FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
23.08.2019 klo 23:43:03 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: 1 ... 16 [17] 18 ... 31
 
Kirjoittaja Aihe: AC Milan 2018-19  (Luettu 164694 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
The Missionary

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Riven Suomi ja Giampaolismo


Vastaus #400 : 01.02.2019 klo 22:19:11

Enemmänhän Higsun päälle oli Milanissa kasattu paineita vs. Juvessa, jossa koneisto jauhaa tehokkaasti riippumatta siitä kuka siellä kärjessä huseeraa. Makuasia kumpi oli Juvelle tärkeämpi aspekti siirrossa - heikentää Napolia vai vahvistaa omaa hyökkäystä, mutta toki selkeä win-win heille, vaikka aika paljon maksoivatkin parin kauden maaleista.

Mä oon tehnyt kohtalaisen samoja tulkintoja siitä, mikä Higuainin kanssa meni sitten lopulta pieleen. Nyt Gonzalolta oikeasti odotettiin sitä, että pystyisi ottamaan keskeneräisen joukkueen tarvittaessa harteilleen ja tuomaan johtajuutta ja kokemusta nuoreen porukkaan. Sitten samalla oli vielä (ilmeisesti seurojen ja pelaajien kesken, vaikkei mediassa oltukaan vielä alkukaudesta asiaa puitu) tiedossa, että ehtona osto-option käyttämiselle on CL-paikka, mikä tietysti johti lisäpaineisiin Gonzalon kohdalla. Kun vielä hyvin alkaneen alkukauden jälkeen iski kunnon loukkaantumiskriisi joukkueen tärkeimmillä pelaajilla (sekä pikkuvaivoja Higsulla itsellään), alkoi vaan yksinkertaisesti Higuainin kupoli olemaan sellaisessa tilassa, että Hydraulic Press Channelin jarmot olisivat ylpeitä. Lopullisesti pascalit upposivat housuun sitten tietysti sen Juve-matsin episodin kohdalla.

Summa summarum lienee se, että Higuain tuli (vähän Bonuccin tavoin) sellaisen pelaajan siirtosummalla sekä palkalla, jonka pitäisi nostaa uusi joukkueensa seuraavalle tasolle. Ainakaan suoranaisesti siinä ei kumpikaan onnistunut. Toki vankikarkurien sukupuun seuraavilta oksilta löytyvät Caldara sekä Piatek, joiden suhteen on vielä toivoa.
yugular

Poissa Poissa


Vastaus #401 : 01.02.2019 klo 23:39:35

Mediassa on nyt paljon pyöritelty Bakayokon tilannetta ja kuinka mies itse haluaisi jäädä Milaniin. Option hinta on 35M€, se on ihan sairaan paljon hyvin keskinkertaisesta ankkurista... Toivottavasti hinta saadaan neuvoteltua 15M€ kieppeille tai jätetään optio käyttämättä. 35M€ hintaan liikahtaa kyllä parempiakin pelaajia.
Nasty

Poissa Poissa


Vastaus #402 : 02.02.2019 klo 03:00:09

Mediassa on nyt paljon pyöritelty Bakayokon tilannetta ja kuinka mies itse haluaisi jäädä Milaniin. Option hinta on 35M€, se on ihan sairaan paljon hyvin keskinkertaisesta ankkurista... Toivottavasti hinta saadaan neuvoteltua 15M€ kieppeille tai jätetään optio käyttämättä. 35M€ hintaan liikahtaa kyllä parempiakin pelaajia.

Helposti 35m arvoinen. Ja jos Milanin kauden paras keskikenttä on keskinkertainen, niin mites ne muut? 15m eurolla saa Borinin nykymarkkinoilta.
IlDiavolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ne jotka pärjää 1X2


Vastaus #403 : 02.02.2019 klo 11:36:51

Uusi Patrick Vieira helposti jatkoon. Lyönyt kriitikoille (itseni mukaan lukien) kapulan syvälle kurkkuun. Ja siitä harvinainen pelaaja, että kaikkien puheiden perusteella on todella innostunut projektista nimeltään AC Milan. Vaikka onkin jo takana Valjut ja Lontoot.
« Viimeksi muokattu: 02.02.2019 klo 11:43:00 kirjoittanut IlDiavolo »
CadornaFC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kurjenmutkan Solmupolvet


Vastaus #404 : 02.02.2019 klo 14:16:12

Helposti 35m arvoinen. Ja jos Milanin kauden paras keskikenttä on keskinkertainen, niin mites ne muut? 15m eurolla saa Borinin nykymarkkinoilta.
tämä
Coulijoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #405 : 02.02.2019 klo 15:27:28

Itse pidän siitä, että Bakayoko on saanut koneen käyntiin. Aina se ei vaan tapahdu siellä missä sen haluaisi tapahtuvan. Mies on sopeutunut pienten alkuvaikeuksien jälkeen loistavaan lentoon, toki en ole pelejä nähnyt vain sen mitä interwebissä kirjoitetaan siis Chelsea-kuplassa.

Kyllä siihen on täysin syynsä miksi Chelsea Bakayokon hankki, sopeutuminen vaan oli vaikeaa tai hirvittävän hidasta. Jos Milan alkaisi hinnasta kiukuttelemaan niin uskon näyttöjen perusteella Marinan löytävän hänelle ottajan muualtakin, ehkä jopa hippasen korkeammalla hinnalla.

Jos ei totaaliripulointia tule keväästä niin Milan kuittaa pelaajan tuohon hintaan ja Chelsea ottaa ns rahat + siirtotappion ihan hyvillä mielin. Aina ei vaan saa hommia toimimaan.
Milanista

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Milan, Suomen maajoukkue, Baltimore Ravens


Vastaus #406 : 02.02.2019 klo 16:07:06

Vasen laita jäi vaan nyt aika karun näköiseksi jos vaihtoehdot on Calhanoglu, Castillejo tai Borini. Toivotaan että Castillejo alkais lunastamaan hintalappunsa, muista ei ole juuri mihinkään.
Paulie Gualtieri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Milan


Vastaus #407 : 04.02.2019 klo 05:00:22

Piatek ja Paqueta ovat kyllä herättäneet lyhyessä ajassa ihan uutta uskoa joukkueen tekemiseen. Samoin Bakayoko, ehdottomasti viime aikoina yksi Serie A:n parhaimmista keskikenttäpelaajista. Romagnolia on hienoa katsella kapteenina Montolivon vuosien ja Bonuccin jälkeen, Donnarummakin parempi kuin ikinä. Liigan paras veskari. Paljon hyviä asioita.

Mutta sitten se Hakan... Kuvittelin ettei Hondaa paskempaa kymppipaitaa Milanissa enää nähdä. Voi miten väärässä voikaan olla. Tämä täysin ilman sarkasmia, katselisin ennemmin Boriniakin avaavamassa tuolla LW-tontilla. En muista hetkeen nähneeni niin turhauttavaa pelaajaa kuin Calhanoglu, on kuin vajaalla hyökkäisi. Tyrehdyttää hyökkäykset, aivan järjettömän paskoja suorituksia. Ikävää ettei myyty pois. Koko kausi ollut samaa kuraa!

Toivottavasti viime kevään formi olisi vielä löydettävissä, vaikkei Hakan mielestäni silloinkaan nyt niin erityinen ollut. Kesällä toivoin Hakanin jatkavan rotaatiossa ja Castillejon nappaavan avauksen paikan, nyt näkisin mieluummin Hakanin helvetin kaukana Milanellosta ja vaikka Aavikkokettu Mesbahin herran tilalla. En lähde Rinoa parjaamaan, käsittämättömän hieno mies ja hyvää työtä tehnyt mutta tuolle Calhan kausarille avariin on vaan pakko tehdä jotain! Karmaiseva virhe oli sikariportaalta jättää vasen laituri hankkimatta tammikuussa, voi maksaa vielä UCL-paikan. Joo toivottuja vaihtoehtoja ei varmaan ollut FFP-tilanteen takia mahdollista hankkia ja kyllä siellä kuitenkin yritettiin laituria napata.. Ehkä tammikuussa ei olisi mitään pitkän ajan ratkaisua saanut, mutta olisivat edes jonkun tuoneet. Ei voisi olla huonompi vaihtoehto, voi käydä kalliiksi jos UCL-rahat jäävät sivusuun tämän Hakan-tilanteen takia. Tuossa 4-3-3 formaatiossa laiturien on vaan yksinkertaisesti tuotava enemmän uhkaa.

Todella ristiriitainen kausi on ollut, mutta hienoa on nähdä Milan nelossijalla edelleen helmikuussa. Yleensä kun viime vuosina tässä kohtaa kautta on jo alkanut Champions League näyttämään kaukaiselta haaveelta. Ei auta kun toivoa että sieltä Samu tai Laxalt nostaisi tasoa sen verran, että Rinolle kelpaisi. Tai sitten Biglian palattua kokeiltaisiin Paquetaa laiturina jota on myös pelannut Brasiliassa ja palattaisiin alkukauden varsinaiseen samppanjakeskikenttään Baka-Biglia-Kessie.. Nyt kun Baka on forminsa löytänyt ja väläytellyt useasti ylöskin päin. Paqueta on kylläkin tuonut keskikentälle sieltä puuttuneita ominaisuuksia, joten en tiedä kuinka hyvä idea tuokaan on. Tuntuu hyvät ratkaisut olevan vähissä, mutta jotain on vaan pakko tehdä.

Olipa negatiivinen viesti, mutta oli pakko purkaa Hakania kohtaan patoutunut viha. :D Onneksi roomalaiset ovat avittaneet ja Milan on ottanut askeleita eteenpäin, joten kyllä tästä jännittävä kevät tulee! Voitto tänään olisi ollut todella suuri juttu, mutta ei vierastasuri huono ollut. Etenkin kun Napoliltakin nipistettiin viikko sitten piste, niin olisivat nämä pelit huonomminkin voineet mennä. Cagliari on sitten voitettava viikon päästä!
« Viimeksi muokattu: 04.02.2019 klo 05:07:46 kirjoittanut Paulie Gualtieri »
yugular

Poissa Poissa


Vastaus #408 : 04.02.2019 klo 17:14:36

Helposti 35m arvoinen. Ja jos Milanin kauden paras keskikenttä on keskinkertainen, niin mites ne muut? 15m eurolla saa Borinin nykymarkkinoilta.

Bakayoko paras? Huhhuh.. 35m oli Piatekin ja Paquetan hintalappu, Bakayoko voi olla korkeintaan puolet tai 2/3 siitä vaikka chelsealisää hinnassa onkin.
Nasty

Poissa Poissa


Vastaus #409 : 04.02.2019 klo 17:54:37

Bakayoko paras? Huhhuh..

https://no.whoscored.com/Teams/80/Show/Italy-AC-Milan

Bonaventura ja Biglia poissa kuukausikaupalla, joten ei tuonne paljon muitakaan jää. Aika pihalla saa olla, ettei pelejä katsomalla olisi moiseen päätelmään tullut.
Nasty

Poissa Poissa


Vastaus #410 : 04.02.2019 klo 18:09:52

Karmaiseva virhe oli sikariportaalta jättää vasen laituri hankkimatta tammikuussa, voi maksaa vielä UCL-paikan. Joo toivottuja vaihtoehtoja ei varmaan ollut FFP-tilanteen takia mahdollista hankkia ja kyllä siellä kuitenkin yritettiin laituria napata.. Ehkä tammikuussa ei olisi mitään pitkän ajan ratkaisua saanut, mutta olisivat edes jonkun tuoneet. Ei voisi olla huonompi vaihtoehto, voi käydä kalliiksi jos UCL-rahat jäävät sivusuun tämän Hakan-tilanteen takia. Tuossa 4-3-3 formaatiossa laiturien on vaan yksinkertaisesti tuotava enemmän uhkaa.

Rapaa voi antaa laiturin hankkimatta jättämisestä, mutta toisaalta jonnekin se raja on vedettävä. Olisiko esim. Deulofeusta pitänyt maksaa 30m euroa, koska nyt tarvittiin laituria? Suurempi virhe oli jättää se 15-20m ostopaikka käyttämättä aiemmin kyseiseen pelaajaan liittyen. Mitään erikoistahan spanski ei liene tehnyt Milan-visiitin jälkeen, joten ylihinta on ylihintaa ja mitään älyttömyyksiä ei kannata kuitenkaan tehdä hätäpäissään. Ylipäätään se laituri olisi pitänyt hankkia viime kesänä, mutta eihän sekään ollut helppo tilanne, kun ensin Mirabelli signaili kengännauhabudjetilla Haliloviceja ja sitten Leonardo sai käsiinsä Baccan ja muiden pelaajien ulostusvaikeudet, jotka sitten ratkaistiin näillä Bacca+käteistä -> Castillejo(laituri) tai Genoan maksuvaikeudet Lapadulan osalta, joka sitten ratkottiin Lapa+käteistä -> Laxalt(laitapakki/laituri). Näistä sitten Halilovic jatkuvan penkityksen kautta lainalle -> epäonnistunut hankinta, Castillejo -> kohtuullinen rotaatiomies, mutta ei mikään cl-paikan tae ja Laxalt joko penkillä tai laitapakkina, mutta ei juuri laiturina -> rotaatiomies. Piatekin osalta voidaan todeta Milanin olleen onnekas, että sattui pelaamaan nimenomaan Genoassa, jonne hyvät välit + Preziosi myy aina muutenkin. Joku brassiliigan Everton olisi kaiketi maksanut 40m, jolloin tammikuun budjetti olisikin ollut jo nuukat 110m euroa...
Paulie Gualtieri

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Milan


Vastaus #411 : 04.02.2019 klo 19:01:34

Olisiko esim. Deulofeusta pitänyt maksaa 30m euroa, koska nyt tarvittiin laituria?

Tietysti realiteetit on mitä on rahan suhteen, ja tosiaan kyllähän siellä yritettiin. Hakanin paskuus vaan raivostuttaa kerta toisensa jälkeen. Mutta mitä Deulofeuhun tulee, niin mielestäni 30 miljoonaa ei nykyisessä markkinatilanteessa olisi miehestä liikaa. Deulofeu oli edellisellä Milan-stintillään juuri sitä, mitä tuon lainapestin jälkeen on vasemman laiturin tontilta uupunut. Ei ehkä mikään maailmanvalloittaja,  mutta laatupelaaja. Watfordissahan Gerard on esiintynyt paljon paremmin kuin ennen Milan-lainaansa, saanut vakautta ja kypsyyttä otteisiinsa lisää. Barca-stintti ennen Watfordia oli katastrofi, mutta väitän että Deulofeu vuonna 2019 on parempi kuin 2017. Ja jo silloin oli hyvä vahvistus.

Mutta turhaa spekulointia toki, näillä on nyt mentävä ja toivotaan vettä kesään asti nykyisillä selviydytään top4:ssa. Monella muulla saralla asiat ovat nyt paljon positiivisemmalla mallilla.
CadornaFC

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Kurjenmutkan Solmupolvet


Vastaus #412 : 04.02.2019 klo 20:20:43

harmi ettei siitä carrascon lainapestistä päästy sopimukseen. olisi ollut juuri sopiva kaveri tähän tilanteeseen
yugular

Poissa Poissa


Vastaus #413 : 07.02.2019 klo 18:52:18

https://no.whoscored.com/Teams/80/Show/Italy-AC-Milan

Bonaventura ja Biglia poissa kuukausikaupalla, joten ei tuonne paljon muitakaan jää. Aika pihalla saa olla, ettei pelejä katsomalla olisi moiseen päätelmään tullut.

Molemmat nämä loukkaantuneet pelasivat paremmin ja eiköhän ainakin Biglia ole ensi kaudella taas käytettävissä. Bonaventuran tilanne tosiaan arvoitus? Joka tapauksessa kokonainen siirtoikkuna taas kesällä avoinna ennen seuraavaa kautta. Ja Kessiekin on pelannut paremmin kuin Bakayoko, joka oli varsinkin syyskaudella keskikentän huonoin pelaaja.
IlDiavolo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ne jotka pärjää 1X2


Vastaus #414 : 07.02.2019 klo 20:52:44

Ja Kessiekin on pelannut paremmin kuin Bakayoko, joka oli varsinkin syyskaudella keskikentän huonoin pelaaja.

Baka olikin syyskaudella sysipaska, varsinkin silloin ihan alussa. Mutta kyllä tuosta Bakasta tämän päiväiseen on tapahtunut merkittävä ero. Calcioon ei niin vain päästä sisälle, eikä varsinkaan kun otsassa on jo valmiiksi flopin leima. Ja olihan Baka alkukaudesta enemmänkin sellainen Kessien varamies.

Kessie tässä enemmänkin on ollut pettymys. Siis tämä 18/19 versio. Viime kaudella kuitenkin kenties koko joukkueen ehjin kokonaisuus. Tiedä sitten mitä agentti on kesällä kuiskutellut nuoren miehen korvaan. Nähtiinhän se Donnankin kohdalla vuosi sitten. Juuri tällä hetkellä en olisi kovinkaan pahoillani  vaikka Kessie jatkaisi matkaa sopivan hintalapun kera muualle. Vuosi sitten olisin vaatinut norsunluurannikkolaiselle NFL-termein franchise tagia.

Bakan tapauksessa nimenomaan annetut näytöt lyövät kättä päälle Chelsean lunastuspyynnön kansaa. Varsinkin tämän hetken markkinoilla jossa hinnat olla vähe lähteneet käsistä.
The Missionary

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Riven Suomi ja Giampaolismo


Vastaus #415 : 07.02.2019 klo 20:57:30

Bakayoko on kyllä ollut jostain about joulukuulta ihan käsittämättömässä kunnossa. Romaa vastaan sattui vähän heikompi esitys, mutta esim Napolia vastaan jäätävää dominanssia. Kessiellä taas on ollut vähän hankalampaa, mutta siltäkin nähtiin Romaa vastaan paljon parempi esitys. Bigliaa ja Bakayokoa on muutenkin tosi hankala vertailla tuolla pohjalla keskenään, kun molemmat ovat todella eri tyyppisiä pelaajia sille tontille. Jännä nähdä, miten Gattuso peluuttaa keskikenttää, kun Biglia palaa kohta remmiin (nyt jo ollut treeneissä mukana ja saattaa olla  penkillä Cagliaria vastaan). Siinä onkin ekaa kertaa koko kauden aikana edes jonkinlainen kilpailuasetelma keskikentän osalta, kun muuten on lähinnä menty niillä mitä on ollut terveenä ja kehdannut laittaa kentälle :D
yugular

Poissa Poissa


Vastaus #416 : 08.02.2019 klo 10:02:45

Toivottavasti Biglia palaa hyvässä iskussa. Viime kausi oli vaikea, mutta syksyllä oli heittämällä paras kk-pelaaja Milanissa. Kessien tämä kausi on ollut heikompi kuin edellinen, mutta onhan tuo nyt edelleen selvästi Bakayokoa monipuolisempi ja varmempi pelaaja. Jos Bakan hinnasta saisi esim 5-10M€ neuvoteltua pois niin ottaisin mukaan myös ensi kauden joukkueeseen, ellei sitten sieltä ole kesällä tulossa jotain SMS pommia tai vastaavaa...
grillipallo

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Luve, AC Milan


Vastaus #417 : 08.02.2019 klo 14:07:07

Tästä kyllä jokseenkin erimieltä, kessie ei saa tällähetkellä pallon kanssa mitään aikaiseksi.
Kova työmäärä on ihailtavaa, mutta pallollinen tekeminen aika heikkoa.
Bakayoko on aivan helvetin hyvä jo pitkään.
Roma pelissä baka, kuin myös koko muu joukkue oli aika heikko.
Baka ehdottomasti milanin mieheksi, ei tarvita alennuksia.
Zazar

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: Megan Rapinoe


Vastaus #418 : 08.02.2019 klo 15:22:17

Kirjoitteleeko yugular jostakin aika-avaruusvääristymän aiheuttamasta madonreiästä jossa edelleen on menossa lokakuu, vai mistä ihmeestä nämä hämmentävät Bakayoko/Kessie/SMS -mielipiteet oikein kumpuavat?
yugular

Poissa Poissa


Vastaus #419 : 09.02.2019 klo 13:21:42

Kirjoitteleeko yugular jostakin aika-avaruusvääristymän aiheuttamasta madonreiästä jossa edelleen on menossa lokakuu, vai mistä ihmeestä nämä hämmentävät Bakayoko/Kessie/SMS -mielipiteet oikein kumpuavat?

Niin.. Minä katsoin tosiaan myös Milanin pelit lokakuussa ja Bakayoko oli surkea. On nyt parantanut, mutta tässä on syksyyn asti aikaa katsoa että onko miehelle käyttöä ensi kaudella ja mihin hintaan.

edit. Baka on pelannut noin 5-6 hyvää peliä tällä kaudella (enemmän kuin Calha btw). Katsellaan nyt vielä kevät kausi rauhassa ennenkuin lykätään chelskille rahat kouraan.
Coulijoe

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Chelsea, Sunderland


Vastaus #420 : 09.02.2019 klo 17:25:58

Lopetetaan tämä tyhjänpäiväinen hössötys hinnan alentamisesta tähän. Hinta on 35 miljoonaa ja siinä ei ole neuvottelun varaa. Jos narinoita hinnasta uskalletaan lähetellä niin Bakayokolle ottaja kyllä löytyy. Marinan kovalevy on täynnä kaikkien seurajohtajien harrastamaa homopornoa.
« Viimeksi muokattu: 09.02.2019 klo 17:29:03 kirjoittanut Coulijoe »
Nasty

Poissa Poissa


Vastaus #421 : 11.02.2019 klo 01:04:38

Lopetetaan tämä tyhjänpäiväinen hössötys hinnan alentamisesta tähän. Hinta on 35 miljoonaa ja siinä ei ole neuvottelun varaa. Jos narinoita hinnasta uskalletaan lähetellä niin Bakayokolle ottaja kyllä löytyy. Marinan kovalevy on täynnä kaikkien seurajohtajien harrastamaa homopornoa.

Tästähän huhutiin Higsu-diilin yhteydessä, että jotain alea olisi leivottu diilin kylkeen, mutta kun miettii miten paljon tammikuun Milan-huhuista osoittautui epätosiksi, niin aika skeptinen täytyy olla. Lähtökohtana 35m tiskiin ja homma selvä. Mielestäni selkeä lunastus. Suurempi ongelma se liksa on, mutta kommenttien perusteella siinä sen sijaan lienee neuvottelun varaa, joten joku 4 - 4,5 m euroja verojen jälkeen lienee hyväksyttävissä seuran ja pelaajan puolelta.
Nasty

Poissa Poissa


Vastaus #422 : 12.02.2019 klo 02:25:42

the_milan_bible
Gattuso is the longest tenured Milan coach in the post-Allegri era:

Allegri (2010-2014): 179 games
Seedorf: (2014): 22 games
Inzaghi: (2014-2015): 40 games
Mihajlovic: (2015-2016): 38 games
Brocchi: (2016): 7 games
Montella: (2016-2017): 64 games
Gattuso: (2017-): 67 games

Aika surullinen listaus, mutta Rinolle peukkua "saavutuksesta".
yugular

Poissa Poissa


Vastaus #423 : 12.02.2019 klo 18:29:44

Voi ristus että on surullinen luettelo, eikä suo tuosta välttämättä paremmaksi muutu. Taas osa jengistä huutelee Rinolle potkuja ja varteenotettavat vaihtoehdot ovat vähissä... Toivottavasti seurajohdolla nyt on jonkinlainen suunnitelma. Gattuso ei voi olla se joka palauttaa seuran pysyvästi Euroopan huipulle, mutta on hyvä vaihtoehto juuri nyt.
Milanista

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: AC Milan, Suomen maajoukkue, Baltimore Ravens


Vastaus #424 : 12.02.2019 klo 18:47:56

Lucas Paqueta tulee olemaan 5 vuoden sisään Euroopan ehdotonta eliittiä. Toki Milan varmaan myy pois juuri sillä hetkellä.

 
Sivuja: 1 ... 16 [17] 18 ... 31
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines