Itävallassahan kasvatettiin liigan joukkuemäärä 12:een täksi kaudeksi, minkä seurauksena liigaan tulivat ylä- ja alaloppusarjat. Ensin kaksinkertainen 12:n joukkueen sarja, minkä jälkeen jatketaan kuuden joukkueen kaksinkertaisissa ylä- ja alaloppusarjoissa, joihin tulee mukaan puolet pisteistä. Mestari ja kakkonen menevät Mestarien liigaan, kolmonen ja cup-voittaja Eurooppa-liigaan, kuten myös yläloppusarjan neljännen ja viidennen sekä alaloppusarjan voittajan kesken pelattujen pudotuspelien voittaja. Alaloppusarjan viimeinen putoaa divariin.
Yläloppusarjan paikka lienee Admiran tavoite, viime kausina kuitenkin sijoittunut tasaisesti keskikastin sijoituksille. Tölkkiporukka operoi Itävallassa täysin ylivertaisilla resursseilla, mutta muuten on viime vuosina ollut vaihtelua sarjan kärkipäässä, kun Wienin Austria ja Rapid ovat suorittaneet epätasaisesti, kuten myös Sturm Graz.
Perinteikkäällä Admiralla oli pitkä korpivaellus 90-luvun loppupuolelta aina 2010-luvun alkuun alasarjoissa, kun talous vedettiin täysin kuralle. Tuosta on luultavasti opittu, kun aika maltillisesti joukkuetta rakennetaan nuorista pelaajista ja tilaisuuden tullen kerätään rahaa myynneillä. Admiralla on liigan nuorin joukkue, Soirikin itseasiassa nosti joukkueen keski-ikää...
Sama. Kuppaako Itävallassa nuo parhaat seurat pelaajia näistä keskikastin jengeistä? Salzburgiin tai Wieniin sitten kauden parin päästä
Salzburg kyllä ostaa, jos jotain kiinnostavaa osuu kohdalle, kun sen verran enemmän muskelia löytyy kuin muilta. Tosin enimmäkseen Salzburgissakin toimitaan RB:n nykyisen akatemia-ideologian mukaisesti pelaajien kehittäjinä eli hankintaan lähinnä nuoria pelaajia, joita Itävallassa ei ilmeisesti ole tarpeeksi, kun sellaisen muukalaislegioonan Salzburg on kasannut.
Muuten sitten Rapid, Austria, Sturm Graz on joskus kohtalaisia rahoja pistänyt pienempien seurojen pelaajiin, mutta huomattavasti todennäköisemmin vähänkin isomman siirtosumman myynnit suuntautuvat Itävallan ulkopuolelle.