FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
30.07.2021 klo 20:53:29 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Foorumi aukeaa nopeasti osoitteella ff2.fi!
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 2 [3] 4
 
Kirjoittaja Aihe: A Ykkönen B-lohko 2018  (Luettu 31655 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
LeKi-ikoni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LeKi-futis (5) & Tampereen Ilves (Veikkausliiga)


Vastaus #50 : 09.09.2018 klo 22:30:30

Ja sunnuntain ensimmäinen ottelu tässä B-lohkossa pelattiin Turussa, jossa todellisessa 6:den pisteen ottelussa kotijoukkue ÅIFK otti ison voiton viime hetken maalilla FC Haka-j:stä lukemin 3-2.

ÅIFK nousi Hakan edelle, mutta ovat vielä silti putoamisviivan alapuolella. Molemmilla joukkueilla ovat vielä kovat panokset loppukierroksilla, kun pisteitä tarvitsevat molemmat jengit, jotta välttäisivät putoamisen.

Ja sunnuntain toisessa pelissä LoPa otti tärkeän voiton SM-karsintapaikan kannalta. JanPa kaatui niinikään lukemin 3-2.

JanPa taistelee häviön myötä sarjapaikastaan edelleen myös loppukierroksilla. Hekin tarvitsevat vielä pisteitä. Mutta heidän etu on, että heillä on peli vähemmän, kuin heidän alapuolella olevalla ÅIFK:lla.

LoPa nousi voiton myötä hengittämään TPS/2:sen, ja MaPS/YJ:n niskaan SM-karsintapaikasta. Heille siis tämä oli iso voitto.


 
Yourworstnightmare

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ilves, Suomi, West Ham


Vastaus #51 : 10.09.2018 klo 11:11:05

Kaiken järjen mukaan TPS/2 ei SM-karsintaan koskaan voi päästä.
LeKi-ikoni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LeKi-futis (5) & Tampereen Ilves (Veikkausliiga)


Vastaus #52 : 10.09.2018 klo 13:02:23

Kaiken järjen mukaan TPS/2 ei SM-karsintaan koskaan voi päästä.

Voi olla joo. :-)
LeKi-ikoni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LeKi-futis (5) & Tampereen Ilves (Veikkausliiga)


Vastaus #53 : 10.09.2018 klo 22:33:46

Ja tämän ottelukierroksen viimeinen peli tässä B-lohkossa pelattiin tänään maanantaina Salossa, jossa kotijoukkue SalPa, ja vierasjoukkue FJK tasasivat pisteet numeroin 2-2.

Molemmille piste varmasti maistui, koska ovat taulukon keskikastin alapuolella. Molemmat joukkueet varmistelivat sarjapaikkaansa tällä pisteellä. Viimeisillä kierroksilla kumpikin joukkue voi pelata aika vapautuneesti.

Näin pelattiin taas tämä ottelukierros, mutta ensi viikonloppuna taas jatkuu.
LeKi-ikoni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LeKi-futis (5) & Tampereen Ilves (Veikkausliiga)


Vastaus #54 : 11.09.2018 klo 14:09:27

Ja viikonloppuna nähtiin tässä B-lohkossa mielenkiintoisia otteluita, sekä maalirikkaita sellaisia.

Viikonlopun yhteenveto otteluista:

P-Iirot/YJ-MaPS/YJ 1-2.

MaPS/YJ haki tärkeän vierasvoiton Raumalta, ja näin ollen he taistelevat tiukasti SM-karsintapaikasta. Häviön myötä taas P-Iirot/YJ jatkaa sarjan keskikastissa. Hyvillä tuloksilla lopuista peleistään, niin voivat nousta taistelemaan myös paikasta auringossa.

TPS/2-KaaPo 1-3.

Tässä melkein "Derbyssä", niin vierailija KaaPo haki ison voiton sarjan voittotaiston kannalta. TPS/2 jatkaa tappiosta huolimatta kolmantena taulukossa.

TPV-LTU 9-1.

Ennakkoon tästä isät vs pojat pelistä näyttikin tulevan sellainen ensimmäisestä minuutista lähtien. Kotijoukkue TPV alkoi myllyttämään tilanteita, ja LTU joutui heti puolustuskannalle. Tämän painostuksen seurauksena pallo kaivettiinkin 5 kertaa vierasjoukkueen maalista.

Toisella puoliajalla kuitenkin TPV vähän hölläsi jalkaa kaasulta, ja päästi vierasjoukkueen mukaan peliin. LTU:kin alkoi saamaan tilanteita, ja tekivät myös maalinkin ihan ansaitusti. Paikkoja oli myös toiseen maaliinkin. Mutta missään vaiheessa ei kuitenkaan TPV:n voitto ollut vaarassa, päinvastoin. Kotijoukkue olisi voinut paremmalla viimeistelyllä toisella puoliajalla tehdä myös toiset 5, ja jopa enemmänkin maaleja. Mutta LTU:lle täytyy nostaa hattua, että vähäisillä vaihtopelaajillakin jaksoi taistella, ja yrittää, vaikka ottelu oli ratkennut jo aikoja sitten.

ÅIFK-FC Haka-j 3-2.

Tässä todellisessa 6:den pisteen pelissä, niin kotijoukkue ÅIFK otti ison voiton säilymisen kannalta, vaikka putoamisviivan alapuolella jatkavatkin voiton myötä. Mutta tärkeä voitto myös henkisesti heille. Vierailija FC Haka-j:llä tulee tekemään tiukkaa uusia sarjapaikka ensi kaudeksi. Voittoja pitää alkaa kaivamaan. Eikä homma helpotu ainakaan tulevana viikonloppuna, kun sarjakärki TPV saapuu kylään.

LoPa-JanPa 3-2.

Lohjalla kotijoukkue otti tärkeän voiton SM-karsintapaikan kannalta, ja vierasjoukkue JanPa puolestaan taistelee tiukasti putoamista vastaan kynsin hampain. JanPan etuna toki on, että heillä on peli vähemmän kuin heti heidän takana taulukossa olevalla ÅIFK:lla.

SalPa-FJK 2-2.

Salossa nähtiin kierroksen ainoa tasapeli tässä lohkossa. Molemmille sarjan keskikastin joukkueille tärkeä piste sarjapaikan kannalta. Tämä piste jo aikalailla sen paikan molemmille varmisti.
« Viimeksi muokattu: 11.09.2018 klo 14:25:41 kirjoittanut LeKi-ikoni »
LeKi-ikoni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LeKi-futis (5) & Tampereen Ilves (Veikkausliiga)


Vastaus #55 : 13.09.2018 klo 12:57:43

Ja viikonloppuna paahdetaan taas menemään tässä A:n Ykkösen B-lohkossa, kun melkein kaikki joukkueet ovat taas tulessa. Pelikierros päättyy vasta seuraavalla viikolla, kun maanantaina, ja keskiviikkona pelataan.

Lauantaina pelataan ainoastaan yksi ottelu, LTU saa vieraakseen ÅIFK:n.

Tässä putoamistaistelun kannalta isossa ottelussa vierailija ÅIFK tarvitsee ehdottomasti 3 pistettä, jotta toive säilymisestä pysyy hengissä. ÅIFK on juuri putoamisviivan alapuolella, ja heillä on vielä kaiken kukkuraksi peli enemmän, kuin heidän yläpuolella olevalla JanPalla. LTU on jo "miltei" tuomittu putoamaan, joten he voivat varmasti pelata vapautuneesti, ja heillä on vain voitettavaa tässä pelissä.

Sunnuntaina nähdäänkin todellinen futispäivä, kun pelataan neljä ottelua.

Näistä ensimmäinen peli pelataan Kaarinassa, jossa sarjakakkonen KaaPo saa vieraakseen SalPan.

Kotijoukkue KaaPolle peli on pakkovoitto, jotta B-lohkon voitto on saavutettavissa. Vierailija SalPalla taas sarjapaikka on varma, joten he voivat pelata kanssa vapautuneesti, ja tehdä kiusaa kotijoukkueelle.

Kaarinassa nähdään varmasti kovaa päälle käyvä kotijoukkue, joka tarvitsee pelistä voiton.

Toinen ottelu otellaan Maskussa, kun kotijoukkue MaPS/YJ saa vieraita Lohjalta, kun Lohjan Pallo saapuu kylään.

Kyseessä on iso ottelu SM-karsintapaikan kannalta, kun 4.tenä, ja 5:tenä sarjassa olevat kohtaavat klassisessa 6:den pisteen ottelussa. Ottelusta tulee varmasti tasainen, ja kuuma taisto, kun kyseessä ovat isot pisteet tarjolla.

Kolmannessa ottelussa Janakkalassa vastakkain ovat kotijoukkue JanPa, ja vierasjoukkue P-Iirot/YJ.

JanPa taistelee edelleen tiukasti putoamista vastaan, mutta heillä on peli vähemmän, kuin juuri heidän alapuolellaan sarjataulukossa olevalla ÅIFK:lla, joten etu on siinä mielessä JanPalla. P-Iirot/YJ taas on vähän pudonnut kyydistä SM-karsintapaikan suhteen. Mutta voittamalla tämän pelin, niin tarttuvat vielä oljenkorteensa kiinni. Pelistä tulee varmasti vauhdikas, jossa JanPa varmasti tulee antamaan kaikkensa, kun he tietävät pelin tärkeyden heille.

Sunnuntain viimeinen ottelu pelataan Apian nurmella Valkeakoskella, jossa kotijoukkue FC Haka-j saa vieraakseen tässä Pirkanmaan "Derbyssä" sarjakärki TPV:een.

Vierailija TPV lähtee otteluun murskavoitto allaan edellisestä ottelustaan, vaikka peli ei aivan koko 90-minuuttista vakuuttanutkaan. Kotijoukkue FC Haka-j on taas syvällä kuopassa tällä hetkellä, ja matkalla Kakkosdivariin, ellei nyt voittoa tule. TPV:kin tosin tarvitsee ottelusta voiton, jotta B-lohkon voitto pysyy heidän käsissään. Apialla nähdään varmasti kuuma ottelu, jossa on isot pisteet tarjolla molemmille joukkueille. Ja FC Haka-j syttyy varmasti tähän otteluun taistelemaan voitosta, vaikka sarjatilanne näyttää mitä näyttää.

Maanantaina pelataan yksi ottelu, jossa Forssassa kohtaavat FJK, ja TPS/2.

Vierailija TPS/2 on sarjassa kolmantena, ja taistelevat siitä ns. pronssi tilasta. SM-karsintaan he eivät voi päästä, kun heidän ykkösjoukkue siellä SM-sarjassa jo pelaa, joten he pelaavat vain kunniasta. FJK:lla puolestaan on sarjapaikka on jo 99% varma, joten hekin saavat pelattua varmasti vapautuneesti loput pelinsä alta pois. Piste/pisteet kotijoukkueelle tästä ottelusta, niin sarjapaikka on sitten täysin varma.

Keskiviikkonakin pelataan vielä yksi ottelu, jossa kotijoukkue TPS/2 saa vieraita Maskusta, kun MaPS/YJ matkustaa Turkuun.

Kuten edelliseen kirjoitukseen laitoin, niin TPS/2 ei SM-karsintaan pääse, joten tämä peli on MaPS/YJ:lle todella iso. He ovat juuri taulukossa Turkulaisten takana, ja he sinne karsintaan voivat/haluavat päästä. Joten motivaatioetu on varmasti vierailijoiden puolella tässä ottelussa.

« Viimeksi muokattu: 17.09.2018 klo 14:04:15 kirjoittanut LeKi-ikoni »
LeKi-ikoni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LeKi-futis (5) & Tampereen Ilves (Veikkausliiga)


Vastaus #56 : 15.09.2018 klo 19:55:10

Ja päivän ainoassa ottelussa lauantaina tässä B-lohkossa, vierasjoukkue ÅIFK haki pisteet, kun kotijoukkue LTU kaatui lukemin 3-5.

Tässä maalirikkaassa lohkon tyvipään kamppailussa ÅIFK otti elintärkeän voiton putoamiskamppailua ajatellen. ÅIFK:lla tosin nyt 2:ksi peliä enemmän, kuin JanPalla, ja FC Haka-j:llä. Turkulaiset toivovat, että nämä joukkueet koheltavat huomenna.

LTU on edelleenkin ilman pisteitä, ja putoaminen varmistui lopullisesti. Joten heillä on kiusaajan rooli lopuissa peleissään, ja saavat varmasti myös hyvää oppia näistä peleistä ensi kauden Kakkosdivariin.

Ja näin avattiin viikonlopun ottelukierros tässä B-lohkossa. Huomenna jatkuu taas.
« Viimeksi muokattu: 26.09.2018 klo 01:17:59 kirjoittanut LeKi-ikoni »
LeKi-ikoni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LeKi-futis (5) & Tampereen Ilves (Veikkausliiga)


Vastaus #57 : 16.09.2018 klo 15:53:20

Ja sunnuntain ensimmäisessä ottelussa tässä B-lohkossa KaaPo pisti pisteet Kaarinassa, kun vierailija SalPa kaatui numeroin 4-1.

KaaPo jatkaa sarjassa toisena, kun TPV voitti oman ottelunsa.

SalPa jatkaa siis keskikastin alapuolella. Sarjapaikka ei vielä ihan varma, kun ovat pelanneet yhtä, tai kahta peliä enemmän, kuin heidän alapuolella olevat joukkueet.

Sunnuntain toisessa pelissä kotijoukkue MaPS/YJ, ja vierasjoukkue LoPa tasasivat pisteet 0-0 lukemin.

Molemmat näistä joukkueista ovat tasapisteissä taulukossa, mutta MaPS/YJ edellä maalieron turvin. Kumpikin taistelee vielä tiukasti tuosta SM-karsintapaikasta.

Kummallakaan ei ole enään viimeisissä peleissään varaa pistemenetyksiin.

Kolmannessa pelissä sunnuntaina P-Iirot/YJ haki murskaavan vierasvoiton Janakkalasta lukemin 1-9.

Häviön myötä JanPa jatkaa edelleen putoamisviivan alapuolella taisteluaan sarjapaikastaan.

P-Iirot/YJ varmisti voitolla sarjapaikkansa. Heillä lisäksi yksi peli vähemmän, kuin edellä olevilla MaPS/YJ:lla, ja LoPalla. Joten rästipelin voittamalla nousevat P-Iirot/YJ vielä taistelemaan SM-karsintapaikasta.

Ja päivän viimeisessä ottelussa TPV haki rutiinipisteet Valkeakoskelta numeroin 0-4.

Näin ollen hetken sarjakakkosena ollut Tamperelaisryhmä nousi takaisin sarjakärkeen tällä voitolla.

TPV piti ottelussa enemmän palloa, ja tästä pallonhallinnan seurauksena vieraat tekivät hienoja maaleja hienoista syötöistä. TPV siis ansaitsi voittonsa täysin. Vaikka peli ei vieläkään ihan täydellistä ollutkaan.

Mutta kotijoukkue FC Haka-j:llä ei oikeastaan ollut yhtään kunnollista paikkaa koko ottelussa tehdä maalia. Sen verran hyvin vierailijat puolustivat.

Varmat, ja ansaitut kolme pistettä siis Tampereelle.

FC Haka-j siis jatkaa sarjassa edelleen toiseksi viimeisenä, ja sarjanvaihto Kakkosdivariin alkaa olemaan kohta selvä.

Näin pelattiin tänä viikonloppuna tässä B-lohkossa, ja huomenna, sekä keskiviikkona pelataan myös.

Ensi viikonloppuna tietysti mennään taas kovaa tässä B-lohkossa.


« Viimeksi muokattu: 20.09.2018 klo 13:55:18 kirjoittanut LeKi-ikoni »
LeKi-ikoni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LeKi-futis (5) & Tampereen Ilves (Veikkausliiga)


Vastaus #58 : 17.09.2018 klo 14:02:35

Maanantaina tässä B-lohkossa pelataan siis yksi ottelu, kun Forssassa kohtaavat kotijoukkue FJK, ja vierasjoukkue TPS/2.

Vierailija TPS/2 on sarjassa kolmantena, ja taistelevat siitä ns. pronssi tilasta. SM-karsintaan he eivät voi päästä, kun heidän ykkösjoukkue siellä SM-sarjassa jo pelaa, joten he pelaavat vain kunniasta. FJK:lla puolestaan on sarjapaikka jo 99% varma, joten hekin saavat pelattua varmasti vapautuneesti loput pelinsä alta pois. Piste/pisteet kotijoukkueelle tästä ottelusta, niin sarjapaikka on sitten täysin varma.

Forssassa pelin luonteen huomioon ottaen, niin saatetaan nähdä yllätys illan matsissa.
LeKi-ikoni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LeKi-futis (5) & Tampereen Ilves (Veikkausliiga)


Vastaus #59 : 17.09.2018 klo 23:42:52

Ja päivän ainoassa ottelussa tässä B-lohkossa vierailija TPS/2 kävi hakemassa pisteet Forssasta, kun isäntäjoukkue FJK kaatui lukemin 2-4.

TPS/2 jatkaa sarjassa kolmantena taisteluaan tuosta pronssitilasta.

FJK on puolestaan keskikastin alapuolella sarjapaikka jo melko varmasti taskussa. Pisteen se vielä vaatii heidän jäljellä olevista kahdesta pelistään.

Keskiviikkona jatkuu taas taisto tässä lohkossa, kun tänään vieraissa ollut TPS /2 pelaa kotona, ja saavat vieraakseen MaPS/YJ:n Maskusta.
LeKi-ikoni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LeKi-futis (5) & Tampereen Ilves (Veikkausliiga)


Vastaus #60 : 18.09.2018 klo 00:44:23

Ja keskiviikkona pelataan yksi peli tässä B-lohkossa, kun TPS/2 saa vieraita Maskusta, kun MaPS/YJ saapuu testaamaan kotijoukkueen syysvireen.

TPS/2 tosiaan kolmantena sarjassa, kiinni pronssisijassa. Vierailija MaPS/YJ on heti heidän takanaan neljäntenä kolme pistettä perässä.

MaPS/YJ on vahvoilla tällä hetkellä tuohon SM-karsintaan. TPS/2 sinne ei voi päästä, joten uskon, että motivaatioetu on vieraiden puolella.

Mutta Turussa nähdään varmasti tasainen peli, jossa ei maaleilla juhlita.
LeKi-ikoni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LeKi-futis (5) & Tampereen Ilves (Veikkausliiga)


Vastaus #61 : 18.09.2018 klo 13:42:43

Tulokset tähän päivään asti tässä B-lohkossa syksyn pelien osalta:

22.7.2018

MaPS/YJ-KaaPo 0-1, LoPa-TPS/2 1-0, FJK-ÅIFK 2-1, P-Iirot/YJ-TPV 2-4.

24.7.2018

SalPa-LTU 5-1.

25.7.2018

TPS/2-JanPa 5-0.

28.7.2018

TPV-SalPa 0-0, LTU-FJK 1-2.

29.7.2018

KaaPo-LoPa 4-0, ÅIFK-P-Iirot/YJ 0-2, FC Haka-j-MaPS/YJ 2-4.

31.7.2018

JanPa-FJK 3-1.

4.8.2018

TPS/2-LTU 2-0.

5.8.2018

ÅIFK-TPV 1-3, SalPa-MaPS/YJ 2-3, P-Iirot/YJ-LoPa 2-1, FC Haka-j-KaaPo 1-3.

11.8.2018

KaaPo-ÅIFK 4-1, LTU-FC Haka-j 1-7.

12.8.2018

MaPS/YJ-JanPa 3-3, TPV-TPS/2 2-0, LoPa-SalPa 5-1, FJK-P-Iirot/YJ 3-1.

15.8.2018

SalPa-TPS/2 3-4.

16.8.2018

FC Haka-j-LoPa. 0-3,

18.8.2018

LTU-P-Iirot/YJ 0-15, ÅIFK-MaPS/YJ 1-6.

19.8.2018

FJK-KaaPo 0-1, JanPa-TPV 1-6.

25.8.2018

P-Iirot/YJ-SalPa 1-3.

26.8.2018

TPS/2-FC Haka-j 5-0, KaaPo-TPV 0-0, MaPS/YJ-FJK 5-0, LoPa-LTU 5-0, JanPa-ÅIFK 2-2.

1.9.2018

TPV-MaPS/YJ 3-1, LTU-KaaPo 0-4, FC Haka-j-P-Iirot/YJ 0-3.

2.9.2018

ÅIFK-TPS/2 1-5, SalPa-JanPa 6-4, FJK-LoPa 2-2.

7.9.2018

P-Iirot/YJ-MaPS/YJ 1-2.

8.9.2018

TPS/2-KaaPo 1-3, TPV-LTU 9-1.

9.9.2018

ÅIFK-FC Haka-j 3-2, LoPa-JanPa 3-2.

10.9.2018

SalPa-FJK 2-2.

15.9.2018

LTU-ÅIFK 3-5.

16.9.2018

KaaPo-SalPa 4-1, MaPS/YJ-LoPa 0-0, JanPa-P-Iirot/YJ 1-9, FC Haka-j-TPV 0-4.

17.9.2018

FJK-TPS/2 2-4.

19.9.2018

TPS/2-MaPS/YJ 1-3.
« Viimeksi muokattu: 19.09.2018 klo 22:05:23 kirjoittanut LeKi-ikoni »
uzala

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC/DC


Vastaus #62 : 19.09.2018 klo 22:03:38

LoPa rappasi Maskun tehokkaimman hyökkääjän loppukaudeksi(toivottavasti ei loppuiäksi) sivuun 0-0 vierailullaan viikonloppuna. MUTTA siitä huolimatta TPS2 nurin 1-3 Turussa tänään!:) Iso käsi!
LeKi-ikoni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LeKi-futis (5) & Tampereen Ilves (Veikkausliiga)


Vastaus #63 : 19.09.2018 klo 22:10:11

Ja MaPS/YJ haki tosiaan isot pisteet tänään Turusta 1-3 vierasvoitolla.

Vierailija nousi voitolla sarjassa kolmanneksi, ja miltein varmasti jo SM-karsintaan. Pisteen tarvitsevat kahdesta viimeisestä pelistään.

Turkulaiset pelaavat enään kunniasta loppupelit, kun he eivät sinne karsintaan voi päästä.

Mielenkiintoiset pelit olivat kyllä tällä ottelukierroksella, ja viikonloppuna taas homma jatkuu kovilla peleillä.
LeKi-ikoni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LeKi-futis (5) & Tampereen Ilves (Veikkausliiga)


Vastaus #64 : 20.09.2018 klo 13:23:42

Ja viikonloppuna nähtiin tässä B-lohkossa taas paljon mielenkiintoisia otteluita, sekä myös muutamia maalikarkeloita.

Viikonlopun yhteenveto otteluista:

LTU-ÅIFK 3-5.

Lohkon tyvipään kamppailu, josta vierailija ÅIFK otti todella isot pisteet säilymisen kannalta. Heillä kuitenkin peli enemmän, kuin takana olevilla joukkeilla, eli JanPalla, ja FC Haka-j:llä. LTU:n putoaminen taas kerrosta alemmas on jo kirkossa kuulutettu.

KaaPo-SalPa 4-1.

Kotijoukkue KaaPo otti myös tärkeän voiton lohkovoiton kannalta. SalPa jatkaa sarjan keskikastin alapuolella ilman huolta SM-karsintaan pääsystä, tai putoamisesta.

MaPS/YJ-LoPa 0-0.

Maskussa nähtiin tämän ottelukierroksen ainoa, ja vähän harvinaisempi maaliton tasapeli. MaPS/YJ:lle iso piste SM-karsintapaikan kannalta, kuten myös vierasjoukkueellekkin. LoPalla kaiken lisäksi peli vähemmän, kuin edellä olevilla Maskulla, ja TPS/2:lla. Ja kun TPS/2 tuohon SM-karsintaan ei voi päästä, niin LoPa on kovin suosikki siihen tilalle tällä hetkellä.

JanPa-P-Iirot/YJ 1-9.

Vierailija Raumalta kävi hakemassa Janakkalasta todellisen murskavoiton. P-Iirot/YJ:llä edelleen myös mahdollisuus tuohon SM-karsintaan, mutta vaatii ehdottomasti voitot lopuista otteluistaan. JanPa puolestaan jatkaa selviytymistaisteluaan lopuissa peleissään. Heillä siis peli tosiaan vähemmän, kuin edelläolevalla ÅIFK:lla.

FC Haka-j-TPV 0-4.

Sarjakärki TPV haki myös isot pisteet Valkeakoskelta, kun paikallinen FC Haka-j kaatui Apian komealla luonnonnurmella. Allekirjoittanut tosiaan paikalla katsomassa peliä. TPV piti ottelussa enemmän palloa, ja tästä pallonhallinnan seurauksena vieraat tekivät hienoja maaleja hienoista syötöistä. TPV siis ansaitsi voittonsa täysin. Vaikka peli ei vieläkään ihan täydellistä ollutkaan.

Mutta kotijoukkue FC Haka-j:llä ei oikeastaan ollut yhtään kunnollista paikkaa koko ottelussa tehdä maalia. Sen verran hyvin vierailijat puolustivat.

Kotijoukkue FC Haka-j taas jatkaa entistä tukevammin putoamistaistossa, ja lähtö sarjaporrasta alemmas on myös lähellä. Heilläkin tosiaan siis peli vähemmän, kuin ÅIFK:lla. Tämä rästipeli on FC Haka-j:n voitettava.

FJK-TPS/2 2-4.

Forssassa kotijoukkue FJK taipui tappioon vierailija TPS/2:lle. FJK:lla sarjapaikka on myös varma häviöstä huolimatta. TPS/2 pelaa loppukauden enään pelinsä pois, ja kunniasta, kun he eivät sinne SM-karsintaan voi päästä.

TPS/2-MaPS/YJ 1-3.

Vierailija MaPS/YJ haki tärkeän vierasvoiton paineitta pelaavalta TPS/2:lta sen kotikentältä. MaPS/YJ nousi tällä voitolla sarjassa kolmanneksi, melkein varmasti myös jo SM-karsintaan.

Viikonloppuna jatkuu taas pelit B-lohkossa. Tällä tulevalla ottelukierroksella saatetaan nähdä jo ratkaisuja sekä SM-karsintapaikkojen, että putoamisten suhteen.

« Viimeksi muokattu: 25.09.2018 klo 00:54:03 kirjoittanut LeKi-ikoni »
LeKi-ikoni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LeKi-futis (5) & Tampereen Ilves (Veikkausliiga)


Vastaus #65 : 21.09.2018 klo 12:28:04

Huomenna jatkuu A:n Ykkösen B-lohko taas kovalla tohinalla.

Lauantain ensimmäinen peli pelataan Kaarinassa, kun sarjakakkonen KaaPo saa vieraita Raumalta, kun P-Iirot/YJ saapuu heidän vieraaksi.

Vieraillakin on vielä saumat SM-karsintapaikkaan, mutta se vaatii voiton tästä, sekä viimeisestä ottelusta. Kotijoukkue KaaPo taistelee taas lohkon voitosta, joten huomenna Kaarinassa nähdään iso ottelu, josta molemmille kelpaa vain voitto.

Toinen ottelu lauantaina pelataan Kaukajärvellä, jossa sarjakärki TPV saa vieraita aina Lohjalta asti, kun LoPa tulee testaamaan sarjakärjen viikonloppuvireen.

TPV:llä siis tähtäimessä lohkon voitto, joten heille ei kelpaa kuin voitto. Tosin vierailija LoPa on tällä hetkellä vahvimmilla tuohon viimeiseen SM-karsintapaikkaan TPS/2:sen tilalle, joten heille myös tärkeä matsi edessä.

Kaukajärvellä nähdään varmasti tasainen ottelu, joka ratkeaa varmasti pieniin marginaaleihin.

Ja lauantain kolmas, ja viimeinen peli on,  jossa kohtaavat sarjajumbo LTU, ja vierailija JanPa Janakkalasta.

Kotijoukkue LTU on edelleenkin ilman pisteitä lohkossa, ja sarjanvaihto Kakkosdivariin on jo varma. Myös vierasjoukkue JanPa taistelee kynsin hampain säilymisestä, joten heille tämä on pakkovoitto.

JanPalla on kovemmat paineet, ja LTU pelaa paineitta, joten myös yllätys on mahdollinen tässä ottelussa.

Sunnuntain ensimmäinen ottelu pelataan Turussa, kun myös putoamista vastaan taisteleva ÅIFK saa vieraita Salosta.

Vierailija SalPalla sarjapaikka viimeistä silausta vaille varma, joten kotijoukkueella isommat paineet tässä pelissä. ÅIFK:lle ei kelpaa kuin voitto, joten he tulevat varmasti kovalla prässillä koko pelin päälle.

Sunnuntain toinen, ja viimeinen peli pelataan Valkeakoskella, kun FC Haka-j saa vieraakseen FJK:n.

Kotijoukkueelle tämä peli on pakkovoitto, mikäli haluavat säilyä sarjassa, kun heillä on vielä peli vähemmän, kuin ensimmäisellä säilyjällä ÅIFK:lla.

Vierailija FJK:n sarjapaikka on jo melkein satavarma, joten heille riittäisi myös tasapeli tästä pelistä, jolla sarjapaikka varmistuisi lopullisesti.

Näillä peleillä jatkuu tämä B-lohko kohti huipennusta tänä viikonloppuna.
« Viimeksi muokattu: 22.09.2018 klo 23:23:57 kirjoittanut LeKi-ikoni »
LeKi-ikoni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LeKi-futis (5) & Tampereen Ilves (Veikkausliiga)


Vastaus #66 : 22.09.2018 klo 23:04:06

Ja lauantain ensimmäinen ottelu tässä B-lohkossa pelattiin Kaarinassa, jossa kotijoukkue KaaPo piti pisteet siellä, kun vierailija P-Iirot/YJ Raumalta kaatui lukemin 2-0.

Näin ollen KaaPo jatkaa voiton myötä taistelua B-lohkon voitosta myös viimeisellä ottelukierroksella yhdessä TPV:n kanssa.

P-Iirot/YJ häviöllä taas menetti myös teoreettiset mahdollisuutensa SM-karsintapaikkaan.

Toinen ottelu lauantaina oteltiin Kaukajärven tekonurmella, jossa kotijoukkue TPV otti myös rutiinivoiton vierailija LoPasta maalein 5-0.

Heti pelin alusta oli selvää, että kumpi tulee hallitsemaan ottelutapahtumia. Kotijoukkue alkoi pelaamaan lyhytsyöttöpeliä, joilla rakenteli monia hyviä paikkoja ottelussa, josta olisi voinut tehdä vielä myös toiset 5 maalia enemmän.

Hallinnan seurauksena TPV pääsi tauolle 2-0 johdossa. LoPa oli aika aseeton ensimmäisellä puoliskolla.

Toinen puoliaika alkoi myös kotijoukkueen painostuksella, ja pelin lopullisesti ratkaissut maali tuli noin tunnin kohdalla, kun TPV siirtyi 3-0 johtoon.

Heti tämän jälkeen peli hieman tasoittui, ja LoPakin pääsi pyörittämään peliä, pääsemättä kuitenkaan aivan huippu maalintekopaikoille.

Ottelun viimeisen vartin aikana TPV rokotti vielä kaksi kertaa, ja näin lukemat olivat tylyt 5-0.

LoPalla ei tosiaan tänään paljoa palaa ollut tässä pelissä. Tappiosta huolimatta he ovat kuitenkin edelleen vahvimmin kiinni tuossa viimeisessä SM-karsintapaikassa.

TPV matkustaa viimeisessä pelissään Forssaan, jossa yrittävät sinetöidä B-lohkon voiton.

Ja B-lohkon viimeisessä ottelussa lauantaina JanPa haki isot pisteet putoamista ajatellen, kun kotijoukkue, ja sarjajumbo LTU kaatui tennislukemin 0-6.

JanPa nousi putoamisviivan päälle tällä voitolla. JanPalla vielä 2:ksi peliä jäljellä, joista toinen on FC Haka-j:tä vastaan, ja se on todellinen 6:den pisteen kamppailu.

LTU puolestaan matkaa sarjaporrasta alemmas ensi kaudeksi. Saa nähdä, että jäävätkö kokonaan ilman pisteitä tässä B-lohkossa.« Viimeksi muokattu: 22.09.2018 klo 23:27:47 kirjoittanut LeKi-ikoni »
LeKi-ikoni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LeKi-futis (5) & Tampereen Ilves (Veikkausliiga)


Vastaus #67 : 23.09.2018 klo 20:05:39

Ja sunnuntain ensimmäinen ottelu A:n Ykkösen B-lohkossa pelattiin Turussa, jossa kotijoukkue ÅIFK hävisi niukasti vierailija SalPalle 2-3.

SalPa varmisti voitolla sarjapaikan ensi kaudeksi.

ÅIFK:lla taas riittää panosta heidän viimeisessä pelissään, joka heidän on voitettava.

Sunnuntain toinen, ja viimeinen peli pelattiin Valkeakoskella, jossa kotijoukkue FC Haka-j otti elintärkeän voiton FJK:sta numeroin 2-0 säilymisen kannalta. Heillä on vielä keskiviikkona iso ottelu Janakkalassa JanPan vieraina, jossa on kovat panokset molemmilla joukkueilla. JanPakin on vielä vaarassa pudota sarjatasoa alemmas.

FJK:lla häviöstä huolimatta on sarjapaikka varma ensi kaudeksi.

Näin pelattiin viikonloppuna taas tässä B-lohkossa. Keskiviikkona vielä tuo rästiottelu JanPa-FC Haka-j.

Ja sitten ensi viikonloppuna saadaan sarja päätökseen. Tulee huikea viimeinen sarjakierros, kun panosta riittää molemmissa päissä taulukkoa.
« Viimeksi muokattu: 25.09.2018 klo 00:50:59 kirjoittanut LeKi-ikoni »
LeKi-ikoni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LeKi-futis (5) & Tampereen Ilves (Veikkausliiga)


Vastaus #68 : 24.09.2018 klo 13:31:11

Viikonloppuna nähtiin taas tässä B-lohkossa mielenkiintoisia pelejä, sekä paljon maaleja.

Viikonlopun yhteenveto otteluista:

KaaPo-P-Iirot/YJ 2-0.

Kotijoukkue KaaPo otti tärkeän kotivoiton lohkon voiton ratkaisun kannalta. He ovat joka tapauksessa talven SM-karsinnoissa. P-Iirot/YJ:llä myös teoreettinen mahdollisuus vielä SM-karsintaan, mutta se vaatii heiltä ehdottomasti voiton viimeisellä sarjakierroksella, kun TPS/2 saapuu heidän vieraaksi. Turkulaiset eivät tuohon SM-karsintaan pääse. Raumalaiset toivovat myös samalla LoPan kompurointia heidän omassa ottelussaan.

TPV-LoPa 5-0.

Sarjakärki TPV otti vakuuttavan voiton vierailija LoPasta sateisella Kaukajärven tekonurmella. LoPa oli koko ottelun kyllä pelkkä vastaantulija, ja voittajasta ei ollut mitään epäselvyyttä missään vaiheessa. LoPa taistelee vielä tuosta TPS/2:lta vapautuvasta SM-karsintapaikasta, mutta pelin täytyy olla ihan eri tasolla viimeisellä sarjakierroksella, mikäli sinne haluavat.

LTU-JanPa 0-6.

JanPa haki isot vieraspisteet LTU:lta säilymisen kannalta. Keskiviikkona JanPa pelaa myös todellisen 6:den pisteen kamppailun putoamista vastaan, kun FC Haka-j saapuu Janakkalaan. LTU jää sarjajumboksi, ja matkaavat sarjatasoa alemmas ensi kaudeksi. Nähtäväksi jää, että jäävätkö he kokonaan ilman pisteitä sarjassa.

ÅIFK-SalPa 2-3.

Vierailija Salon Palloilijat varmistivat tällä vierasvoitolla sarjapaikkansa myös ensi kaudeksi. ÅIFK sen sijaan jatkaa taisteluaan sarjapaikastaan viimeisellä sarjakierroksella LoPan vieraana. Vaikea peli heille on tulossa, koska LoPalla on myös panosta siinä pelissä. Jokatapauksessa ÅIFK on pakkovoiton edessä, eikä sekään välttämättä riitä.

FC Haka-j-FJK 2-0.

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan kuuluu sanonta. Tämä sanonta pätee erinomaisesti kotijoukkue FC Haka-j:hin. Häviöllä olisi todennäköisesti sarjataso vaihtunut Kakkosdivariksi ensi kaudella. Mutta nyt FC Haka-j tarttui vielä oljenkorteensa sarjapaikkansa puolesta. Ja keskiviikkona tosiaan 6:den pisteen ottelu Janakkalassa JanPan vieraina. Se on ns. tulos, tai ulos FC Haka-j:n teemana tässä ottelussa.

FJK:lla on sarjapaikka taskussa myös ensi kaudeksi.

Näillä tuloksilla pelattiin tämä ottelukierros tässä B-lohkossa. Ensi viikonloppuna huipentuu tämä lohko, kun pelataan päätöskierros. Silloin ratkaistaan lohkon voittaja, kun putoajat varmistui tänään keskiviikkona.

« Viimeksi muokattu: 26.09.2018 klo 22:54:18 kirjoittanut LeKi-ikoni »
LeKi-ikoni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LeKi-futis (5) & Tampereen Ilves (Veikkausliiga)


Vastaus #69 : 25.09.2018 klo 00:46:06

Huomenna keskiviikkona Janakkalassa pelataan säilymisen kannalta todella iso ottelu, kun kotijoukkue JanPa, sekä vierailija FC-Haka-j kohtaavat Turengin tekonurmella.

Voi sanoa, että matsi on molemmille jengeille kauden tärkein ottelu tällä kaudella. JanPa on tällä hetkellä sarjataulukossa juuri ensimmäisen säilyjän paikalla, ja voittamalla tämän matsin, niin JanPa säilyy.

Vierasjoukkue FC Haka-j:lle ei kelpaa ottelusta kuin voitto. Muuten on putoaminen todella lähellä Kakkosdivariin.

Ottelun panoksesta puhuttaessa voidaan olettaa, että Janakkalassa ei tulla näkemään 0-0 tasapeliä, vaan varmasti paljon tilanteita, ja sitä kautta maaleja.

Janakkalan syksyisessä keskiviikkoillassa nähdään klassinen 6:den pisteen ottelu! Panoksena on paikka auringossa ensi kaudeksi. Nimittäin tätä ottelua ei kumpikaan halua hävitä.

« Viimeksi muokattu: 25.09.2018 klo 00:52:38 kirjoittanut LeKi-ikoni »
LeKi-ikoni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LeKi-futis (5) & Tampereen Ilves (Veikkausliiga)


Vastaus #70 : 26.09.2018 klo 00:45:39

Tulevana viikonloppuna tämä A:n Ykkösen B-lohko saadaan päätökseen. Pitkä kausi saadaan taputeltua, ja joukkueet pääsevät huilille. Toiset hyvillä mielin, toiset taas joutuu kokemaan pettymyksen.

Mutta siis vielä kerran mennään. Tässä vähän pidempi ennakointi 1X2 tyyliin:

FJK-TPV 30.9. 13:00 Forssa Kuhala Tekonurmi

Vierailija, sekä sarjakärki TPV lähteen otteluun ennakkosuosikkina. He taistelevat lohkon voitosta yhdessä KaaPon kanssa. FJK:lla taas ei muuta panosta ole, kuin että haluavat varmasti myös päättää kauden, ja viimeisen kotiottelunsa voittoon, sekä aiheuttaa TPV:lle syyskierroksen ainoan tappion. Mutta ottelun luonteen, sekä tämänhetkisen vireen perusteella mikään muu, kuin vierasvoitto olisi yllätys. TPV hakee vierasvoiton, ja pääsee juhlimaan lohkovoittoa, ja valmistautumaan talven SM-karsintoihin! (2).

SalPa-FC Haka-j 30.9 13:00 Salo Keskuskenttä nurmi

Kotijoukkue SalPa on jo varmistanut sarjapaikkansa, joten heillä ei panosta ottelussa juurikaan ole. Valkeakoskelaisten putoaminen varmistui tänään sarjaporrasta alemmas, kun he hävisivät JanPalle Janakkalassa 2-1. Näin ollen tässä ottelussa kummallakaan ei ole panosta. (1 tai X).

P-Iirot/YJ-TPS/2 30.9 13:00 Äijänsuon Stadion

Raumalaisilla on tässä ottelussa enemmän panosta, sillä voittamalla tämän pelin, niin ovat lähellä SM-karsintaa, kun TPS/2 sinne ei pääse, ja jos LoPa koheltaa omassa ottelussaan. Motivaatioetu on kotijoukkueella, joten uskon, että P-Iirot/YJ tämän pelin klaaraa edukseen. (1).

MaPS/YJ-LTU 30.9 13:00 Masku Taponketo nurmi

Tässä ottelussa kotijoukkue on todella suuri ennakkosuosikki. Voitolla Maskulaiset varmistavat lohkon kolmostilan. Vierasjoukkue LTU sen sijaan tulee jäämään sarjan hännänhuipuksi, ja vaihtamaan sarjatasoa ensi kaudelle. Vierailijat ovat ilman pisteitä lohkossa, ja en usko, että se pistetili aukeaa myöskään kauden viimeisessä pelissä. Ottelusta voi tulla myös aikamoinen maalijuhla. (1).

JanPa-KaaPo 30.9 13:00 Janakkala Turenki Tekonurmi

Kaarinalaiset taistelevat lohkon voitosta yhdessä TPV:n kanssa, joten vieraat ovat ehdottomasti ennakkosuosikkeja tässä pelissä. KaaPo tarvitsee siis vain, ja ainoastaan voiton. Sekä mielellään suurinumeroisen sellaisen, koska TPV:llä on +8:an parempi maaliero, kuin KaaPolla. JanPan sarjapaikka varmistui keskiviikkona voitolla FC Haka-j:stä lukemin 2-1. Joten nyt vain vierasjoukkueella on panosta tässä pelissä. Eli, ottelun luonteen ottaen huomioon, niin vierasvoitto on tulemana tästä ottelusta. (2).

LoPa-ÅIFK 30.9 13:00 Harju nurmi

Kotijoukkue Lohjan Pallolla on mahdollisuus varmistaa tämän lohkon viimeinen SM-karsintapaikan saaja. Voitto sen takaa varmasti. Muulla tuloksella LoPa saa jännittää P-Iirot/YJ:n pelin tulosta. ÅIFK:n putoaminen varmistui, kun JanPa voitti FC Haka-j:n tänään, niin panosta Turkulaisilla ei enään ole. LoPalla vielä saumat SM-karsintaan, ja vierasjoukkueella ei siis enään panosta ole, joten kotivoitto tulee. (1).
« Viimeksi muokattu: 26.09.2018 klo 22:58:32 kirjoittanut LeKi-ikoni »
fc coach

Poissa Poissa


Vastaus #71 : 26.09.2018 klo 21:59:48

Tänään Janpa lähetti Hakan kakkoseen komealla 2-1 voitolla. Ei auttanut Hakaa edes edustusjoukkueen avut, Janpan 02-syntynyt toppari  pimensi edustusjoukkueen kärjen. Hakalla aika synkkä kausi, sm-karsinnoista syksyn päätteeksi kakkoseen. Janpan huippukausi sai erinomaisen kruunun joukkueen säilymällä ykkösessä. Nuori joukkue jatkaa ensi kaudella entistä vahvempana!
LeKi-ikoni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LeKi-futis (5) & Tampereen Ilves (Veikkausliiga)


Vastaus #72 : 26.09.2018 klo 23:08:17

Eli tänään A:n Ykkösen B-lohkon pari viimeistä putoajaa varmistui, kun JanPa kaatoi FC Haka-j:n todella isossa ottelussa putoamisen kannalta numeroin 2-1.

Eli LTU:n seurana Kakkosdivariin matkaavat myös ÅIFK, sekä FC Haka-j.

JanPa siis säilyy, ja voi pelata vapautuneesti päätöskierroksen ottelunsa KaaPoa vastaan.

FC Haka-j:n takkuinen syyskierros päättyy siis pettymykseen, kun tie vie sarjatasoa alemmas.

Nyt Valkeakoskella on kauden jälkeen todellinen mietinnän paikka, että miten näin pääsi käymään tällä kaudella.
« Viimeksi muokattu: 26.09.2018 klo 23:37:42 kirjoittanut LeKi-ikoni »
LeKi-ikoni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LeKi-futis (5) & Tampereen Ilves (Veikkausliiga)


Vastaus #73 : 28.09.2018 klo 12:55:13

Tulevana viikonloppuna saadaan siis tämä A:n Ykkösen B-lohko päätökseen. Pitkä kausi saadaan taputeltua, ja joukkueet pääsevät huilille. Toiset hyvillä mielin, toiset taas joutuu kokemaan pettymyksen putoamisen muodossa.

Mutta viikonloppuna laitetaan vielä kerran kaikki likoon. Tulosarviot otteluista:

FJK-TPV 30.9. 13:00 Forssa Kuhala Tekonurmi

Vierailija TPV on tehnyt yhtä monta maalia nyt syyskierroksella kuin P-Iirot/YJ, eli 36. Ja TPV on päästänyt vain 6:si maalia 10:ssä ottelussa. Eli se tekee vaan 0,6 maalia ottelua kohden. Se kertoo puolustuksen toimimisesta.

Kotijoukkue FJK on taas tehnyt 14:ta maalia, ja päästänyt 22 maalia kymmenessä pelissä. Eli maalinteko on toiminut ihan ok, mutta puolustus vuotaa.

Tulosarvio: Kotijoukkue ensimmäisenä: FJK-TPV: 0,1-6,7. (Maalit).

SalPa-FC Haka-j 30.9 13:00 Salo Keskuskenttä nurmi

SalPa on tehnyt 26 maalia 10:ssä ottelussaan, kun taas FC Haka-j 15:ta. Päästetyissä maaleissa molemmilla iso luku, sillä SalPa on päästänyt saman verran kuin tehnyt, eli 26, ja Valkeakoskelaiset 28.

Tulosarvio: SalPa-FC Haka-j: 4,5-1,2.

P-Iirot/YJ-TPS/2 30.9 13:00 Äijänsuon Stadion

Raumalaiset ovat tehneet yhtä monta maalia kuin sarjakärki TPV, eli siis 36. Turkulaiset ovat toimittaneet puolestaan pallon maaliin 27 kertaa. Päästetyissä maaleissa molemmat ovat melkein tasoissa. P-Iirot/YJ on päästänyt 16:ta maalia, ja TPS/2 maalin vähemmän.

Tulosarvio: P-Iirot/YJ-TPS/2: 2,3-2,3.

MaPS/YJ-LTU 30.9 13:00 Masku Taponketo nurmi

Maskulaiset ovat painaneet kymmeneen peliin 27 maalia, ja sarjajumbo vaan 7:än maalia. MaPS/YJ on päästänyt vaan 14:ta maalia, kun taas LTU käsittämättömät 60! Se tekee 6 päästettyä maalia ottelua kohden. Kun 10:nen peliä on pelattu.

Tulosarvio: MaPS/YJ-LTU: 6,7,8-0,1.

JanPa-KaaPo 30.9 13:00 Janakkala Turenki Tekonurmi

Janakkalan Pallo on tehnyt 24 maalia, ja päästänyt 36 maalia. Eli hyökkäys toimii, mutta puolustus sakkaa. KaaPo on sen sijaan tehnyt 26, ja päästänyt vain 4! Turkulaisilla on syyskierroksella toiminut hyökkäys hyvin, ja puolustus erinomaisesti.

Tulosarvio: JanPa-KaaPo: 2,3-5,6,7.

LoPa-ÅIFK 30.9 13:00 Harju nurmi

Lohjalaiset ovat päässeet tuulettamaan maalia 10:ssä pelissä 20:tä kertaa. Vierailija ÅIFK kolme kertaa vähemmän. Päästetyissä maaleissa LoPalla on paremmin puolustuslinja kohdillaan. LoPalla 16:ta, ja ÅIFK:lla peräti 32 päästettyä maalia.

Tulosarvio: LoPa-ÅIFK 4,5-2,3.

Näillä tulosarvioilla kohti A:n Ykkösen B-lohkon ratkaisua!


« Viimeksi muokattu: 28.09.2018 klo 13:26:26 kirjoittanut LeKi-ikoni »
LeKi-ikoni

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: LeKi-futis (5) & Tampereen Ilves (Veikkausliiga)


Vastaus #74 : 01.10.2018 klo 13:00:31

Tulevana viikonloppuna tämä A:n Ykkösen B-lohko saadaan päätökseen. Pitkä kausi saadaan taputeltua, ja joukkueet pääsevät huilille. Toiset hyvillä mielin, toiset taas joutuu kokemaan pettymyksen.

Mutta siis vielä kerran mennään. Tässä vähän pidempi ennakointi 1X2 tyyliin:

FJK-TPV 30.9. 13:00 Forssa Kuhala Tekonurmi

Vierailija, sekä sarjakärki TPV lähteen otteluun ennakkosuosikkina. He taistelevat lohkon voitosta yhdessä KaaPon kanssa. FJK:lla taas ei muuta panosta ole, kuin että haluavat varmasti myös päättää kauden, ja viimeisen kotiottelunsa voittoon, sekä aiheuttaa TPV:lle syyskierroksen ainoan tappion. Mutta ottelun luonteen, sekä tämänhetkisen vireen perusteella mikään muu, kuin vierasvoitto olisi yllätys. TPV hakee vierasvoiton, ja pääsee juhlimaan lohkovoittoa, ja valmistautumaan talven SM-karsintoihin! (2).

SalPa-FC Haka-j 30.9 13:00 Salo Keskuskenttä nurmi

Kotijoukkue SalPa on jo varmistanut sarjapaikkansa, joten heillä ei panosta ottelussa juurikaan ole. Valkeakoskelaisten putoaminen varmistui tänään sarjaporrasta alemmas, kun he hävisivät JanPalle Janakkalassa 2-1. Näin ollen tässä ottelussa kummallakaan ei ole panosta. (1 tai X).

P-Iirot/YJ-TPS/2 30.9 13:00 Äijänsuon Stadion

Raumalaisilla on tässä ottelussa enemmän panosta, sillä voittamalla tämän pelin, niin ovat lähellä SM-karsintaa, kun TPS/2 sinne ei pääse, ja jos LoPa koheltaa omassa ottelussaan. Motivaatioetu on kotijoukkueella, joten uskon, että P-Iirot/YJ tämän pelin klaaraa edukseen. (1).

MaPS/YJ-LTU 30.9 13:00 Masku Taponketo nurmi

Tässä ottelussa kotijoukkue on todella suuri ennakkosuosikki. Voitolla Maskulaiset varmistavat lohkon kolmostilan. Vierasjoukkue LTU sen sijaan tulee jäämään sarjan hännänhuipuksi, ja vaihtamaan sarjatasoa ensi kaudelle. Vierailijat ovat ilman pisteitä lohkossa, ja en usko, että se pistetili aukeaa myöskään kauden viimeisessä pelissä. Ottelusta voi tulla myös aikamoinen maalijuhla. (1).

JanPa-KaaPo 30.9 13:00 Janakkala Turenki Tekonurmi

Kaarinalaiset taistelevat lohkon voitosta yhdessä TPV:n kanssa, joten vieraat ovat ehdottomasti ennakkosuosikkeja tässä pelissä. KaaPo tarvitsee siis vain, ja ainoastaan voiton. Sekä mielellään suurinumeroisen sellaisen, koska TPV:llä on +8:an parempi maaliero, kuin KaaPolla. JanPan sarjapaikka varmistui keskiviikkona voitolla FC Haka-j:stä lukemin 2-1. Joten nyt vain vierasjoukkueella on panosta tässä pelissä. Eli, ottelun luonteen ottaen huomioon, niin vierasvoitto on tulemana tästä ottelusta. (2).

LoPa-ÅIFK 30.9 13:00 Harju nurmi

Kotijoukkue Lohjan Pallolla on mahdollisuus varmistaa tämän lohkon viimeinen SM-karsintapaikan saaja. Voitto sen takaa varmasti. Muulla tuloksella LoPa saa jännittää P-Iirot/YJ:n pelin tulosta. ÅIFK:n putoaminen varmistui, kun JanPa voitti FC Haka-j:n tänään, niin panosta Turkulaisilla ei enään ole. LoPalla vielä saumat SM-karsintaan, ja vierasjoukkueella ei siis enään panosta ole, joten kotivoitto tulee. (1).

Kaikki veikkaukset osui oikeaan. :-) Ja MaPS/YJ-LTU pelin maalijuhla kanssa!
« Viimeksi muokattu: 01.10.2018 klo 13:02:38 kirjoittanut LeKi-ikoni »

 
Sivuja: 1 2 [3] 4
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa