FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.08.2019 klo 22:37:16 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 75 [76] 77 ... 152
 
Kirjoittaja Aihe: Arsenal F.C. 2018/2019 - kohti Mestarien liigaa Unai Emeryn johdolla  (Luettu 595549 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
dinodiel

Poissa Poissa


Vastaus #1875 : 10.02.2019 klo 03:25:13

Aikamoista lyttäämistä Huddersfieldiä kohtaan jonka esim. Pool voitti voitti vai 1-0 ja Spurskin 2-0. Eikä sitä sarjataulukkoa pidä tuijottaa kuin piru Raamattua, 2-0 vierasjohtoa alkaa aika moni joukkue puolustamaan ja Arsenalin tapauksessa puolustuksen treenamisen näkisin olevan vain hyvästä.

Hyvähän sitä puolustamista tosiaan olisi treenata, mutta voisiko sitä käydä enemmän lävitse vaikka joukkueen harjoituksissa? Esimerkiksi tämän illan esityksen perusteella puolustamista ei harjoitella ja valmenneta yhtään ja joukkueen tekeminen peleissä näyttääkin tasan siltä.

Jos homma puolustussuuntaan paranee merkittävästi kevään mittaa, niin ehkä Emerylle voisi vielä toisen kauden antaa. Muuten omasta mielestäni pitäisi näyttää kyllä jo ovea tämän kauden surkeiden näyttöjen ansiosta.
Oulunkylän kipinä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KäPa/NoLe


Vastaus #1876 : 10.02.2019 klo 03:50:08

Jos homma puolustussuuntaan paranee merkittävästi kevään mittaa, niin ehkä Emerylle voisi vielä toisen kauden antaa. Muuten omasta mielestäni pitäisi näyttää kyllä jo ovea tämän kauden surkeiden näyttöjen ansiosta.

Surkeista näytöistä voi olla montaa mieltä. Arsenal on kuitenkin kaikesta huolimatta yhä matkalla kohti 10 pisteen parannusta viime kaudesta ja tiukasti mukana top-4 -kisassa.

Ellei Arsenal täysin romahda loppukauden aikana, niin Emery seisoo taatusti penkin takana myös syksyllä. Odotukset ovat toki silloin jo kovemmat.
Arkon

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Wengerin Arsenal, AC Oulu, klassiset numero kympit


Vastaus #1877 : 10.02.2019 klo 04:23:58

Sarjataulukon kannalta tilanne ei tosiaan mikään katastrofaalinen ole, lähtöasetelmiin nähden jopa ihan hyvä. Arsenal on pysynyt koko ajan ihan siellä top 4:n tuntumassa, ja loppukauden ohjelma on helpohko. Joukkue on nyt 73 pisteen tahdissa, mikä tuskin nelossijaan riittää, joten vähän pitäisi vielä kiristää. Chelsea ei juuri nyt hirveästi vakuuta (nyt kun sanoin, niin voittaa tietysti Cityn tyyliin 4-0), mutta ManU saattaa nykymenollaan karata nopeasti horisonttiin, jos helppoja pelejä pupelletaan.

Peliesitykset ja siirtomarkkinat tässä enemmän huolestuttavat, kun peli on ideaköyhää paskaa ilman mitään mainittavaa merkkiä paremmasta, ja lehtijuttujen mukaan ostoksia pitäisi kesällä tehdä jollain alemman keskikastin porukan siirtokassalla. On ihan selvää, ettei joukkue vielä ole "Emeryn näköinen", mutta onko se sitä ensi syksynäkään? Jotenkin en jaksa uskoa mihinkään hulinakesään, jossa laitetaan isolla kädellä koko paletti uusiksi. Tämänhetkinen ideaalinen avauskokoonpano näyttää aika köykäiseltä ilman loukkaantumisiakin, penkistä nyt puhumattakaan, ja paria männävuosien avainpelaajaa ollaan siitä vielä ajamassa pois. Totaalimullistuksessa olisi ehkä joku järki, jos olisi mahdollisuus laittaa City-tyyliin miljardi uusiin pelaajiin, mutta nykymenolla pitäisi varmaan saada jotain irti myös niistä laatupelaajista, jotka joukkueessa jo on.
tuuba

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal. Flair-futis.


Vastaus #1878 : 10.02.2019 klo 05:19:03

Itsehän en eilisestä nähnyt kuin viimeiset 25 minuuttia. Huddersfieldistä sanottakoon kuitenkin, että on hämmästyttävää kuinka huonossa tilanteessa joukkue taulukossa on, koska vaikkei viime kauden hurmosta ole ollut, niin joukkue pelannut monesti todella hyvää futista.

That said, Emeryn ajattelusta taas kertoo paljon se, että tohon matsiin lähettiin puolustamaan. Outo Arsenal.
Rautakanki

Poissa Poissa


Vastaus #1879 : 10.02.2019 klo 09:52:26

Aika vähän tässä Emeryn vastaisessa kampanjassa tunnutaan kiinnittävän huomiota siihen että Arsun ongelmat alkoivat siinä kohtaa kun lähes koko puolustus hajosi lyhyen ajan sisällä.

Sitä ennen oli projektin etenemistä hyvin kuvaava 18 (vai 19?) pelin tappioton putki, puolustus oli alkanut päästämään alkukauteen verrattuna vähemmän maaleja ja Emery teki pelin sisällä hyviä reagointeja vaihtojen kautta.

Alkukauteen verrattuna Emeryn mahdollisuus tehdä vaihtoja on romahtanut, joko sen vuoksi että penkillä ei ole laatua tai on täytynyt tehdä pakkovaihtoja loukkien vuoksi. Se tottakai näkyy paitsi pelin sisällä reagoinneissa, myös siinä millä pelimuodostelmalla voidaan peliin lähteä.

Ja se on jännä että joillekin tulee yllätyksenä, että puolustuspeli on se mikä Wengerin jäljiltä saakkaa pahiten eikä ole saatu puolessa kaudessa korjattua kuntoon.
giro12

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal, HJK, Nimes fc


Vastaus #1880 : 10.02.2019 klo 10:16:34

Itse odotin, että puolustuspeli olisi saatu nopeammin kuosiin. Moni kuitenkin kirjoitteli tänne, kuinka sokea mummokin organisoisi puolustuksen paremmin kuin Wenger.

Viime kaudella, mikä oli Wengerin huonoin omiin meni 51. Muuten Wengerin aikana pyörittiin 40 maalin kummallakin puolella. (kaudella 03/04 omiin meni 26).

Nyt ollaan matkalla 54 päästettyyn maaliin. Näin heikosti ei mennyt puolustuksen osalta kertaakaan Wengerin kanssa, vaikka välillä otettiin 8-2 kuokkaan. Lisäksi Wengerin joukkueet olivat lähes aina injury leaguen kärjessä, joten Emeryn suoritusta ei voi piilottaa loukkaantumisten taakse.

Emery ei vakuuta.
k98belvi

Poissa Poissa


Vastaus #1881 : 10.02.2019 klo 10:27:40

Sieltä puuttui puolustuksesta Bellerin, Sokratis ja Holding. Sanoisin, että tuossa on kolme puolustuksen parasta pelaajaa, siis puolustajista. Lisäksi AMN ja Monreal vasta hakevat pelikuntoa, kuten varmasti Koscielnykin. Mustafi on vain valitettavasti heikko. Sokratis on lisäksi ainoa, joka osaa johtaa tuota puolustusta. Seuraavaksi parhaat puolustuksen johtajat seurassa ovat Merte ja Bould, mutta he eivät enää pelaa. Eihän tässä ole kuin pari viikkoa, kun Chelsea nollattiin äärimmäisen tärkeässä pelissä.

Ei missään tapauksessa kannata lähteä siihen, että kauden jälkeen potkitaan valmentaja pihalle ja uusi sisään, joka potkitaan taas kauden jälkeen pihalle, kun ei kykene ihmeisiin. Vuoden verran pitää vielä antaa Emerylle aikaa. Ei kahdessa siirtoikkunassa uudisteta täydellisesti joukkuetta, joka on osittain kasattu väärin ja valmennettu heikosti viime kaudet. Kyllä se Kloppkin sai aikaa ja paljon rahaa nykyisen Liverpoolin rakentamiseen. Kloppiin verrattuna Emery vetää huomattavasti paremmin ensimmäisellä kaudellaan.

Nyt alkaa ne ajat kaudesta, kun putoamista vastaan taistelevat laittavat kaikkensa peliin. Tällä hetkellä Cardiff on pahempi vastus kuin joku Everton, vaikka sitä ei sarjataulukon perusteella uskoisi. Tietenkin Huddersfield jo on käytännössä varma putoaja. Kuusi joukkuetta kuitenkin taistelee putoamista vastaan ja niiden kanssa pitää olla tosissaan.
dinodiel

Poissa Poissa


Vastaus #1882 : 10.02.2019 klo 11:32:01

Pitää paikkansa, että puolustuksessa on koko ajan ollut loukkaantumisongelmia, eikä Emeryn ykköskokoonpano ole ollut kehissä kuin ihan alkukaudesta. Toki loukkaantumisia oli paljon myös Wengerin aikaan.

Olisi silti odottanut, että puolustuspeliin saadaan edes jotain järkeä kauden mittaa. Puolustus on itseasiassa näyttänyt vain koko ajan entistä sekavammalta, josta valmentajallekin on pakko laittaa osa syystä loukkaantumisista huolimatta.

Mutta on totta, että Emerylle on ehkä syytä antaa (ja varmaan seura antaakin) mahdollisuus kesällä vahvistaa puolustuslinjaa haluamallaan tavalla, minkä jälkeen katsotaan mitä tapahtuu. Jos ensi kaudellakin puolustus vuotaa kuin seula, niin selitykset alkavat olla vähissä.
StigCarpelan

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: COYG


Vastaus #1883 : 10.02.2019 klo 11:55:22

Ei tuo peli nyt niin paljon eroa siitä miten esim Manu on pelannut. Manulla vaan paremmat yksilöt. Ja aika varamiehistä on meno, mutta Sokratis on kohta takas niin eiköhän puolustus siitä taas parane.
Oulunkylän kipinä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KäPa/NoLe


Vastaus #1884 : 10.02.2019 klo 14:05:47

Pitää paikkansa, että puolustuksessa on koko ajan ollut loukkaantumisongelmia, eikä Emeryn ykköskokoonpano ole ollut kehissä kuin ihan alkukaudesta.

Olisi silti odottanut, että puolustuspeliin saadaan edes jotain järkeä kauden mittaa. Puolustus on itseasiassa näyttänyt vain koko ajan entistä sekavammalta, josta valmentajallekin on pakko laittaa osa syystä loukkaantumisista huolimatta.

Näkisin, että nämä seikat liittyvät aika vahvasti toisiinsa. Väkisinkin hankaloittaa puolustuspelin tiivistämistä, kun linjaa on loukkaantumisten takia pakko vaihtaa melkein ottelusta toiseen.

Kaiken lisäksi Holding, Sokratis, Kolasinac, Bellerin ja Koscielny ovat olleet sivussa käytännössä vuorotellen. Sattumaltahan puolustuspeli on viime aikoina toiminut parhaiten juuri siinä yhdessä pelissä, jossa neljä noista oli samaan aikaan kehissä. Harmillisesti sitä riemua ei kauempaa kestänyt.
tuuba

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal. Flair-futis.


Vastaus #1885 : 11.02.2019 klo 05:01:55

EMERY OUT WENGER BACK!11
Oulunkylän kipinä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KäPa/NoLe


Vastaus #1886 : 11.02.2019 klo 20:13:59

Ornstein twiittailee Ramseyn allekirjoittaneen tänään nelivuotisen sopimuksen Juven kanssa. Palkka vähän yli 400 tuhatta puntaa viikossa.

Vaikea tässä on kauhean harmissaan olla.
kuupa

Poissa Poissa


Vastaus #1887 : 11.02.2019 klo 20:21:52

Ornstein twiittailee Ramseyn allekirjoittaneen tänään nelivuotisen sopimuksen Juven kanssa. Palkka vähän yli 400 tuhatta puntaa viikossa.

Vaikea tässä on kauhean harmissaan olla.

Siitä toki saa harmistua, että arvoas pelaaja kävelee ilmaiseksi ulos seurasta. Surkeaa tekemistä kaikenkaikkiaan jälleen kerran.
Seeteufel

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Tuhkimotarinat, Harry Kane, DFB-Auswahl


Vastaus #1888 : 11.02.2019 klo 20:25:39

Ornstein twiittailee Ramseyn allekirjoittaneen tänään nelivuotisen sopimuksen Juven kanssa. Palkka vähän yli 400 tuhatta puntaa viikossa.

Vaikea tässä on kauhean harmissaan olla.
Italiassa toki taidetaan ilmoittaa liksat ennen veroja. Ennen kuin joku ihmettelee.
Kratos

Poissa Poissa


Vastaus #1889 : 11.02.2019 klo 20:43:35

Siitä toki saa harmistua, että arvoas pelaaja kävelee ilmaiseksi ulos seurasta. Surkeaa tekemistä kaikenkaikkiaan jälleen kerran.

Jep. Myynti kesällä tai jatkosopimus.
Renoir

Poissa Poissa


Vastaus #1890 : 11.02.2019 klo 22:17:25

Ornstein twiittailee Ramseyn allekirjoittaneen tänään nelivuotisen sopimuksen Juven kanssa. Palkka vähän yli 400 tuhatta puntaa viikossa.

Vaikea tässä on kauhean harmissaan olla.
Marcottin mukaan palkka on £250k eli £140k nettona. Euroissa 450k kuulostikin aika hurjalta.
« Viimeksi muokattu: 11.02.2019 klo 22:20:49 kirjoittanut Renoir »
Icarus666

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal, Leyton Orient, sympathy for Aston Villa


Vastaus #1891 : 11.02.2019 klo 22:46:42

Siitä toki saa harmistua, että arvoas pelaaja kävelee ilmaiseksi ulos seurasta. Surkeaa tekemistä kaikenkaikkiaan jälleen kerran.
Tosin olisiko esim. Juve maksanut Ramseystä jotain siirtokorvausta.
läsytti

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Arsenal


Vastaus #1892 : 11.02.2019 klo 23:24:48

Siitä toki saa harmistua, että arvoas pelaaja kävelee ilmaiseksi ulos seurasta. Surkeaa tekemistä kaikenkaikkiaan jälleen kerran.

Jotenkin tuntuu, että Ramsey on tämän ex seurajohdon toiminnan uhri siinä mielessä, ettei ole varaa eikä siksi halua nyt sitoa seuraan isolla rahalla. Selvästi Emerylle käyttökelpoinen pelaaja mut jos Emery haluaa oman näköisen joukkueen ilman namusetiä vielä Özilin sopimuksen aikana Ramsey on ikävä kyllä se joka uhrataan.
veijomeri

Poissa Poissa


Vastaus #1893 : 11.02.2019 klo 23:33:30

Marcottin mukaan palkka on £250k eli £140k nettona. Euroissa 450k kuulostikin aika hurjalta.
Jaa onko syytä epäillä, että ornstein ei olisi taas oikeassa ramseyn palkan suhteen. Eiköhän se palkka ole 400000£ viikossa, allekirjoitus bonarin sisältyessä tähän.
buono

Poissa Poissa


Vastaus #1894 : 12.02.2019 klo 00:23:23

Italiassa toki taidetaan ilmoittaa liksat ennen veroja. Ennen kuin joku ihmettelee.

Italiassa ilmoitetaan aina nettona, lädit sitten omissa lehdissään halunneet laskea tuohon verot päälle jotta kuulostaa ”so crazy!”

Kova tuo joka tapauksessa on..
Oulunkylän kipinä

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: KäPa/NoLe


Vastaus #1895 : 12.02.2019 klo 00:41:41

Jep. Myynti kesällä tai jatkosopimus.

Samaa mieltä yleisesti, mutta tässä tapauksessa valmentajanvaihto hankaloitti asioita. Ymmärrettävästi Emerylle haluttiin antaa mahdollisuus nähdä, sopisiko Ramsey hänen kuvioihinsa.

Voi tietysti miettiä olisiko Ramseystä vielä tammikuussa pitänyt yrittää saada jotain pientä. Varsinkin kun miehen "korvaaja" saatiin hankittua.
Jii

Poissa Poissa


Vastaus #1896 : 12.02.2019 klo 11:13:13

Ellei Arsenal täysin romahda loppukauden aikana, niin Emery seisoo taatusti penkin takana myös syksyllä. Odotukset ovat toki silloin jo kovemmat.

Sisältyykö tähän nyt sitten jotain oletuksia siitä, että joukkue vahvistuu merkittävästi? Mielestäni Arsenal on juuri niillä sijoituksilla missä materiaalin puolesta pitäisikin olla.
Fin_Gooner

Poissa Poissa


Vastaus #1897 : 12.02.2019 klo 11:45:00

Edelleen ihmetyttää että mitä helvettiä Juve Ramseylla tekee? No ei kai siinä, jos  haluavat maksaa tuollaista palkkaa keskinkertaiselle pelaajalle. Italiassa peli on muutenkin ehkä teknisempää kuin Englannissa niin Ramsey näyttänee vielä kankeammalta.
Heiska

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: REMOULADE


Vastaus #1898 : 12.02.2019 klo 11:53:19

Edelleen ihmetyttää että mitä helvettiä Juve Ramseylla tekee? No ei kai siinä, jos  haluavat maksaa tuollaista palkkaa keskinkertaiselle pelaajalle. Italiassa peli on muutenkin ehkä teknisempää kuin Englannissa niin Ramsey näyttänee vielä kankeammalta.

Juvellahan on huutava pula palloa liikuttamaan ja syöttämään pystyvästä box-to-box-pelaajasta. Siihen kai Ramseyta kaavaillaan.

Katsotaan nyt ensin, minkä verran Ramseyn keskinkertaisuus johtui viime vuosina Wengerin kaaoksesta. Toki kallispalkkaisen flopin ainekset ovat olemassa yhtä lailla.
mmulta

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Haka


Vastaus #1899 : 12.02.2019 klo 13:07:46

Ramsey kyllä selvää eom Juvelle, jossa kaikenmaailman Khedrat ja Canit saaneet peliaikaa. Uskon vahvasti, että Juvessa jossa mies todnäk osataan roolittaa oikein ja on selvä hitti

 
Sivuja: 1 ... 75 [76] 77 ... 152
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines