27:16

Ei se uppoa, vaikka kunka pitkään tuota tuijottaisi :(

Onneksi Ats sai onnistumisen sunnuntaina niin ens kerralla tuommoiset paikat laittaa sisään vaikka silmät kiinni. Luulen muutenkin että nyt hoidellaan helposti tämä.
Tony

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #3 : 07.08.2018 klo 12:29:10

Taas varma ja heleppo kotjvoitto kepsistä tulossa, luultavasti vielä rumilla lukemilla.
zubbazubba

Poissa Poissa


Vastaus #4 : 07.08.2018 klo 12:59:46


Ei se uppoa, vaikka kunka pitkään tuota tuijottaisi :(

Mä en oo vieläkään päässyt tuosta tilanteesta yli. Ihan käsittämätön epäonnistuminen. Jospa vihdoin joukkue kääntäs suuntansa tuo tappion jäljiltä.
Kaski

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: suomifutis


Vastaus #5 : 07.08.2018 klo 13:09:08

Luulen muutenkin että nyt hoidellaan helposti tämä.
Äänestin Kupsia, vahvistuupa käsitys että KuPS hoitaa.  Vai oliko sarkasmia 8)
Härison

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #6 : 07.08.2018 klo 13:46:12

Ei se uppoa, vaikka kunka pitkään tuota tuijottaisi :(

Ei se vaan mene. Ja taas tässä toisessa sekä Otso että kuula ovat kerta toisensa jälkeen maalissa :(:Eikä joku realistiksi itseään luonnehtiva irvileuka olisi edes älyttömän kaukana väittäessään, että noissa klipeissä kauden ongelmakohdat on niputettu aika osuvasti pienoiskokoon. Räikeistä yksilövirheistä maksetaan isoa hintaa.

Jospa keskinäiset kirkastuisivat hieman sunnuntaina Taisteluhuudon jytkiessä Keskarin ämyreistä repeatilla...
panHard

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS (Kapakka-Banzai)


Vastaus #7 : 07.08.2018 klo 17:32:21

Ja taas tässä toisessa sekä Otso että kuula ovat kerta toisensa jälkeen maalissa :(

Mä en ollut nähnyt tätä. Enkä olisi halunnut nähdäkään.
« Viimeksi muokattu: 07.08.2018 klo 18:36:35 kirjoittanut krevis »
krevis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1923


Vastaus #8 : 07.08.2018 klo 18:39:31

Olen ollut paikalla kuudessa KuPSin ja PS Kemin liigaottelussa. Kaksi olen katsellut jälkilähetyksinä Ruudun puolelta. Osannette arvata mitkä pelit on kateltu kameran läpi ja mitä ei.
elekrepie

Poissa Poissa


Vastaus #9 : 07.08.2018 klo 19:54:57

Olen ollut paikalla kuudessa KuPSin ja PS Kemin liigaottelussa. Kaksi olen katsellut jälkilähetyksinä Ruudun puolelta. Osannette arvata mitkä pelit on kateltu kameran läpi ja mitä ei.
Sulle ilmeisesti pitäisi ostaa lippu lippu peliin, niin voitetaan.
Kader

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, KalPa, DFB-Team, VfB, BvB


Vastaus #10 : 07.08.2018 klo 19:58:53

Sulle ilmeisesti pitäisi ostaa lippu lippu peliin, niin voitetaan.

krevis ei tarvinne lippua peliin, mutta esim junalippu Kuopioon voisi olla parempi idea.
krevis

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: 1923


Vastaus #11 : 07.08.2018 klo 20:13:22

Ensin olin jo kirjoittamassa, että kumpiko maksaa enemmän. Vedonlyöjille, erittäin taikauskoisille sellaisille, vihjeeksi, etten ole todennäköisesti lähelläkään Kuopiota sunnuntaina.
donner

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS, ManU


Vastaus #12 : 07.08.2018 klo 20:45:57

Ensin olin jo kirjoittamassa, että kumpiko maksaa enemmän. Vedonlyöjille, erittäin taikauskoisille sellaisille, vihjeeksi, etten ole todennäköisesti lähelläkään Kuopiota sunnuntaina.

:( se siitä sitten, en pysty näkemään yhtään hyvää syytä miksi Kups tämän voittaisi...
Eemeli Rummukainen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #13 : 07.08.2018 klo 21:24:26

Nyt tulee murskavoitto.

Kemille jää 6 pistettä keskinäisistä ja KuPS:lle 3. Mutta maaliero tulee olemaan selvästi KuPS:lle.

puolueeton

Poissa Poissa


Vastaus #14 : 07.08.2018 klo 21:28:20


Uskomattomat veikkauksen kertoimet. tod.näk X2 tulee hyvin rahaa..
Hynyrules

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #15 : 07.08.2018 klo 22:46:15

Kolmatta kertaa ei salama iske samaan paikkaan. Ainakaan 78 päivän sisään.
JSa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS SuPa-52


Vastaus #16 : 08.08.2018 klo 00:00:48

Tiukka taisto tulee ,kun Kemin Into ja Karihaaran Tenho vastassa.
puolueeton

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 08.08.2018 klo 09:01:47

Kolmatta kertaa ei salama iske samaan paikkaan. Ainakaan 78 päivän sisään.
Ei ihan samaan paikkaan mutta lähelle :)
Shlomo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS & Spurs


Vastaus #18 : 08.08.2018 klo 09:48:44

Pakko uskoa että nyt palataan normaaliin päiväjärjestykseen ja tulee joku 4-1 voitto, joka edes vähäsen paikkaa aiempien kohtaamisten farssia.
puolueeton

Poissa Poissa


Vastaus #19 : 08.08.2018 klo 10:23:56

Pakko uskoa että nyt palataan normaaliin päiväjärjestykseen ja tulee joku 4-1 voitto, joka edes vähäsen paikkaa aiempien kohtaamisten farssia.
Hiki taitaa tulla Kupsukan pojille
Vihtapallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: PS Kemi, AS Roma, CSCA Buiucani


Vastaus #20 : 08.08.2018 klo 13:57:24

Tiukka taisto tulee ,kun Kemin Into ja Karihaaran Tenho vastassa.

Semmosiahan ne terpyt tuppaa olemaan. Siinä ei kotikenttä välttöämättä paljon paina pelattiin sitten Sauvosaaressa tai Karihaarassa.
« Viimeksi muokattu: 08.08.2018 klo 14:00:15 kirjoittanut Vihtapallo »
JSa

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS SuPa-52


Vastaus #21 : 08.08.2018 klo 16:08:47

Onhan toki J.Mäkelä Kärjessä Kemllä.mutta taisteluottelu tulee olemaan. Yhtenäisempi joukkue vie voiton.
Härison

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KuPS


Vastaus #22 : 10.08.2018 klo 15:04:27

KuPS:n ennakko
Gempes

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 10.08.2018 klo 16:40:24

Onhan toki J.Mäkelä Kärjessä Kemllä.mutta taisteluottelu tulee olemaan. Yhtenäisempi joukkue vie voiton.

Mites ne kemin uudet kaverit? Onko pelilupia?
Eisseleez

Poissa Poissa


Vastaus #24 : 10.08.2018 klo 16:44:33

Mites ne kemin uudet kaverit? Onko pelilupia?

Keskikentän kaverilla on.

 
Sivuja: [1] 2 ... 4
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines