FutisForum2 - JalkapalloFutisForum2 - Jalkapallo
30.07.2021 klo 19:55:28 *
Tervetuloa, Vieras. Haluatko rekisteröityä?
Aktivointiviesti saamatta? Unohtuiko salasana?

Kirjaudu käyttäjätunnuksen, salasanan ja istunnonpituuden mukaan
Uutiset: Facebook & Twitter
 
FF2-kauppa:kauppa.ff2.fi, Yhteys ylläpitoon: ff2 ät futisforum2 piste org

Sivuja: [1] 2 ... 15
 
Kirjoittaja Aihe: Valencia Club de Fútbol 2018-2019  (Luettu 85678 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Ayu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valencia CF, KP-75


: 17.08.2018 klo 23:48:43Un sentiment etern.

Ehkä on sopivaa, että Valencia Club de Fútbolin tunnuslause tulevalle kaudelle on näinkin abstrakti ja mentaalipuoleen vetoava. Sitä ei turhaan avata liikaa, ja sen voi tulkita kukin haluamallaan tavalla. Ja hyvä niin, sillä sata vuotta sitten baarissa perustetusta ja noiden vuosien aikana kaiken ja enemmän nähneestä seurasta on mahdotonta vetää yhtäläisyysviivoja mihinkään kovin konkreettiseen. Siinä missä seurat monesti nähdään joko voittajina tai häviäjinä, suurseuroina tai lilliputteina, on Valencia samaa aikaa mustavalkoinen ja täynnä harmaan sävyjä. Jossain rinnakkaistodellisuudessa se on ollut jo vuosia konkurssissa, kun taas toisessa sillä on uusi, upea stadion. Lähes yhtä usein korjattuna ja uudelleen rakennettuna kuin Valencia itse, Mestalla kuitenkin seisoo edelleen. Näyttää myös siltä, että sekin ehtii vielä sadan vuoden ikään. Ennen sitä se saa kuitenkin toimia näyttämönä valencialaisittain odotetuimmalle kaudelle kenties vuosikymmeneen. Synkähkölle lähihistorialle en tässä sen kummemmin rivitilaa anna, eiköhän sitä ole vatvottu tarpeeksi.On myös sopivaa, että Valencia löysi pelillisen tasapainon lopulta aika klassisella tavalla. Pidetty ja arvostettu, Villarrealista hieman kummallisten olosuhteiden valossa sapattivuodelle jäänyt Marcelino García Toral toi paternalle kasan perinteisiä työkaluja: kovan työnteon, ammattia tukevat elämäntavat ja tiiviin 4-4-2:sen. Peliä yksinkertaistavaa näkemystä olivat jo muutamat yrittäneet, mutta esimerkiksi Flacon ja Djukicin tapauksissa se tuntui johtuvan enemmän pakosta kuin halusta. Ja siinä missä Prandelli, ymmärrettävästi, lähti koska seurajohto ei antanut hänelle niitä palikoita joita hän kaipasi, Marcelino muokkasi seurasta jo löytyviä palikoita omansa näköiseksi. Muutos elämäntapoihin oli monelle pelaajalle rankka. Dani Parejo kertoi myöhemmin harkinneensa lähtöä kun tiukan dieetin riivaamana kotonakin tuli jo riitaa. Parejo jäi, ja vaikka tämä oli kantanut kapteeninnauhaa jo monen managerin alaisuudessa, ensimmäistä kertaa näytti siltä, että hän johti joukkuetta esimerkillään.

Eikä Parejo ollut ainoa. Marcelino sai markkinoilta paljon, ja tästä on pitkälti kiittäminen seuran uudehkoa urheilullista johtajaa Mateu Alemanya sekä seurapresidentti Anil Murthyä, jotka resursseja säästämälläkin tekivät paitsi hyviä kiinnityksiä, myös yhteistyötä managerin kanssa. Loput Marcelino muokkasi itse: edeltäjistään poiketen hän ei peluuttanut Santi Minaa laiturina, vaan näki tämän monipuolisena hyökkääjänä, joka pystyi mukautumaan sekä Rodrigon pystyynjuoksijan että Zazan fyysisemmän kärjen rooleihin. Vastuuta Mina oli pitkään kaivannutkin, ja hän tekikin enemmän maaleja viime kaudella liigassa (12) kuin kahtena edellisenä yhteensä. Minan siirtäminen taas jätti oikealle laidalle aukon, johon Marcelino istutti akatemian kenties lahjakkaimman juniorin vuosiin, Carlos Solerin, jolle paikkaa avauskokoonpanosta oli nyt haastava löytää kun joukkue pelasi kahdella keskikentän keskimmäisellä pelaajalla. Soler oli jo aikaisemmin vaihtanut hyökkääjästä keskikentän pelintekijäksi, ja jo toisen kerran teki valtavan työn opettaessaan itsensä laituriksi. Veto osoittautui jättimenestykseksi, ja Soler monipuolistui entisestään. Sama työ toteutettiin monen muunkin kohdalla: pelaajan vahvuudet sovitettiin systeemiin, ja jokaiselle etsittiin rooli.Laiturien ja hyökkääjien monitahoisuus oli lopulta todella tärkeä osa Marcelinon Valenciaa. Kun Soler tai Manchester Unitedista kauden lainalla viettänyt Andreas Pereira tarjosivat pallovarman ja “älykkään” laitavaihtoehdon, oli vastakkaisella sivurajalla juossut Goncalo Guedes täyskäännös tähän: äärimmäisen nopea sekä pallon kanssa että ilman, ja juoksulinja aina kohti maalia. Hieman samankaltainen parallelismi voidaan tehdä myös hyökkääjien kesken: siinä missä Simone Zaza piti palloa ja väänsi toppareiden kanssa sekä maassa että ilmassa, Rodrigo juoksi pystyyn pallon sekä pallon kanssa että ilman. Jos vastustaja puolusti matalalla linjalla, osat vaihtuivat, ja Rodrigo löysi tilan alempaa Zazan vääntäessä linjan tasolla. Valencialla tuntui aina olevan aseet venyttää vastustajan pakka levälleen, aina se löysi tarvittavan tilan jostain.

Näin Valencia oli yllättänyt jälleen, silloin kun sitä vähiten odotti. Ennen joulua näytti jo, että Los Che saattaisi jopa kiusata muita mestaruustaistossa. Pitkä kausi vei kuitenkin lopussa omansa, ja materiaalin laajuus ei kestänyt joulu-tammikuun loukkaantumissumaa. Nuori joukkue kuitenkin taisteli lopulta itsensä Mestarien liigaan täksi kaudeksi, joka alkaa jo parin päivän päästä. Siihen Valencia lähtee seuraavanlaisella katraalla:

Maalivahdit:


NETO

Gigi Buffonin pitkäaikainen kakkosmies Juventuksesta hoiti ykköskassarin hommat kunnialla. Diego Alves jätti lähtönsä jälkeen paikattavaksi tärkeiden torjuntojen lisäksi myös aimo annoksen johtajuutta, ja Neto oli toisilleen tuntemattoman puolustuslinjan kanssa vaikeassa paikassa. Alkukankeus ohitettiin parilla lapsuksella, ja brassin kauden arvosana on vähintäänkin kelvollinen. Huippumatseja osui kohdalle pari, mutta niin Neton kuin muunkin puolustuksen on onnistuttava tulevalla kaudella paremmin erikoistilanteissa.


JAUME DOMÉNECH

VCF Mestallasta edustusjoukkueeseen muutama kausi sitten nostettu Jaume on jo tuttu näky Valencian tolppien välissä. Kapteenistoon kuuluva kakkosmaalivahti korvaa lyhyttä varttaan sairaalla pomppuvoimalla ja huutamalla helvetisti joka suuntaan. Pelaa ainakin cup-ottelut, mutta jos pidetty mies pystyy yhtä koviin huippusuorituksiin kuin pari sesonkia sitten, aletaan varmasti taas spekuloida, josko pitäisi pelata jotain muutakin. Omien sanojensa mukaan toivoo pelaavansa Valenciassa koko ikänsä. Eihän tästä kaverista voi olla pitämättä.

Topparit:


EZEQUIEL GARAY

Vanha herra johtaa puolustusta rauhallisuudellaan sekä hyvässä että pahassa. Iän myötä hidastunut liike on korvautunut harkitummalla sijoittumisella, mutta ajoittain liike on turhankin verkkaista. Muistaa kuitenkin naureskella sekä hyville että huonoille suorituksilleen, ja on ehdottomasti avauskamaa… Ainakin aina silloin kun pystytään pelikuntoon parsimaan.


GABRIEL PAULISTA

Lähtökohtaisesti toinen avaava toppari tulee myös Etelä-Amerikasta, mutta muita yhtäläisyyksiä Garaysta ja Gabrielista on turha etsiä. Pelaa kovaa, välillä oikein ja välillä typerästi. Gabriel voisi olla loistotoppari, jos jaksaisi vähän ajatella sitä mitä on tekemässä. Topparikalusto on Lepakoilla kuitenkin sen verran tasainen, että liika tötöily johtanee penkitykseen, joten toivotaan että mies on tarkkana heti kauden alkuvihellyksestä saakka.


JEISON MURILLO

K-Dogin kylkiäisenä Interistä keskuspuolustusta tilkitsemään saapuneella Murillolla on myös pieni koohotusongelma. Parhaimmillaan erinomainen, mutta kummalliset ryntäilyt sekä hiuksia nostattavat harhasyötöt aiheuttivat kannattijille ja valmennusjohdolle päänvaivaa. Tähän vielä pieni loukkaantuminen ja kausi jäi historian sivuille mollivoittoisena. Parempaa on kuitenkin varmasti luvassa. Murillo-nimisiä toppareita tuntuu muuten löytyvän Kolumbiasta kasapäin.


MOUCTAR DIAKHABY

Lyonista 15 miljoonalla eurolla ostetussa ranskalaisessa nähdään varmasti paljon potentiaalia, ja preseasonilla vaikutti ikäisekseen yllättävän valmiilta pelaajalta. Raportit ajasta Ranskassa ovat hieman ristiriitaisia, enkä voi sanoa tietäväni tästä pojasta kovinkaan paljon. Vaikuttaa avaavan ahnaasti pitkillä palloilla, ja löytävän usein myös kohteensa. Tarkempi tuomio sitten tulevaisuudessa.

Laitapuolustajat


JOSÉ GAYÀ

Gayà nostettiin aikoinaan ykkösjoukkueeseen pakon sanelemana, ja nuorena tehdyn debyyttikauden perusteella innokkaimmat odottivat pojasta jo Jordi Alban syrjäyttäjää La Rojaan. Suhteellisen nopeasti kävi kuitenkin ilmi, että Gayàlla on eittämättä näkyvien vahvuuksien lisäksi myös silmiinpistäviä heikkouksia. Jos hänet tunnettiin ensin lähinnä räjähtävästä nopeudestaan, on myöhemmin Gayàsta kehittynyt kuitenkin myös osaava puolustaja, joka pystyy juoksuvoimallaan paikkaavan räikeimpiä virheitä. Potkutekniikka edelleen todella omintakeinen. Ehdottomasti divisioonan parhaimpia vasempia puolustajia.


TONI LATO

Kausi 18/19 tulee varmasti olemaan ensimmäinen, jona Lato saattaa oikeasti uhata Gayàn jo muutaman kauden uusittua kausikorttia avaukseen. Samantyylinen akatemiakasvatti kuin edeltäjänsä, mutta ehkä hieman traditionaalisempi puolustaja. Gayàn kanssa pystyvät hoitamaan myös tarvittaessa koko laidan kahdestaan, ja tätä saatetaan nähdä varsinkin suuria joukkueita vastaan vierasotteluissa. Oiva pelinäkemys ja keskikenttäpelaajan sielu.


CRISTIANO PICCINI

Nimeään Betisissä tehnyt italopakki tarttui haaviin Sportingin poistomyynneistä, ja tulee pelaamaan niin paljon kuin pystyy nyt kun Martín Montoya kiukutteli itsensä rosterista pois. Vaikuttanut ihan pätevältä pelimieheltä, ja oli sitä toki jo Betisissä. Toivottavasti peli-intoa ja kropan kestävyyttä löytyy, sillä ainoa varamies on…


RÚBEN VEZO

Moni tuskin odotti paniikkihauksikin haukutun Vezon viihtyvän joukkueessa kauaa, mutta tuleva kausi on portugalilaiselle topparille jo viides Valencian palkkalistoilla. Oikean puolen laitapuolustajien puutteesta johtuen Marcelino kysyi Vezolta, voisiko tämä vaihtaa pelipaikkaa vakituisesti. Vezo hyväksyi, ja täytyy ihailla miehen taistelutahtoa ja mukautuvaisuushalua, sillä kovasti on töitä tehtävänä ennen kuin Vezo on laitapakki muutenkin kuin paperilla. Toivottavasti todistaa minut vääräksi, onhan tämä räppäri ihan sympaattinen ilmestys.

Keskikenttä


DANI PAREJO

Parejon uudistunutta työmoraalia jo ylempänä sivuttiin, ja varmasti kaikki Valenciaa nähneet tunnistavat miehen arvon joukkueelle. Syöttövalikoima ja näkemys pelistä hakevat vertaistaan, ja nykyjalkapallosta on vaikea löytää selkeää verrokkia Parejoon. Flegmaattiseksikin kutsuttu hölkkätyyli yhdistettynä hieman hölmistyneeseen ilmeeseen ei ehkä ensi näkemältä anna kuvaa keskikentän kuvainnollisesta sielusta, mutta Parejoa (useimmiten) tottelevat sekä pelaajat että pallo.


GEOFFREY KONDOGBIA

Parejolle tilaa antaa ja ylipäätään keskikenttää dominoi helvetin iso jätkä nimeltä Geoffrey, joka rotevasta olemuksesta huolimatta on myös todella taitava jalkapalloilija. On edelleen käsittämätöntä, ettei Inter saanut ranskalaisesta irti sen enempää kuin sai, sillä K-Dog tuntuu usein olevan vähintään puolentoista pelaajan arvoinen. Kaukolaukauspelote ja muutenkin pelote.


DANIEL WASS

Celta Vigosta ostettu Wass tuurannee pelaajia joka paikalla keskikentällä, ja jo nyt ovat tutuksi tulleet molemmat laidat sekä keskikentän keskusta. Erikoistilannespesialistina on kuitenkin ideaalein yksi-yhteen stuntti Parejolle. Preseasonilla meni hieman penkin alle, mutta oletettavasti käsissä pitäisi olla suht tasainen suorittaja sinne, minne sellaista milloinkin tarvitaan.


FRANCIS COQUELIN

Pitkä loukkaantuminen pilasi viime kauden täysin, ja Coquelinilla on ylämäki kiivettävänä, jos haluaa minuutteja muuallakin kuin kuninkaan kannussa. Keskikentälle tyrkyllä olevista janttereista puolustavin, ja ainakin on selvästi erilainen vaihtoehto. Pelasi myös Solerin paikalla laidalla, mutta oli ymmärrettävästi hieman hukassa. Toivotaan ehjää kautta.


UROS RACIC

Kentän keskiön katraan täydentää miehekkään etunimen omaava Racic. Preseasonilla vaikuttanut innokkaalta ja fyysiseltä. Rapatessa roiskuu-tyylinen keskiympyrän jyrä, jolle tällä kaudella tarjolla kuitenkin lähinnä ringinleventäjän rooli. Tämäntyyppisille ostoille ei yleensä Valenciassa ole ollut tarjolla kovin pitkää uraa, mutta annetaan Uros:lle (Urokselle?) rehti tilaisuus kuitenkin.

Laiturit


CARLOS SOLER

Jotain Solerin adaptoitumiskyvystä kertoo se, että vain muutama viikko sen jälkeen, kun pelasi ensimmäistä kertaa koskaan laiturina, oli jo pari seuraa latomassa usemman kymmenen miljoonaa tiskiin. Soler on canteroille esikuva, joka näyttää kuinka pitkälle ja nopeasti Valencian akatemiasta voi päästä, jos tekee asioita oikein. Jo 21-vuotiaana yksi joukkueen tähdistä ja ensimmäisiä nimiä, joita aloituskokoonpanoon kirjoitetaan. Pystyy luonnollisesti pelaamaan myös keskellä kenttää, ja tulee sitäkin ensi kaudella varmasti paljon tekemään.


DENYS CHERYSHEV

Yllättäen pikaisella lainadiilillä Valenciassa käväissyt Cheryshev tekee paluun joukkueeseen. Pohjalla hienot MM-kisat ja ainakin tätä kirjoittaessa avauspaikka suhteellisen helposti napattavissa. Toivotaan, että panos on hieman suurempi kuin viime stintillä jolloin ei ollut välttämättä huono, mutta ei luvalla sanoen kovin hyväkään. Kesällä kuitenkin nähtiin, että parhaimmillaan voi kääntää tiukkoja otteluita itsekseenkin.


FERRÁN TORRES

Ferrán nostettiin ykkösjoukkueen remmiin poskettomalla ulosostoklausuulilla viime kauden puolivälin paikkeilla, kun FC Barcelonan yritykset kaapata pelaaja alennushinnalla alkoivat kuumottaa liikaa. Junnumaajoukkueita tähdittäneestä pojasta tuli ensimmäinen 2000-luvulla syntynyt Valencian ykkösjoukkueen pelaaja, eikä näitä top-5-liigoissa kovin montaa vieläkään ole debytoinut. Tuleva kausi näyttänee, kuinka paljon pojan varaan kannattaa rakentaa. Yllättävänkin perinteinen laitaravaaja, joka on parhaimmillaan klassisissa 1vs1-tilanteissa laidalla, juoksemassa kohti päätyrajaa.

Hyökkääjät


RODRIGO

Rodrigo, kuten koko Valencia, syntyi viime kaudella uudestaan. Nopeasta mutta tehottomasta härvääjästä kuoriutui yht’äkkiä tappavan tehokas viimeistelijä ja monipuolinen hyökkäyspään pallotaituri, joka tuntui olevan kuin kotonaan monenlaisissa tilanteissa. Paikoille Rodrigo oli aina päässyt, mutta vaaralliselta hän ei koskaan ennen ollut näyttänyt. Yhteispeli hyökkääjätoverien kanssa parantui myös merkittävästi.


SANTI MINA

Teinisensaatio Santi Mina on edelleen nuorin neljä maalia yhdessä La Liga-ottelussa tehnyt pelaaja, mutta pitkään tämän uroteon jälkeen Minaa vaivasi törkeä epätasaisuus. Osittain ehkä vieläkin, mutta edelliskaunna Rodrigon tapaan löytyi puuttunut vaarallisuus. Monipuolinen Mina venyi kolmoshyökkääjänä sekä Zazan että Rodrigon rooleihin, ollen vuoroin target- ja vuoroin linjan taakse juokseva kärki. Entisestään koventunut kilpailu ei tee ensi kaudestakaan helppoa, mutta Mina on varmasti valmis haasteeseen aina kun kentälle pääsee.


MICHY BATSHUAYI

Moni Chelsea-kannattaja pyöritteli päätään, kun Batsman yllättäen lainattiinkin kaudeksi pois, sillä Dortmund-näyttöjen perusteella lontoolaisseurasta olisi voinut olla tarjolla jopa ykkäshyökkääjän pesti. Oletettavasti Sarri ei tätä pystynyt lupaamaan, ja mediapersoona maalaa ensi kaudella lepakkopaidassa. Ilmaiseksi ei peliaikaa Valenciassakaan ole tiedossa, mutta kahden kärjen systeemin olettaisi toimivan Batshuayille. Ainakin mies on jo ehtinyt kehumaan Rodrigoa, ja tuo parivaljakko vaikuttaakin paperilla ehkä vaarallisimmalta.


KEVIN GAMEIRO

“Olen jo pitkään halunnut Valenciaan” kertoi meille Kevin Gameiro tervetulopressissään, mutta muistelisin, että aikoinaan ainut este Gameiron Valencia-siirrolle oli hänen oma halunsa pelata muualla. No, ollutta ja mennyttä, ja lopulta pettymykseksi muodostuneen Atletico-ajan jälkeen Gameiro tulee kirittämään muita lepakkohyökkääjiä. Parhaimmillaan kuitenkin erinomainen, huonoimmillaan turhauttava.

Edellisten lisäksi kentällä saatetaan nähdä Nacho Gil (neppaileva laituri), Javi Jiménez (nuori vitostoppari), Cristian Rivero (VCF B:n maalivahti, toimittaa kolmosmolarin virkaa) sekä Kang-In Lee (17-vuotias hyökkäyspään superlupaus), mutta on vaikea nähdä kenelläkään näistä olevan kovinkaan suurta roolia joukkueessa, ainakaan ennen tammikuuta. Lee kannattaa kuitenkin nimenä laittaa muistiin: aikoinaan korealaisesta tosi-tv:stä pompahtanut, vuonna 2001 syntynyt poika on seuratuimpia canteranoja kenties koskaan, ja preseasonilla on näyttänyt, ettei kenties turhaan.

Lopuksi:

Muutama vuosi sitten kausitopicin avauksen loppuun toivoin, että satavuotisjuhlakaudella joukkue olisi arvolleen sopivassa jamassa, mutta myönnettäköön, että silloin minulla ei ollut mitään hajua siitä, mikä tilanne silloin oikeasti olisi. Muutama kausi pikakelausta nykyhetkeen, ja kauteen on lähdössä parhaimmaissa jamassa oleva Valencia kenties vuosikymmeneen. Uusi kausi on niin monesti tuntunut uudelta alulta, ja sen on ottanut ilomielin vastaan - puhdas pöytä, Valencia keksii itsensä uudestaan.

Nyt se tuntuu kuitenkin joltain muulta. Valencia ei keksi itseään uudestaan. Se jatkaa siitä, mihin se viime kaudella jäi.
« Viimeksi muokattu: 19.08.2019 klo 01:43:18 kirjoittanut Ayu »
leeremick26

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tanner Mayes, Riley Star


Vastaus #1 : 18.08.2018 klo 00:06:32

Huikea avaus juhlavuoden kunniaksi – kiitos!

Omaan silmään suuri vaihtuvuus voi tuottaa alkuun ongelmia. Cherysev ottanee avauspaikan, mutta miten taso riittää kun vertailukohtana on kuitenkin Guedes? Väittäisin, että top 4 -sijoitus on hyvinkin mahdollinen, jos Guedes saadaan väännettyä Valenciaan.

Itse olisin pitänyt Zazan rymistelmässä. Miten kestää joukkue, sillä ikärakenne etenkin kärjessä on todella nuori? Jos tulee kuivia kausia, miten pelaajat käsittelevät sen? Nyt kärjestä puuttuu sellainen... noh, kokovartalomulkku, joka pitää puolustuksen varpaillaan. Batshy voi sellainen olla, en ole nähnyt miehen/pojat pelejä tarpeeksi, jotta osaisin arvioida mihin hän kykenee.

Väitän, että topparipari tulee olemaan tällä kaudella ongelma. Garay, Murillo ja Paulista ovat sellaisia helvetin koohottajia, että vaikkapa joku uransa ehtoopuolella oleva rauhallinen toppari olisi ollut täsmäostos puolustukseen: nyt maaleja tullaan päästämään valtavat määrät. Kauhulla odotan ensimmäistä ottelua maanantaina, kun vastassa on Griezmann ja etenkin Costa.

Ensi kauden ottelut tulevat olemaan maalintekokilpailuja, ja uskoisin, että Guedes olisi ase näihin. 50 miljoonan hintalappu vain hirvittää.

Yksi asia on selvä: Valencia tulee olemaan tällä kaudella La Ligan kenties viihdyttävin joukkue.

Mestallalla silti pienen säädön jälkeen maanantaina kauden avausottelussa. Aivan JÄRJETÖN tärinä päällä. Ylos
« Viimeksi muokattu: 18.08.2018 klo 00:11:24 kirjoittanut leeremick26 »
marcelo vieira da silva

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Morbo


Vastaus #2 : 18.08.2018 klo 00:32:27

Ihan loistava avaus ja positiiviset fiilikset kaudesta. Guedesiahan tuo nippu vielä huutaa...
Stark

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Japani, Fiorentina, Plymouth Argyle, Barcelona


Vastaus #3 : 18.08.2018 klo 02:00:07

Täältäkin peukkua avaukselle Ylos

Vaikka vannoutunut telkkari-cule olenkin, ei mestaruudesta haastajia voi koskaan olla liikaa, eikä espanjalainen jalkapalloilu voi koskaan voida liian hyvin.
Täten toivotan Valenciallekin hyvää alkavaa kautta ja stabiilimpaa tulevaisuutta!
Kalza

Paikalla Paikalla

Suosikkijoukkue: FC HotLips Turku, VCF, AAC-OAF


Vastaus #4 : 18.08.2018 klo 08:04:38

Loistava avaus! Pallo Tuoppi Ylos
Lord Bendtner

Paikalla Paikalla


Vastaus #5 : 18.08.2018 klo 08:42:40

Huikea avaus Espanjan mielenkiintoisemmalle seuralle! Samalla kiitokset Ayu, Kalajoen Camoranesi, Kalza ja kumppanit (Sube, Amunt! jne. aikaisemmilta vuosilta) kausiotsikon elossa pitämisestä. Moni ei pysty allekirjoittanut mukaan lukien topikkiin merkittävää sisältöä tuottamaan, mutta paremmin perehtyneiden ajatuksia lukee mielellään aina.

Tulevasta kaudesta varovaisen positiiviset fiilikset. Kahdesta ökystä kumpikaan ei tällein etukäteen vakuuta, joskin Tico vaikuttaa kovemmalta kuin vuosiin. Lepakoilla on kuitnekin täysi mahdollisuus uusia paikka mestarien liigassa ja haastaa kiveen hakattua kärkikolmikkoa. Erityisesti itse odotan Ferran Torresin ja Solerin kehityksen lisäksi potentiaalisesti huikean Batsu-Rodri kärkiparin yhteispeliä.
Kalajoen Camoranesi

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Ac Milan, Valencia


Vastaus #6 : 18.08.2018 klo 09:25:15

Hienoa työtä avauksen kanssa Ayu.

Täysin samaa mieltä siitä että nyt ei olla uuden alun edessä vaan voidaan jatkaa siitä mihin jäätiin. Marcelinon pysyminen seurassa oli se tärkein asia tälle sesongille, mielestäni ja nyt vaan toivotaan että joku pelaaja saa muovattua itsensä Guedesin rooliin. Ja miksi ei saisi, onhan Marcelino puikoissa ohjaamassa prosessia.
Materiaalia on vähän laajemmin kuin viime kaudella joskin sieniliiga tuo omat rasituksensa. Puolustuspään pelaajien kunnossa pysymistä pitää erityisesti toivoa ja kuten todettua heistä erityisesti Piccini.
Sari Kalmelainen

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valencia CF, SJK


Vastaus #7 : 18.08.2018 klo 16:25:44

Huikea avaus Espanjan mielenkiintoisemmalle seuralle! Samalla kiitokset Ayu, Kalajoen Camoranesi, Kalza ja kumppanit (Sube, Amunt! jne. aikaisemmilta vuosilta) kausiotsikon elossa pitämisestä. Moni ei pysty allekirjoittanut mukaan lukien topikkiin merkittävää sisältöä tuottamaan, mutta paremmin perehtyneiden ajatuksia lukee mielellään aina.
Komppaan ja nostan Tuoppi

Ennakkoon vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta kaudelta. Toivotaan onnistumisia kautta linjan ja isojen hätyyttelyä. Amunt!
el Ratón

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valencia Club de Fútbol


Vastaus #8 : 18.08.2018 klo 18:04:48

Hyvä avaus!

Maanantaina edessä heti tiukka vääntö Atleticoa vastaan. Puolustus näyttää kyllä hieman köykäiseltä, mutta kaikki saumat tolla nipulla on pelata paikasta neljän joukossa. Toivottavasti peli on yhtä pirteää kuin se parhaimmillaan viime kaudella oli.
Amar

Paikalla Paikalla


Vastaus #9 : 18.08.2018 klo 18:36:00

Avaukselle Tuoppi

Valencialla on kyllä resurssiensa puolesta potentiaalia tehdä Atleticot ja nousta pysyvästi haastamaan sekä Real että Barca liigamestaruudesta. Ei ehkä vielä tällä kaudella, mutta ehdottomasti lähitulevaisuudessa.
Jaakob

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S


Vastaus #10 : 20.08.2018 klo 08:19:41

Avaukselle jälleen :peukku:

Guedesiä tuo nippu huutaa, toivottavasti vielä jotain tapahtuu. Eikös mies itse toivonut jatkoa nimenomaan Valenciassa.
50 miljoonaa on kyllä Valencialle iso raha
marcelo vieira da silva

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Morbo


Vastaus #11 : 20.08.2018 klo 10:27:38

Avaukselle jälleen :peukku:

Guedesiä tuo nippu huutaa, toivottavasti vielä jotain tapahtuu. Eikös mies itse toivonut jatkoa nimenomaan Valenciassa.
50 miljoonaa on kyllä Valencialle iso raha

On kieltäytynyt kaikista muista seuroista kategorisesti. Viiskymppiä on valtava raha etenkin, kun Kondogbiankin lunastamiseen meni paljon rahaa ja merkittäviä myyntejä ei tullut. Toisaalta pelkkä lohkovaihepaikka Champions Liigassa tuo paljon rahaa kassaan ja kausikortteja taisi olla myytynä lähes 40 000.
Ayu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valencia CF, KP-75


Vastaus #12 : 21.08.2018 klo 00:03:02

1-1, vähän ongelmia puolustuslinjan yhtenäisyyden kanssa Piccinillä ja Garayllä ei riittänyt jalka eikä pää. Ensimmäinen nelivitonen kyydissä roikkumista, mutta homman suoraviivaistaminen toiselle puoliskolle toimi hyvin. Wassilta hieno ottelu, oli vaarallinen molemmilta laidoilta ja haki monipuolisesti erilaisia juttuja... Mutta viimeisellä vartilla kun Atletico selvästi alkoi väsyä ja Batshuayi löysi itsensä parit kerrat keskiympyrästä pallon kanssa 30 metriä tyhjää tilaa edessään, mietti väkisinkin että Guedes tuhoaisi nuo metrit sekunneissa.

Hyvä matsi kuitenkin, oli haastava paikka kohdata Atletico joka oli jo ehtinyt yhden kilpailullisen matsin vetää. Kontrastina moni Valencia-pelaaja ei ollut vielä pelannut uudessa joukkueessa minuuttiakaan. Penkkikin näytti todella vahvalta. Diakhabyltä myös miehekäs debyytti lukuunottamatta yhtä mitähelvettiä-purkua keskelle kenttää.
Saxon

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valencia & Las Chivas


Vastaus #13 : 21.08.2018 klo 00:51:20

Ihan lupaava alku ja voittokin oli suht lähellä. Kaiken päälle maali Atletia vastaan on jo saavutus sinänsä,  tais jäädä viime kaudella tekemättä.
Jaakob

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S


Vastaus #14 : 24.08.2018 klo 19:44:30

Tornihuhujen mukaan Lim on Pariisissa 40 miljoonan euron kanssa.
Lucky Loser

Poissa Poissa


Vastaus #15 : 25.08.2018 klo 09:51:50

Tornihuhujen mukaan Lim on Pariisissa 40 miljoonan euron kanssa.

Tornarit ovat viiimeaikoina heitelleet 40-50 välillä + tietty prossa myynnistä. Kunhan nyt naulaavat. Psg haluaa kuulemma 70. Huomenna mennään taas!

Ps. Ayu. Todella hyvä avaus
Laajikan Litti

Poissa Poissa


Vastaus #16 : 25.08.2018 klo 12:43:09

Oikein hyvä avausmatsi oli Mestallalla seurattuna. Valencia oli toisella puoliajalla selvästi parempi ja halusi myös voittaa vieraita enemmän tehden hyökkäysvoittoisia vaihtoja kun Atletico tyytyi varmistelemaan. Batshuayi oli todella hyvä kentälle päästyään ja aiheutti sekaannusta vieraiden alakerrassa tehden Valencian hyökkäyspelistä huomattavasti vaarallisempaa, vaikka oma viimeistely ei parhaimmillaan ollutkaan. Wassin hyvyys taas ei oikein katsomoon näkynyt, vaikka maalisyötön antoikin, lähinnä syötti palloa alaspäin laitapakille ja pysäytti hyökkäykset. Myöskään Soler toisella laidalla ei oikein vakuuttanut tässä pelissä. Diakhaby vaikutti kulmikkaalta ja hasardilta, mutta hoiti tonttinsa lopulta ihan hyvin. Keskiakselille olis menny omat tähdet, Kondogbia, Rodrigo ja vaikka vanha hevosnaama Gabriel kolmanneks. Parejolta toki myös hyvä esitys ja erityisesti kramppaavalla jalalla tehty tärkeä liukkari lopussa osoitti huikeaa asennetta.
Lucky Loser

Poissa Poissa


Vastaus #17 : 27.08.2018 klo 23:24:18

Guedes palaa Mestallalle, hinnaksi arvioidaan 40milj €.
Ratsu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Portan ja Pikkuveljen kultahammaspihdit.


Vastaus #18 : 27.08.2018 klo 23:31:03

Guedes palaa Mestallalle, hinnaksi arvioidaan 40milj €.

Marcan mukaan hinta on 40 miljoonaa € ja jollain bonareilla voi nousta 50 miljoonaan.
Jaakob

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: S


Vastaus #19 : 28.08.2018 klo 07:25:23

Guedes palaa Mestallalle, hinnaksi arvioidaan 40milj €.

Tervetuloa, eikä hintakaan nykymittapuulla ole liikaa.
Viime pelin perusteella tarvettakin on.
el Ratón

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valencia Club de Fútbol


Vastaus #20 : 28.08.2018 klo 07:38:51

No niin, Guedesin hankinnan jälkeen joukkue on kasassa. Loistava uutinen! Alla linkki Valencian kotisivuille, jossa kerrotaan asiasta

http://en.valenciacf.com/ver/86274/comunicado-oficial-i-gon%C3alo-guedes-.html
Ayu

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Valencia CF, KP-75


Vastaus #21 : 28.08.2018 klo 15:34:48

Tervetuloa, eikä hintakaan nykymittapuulla ole liikaa.
Viime pelin perusteella tarvettakin on.

Jep, sunnuntain matsia teki jo kipeää katsoa. Nyt tämä vapauttaa Wassin kirittämään Soleria oikealle, ja kenttätasapaino näyttää läheltä samaa kuin viime kaudella. Sääli, että preseason jäi väliin niin monella hyökkäyspään miehellä. Guedes varmaan vetelee aika nopeasti vanhasta muistista, mutta Gameiro ja Batshuayi näyttävät vielä olevan vähän eksyksissä. Ehkäpä toiselle voisi jo miettiä starttia sunnuntaille derbiin, sen verran nollatulosta tekivät sekä Mina että Rodrigo viime ottelussa.
marcelo vieira da silva

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Morbo


Vastaus #22 : 28.08.2018 klo 16:55:36

Jep, sunnuntain matsia teki jo kipeää katsoa. Nyt tämä vapauttaa Wassin kirittämään Soleria oikealle, ja kenttätasapaino näyttää läheltä samaa kuin viime kaudella. Sääli, että preseason jäi väliin niin monella hyökkäyspään miehellä. Guedes varmaan vetelee aika nopeasti vanhasta muistista, mutta Gameiro ja Batshuayi näyttävät vielä olevan vähän eksyksissä. Ehkäpä toiselle voisi jo miettiä starttia sunnuntaille derbiin, sen verran nollatulosta tekivät sekä Mina että Rodrigo viime ottelussa.

Minua kiihottaa jo ajatus Batsman-Rodrigo kärkiparista. Santi Mina ei ole ihmeempiä saanut parissa ekassa matsissa aikaan.

Nähtäisiinköhän Wassia mahdollisesti myös oikeana pakkina, että Piccinille löytyisi hiukan kiritystä eikä saisi Montoyan tapaan surffailla koko kautta avauksessa vain vaihtoehtojen puutteen takia?
Lucky Loser

Poissa Poissa


Vastaus #23 : 28.08.2018 klo 19:47:35

Piccini on ollut luokaton, Vezoa kehiin vaan.
leeremick26

Poissa Poissa

Suosikkijoukkue: Tanner Mayes, Riley Star


Vastaus #24 : 30.08.2018 klo 20:04:38

Juventus, Manchester United ja ja Young Boys sitten samaan lohkoon Mestarien liigassa.

En tiedä onko tämä "kiva" vai kiva.

 
Sivuja: [1] 2 ... 15
 
Siirry:  

Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines | Mainosvalinnat | Tietoa